Shoplog Kruidvat 1 + 1 gratis actie

Wanneer ik 1 + 1 gratis hoor, valt alleen het woordje ‘gratis’ me op. Free! Gratuit! Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer zo ver, heel Nederland mocht bij Kruidvat voor de helft van de prijs, of zoals de actie officieel heette: 1 + 1 gratis make-up shoppen. Dat werd aan de kassa verrekend als 50% korting per product en dat is zeker niet niks. Een goed excuus om even flink in te slaan en – je raad het al – dat heb ik dan ook gedaan!

Photobucket

Photobucket
De 1 + 1 gratis op alle make-up is een actie die Kruidvat gelukkig wel vaker heeft. Meestal wordt deze actie pas kort van te voren aangekondigd en zo was het dat ik donderdag het persbericht met de melding van de actie in mijn mailbox ontving. Razendsnel begon ik gelijk al een boodschappenlijstje van de producten die wilde gaan kopen te maken in mijn hoofd.

Toen ik zaterdagmiddag in Kruidvat tot de conclusie kwam dat de schappen nog heel goed gevuld waren (terwijl ik geplunderde taferelen verwachtte), kocht ik alles van mijn lijstje wat ik wil de hebben.

Photobucket
Maybelline Super Stay 24H Concealer 2 Light van €8,99 voor €4,50
Ik ben al een tijdje opzoek naar een nieuwe concealer die puistjes goed bedekt. Ik heb de laatste tijd veel breakouts en die blijken vaak toch wat moeilijk te camoufleren en vooral ook gecamoufleerd te blijven. Meestal gaat concealer er toch snel weer af en is de pukkel weer zichtbaar. De Super Stay concealer van Maybelline zag er in de winkel fijn uit. Hij dekt goed en belooft 24 uur te blijven zitten. Ik ben benieuwd!

Gosh X-Ceptional Wear 11 Porcelain van €9,99 voor €5,00
Zoals jullie weten ben ik aardig bleek en heb daardoor vaak ook moeite met het vinden van foundation in de juiste kleur. Al een aantal keer kreeg ik de foundation van GOSH als tip. Hij is inderdaad lekker licht, dus ik hoop dat hij bevalt.

Photobucket
GOSH Velvet Touch Lipstick 145 Shocking Coral van €8,49 voor €4,25
Ik kon Kruidvat natuurlijk niet verlaten zonder een aantal vrolijke lente kleuren lipstick. De lipstick in Shocking Coral van GOSH wil ik al langer dan goed voor me is, en nu nam ik hem eindelijk mee. Ik zie trouwens wel een paar gelijkenissen met MAC Watch Me Simmer, de lipstick die ik in de ouftit post van vrijdag droeg. Ik moet ze nog even naast elkaar leggen, maar het is in ieder geval een mooi kleurtje.

Catrice Ultimate Colour 050 Princess Peach van €3,99 voor €2,00
Dit is een perzikkleurige lipkleur, ook weer zo’n tint waar ik er nooit teveel van kan hebben. Toen ik voor het schap stond en deze lipstick pakte was ik verrast. Waarom heb ik deze nooit eerder gezien? En dat terwijl je aan de vorm van de lipstick kunt zien dat het geen nieuwe kleur is, maar dat hij al een jaar in het vaste assortiment zit.

Catrice Ultimate Colour 200 More is More van €3,99 voor €2,00
Dit is wel een nieuwe kleur, een mooie felle roze met een lichte glans. Ook deze kleur van Catrice had ik niet eerder gezien, maar sprak me gelijk aan.

Photobucket
Max Factor Lipfinity 120 Hot van €16,99 voor €8,50
Ik hou van rode lipstick, maar het bijwerken vind ik minder leuk. Rood is heel opvallend, dus elk foutje dat je maakt valt op, waardoor even snel bijwerken in de wc dus niet zo makkelijk gaat. Daarom gebruik ik graag mijn Maybelline Super Stay 24H lipcolor, maar ik was ook erg benieuwd naar de Max Factor Lipfinity. De rode lipkleur van Maybelline gaat vrij snel brokkelen, maar hopelijk blijft de Lipfinity better zitten.

Photobucket
L’Oréal Color Infaillible 002 Hourglass Beige van €11,49 voor €5,75
Als laatste nam ik nog twee oogschaduws mee, allebei zijn ze van L’Oréal. Ik heb al een aantal Color Infaillibles, maar vooral in donkere kleuren. Hourglass Beige is een mooie nude kleur, waarschijnlijk goed geschikt als highlighter.

L’Oréal Chrome Intensity 183 Aquadisiac van €10,99 voor €5,50
De blauwe kleur van deze Chrome Instensity oogschaduw vind ik prachtig. Er zit een mooie gouden glans in, wat de kleur net wat specialer maakt. Ik ben dol op dit soort tinten! Ik heb de Chrome Insensity oogschaduws van L’Oréal nog niet eerder geprobeerd, maar toen ik Aquadisiac swatchte in de winkel was ik aardig onder de indruk van het pigment.

Photobucket


Heb jij nog wat geshopt tijdens de 1 + 1 gratis actie van Kruidvat?


Reacties

Door Iris op 16 april 2012 07:07

Ah super leuk ! :D
Wauw, die catrice lipstick is echt mooi.
De felle roze.
Leuke blog!
xxx

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 16 april 2012 07:16

Vera wat ben je er lekker vroeg bij zeg! Heerlijk zo lekker voor school! haha

Mooie dingetjes heb je uitgezocht zeg! Ik denk dat ik mijn koopjes ook op mijn blog ga beschrijven?! :) hihihi

Fijne dag!
Trouwens, die irritante stickers moeten ze echt verwijderen bij kruidvat! Loop altijd heel lang met zo’n plaksticker rond mijn lippenstift. En dan koekt er allemaal vuil aan die rand! BAH! :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:06:

Thanks! ^^) En leuk, moet je doen. Heb de stickers uiteindelijk verwijderd met wasbenzine, maar het waren echt mega vette stickers deze keer. De lipsticks zijn nog steeds iets plakkerig :(

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 16 april 2012 om 14:59:

Klopt! Ik heb het ook wel eens gedaan met nagellak remover, dat werkte niet goed. ik nam de hele verpakking mee! Heel fijn!

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 16 april 2012 om 20:04:

ik gebruik altijd hg stickerverwijder om het weg te halen, werkt opzich ook heel erg goed ^^)

Sammy antwoordt op 16 april 2012 om 20:27:

Olijfolie of rijstolie kan ook heel goed helpen :) eerst de stikker eraf peuteren en dan de plakresten weghalen met een papiertje en olie :D werkt echt heel goed.

Milou / Louna antwoordt op 16 april 2012 om 22:08:

Thanks!! :) (A)

Nina antwoordt op 21 april 2012 om 16:57:

Vettig met vettig bestrijden!!
Met een oogreiniger van Garnier ( gratis gekregen bij kruidvat ;-) )
en een beetje druk gaat er het best goed af :-).

N. antwoordt op 20 april 2012 om 19:39:

Pindakaas werkt altijd goed, maar wel vies, hahaha :-P


Door Josephine op 16 april 2012 07:17

Mweeeh, jij was dus zaterdag ook in de Kruidvat en ik heb je de hele dag niet gezien, jammer. Ik wilde ook heel graag veel lipsticks kopen, maar ik kon toch net niet een kleurtje vinden die ik mooi vond. Zo was mango diamonds uitverkocht, zo jammer! Dating Coral (heb geen flauw idee meer welk merk) zag ik ook niet liggen, dus toen kwam ik met twee lipliners thuis. Ik wilde ook nog een lipstick kopen, maar het kleurtje leek veel op een lipliner dus ik legde de lipstick maar terug. Hourglass Beige ziet er ook mooi uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:07:

Ik was er maar even! Dating Coral is van L’Oréal. Knap dat je je zo hebt ingehouden ;-)

[Beantwoorden]


Door Sandra op 16 april 2012 07:17

echt leuke spulletjes allemaal =)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 april 2012 07:17

Een lading nagellakken van Catrice! Ik weet niet waarom, maar ze trokken me normaal nooit zo. Ik dacht overgins dat ze 4 euro waren, maar blijkbaar maar 2,5 dus was nog eens dubbel verrast bij de kassa.

[Beantwoorden]


Door Yara op 16 april 2012 07:21

Mooie dingetjes heb je gekocht!! Ik heb ook 4 dingetjes gekocht, 2 mascara’s (had ik eigenlijk niet nodig, maar het is altijd handig om een backup in huis te hebben) en 2 palettes van catrice!! ^_^

[Beantwoorden]


Door Lotje op 16 april 2012 07:24

Leuke spulletjes, ik heb ook lekker ingeslagen!

[Beantwoorden]


Door Sarahhh op 16 april 2012 07:28

Ik zei het al op FB: Mijn buit bestaat uit 7 nagellakjes, een oogschaduwbasis, een lipgloss en een glitter van de wintercollectie.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 april 2012 07:29

Wat heb je toch weer mooie dingen gekocht! Die Maybelline concealer heb ik ook, hij is inderdaad fijn!
Die lipsticks vind ik ook stuk voor stuk prachtig, wat ’n leuke tinten. Zomers allemaal :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:07:

Oeh nice, ben benieuwd. Vandaag uitproberen ^^)

[Beantwoorden]


Door conny op 16 april 2012 07:35

je heb hel leuke dingen gekocht.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 16 april 2012 om 20:35:

vind ik ook.
groetjes aan iedereen :)

[Beantwoorden]


Door IndianRoseMakeup op 16 april 2012 07:38

Ik kreeg de actie tehoren via de email van de kruidvat extravoordeelkaart. Eerst dacht ik dat het alleen was voor pashouders maar toen ik aankwam hingen er overal posters op haha.
Ik heb 3 lakjes van catrice gekocht en 1 van essence, een quick dry (:

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 16 april 2012 om 11:09:

Die voor je pas is geloof ik t/m donderdag geldig :)

[Beantwoorden]

xxfashionlove antwoordt op 16 april 2012 om 13:44:

nee oook alleen afgelopen vrijdag en zaterdag ;)

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 april 2012 07:41

Mooie aankoopjes!

[Beantwoorden]


Door Manon op 16 april 2012 07:42

Leuke spulletjes heb je aangeschaft! Ik was zo blij met deze actie, hopelijk komt hij binnenkort weer terug!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 april 2012 07:43

Jaa zeker maar dan van de goedkopere merken alleen

Ik heb een catrice concealer
een 6 delig essence vijl
2 million styles topcoat glitter lakjes
en als laatste een blush van catrice

xoxo

ps; leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door emma op 16 april 2012 07:46

ik ben afgelopen vrijdag zelf helemaal los gegaan, haha. De dag erna kon ik weer terug om voor mijn zusje een flinke hoeveelheid te halen & als cadeau voor mijn nichtje mocht ik ook shoppen, dus ik heb de kruidvat weer flink gesponsord :)
jij hebt ook superleuke aankopen gedaan! Misschien dat ik die gosh lipstick nog ga halen nu de kruidvat deze week op alle gosh make-up ook de 1+1 gratis actie heeft!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:08:

Nice! En dat van die Gosh actie wist ik niet, dan denk ik dat ik maar snel aan de slag ga met de review… :)

[Beantwoorden]

emma antwoordt op 17 april 2012 om 08:10:

haha, mijn zusje bezorgt folders, dus wij weten vrijdags al de acties voor de komende week.. En thanks voor de review, ik moet plotseling nog even naar de winkel :D

[Beantwoorden]


Door Rianne op 16 april 2012 07:58

Heb jij Mac’s Ruby Woo eigenlijk al wel? Is wel een musthave hoor, als je van rode lippen houdt ;) Hij staat echt iedereen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:09:

Nee, heb ik niet! Maar ik heb dan ook al een triljoen rode lipsticks ;-)

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 16 april 2012 om 12:28:

Maar Ruby Woo is wel een matte rode :-) Die mag dus echt niet ontbreken hoor :yes: :lol:

Ruby Woo is echt mijn favo lipstick. De perfecte rood voor mij <3 En gelukkig hoef ik hem ook niet vaak bij te werken, want ik heb daar echt een hekel aan. Gelukkig heeft deze al eens een 3 gangen diner overleefd, dus dat zit wel goed ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:51:

Ik heb ook al een matte rode :D

Annemiek antwoordt op 16 april 2012 om 14:27:

haha :D
Als je zo veel rode lipsticks hebt, is het misschien een ideetje om een keer een ultieme rode lipsticktest te doen :!: Net zoals die anwb autotests en dan verschillende categoriën maken waarin de lipsticks een hoeveelheid sterren kunnen verdienen. Aan het eind komt er dan een winnaar uit. Lijkt me tof!

Annemiek antwoordt op 16 april 2012 om 14:33:

Hey wat vreemd! Had net een comment gepost, maar zie hem niet…. vreemd

Maar wat ik wilde zeggen: ik had als ideetje dat, aangezien je een hele verzameling rode lipsticks hebt, je misschien zo’n de-grote-rode-lipstick-test kan doen. Een beetje in de stijl van zo’n anwb autotest, met categoriën waarin sterren verdiend kunnen worden. Lijkt me wel tof :-)

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:19:

Je comment zat in de spam! Wel een leuk idee!


Door Margje op 16 april 2012 08:05

Leuke spullen! Ik ben benieuwd naar je oordeel over die Lipfinity lippenstift. Ik kocht twee nagellakjes (Blue Cara Ciao van Catrice en een koraalkleurige van Essence) en twee lipsticks (Pinker-bell en The Nuder The Better van Catrice). Ik wilde later nog twee mascara’s kopen, maar toen stond er zo’n lange rij dat ik dacht: laat maar.

[Beantwoorden]

StefnieJ antwoordt op 17 april 2012 om 22:43:

Deze week is er weer een 1+1 gratis acite op mascara’s van catrice geloof ik bij de kruidvat ;) dus sla je slag alsnog :P

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 april 2012 08:16

Superleuke producten! Ik heb nagellak en lipstick en nog wat gekocht (:

[Beantwoorden]


Door Amy op 16 april 2012 08:22

Leuke spullen! Ik ben ook even langs geweest voor de Wake me up foundation van Rimmel, Scandaleyes mascara, een poeder van Rimmel en een lakje van Essence. Ze zouden vaker deze actie moeten doen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:10:

Ze doen de actie gelukkig ook wel vaker ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 16 april 2012 08:36

Mooie aankopen! Ik heb helaas niets kunnen kopen, ik had geen tijd om heen te gaan en ik heb een tijdelijk shopverbod op make-up.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 16 april 2012 08:37

Mooie spulletjes heb je geshopt! Ik heb niets gekocht. Ik had gewoon niets nodig. Ben wel gaan kijken maar toch maar niet gedaan. dan koop ik weer allerlei producten die ik vervolgens weer niet gebruik. En dat zou ik zonde vinden. die chromatic oogschaduws van Loreal zijn best fijn! Dat waren mijn eerste oogschaduws toen ik een aantal jaar geleden voor het eerst met make up begon.

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 april 2012 08:39

Je hebt leuke dingen gekocht! Ik ben zowel vrijdag als zaterdag gegaan en heb vanalles en nog wat gekocht!

[Beantwoorden]


Door MySuperSweetLife op 16 april 2012 08:57

Wat een prachtige lippenstift!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 16 april 2012 09:00

Leuke aankopen. Ik heb niets gekocht, omdat ik te weinig tijd had.

[Beantwoorden]


Door fije op 16 april 2012 09:05

Mooie spulletjes! Ik en mijn vriendin hebben een shoplog op genomen van onze spulletjes die wij gekocht hebben: http://citieswithtaste.blogspot.com/2012/04/zondag-filmpje-kruidvat-shoplog-13-04.html

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:11:

Leuk, ik ga kijken :)

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 16 april 2012 09:07

Leuke aankopen zeg en wouh voor een super deal hoop dat kruidvat het vaker doet want ik was niet in de gelegenheid (zit in het buitenland)

[Beantwoorden]


Door Sara op 16 april 2012 09:15

Erg leuke koopjes! Ik heb 2 Rimmel Wake me Up foundations, een Catrice lipstick en concealer van de Essence gekocht. (love)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 april 2012 09:22

Mooie spulletjes heb je gekocht, vooral de lipsticks :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 april 2012 09:38

Woow wat heb je veel en mooie dingen! Die oogschaduws zien er goed uit! :) Ik heb alleen wat kwasten, mocht van mijzelf niets kopen!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 april 2012 09:43

Je hebt goed geshopt! Zo’n geweldige actie kan je natuurlijk niet voorbij laten gaan. Ik ben wel erg benieuwd of die Gosh lipstick of Watch me simmer lijkt, want dan haal ik die meteen. Ik ben namelijk gek op mijn watch me simmer lipstick! Ik ben erg benieuwd naar de Gosh X-Ceptrional Wear 11 Porcelain!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 10:12:

Volgens mij komen ze goed in de buurt… Ik ga gelijk aan de slag met een review want er is deze week nog 1+1 op alle Gosh make-up hoor ik net :D

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 16 april 2012 om 15:58:

Ik vind Porcelain van Gosh zelf opzich wel fijn, maar het grote nadeel vind ik dat hij wit uitslaat op foto’s met flits (met name als het donker is). Ik heb mezelf op meerdere foto’s gespot als spookje :p

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 16 april 2012 09:43

Super leuke lipsticks! Daar wilde ik eigenlijk ook wel een paar van hebben, maar in de winkel leken ze allemaal niet zo mooi. Wij van A.C.E. hebben ook behoorlijk ingeslagen tijdens de Kruidvat actie en shoplogs gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 16 april 2012 09:47

Ik ben benieuwd naar More is More, hij ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 16 april 2012 09:51

Leuke dingen! Ik heb twee nagellakjes (een van Catrice en Rimmel), een kwastje van Catrice en een lipgloss gekocht!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 16 april 2012 09:55

Je hebt leuke dingen gekocht! Vooral die lipsticks zijn echt heel erg mooi. Zou ik zelf ook zo gekocht kunnen hebben! Echt een hele fijne actie :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 16 april 2012 10:03

Leuke spulletjes heb je ingeslagen! Jammer dat ik die lipstick van Gosh niet gezien heb :( Ik heb eigenlijk alleen maar Catrice geshopt, lipstick, wat glossjes, baked oogschaduws en een blush.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 11:00:

Gosh heeft deze week ook nog 1 + 1 gratis :)

[Beantwoorden]


Door Warmnightsinsummer op 16 april 2012 10:16

Fijn! Ben benieuwd hoe de foundation je bevalt! De lipsticks zijn mooi :)

[Beantwoorden]


Door Beautygeek30 op 16 april 2012 10:26

Heb me ook goed ingehouden. Heb maar 2 nieuwe dingen gekocht aangezien ik eigenlijk op een no-buy ben…

Heb de nieuwe primer van L’oreal gekocht: Lumi Magique. Moet zeggen: erg goed spul!! Zou zo maar mijn nieuwe favo kunnen zijn en dat zegt best wat, want ik gebruik al een jaar een dure van Laura Mercier…

En ik kocht een mascara. Ook van L’oreal. Iets met Collageen 24H extra Black. Ook die valt me niet tegen. Vooral als 2e laagje over een andere is deze erg goed. Ik heb eigenlijk maar 2 favo mascara’s en wil nooit anderen: Chanel Immitable Intense & Bourjois Fast en Perfect. Maar deze van L’oreal vind ik zeker niet verkeerd.

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 16 april 2012 10:33

leuke en varieerde producten gekocht, ben benieuwd naar de reviews! Trouwens ook prachtige foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 april 2012 10:44

Wauw, die lipsticks van Catrice zijn echt geweldig! :D

[Beantwoorden]


Door Madeli op 16 april 2012 11:21

Ja ik heb ook flink geshopt! Vanalles gerestocked, maar ook wat nieuwe producten. Dit is m’n haul: http://glamblognl.wordpress.com/2012/04/13/haul-kruidvat-11-gratis/
Heb achteraf in alle shoplogs zoveel leuks gezien, zoals die catrice princess peach en die gosh lipstick, dat ik nog wel meer had willen kopen. Maar goed, een catrice lipstick kan ik ook nog wel los kopen, heb nu wat duurdere foundation, poeder en mascara gekocht, goede investering wel :)

[Beantwoorden]


Door Lise op 16 april 2012 11:23

Ik heb een Rimmel mascara die al in de kortingsbak lag voor €2,50 en een doorzichtige lipgloss van Essence meegenomen van €1,79. Was dus bijna niks kwijt :-)

[Beantwoorden]


Door Loïs op 16 april 2012 11:31

Deze actie is altijd na mijn verjaardag dus je raad al waar mijn verjaardagsgeld elk jaar heen gaat. Alleen was ik dit jaar ziek :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:53:

Ah balen :( alweer beter inmiddels?

[Beantwoorden]


Door Savannah op 16 april 2012 11:36

Ik heb zelf ook gebruik gemaakt van de 1+1 actie.
Wat een drukte was het zeg! Ik heb ook de L’Oréal Color Infaillible ook binnen gehaald in de kleur beige erg pretty.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Malou op 16 april 2012 11:50

Ik heb nagellak gekocht, een mascara en een eyeliner jeej, allemaal van NYC : )
Het was wel druk bij het Kruidvat zeg, ik kon er amper bij haha, allemaal vrouwen aan het graaien tussen de make-up!

[Beantwoorden]


Door Simone op 16 april 2012 12:06

Leuk, ik haf vrijdag al inkopen gedaan, check mn blog!
http://chicadeahora.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Joanne op 16 april 2012 12:15

Leuk hè die actie! Ik heb vooral HG producten ingeslagen. Zo heb ik 3x mijn dream matte powder van maybelline gekocht. En verder nog die nieuwe jelly-achtige lipstick van maybelline die je een paar dagen geleden gereviewd had. In dezelfde kleur ook. Goed dat je zei dat ik moest swatchen, want de kleuren zijn inderdaad heel anders dan in de stick! Die oranje werd een beetje warm roze, maar de rode werd echt knal oranje bij mij! Haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 16 april 2012 12:31

Mooie producten! De Super Stay 24H concealer heb ik ook gekocht tijdens de actie, en ook een lipstick van Catrice (in de kleur Frozen Rose). Verder nog een andere concealer, oogschaduwpaletje van Maybelline, oogpotlood en een wimpergroeiserum.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:54:

Frozen Rose is ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Julia op 16 april 2012 12:37

ipv 70,68 euro heb je 37,2 euro uitgegeven.. (klein winstje te bespeuren :lol: )

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 16 april 2012 12:39

leuke spulletjes hoor, helaas ko ik niet naar kruidvat dit weekend :(

[Beantwoorden]


Door Linde op 16 april 2012 12:40

Wat een geweldige actie was dit!
Ik heb zelf de foundation van rimmel wake me up, de maybelline 24h concealer (hij is echt AMAZING jaja! :d), een 2 in 1 eyeliner van essence en een lipgloss van catrice!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 april 2012 12:46

Ik heb ook wat dingen gekocht toen, ik moest me erg inhouden omdat ik zaterdag naar een evenement ging waar ik ook dingen wilde kopen :P

En ik ontdekte een foutje bij de Max Factor Lipfinity. Daar staat: “maar ik hopelijk blijft de Lipfinity better zitten” Ik denk dat het is; maar ik hoop. Of: maar hopelijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:54:

Dankje! Ik pas het aan

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 16 april 2012 12:49

Ik heb best behoorlijk ingeslagen :D Heb een aantal L’Oreal Rouge Caresse lipsticks ingeslagen (Rebel Red, Dating Coral, Cheeky Magenta, Impulsive Fuchsia en Aphrodite Scarlet).
Ook zocht ik al een tijd een lipstick in een berry kleurtje, dus heb ik Play the Plum van Catrice meegenomen. Verder nog een 3 nagellakjes van Catrice, een nude roze duo-lakje van Essence uit die neons en nudes collectie.

En de laatste tijd heb ik een foundation tic. Ik ben op een grootse queste naar de perfecte foundation voor mn super lichte huid :roll: (tussenstand tot nu toe: de witte MAC face en body komt het dichtst in de buurt :lol:)
Maarja, ik heb dus ook maar een Infinite Matt foundation van Catrice meegenomen en de L’Oreal Lumi Magique foundation (omdat ik over de laatste goede reviews had gelezen).
Toen kwam ik zaterdag lang Sephora en zag dat er een 25% kortingsactie was…. Heb toen ook maar gelijk de MUFE HD foundation meegenomen…. ahum….dat wordt een no-make-up-buy voor de komende maanden whahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:55:

haha, lekker geshopt zo te lezen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Renate op 16 april 2012 12:50

Ja, ik heb ook de foundation gekocht van GOSH en ook nog een oogschaduwbasis. Maar ik dacht dat dat ding van Gosh een primer was? Hahaha.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 april 2012 13:02

Ik heb precies dezelfde gosh lipstick gekocht met de 1+1 actie en ik dacht precies hetzelfde. Die van Mac lijkt bij mij alleen iets feller op de lippen en blijft beter zitten door de finish ervan. Verder lijken ze heel erg op elkaar. Leuke make-upjes heb je gekocht!!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 april 2012 13:23

Oh wat hou ik wat dit soort acties haha! Leuke spulletjes! Ik kocht een bronzer van rimmel en een oogschaduw van l’oreal. Niet zo veel maar ik had haast helaas. Hopen op nog zo’n actie!

[Beantwoorden]


Door Merel op 16 april 2012 13:27

Leuk artikel! Ga je foundation van Gosh ook reviewen? Ik heb ook een hele lichte huid en ben ook nog opzoek naar een lcihte foundation. Weet je ook of de foundation een goede dekking heeft?

Ik heb een primer en concealer palette van Catrice gekocht, een vloeibare eyeliner van (volgens mij) Essence – aanrader! – , en nog een nagellak van Rimmel. Niet veel, maar wel fijn zulke acties! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 13:56:

Weet ik nog niet, even kijken hoe hij bevalt :)

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 17 april 2012 om 08:28:

Oke, ik ben benieuwd! :) :)

[Beantwoorden]


Door Lois op 16 april 2012 13:30

echt een goede actie,
ik heb de nieuwe foundation gekocht van loreal lume ofzo en de one by one mascara

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 16 april 2012 13:43

wat een leuke dingetjes heb je geshopt!

[Beantwoorden]


Door Merlissa op 16 april 2012 13:51

Hey Vera,

Ik ben net als jou verslaafd aan rode lipstick. Hoe het ooit gekomen is weet ik niet. Eerst droeg ik het alleen met speciale gelegenheden. Maar opeens droeg ik het iederedag. Eerst was wel wennen voor mensen. Maar als ik een dag geen rode lipstick op heb of een andere kleur op doe (doe bijna nooit een andere kleur op alleen rood) zeggen ze van waar is je rode lipstick? Iedereen herkent me aan de rode lipstick. Echt vet ik durf het gewoon te dragekn ook al is het opvallen. Van de actie van kruit vant heb ik:

Catrice Ultimate Colour Lipstick Pinker-bell
Catrice Ultimate Shine Lipstick Ketch-me-up

Voor het eerst een andere kleur lipstick gekocht wat zelden gebeurt en een rode natuurlijk.

Jij hebt ook vetten dingen gescoord!!!

Groetjes Merlissa

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 16 april 2012 13:55

Wat maak je toch altijd prachtige foto’s zeg, heel stijlvol, ook al licht alles open, het ziet er nooit rommelig uit, echt een kunst! De lipsticks van Catrice vind ik echt geweldig, helemaal de felroze tint, amazing!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:19:

Dankjewel Cynthia :$

[Beantwoorden]

Cynthiiaa antwoordt op 16 april 2012 om 20:13:

Oh my god, I mean lig! Niet licht.. what the buck.

[Beantwoorden]


Door Michaela op 16 april 2012 14:16

De beige L’Oreal oogschaduw en de catrice lipsticks zijn super mooi ! Hele leuke aankoopjes =) Ik heb zelf een essence gel liner gekocht en het kwastje. Meteen ook een review daarover geschreven , was een hele leuke actie. :love:

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 16 april 2012 14:18

Mijn lieve vriend heeft 2 fijne producten voor me meegenomen. Echt een schat! Zelf was ik te laat. Moest werken :P

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:19:

Ah, lief! ^^)

[Beantwoorden]


Door manuela op 16 april 2012 14:34

leuke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Ellis op 16 april 2012 14:35

Oh Vera, wat doe je me aan?! Ik ga die 2 lipsticks van Catrice eerdaags ook halen, ze zijn té mooi om te laten liggen.

[Beantwoorden]


Door kaylee op 16 april 2012 14:37

Leuke koopjes! Mijn moeder heeft de lipfinity al járen, ze vindt het de beste lipstick die er is, blijft steen en steen goed zitten (A)

[Beantwoorden]


Door Ann op 16 april 2012 14:38

Ik heb ook een concealer van maybelline gekocht alleen dan de eraser en nog een mascara.
Wat je zegt hopelijk doet de concealer wat ie belooft

[Beantwoorden]


Door charile op 16 april 2012 14:48

Mooie spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 16 april 2012 14:56

Mooie dingen heb je gekocht, vooral de lipsticks zijn echt prachtig! Ik ben eigenlijk best benieuwd wat je van de Gosh lipstick gaat vinden :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:20:

Morgen een artikeltje over online :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 16 april 2012 15:06

Lekker veel make upjes! De lipsticks van Catrice zien er mooi uit! Ik heb zelf nagellakjes, lipgloss en mascara gescoord!

[Beantwoorden]


Door Carly op 16 april 2012 15:07

Wat een mooie producten heb je gekocht.
Ik heb ook flink ingeslagen:
– 4 nagellak van de Fruity limited edition (essence)
– illigal length mascara van maybelline
– een eyeliner van loreal
– lovely rose lipstick van loreal
– bronzing powder van catrice
– oogschaduw van rimmel london

[Beantwoorden]


Door marlen op 16 april 2012 15:13

superleeuk en mooie lipsticks! Ik heb ook de concealer van Maybelline, de dream mat powder, catrice photofinish foundation, essence my base, catrice oogschaduw en de maxfactor masterpiece max mascara gekocht:)
xx

[Beantwoorden]


Door kirst op 16 april 2012 15:19

heerlijk he dat “goedkoop” shoppen! Ik heb ook de make up van Gosh in tweetallen gekocht dit keer ;-)

[Beantwoorden]


Door Britt op 16 april 2012 15:19

Wat een mooie kleuren lippenstiften!
Ik heb zelf ook een lippenstift gekocht, heel mooi licht roze kleurtje.

[Beantwoorden]


Door Zoë op 16 april 2012 15:20

superleuke dingetjes! die gosh lipstick, wauuuw (love)

ik heb zelf een back-up foundation, nieuwe poeder en concealer palletjes van catrice en een extra waterproof mascara van maybeline, maar die blijft dicht tot de zomer haha.

xxxxxx

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 16 april 2012 15:23

Waarom blijft België wééral achter? Jaloers op jullie allemaal! :-) Werd dit trouwens berekend als 50% kassakorting of als ‘goedkoopste gratis’?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:20:

Verrekend als 50% korting :)

[Beantwoorden]

Jana antwoordt op 16 april 2012 om 20:38:

Ja, bij mij hetzelfde probleem :(
Echt zo jammer!
xx Jana

[Beantwoorden]


Door Melissa op 16 april 2012 15:27

Leuke dingen! Ik kocht een poeder van Maybelline, mascara van Max Factor (die nieuwe, 2000 calories ^^) ), 3 lipsticks van Catrice, 2 glitter nagellakjes van Essence ennnn een lipprimer van Gosh.

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 16 april 2012 15:30

Fijne shoplog, mooie producten heb je gekozen! :-)

[Beantwoorden]


Door Odielle op 16 april 2012 15:39

Wat heb je een superleuke dingen gekocht!
Ik heb de Essence My Base, NYC Mosaic Powder, een Powder Brush & Rimmel Concealer gekocht.
Laat er snel nog zo’n actie komen want dan sla ik nog wat meer in!
En btw, je blog is echt super Vera, ben helemaal fan hihi!
Liefs xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:20:

Dankjewel Odielle! ^^)

[Beantwoorden]


Door Paulien op 16 april 2012 15:40

Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 16 april 2012 15:46

wat heb je prachtige producten gekocht;D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 16 april 2012 15:49

oeeee tot wanneer geldt die actie ?
of is ‘ie al afgelopen ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 16:21:

Staat in de tekst, was alleen vrijdag en zaterdag.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 16 april 2012 15:53

Helaas (balen!) had ik daar geen tijd voor. Nouja, volgende keer beter!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 16 april 2012 15:58

Leuke spulletjes gekocht! Ik heb een lipgloss, 2 nagellakjes en een poeder gekocht!
http://bonjourgoodbye.wordpress.com/2012/04/15/shoplog-kruidvat-11-gratis/

[Beantwoorden]


Door Claudia op 16 april 2012 16:07

2 concealers en 4 nagellakjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 16 april 2012 16:11

Super leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 16 april 2012 16:15

Hihihi, jij hebt ook al goed ingeslagen! Ik ook, oeps!
2 blushes, foudation, 2 nagellakjes, 2 oogschaduwsetjes en een nieuwe mascara. Wel veel, maar dit was het moment. Ik bedoel, €25 voor iets dat eerst 50 koste, is echt weinig!

Liefs, Anouk

[Beantwoorden]


Door Elise op 16 april 2012 16:20

Ik ben erg benieuwd naar de concealer, want die ik nu heb is niet zo fijn…

[Beantwoorden]


Door Nienke op 16 april 2012 16:24

Ik heb echt teveel gekocht: smokey eyes set van catrice in 010, de i love style liquid liner van essence, the one by one mascara van maybelline, de mozaïekblush van nyc, lipstain van nyc in 495, een lipappeal lipgloss van catrice in 080, een stay with me lipgloss van essence in 02, een topcoat en turquoise nagellak van rimmel, een matte topcoat en paarse nagellak (lavender cupcake!!) van nyc en een million styles topcoat van catrice in 08.. Het is echt teveel; 12 producten!! :O Nu ff een tijd niets aan make-up uitgeven..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:19:

Zooo hey, goede buit!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anna op 16 april 2012 16:40

Die Gosh foundation is echt heel erg fijn. Ik heb hem zelf ook, maar dan een tintje donkerder. Ik ben zelf ook best bleek en voor mij is nummer 12 “naturel” of “neutraal”, ik weet de naam niet meer zeker, precies goed. (: Hij dekt alleen niet heel goed, maar voor mij goed genoeg.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 16 april 2012 16:48

Ik was ziek, precies die dagen. Baal ik onwijs van :+

[Beantwoorden]


Door katinka op 16 april 2012 16:54

twee mooie nagellakjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 16 april 2012 16:57

Die concealer is super fijn! Overleeft bij mij zelfs een regenbui (:

[Beantwoorden]


Door joycelysanne op 16 april 2012 17:02

leuke koopjes! ik ben zelf ook even lekker losgegaan tijdens die actie :)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 16 april 2012 17:11

Oeh, wauw! Je hebt véééééél moois gekocht *jaloers* :love:

[Beantwoorden]


Door Mirre op 16 april 2012 17:14

Nice :duh: ! Ik heb een foundation van NYC gekocht (Superding!) en een blush van Catrice de Multi Color Blush in 010, zo mooi! :yay:

[Beantwoorden]


Door Robbin op 16 april 2012 17:16

Heb zelf op vrijdag ook nog wat gescoord ;
-Blush kwast
-Mascara
-Topcoat
& nog zoiets.
Leuk artikel !
xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 16 april 2012 17:21

Lipfinity heb ik ook. Ik vind ‘m persoonlijk helemaal niet fijn, hij plakt ontzettend en ik vind de kleur ook nooit zo heel mooi.. Tot wanneer loopt de actie ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:20:

De actie is afgelopen.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 16 april 2012 17:24

Nice, leuke aankopen heb je gedaan! Ik ben heel benieuwd naar alle reviews en swatches! Als die concealer je goed bevalt ga ik ‘m ook aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 16 april 2012 17:34

Leuke spullies! :) Ik heb ook wat gekocht ja, ik hou wel van zulke deals! Ik heb van Essence nepnagels, nagellak, blush en een blushkwast gekocht, vooral met de laatste 2 ben ik heel blij! :) En Weightless foundation van Maxfactor en Maxfactor Max mascara. Die mascara is zó fijn! Echt de beste ooit :) En van €16,- naar €8,- kun je die toch niet laten liggen? :)

[Beantwoorden]


Door Babke op 16 april 2012 17:36

Kan je alsjeblieft een review geven van princess peach? Ik zit er over na te denken om deze te kopen, maar ik weet het niet zeker,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:22:

Zal er over nadenken!

[Beantwoorden]


Door jill op 16 april 2012 17:49

wake me up foundation van rimmel en super stay van maybeline en nog 2 lakjes van catriceee

loveeee 1+1 gratis actiess

[Beantwoorden]


Door Saana op 16 april 2012 17:57

Echt superleuke spullen heb je gekocht! die lipsticks hebben zulke mooie kleuren (love)

[Beantwoorden]


Door Janaa op 16 april 2012 17:57

Leuke aankoopjes :D In België was deze actie niet :( Maar ik was net die zaterdag naar Nederland (Sluis) geweest :D x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:22:

Oeh, dan heb je geluk gehad! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 16 april 2012 18:14

hey vera, weet jij misschien of die bouncy blush van maybelline hier in nederland verkrijgbaar is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 19:22:

Nope, hier (nog) niet verkrijgbaar.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 april 2012 18:21

Altijd fijn zulke acties! :$

[Beantwoorden]


Door Ise op 16 april 2012 18:56

Leuke producten, ik baal echt, was het helemaal vergeten haha!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 16 april 2012 19:05

Wat een leuke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 16 april 2012 19:06

wat een leuke producten allemaal weer.
ik krijg zelf zin om te gaan kopen : )
xx

[Beantwoorden]


Door Meike op 16 april 2012 19:21

Hee, zelf heb ik ook die concealer van Maybelline, ik vind ‘m echt heel fijn werken! :D Maar ik heb alleen het idee dat hij wat onnatuurlijk oogt.
Maar ik vind het echt een aanrader!

x

[Beantwoorden]


Door Deborah op 16 april 2012 19:32

Jij bent ook los gegaan bij de actie :P Ik was vrijdag geweest en moest me echt inhouden .
Ik heb een nagellak van NYC, 2 glitter nagellakjes van Essence, oogpotloden van essence en maybelline, en nog twee waterproof mascara’s van Maybelline en Max Factor. In totaal had dit ongeveer 23 euro gekost, dus ik schrok wel een beetje toen ik dat moest betalen. Normaal zou het dan dus boven de 40 euro zijn ! o.0

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 16 april 2012 19:46

Niemand had mij iets verteld van de actie,
zondag ochtend was ik dus ook in alle staten toen ik op twitter las,
Dat al mijn vriendinnen voor wel 60 euro hadden geshopt
mijn ene vriendin had de actie niet goed begrepen dus had 2 lippen stiften en 2 mascara’s en dus geen gemengde combinaties
ze kon zichzelf wel voor haar hoofd slaan.
Gelukkig las ik in de folder dat de producten van Gosh nog wel 1+1 zijn

xxmyrthe

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 16 april 2012 om 22:15:

Ahhh dat is balen :(

[Beantwoorden]


Door Silke op 16 april 2012 20:28

Shocking Coral vind ik zo mooi!
Ik vind het stom dat ze de 1+1 actie hier in België niet hadden, ik lees nu op alle blogs de shoplogs van de actie en dan ben ik toch echt wel even jaloers.
Leuke aankopen. :) x

[Beantwoorden]


Door Jessica op 16 april 2012 20:28

Ik houd van deze acties! Ik heb ook een tas vol make-up gehaald:D
Leuke spullen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 16 april 2012 21:36

Stomme mobiel, hij wklde je blog maar niet laden haha. -was namelijk erg benieuwd wat je had gekocht :)- Aaah, ik moest eigenlijk ook naar die oogschaduws kijken van l’oreal, ik heb 2nagellakjes, masxara en een lipstick gekocht ^^

[Beantwoorden]


Door Brigit op 16 april 2012 21:52

Leuk. :)
ik heb ook wel veel gekocht.
3 mascara:
maybelline new york Cat eyes
max factor false lash effect waterproef
maybelline new york illegal length fibre extentions
3 nagellak:
essence fruity geel
2 van Rimmel London Crack your colour zwart & zilver
Totaal: ongeveer 80 euro ( :wow: ) – 50% korting 40 euro
Als je er over nadenkt is het wel veel , maar ook weer niet echt..
je moet toch wat van het geld kopen dat je heb. ;-)

:ahh: Tjah veel merken zijn duur. Behalve Essence. :duh:

[Beantwoorden]


Door Sammie op 16 april 2012 22:15

Leuke producten!
Ik ben ook goed geslaagd!
Heb net een artikel online gezet op mijn blog:
http://www.girlslovesthat.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Ester op 16 april 2012 23:42

Mooie dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Renee op 17 april 2012 14:33

Ik heb ook de Princess peach lipstick gekocht tijdens deze actie!:D Suuuper kleurtje^^ !Ben er vorige week achter gekomen dat ik oranje achtige tinten ook best goed kon hebben op mijn ogen en lippen. Voorheen had ik nooit zo veel met de kleur oranje:O De concealer van maybelline had ik aantal maanden terug uitgeprobeerd, maar ik vond hem persoonlijk niet zo fijn, maar dat heeft er mee te maken dat ik een heel droge huid rondom mijn ogen heb, wat er dus voor zorgde in combinatie met deze concealer dat mijn huid ging schilferen en dat het in de creases ging zitten :-( Maar wie weet werkt deze bij jou prima;)

Maarre hele leuke haul voor de rest^^!

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 april 2012 14:48

Leuke dingen heb je gekocht! Alleen wel weer jammer dat we in België nooit zo’n acties hebben.

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 april 2012 15:22

hele mooie producten heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Marie op 17 april 2012 16:54

Oee ik ben vooral heel erg benieuwd naar de likstick van catrice in de kleur more is more die ziet er echt prachtig uit

[Beantwoorden]


Door Bibi op 17 april 2012 16:55

heey vera :wave:
ik zie nu pas dat ik inderdaad die maybeline concealer had kunnen kopen baal er echt van dat ik hem niet heb gekocht want ik gebruik elke dag concealer… maar als hij fijn is dan zou ik hem alsnog willen kopen dus kun je hem mischien revieuwen??

veel (love) van bibi

[Beantwoorden]


Door Lynet op 17 april 2012 17:17

Leuke dingen! De concealer gebruik ik trouw elke dag! Wel oppassen dat hij niet gaat vlekken.. Ik heb ook een heel erg lichte huid. De gosh foundation die je hebt gekocht heb ik ook een tijdje gebruikt. Perfecte kleur, ik kreeg helaas alleen puistjes van.. Zeker even opletten dus, misschien heb jij er ook last van! Ik hoop op een review :)

[Beantwoorden]


Door Caat op 17 april 2012 18:38

Vera, je hebt echt een mooie foto!
xx super leuk weer zo’n shopblog(:

[Beantwoorden]


Door paulien op 17 april 2012 19:12

Ik heb die foundation van gosh ook! vind hem wel fijn, idd lekker licht. het is de enige foundation van drogisterij merken die ik kan dragen zonder eruit te zien als een tomaat.

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 17 april 2012 om 19:12:

hoe kom ik nu weer bij tomaat? :crazy: ik bedoel natuurlijk wortel, haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 19:20:

Hahah! :D

[Beantwoorden]


Door Sheela op 17 april 2012 20:14

Klopt het dat deze actie in belgie deze week vrijdag en zaterdag is?? x

[Beantwoorden]


Door Kasia op 18 april 2012 10:18

Nee, ik heb de actie gemist! :o
& ik zat er al zo lang op te wachten.

[Beantwoorden]


Door Nannick op 18 april 2012 21:31

Leuke producten. Ik heb echt schandalig veel gekocht hahah ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 april 2012 15:21

Ik ben samen met een vriendin gegaan en die deed superrustig aan met kopen! 4 dingen (dus 8 in totaal) ofzo! En ik, ik kwam met twee tasjes thuis… beetje teveel denk… maar toch maar 20 euro in totaal uitgegeven! ik ben echt super blij met mn aankopen! (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 22 april 2012 17:59

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 25 april 2012 19:33

Hoiii!
Ben erg benieuwd hoe de ‘Maybelline Super Stay 24H Concealer 2 Light’ bevalt tot nu toe?
Ben zelf ook op zoek naar een nieuwe concealer en ben erg benieuwd! Als deze niet bevalt, welke zou jij mij dan aanraden? (prijs maakt niet heel veel uit!)

[Beantwoorden]


Door Bo op 26 april 2012 19:01

Ik heb 2 NYC nagelakjes gekocht bij de 1+1 actie!
Een blauwe en eentje met glitters :)

[Beantwoorden]


Door noémie op 28 april 2012 13:36

leuk mooi mooi mooi mooi (love) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

[Beantwoorden]