Stash uitgezocht: lipmake-up

Ik heb teveel lipproducten. Ik realiseer het me terwijl ik in de vierde lade van mijn make-upkast staar en een ongeorganiseerde rotzooi van lipstick, gloss en balsem zie. Ik durf niet meer te kijken en graai met mijn ogen dicht in de de bakjes lipstick. Rode lipstick, die moet ik toch wel hebben? Tijd om de bende van lipsticks, gloss en balsem uit te zoeken en op te ruimen!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zet de maar een ‘onheilspellend’ muziekje aan, want zo zag de la met lipproducten eruit. Een rotzooi waar niets meer in te vinden is. Als ik niet (goed) zie wat ik heb, dan heb ik het niet. De la met lipproducten is overigens het minst gevuld van alle lades. Zoals je ziet bewaar ik er ook wat toilettasjes en body butters in die ik als back-ups heb. Een lipstick is dan ook geen 100 kleuren oogschaduwpalette, het neemt een stuk minder plek in beslag. Tijd om de la in te duiken, door de producten te zwemmen en degene die ik niet draag eruit te vissen…


Lipgloss
Photobucket
Voor
Photobucket
Na

Di is niet direct een groot verschil. Ik heb dan ook niet heel veel weggegooid omdat ik mijn collectie best goed op orde houd. Als ik na het testen een product al niets vind, dan gooi of geef ik het direct weg. Ik heb overigens mijn lipgloss niet op kleur gesorteerd omdat dat nogal moeilijk gaat, maar op high-end en low-budget. Dan weet ik het snelst in welk bakje ik moet zoeken.

Photobucket

Photobucket
Dit gaat weg…


Lipstick
Photobucket
Voor
Photobucket
Na

Misschien ben ik gek, maar wat vind ik het lekker om alles weer mooi opgeruimd en georganiseerd op kleur te zien. In het eerste bakje zitten bovenin alle zachtroze lipsticks, gevolgd door alle rode tinten, van fel naar beskleurig, met als laatste oranje en koraalrode lipsticks. In het tweede bakje vind je de felle roze/paarse tinten, gevolgd door donkerpaarse kleuren, nude tinten en overige lipsticks, zoals alle long lasting lipkleuren die in een lange verpakking komen en sponsapplicators hebben.

Photobucket

Photobucket
Dit gaat weg…


Lipbalsem
Photobucket
Voor

Photobucket
Na

Gebarsten lippen hebben is voor mij een nachtmerrie en daarom heb ik heel veel lip balsem. Dit is niet alles, op mijn bureau/nachtkastje/bank ligt ook altijd een potje en/of stick. Wel moet ik eerlijk zeggen dat niet alle lip balsem in de la voor mij is. Mijn ouders en broertje komen ook geregeld langs (Thijs is gek op lip smackers) omdat ze een balsem nodig hebben.

Photobucket

Photobucket
Dit gaat weg… (De Barbie lip balsems heb ik volgens mij twaalf jaar geleden voor mijn 8ste verjaardag gekregen. Oeps…)

Photobucket

Photobucket
Ik heb niet heel veel weggegooid, maar dat is omdat zoals ik al eerder zei, mijn collectie altijd wel aardig up-to-date hou. De kleuren die ik wegdoe zijn bedorven en/of draag ik gewoon niet en geef ik daarom weg aan vriendinnen. Nu is mijn la weer lekker opgeruimd en kan ik weer even vooruit! De lipglosses liggen er nog wel een beetje onhandig bij, want niet alle kleuren zijn goed te zien, maar met de indeling van de lipsticks ben ik wel heel happy. Na het opruimen heb ik ook gelijk zin om verloren en vergeten kleuren die ik wel heel mooi vind weer te gaan gebruiken en er opnieuw van te houden.


Hoe bewaar jij je lipproducten?


Reacties

Door Hollandabeauty op 24 april 2012 07:04

Lekker opgeruimd, als ik voor mezelf spreek kost het altijd wat moeite echt spullen weg te gooien maar het is gewoon nodig anders ben je alleen aan het verplaatsen. Je stash ziet er weer up to date uit. Ik bewaar mijn lipproducten in een grote bak (ik zou ook eens moeten mesten)

[Beantwoorden]


Door Amber op 24 april 2012 07:15

wow, echt superveel!
Wel mooi opgeruimd(:
X

[Beantwoorden]


Door lonneke op 24 april 2012 07:29

wauw jij hebt veel mooie lipproducten !
alles weer netjes is altijd erg fijn,.x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:30:

Is ook fijn! I <3 overzicht.

[Beantwoorden]


Door IndianRoseMakeup op 24 april 2012 07:34

Bij mij ligt alles door elkaar in een uitpuilend bakje gepropt (:

[Beantwoorden]


Door Chantal op 24 april 2012 07:37

Leuk artikel!
Ik heb niet zoveel make-up, dus bij mij zit alles in 1 bak(je) bij elkaar.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 april 2012 07:41

Ik heb glossjes gesorteerd op: draag ik veel/ vind ik fijn en draag ik minder maar is altijd handig om te hebben. verder zet ik zoveel mogelijk rechtop dan zie je het snelst wat wat is. en je hebt helemaal gelijk. ik ben ook van de opgeruimde stash moet er niet aan denken om alles door elkaar te hebben liggen. de gruwel!

[Beantwoorden]


Door Elise op 24 april 2012 07:43

Mooie producten! Ik heb maar één lipstick die mij niet zo goed staat, dus die is ergens diep achterin de kast beland. Lippenbalsems daarentegen zwerven door het hele huis, haha.

[Beantwoorden]


Door emma op 24 april 2012 07:45

Opruimen is altijd fijn, zeker het gesorteerde eindresultaat :D Alleen jammer dat het bij mij 5 minuten later al weer een grote chaos is, haha. Mijn broertje is ook al zo’n fan van mijn lipsmackers (maar dat zegt niet heel veel: als heel klein jongetje mocht ik zijn nagels lakken, staartjes indoen, een tutu aandoen en wilde hij een roze kamer. Inmiddels niet meer hoor :-P )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:30:

Jaaa mijn broertje wilde vroeger ook altijd nagellak :D

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 24 april 2012 07:50

wauw mooie stash zeg! :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 april 2012 07:55

Mijn lipproducten komen straks in een helmer, maar op dit moment zit het helaas nog in een verhuisdoos voor ene groot deel!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 24 april 2012 07:57

Ik vind het ook altijd heerlijk om mijn stash weer op te ruimen, soms kan ik moeilijk afscheid nemen van producten ;-) Bij jou zitten er ook zeker mooie lipsticks tussen! Zie ik daar een Marcel Wanders ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 april 2012 07:57

Wat een mooie stash! Ik heb er niet zoveel, gebruik toch altijd dezelfde lipsticks. Die belanden dan overal rond in mijn handtassen, terwijl de andere in mijn helmer blijven liggen. Dit doet me eraan herinneren dat ik ze ook eens moet uitzoeken.

[Beantwoorden]


Door Eljah op 24 april 2012 08:04

Die barbie lippenbalsems had ik vroeger ook. Er was volgens mij ook nog een blauwe variant en wat was ik er trots op, haha. Ze moesten echt overal mee naartoe!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 24 april 2012 08:05

Je hebt toch een mooie collectie ! Ik heb ook graag dat alles netjes en ordelijk opgeruimd, anders kan ik niets terug vinden.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 24 april 2012 08:12

ik heb lang niet zoveel…. maar ziet er weer netjes uit bij je hoor

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:31:

Ik heb heel veel vanwege mijn blog, dat lijkt me ook wel logisch maar het is natuurlijk WEL heel leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 april 2012 08:17

Wat ziet het er weer heerlijk ruim en clean uit! Ik vind vooral de rechtop staande lipsticks een groot verschil maken, misschien een tip voor mezelf als ik weer een ga reorganiseren. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 24 april 2012 08:26

Wauw, mooie stash heb je, maar ik had ook niet anders verwacht ;) Ik heb een stuk minder lipproducten, maar bewaar ze op opgeveer dezelfde manier.

[Beantwoorden]


Door Yara op 24 april 2012 08:43

Ziet er netjes uit zeg!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 april 2012 08:43

Wowww! Ben zooo jaloers, haha! Het ziet er weer mooi opgeruimd uit, love it!

[Beantwoorden]


Door Amy op 24 april 2012 08:47

ik heb er lang zo zoveel haha, maar ik bewaar ze in een bakje :)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 24 april 2012 08:53

Ik bewaar alle lipproducten in 1 bak, maar het is ook hier hoognodig tijd dat ik het ga uitzoeken…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:31:

*geeft duwtje*

[Beantwoorden]

Wing antwoordt op 25 april 2012 om 08:40:

Lol

[Beantwoorden]


Door Axelle op 24 april 2012 08:58

wauw wat een mooie lipproducten :D

[Beantwoorden]


Door Kelly op 24 april 2012 09:04

Wat heerlijk opgeruimd weer! Ik vind het erg handig dat je de lipsticks op kleur heb gesorteerd! Ik vind het ook erg belangrijk om mijn stash goed op orde te houden. Producten die ik niets vind komen er ook niet in!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 24 april 2012 09:07

Ziet er weer fijn en netjes opgeruimd uit.

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 24 april 2012 09:32

Goed opgeruimd zeg, haha. Ik bewaar mijn lipproducten echt overal en nergens. Volgens mij heb ik ook een stuk of twee lipsticks in m’n etui zitten..

[Beantwoorden]


Door Quinty op 24 april 2012 09:33

Wat jij weggooit is nog meer dan mijn hele lipstash, haha ! Ik bewaar het allemaal in een plastic mandje van de action.

[Beantwoorden]


Door Sarahhh op 24 april 2012 09:33

Ik stop al mijn lipproducten (rond de 20) in een tasje die ik bij mijn stash heb liggen. Er komt een tijd dat ze niet meer in dat tastje passen maar dat zie ik dan wel :)

[Beantwoorden]


Door Helen op 24 april 2012 09:37

Wat een flinke opruiming :P
Zelf vind ik het echt niet prettig als mijn make-up lade een rommeltje is ;)

[Beantwoorden]


Door Charlie op 24 april 2012 09:44

jaa weer lekker opgeruimd hoor! :)
Dit klinkt misschien raar: maar misschien kan je je ongebruikte lipglosjes/makeup op de site verkopen?
Dan gooi je het niet weg, maar krijg je er juist wat voor !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:35:

Ik gooi alleen de vieze, bedorven producten weg! De andere producten geef ik aan vriendinnen enzo :)

[Beantwoorden]


Door Blosh Time op 24 april 2012 09:44

Ooooh heerlijk zo’n opgeruimde la! Eens in de zoveel tijd heb ik ook zo’n bui en dan ben ik uren bezig omdat je dan idd dingen tegenkomt die je vergeten was… Maar het gevoel als je klaar bent en dat alles overzichtelijk is, dat is zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Jildou op 24 april 2012 09:59

Geeft een lekker gevoel hé opruimen? Maar voor een beautyblogger als jou breek misschien je beautyhart wel een klein beetje elke keer als je wat weggooit of ben je daar nooit zo moeilijk mee?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:35:

Ik HOU van opruimen! En ja, soms is weggooien moeilijk maar het is nodig anders verdrink ik straks in de make-up ;-)

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 24 april 2012 10:08

Ik ben niet zo van de lipsticks en heb er daarom ook maar.. 0. Ik heb ook maar heeel weinig lipgloss maar heel wat lipbalsems. Want balsems draag ik de hele dag!

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 24 april 2012 10:10

Goeie stash! Wij vinden weggooien altijd wel een beetje moeilijk, maar gelukkig is er genoeg make-up op aarde om dit gemis op te vangen. Even een heel ander vraagje: ga je volgend jaar ook weer studeren?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:36:

Nee, school staat niet op de planning.

[Beantwoorden]


Door Simone op 24 april 2012 10:15

Handig opgeruimd! :)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 24 april 2012 10:19

Ik ben laatst 4,5 uur bezig geweest om mijn stash uit te zoeken en schoon te maken! met als je klaar bent is dat altijd zo fijn! Ik bewaar mijn lipsticks en lipgloss in wcrollen. zo blijft het rechtop staan en kun je alle kleuren goed zien!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 24 april 2012 10:41

Zit me af te vragen wat voor lipstick die witte huls is die je weg doet. Is dat een MAC limited edition? De Marcel Wanders is makkelijk te herkennen, maar die witte ken ik niet

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:36:

Ja, van de kerstcollectie :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 24 april 2012 10:47

Mooi opgeruimd! Ik heb niet zoveel make-up om op te ruimen, hihi. Maar verder kan ik heel erg goed opruimen, maar ik ben een verschrikkelijke chaoot. Na een paar dagen is het weer een bende. Yep, chaos!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 24 april 2012 10:49

Ik zie echt hele leuke producten liggen, hihi. Ik bewaar ze in een grote bak van Ikea. Er is nog heel veel plek, dus ik moet nog even doorsparen! (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 april 2012 10:56

de lipgolss die je weggooit is mooooi!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 april 2012 11:03

Ik bewaar mijn lipproducten in een zo’n mand , handig systeem;D Je hebt een mooie stash:D

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 april 2012 11:08

je hebt veel weggedaan!
ik bewaar mijn glossjes staand in een blik en mijn lipsticks liggend in een laadje van mijn helmer

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 24 april 2012 11:08

Heerlijk zulke stash foto’s! Je hebt je lipproducten mooi opgeborgen!

[Beantwoorden]


Door evelien op 24 april 2012 11:12

HOLY SHIT VERA O.o
haha ik schrok echt!

maar ik spot ook CHARMEX!! Het beste sinds voorgesneden brood. Koortslip weg in 15 minuten enzo. I love it!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:36:

CARMEX IS HEILIG! ^^)

[Beantwoorden]


Door Bedia op 24 april 2012 11:39

Heel Leuk Artikel ! tip : Kan je vaker doen ! Kan je misschien een ootd maken ? ootd = outfit of the day XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:36:

Morgen! :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 24 april 2012 11:42

Wow wat een collectie!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 april 2012 12:09

Wauw je hebt echt veel! Het is nu wel weer netjes opgeruimd in ieder geval!

[Beantwoorden]


Door marijke op 24 april 2012 12:36

ik heb ook die kast van IKEA + de kaptafel (met spiegel)!

Maar juist door dat alles er nu zo mooi in is opgeruimd krijg je weer zin om iets extra’s bij te kopen!

Leuke stash Vera :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 24 april 2012 13:09

Fijn dat alles weer heerlijk is opgeruimd dan gebruik je je producten ook weer vaker omdat je een goed overzicht hebt :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 24 april 2012 13:16

Ik bewaar de mijne liggend in bakjes, hoewel dat voor mij niet ideaal werkt. Wil nog ronde mokken o.i.d. gaan halen zodat ze kunnen staan.

[Beantwoorden]


Door ourstyleandstuff op 24 april 2012 13:39

wat een mooie stash zeg, wel lekker als het weer zo opgeruimd is xxx

[Beantwoorden]


Door Sietske op 24 april 2012 13:52

Wat een heerlijke foto’s!!
Echt eyecandy.

[Beantwoorden]


Door Lily op 24 april 2012 13:54

Mooi hoor! Heerlijk altijd als alles weer netjes opgeruimd is :)

[Beantwoorden]


Door michelle op 24 april 2012 13:55

al mijn makeup bewaar ik in een lade met mandjes.
ik hou ook alles bij maar heb toch een tijdje geleden eens grondig opgeruimd en er is heel veel uitgegaan. ik vind het fijn om niet zo heeel veel te hebben.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 24 april 2012 14:09

Hihi, die Barbie-lipsticks heb ik ook gehad vroeger! Wat doe je nu met de lipsticks die weggaan? Misschien kan je er een blogsale van houden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:37:

Nee, ik geef het weg aan vriendinnen en familie :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 24 april 2012 14:39

Mooi opgeruimd en netjes nu weer! :)
Ik doe dat ook wel ‘s, gewoon weer uitzoeken enzo. Weer plek voor nieuw ^^

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 april 2012 14:42

Ik heb ook mijn lipgloss uitgezocht, ik hou er 5 en de rest doe ik allemaal weg. Ik draag geen lipgloss dus die plek in mijn kast kan ik beter voor eh, iets anders gebruiken :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:37:

Wow, goed hoor! :ja:

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 26 april 2012 om 18:49:

Wow ik zou dat echt niet kunnen weg gooien!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 24 april 2012 14:58

Lekker opgeruimd weer! Ik ben echt gek op lippenbalsem, daar heb ik het meeste van en die zoek ik ook af en toe eens uit. Die Intensive Care lipbalm van Kruidvat wil ik nog steeds een proberen. :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 april 2012 15:06

staat er weer lekker georganised uit!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 24 april 2012 15:17

Wauw Vera, wat een stash! Die lipgloss & lipsticks *hearteyes* oehlala! Je hebt het wel allemaal netjes opgebergt hoor, ik heb het ook zo werkt prima! Oh my, best wel dure producten die je weg doet!

[Beantwoorden]


Door Ise op 24 april 2012 15:52

Wauw mooie producten! (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 april 2012 16:06

Altijd een lekker gevoel als je alles hebt opgeruimd!
Als je nog iemand nodig hebt voor de make-up die je niet meer gebruikt of weg wilt gooien… gheheh :)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 24 april 2012 16:07

Soms heb ik ook zo’n opruim tik en wil ik alles weggooien ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:38:

Zal wel door de lente/zomer/herfst/winter komen ;-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 april 2012 16:15

Altijd fijn om een opgeruimde stash te hebben! Ik heb één bakje waar al mijn lipproducten in zitten, voornamelijk lippenbalsems.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 24 april 2012 16:16

Je hebt het netjes opgeruimd! Ik had echt verwacht dat je véél meer lipproducten zou hebben, haha. Vooral lipsticks! Maar goed om te weten dat je het netjes bijhoudt en zo nu en dan iets weggeeft dat je niet gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 april 2012 16:19

zozo, dat zijn wel heel erg veel lip-producten *jaloers* hihix

[Beantwoorden]


Door samira op 24 april 2012 16:35

Proper proberen te houden hé… Mooi zo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:38:

Ik ben best wel netjes, dus het moet wel (even) lukken

[Beantwoorden]


Door Ellis op 24 april 2012 16:37

Och, wat ben ik jaloers op jouw collectie. Wauwie!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 april 2012 17:01

Zo onoverzichtelijk vind ik het niet, maar je hebt wel heel veel ja, wow! Ik wil mijn lipsitcks ook zo goed kunnen zetten, maar ik heb geen bakjes/lades waarbij ze rechtop passen. Haha de barbie lippenbalsem! Grappig dat jouw ouders en broertje ook jouw lippenbalsems gebruiken, daar zie ik die van mij niet echt voor aan.

[Beantwoorden]


Door Michaela op 24 april 2012 17:15

Omg heaven! Wat heb jij het mooi opgeborgen. Heel overzichtelijk. Helaas is het na een paar keer graaien weer een troepje haha. Mooie lip producten =)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 24 april 2012 17:24

Wauw, héérlijke stash ^^ Je gooit best veel weg, maar altijd fijn om een propere stash te hebben! :D

[Beantwoorden]


Door charile op 24 april 2012 17:35

Super leuk om te zien! Wat een mooie stash heb je toch :D

[Beantwoorden]


Door lizz op 24 april 2012 17:36

wil je weer een make-up collectie filmpje maken? :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:38:

Doe ik in de zomer weer!

[Beantwoorden]


Door Mariette op 24 april 2012 18:09

WOW. Wat een stash!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Silke op 24 april 2012 19:06

Ik vind je (lip)collectie zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 24 april 2012 19:31

Ik zou het niet over mijn hart krijgen, maar bij mij is het ook wel eens nodig dat ik eens die lipproducten van mij ga opruimen pfoe ! maar dan vind ik ook de kleuren die ik amper gebruik in een keer weer mooi, het leven van een makeup addict kan soms hard zijn haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Puck op 24 april 2012 19:40

Hee ik ben echt helemaal gek van lipbalm!
Welke moet ik echt hebben als LIPBALM liefhebber?!!?

xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:39:

Ik vind Carmex en EOS heel fijn :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 24 april 2012 20:29

Ah nice, ik vind dat zo leuk om te zien, en ook om zelf te doen, lekker alles weer opruimen en opnieuw organiseren, ik kan daar echt een middagje zoet mee zijn haha.

[Beantwoorden]


Door KElly op 24 april 2012 20:30

Haha wauw, ik ben jaloers! Maar eigenlijk ook best ernstig als je bedenkt hoeveel geld dat in totaal wel niet is..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:39:

Ik heb heel veel ook gekregen voor mijn blog :) doet iets minder pijn ;-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 april 2012 20:34

Hihi, bij de lipbalsems zie ik het ‘palette’ met 3 hartjes.
Die kregen we 100 jaar geleden eens bij de GIRLZ!

Flink opgeruimd zeg, leuk om te zien wat je allemaal hebt, ben stiekem een beetje jaloers! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 april 2012 om 23:40:

Haha nee, dit is een andere! Gekregen en gekocht door iemand in de winkel :D wel heeeel lang geleden.

[Beantwoorden]


Door Janaa op 24 april 2012 20:35

Leuk om te zien & goed opgeruimd :D x

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 24 april 2012 21:44

Heerlijke lipstash! Ik zie er prachtige producten tussen zitten <3

[Beantwoorden]


Door therese op 24 april 2012 21:56

netjes opgeruimd! maareh… wel veel! ik heb echt ook overal lipsticks liggen zou ze eens moeten ordenen. ben bang dat ik meer dan de helft weg kan gooien…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 april 2012 23:33

Oh, wat netjes weer zeg! :) Ik vind het soms heerlijk om er even tussen te rommelen, maar als er iets raar ruik, gooi ik het weg. Voor heen bewaarde ik alles, maar op ruimte te maken, moest ik ook dingen gaan weggooien. :’) Sadness.

[Beantwoorden]


Door Maureen op 25 april 2012 15:53

Nice! Ik ben zelf meer van de oogschaduws haha, heb niet zoveel lipstash! Maar ik kan sowieso heel moeilijk afscheid nemen van spulletjes haha

[Beantwoorden]


Door Leontien op 25 april 2012 16:24

Heel leuk om te kijken in je stash!
Ik heb mijn lipproducten opgeborgen in felroze mandjes
ik heb ze op kleur gesorteerd en dat werkt superhandig!
1 mandje met felle kleuren, 1 mandje met lichtroze kleuren,
1 mandje met nude kleuren en 1 mandje met koraal en oranje achtige kleuren.
Mijn lipsticks heb ik in een lipstickhouder staan, ook op kleur gesorteerd :D
En lippenbalsems heb ik er niet zo veel van, die liggen gewoon los in mn stash

[Beantwoorden]


Door Sannah op 25 april 2012 19:09

Hey,
Leuk, en wat heb je veel lip make-up!
Super! <3 ^^)
Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Annabel op 25 april 2012 21:13

Als er morgen iemand in je vuilnis aan het zoeken is… Dat ben ik :) <3

[Beantwoorden]


Door Emma op 26 april 2012 18:47

Leuk artikel! Echt die lippenbalsemens :love:
Ik bewaar mijn lip producten in grijse bakjes van de Hema.
XXX

[Beantwoorden]


Door Sheela op 26 april 2012 19:26

Je hebt een leuke en grote collectie :) x

[Beantwoorden]


Door Merel Pouwels op 28 april 2012 14:19

Die icecream lipbalsem ziet er zó schattig uit alleen daarom zou ik hem al niet weg kunnen doen :3

x

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 april 2012 20:19

Handig en netjes georganiseerd! Ziet er leuk uit om alles bij elkaar te zien ;)

[Beantwoorden]


Door leonie op 2 mei 2012 14:12

ik zou het echt niet over mn hart krijgen of dat allemaal weg te gooien
RESPECT VERA!!! x

[Beantwoorden]


Door kirsten op 2 mei 2012 20:38

Veel lipproducten heb je! Maar wel mooi opgeruimd n.n

[Beantwoorden]


Door Tamara op 20 juli 2012 20:38

Heei Vera ! :hey:
Super mooie stash ! :wow:
Weer een keer een stash filmpje ? :yay:

Kuss :X

[Beantwoorden]


Door cheyenne op 20 oktober 2012 21:19

Haai,
haha nou ik hoef niks te ordenen.
haha.
6 lipgloss en 2 lipsticks.
haha
mooie stash en producten,
xx

[Beantwoorden]


Door Renske op 21 december 2013 22:43

waar heb je die bakjes gekocht :idee:

[Beantwoorden]