Win! 5 x een Remington Travel Dryer

De zomer komt eraan, je vakantie is misschien al geboekt, of wellicht ga je binnenkort zelfs een (paas)weekendje weg? Ik kan me voorstellen dat wanneer je op vakantie gaat, je er nog wel een beetje leuk uit wilt zien. Maar om nou je hele make-upstash mee te nemen (past een Ikea Helmer in de kofferbak?) gaat ook wat ver. Behalve make-up moet je föhn ook ingepakt worden, voor wanneer je een avondje gaat stappen bijvoorbeeld. Daarom maak jij alvast voor de vakantie kans op één van de 5 handige Travel Dryer reisföhns van Remington!

Photobucket

Photobucket
“De Remington Travel Dryer is de ideale föhn voor op reis, door het inklapbare handvat is deze 1400 Watt föhn heel compact en neemt deze weinig ruimte in je koffer in! Maar de Travel Dryer is ook nog eens overal te gebruiken door het wereldwijde voltage (120-240V). De föhn heeft een blaasmond voor gerichte styling die zorgt dat de warme of koude lucht in twee verschillende snelheden je haar feilloos in model brengen. Met de Travel Dryer kun je overal ter wereld goed gestyled voor de dag komen!”

Hoe maak je kans op één van de vijf Remington Travel Dryers?
– Log in op Facebook en ga naar de veracamilla Facebook pagina.
– Klik op ‘vind ik leuk’ (ik check of je dit echt gedaan hebt!)
– Upload vervolgens op de tijdlijn van de veracamilla Facebookpagina links bovenin een foto van je grootste haarblunder. Leg in de beschrijving uit wat er was gebeurd.

Het hoeft geen echte foto van de haarblunder te zijn. Je mag het nu ook nog nabootsen, photoshoppen of tekenen. En als je niet zo handig bent met fotografie/photoshop/paint is het ook oké om een pakkend stukje tekst op de veracamilla tijdlijn te zetten waarin je je haarblunder uitlegt. Wees creatief!

Je hebt tot 11 april 23:59 uur de kans.
De deelnemers met de grappigste/zieligste/origineelste blunders die winnen, krijgen een week later op Facebook bericht. Succes!

Doe je mee, zorg dan dat je je Facebook inbox regelmatig checkt. Als ik je als winnaar heb geselecteerd en je reageert niet binnen 3 dagen, dan gaat de prijs helaas naar iemand anders. Houd daar dus rekening mee!

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 5 april 2012 | 44 reacties | Tags: ,

Reacties

Door tjeska op 5 april 2012 17:02

eerst :yay:

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 5 april 2012 om 18:38:

lelijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2012 om 19:25:

Doe eens niet zo gemeen!

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 6 april 2012 om 14:27:

waarom lelijk? je kan er niet eens zien, laat het los en kijk eerst naar jezelf voor je aan anderen gaat veranderen!

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 april 2012 17:06

Leuke winactie! Maar toch sla ik hem deze keer maar even over ;-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 april 2012 17:12

Super toffe winactie, helaas heb ik geen facebook (not yet). Goodluck everyone! (love)

[Beantwoorden]


Door Mirre op 5 april 2012 17:18

Morgen ff rustig de tijd voor nemen, maar superleuk!

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 5 april 2012 17:25

ik doe graag mee! (love)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 5 april 2012 17:32

Wat een leuke winactie, ik ga niet meedoen, maar de haardrogers van Remington zijn echt goed! Veel succes iedereen!

[Beantwoorden]


Door Sam op 5 april 2012 17:34

super leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 5 april 2012 17:34

echt een hele leuke winactie. Jammer genoeg heb ik geen facebook. Maar succes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 5 april 2012 17:38

Leuke winactie!

[Beantwoorden]


Door Denice op 5 april 2012 17:54

Deze winactie komt als geroepen! Vorige week is mijn fohn overleden :( En ik moet nu iedere dag mijn haar nat stijlen (met speciale tang) als ik uit de douche kom, maar dat duurt zo lang met mijn lange haar! Ben blij als ik mijn haar weer kan fohnen, dus hoop dat ik deze win. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 5 april 2012 18:00

Leuke winactie, ik wens iedereen veel succes!

[Beantwoorden]


Door Eva op 5 april 2012 18:09

Leuke winactie! Jammer genoeg heb ik van mijn haarblunders nooit een foto gemaakt… :( Xxx

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 5 april 2012 om 18:10:

En ik heb ze ook niet onthouden… x

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 5 april 2012 18:24

Oeh, Remington is volgens mij een heel fijn merk, ik zie dat merk echt héél vaak voorbij komen op Youtube in hairtutorials. Ik doe zelf niet mee, ik ben niet zo goed met m’n haar en gebruik liever geen apparaten daarvoor.

[Beantwoorden]


Door Riot op 5 april 2012 18:39

Grr waarom moet je tegenwoordig facebook hebben voor alles.
Had ook wel kans willen maken op zo’n mooie fohn :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 april 2012 om 19:25:

Dan moet je even Facebook aanmaken :)

[Beantwoorden]

Riot antwoordt op 6 april 2012 om 12:15:

Ik wil geen facebook :-P

[Beantwoorden]


Door Hafsah. op 5 april 2012 18:56

Ik doe zeker mee, heb op dit moment geen fohn meer.
Hij viel in de douche &toen was het doei fohn. :-(

Ik heb de facebook pagina geliked en ook een foto geplaatst.

De gebeurtenis:

Mijn beste vriendin had mijn haar getrokken en toen had ik echt lelijk haar. Ik probeerde het beter te maken en toen ging het helemaal mis.
Maar uiteindelyk is het wel goed gekomen, niet dat ik kaal was.
ik heb het op de plaatje wel overdreven erg getekend maar zo zag het er wel uit.

Hoe mijn haar er nu uit ziet kan je op de profielfoto zien op Facebook.

Hoop super graag dat ik win, super lief zo’n winactie Vera! (love) Moge de beste winnen! x

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 5 april 2012 19:21

Leuke winactie ik zie nog mijn zus voor me toen ze 11 jaar was met een brandende föhn in haar hand (liep met een sisser) af maar 23 jaar geleden maakten we niet overal pictures van

[Beantwoorden]


Door Lisa op 5 april 2012 19:45

Gave actie helaas heb ik geen FB meer. Iedereen die wel meedoet: good luck! :-)

[Beantwoorden]


Door Annabel op 5 april 2012 19:45

Gestuurd =D En trouwens, Vera… Wat is JOUW grootste haar blunder? ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 5 april 2012 20:39

Supergave actie! (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 april 2012 20:40

superleuk zeg!

[Beantwoorden]


Door Emma op 5 april 2012 20:43

geen facebook, weer een actie waar ik niet aan mee kan doen (ik boycot facebook)

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 5 april 2012 21:09

Ik doe mee! :-) leuke actie.

[Beantwoorden]


Door Bedia Buyuk op 5 april 2012 21:10

Heey Vera hele leuke actie hoor ! maar helaas heb ik geen Facebook
:( Maar kan ik het ook met mijn vaders Facebook doen ? Hij heet Erhan Buyuk en ik mag het ook van hem doen ! :)
En wij hadden wel een föhn maar die is helaas kapot gegaan :(
Dus ik kan wel een nieuwe gebruiken ! En je kan hem ook fijn op reis meenemen dus helemaal geweldig ! :) <3

[Beantwoorden]


Door Daantje op 5 april 2012 21:16

Wat een leuk idee! Helaas heb ik geen echte haarblunders :P

[Beantwoorden]


Door Linda op 5 april 2012 21:16

Haha Vera, wat is eigenlijk jouw grootste haarblunder??

Xxx supertoffe winactie, Linda

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 april 2012 21:51

Haha, wat een leuke winactie zeg! Iedereen heeft wel eens een bad-hairday, dus ik denk dat veel meiden zich hier wel in kunnen vinden EN natuurlijk zo’n leuke fohn kunnen gebruiken. Ook ik heb hier weleens last van.. Ik heb zulk dik haar dat het soms amper in model te brengen is, en als ik dan naar school ga – en op de scooter m’n haar los heb – tja, dan raad je ’t al he… Dan staat m’n haar alle kanten op. Sexy! En dan moet school nog beginnen…….. :no:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 april 2012 22:53

Oeh wat een leuke winactie! Met pijn in mijn hart heb ik mijn blunder (te kort haar) opgezocht in het oude foto album en staat hij nu op de facebook pagina…. brr krijg er weer kippenvel van! Maar hopelijk is het voor het goede doel! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 april 2012 23:03

fijn dat je me eraan herinnert dat ik nog een nieuwe föhn moet, haha

[Beantwoorden]


Door Silke op 5 april 2012 23:18

Leuke winactie :) Ik ga niet meedoen want ik heb geen fohn nodig en hou facebook prive, maar ik wil hier toch effe mijn ergste haarblunder delen :p

Toen ik 14 was ging ik ’s middags vaak thuis eten omdat ik vlak bij m’n school woonde, en ik at op een middag eens een lekker slaatje met mosterdvinaigrette.. Ik begon de fles saus te schudden maar de dop zat los, dus HEEL die fles vinaigrette over mijn hoofd! Snel de douche in, maar ik kreeg het maar niet uit mijn haar en moest van mijn moeder terug naar school..dus ik heb de rest van de dag met supervettig haar en een azijngeur rond moeten lopen. Verschrikkelijk, maar nu kan ik er best om lachen :D

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 6 april 2012 om 09:10:

Aagh, echt zielig!! :O
Helemaal dat je het niet uit je haar kreeg..

[Beantwoorden]


Door Tanya op 6 april 2012 11:39

Superleuke winactie ! Ik heb je facebook-pagina al geliked en al een stukje van mijn grootste haarblunder geschreven. Alvast gefeliciteeerd die hem wint ! Hopelik win ik hem hihihihi ! X

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 6 april 2012 12:10

Oehh leuke winactie, vooral nu met de naderende vakantieperiode! Ben niet zo handig met paint, heb dat volgens mij niet eens op mijn minilaptop en alle foto´s van mijn trauma heb ik verwijderd jaren terug, maar heb toch wel even gereageerd met een reactie op facebook.

(love)

[Beantwoorden]


Door Roanne op 6 april 2012 16:00

Ik doe er aan mee.
Ik heb hard een nieuwe föhn nodig want die van mij is niet van mij maar van mijn moeder en ik heb ook een HELE erge blunder meegemaakt… maar die staat al op facebook..!
xx (love)

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 6 april 2012 20:28

Gedaan, geliked, en foto ingestuurd dt is mij account:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100001992420914

Liefs

[Beantwoorden]


Door Cecile op 7 april 2012 12:50

Ik föhn mijn haar echt nooit! Dus veel plezier met het verloten aan de andere meiden/jongens!!

[Beantwoorden]


Door Cecile op 7 april 2012 12:50

Mijn grootste haarblunder is trouwens dat ik mijn eigen haar wilde verven en dat het paars werd met strepen van mijn eigen haarkleur er nog doorheen!!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 april 2012 21:39

meegedaan :D

[Beantwoorden]


Door ok op 13 april 2012 11:37

:idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee: :idee:

[Beantwoorden]