Roses Ultimes de Chanel

Wanneer het op make-up aankomt, staat Chanel vooral bekend om de (rode!) lipstick. Maar wat Chanel ook heeft is lipgloss. Levres Scintillantes, om precies te zijn. Vanaf woensdag zijn er weer een aantal nieuwe kleuren te koop die in de Roses Ultimes de Chanel collectie worden uitgebracht. In de collectie zitten lipglosses en een aantal kleuren nagellak in verschillende romantische roze tinten.

Photobucket

Photobucket
In de collectie zitten 6 kleuren lipgloss en 4 kleuren nagellak. Deze komen op 1 gloss (Surprise) en 1 nagellakkleur (Attraction) na allemaal in het vaste assortiment.

Wie herkent trouwens het kriebelende gevoel wanneer in de parfumerie de la wordt opengetrokken met daarin alle zwart met gouden doosjes, als je een Chanel product koopt? Ik vind dat een heerlijk en ook een beetje spannend gevoel, het liefst neem ik gelijk de hele lade in mijn tas mee!

Photobucket

Photobucket
Uit de collectie heb ik drie lipglosses. Twee daar van hebben een shimmer, en één kleur is juist romig en zonder glinster of glans. De glosses hebben een vrij transparante tot medium dekking. Chanel is nooit opzichtig of extravert, en de subtiele, glossy kleurtjes passen er dan ook perfect bij.


Photobucket
Pétillant – Plaisir – Désir

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De lipglosses komen in langwerpige, rechthoekige hulzen. De dop is van zwart kunststof gemaakt en de glosses hebben een zachte, sponsvormige applicator. Waar normaal het Chanel logo meestal wit is, is dit keer het logo bovenop de dop goudkleurig. De lipglosses liggen lekker in de hand en gaan makkelijk mee in een (make-up)tas.


Photobucket
Pétillant – Plaisir – Désir

Photobucket
Geen lipgloss/balsem/stick

Photobucket
Photobucket
159 Pétillant is een hele subtiele gloss, die in de huls perzkkleurig lijkt, maar op de lippen vrijwel volledig transparant is. In Pétillant zit enkel een subtiele lichtpaarse shimmer.

Photobucket
Photobucket
164 Plaisir is een romige en pastelroze kleur. Heeft een zachte dekking en geeft een liefroze tintje aan de lippen. Ik ben dol op dit soort lipkleutjes! Romige glosses als deze trekken vaak in de lijntjes, maar Plaisir doet dat niet.

Photobucket
Photobucket
168 Désir is de meest gepigmenteerde gloss van de drie. Dit is een felle fucshia kleur met een paarse shimmer. Een mooiee combinatie! Désir laat kleur zien, maar heeft alsnog een zekere transparantie waardoor het in zekere zin een vrij rustige lipkleur blijft.

Photobucket

Photobucket
Behalve lipgloss, heb ik ook nog een kleurtje Le Vernis. Juist, nagellak! Zodra ik Frisson zag werd ik dankzij de lieve zachtroze kleur en de zonnige gouden glitters, gelijk verliefd. Toen ik er een foto van plaatste op Facebook kreeg ik de opmerking dat hij op Morning Rose lijkt, een nagellak uit Chanel’s lente collectie van vorig jaar. Ik heb Morning Rose helaas niet, maar na wat geGoogle zie ik ook zeker overeenkomsten.

Photobucket

Photobucket
Wat ik al verwachtte toen ik Frisson in het flesje zag is dat de kleur vrij transparant zou zijn. Dat is ook zo, want op bovenstaande foto’s draag ik 3 laagjes van Frisson op mijn nagels en nog zijn de witte tips een beetje zichtbaar. Desalniettemin vind ik Frisson prachtig, het is een typisch ‘Vera’ kleurtje. Romantisch roze en met die gouden shimmer… Ahhh.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De Roses Ultimes de Chanel collectie is een zachte, romantische collectie, met subtiele kleuren lipgloss en nagellak. Fris en lief, perfect voor de lente. Houd je van zachte kleuren? Dan is deze collectie echt wat voor jou. Ben je meer van explosief gepigmenteerde lipgloss en nagellak in felle kleuren, dan zal de collectie je minder aanspreken.

Persoonlijk vind ik zowel de pastelroze lipgloss Plaisir, als de fellere fucshia kleur met paarse shimmer Désir prachtig. De lipglosses voelen zacht aan en plakken iets, maar blijven hierdoor wel een tijdje goed zitten. En ook de nagellak Frisson vind ik erg mooi en helemaal geschikt voor de lente.

Levres Scintillantes €25,50
Le Vernis €22,50

Roses Ultimes de Chanel is vanaf 4 april te koop bij de parfumerie.


Reacties

Door Lisa op 2 april 2012 07:14

Ahh wat leuk! Ik vind vooral Désir en het nagellakje supermooi. Staat je heel erg leuk en het past goed bij je :) helaas is Chanel een beetje boven mijn budget :(

[Beantwoorden]

Romy antwoordt op 2 april 2012 om 09:31:

Ik heb een lakje van de Hema die er zo op de foto erg
Op lijkt ook met die gouden glittertjes (heb dit lakje niet dus kan het niet 100%verglijken) maar de Hema is iets meer budget 2.50 ofzo
Groetjes romy

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 2 april 2012 om 15:43:

Dankjewel! Ga ik even naar kijken :)

[Beantwoorden]

julia antwoordt op 2 april 2012 om 15:33:

ja of van de action.. die is echt een goede dupe.. dan met de naam ‘pink diamont’…
ik zou zeker ff een kijkjhe nemen

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 2 april 2012 om 15:45:

Ga ik ook even kijken :) Lakjes van de Action dekken bij mij niet altijd even goed.. Bedankt!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 2 april 2012 07:24

echt prachtige producten =)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 april 2012 07:29

hele mooie producten!<3

[Beantwoorden]


Door emma op 2 april 2012 07:32

Love the foto’s (love) &wat een schattige producten! Ik vind de knalroze lipgloss erg mooi, maar het ligt een beetje boven mijn budget, dan haal ik liever een lipgloss van essence/catrice…

[Beantwoorden]


Door Yara op 2 april 2012 07:36

Wat een leuke producten! Geeft me een heel zomers gevoel. Ik vind de donkere lipgloss erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Charile op 2 april 2012 07:38

Wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 2 april 2012 07:51

Supermooi !! (omg ik ben jaloers dat je dit opgestuurd krijgt!) (A) (A)
Hahahaha

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 april 2012 07:52

De nagellak is echt super mooi! Ik heb zelf ook een lipgloss van Chanel, maar het zijn altijd subtiele kleuren en dan vind ik de prijs toch aan de hoge kant! Voor dat geld heb je ook een andere mooie gloss! (A)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 april 2012 07:53

Pff meer dan 20 euro voor een nagellak die niet dekt. Nee dank je de koekoek. Het kleurtje is wel super mooi jammer van de dekking.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 2 april 2012 08:07

Die nagellak, ahhh! <3

[Beantwoorden]


Door Cherel op 2 april 2012 08:18

Prachtige producten! Het nagellakje is ook echt iets voor mij!

[Beantwoorden]


Door Paola op 2 april 2012 08:29

Ik ben de laatste tijd niet echt meer van lipgloss.. Ik vind het lakje er wel echt super uitzien!

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 2 april 2012 08:31

Noooo.. Ze zijn echt super, hebben! Maar zo duur :(

[Beantwoorden]


Door xElegance op 2 april 2012 08:34

Wauw, wat een mooie lipglossjes en dat nagellakje! Love it.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 2 april 2012 08:35

Hoi Vera, prachtige producten maat zoals meerdere lezers al zeggen is het met weinig dekking wel zonde vh geld! Is die nagellak nu al half op? Hb je die zo gekregen? Xx leonie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 10:33:

De nagellak is niet half leeg hoor, gewoon helemaal vol!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 april 2012 08:45

Meer dan 25 euro voor een lipgloss die je niet eens echt ziet! (en dan heb je er ook nog 2 van) Dan kan je net zo goed een transparante lipgloss van een ander merk kopen. Of heb je deze gekregen? Xxx

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 2 april 2012 om 13:15:

Dat vind ik ook! Het is echt bijna niet te zien..

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 2 april 2012 om 18:09:

Eens. Wie legt dat er nou voor neer? En de dekking van die lak is ook bedroevend..

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 2 april 2012 om 19:04:

Sluit ik me bij aan! Het had net zo goed van essence of NYC kunnen zijn =p Voor lipglosses vind ik het echt niet waar, lipstick zou misschien nog kennen. En de nagellak dekt ook niet goed. Belachelijk zeg haha!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 2 april 2012 09:09

Het kleurtje nagellak is erg mooi

[Beantwoorden]


Door Chantal op 2 april 2012 09:14

Wauw zeg, die lipglosses zijn echt plaatjes! (love)

[Beantwoorden]


Door Wendy Torenvliet-Meijs op 2 april 2012 09:25

Leuk Vera, dat je tegenwoordig ook Chanel productjes krijgt. Prachtige foto’s, ik vind je blog echt heel erg prettig om te lezen – zowel qua artikelen als qua layout/opmaak. Complimenten hoor.

Mijn handen jeuken al weer om de hele collectie in te slaan maar dat wordt wel een beetje heel prijzig. Ik ben benieuwd naar de andere nagellakjes. Frisson lijkt inderdaad wel wat op Morning Rose, maar volgens mij is de base color van Morning Rose iets donkerder en warmer. De mooie shimmer is hetzelfde.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 10:34:

Dankjewel Wendy! Leuk dat je reageert en bedankt voor het compliment ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 april 2012 09:25

Prachtig zeg, echt gewoon alleen al eyecandy om naar te kijken.. Wel jammer dat ze er in de verpakking dan mooier uit zien dan op je lippen zelf – want je ziet ze amper! Maar het blijft gewoon leuk om naar die prachtige verpakkingen te kijken, haha. Dat nagellakje is suuuuupermooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 2 april 2012 09:28

Ik vind de nagellak het mooist. Jammer dat hij zo slecht dekt.

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 april 2012 09:34

Ik vind de product foto’s zo mooi ^^) vooral die waar je applicators er zo naast liggen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 april 2012 09:44

wooow die nagellak van chanel is mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 april 2012 09:46

de promofoto’s zijn wel leuk, maar de kleurtjes mij allemaal een beetje te flets.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 2 april 2012 09:46

Echt prachtige kleuren! De lipglossjes zijn lekker subtiel en zomers! i

[Beantwoorden]


Door daisy op 2 april 2012 09:48

Ik vind de lipglosses behoorlijk tegenvallen, weinig pigment! Ik denk dat de lipglosses van de Hema ( die met bijna dezelfde verpakking) ook prima voldoen en misschien nog wel mooier zijn.

De lipglosses van Yves Rocher vind ik erg goed! Ze hebben een intense kleur en blijven heel lang zitten, ik zie daar alleen nooit reviews van. Jammer… ze zijn zo goed..

http://www.yves-rocher.nl/control/make-up/lipgloss/liplak-met-intense-kleur/?cmSrc=Category

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 10:34:

Hee Daisy, ik zal er eens naar kijken!

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 2 april 2012 09:51

Mooie producten maar voor de glossjes zou ik de prijs toch niet over hebben.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 april 2012 09:53

Geen producten waar ik warm van word. Niet bijzonder voor een merk als Chanel. Het is een prijzig merk en dan zou ik wat meer bijzondere producten uitkiezen die uitblinken in hun kwaliteit, daar hoort dit voor mij niet bij.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 2 april 2012 10:02

Wat een prachtige collectie zeg, wow!

[Beantwoorden]


Door Quinty op 2 april 2012 10:16

Ik vind de reclames (in tijdschriften) van chanel altijd zo mooi ! Vooral eentje van foundation, ik weet niet of je hem kent. Heel simpel maar zó mooi :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 10:35:

Ja, vind ik ook! Ook Chanel ads voor de kleding/sieraden zijn prachtig.

[Beantwoorden]


Door Danique op 2 april 2012 10:23

Ik vind deze lipgloss zo..plakkerig? Ik weet dat ze daardoor beter blijven zitten, maar deze wordt wel erg stroef op de lippen. Had jij daar geen last van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 10:35:

Nee, vond het heel erg mee vallen eigenlijk. Ze zijn wel iets plakkerig, maar ik vind bijvoorbeeld MAC Dazzleglasses een stuk plakkeriger.

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 april 2012 10:32

De nagellak is erg modinette die shimmers erin :)

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 2 april 2012 om 10:33:

Mooi met ipv modinette (autocorrectie ellende)

[Beantwoorden]


Door roxanne op 2 april 2012 10:35

Oeh, die nagellak is mooi!

[Beantwoorden]


Door Elke op 2 april 2012 10:59

Die nagellak is echt super mooi! ^^

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 april 2012 10:59

mooie kleurtjes, maar n iets een collectie waa rik echt heel graag iets van wil hebben..

[Beantwoorden]


Door kibelle op 2 april 2012 11:02

Ben het eens met Eva! Die lipglosjes zijn echt niet bijzonder.. beter eentje van een goedkoop merk.

Als trouwe lezer van je blog vind ik het heel erg om te zeggen, maar dit artikel ruikt naar reclame maken. :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 11:07:

Hee Kibelle, ik zeg gewoon eerlijk wat de producten doen. De glosses zijn vrij transparant dus dat staat ook in de tekst. Ik zeg niets wat niet waar is. Ik weet niet waarom dit voor jou dan als reclame aanvoelt. En in de laatste alinea leg ik het nog eens uit, dus ik snap niet wat er verkeerd is :)

[Beantwoorden]

Denise antwoordt op 2 april 2012 om 19:06:

Ik denk dat ze bedoelt dat ze iets mist als “Voor het geld vind ik de lipglosses niet waard”. Want serieus als je het zo bekijkt is het het ook niet waard en is het dus een afrader. Maar ik kan begrijpen dat jij ze wel fijn vindt en qua prijs-kwaliteit tevreden bent.

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 3 april 2012 om 10:46:

Grappig dat je op beautyblogs vaak leest dat als er een high end-merk wordt gereviewd, er niet (snel) eerlijk wordt toegeven dat de pigmentatie niet goed is. Er wordt dan geschreven dat het een lijn is met zachte/subtiele kleuren terwijl zachte kleuren in mijn ogen ook gepigmenteerd dienen te zijn, zeker als je er aanzienlijk bedrag voor neertelt.

-- antwoordt op 3 april 2012 om 14:48:

Misschien vind Vera transparante lipgloss wel fijn, en dat ze daarom dat niet erbij schrijft. Dat is haar keus, en dan is het erg overdreven om meteen te zeggen dat het reclame is. Ik vind de lipglosses ook heel mooi, maar het is Chanel, dus natuurlijk is het iets duurder? :)


Door Laurence op 2 april 2012 11:19

Iets te duur voor mij, maar gelukkig bestaan er nog sites zoals deze om even lekker weg te dromen. ^-^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 11:36:

Dankjewel Laurence :)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 april 2012 11:24

Ik vind de eerste twee lipglosses niet echt het geld waard, de derde en de nagellak zeker wel!

Btw, ik snap alle negatieve reacties niet zo?

[Beantwoorden]


Door Helen op 2 april 2012 11:25

Wat een prachtige foto’s Vera!
Ik vind vooral het lakje prachtig <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 11:36:

Thanks Helen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarra op 2 april 2012 11:27

Hej Vera.
Volgens mij is vernis toch niet voor dekking bedoeld?
Groetjes.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 11:36:

Hoe bedoel je dat precies, Sarra? De nagellakken van Chanel heten standaard Le Vernis.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 2 april 2012 11:46

Alles ziet er prachtig uit, die hulzen van de lipgloss zijn zo mooi! Toch zou ik deze producten zelf niet kopen door de minimale dekking.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 april 2012 11:48

Mooie producten! Jammer dat het nagellakje niet heel dekkend is, vind het kleurtje wel nice!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 2 april 2012 12:00

Désir staat je erg mooi! Jammer dat de twee andere glossjes niet zo gepigmenteerd zijn.

[Beantwoorden]


Door Make Up For Women op 2 april 2012 12:02

Désir is mijn favoriet en staat je trouwens ook geweldig! Ik heb het meer voor de felle lippen (love)

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 april 2012 12:12

Wat een mooie collectie. Chanel is heel erg boven mijn budget :( Dus het duurt nog even voordat ik het kan aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Lotje op 2 april 2012 12:28

Prachtige producten om te zien, maar de prijs kwaliteit verhouding vind ik echt niet oké. De lipglosses zijn mooi, maar echt niet speciaal oid. Ook de nagellak, lief kleurtje, maar slechte dekking. Producten van bijvoorbeeld Catrice zijn echt 10 keer mooier, en ook nog eens 10 keer goedkoper. Ik hou het daarom maar op Catrice :)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 2 april 2012 12:34

Ik heb die felroze lipgloss. Hij is echt fijn!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Frauke op 2 april 2012 12:57

Pretty! Mooie foto’s ook :)

[Beantwoorden]


Door serberry op 2 april 2012 12:58

Ik vind de lipproducten de fijnste die er zijn, van de verschillende soorten lipgloss tot aan de lipsticks. Ik vind Plaisir ook heel mooi bij je staan. Deze lipglossjes geven niet super veel kleur, maar een subtiele tint kan ook mooi zijn ( en het blijft lang zitten bij mij)

Love it! Mooie review + fotos

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 16:55:

Thanks Serberry! ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 2 april 2012 14:02

Wauww, die nagellak is zo mooii ! :D

[Beantwoorden]


Door Mariel op 2 april 2012 14:03

Wauw, het lakje vindt ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 2 april 2012 14:30

waauw wat een mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 2 april 2012 14:44

Hele mooie producten! Helaas is Chanel iets boven mijn budget…
Ik vind je foto’s trouwens heel erg mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 2 april 2012 14:45

Dat lakje heeft zo’n lieve kleur! <3

[Beantwoorden]


Door Lily op 2 april 2012 15:05

Wauw Frisson is echt een heel mooi kleurtje <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 april 2012 15:16

Wat zijn de glosses toch weer mooi! Chanel heeft me nog nooit teleurgesteld met hun glossjes (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 2 april 2012 15:20

Prachtig echt een geweldige lijn

[Beantwoorden]


Door Barbara op 2 april 2012 15:30

Érg mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door stef op 2 april 2012 15:53

die roze lak staat je erg mooi!!! heb ook een glosje van chanel vind m wel super maar prijzig

[Beantwoorden]


Door Miranda op 2 april 2012 15:57

wat een mooie collectie. De nagellak is ook mooi;D

[Beantwoorden]


Door vera op 2 april 2012 16:08

ik vind het niet zo`n leuk artikeltje dat is mijn mening ;p

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 2 april 2012 16:20

Lijken me allemaal erg fijne producten. Ze zien er allemaal stuk voor stuk erg mooi uit. De nagellak is ook super mooi.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 2 april 2012 16:39

Mooi, vooral de nagellakjes! Ik heb al Morning Rose, lijkt opzich wel op Frisson alleen is Morning Rose iets warmer en donkerder roze geloof ik. Ziet er wel weer gorgeous uit allemaal <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 16:54:

Jammer dat Morning Rose niet meer te koop is… Lijkt me ook prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 april 2012 16:43

Mooie producten! :) En prachtige foto’s heb je weer gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Anne-Floor op 2 april 2012 16:49

Aaaah (love)

[Beantwoorden]


Door maud op 2 april 2012 17:06

die lichtroze lipgloss heb ik ook die is mooi en fijn (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 april 2012 17:06

Wauw, dat zijn echt prachtige producten van Chanel! Die lipglosses zijn al supermooi, maar ook het lakje, wauw! (love)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 2 april 2012 17:12

Oooh de promopics zijn echt heel mooi, maar de lipglossjes vind ik niet echt iets. Het nagellakje is wel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 2 april 2012 18:20

Wauwie die lak is echt briljant!

[Beantwoorden]


Door Carmen op 2 april 2012 18:29

Wauw, die nagellak is mooi !<33

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 april 2012 19:06

Stop gouden shimmers in een nagellak en ik ben verkocht. Morning Rose heb ik uiteindelijk toch niet gekocht, maar misschien ga ik dan dit jaar toch echt een Chanel lakje aanschaffen… *kwijl kwijl*

[Beantwoorden]


Door Frances op 2 april 2012 19:42

Wauw! Wat een mooie campange foto’s van Chanel! & je haar zit echt super mooi (love) & ik had een vraagje; zijn er ook rode lipglossjes & zijn die mooi?Lijkt me namelijk ge-weld-ig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 april 2012 om 21:42:

Dankjewel Frances! ^^) Op de site van Chanel kun je alle kleuren lipgloss vinden http://www.chanel.com/nl_NL/parfums-beauty/Make-up-106790

[Beantwoorden]


Door joell93 op 3 april 2012 10:33

Hmm, ik ben niet zo’n fan van Chanel.. sommige producten wel, maar van de meeste producten vind ik de prijs/kwaliteit-verhouding echt ronduit slecht. Maarrrrrr goed, ik vind jouw foto’s wel erg mooi, Vera! ;-)

[Beantwoorden]


Door Rachel op 3 april 2012 13:58

Ik vind het echt heel mooi, helaas is Chanel net boven mijn budget..

[Beantwoorden]


Door -- op 3 april 2012 14:49

Die nagellak is zó mooi! Ik denk dat ik een van de lipglosses ga aanschaffen. Leuk artikel! :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 3 april 2012 16:37

WAUW! De nagellak (love)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 3 april 2012 19:30

Aaaah, die nagellak wil ik ook! Zooo pretty! (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 april 2012 19:40

Mooie producten, zelf ben ik meer voor het pakje :D
Wel jammer dat de eerste 2 lipglosjes niet zo gepigmenteerd zijn .

[Beantwoorden]


Door Nanne op 3 april 2012 22:10

Mmm ik had de kleuren toch wat intenser verwacht, jammer.

[Beantwoorden]


Door Ise op 4 april 2012 13:28

Ziet er prachtig uit maar helaas niet echt budget-proof.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 4 april 2012 19:48

Ziet er leuk uit maar te duur.

[Beantwoorden]


Door Jorna op 5 april 2012 14:36

Wat een prachtige producten! <3 Lovelovelove!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 6 april 2012 11:37

Die nagellak is echt een schattig kleurtje!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 19 april 2012 17:04

[…] Trind Caring Color CC148 €9,95 – review Trind Caring Color CC149 €9,95 – review Make Up Store Nail Polish William €14,50 – review OPI Nicki Minaj Nail Lacquer Pink Friday €13,95 – review Chanel Le Vernis 543 Frisson €22,50 – review […]


Door veracamilla.nl op 16 oktober 2012 16:15

[…] Essentiels de Chanel herfst – review Roses Ultimes de Chanel – review Chanel: Not For Sale – […]


[…] Producten gebruikt Skin 79 Super+ Orange BB Cream – review MAC Pro Longwear concealer NW15 – review YSL Pressed Powder 2 MAC Omega Eye Shadow MAC Eye Brows Fling Kiko Duo Highlighter Pencil Too Faced Shadow Insurance – review Urban Decay Naked Basics – review Too Faced Natural Eye MAC Eye Shadow Espresso – review Too Faced Matte Eye – review Catrice Gel Eyeliner Black Jack With Goldie Hawn – review Etos Hypo Allergeen Mascara – review Eylure Cheryl Cole False Lashes NARS Laguna Bronzer – review GOSH Natural Blush Melon – review MAC Naked Liner MAC Please Me Matte – review Chanel Glossimer 164 – review […]