Catrice Revoltaire #1 Oogschaduw paletten

Vandaag review ik de producten uit de Catrice Revoltaire collectie, die je gister al in een shoplog voorbij hebt zien komen. Na lang getwijfeld te hebben over hoe ik in heaven’s name alles ging reviewen, heb ik besloten losse reviews te schrijven van de producten. Dat zijn dus drie reviews, die alle drie vandaag online komen. Ik begin met de oogschaduw paletten. Er zijn twee varianten, allebei hebben ze 3 naturelle kleurtjes en één felle kleur groen of roze.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De paletjes zien er aan de buitenkant al erg mooi uit. Het lijkt alsof doosjes van zwaar metaal zijn, maar zoals je wel kunt verwachten is het gewoon licht plastic. Ook prima! Daar zakt je Ikea make-uplade in ieder geval niet van door. De paletjes kosten €4,49 per stuk.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
In allebei de paletjes zitten 4 kleuren. 3 daarvan zijn oogschaduws, maar de kleur rechtsonderin is een gelliner. De geliefde sponsapplicator is ook weer bijgevoegd, met een slap linerkwastje aan de andere kant. In de binnenkant van de paletjes zit een grote spiegel die de hele binnenkant van de deksel vult. Zo heb je goed zicht, handig!

Photobucket

Photobucket
C01 Toxic Combination is het paletje met groene kleuren. Hij zag er zo mooi uit, maar het pigment vind ik een grote teleurstelling. Why, Catrice? Why? De oogschaduws korrelen en geven weinig kleur af. En de gelliner rechtsonder? Zo hard schuurpapier.

Photobucket

Photobucket
C02 Explosive Combination bevalt me wel goed. De roze kleur is aardig goed gepigmenteerd, en de highlighter en brons kleur ernaast geven nog meer kleur af en hebben een mooie shimmer. De gelliner is wel weer heel ruw helaas.

De swatches zijn droog gemaakt, en wanneer je een vochtig kwastje in de gelliner dipt geeft deze iets meer kleur af, maar echt intens is ‘ie niet. Edit: het is een cake eyeliner en cake eyeliners moet je altijd ‘activeren’ met een vochtig kwastje. Dat is de reden waarom de kleur droog nauwelijks afgeeft. Ik heb de eyeliner in de ooglook hieronder langs de onderste wimperrand nat aangebracht, maar zoals je kunt zien is het pigment dan nog steeds niet je van het. Voor een subtiel lijntje is het oké, maar echt intens wordt de donkergrijze kleur niet.

Photobucket


Photobucket
Ooglook gemaakt met:
Explosive Combination
Too Faced Shadow Insurance
L’Oréal Super Liner
Rimmel Accelerator mascara

Photobucket
De roze oogschaduw kan prima overdag gedragen worden in combinatie met de zachte bruintinten. Toch had er van mij ook nog wel een donkere matbruine kleur in het paletje mogen zitten om net wat meer diepte in de arcadeboog mee te creëren. Op mijn wangen draag ik de Revoltaire blush waarvan straks natuurlijk ook nog een review online komt.


Photobucket
Klik hier voor de Revoltaire shoplog
Klik hier voor de blush review
Klik hier voor de lipstick review

Wat vind jij van de Catrice Voltaire oogschaduw paletten?


Reacties

Door Paola op 4 mei 2012 07:20

Ik vind de pigmentatie niet geweldig! Ik had er meer van verwacht!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 mei 2012 07:23

Ik was nog aan het twijfelen of ik het palletje met de roze, of groene zou kopen, ben wel blij dat ik die met de roze heb genomen nu ik jou review lees! Ik heb die van mij nog niet gebruikt, dus ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er van moet vinden, wel vind ik de kleuren + het palletje zelf er prachtig uit zien! xxx

[Beantwoorden]


Door CreaBeaBlog op 4 mei 2012 07:28

Oh, die doosjes alleen al zijn zo mooi! Jammer dat ’t tegenvalt…ik ga ’t dus niet kopen. Thanks!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 mei 2012 07:41

Ah wat ontzettend jammer zeg. Ik stond nog met het groene palletje in m’n hand! Omdat ik de kleuren zo mooi vond,vooral die groene. Dat roze palletje daarentegen vind ik wel erg mooi gepigmenteerd! Ik ben helemaal weg van die twee middelste kleuren van de swatches. Deze ga ik halen! Thanks voor de duidelijke review Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 4 mei 2012 07:41

In de winkel was de pigmentatie super bij zo’n testding. maar als ik het dan zo zie… doet catrice wel vaker…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 09:21:

Wat vreemd :S

[Beantwoorden]

Fien antwoordt op 4 mei 2012 om 10:23:

Ja, dat vond ik ook! maar ik dacht; ik wacht nog één review af. Want bij de tester kwam er veel meer kleur vanaf!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 mei 2012 08:04

Die roze oogschaduw is erg mooi net als de groene. ik had deze liever samen in 1 paletje gezien en dan met een mooie highlight en crease kleur erbij. nu vind ik beide paletjes net niet leuk genoeg.

[Beantwoorden]


Door Bonita op 4 mei 2012 08:07

jammer van de pigmentatie , ik wou ze vandaag gaan halen maar ik haal dan liever die blush. leuke blog verder

[Beantwoorden]


Door Marije op 4 mei 2012 08:12

Jammer dat de pigmentatie tegen valt bij Toxic Combination! Maar je ooglook is ook mooi! Zou je misschien een keertje een artikel/filmpje online willen zetten waarin je uitlegt hoe je zo’n mooie wing kunt maken met je eyeliner? Ik probeer het elke keer, maar krijg het niet echt voor elkaar…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 09:22:

Toevallig ga ik die proberen vandaag op te nemen :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 4 mei 2012 om 11:01:

jaaaaaaa (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 mei 2012 08:13

Ohh ik schrok gewoon van de swatches! geen succes zie ik wel. Al lijken de kleuren op je ogen we mooi over te komen, maar nee ik laat deze links liggen deze keer.

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 4 mei 2012 08:27

Oh heartbroken! Ik had echt meer verwacht van de pigmentatie, wat jammer! :-( xoxo

[Beantwoorden]


Door Josephine op 4 mei 2012 08:30

Ah, wat jammer van het groene palette! Ik vind Explosive Combination mooi, vooral de highlighter! Je hebt er een mooie look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Selina op 4 mei 2012 08:34

Wat jammer van de pigmentatie! Ik vind de kleuren wel erg mooi maar dit keer sla ik over..

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 mei 2012 08:57

Mmh, jammer dat de pigmentatie niet geweldig is. Ben ik trouwens de enige die de verpakking vind lijken op die van MAC een aantal jaren geleden? De Royal nogwat palettes van echt 4 jaar geleden ofzo.. Could be wrong, but anywho. Denk dat ik deze skip. Denk toch niet dat ik roze of groene oogschaduw in een ooglook weet te verwerken zonder dat ik eruitzie als een wasbeer met een oogziekte ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 09:23:

Ik heb even gezocht op Google en inderdaad, lijken erg op de MAC Royal Assets paletten uit 2007 :ja:

[Beantwoorden]


Door kim op 4 mei 2012 09:06

oo ik dacht dat die eyeliner cakey was, geen gel toch ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 09:23:

Cakey is de eyeliner ook allerminst… De eyeliner is gewoon keihard :hmm:

[Beantwoorden]

Bernadet antwoordt op 4 mei 2012 om 17:51:

Je moet hem ook nat gebruiken.. :’) – Maar dan is de kwaliteit nog niet echt ‘wauw’

[Beantwoorden]


Door Axelle op 4 mei 2012 09:15

had idd ook meer van de pigmentatie verwacht , zo jammer

[Beantwoorden]


Door Renee op 4 mei 2012 09:17

Jammer dat de pigmentatie niet zo goed is, je hebt er wel een mooie look mee kunnen maken :)

[Beantwoorden]


Door charile op 4 mei 2012 09:38

Jammer van de pigmentatie! Je look is wel erg goed gelukt :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 4 mei 2012 09:41

Wauw, Explosive combination vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 4 mei 2012 09:44

ondanks dat de pigmentatie te wensen overlaat het je er alsnog een prachtige look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door danique op 4 mei 2012 09:44

ik wou dat pallete kopen maar vond het zonde van die roze kleur, die gebruik ik toch niet. maar met die look ziet hij eer heel mooi ui! thanks! (love)

X

[Beantwoorden]

danique antwoordt op 4 mei 2012 om 09:46:

en tegenwoordig ben ik weg van de blushes dus ik denk dat ik die ook wel ga kopen. ik vind hem GE-WEL-DIG mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:44:

You will love it, hij is echt prachtig ^^)

[Beantwoorden]

Danique antwoordt op 4 mei 2012 om 19:47:

ja! ik ga hem kopen! i love it


Door Cherel op 4 mei 2012 09:49

Ik stond gisteren te twijfelen in de Kruidvat, maar heb de paletten toch maar niet meegenomen. Nu ik de pigmentatie zie ben ik daar eigenlijk wel blij mee…

[Beantwoorden]


Door Diede op 4 mei 2012 09:49

Wat heb je een prachtige look gemaakt, ik had de lipstick color bomb & de blush al, maar misschien moet ik toch nog even terug voor het roze oogschaduw palletje :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 4 mei 2012 09:56

Ik heb het roze palletje ook, en ik vind hem echt super mooi! Je hebt echt een prachtige look gemaakt! Je huid ziet er trouwens mooi egaal uit :).

[Beantwoorden]


Door Sandra op 4 mei 2012 10:00

wel jammer dat de pigmentatie zo tegenvalt =(

[Beantwoorden]


Door Fije op 4 mei 2012 10:08

Ik vind het palletje met het roze kleurtje heel mooi, wel jammer van die andere :(

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 mei 2012 10:10

Duidelijke review! Ik heb ze toch maar laten liggen, in de winkel viel de pigmentatie me erg tegen, jammer! Ze zien er zo leuk uit!
Maar de blush… die heb ik wel… Mooi! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:45:

Thanks! En ja, die is prachtig… <3

[Beantwoorden]


Door Julia op 4 mei 2012 10:13

Cake liner moet je volgens mij nat gebruiken. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:46:

“De gelliner is wel weer heel ruw helaas.

De swatches zijn droog gemaakt, en wanneer je een vochtig kwastje in de gelliner dipt geeft deze iets meer kleur af, maar echt intens is ‘ie niet.”

[Beantwoorden]


Door Olga op 4 mei 2012 10:21

Ik find de pigmentatie prima en het kleurtjes supermooi! En de liner is geen gel-liner, het is een cake-liner, je moet hem met water activeren dus, dan is hij ook prima gepigmenteerd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:46:

Lees mijn reatcie hierboven ook even. Staat in de tekst: “De gelliner is wel weer heel ruw helaas.

De swatches zijn droog gemaakt, en wanneer je een vochtig kwastje in de gelliner dipt geeft deze iets meer kleur af, maar echt intens is ‘ie niet.”

[Beantwoorden]


Door Fien op 4 mei 2012 10:22

Awh, wat balen! Ik vind de verpakking zooo mooi! Ik ben wel blij en een beetje trots op mezelf dat ik heb gewacht op jouw review, ipv het donderdag meteen in mijn mandje te hebben gegooid. Want ik wil iets minder geld uitgeven aan make up en als het dan niet eens zo goed is, ben ik al helemaal blij dat ik het niet heb gekocht! Echt balen, want op die verpakking ben ik verliefd (:
Liefs

[Beantwoorden]


Door Eva op 4 mei 2012 10:26

Jeetje, zonde dat het zo matig gepigmenteerd is. Meestal is dat met catrice wel anders. Bij mij in de winkel hebben ze hem nog niet, en ik ben erg benieuwd naar jouw reviews, want dan ga ik op basis daarvan erover nadenken wat ik wel en niet wil.
Eigenlijk wilde ik ook nog wel zo’n paletje, maar nu ik dit zie denk ik dat ik dat toch maar niet doe…

[Beantwoorden]


Door laralaurentia op 4 mei 2012 10:27

Er zit geen gelliner in het palette maar een cake liner. Als je een klein beetje fix plus gebruikt en dat goed mengt met de cake liner krijg je een mooie intense liner. Droog heb je er ook niets aan want daar is hij niet voor bedoeld. Ik heb de groene maar ik moet zeker het rode palette ook hebben!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:47:

Fix+ heb ik niet, en ik weet dat je hem nat aan zou moeten/kunnen brengen, maar zoals in de tekst staat; dat werkt niet.

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 mei 2012 10:29

*snikkk* ik ben op no buy. Wat een prachtige paletten zijn dit…!

[Beantwoorden]


Door Angelique op 4 mei 2012 10:30

De pigmenten vind ik ook heel jammer, groen gaat de deur uit en roze blijft.

Had er wel meer van verwacht, de lippenstiften en de blush daar in tegen zijn wel <3

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 mei 2012 10:32

Fijn 3 posts vandaag :) ik vind je look heel mooi gemaakt en denk dat ik hem maar ga (proberen) na te maken met mijn 120 palette :)

[Beantwoorden]


Door xLovelylife op 4 mei 2012 10:39

Jammer van de pigmentatie, had graag die roze willen hebben maar dan vind ik 5 euro toch wel zonde.

[Beantwoorden]


Door Meer op 4 mei 2012 10:41

Ik zag deze ook in de winkel en twijfelde erg. Even met m’n vinger in de winkel geswatched en toen maar niet gekocht, wat een drama die kleuren! Leuk bedacht wel, maar moet toegeven het enige wat me trok was de verpakking.. de kleuren vond ik al vrij saai/niet leuk voor een mooie look.

[Beantwoorden]


Door Kevser op 4 mei 2012 10:43

Haha, wat schattig. Je kijkt ook een beetje boos op die foto! Maar inderdaad heel erg jammer dat een lijn waar mensen zo lang op wachten niet goed genoeg is wat betreft de hele collectie:(

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 mei 2012 10:47

Jammer dat ze niet zo veel kleur afgeven maar toch vind ik ze wel mooi. De foto’s vind ik trouwens ook echt supermooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:48:

Dankjewel Anna ^^)

[Beantwoorden]


Door eva op 4 mei 2012 10:49

Wat heb je daar voor truitje aan? Heeeel leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 10:51:

Dankje, is een blouse van H&M Divided :) Wel alweer iets ouder, dus ik niet meer te koop…

[Beantwoorden]

eva antwoordt op 4 mei 2012 om 10:54:

He, jammer, maar toch bedankt :) (wat een snelle reactie trouwens!)

[Beantwoorden]


Door Puck op 4 mei 2012 10:51

Haha leuk, ik ben benieuwd naar de lipstick en blush :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 4 mei 2012 10:52

Wauw ik wil dat pallet met roze ook hebben! hahaha

En je foto’s zijn echt super duper mooi!
Waar leg je ze op?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 11:02:

Dankjewel :$ Ik heb een glazen bureau en daar fotografeer ik op.

[Beantwoorden]


Door Emma op 4 mei 2012 10:55

Zonde van de pigmentatie. Had anders ook wel één van die palletjes gewild.. Jammer jammer :-(

[Beantwoorden]


Door Jonne op 4 mei 2012 10:59

Wat zonde van de pigmentatie, je hebt er desondanks wel een hele mooie (neutrale) look mee gemaakt! ;-)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 mei 2012 10:59

Wat heb je er prachtige foto’s van gemaakt! Ik kan ook niet overweg met de eyeliner, maar ik dacht eerst dat het aan mij lag.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 mei 2012 10:59

Oohhh liefde, wat een mooie look <3 wilde hem meenemen maar durfde de felle kleur niet aan & de andere kleuren heb ik eigenlijk al van andere merken..

[Beantwoorden]


Door Sharon op 4 mei 2012 11:02

Hmm valt een beeetje tegen, ben blij dat ik ze niet gekocht heb. Wel tof dat je er nog zo’n mooie look mee weet te maken :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 4 mei 2012 11:03

Wauw! Ik vind de ooglook heel mooi en budget (weet niet hoe je dat schrijft)! Kun je van die met roze een tutorial van maken? Ik vind persoonlijk de roze prima gepigmenteerd voor een catrice product.. Ik denk erover om het pallette met de roze te halen. Bedant dat je er een review van maakte! Daaaag ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 11:16:

Ik denk dat het niet handig is met deze producten een tutorial te maken, omdat het LE is en ze snel verkopen :( En ik ben het met je eens, voor het geld vind ik de kwaliteit van het roze paletje ook prima.

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 4 mei 2012 11:04

Ik vind ze allebei eerlijk gezegd een beetje teleurstellend. Waarschijnlijk omdat ik de kleuren ook een beetje vind tegenvallen. De doosjes zijn overigens wel mooi! xo

[Beantwoorden]


Door Anne op 4 mei 2012 11:06

staat nmmr 2 er al op?? whaah can’t wait

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 11:15:

Haha, nee nog even wachten!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 mei 2012 11:09

Jammer van ’t pigment van dat groene palletje. De roze variant vind ik dan wel weer mooi! Wel jammer van die cakeliner, dat ie ook met water niet zo goed is :(

[Beantwoorden]


Door Amy op 4 mei 2012 11:10

Jammer dat het groene palette zo tegenvalt, dit was net hetgene dat mij het meest aantrok in deze collectie. :no:

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 4 mei 2012 11:24

Zo jammer van de pigmentatie! Vooral van de cake liners, het had zo leuk kunnen zijn. Ik sla de palettes allebei over, ik ben zelf heel erg tevreden met de blush uit deze collectie die ik heb weten te bemachtigen.

[Beantwoorden]


Door Yvet op 4 mei 2012 11:28

Oké , ik kocht deze gister dus ook allemaal ook trouwens die blush maaaaaar die groene valt zo mega hard tegen je ziet m’n amper en bij mij is t zo dat ik het groene doosje amper open krijg en die roze juist heel gemakkelijk beetje raar

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 mei 2012 11:30

Ik vind dat de pigmentatie wel wat tegenvalt, jammer :(

[Beantwoorden]


Door Simone op 4 mei 2012 11:33

Ik vind de pigmentatie ook slecht… Maar het blijft mooi om naar te kijken.

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 4 mei 2012 11:34

Mooi gedaan staat je echt goed!

[Beantwoorden]


Door Warmnightsinsummer op 4 mei 2012 11:39

Die met het roze leek me wel erg mooi, vooral de bronzen en gouden kleur, maar ik heb dat soort kleuren allang, dus zonde er een paletje voor te kopen..

[Beantwoorden]


Door Michaela op 4 mei 2012 11:45

Het tweede palette is zoo mooi! En de verpakking ook! Catrice moet vaker met zulke luxe LE’s komen.

[Beantwoorden]


Door therese op 4 mei 2012 11:52

mooie palletjes! :wow:

[Beantwoorden]


Door Nannick op 4 mei 2012 11:55

Wat maak je toch altijd weer prachtige foto’s! Op de foto’s vond ik het groene palletje mooier maar nu ik de swatches heb gezien zou ik eerder voor die roze gaan ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 12:16:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 mei 2012 12:08

Over de pigmentatie over de palletjes verschilt heel erg bij reviews, ik las net op een website dat die roze super is! Maar toen zei swatches ging maken had ze wel haar vinger nat gemaakt, misschien is dat een tip? Voor dat je ze aanbrengt op een vochtige kwast?! Ik hoop dat ik je een beetje verder heb geholpen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 12:15:

Ik maak swatches altijd droog, dus nu ook. Wel zo eerlijk :) Nat is oogschaduw vrijwel altijd beter, vandaar. Nat aanbrengen werkt alleen helemaal niet fijn, blendt slecht.

[Beantwoorden]


Door lisette op 4 mei 2012 12:11

Mooie foto’s!
de palletjes zien er erg mooi uit, jammer van de pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 4 mei 2012 12:11

Ik vind C02 erg mooi, die look staat je ook weer prachtig!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 4 mei 2012 12:16

wat een leuke palettes .. ogen best chique :) hihi
Verwacht je helemaal niet van Catrice. :) leuk leuk!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 4 mei 2012 12:24

Jammer van de pigmentatie! De roze kleur vind ik wel heel mooi, maar ik had er meer van verwacht.

[Beantwoorden]


Door Jellybean op 4 mei 2012 12:40

|Gelukkig maar ;-) want ik kan absoluut niet tegen de oogschaduw van Catrice. Ik krijg er giga tranende ogen van…..

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 mei 2012 12:45

Eerst was ik helemaal verkocht van het paletje met de groene kleur erin.

Totdat ik deze review zag, wat een tegenvaller :O

Nu wordt het toch wel erg verleidelijk om vanmiddag alsnog het roze paletje te gaan halen.

[Beantwoorden]


Door Linsey op 4 mei 2012 13:12

Jammer dat het tegenvalt !
Ik vind de blush wel heel mooi die heb ik net even in huis gehaald

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 mei 2012 13:28

De tweede is een stuk beter!

[Beantwoorden]


Door Linde op 4 mei 2012 13:49

Lieve Vera het is palletjes met 2 l’s haha maar maakt verder niet uit leuk artikel :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 14:38:

Nee hoor, het is met één L. Een pallet is zo’n houten ding: https://www.google.nl/search?q=pallet&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:nl:official&client=firefox-a

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 4 mei 2012 14:07

Ik vind ze echt heel mooi! Vooral die ooglook die je hebt gemaakt! Prachtig!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Amanda op 4 mei 2012 14:17

Leuke look Vera! Heb ze allebei gekocht en ben van plan er hele leuke en heftige looks mee te gaan maken! Ben er zooo blij mee <3

[Beantwoorden]


Door Sarah op 4 mei 2012 14:22

Jammer van die pigmentatie, ik ga wss nog naar kruidvat (bij ons is het niet vlug uitverkocht) maar of ik 1 van de palletjes meeneem weet ik niet zeker, mss die met de rode kleur..

[Beantwoorden]


Door vera op 4 mei 2012 14:49

ik had ze ook gekocht, maar bij mij kwam er echt helemaal geen kleur van de eyeliner af. echt niks!

[Beantwoorden]


Door Renate op 4 mei 2012 15:51

Ik vind dit maar helemaal niks, eigenlijk zonde van je geld.

[Beantwoorden]


Door lena op 4 mei 2012 16:58

wauw supermooie foto van jou!

[Beantwoorden]


Door Celineeee op 4 mei 2012 17:18

wauw wat heb jij mooie wimpers zeg! verbaas me er iedere keer weer over!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 17:39:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Elyne op 4 mei 2012 17:27

Zo jammer dat Toxic Combination zo weinig pigment heeft.
Gelukkig heeft Explosive Combination wel een betere pigment. Wel jammer dat de roze kleur minder gepigmenteerd is dan de andere kleuren.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 4 mei 2012 17:38

Gelukkig heb ik ook die met de roze gekocht en niet die andere. Ik vind je ooglook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 4 mei 2012 18:07

Ik heb de roze gekocht :-)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 4 mei 2012 19:07

Mooie duidelijke review! Hoe kan de spiegel op 1 van de foto’s zwart lijken? Het spiegeltje wat zeg maar aan de binnenkant zit?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 20:29:

Ik denk omdat hij iets donkers weerkaatste!

[Beantwoorden]

Sabine antwoordt op 7 mei 2012 om 19:22:

oke, ik dacht al ´huh´ haha.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 4 mei 2012 19:49

Mooie look heb je er mee gemaakt! True that, de pigmentatie is inderdaad minder, maar de roze tint, die inderdaad feller is, pakt gorgeous uit op je ooglid. :) Mooie combo ook!

[Beantwoorden]


Door Wing op 4 mei 2012 20:09

Ow, bij mij was het groen palette wel van mooier kwaliteit..

[Beantwoorden]


Door famke op 4 mei 2012 20:24

Jammer dat de pigmentatie niet zo goed is. Vind ze er zo leuk uit zien !

[Beantwoorden]


Door Madeli op 4 mei 2012 20:37

Zie je, stomme eyeliner :P echt jammer! Maar de roze, met lichte en bruine kleur samen draag ik nu al een paar dagen en bevalt goed!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 4 mei 2012 20:39

Jammer van de pigmentatie ..Het roze palletje is wel mooier :D x

[Beantwoorden]


Door justMe op 4 mei 2012 20:42

bij mij is ook het groene paletje gewoon goed gepigmenteerd, strange :S
die look is echt supermooi (:

[Beantwoorden]


Door Miranda op 4 mei 2012 20:51

Jammer van de pigmentatie. Ik las ook op sommige blogs dat ze de palette’s wel weer goed vonden. Als ik dit toch zo zie valt het mij wel erg tegen.

[Beantwoorden]


Door Nena op 4 mei 2012 20:53

ooh wat mooi!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 4 mei 2012 21:11

balen zeg dat de pigmentatie o slecht is :(

[Beantwoorden]


Door bndesign op 4 mei 2012 21:25

Ik heb het roze palette (en de blush) maar bij mij is de cakeliner met vochtig kwastje wel echt diepdonkerbruin O.o

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 4 mei 2012 21:26

Jammer, het pigment valt me heel erg tegen. Deze ga ik skippen!

[Beantwoorden]


Door Febe op 4 mei 2012 21:30

Kan het niet dat je je vergist hebt van pallet? Want er is een ander nieuw palletje van Essence waar inderdaad een gel liner bij zit :)

[Beantwoorden]

Febe antwoordt op 4 mei 2012 om 21:32:

Ok wat een fail, ik bedoelde Catrice xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 mei 2012 om 23:29:

Nee, ik heb me niet vergist. Staat ook op de achterkant van het paletje :)

[Beantwoorden]


Door Myrtheiheartbeautyfashion op 4 mei 2012 23:26

Deze oogschaduwpaletten zijn alletwee zo mooi! Vooral die met de roze kleuren, de ooglook die je erbij hebt gemaakt is ook erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 5 mei 2012 00:05

Ik vind dat je er wel een mooie look mee hebt gemaakt alleen er mochten wel wat donkere kleuren in. Het doosje gaat ook moeilijk open, urgh.

[Beantwoorden]


Door Marlie op 5 mei 2012 07:38

Ja, volgens mij moet je die eyeliner nat gebruiken! Ik dacht namelijk dat het cakeliner was :)

[Beantwoorden]


Door Fee op 5 mei 2012 09:01

Heej, ik volg je blog nu al een tijdje maar ik vraag me altijd af waar jij je product foto’s maakt? Ik bak er zelf namelijk niks van, haha! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 mei 2012 om 09:41:

Ik heb een glazen bureau, daar fotografeer ik op :) Ik kon er eerst ook niets van hoor, maar na heel veeeeeel oefenen gaat het vaak vanzelf beter.

[Beantwoorden]

Fee antwoordt op 5 mei 2012 om 22:23:

Super bedankt! :)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 5 mei 2012 13:19

Jammer dat er niet zo veel kleur van af komt, ik wou hem al kopen door de verpakking alleen al maar nu twijfel ik wel. x

[Beantwoorden]


Door Daantje op 5 mei 2012 13:57

Ik vind de doosjes ontzettend leuk! maar de kleurtjes niet zo geweldig, dus ik haal m maar niet

[Beantwoorden]


Door ikram op 5 mei 2012 15:43

Het ziet er heel chique uit, maar wat jammer van het pigment :/

[Beantwoorden]


Door Amber op 5 mei 2012 18:37

Prachtige foto’s zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Ester op 5 mei 2012 20:33

Denk niet dat ik er één van koop, ze spreken me gewoon niet zo aan.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 7 mei 2012 13:49

Ik heb het roze palettje, pretty!

[Beantwoorden]


Door Kasia op 7 mei 2012 14:06

Jammer, deze pallete spreken me niet aan.
De rest van de collectie wel! (:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 mei 2012 15:13

Ik heb ze alletwee ook al in de winkel zien liggen maar Explosive Combination is mijn favoriet! :D

[Beantwoorden]


Door Shanna op 13 mei 2012 20:04

ik had het roze palletje al gekogt voordat ik jou review en filmpje zag gwn omdat ie zo mooi was kon me niets schele hoe goed ie was :S
xx

[Beantwoorden]


Door mijn catrice stash. « roosjepecht op 14 juni 2012 21:21