Twitter Question #76

Stel je voor: Je loopt door de parfumerie in je favoriet jurk, met Louboutin’s aan je voeten (shoppen met 11cm hoge palen, yeah right), kijkt wat rond.. En ah, ja hoor. Daar staat het, naast Dior, Chanel en YSL, bij de (vul je naam in) counter. Je eigen lipstick collectie. Zou dat niet gaaf zijn? Zou dat niet, gil je gek, blow my mind, fantastisch zijn? Het is zeker een droom van mij, dat er ooit veracamilla™ make-up gekocht kan worden in de winkel.

Photobucket

Photobucket
Ik heb fases gehad waarin ik elke dag 304 kleuren oogschaduw op mijn ogen droeg, maar de laatste tijd (sinds ik eind 2010 rode lipstick ontdekte) ben ik meer van de lippen. Rode lippen, roze lippen, paarse lippen. Ik draag het allemaal. Daarom besloot ik de TQ niet gelijk veel te uitgebreid te stellen met ‘Als je een make-upcollectie zou mogen ontwerpen, hoe zou die er dan uitzien?’ En het alleen op lipstick te houden.

Als ik een lipstick collectie zou mogen ontwerpen dan zou ik een vaste collectie maken met een paar goede basics. Een mooie nudekleur, een lichte en een felle roze, een knallende perzikkleur, een koraalkleur, creamy paarse tint, een felle, klassieke en hele donkere rood/paars (denk aan Chanel Rouge Noir). Daarnaast zou ik natuurlijk ook Limited Edition collecties uitbrengen. Een collectie met bijvoorbeeld alleen maar nudes, een ander met neon tinten. Neon! Hoe gaaf -en ondraagbaar, maar wat maakt het uit?- zou dat zijn?! (@erwasaleensanne, i feel you!) Lekker gewaagd dus ook, echt wat anders. Ik wil geen metallic glansjes (brrr), maar ook een collectie met alleen maar matte tinten bijvoorbeeld. Ahh, ik krijg al helemaal zin om de lipsticks te gaan ontwerpen, haha.

Ook over de huls zou ik goed nadenken. Deze moet opvallen! Ik denk dat ik deze geïnspireerd op de neon LE collectie, ook fel neon zou maken. Een felle neon perzik bijvoorbeeld. Dat zou me heel gaaf lijken. Met een gekleurde sticker op de dop in de kleur van de lipstick zodat je een goed overzicht in je stash hebt.


Als je een lipstickcollectie zou mogen ontwerpen, hoe zou die er dan uitzien?


Reacties

Door Vera op 5 mei 2012 09:18

Super!! Zodra de veracamilla make-up in de winkel ligt koop ik de schappen leeg!

[Beantwoorden]

therese antwoordt op 5 mei 2012 om 12:46:

so am I! :wave:

[Beantwoorden]

famke antwoordt op 5 mei 2012 om 14:52:

Ik ook ! Ik zie het al helemaal voor me !

[Beantwoorden]


Door lisette op 5 mei 2012 09:19

Leuke vraag!
Ik denk dat ik zou gaan voor zachtroze en nude en een paar matte felle kleuren en met de bijpassende lipliner erbij, en goede lipliner vinden is (soms) zo lastig!

[Beantwoorden]


Door mandy op 5 mei 2012 09:22

oh dat moet je echt gaan ontwerpen, klinkt gaaf! je blog is echt super, jij schrijft ook met zoveel enthousiasme! ga zo door meid!! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:44:

Dankjewel Mandy! <3

[Beantwoorden]


Door Sabine op 5 mei 2012 09:32

Leuk ik sta er in! (love)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 5 mei 2012 09:34

Lippenstift met gouden en zilveren tinten erin, bestaan die trouwens wel, ik heb ze nog nooit ergens in een winkel gezien.
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:45:

Ik heb wel een gouden lipgloss van Lime Crime http://veracamilla.nl/2012/02/lime-crime-carousel-gloss/

[Beantwoorden]


Door charile op 5 mei 2012 09:35

Leuke vraag! Als dat bij mij het geval zou zijn zou ik voor ieder wat wils doen. Goed dekkende, minder goed dekkende (zoals balsems) in allerlei kleuren!

[Beantwoorden]


Door Babkeee op 5 mei 2012 09:36

Ooh geweldig!

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 5 mei 2012 09:37

Alle kleuren die er maar bestaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:45:

Dat zijn er veeeeel :D

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 5 mei 2012 09:38

Strak en tijdloos!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 mei 2012 09:39

Hey, ik zie mijn antwoord staan haha. Leeeeuk :)
Er kwamen echt leuke ideeën langs op twitter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:45:

Ja, echt heel leuk! Was moeilijk kiezen.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 5 mei 2012 09:45

Een lijn met basic tinten inderdaad. Dé perfecte nude, rood & knalroze. Lichtroze, koraal / peach, oranje en paarsige tint.
En de LE’s inderdaad met bijv. een collectie met alleen maar rood tinten, lichtrood, donkerrood, knalrood. En een LE met alleen meer knal. ^^
Verpakking; heerlijk opvallend & luxe. Geen craptastic kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Ronja op 5 mei 2012 09:50

Aaah! Ik zit in de tq <3 hihi

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 mei 2012 09:51

Hm ik ben juist niet zo van de lippen. Mijn lipstick lijn zou iig genoeg pigmentatie bevatten en alleen matte tot creamy. Dat draag ik zelf het liefste: te veel shine en ik mot het niet meer. Qua kleurtjes ga ik denk ik voor van die ‘your lips but better’ kleuren. Met een goede rood en een nude erbij.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 mei 2012 09:52

Aaah echt een superleuke twitterquestion!!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 5 mei 2012 09:54

En ohja, ik zou inderdaad ook veel LE collecties uitbrengen, daar hou kk echt van ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:46:

LE’s zijn the best :yes:

[Beantwoorden]


Door Mirte op 5 mei 2012 10:00

Leeuk ik sta er bij :) Maar zoals ik dus al zei; geen metallic. Ik vind het er echt raar uitzien. Niks voor mij :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:46:

Het vreemde is dat metallic lipsticks juist het allerbeste verkopen in NL :(

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 5 mei 2012 om 12:26:

Heel vreemd.. Misschien is er iemand met veel geld die alle metallic lipsticks opkoopt, zodat wij denken dat metallic lipstick het beste verkocht wordt in NL :P

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 mei 2012 10:06

Hmm qua kleurtjes zou ik vooral voor nude en koraalkleurtjes gaan. Daar houd ik het meest van. En de verpakking natuurlijk hartstikke chique! Het oog wil ook wat toch ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 5 mei 2012 10:17

Wat gaaf zeg! Ik zou ook vooral voor de felle kleurtjes gaan :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 5 mei 2012 10:23

Mij lijkt een ombre lipstick ook wel wat :D En net wat jij zegt een paar goede basis tinten:D

[Beantwoorden]


Door Milou op 5 mei 2012 10:29

Leuke antwoorden allemaal!

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 5 mei 2012 om 10:30:

Oh ik had zelf trouwens ook gereageerd!
mij zou de kleur van de lippenstift niet uit maken want dat draag ik nooit, maar als een lipstick een leuk huls heeft (lees knal roze!!) dan zou ik ze wel kopen!

[Beantwoorden]


Door Samira op 5 mei 2012 10:31

reds, koraal, nude en funky kleurtjes! ;)

[Beantwoorden]


Door Paola op 5 mei 2012 10:39

Wat een super leuke en originele vraag! De antwoorden zijn ook leuk!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 mei 2012 10:43

Ik zou ook kiezen voor een aantal basis tinten en dit aanvullen met felle kleuren. De verpakking wil ik ook fel, denk aan roze, rood, groen, paars etc. in combinatie met goud, i love it!

En natuurlijk wil ik ook Limited editions uitbrengen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 10:47:

Oeh jaaa, felle kleurtjes met goud! Ik zie het al voor me!

[Beantwoorden]


Door marijke op 5 mei 2012 11:08

Als ik een een bepaald make – up merk mocht uitbrengen, zou ik het naar mijn idee een beetje naar Esté Lauder/ Yves Saint Laurent doen!

Het is een érg chique en dat ben ik zelf ook! :) het is niet goed koop maar je maakt er wel indruk mee met zo’n chique merk dacht ik ook zo!

[Beantwoorden]


Door Myrtheiheartbeautyfashion op 5 mei 2012 11:13

Oh, wat een gave vraag! Dat met het ombre effect vind ik heel erg tof, maar of dat dat er ook zo op je lippen gaat uitzien? Maar, als de lipstick alleen het ombre effect heeft, lijkt me ook wel heel tof!

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 5 mei 2012 om 12:28:

Dan is het eerst een lichte lipstick en naarmate je hem verder opmaakt wordt hij donkerder, dat zou me ook gaaf lijken. Een ombre effect van boven naar beneden dus.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 16:34:

Jaaa, inderdaad! Dat is echt tof!!

[Beantwoorden]


Door Madeli op 5 mei 2012 11:28

Jeeeeetje wat een fantasie vraag, haha! Ik denk dat ik voor hele subtiele, balsem/lipstick achtige kleuren gaan.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 5 mei 2012 11:58

Ah, leuke vraag! Ik zou denk ik een collectie ontwerpen met allemaal verschillende roze tinten. En de verpakking zou dan natuurlijk – je raadt het al – roze zijn met prachtige details.

[Beantwoorden]


Door Mariette op 5 mei 2012 12:01

Super leuke vraag!
Ik zou het makkelijk houden met veel matte lipsticks.

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Michaela op 5 mei 2012 12:28

Bij mij zou alles roze en nude zijn , en de verpakking in vorm van een diamand met swarovski kristalletjes !

[Beantwoorden]


Door Kathy op 5 mei 2012 12:46

Alleen maar roze lipsticks en de verpakkingen zijn dan wit. Ik heb nog nooit witte verpakkingen van make-up gezien (misschien heeft dat een reden :-P )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 16:34:

Wit is wel mooi vind ik! Had MAC bij de kerstcollectie vorig jaar.

[Beantwoorden]


Door lotte op 5 mei 2012 13:01

Ik zou veel met felle kleuren doen! en natuurlijk leuke vrolijke verpakkingen in alle kleuren van de regenboog;D

[Beantwoorden]


Door Amanda op 5 mei 2012 13:09

Ik zou alleen maar felle kleuren ontwerpen, bijzondere kleuren. Bijvoorbeeld een roze/paarse lipstick met een rode gloed er door heen en natuurlijk felle verpakkingen. Ik ben dol op felle make up, het kan mij niet fel genoeg zijn! En neon kleuren die geweldig zouden staan bij een heftige look.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 mei 2012 13:14

ik zou gaan voor mooie en tijdloze lipstick, een perfecte rode bijvoorbeeld!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 5 mei 2012 13:54

Wat een gave TQ! Zelf zou ik gaan voor een crazy verpakking, wat kleurrijk is en een echte eyecatcher. Zodra je hem ziet, moet je het gevoel krijgen dat je hem mee naar huis wilt nemen. Mijn lippen zijn altidj schraal dus ze moeten verzorgend zijn + een verzorgingslijn erbij. Heerlijke vette lippenbalsems, scrubs en lipserums. Felle tinten? Hell yea! Mat en wat glansende lippenstiften, maar geen glitters erin. Groen en blauw zou ik ook ontwerpen, ben nou eenmaal insane met make-up. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 16:35:

Ik zie het al helemaal voor me ^^)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 5 mei 2012 14:55

Wat een leuke vraag! ik zou voor classy dingen gaan, maar met een eigen draai eraan. Oh, en ik zou me door me klanten laten inspireren. Dat zou echt gaaf zijn, hoe het er allemaal uit ziet vind ik nog moeilijk om over na te denken… haha. :$

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 5 mei 2012 15:25

Dat marble idee is wel heel erg leuk! Dat zou ik ook wel willen doen, en als je in de bovenkant van de lipstick al een een marble maakt die helemaal naar beneden doorloopt (dus ‘in’ de lipstick echt) dan kan dat best, haha! Lijkt me echt cool

[Beantwoorden]


Door stylebybo op 5 mei 2012 15:42

hele leuke tq! (love)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 5 mei 2012 15:42

Haha ik heb door dit artikel helemaal zin gekregen om mijn eigen make-uplijn (op lipsticklijn) te ontwerpen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 16:35:

Haha, dat had ik dus ook! Ik ging al bijna aan de slag met photoshop :D

[Beantwoorden]

Nikki antwoordt op 6 mei 2012 om 11:57:

Gewoon doen, wil ik wel zien!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 5 mei 2012 15:55

Leuke twitter question! Ik zou een lijn maken met mooie draagbare kleuren. En dan weer een andere lijn met fellere kleuren! En de verpakking mag poepiechique zijn ;)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 mei 2012 17:27

Haha, dat klinkt goed! Een paar goede basics in het vaste assortiment en de LE’s mogen lekker apart zijn en er echt uitspringen! :D

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 5 mei 2012 18:01

Ik zou vooral veel donkere kleuren uitkiezen, maar ook een paar mooie nude tinten. En een lekker opvallende huls met een mooie print erop!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 5 mei 2012 19:03

Ik heb een neon roze van Barry M en die is zo fantastisch! Draag hem heel graag, lekker opvallend! Zo zou ook mijn lipstick collectie worden, opvallend =)

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 mei 2012 20:32

Originele TQ weer. Ik weet er alleen geen antwoord op :)

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 6 mei 2012 00:56

Sowieso met veel felle en sprekende kleuren die vooral goed gepigmenteerd zijn. De verpakking zou ik denk ik zwart me kleine gouden details doen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 mei 2012 01:43

Rood. Alle tinten rood in een chiq blauwe huls. Ik houdt echt van blauw dus het zal direct opvallen. Verder geen tierlantijntjes. Als extra bij iedere aankoop een mooie lipstick-houder met spiegeltje voor in je tas. Met daarin als verassing een reis-formaat perfect bijpassende lippotlood.

[Beantwoorden]


Door Lenette op 6 mei 2012 15:04

Laat die collectie maar snel komen, haha!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 6 mei 2012 17:11

Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 mei 2012 17:38

Ik zou allemaal knallende kleuren uitbrengen in verschillende finishes, afgewisseld met mooie basic kleuren zoals nude tinten waarmee je NIET dood lijkt haha. Verder zou ik Sleek-achtige verpakkingen maken, die vind ik heel mooi en strak en chique :)

[Beantwoorden]