Dior Croisette zomer 2012

Bij de Dior Garden Party lentecollectie heb ik me ingehouden, maar toen ik de eerste foto’s van de Croisette (Croissant? Nee, Croisette) zomercollectie zag, wist ik dat ik producten ging shoppen en na lang twijfelen ben ik uiteindelijk voor twee items bezweken. Een prachtige gezichtspoeder en een zonnig oogschaduwpalet. Helaas schijnt de zon buiten nog nauwelijks, maar er zit wel degelijk zomer in deze producten. Zo haal je de zon toch nog een beetje in huis (en in je make-upstash).

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Be prepared for a lot of eye candy! De producten zijn prachtig. Alleen de blauwe glimmende kartonnendoosjes zijn al mooi. Ik kocht Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder 001 Aurora en 5 Couleurs Couture Colour Eyeshadow Palette 654 Aurora.

Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder 001 Aurora €52,50
5 Couleurs Couture Colour Eyeshadow Palette 654 Aurora €56,50

Photobucket
De poeder en mini kabuki zijn mooi verpakt in donkerblauwe fluwelen hoesjes.

Photobucket
Wat een prachtige verpakking heeft de poeder! Het doosje is glimmend zilver en heeft een soort kussentjes patroon. Misschien wat ouderwets, maar ik vind het juist leuk. Voelt stevig aan, glimt mooi en opent en sluit elegant met een magneet die onzichtbaar in de rand verwerkt zit. De poeder valt op tussen de andere donkerblauwe Dior doosjes. Mijn vader: ‘Hé, zo’n poederdoos had je oma vroeger ook!’ Gewoon negeren…

Photobucket
Bij de Diorskin poeder zit een schattige mini kabuki, die prima werkt en lekker zacht is. Het lijkt erop dat de kwast gemaakt is van echt haar, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Fijn kwastje en een leuk extraatje.

Photobucket

Photobucket
Well hello gorgeous! Ik wil er niet aan denken dat de mooie ‘NUDE’ letter na een tijdje zullen vervagen, want wat een prach-tige print. De Diorskin Healthy Glow Enhancing Powder is er in 4 verschillende kleuren. Ik koos voor de lichste tint met roze ondertoon: 001 Aurora.

Bij de poeder zit trouwens een heuze gebruiksaanwijzing (‘niet voor inwendig gebruik’) die onder andere vertelt dat Diorskin Nude Tan ‘de eerste make-up van Dior is, die de natuurlijke kleuren van de teint extra laat uitkomen voor een natuurlijke gezonde tint’.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
In de Diorskin poeder zitten tweemaal twee kleuren: licht en donker. Je kunt ze mixen of apart gebruiken. De poeder glimt subtiel, maar is zowel plaatselijk als over het hele gezicht te gebruiken, voor iets meer kleur en een gezonde, zomerse glow.


Photobucket
De kleuren gemixt en licht aangebracht.

Zo kun je de poeder prima over je hele gezicht gebruiken, zeker met een goede matte gezichtspoeder of foundation eronder. Of combineer hem net een naakte, maar door de zon of zelfbruiner gekleurde huid. Je kunt ook de donkere kleur los gebruiken voor het shapen onder jukbeenderen, de mix van alle kleuren op de jukbeenderen aanbrengen, en de lichte kleur als highlighter helemaal bovenop aanbrengen. Kijk even wat bij jou en jouw huidksleur past.

Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder (en nu 5 keer foutloos achter elkaar herhalen…) is een mooi en subtiel poeder dat op veel verschillende manieren gebruikt kan worden. Hij zit verpakt in een mooie poederdoos en is perfect voor iets meer kleur en een gezonde glans in de zomer.

Photobucket

Photobucket
Ook verpakt in een mooi zakje zit het Aurora oogschaduwpalette. Dit doosje is wel kenmerkend Dior donkerblauw, maar ook erg mooi om zo te zien. De binnenkant is echter nog een stuk leuker…

Photobucket

Photobucket

Photobucket
In de Dior Croisette collectie zitten twee oogschaduwpaletjes. Naast Aurora is er Swimmingpool, een paletje met blauwe zwembad kleuren. Aurora is veel warmer van kleur met oranje, goud en bruin. Helemaal mijn smaak. Zomers, maar ook prima te gebruiken wanneer het (weer? nog steeds…) koud is. Het printje op de oogschaduws vind ik super schattig. Het doet me aan de staart van zeemeerminnen denken.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De oogschaduws in het paletje zijn lekker shimmery en erg goed gepigmenteerd. Ze voelen zacht aan en kruimelen heel minimaal. Fijn in gebruik dus! Wel zitten de kleuren wat scheef in het palette gedrukt en sommige bewegen zelfs een beetje wanneer ik met mijn vingertop of kwast over de oogschaduw wrijf. Toch geen heel fijn gevoel. Ik denk niet dat het palette uit elkaar zal vallen, maar echt stevig is anders.


Photobucket
Photobucket
Ooglook gemaakt met het Aurora oogschaduwpalette. Ook heb ik de Diorskin poeder in 001 Aurora voorzichtig over mijn hele gezicht en op mijn jukbeenderen aangebracht, maar dit is helaas niet heel goed te zien op de foto.

Photobucket
De Diorskin Nude Tan Healthy Glow Enhancing Powder is een fijne poeder voor een subtiele kleur en glans, plaatselijk of over het hele gezicht. Zit in een mooie glimmende poederdoos en komt met een mini kabuki.

Het 5 Couleurs Couture Colour Eyeshadow Palette is een prachtig 5-delige oogschaduwpalette met zonnige kleuren waarmee ik mezelf nog wel aan het strand zie liggen.

Ik ben erg blij met de twee Croisette producten die ik heb gekocht. Het is wel Dior, dus aardig duur. Gelukkig kreeg ik 25% korting en had ik nog een €5 tegoedbon, waardoor ik zo’n €76 betaalde in plaats van €109. Alsnog veel geld, maar ik ben heel erg blij met de producten.

Dior Croisette zomercollectie 2012 is nu bij de parfumerie verkrijgbaar.


Reacties

Door Bianca op 9 mei 2012 07:05

Aaaaaaaah die gezichtspoeder is zo mooi!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 mei 2012 07:09

Wauw deze collectie spreekt mij veel meer aan dan de garden collectie! Ik ben nog er benieuwd naar de andere poeder! Nee mij lukt het niet om die naam foutloos over te typen ;) Mooie foto’s vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:57:

Ik vond de Garden Party collectie ook heel mooi, maar deze spreekt me toch iets meer aan met de warme kleurtjes :ja:

[Beantwoorden]


Door Benthe op 9 mei 2012 07:11

Wauw <3 Jammer dat ze zo duur zijn.. :(

[Beantwoorden]


Door Lydie op 9 mei 2012 07:20

Wat een mooie producten! Ik vind het altijd zo ‘vervelend’ om producten te gaan gebruiken als er zo’n mooi patroontje / relief in zit ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:58:

Ja, ik ook! Moet altijd wel even een drempel over :D

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 mei 2012 07:22

wat een prachtige producten, vooral die oogschaduws vind ik echt mooi =) precies mijn kleurtjes hihi

[Beantwoorden]


Door Julie op 9 mei 2012 07:32

Wauw! Heel mooie producten, maar wat een geld … :(

[Beantwoorden]


Door Charile op 9 mei 2012 07:39

Oh wauw, wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 9 mei 2012 07:39

Hoe kreeg jij 25 procent korting :$$$

ps de ooglook is echt geweldig!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:58:

Was een actie bij Ici Paris XL! Volgens mij loopt die nog steeds…

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 9 mei 2012 om 10:28:

Ja ik heb dit palette ook gekocht met de actie! De actie loopt tot moederdag.

[Beantwoorden]


Door emma op 9 mei 2012 07:40

wat een eycandy (love) zeker door de prachtige foto’s die je weer hebt gemaakt Vera! En de producten zijn ook heel mooi, alleen wel jammer van de prijs :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:58:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 mei 2012 07:51

Mooie look!x

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 mei 2012 08:05

Ik vind het palette echt super mooi! Die kleuren zie je niet zo vaak!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 9 mei 2012 08:07

Wauw, erg mooie producten! Mijn initialen zijn ook CD hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:59:

Ha, tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 9 mei 2012 08:09

Wouh die gezichtspoeder, hebbuuuhhh maar inderdaad een behoorlijk prijskaartje

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 mei 2012 08:17

De producten en verpakkingen zien er altijd zo verschrikkelijk mooi uit, dat je het volgens mij bijna niet wilt gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Martina op 9 mei 2012 08:27

Ik vind je ooglook echt prachtig! (A) De poeder ziet er ook echt super mooi uit, weer 1 die bijna te mooi is om te gebruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:59:

Haha, ja elke keer dat ik met mijn kwast er overheen ga kijk ik even of de print nog mooi is :D

[Beantwoorden]


Door Selina op 9 mei 2012 08:36

Ik vind deze collectie zo ontzettend mooi!!! De look die je hebt gemaakt met het oogschaduwpalet is ook weer prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Siska op 9 mei 2012 08:37

Wauww, heel mooi! Maar toch wel heeel duur…

[Beantwoorden]


Door Michaela op 9 mei 2012 08:44

Aaaah die bronzer ; I want , I want!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 9 mei 2012 08:49

Het oogschaduw palette is echt geweldig! De bronzer vind ik zelf helaas wat minder, maar het printje is wel geweldig!

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 9 mei 2012 08:51

Ziet er mooi uit, maar Dior producten zien er altijd mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door shimmer-pie op 9 mei 2012 08:57

Wauw!!! die nude poeder is echt heeeel mooi!
Die zou ik wel graag willen hebben! Alleen vind ik het zelf toch iets te duur! misschien als ik ook weer een keer een bon heb, dat ik het dan wel ga kopen!
Die mini kabuki die er bij zit is ook echt super schattig haha alleen daarom zou ik het al willen hebben!

Dat palletje vind ik op de een of andere manier niet zo heel mooi en zou ik zelf ook niet zo snel kopen. De kleuren die je geswatched hebt vind ik wel mooi maar de ‘streepjes’ op de kleurtjes vind ik denk ik niet zo mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 08:59:

Ja, met een bon kan je leuk dit soort dingen doen denk ik :ja:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 9 mei 2012 09:03

Wat een prachtige producten! (love)
Ik vind vooral de oogschaduws mooi, de kleuren doen me aan zonsondergang denken. (Ik HOUD van zonsondergang, zo mooi… M’n favoriete moment van de dag!)
Je hebt ook een hele mooie look gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 9 mei 2012 09:04

Wauw, en of het eye candy is… Trouwens Vera, ik moet je eventjes complimenteren. Jouw productfoto’s zijn altijd zo mooi! Je ziet gewoon dat het bij jou niet gaat van ‘oh, snel even wat kiekjes maken’.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 10:41:

Dankjewel! ^^) Vind ik echt super om te horen.

[Beantwoorden]


Door Helen op 9 mei 2012 09:12

Wat een heerlijke producten.. echte heerlijk om naar te kijken!
En je foto’s zijn weer zo mooi Vera :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 mei 2012 09:14

Dit waren echt mijn favorieten uit de collectie, wauw! <3
Ik denk dat ik 't oogschaduwpalette ga halen als ik geslaagd ben voor mijn diploma, als 'n cadeautje ^^ Vind 'm echt zo mooi. Wel jammer dat die oogschaduws een beetje los zitten :(
Ook een mooie look trouwens, beetje sunset – y ofzo :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 10:42:

Denk dat ik gewoon ongeluk heb gehad met mijn palet, dat de kleurtjes wat los zitten. Ik verwacht dat dat bij de andere palettes niet zo is. Succes met je exsamens, Esmay! <3 w

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 mei 2012 09:42

Oh dat poeder is echt prachtig! Ik hou van Dior. Heb er zelf 4 oogschaduw paletjes van. Ik vind hier de pigmentatie wel wat tegenvallen. Die mooie gouden kleur bovenin is vrij sheer, jammer! Zeker omdat het geen iridiscent palette is.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 9 mei 2012 09:50

wat een super gave producten ! en je hebt er ook een erg mooie ooglook mee gemaakt !

[Beantwoorden]


Door Tedje op 9 mei 2012 09:59

prachtige producten en een leuke look!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 9 mei 2012 10:00

*SMELT WEG*

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 mei 2012 10:01

Aww, wat een prachtige collectie heeft Dior toch weer uitgebracht! het palette ‘Aura’ vind ik ook er mooi, toch jammer dat het zo prijzig is. Je hebt trouwens erg goede en mooie foto’s gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 9 mei 2012 10:07

Wauw, prachtige oogschaduwpalette! Ik vind het altijd leuk dat je er ook meteen een look bij maakt, zo kan je zien hoe je hem kan combineren en of de kleuren echt zo mooi zijn als de swatches. :) Gorgeous look, zo warm. I like!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 10:42:

Dankjewel! ik doe mijn best er altijd een look bij te doen en anders later op de dag een FOTD want ik ben het met je eens. Geeft een beter beeld :ja:

[Beantwoorden]


Door lonneke op 9 mei 2012 10:08

Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door lieke op 9 mei 2012 10:08

Ooh die poeder heb ik ook! In kleur sunlight 002 alleen toen ik m opdeed dacht ik van oeps misschien was de 001 toch beter geweest :p maar iets bruiner worden en dan is ie goed! Was ook bij de actie van de ici paris en had de nagellak in bikini erbij gedaan :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 mei 2012 10:12

Prachtige producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 9 mei 2012 10:23

Leuk artikel en mooie foto’s ook! Je ooglook vind ik ook erg mooi. Komt daar misschien nog een tutorial van? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 10:43:

Ik wil toevallig wel een soortgelijke tutorial maken, maar met andere (goedkopere) oogschaduws. Ga ik straks mee aan de slag!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 9 mei 2012 10:26

Waaauw wat prachtig zeg, zeker een eyecandy.
Mooie look heb je ook gemaakt (love)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 9 mei 2012 10:45

Oh wauwww die poeder ziet er echt prachtig uit!! (love)

[Beantwoorden]


Door Madeli op 9 mei 2012 10:45

Heel mooi! Ik vind het wel grappig, dat Dior palette lijkt een beetje op het palette van YSL, D’Afrique (http://www.allcosmeticswholesale.com/results.cgis?catalog=&keywords=ysl+afrique&x=0&y=0) die is wel iets donkerder, heeft dat roze niet, maar moest er gelijk aan denken :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 11:39:

Ja, ik snap de gelijkenis! In het palette van YSL zitten ook soortgelijke warme tinten.

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 9 mei 2012 10:47

Ooh deze zijn echt zo mooi mooi! I love Dior make-up… alleen al die blauwe doosjes er omheen.. Ik heb al bijna een jaar een nieuwe Dior blush liggen, maar durf hem niet aan te breken haha hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 9 mei 2012 10:53

Wauwie, love it. Alleen die verpakking al! <3

[Beantwoorden]


Door Roos op 9 mei 2012 11:03

Mooi palette dior blijft een van mijn favoriete high end merken :-)

[Beantwoorden]


Door Myrtheiheartbeautyfashion op 9 mei 2012 11:04

Wow, wat een prachtige producten! Alleen de verpakking al, mooi-ooi! <3

[Beantwoorden]


Door Amanda op 9 mei 2012 11:06

Wat een super mooi palette, vind de kleuren je ook erg goed staan!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 mei 2012 11:07

Wat een prachtige producten, vooral de oogschaduw;D

[Beantwoorden]


Door rosalie op 9 mei 2012 11:12

Echt een hele mooie collectie, me want!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 9 mei 2012 11:19

Super gaaf hoor x-x- ;) staat je mooi Vera :) liefs

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 mei 2012 11:20

Leuke collectie. De kleuren staan je echt heel goed en zouden ook bij de herfst passen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 11:39:

Inderdaad! Nu je het zegt, ik zie ik de kleuren wel in herfstblaadjes terug :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 mei 2012 11:34

Die poeder <3

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 mei 2012 11:37

Wat een geweldige producten! Ik heb op zich niet zoveel met Dior, ik vind vaak de oogschaduw niet gepigmenteerd genoeg, maar dit paletje ziet er wel heel goed uit, mooie kleuren ook!

[Beantwoorden]


Door Jolanda op 9 mei 2012 11:44

Wat een prachtige nagellak heb je op de foto!!! Welke is dat? :)

[Beantwoorden]


Door My Linh op 9 mei 2012 11:54

Die ooglook is echt super mooi~~ Doet mij denken aan een “rising sun” (:

[Beantwoorden]


Door marielle op 9 mei 2012 12:00

> Mijn vader: ‘Hé, zo’n poederdoos had je oma vroeger ook!’ Gewoon negeren… < ik moest hier erg om lachen, jouw reactie gewoon negeren hahaha btw mooie kleuren !!!

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 mei 2012 12:09

Die verpakkingen! (love) Ik ben echt gek op Dior, zo lekker luxe!

[Beantwoorden]


Door Kylie op 9 mei 2012 12:15

Ik kan alleen maar zeggen: WAUW!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 mei 2012 12:24

*Veegt kwijl weg*, pretty! Alweer prachtige foto’s, mooie producten en ook een mooie look! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 12:53:

Dankjewel Marjo! :$

[Beantwoorden]


Door debby op 9 mei 2012 12:31

Ja dit palet is echt een aanrader. Ik heb zowel het palet als de poeder en ik ben er heel happy mee! Jouw look is trouwens prachtig, die ga ik mooi maken op vakantie!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 mei 2012 12:32

Ik vind dit ook echt een hele mooi collectie, je heb mooie dingen uitgekozen. En een hele mooie look ermee gemaakt. ^^)

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 9 mei 2012 12:32

Hey, heb jij een ander “achtergrondje”? Dat leuke patroontje aan de zijkanten? Of beeld ik me dat in? In elk geval: een leuk printje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 12:53:

Nee, die zit er al vanaf dat dit design online ging, 1,5 jaar geleden :D

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 9 mei 2012 13:06

Erg mooi! Je hebt echt een mooie ooglook gemaakt met het palette :)

[Beantwoorden]


Door therese op 9 mei 2012 13:33

Echt heel erg mooi! hier gaat mijn hartje sneller van kloppen… ^^

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 mei 2012 14:27

Wauw! Wat een prachtige producten! De buitenkant is gewoon al prachtig, en dan komt de binnenkant nog! wauw (love)

[Beantwoorden]


Door Tes op 9 mei 2012 14:31

In een woord Xwauw! Welke nagellak heb je op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 14:54:

Essie Lovie Dovie :)

[Beantwoorden]


Door Floor op 9 mei 2012 14:41

Ik vond dat oogschaduw palet ook zo mooi, en die poeder daar begin ik serieus over te twijfelen om die te kopen, zooo mooi! Ik vind het leuk dat je af en toe ook iets luxere merken aan bod laat komen! Want (in ieder geval, dat heb ik) wil ik mezelf soms ook een keertje iets duurders ‘cadeau’ doen, haha :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 9 mei 2012 14:46

Wauw, wat een mooie producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 mei 2012 14:54

Dit is echt een mooie collectie. Mooie look!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 9 mei 2012 14:55

Wauuw! Wat een prachtige producten <3 En echt een supermooie ooglook! (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 mei 2012 14:55

helemaal verliefd (love)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 9 mei 2012 15:31

Ik ben verliefd, waarom is dior altijd zo mooi! damn :D

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 mei 2012 15:43

wat een mooie look heb je met het palette gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 9 mei 2012 15:49

Vind de poeder echt heel mooi, ben alleen niet zo weg van de oogschaduw ^-^

[Beantwoorden]


Door Kim op 9 mei 2012 15:52

Ik vind je haar super leuk zitten bij die enalaatste foto! :) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 17:48:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door lisanne op 9 mei 2012 15:55

super leuk ik wil hem ook wel :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 mei 2012 16:02

Dat oogschaduw palette zou ik wel in mijn stash willen hebben :)

[Beantwoorden]


Door Fije op 9 mei 2012 16:16

Die oogschaduw vind ik echt prachtig! Dat pigment knalt er echt vanaf!
Liefs :)

[Beantwoorden]


Door stylebybo op 9 mei 2012 16:20

Door Zazie op 9 mei 2012 16:42

Die bronzer is echt een juweeltje <3

[Beantwoorden]


Door di op 9 mei 2012 16:43

Vind de producten echt heel erg mooi. en je ooglook! super.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 mei 2012 16:45

wauw zeg, die oogschaduw is mooi!

[Beantwoorden]


Door victoria op 9 mei 2012 16:53

oh wauw, wat een prachtige producten zeg!
Trouwens het viel me op dat je nagels er super mooi uitzien haha ! welke nagellak heb je op ? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 17:48:

Dankjewel! Dat is Essie Lovie Dovie :)

[Beantwoorden]


Door Evabeauty op 9 mei 2012 17:15

die oogschaduw heeft echt hele mooie kleuren

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 9 mei 2012 17:16

Mooi paletje zeg en je hebt er een mooie look bij gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Juliette op 9 mei 2012 17:23

Ik vind dior niet zo, nah, iets te oudbollig. Ik houd meer van de strakke verpakkingen zonder al te veel frutsels.

[Beantwoorden]


Door britt op 9 mei 2012 17:25

waarmee bewerk je je fotos x ? <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 17:49:

Photoshop :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 mei 2012 18:32

Wauw, wauw, en nog eens wauw.

Prachtige foto’s trouwens, echt prachtig! Nog een keer wauw dus. ;)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 9 mei 2012 om 18:33:

En ik zeg ook al twee keer prachtig, jeetje. xD :lol: Dat ging niet bewust, haha. Het komt er op neer dat ik de collectie en je foto’s heel mooi vind. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 18:42:

Haha, dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 9 mei 2012 18:36

Wauw, mooi palletje! Echt vrolijke kleurtjes! Ik vind dat je de ooglooks altijd zo mooi maakt. :)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 9 mei 2012 18:41

Ik vind Dior oogschaduws altijd erg mooi! En het doosje is altijd zo lekker luxe :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door xElegance op 9 mei 2012 19:11

Mooie producten & een mooie look!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 9 mei 2012 19:56

Wooooow Vera! Je hebt jezelf weer overtroffen met deze geweldige look! Ik vind je FANTASTISCH!!! :wave: :wow:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 20:11:

Dankjewel!! <3

[Beantwoorden]


Door Janaa op 9 mei 2012 20:09

Ooh wat mooie producten,mooie look! :D x

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 mei 2012 21:00

Wauw, wat een prachtige producten! Dat doosje van het poeder echt prachtig <3 De look die je met het palette hebt gemaakt isook geweldig!

[Beantwoorden]


Door Malou op 9 mei 2012 21:06

wauw wauw wauw!!! MAN wat een mooie ooglook! alleen daarom zou je het palet willen kopen. Of jou (‘onbetaalbaar’, of wat zeggen ze bij die reclames) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2012 om 22:34:

Haha ah deze reactie vind ik te lief (love)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 9 mei 2012 21:32

Mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 9 mei 2012 23:25

Haha, moest erg lachen om dat zinnetje: ‘Gewoon negeren.’
Mooie oogschaduw! Past zo mooi bij herfsttypes.
Maar ik vind het teveel geld. De koopwoede moet wel heel ernstig zijn om dit er voor over te hebben!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 9 mei 2012 23:43

Wat is die nude poeder toch mooi! <3 Staat je goed! ;)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 10 mei 2012 16:43

Wauw! Ik dacht dat dat paletje heel oranje zou zijn, maar hij is juist supermooi! <3 Prachtige look heb je gemaakt ook.

[Beantwoorden]


Door Demi op 10 mei 2012 20:16

Wauw. Prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Anne op 11 mei 2012 20:19

wauw! (love)
Ik vind ze echt zo mooi.. Ooit als ik goed verdien per maand.. :] *zwijmel..zwijmel..*
En er viel me nog iets op. klopt deze zin? : “Of combineer hem net een naakte, maar door de zon of zelfbruiner gekleurde huid.”
ik bedoel dat of combineer hem net. Ik denk wel dat hij klopt want niemand anders heeft er over gereageerd meer ik denk dat ik hgem dan gewoon nog niet snap.. :P

xx!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 mei 2012 22:39

Wauw, het oogschaduwpalette ziet er goed uit, terwijl ik eerdere paletten van Dior heb gezien die minder pigment hadden. Mooie look ook!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 mei 2012 18:41

Dat oogschaduw palette is prachtig! :$

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 mei 2012 16:55

Jaaaaa geweldige producten weer van Dior. Ik heb de gezichtspoeder & het oogschaduw palet ook. Zo mooi! Het is het geld zeker waard!!!!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 20 april 2013 07:00

[…] benieuwd naar de 5 Couleurs oogschaduwpaletjes, want deze zijn vaak erg mooi. Het paletje wat ik vorig jaar kocht is nog steeds favoriet. 434 Peacock is een palet met zachte koele kleuren oogschaduw. Groen […]