Twitter Question #72

Beauty hoort vooral leuk te zijn en dat is het gelukkig het grootste deel van de tijd dan ook. Want wat is er nou fijner dan je net nieuw gekochte blush ’s ochtends als een fris blosje op je wangen aan te brengen, of je all-time favoriete oogschaduwpaletje weer uit de lade te halen en je kwast in het mooiste kleurtje te dippen? Vorige week vroeg ik om de meest vervelende, maar vandaag hebben we het over de leukste beauty handelingen!

Photobucket

Photobucket
Skip de foundation en de concealer: Het liefst ga ik meteen over naar het beschilderen van mijn ogen. Ik vind oogschaduw aanbrengen nog steeds hartstikke leuk. Nieuwe kleuren uitproberen, verschillende methodes toepassen; leuk! En hoewel ik er soms ook geen zin in heb, geeft het epileren van mijn wenkbrauwen die daarna weer helemaal strak in vorm zijn toch ook een voldaan gevoel. Net als het scheren van mijn benen trouwens, die ik daarna niet meer over elkaar heen kan leggen zonder dat het ene gladde been van het andere afglijdt.

And what about highlighter? Met een beetje highlighter op mijn gezicht zie ik er gelijk frisser uit. Ook het lakken van mijn nagels is een heel ‘zen’ klusje. Soms swatch ik in één keer 18 kleuren nagellak en hoewel het geen bezigheid voor iedere dag, is het wel even een moment om na te denken. Rustig lakken met een muziekje op en een keer geen vierkante ogen van beeldscherm voor mijn gezicht. En als het dan ook nog eens in één keer netjes lukt (ik ben nogal een prutser, soms swatch ik een nagellakje wel 3 keer opnieuw voordat hij er netjes opzit) ben ik helemaal happy.


Welke beautyhandeling vind jij het leukst om te doen?


Reacties

Door Suzanne op 7 april 2012 11:51

Mijn favoriete handeling is eyeliner opdoen, en dan echt zo’n perfect lijntje.

[Beantwoorden]


Door maria op 7 april 2012 11:57

ik hou van nagellak opdoen, lekker een muziekje aan of tijdens het tv kijken! ik zou elke dag wel mn nagels willen lakken ^^)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 7 april 2012 11:59

Een (peel off) masker opdoen, daarna voel ik me lekker schoon. Een frisse huid is natuurlijk de basis voor een mooie look =D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:22:

Peel off maskers zijn zo tof! ^^)

[Beantwoorden]


Door Domenique op 7 april 2012 12:02

maakt niet uit wat ik doe
als ik erna tevreden (soms zelfs trots) ben over hoe het eruit ziet,
ben ik helemaal blij :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 7 april 2012 12:03

Nagels lakken of experimenteren met oogschaduw en eyeliner. Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Lydia op 7 april 2012 12:12

Daar hoef ik niet lang over na te denken, voor mij is het smeren van foundation op de oren echt het hoogtepunt van de dag. Fijn Paasweekend, Vera! xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:22:

Dankjewel Lydia, jij ook!

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 7 april 2012 12:13

Mijn haren in een ander kapsel modeleren lekker beetje rommelen dit alles wel zonder tijdsdruk want dan vind ik het opeens stukken mi der

[Beantwoorden]


Door Marion op 7 april 2012 12:16

Ik vind oogschaduw opdoen ook altijd het leukste klusje, maar eyeliner opdoen vind ik nog leuker, tenminste, als ik daarna een superstrak lijntje heb haha.

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 7 april 2012 12:22

Wat Julia zegt is inderdaad heerlijk! Mn vader vraagt vaak; ‘Moet je nog ergens heen, kayl?’ Want dan ben me helemaal aan het opmaken met álles erop en eraan, en een half uur daarna ga ik lekker douchen. Buhhhh, heerlijk om een meisje te zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:23:

Haha, ja lekker tutten ^^)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 7 april 2012 12:25

Het leukste moment vind ik zelf blush aanbrengen, ik ben dol op blush! Het maakt mijn gezicht altijd gelijk ‘af’ (love)

[Beantwoorden]


Door Claire op 7 april 2012 12:26

Hahaha, die reactie van Mick!

[Beantwoorden]

marielle antwoordt op 7 april 2012 om 12:55:

hahaha ja ik moest ook 2 x lezen “foundation op mn oren doen ” ppffff wahahaa :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:23:

^^)

[Beantwoorden]


Door Cecile op 7 april 2012 12:28

concealer opdoen, gewoon omdat ik er dan meteen zo veel beter uitzie!!

[Beantwoorden]


Door Noelle op 7 april 2012 12:31

Wenkbrauwen bijtekenen. Lukt altijd en heeft een geweldig effect!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 april 2012 12:31

Ik kan niet kiezen! Wenkbrauwen, mascara en blush! Denk dan toch wel blush anders ben ik net kasper het spookje ;)

[Beantwoorden]


Door Elise op 7 april 2012 12:32

Nagels lakken, heerlijk therapeutisch klooien. En gewoon bijna alles: ik ben nog in een “ontdekkingsfase” en vind alles interessant.

[Beantwoorden]


Door Jorna op 7 april 2012 12:35

Ik vind het heftigste, qua effect, het aanbrengen van foundation, highlighter en blush. Dan kan ik, voor het eerst, van mijn huidje houden! Leukst om te doen vind ik denk ik nagels lakken. Het hele ‘welk kleurtje, met glitters? Of niet?’ riedeltje. <3 Hmmm! Doe t ook graag met vriendinnetjes op de bank.

[Beantwoorden]

Lotje antwoordt op 7 april 2012 om 20:40:

Ja helemaal waar! Maar het laatste zinnetje als je dat apart leest…

[Beantwoorden]

HELEN antwoordt op 11 april 2012 om 19:37:

HAHAHAHA x]

[Beantwoorden]


Door Cherel op 7 april 2012 12:37

Oogschaduw aanbrengen vind ik toch het allerleukst!

[Beantwoorden]


Door charile op 7 april 2012 12:38

Highlither opdoen, en nagels lakken :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 7 april 2012 12:39

Ik vind eyeliner nog steeds ’t leukst om te doen. En highlighter inderdaad, love it!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 7 april 2012 12:39

Nagels lakken: geeft zoveel rust! Heerlijk

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 april 2012 12:43

Hahaha die reactie van Mick! Lig helemaal dubbel :D Zelf vind ik blush opdoen heel erg leuk, dat geeft echt wat extra’s aan de look! ^^)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 7 april 2012 12:46

Blush en highlighter ♥ Love face stuff haha!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 7 april 2012 12:47

Maskertjes en scurbben, heerlijk. Maar foundation op je oren komt ook heel dicht in de buurt van de nummer 1 denk ik (A)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 7 april 2012 12:49

Lipstick aanbrengen!

[Beantwoorden]


Door Laurence op 7 april 2012 12:50

Het moment van het blosje opdoen.
Blush <3. I'm loving it. Parapapapaaa

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 april 2012 12:51

whaha; ‘foundation op oren doen’! MIjn favoriet is toch echt wel nagellakken, loveit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:24:

Mick, onze beautygoeroe (A)

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 7 april 2012 12:55

bij mij is het ook oogschaduw aanbrengen :) dan vervang ik nog liever mijn foundation door poeder of getinte dagcrème, maar voor het beschilderen van mijn ogen trek ik dagelijks genoeg tijd uit :)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 7 april 2012 12:57

eyeliner en mascara opdoen!

[Beantwoorden]


Door Silke op 7 april 2012 13:03

Blush (love)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 april 2012 13:10

Oogschaduw opdoen en nagels lakken! ^^)
Maar ik vind het ook leuk om mijn handen lekker te verzorgen,
met een handscrub, handcrème en lemony flutter!!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 april 2012 13:19

nagels, bb cream (*patpatpat*, egaal!), en blush (voelt zo lekker zacht met m’n blushkwast ;p)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 april 2012 13:21

hee das niet handig, ik ben een andere Claudia ;p

[Beantwoorden]


Door Sandra op 7 april 2012 13:22

ik hou ervan om lekker rustig een mooie ooglook te maken met een muziekje op =)

[Beantwoorden]


Door SpringVibes op 7 april 2012 13:27

Mijn nagels verzorgen natuurlijk !
x Ella

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 7 april 2012 13:37

Mijn gezichtsverzorging opdoen….heerlijkheid!!

[Beantwoorden]


Door Renate op 7 april 2012 13:42

Nou met stipt op nummer 1 : oogschaduw! Ik vind dat zo leuk om met allerlei verschillende kleurtjes te gaan spelen en allemaal verschillende looks te maken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 april 2012 13:44

Oogschaduw op doen! Ik kan niet zonder. Ook het opdoen van mascara vind ik leuk. Het effect wat het aan mijn wimpers geeft vind ik te gek. Wat ik trouwens ook erg leuk vind is mijn make up eraf halen en dan eerst 1 oog en dan in de spiegel het verschil bekijken tussen mijn ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:24:

Oja, dat verschil bekijken! Herken ik helemaal, vind ik ook leuk :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 april 2012 13:50

Oogschaduw! Maar dan moet het wel goed gaan, gewoon perfect aanbrengen en er nog in de middag van kunnen nagenieten. Yessir! :D

[Beantwoorden]


Door Jessica op 7 april 2012 14:19

Ik vind het heerlijk om een maskertje te doen, helaas heb ik er bijna nooit tijd voor.

[Beantwoorden]


Door Ann op 7 april 2012 14:30

Mijn gezicht lekker verzorgen met allemaal lekker producten. Gezichtsmaskertjes opdoen vind ik ook leuk als je dat er eenmaal af hebt gespoeld voelt dat zo chill aan. Je krijgt er meteen zo’n frise uitstraling van!

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 april 2012 14:34

Wat leuk! Ik sta erin! Nagels lakken hoort ook bij mijn favoriet (:

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 april 2012 14:42

Ik vind het vooral heel erg leuk als iets nieuw is! Maakt niet uit wat precies… maar als ik iets gloednieuw uit de winkel heb gehaald wil ik het meteen uitproberen! :)

[Beantwoorden]


Door Angelique op 7 april 2012 14:50

Haha de tweet van Mick moest lachen! Ik doe ook graag mijn ogen maar ook lippen vind ik soms leuk om te doen :-)

[Beantwoorden]


Door Ise op 7 april 2012 14:59

Nagels lakken is ook mijn favoriet maar aan het laten opdrogen heb ik dan weer een hekel!

[Beantwoorden]


Door zwaan op 7 april 2012 15:09

Jaaa, nagels lakken!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 7 april 2012 15:10

Hihi, ik sta in de twitter question. (:

[Beantwoorden]


Door Esmay op 7 april 2012 15:13

Uitgebreid onder de douche scrubben, wassen, shampoo-en, conditioner, haarmaskertje, benen scheren. Heerlijk onder die warme stralen. En helaas heb ik geen bad, anders had ik bad gezet maar soit.

[Beantwoorden]


Door SarahDiiamonds op 7 april 2012 15:19

Oogschaduw aanbrengen zowiezo het leukste, gewoon lekker experimenteren ^^)
liefs

[Beantwoorden]


Door Bedia op 7 april 2012 15:29

Kan je a.u.b vaker outfit of the day maken ?? Alvast bedankt ! :love: ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:25:

Zal het proberen, maar zo spannend ben ik niet met outfits ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 april 2012 15:57

– Nachtserum opdoen nadat ik mijn gezicht ’s avonds perfect heb gereinigd.
– ’s Ochtends mijn gezicht wassen met ijskoud wakker. Daar krijg ik een super frisse huid van.
– ‘The Final Look’ in de spiegel voordat ik de deur uit ga en dan tevreden kunnen zijn met het resultaat :-)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 7 april 2012 16:18

Ik denk nagels lakken, zo leuk om te doen! Alleen is het drogen ervan wel wat minder..

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 april 2012 16:40

Ik vind wenkbrauwen epileren leuk. En inderdaad lekker experimenteren met oogschaduw. Een ‘verzorgingsdagje’ vind ik ook leuk, lekker in de weer zijn met maskertjes, manicures en bodybutters enzo!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 april 2012 16:57

Ik hou het meest van mijn blush opbrengen. Dat laat mijn hele gezicht ineens tot leven komen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 april 2012 17:00

Maskertje doen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 april 2012 17:05

Lipstick, oogschaduw & Nagelslakken!

[Beantwoorden]


Door Beachgirls1802 op 7 april 2012 17:31

Je nagels héél mooi lakken en dat er dan na een paar uur nog geen één kras of deuk inzit.
xoxo

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 april 2012 17:33

Het aanbrengen van oogschaduw ^^

[Beantwoorden]


Door famke op 7 april 2012 17:48

Haha die reactie van Mick !

Ik vind oogschaduw en m’n wenkbrauwen bijtekenen het leukste. Ik hou er vooral van om te experimenteren met verschillende kleurtjes etc.

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 7 april 2012 17:55

Mijn gezicht verzorgen.. denk aan scrubben, maskertje.. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 7 april 2012 18:00

Nagels lakken en maskertje!!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door mirjen op 7 april 2012 18:02

haha :D die reactie van Mick!
gezicht stomen met kamille en daarna een maskertjes heeerlijk!!!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 7 april 2012 18:06

Hihi die reactie van Mick, leuk! Lippenstift op doen blijft bij mij echt het toppunt!

[Beantwoorden]


Door Linde op 7 april 2012 18:16

Ik moest echt heel hard lachen om die reactie van Mick. Ik vind het aanbrengen van oogschaduw leuk, maar lipstick opdoen vind ik om een of andere mysterieuze reden ook echt geweldig.

[Beantwoorden]


Door claire op 7 april 2012 18:19

haarmasker en gezichtsmaskertjes vind ik echt heerlijk! gewoon de hele zondag (mijn beauty-dag) lekker mezelf verzorgen. (love)

[Beantwoorden]


Door fije op 7 april 2012 18:23

Het moment dat je die prachtig knallende kleur lipstick aanbrengt en je je als een diva voelt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 april 2012 om 20:26:

Dat is ook leuk :ja:

[Beantwoorden]


Door Inge op 7 april 2012 18:32

gezichtsmaskertje

[Beantwoorden]


Door stella op 7 april 2012 18:51

haha mick!
ik vind oogpotlood op doen het leukst!

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 7 april 2012 18:55

hahahah Mick toch! Ik moest hardop lachen haha, en vooral voetenbadjes en lekker douchen en me helemaal insmeren met douchegel haarmaskertje enzovoort vind ik heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Meryam op 7 april 2012 19:16

Mascara, laat me ogen mooi uitkomen :$

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 april 2012 20:01

Bij mij is dit een vreemde handeling tegenwoordig; mijn moeder ontdekte suikerwax die je zelf kan maken. Nu maken we er een gezellig moeder-dochternamiddagje van terwijl we elkaar waxen, honderd keer vertellen hoeveel minder pijn het doet dan een epileerapparaat en genietend van de hoeveelheid haar dat gewoon weg is. En achteraf natuurlijk, hoe zacht ons velletje wel is. Eigenlijk vind ik iedere handeling met een nieuw product/methode heerlijk, ongeacht of dit blush, oogschaduw, een nieuwe borstel of haar wassen is.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 7 april 2012 20:02

Ik vind het allerleukste om met oogschaduw te spelen en nieuwe looks voor onze blog te maken & daardoor steeds mijn grenzen en creativiteit te verleggen!

[Beantwoorden]


Door Paola op 7 april 2012 20:41

Ik hou van het spelen met oogschaduws en nieuwe dingen ontdekken!

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 april 2012 20:52

Ik had gezegd dat ik het leuk zou zijn als je dit als TQ zou doen, en je hebt het gedaan! Leuk!
Ik houuuuuuuuu van oogschaduw opdoen! Leuk om te spelen met kleuren, en steeds weer nieuwe dingen te bedenken! En natuurlijk nailart. Wat ik nu snel even ga doen. Snel nagellak gaan pakken voordat ik hou van holland weer begint :) xxx

[Beantwoorden]


Door Ester op 7 april 2012 20:57

Leuke Twitter Question weer. Hoe gek het ook klinkt, mijn favoriete beautyklusje is toch wel m’n wenkbrauwen epileren. Ondanks dat het juist voor mij met mijn slechte ogen behoorlijk lastig is vind ik het een leuk klusje, ik heb een voorliefde voor priegelige werkjes die bijna onmogelijk voor me zijn maar juist de uitdaging om het dan goed (zo niet perfect) te doen maakt dat ik het leuk vind. En natuurlijk het resultaat wat je gelijk ziet.

[Beantwoorden]


Door Maite op 8 april 2012 11:05

Het zetten van m’n eyeliner, als het lukt krijg je zo’n voldaan gevoel <3

[Beantwoorden]


Door Katja op 8 april 2012 12:37

Mick’s reactie maakt het af. XD

[Beantwoorden]


Door Lisa op 8 april 2012 14:19

Oogschaduw opdoen en dan erachter komen dat het er nog netjes uit ziet ook :)

Maar ik had een vraagje, op foto’s (met flits) lijk ik meestal echt lijkbleek, nou las ik dat dat komt door spf. Maar in de foundation van Gosh die ik gebruik zit geen spf, maar ik lijk juist wel wit op foto’s. En in die van Maybelline zit spf 19, en dan lijk ik gelijk een stuk minder wit. Weet jij hoe dat komt? En als je een dagcreme gebruikt met spf 30, lijk je dan ook wit op foto’s? Ik hoop dat iemand hier een antwoord op weet :)

[Beantwoorden]


Door vera op 8 april 2012 16:09

ik vind foundation op doen heerlijk, omdat mij lelijke rode hoofd dan langzaam transformeert in een perfect perzikhuidje! (ahum..)

[Beantwoorden]


Door Renee op 8 april 2012 18:57

Mijn favoriete beauty handelingen zijn het aanbrengen van concealer, mascara en oogschaduw:)

Concealer, omdat ik er dan gelijk minder moe en wakkerder uitzie. Zonder concealer ga ik eigenlijk niet de deur uit, want ik heb echt wallen onder mijn ogen, waar je u tegen zegt:D

Mascara vind ik geweldig, want het maakt mijn look helemaal af. Ik ben dol op lange wimpers met het nodige volume, dus mascara is zeker een van mijn favo producten! Het aanbrengen word ik uber vrolijk van (love)

Oogschaduw aanbrengen vind ik ook super leuk, maar het neemt wel tijd in beslag, dus ik heb er niet elke keer tijd voor als ik snel de deur uitmoet. Maar als ik het dan doe, neem ik er heerlijk de tijd voor, mooie kleurtjes uitkiezen, matchen, blenden, ben dol op alle handelingen die er mee te maken hebben en als je dan een mooie look te voorschijn kunt toveren, is de dag weer helemaal goed! :D

[Beantwoorden]


Door Sheela op 8 april 2012 20:21

Op mijn gezicht vind ik eigenlijk alles aanbrengen wel leuk behalve oogpotlood op je waterlijn, dat voelt niet zo lekker x

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 april 2012 09:39

Ik ging echt helemaal stuk om die reactie van Mick! Ik vind het heerlijk om mezelf op een vrije dag helemaal te verwennen: eerst lekker in bad, dan in de douche, haren wassen, scheren, scrubben, lekker veel douchefoam van Rituals, bodylotion, wenkbrauwen epileren en dan kom ik helemaal zacht, glad en fris de badkamer uit, ik hou ervan! Ook vind ik het leuk om eyeliner op te doen, ik word altijd helemaal happy als ik een mooie wing heb gezet en elke keer als ik dan in de spiegel kijk denk ik: ‘Jeej, mijn eyeliner zit er nog steeds perfect op!’
Oh en van nagellak opdoen word ik ook helemaal zen, haha.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 9 april 2012 20:37

Oogschaduw aanbrengen vind ik leuk om te doen en nagels lakken. Als ik mijn nagels dan helemaal perfect gelakt heb, ben ik helemaal bij! :)

[Beantwoorden]


Door Marly op 11 april 2012 22:54

Oh, ja, nagelak opdoen! Ik krijg nu ook echt zo’n drang om het te doen, maar ik mag het niet, ik mag het gewoon niet. Ik ben bezig met zo’n hydratatiekuur voor je nagels, en aangezien ik over 2 weken naar Londen ga met school heb ik met mezelf de deal gesloten; geen nagellak op en elke dag de nagelolie gebruiken en je mag lekker veel geld spenderen in Londen! Haha, we’ll see!

[Beantwoorden]