Chanel Maquillage zomer 2012 Soleil Tan de Chanel + Rouge Coco Shine

Terwijl het momenteel lente is en het weer als herfst aanvoelt, stromen de zomercollecties alweer de winkels binnen. Zo ook de collectie van Chanel die moet aanvoelen als een warm briesje tijdens een hete zomerdag. Vanaf eind deze week kun je voor de producten uit de collectie in de parfumerie terecht. Ik heb een zandkleurige Soleil Tan de Chanel bronzer en beige Rouge Coco Shine lipstick getest. Laat dat warme briesje maar komen…

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De producten zitten verpakt in de welbekende zwart met gouden doosjes, en ook de details op de verpakkingen van de producten zijn allemaal goud. Chanel poeders hebben meestal een wit logo, maar de zomerse bronzers krijgen een fancy gouden logo. Ik krijg er gelijk een zomers gevoel van!

Er zijn twee kleuren Soleil Tan de Chanel; een roze en een bruine variant. Ik heb de kleur Sable Beige, de bruinere bronzer. Van de Rouge Coco Shines zijn er wederom twee in een roze en bruine kleur en ook hiervan heb ik de bruinere lipstick. Niet alles uit de Maquillage collectie is overigens Limited Edition, sommige producten gaan de vaste collectie in.

Tan de Chanel Sable Beige (limited edition) €50,00
Rouge Coco Shine Empreinte (limited edition) €29,50

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Soleil Tan de Chanel in Sable Beige is een zachte bronzer met vijf verschillende stroken poeder. Het zijn voornamelijk bruintinten, maar er zit ook een vleugje perzik doorheen. De zomercollectie van Chanel dit jaar is heel zacht, met vooral veel zandkleuren en hier en daar een felle oranje nagellak of lipgloss.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Doesn’t it look pretty? Ik vind de kleuren bijna te mooi om aan te raken. De gekleurde stroken gaan tot de bodem door, maar de ribbeltjes en Chanel logo zullen na verloop van de tijd natuurlijk wel gaan vervagen.

Photobucket
Los geswatcht hebben de kleuren in de bronzer best wat pigmentatie. Soleil Tan de Chanel zou dus ook prima voor een oogschaduwlook gebruikt kunnen worden. Waarom niet?

Photobucket

Photobucket
Wanneer je alle kleuren mixt komt er een zachte, bruine kleur tevoorschijn met een subtiele shimmer. Soleil Tan de Chanel is zeker niet mat, maar ook niet heel erg glanzend. Ik moet eerlijk zeggen dat ik verrast ben.

Bronzers zijn voor mijn lichte huid snel te heftig, te donker of te glanzend. Sable Beige is bijna perfect voor mijn huidtype. Hij is niet te heftig, de warme kleur is mooi subtiel op mijn teint en de shimmer is zo zacht dat de bronzer niet gek afsteekt op mijn bleke huid.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Rouge Coco Shine is de glossy lipstick van Chanel. De lipsticks hebben een zachte kleur met een mooie glans en ze komen in een slankere huls dan de andere Chanel lipsticks, waardoor ze makkelijk in de hand liggen en weinig plek innemen in je make-uptas/stash. Ik had al een lief roze kleurtje die ik vaak draag en Empreinte is een zachte beige tint. Beige op mijn lippen? Ik vind het niet een heel aantrekkelijk idee.

Photobucket

Photobucket
Gelukkig valt de beige kleur heel erg mee. Empreinte is subtiel waardoor hij juist wel wat fris oogt, een beetje nude zelfs. Het is wel een hele voorzichtige kleur en substantie, want de Rouge Coco Shine lipstick blijft glossy en onopvallend.


Photobucket
Met Soleil Tan de Chanel in Sable Beige op mijn jukbeenderen en Rouge Coco Shine in Empreinte op mijn lippen.

Photobucket

Photobucket
Ik ben met Soleil Tan de Chanel in Sable Beige erg blij. Ik kom niet vaak bronzers tegen met zo’n mooie subtiele glow en zachte kleur die bijna perfect passen bij mijn huidskleur. Ben je ook vrij bleek, dan raad ik je zeker aan even naar deze bronzer te kijken. De Rouge Coco Shine in Empreinte is wat minder mijn ding. De Beige kleur valt mee en is zacht en rustig, maar voor de wat hij kost zou ik toch een feller koraalkleurtje kiezen die ik vaker draag.

Het is natuurlijk een kwestie van smaak en de producten van Chanel blijven aan de prijs. Maar als je wat meer uit wilt geven en je opzoek bent naar zomerse producten in vooral zachte tinten, dan denk ik dat de Chanel zomercollectie van dit jaar je best eens heel goed zou kunnen bevallen.

Chanel Maquillage zomercollectie 2012 met de Soleil Tan de Chanel en Rouge Coco Shine is vanaf 4 mei bij de parfumerie verkrijgbaar.


Reacties

Door Kim op 1 mei 2012 16:35

Wouuw ben helemaal in love op die lipstick! (love)

[Beantwoorden]


Door bigblackrose op 1 mei 2012 16:35

zoooooooooooooooo mooi

[Beantwoorden]


Door marijke op 1 mei 2012 16:35

Hij is ontzettend mooi! Ik vind hem mooier dan de roze variant!

Ik heb vandaag de ”groen/blauw” mascara van Pupa gekocht ben benieuwd of hij mooi staat bij mijn donker groene ogen!

Succes girl…..hij staat je goed! :wave:

[Beantwoorden]


Door Daimy op 1 mei 2012 16:35

Deze bronzer ga ik zeker en vast kopen!

[Beantwoorden]


Door Meike op 1 mei 2012 16:38

Mooie producten Vera!
Ik heb natuurlijk zelf geen geld om dat te kopen, maar ze staan jou erg leuk!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 mei 2012 16:44

Wat een prachtige producten! Die bronzer, oh my god.. Het zien van deze producten maakt me al helemaal gek. Ik wil ze allebei! (love)

[Beantwoorden]


Door Amanda92love op 1 mei 2012 16:44

Ik vind de bronzer na mijn mening tog iets te oranje.. Niet erg mooi.. De lipstick lijkt heel erg veel op de lipstick van vorig jaar die ik van Chanel heb dus die vindt ik wel heel mooi.. :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 mei 2012 16:45

Wauw wat een super mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 1 mei 2012 16:45

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 1 mei 2012 16:47

Aaah prachtig! I want!

[Beantwoorden]


Door kelly op 1 mei 2012 16:47

Echt een super mooie lipstick! Maar weet je zeker dat de collectie maquillage heet? Dit betekent in het Frans namelijk gewoon makeup en staat hier overal op de borden bij reclames van Chanel makeup!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:39:

Haha pfff, wat suf! Heb de alinea waarin ik de collectie zo noem aangepast :$

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 1 mei 2012 16:49

De bronzer is echt een juweeltje, vind hem echt prachtig! Hij staat je ook heel mooi en geeft je een gezonde glow!

[Beantwoorden]


Door Nadie op 1 mei 2012 16:49

mooi , alleen ik vind de bronzer ook te oranje helaas.

[Beantwoorden]


Door Esther - Blosh Time op 1 mei 2012 16:51

Gorgeous! I love Chanel make-up <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 mei 2012 16:52

Oh wat een prachtige producten :D Vooral de bronzer vind ik erg mooi :D

[Beantwoorden]


Door Maartje op 1 mei 2012 16:54

Mooi! Ik heb het geld er alleen niet voor over!
Xxx

[Beantwoorden]


Door Melissa op 1 mei 2012 16:55

Hi vera,

Mooie producten, alleen waarom gebruik jij altijd zoveel make-up?
Smaken verschillen, dat is helemaal waar, maar omdat je een beautyblogger bent moet je dan helemaal onder de make up zitten?
Misslipgloss gebruikt ook veel make up maar bij haar ziet het er veel netter en natuurlijker uit..niet alsof ze een hele bom op haar gezicht heeft.

Je ziet er eigenlijk een beetje uit als een Poolse vrouw.
Ik bedoel het echt niet lullig!! Maar je bent nog zo jong en dan al zoveel makeup op je gezicht doen…

Het is aan jou waar jij je natuurlijk prettig bij voelt!

xx

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 1 mei 2012 om 17:16:

Cynthia en Vera hebben een compleet verschillende huid, dus ook een verschillende dekking nodig. Als je comment niet lullig bedoelt is, waarom zorg je dan dat het wel zo overkomt?

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 1 mei 2012 om 17:48:

Pff, sorry als ik nu de sfeer een beetje verpest maar ik word hier zó moe van.
Kijk, ja jij mag vinden dat Vera te veel make up draagt maar ten eerste, moet je dat persé laten weten? En ten tweede, zeg niet ‘ik bedoel het niet lullig’ en daarna ( niet letterlijk, maar ’t blijkt uit je zinnen ) dat Vera een bom van make-up op haar gezicht heeft, dat het er niet net uit ziet en dat ze op een Poolse vrouw lijkt. Dat kan je dan niet lullig bedoelen maar het ís lullig.
En haar vergelijken met een andere beautyblogger is ook niet echt nodig, wel? Iedereen is uniek ;)

Ik heb laatst al een comment geplaatst waar in ik zeg dat Vera goed reageert op dit soort reacties, en daar heb ik nu nog ff een tikkeltje meer respect voor want zelfs ík word hier kriegelig van.

[Beantwoorden]

di antwoordt op 1 mei 2012 om 17:28:

”poolse vrouw” ??? vind ik echt niet kunnen hoor..

ik vind de producten prachtig BTW! en je look ook!

[Beantwoorden]

daisy antwoordt op 1 mei 2012 om 17:49:

Vera heeft een vrij onzuivere huid, de meeste andere beautybloggers niet!

Ik vind het sowieso al knap van Vera dat ze het aandurft een beautyblogte runnen met een onzuivere huid. Daar heb je best wel veel moed voor nodig!

Dat ze haar onzuiverheden bedekt is vanzelfsprekend, dat doe ik ook! Dit heeft niets met poolse vrouwen te maken! Ze wil er gewoon mooi uit zien… en dat is ze ook!

Mensen met geen onzuiverheden hebben nu eenmaal wat minder make up nodig… maar vaak gebruiken ze nog meer!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 1 mei 2012 om 17:56:

Ik vind niet dat ze te veel make-up op heeft, maar zoals jij al zegt; smaken verschillen. Misschien had je de opmerking over een Poolse vrouw beter achterwege kunnen laten. Het versterkt je mening niet echt namelijk, het maakt het júist lullig.

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 1 mei 2012 om 18:40:

Dit vind ik nou ècht niet kunnen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:41:

@Melissa Cynthia heeft een prachtige huid, ik ben jaloers als ik foto’s van haar huid zie. Ik heb helaas een heel andere huid, waardoor ik graag goed camoufleer (en dan nog zie ik duidelijk onzuiverheden op de foto). ‘Je je bent nog zo jong en dan al zoveel makeup op je gezicht doen…’ vind ik nergens over gaan (en dat van die Poolse vrouw al helemaal niet, daar ga ik niet eens op in). Dat ik jong ben is hartstikke fijn, maar dat maakt betekent niet dat ik gelijk een mooie huid heb. En dan nog, als ik wel een mooie huid heb en lekker veel make-up draag. Dan moet ik dat toch lekker zelf weten? :)

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 1 mei 2012 om 19:15:

Hi iedereen,

Ik doelde ook niet op de onzuivere huid maar meer het gehele plaatje. Ogen lippen, teveel van het goede.
Misslipgloss heeft trouwens wel een “bom” aan makeup op haar gezicht alleen bij haar ziet het er wel mooi uit en niet overdone.. Zij draagt het super mooi.
Je moet ook uiteindelijk doen waar je je lekker bij voelt. Maar mensen die altijd continue zeggen dat je er fantastisch uitziet? Ik waardeer het juist als mensen wat zeggen over mij, hun eerlijke mening dan dat ze continue zeggen dat ik er zo”fantastisch” uitzie…

Ruimte voor verbetering?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 19:21:

1. Ik ben Cynthia niet. 2. Dat jij mijn make-up niet mooi vindt en ‘overdone’ vindt dat is prima, maar je komt op mij vrij pusherig en onvriendelijk over. 3. ‘Maar mensen die altijd continue zeggen dat je er fantastisch uitziet? Ik waardeer het juist als mensen wat zeggen over mij, hun eerlijke mening dan dat ze continue zeggen dat ik er zo”fantastisch” uitzie…’ Komt op mij ook over alsof iedereen hier mij voorliegt, maar jij eerlijk bent dat ik er niet uitzie… Sorry, ik neem je reactie echt niet serieus. Vind het enkel kwetsend en krijg nog meer zin heel veel op te smeren :)

di antwoordt op 1 mei 2012 om 21:31:

´krijg nog meer zin heel veel op te smeren´ geweldig! LOL ! vind het een goede reactie op een idd kwetsende comment.

daisy antwoordt op 1 mei 2012 om 19:34:

@Melissa ik zou wel eens een foto van jou willen zien met je grote mond! :@ Ik ben een huge fan van veracamilla.nl en ik kan hier echt super kwaad om worden!

merle antwoordt op 1 mei 2012 om 20:28:

@Melisa, Daisy heeft helemaal gelijk. Ik ben ook huge fan( (love) ) en Vera je bent prachtig qua innerlijk en uiterlijk. Ik zou ook wel eens een foto van Melisa willen zien, kijken of zij zo mooi is?!?!?! :+

Irene antwoordt op 2 mei 2012 om 19:20:

Melissa misschien kan je je reactie volgende keer anders brengen. De hele zin ‘niet lullig bedoelt’ geeft al aan dat het lullig is! En bedenk wat je wilt bereiken met zo’n reactie, Vera krijgt ontiegelijk veel positieve reacties, en ik denk niet dat ze minder make-up zou dragen als je haar verteld dat je het er als een bom van make-up vindt uitzien! ;-)


Door Thalé op 1 mei 2012 16:56

Ik sta op het punt de bronzer te kopen, maar denk je dat de kleur ook mooi staat bij een olijfkleurige huid? Ik twijfel of hij niet te oranje is….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:43:

Daarvoor raad ik je aan hem echt even zelf te bekijken en laten aanbrengen. Dan weet je zeker of het je mooi staat of niet :) Good luck!

[Beantwoorden]

Thalé antwoordt op 1 mei 2012 om 19:07:

oh oke zal ik doen, bedankt voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 mei 2012 17:00

Wauw, die bronzer, ik vind hem echt zó prachtig! Alleen tja, die prijs dan weer. Het is wel een hele mooie bronzer, maar toch een heleboel geld. De lippenstift vind ik mooi, maar niet WAUW! Een beetje te nude ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 mei 2012 17:01

Wauw, wat een heerlijke producten! Je ziet er echt geweldig uit :) En wat een mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:43:

Dankjewel Aranka! ^^)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 1 mei 2012 17:04

Ooh de lipstick is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 1 mei 2012 17:09

Ik had eerlijk gezegd meer pigmentatie verwacht bij de lipstick. Maar het blijft een leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 mei 2012 17:11

Prachtig! En very classy (love)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 1 mei 2012 17:12

Hele mooie producten! Voor mij is Chanel een onbereikbaar merk, veel te duur. Maar erg leuk om naar te kijken! De bronzer staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 1 mei 2012 17:13

Wauw, práchtige producten! Ben helemaal verliefd op die bronzer, jeetje. <3
Die lipstick is ook wel mooi, maar inderdaad: voor de zomer, coral / pink it is. Nude vind ik meer .. of nouja, kan ook wel, maar ik snap je haha!

[Beantwoorden]


Door gerrianne op 1 mei 2012 17:15

Wauw, deze producten zijn het eind! De bronzer is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 mei 2012 17:19

Oh wauw die lipstick is eigenlijk best wel mooi. Staat je super! :D En prachtige foto’s weer <3

[Beantwoorden]


Door Janaa op 1 mei 2012 17:26

Heel mooie producten :) x

[Beantwoorden]


Door Shirley op 1 mei 2012 17:28

Prachtige spulletjes. Jammer dat ik niet tegen de producten in poedervorm kan :( enne, mooie foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:44:

Lijkt me ook heel rot met de eczeem :( Dankjewel Shir!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 1 mei 2012 17:31

Oeh lala i love it! Helaas is Chanel iets te duur voor mijn portemonnee..

[Beantwoorden]


Door sandra op 1 mei 2012 17:34

wauw echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 1 mei 2012 17:38

Preetteeeeeey! :)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 1 mei 2012 17:42

Hele mooie look, kan wel begrijpen dat je blij bent met deze spulletjes!!

[Beantwoorden]


Door Thérèse op 1 mei 2012 17:43

ik vind CHANEL echt zoooo mooi he… dat is gewoon niet te filmen.

[Beantwoorden]


Door Angela op 1 mei 2012 17:47

Wauw, mooi spul! Helaas is het iets boven mijn budget.. :p

[Beantwoorden]


Door Lotje op 1 mei 2012 17:48

Mooie producten zeg, die bronzen is echt wauw!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 mei 2012 17:54

wauw, erg mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Simone op 1 mei 2012 17:54

Mooi maar duur!

[Beantwoorden]


Door Menina op 1 mei 2012 18:01

oh, oh, oh, wat zijn bronzers/blushes/etc toch mooi altijd!

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 mei 2012 18:02

Die product foto’s zijn zo mooi! Echt om op te eten! Heerlijk om naar te kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:44:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 mei 2012 18:04

Wow, die lipstick staat je echt mooi! Prachtig! Gorgeous <3

[Beantwoorden]


Door Siska op 1 mei 2012 18:04

Wauw! Beide zijn echt prachtig! Alleen wel iets te duur voor mij :-(

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 mei 2012 18:05

die bronzer OMG , prachtig ! (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 mei 2012 18:05

Ik vind bronzers ook al snel te heftig voor mijn huid! Deze bronzer staat je prachtig! De lipstick vind ik wel erg tegenvallen, had meer pigmentatie verwacht!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:45:

Herken ik helemaal! Ik breng het ook altijd onwijs voorzichtig aan en dan nóg is het vaak heavy… Bij deze gelukkig niet :)

Ik snap wat je zegt over de lipstick, maar de Rouge Coco Shines zijn niet gemaakt voor de pigmentatie. Meer voor een subtiel kleurtje met een glans.

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 mei 2012 18:14

Ik vind de producten je erg mooi staan, maar de kleuren zijn niet echt wat voor mij!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 mei 2012 18:16

Wauw!
Dat is het enigste wat ik kan zeggen.
De bronzer is echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 1 mei 2012 18:19

Ben verliefd op alle bij de producten (love)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 mei 2012 18:21

Wat zien de producten er toch altijd mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Madeli op 1 mei 2012 18:24

Die bronzer is echt de perfecte bronzer voor mij! Ik vind bronzers vaak te donker of te oranje, deze is echt subtiel! Hier ga ik misschien wel voor sparen, want dit is denk ik de enige soort bronzer die ik echt vaak zou dragen.

De lipstick dan weer niet, te gewoontjes voor dat geld denk ik. Wel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 1 mei 2012 18:24

Wauw die bronzer is prachtig!

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Frauke op 1 mei 2012 18:29

Oeh, too pretty gewoon :D

[Beantwoorden]


Door Dewi op 1 mei 2012 18:35

Wauwie wat is je huid verbeterd zeg. Ik had op twitter gelezen dat je was over gegaan naar een benefit cremé, hij werkt volgens mij wel!
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 18:46:

Ja! Zo fijn, echt binnen een paar dagen al. Ben zo blij ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 1 mei 2012 18:42

De beauty producten van Chanel zijn allemaal erg mooi. Deze ook zeg, wauw!

[Beantwoorden]


Door Fien op 1 mei 2012 18:44

Luxe gevoel (love)
trouwens, een typfoutje; maar de ribbeltjes en Chanel logo zullen na verloop van de tijd natuurlijk wel gaan vervangen.
Vervangen moet vervagen zijn, denk ik zo (:
Liefsss

[Beantwoorden]


Door Beautinista op 1 mei 2012 18:46

die bronzer. <3___<3.
Door de stroken doet hij me ook een beetje denken aan blush horizon van chanel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 19:22:

Klopt! En de bronzer uit de zomercollectie van vorig jaar had ook stroken :ja:

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 1 mei 2012 19:10

Ooh die bronzer, must.have !!

[Beantwoorden]


Door zwaan op 1 mei 2012 19:12

Jammer, ik had me de lipstick heel anders voorgesteld!
Nog steeds wel mooi natuurlijk, maar ik ben niet zo van de gloss-achtige kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Yara op 1 mei 2012 19:22

De look staat je erg goed! Vooral de lipstick staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ris op 1 mei 2012 19:23

Oeh, die bronzer is heel erg prettah! (love) Wat ik me dan weer afvraag is of je deze producten opgestuurd hebt gekregen of zelf hebt gekocht? Ik vind die lipstick namelijk niet zo heel erg “Vera Camilla”. Voor zover ik daar over kan oordelen natuurlijk, haha! En ik had het verwacht dat als jij zou kiezen tussen een rozige en een bruinige bronzer, je de roze zou nemen. Of sla ik nu compleet de plank mis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 19:25:

Ik heb de producten opgestuurd gekregen inderdaad, ze zijn ook pas vanaf eind deze week te koop dus kan ook haast niet anders ;-) Wat je over de lipstick zegt snap ik wel, alleen sprak deze bronzer me wel meer aan dan de roze. Ik kies de laatste tijd sowieso vaker voor de iets bruinere tinten in plaats van de roze :ja: But I like it both!

[Beantwoorden]

Ris antwoordt op 1 mei 2012 om 19:39:

Voor 50% geslaagd voor de “Vera Camilla-test”. ^^) Komt misschien door de lente en zomer, dat je voor een bruinere sunkissed look kiest. Mmm, zon, zee en ijsjes. <3 Vind het wel heel tof dat je "gewoon" producten van Chanel opgestuurd krijgt, haha. Geniet er van!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 1 mei 2012 19:24

Oohhh ik vind het patroon zo mooi~~ Ik denk dat als ik dit pallet zou hebben ik het niet zou gebruiken.. alleen maar omdat het patroon dan vervaagt :P Dat heb ik bij lipsticks ook trouwens. Ongebruikt zijn ze zo mooi glad en perfect hahahaha…

[Beantwoorden]


Door Sara op 1 mei 2012 19:25

Wauw inderdaad echt mooie collectie!
x♥

[Beantwoorden]


Door Zahra op 1 mei 2012 19:25

waaauw, mooi!
je kan nu toch wel zien waarom je voor chanel wat meer betaalt, want dan heb je er ook iets voor ^^)

[Beantwoorden]


Door mirtevdboogaard op 1 mei 2012 19:58

Je maakt echt prachtige foto’s! En ik vind ook dat je alles zo duidelijk uitlegt, overal een mooie foto van. :) En die bronzer is mooi zeg! Die lipstick vind ik wat minder, als het meer om het glansje gaat zou ik liever iets minder dan €29,50 neertellen, hihi :) Maar smaken verschillen! Top artikel! Liefs.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 20:21:

Dankjewel!! :$

[Beantwoorden]


Door Ceren op 1 mei 2012 20:15

Nou lieve Vera.
Een carrière als fotografe zit er voor jou ook wel in! *kwijl*
Als ik ga trouwen mag je foto’s komen maken en ook de make-up doen :p haha
It would be a honor :)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 mei 2012 20:16

Suuuuper mooie nude look, prachtig!

[Beantwoorden]


Door Elvira op 1 mei 2012 20:27

Hee meid! Las net die reacties over dat je make up te overdone is enzo. Whatever trek het je niet aan girl, heb echt respect voor jou en heb echt veel van je geleerd! (A)

[Beantwoorden]


Door marijn op 1 mei 2012 20:32

als je iets binnen krijgt om te testen, moet je het dan ook weer terug geven?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 20:57:

Meestal niet.

[Beantwoorden]


Door renate op 1 mei 2012 21:01

ligt het aan mijn of zijn je pukkeltjes nu best wel erg geworden? eerst had je een hele egale huid..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 21:13:

Ik denk dat je de verkeerde voor je hebt. Mijn huid is juist altijd vrij onrustig, alles behalve zuiver. Momenteel is mijn huid *gelukkig* een stuk rustiger :)

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 1 mei 2012 21:12

Prachtig! <3

[Beantwoorden]


Door Mariska op 1 mei 2012 21:14

Ik vind de verpakkingen altijd zo mooi he van dit soort merken :)

[Beantwoorden]


Door mies op 1 mei 2012 21:32

wooow, die lipstick staat je erruuug goed (:

[Beantwoorden]


Door Bo op 1 mei 2012 21:55

wauw mooi! Leuke revieuw x

[Beantwoorden]


Door Isaben op 1 mei 2012 22:08

De productverpakkingen van Chanel zijn altijd zo… zucht… (love)

[Beantwoorden]


Door elize op 1 mei 2012 23:15

Meiden ik denk dat we Vera even een enorm compliment moeten geven! Want:

Ze maakt (zonder twijfel!) de allerbeste foto’s en reviews die er zijn!
Ze reageert op bijna elke comment, waardoor ik (ben ik de énige?) altijd al de comments lees, haha! Op negatieve comments reageer je altijd heel grappig en sarcastisch, maar niet beledigend, wat ik wel is merk bij andere bloggers.
Ze schrijft zowat altijd foutloos en perfect Nederlands! Dit maakt alles zo veel fijner om te lezen!

Zo kan ik nog veel meer dingen verzinnen, maar dat is niet nodig.
^^)

Thanks Vera!
Elize.

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 2 mei 2012 om 02:23:

So true girl!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 mei 2012 om 09:11:

Dankjewel Elize! Wat een veel te lieve reactie! ^^) Mijn dag is goed begonnen dankzij jou.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 mei 2012 01:07

Dit lijkt me toch wel de kers op je al je harde werken.. Chanel testen *kwijl*

[Beantwoorden]


Door Serberry op 2 mei 2012 02:37

Ik vind de lippenstift ook echt prachtig bij je staan! Ik denk niet dat er zoveel goedkopere lippenstiften met gloss zijn die transparant zijn en toch de roodheid in je lippen verdoezelen, en ook een perfecte glans geven. k vind het je echt echt mooi staan! Mooi voor bij een wat heftige ooglook bijvoorbeeld!

[Beantwoorden]


Door Robin op 2 mei 2012 10:37

Wauw super mooie collectie! Hebben hebben hebben. X

[Beantwoorden]


Door Nanda Love op 2 mei 2012 12:20

Oehoehoe, ik ben in love (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 mei 2012 12:35

Je ooglook is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 mei 2012 12:49

Mooie bronzer (love) Chanel heeft altijd de meest geweldige collecties!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 mei 2012 14:02

Wauw super mooie kleuren!
Ben er helemaal verliefd op!! (love)
Die kleuren staan je ook super mooi!

xxx

[Beantwoorden]


Door Valérie op 2 mei 2012 15:21

Ben ik de enige die Vera ziet in de 3e foto op het doosje hahahah

[Beantwoorden]


Door lena op 2 mei 2012 17:00

fijn dat er een fullface foto bijzit met lippen en blush!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 2 mei 2012 21:13

Waauwiee Chanel (love)

[Beantwoorden]


Door Barbara op 3 mei 2012 11:38

wat een mooie foto’s Veer!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 5 mei 2012 14:09

Ben misschien een beetje laat met mijn comment, maar ik wilde toch even laten weten wat een leuke blog je hebt. Ik kende je nog niet, ben via via hier terecht gekomen en heb eerst wat filmpjes gezien voordat ik deze blog vond. Jammer dat sommige mensen het nodig vinden om in de anonimiteit (laf) vreselijke dingen te zeggen over iemand die het lef heeft zichtzelf te durven laten zien.
Je doet het heel erg leuk, ik kijk erg graag naar je filmpjes en je hebt een toffe en diverse blog! Ga zo door! ^^)

[Beantwoorden]


Door jule op 6 mei 2012 14:38

hey lieve vera ,
ik ben 12 jaar en ik heb 4 dagen terug voor het eerst in mijn leven iets van chanel gekocht !!
het is een doosje met 4 oogschaduws er in !
het heet 34 éclosion .
maar ik durf het niet op te doen naar school ik ben bang voor gemene reacties !
wat moet ik doen ??
help
xxxx jule

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 15 mei 2012 07:01

[…] bruine tint. Erg naturel, een beetje nude zelfs. Doet me denken aan de Chanel Rouge Coco Shine in Empreinte uit de zomercollectie, maar is transparanter. Ik was eerst niet zo enthousiast over Empreinte, maar […]


Door camilla op 22 juni 2012 08:15

je hebt slechte huid

[Beantwoorden]