MAC Watch Me Simmer dupe?

Watch Me Simmer is een prachtige kleur lipstick van MAC, uit de (oude) Limited Edition collectie Shop Cook. Ik draag de lipstick graag, zo had ik hem ook op in de outftipost van vorige week. Shocking Coral is een lipstick van GOSH die ik zaterdag kocht tijdens de 1 + 1 gratis actie van Kruidvat. Toen ik de lipstick thuis eens goed bekeek bedacht ik me dat hij best wel op Watch Me Simmer van MAC leek. Is het een dupe? Let’s find out!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik schrijf deze blogpost vrij snel nadat ik de GOSH lipstick kocht, maar dat is niet zonder reden. Deze hele week geldt er bij Kruidvat namelijk nog 1 + 1 gratis op alle cosmetica van GOSH. Daarom wilde ik op tijd zijn met de vergelijking. Allebei de lipsticks hebben een vrij simpele, zwarte verpakking. De MAC lipstick heeft 3 g inhoud, de lipstick van GOSH 4 g.

MAC Watch Me Simmer €18,00 – review
GOSH Shocking Coral €8,49

Photobucket
Photobucket
Watch Me Simmer is een felle koraaltint, die iets meer naar de roze kant toegaat dan Shocking Coral. De lipstick van GOSH is toch echt wel een stukje roder. Wel zijn het allebei duidelijk koraaltinten die lekker romig en goed gepigmenteerd zijn.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sorry voor mijn huid… ik testte een andere foundation uit (GOSH X-ceptional wear) en die dekte niet zo als ik normaal gewend ben.

Op de swatches lijken Watch Me Simmer en Shocking Coral nog wel op elkaar, maar op mijn lippen vind ik de kleuren er toch wel heel anders uitzien. Je ziet goed dat de lipstick van GOSH toch echt wel een stuk roder is. Ook is Watch Me Simmer iets matter en heeft Shocking Coral juist een glossy finish.

Photobucket
Shocking Coral heeft enigszins wat weg van Watch Me Simmer, maar is helaas geen dupe. Jammer, want behalve dat de GOSH lipstick bijna een tientje goedkoper is, zit Shocking Coral in het vaste assortiment en was Watch Me Simmer een kleur uit de LE collectie Shop Cook van MAC. Hij verschijnt aankomende zomer weer in een andere collectie, maar is wederom slechts gelimiteerd verkrijgbaar. Op = op…

Geen dupe dus, maar wel een mooie koraalkleur. Shocking Coral is lekker fel en opvallend. Hij is meer glossy dan Watch Me Simmer en blijft iets minder lang zitten, maar je betaalt dan ook minder voor de lipstick. Watch Me Simmer is een absolute favoriet van mij, maar heeft aan Shocking Coral een prima concurrent.

GOSH is te koop bij Kruidvat. MAC vind je bij de MAC counters in filialen van Douglas en de Bijenkorf en in de MAC Pro Store in Amsterdam.


Reacties

Door Myrthe op 17 april 2012 07:02

Superleuk zo’n post! Ik dacht ook, bij de swatches lijken ze wel heel veel op elkaar. Maar op je lippen inderdaad minder ^^)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 17 april 2012 07:03

Ze lijken best op elkaar, maar inderdaad geen dupe. Ik dacht laatst ook dat ik een dupe van Watch Me Simmer te pakken had, maar eenmaal naast elkaar geswatched viel dat toch tegen, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:49:

Ja, jammer he!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 april 2012 07:12

Ik vind ze alsnog vrij veel op elkaar lijken, alsof van gosh gewoon wat minder was aangebracht. Als de kleur mij zou staan had ik zeker gewoon de goshversie gehaald:D

[Beantwoorden]


Door Puck op 17 april 2012 07:17

Haha super leuk. Jammer dat ze niet het zelfde zijn dat zou een hoop geld schelen.. Maar misschien is er nog wel een andere kleur lipstick die er op lijkt? Gewoon een keer die Mac lipstick mee nemen en overal mee vergelijken in Kruidvat en bij andere make-up filialen!
Liefs,

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:50:

Ik weet bijna zeker van niet… Heb bijna elke lipstick in Kruidvat wel bekeken :lol: en Watch Me Simmer is echt een vrij unieke kleur.

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 17 april 2012 om 10:52:

Ahh. Jammer, dan maar een hoop inslaan deze zomer hè?

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 17 april 2012 om 10:29:

Hij komt nog een keer uit met de Reel Sexy collectie :)

[Beantwoorden]


Door charile op 17 april 2012 07:24

Wat een mooie kleurtjes! Jammer dat ze niet hetzelfde zijn. Ze staan je wel heel goed!

[Beantwoorden]


Door Velaija op 17 april 2012 07:27

Ondanks ’t feit dat ze niet precies hetzelfde zijn is dit wel een mooi alternatief voor iedereen die Watch Me Simmer niet heeft kunnen vinden denk ik!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 17 april 2012 07:30

Ik baal stiekem wel een beetje dat ik Watch me shimmer niet heb gehaald toen, maar hij komt volgens mij wel terug in de Reel Sexy LE van mei? Jammer dat het geen echte dupe is, maar ik vind die van GOSH een erg mooie kleur!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:50:

Ja, volgens mij inderdaad in Reel Sexy! Kon het niet goed vinden, maar ik denk dat je gelijk hebt :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 april 2012 07:42

Geen dupe maar wel een mooie lipstick haha! :D
Trouwens, Watch Me Simmer zag er op outfitpost veel feller uit, of lag dat aan ’t licht enzo? (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:51:

In het licht lijkt hij inderdaad een beetje fluor, maar dat is hij niet. Droeg hem in het filmpje van zondag ook :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 17 april 2012 07:46

Ik vind ze allebei erg mooi! Ze lijken wel veel op elkaar zeg!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 17 april 2012 07:49

Oehh die is inderdaad exact hetzlefde! Mooi kleurtje (love)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 17 april 2012 07:51

Jammer dat het geen dupe is. Fijne vergelijking!

[Beantwoorden]


Door emma op 17 april 2012 08:00

ondanks dat het geen dupe is, vind ik het toch een prachtige kleur, dus ik denk dat ik de kruidvat toch maar weer ga verblijden met een bezoekje (A)

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 17 april 2012 08:02

Hij lijkt er alleszinds toch heel goed op !

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 april 2012 08:08

Weet iemand hoe Watch me Simmer is in vergelijking met MAC’s Vegas Volt uit de vaste collectie? Ik heb namelijk een lipstick van topshop die daar erg op lijkt. Alvast bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:52:

Ik heb Vegas Volt en vind die een stuk meer oranje. Maar ook heel mooi! :ja:

[Beantwoorden]


Door Isabel op 17 april 2012 08:21

Ze lijken nogsteeds wel heel veel op elkaar, jammer genoeg geen dupe!

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 april 2012 08:25

Met deze lipstick heb ik nog in mijn handen gestaan afgelopen weekend, maar heb hem toch niet meegenomen. Ik begin nu toch wel te twijfelen ;)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 17 april 2012 08:27

Ik vind ze wel ontzettend op elkaar lijken eigenlijk! Nu baal ik dat ik hem niet gekocht heb met de 1+1 actie…

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 17 april 2012 08:29

Hmm geen echte dupe, maar ik vind de gelijkenis toch wel treffend!

[Beantwoorden]


Door Savannah op 17 april 2012 08:35

Ik vind ze ook wel best op elkaar lijken, alleen vind ik de mac
lipstick net wat mooier. Maar met de Gosh is zeker niks mis

Liefs

[Beantwoorden]


Door Amina op 17 april 2012 08:40

Vera misschien een tip, ik gebruik sinds kort “fresh Farmacy” voor mijn huid (irritaties, puistjes etc) en sinds ik het gebruik ziet mijn huid er echt veel en veel beter uit, amper puistjes, droogheid en heb een wat meer zuivere huid, ik begon met een sample en uit eindelijk heb ik een bar gekocht.

Misschien helpt het ook bij jouw huid. :D try it out zou ik zeggen!

[Beantwoorden]

Daisy antwoordt op 17 april 2012 om 09:15:

Goed dat dit product bij jou werkt! Ik ben er minder tevreden over en mijn dermataloog ook.

Als je werkzame producten voor de acne huid wilt kopen moet je vooral kijken of 1 van de volgende ingrediënten ( waarvan bewezen is dat ze helpen bij een acne gevoelige huid) in het product aanwezig zijn:

Benzoylperoxide
Salicylzuur
Tretinoine
adapalene

Benzoylperoxide is alleen bij de apotheek verkrijgbaar, zonder recept. En in de producten van Paula’s Choice.

Salicylzuur zit in veel producten voor acne die in de drogisterij of parfumerie verkijgbaar zijn zoals in bepaalde producten van deze merken: Vichy, Clinique, Clear Asil, Yves Rocher, Kruidvat, Etos, Eucerin, Paula’s Choice.

Cremes/gels met Tretinoine zijn alleen via een recept van de dermataloog/huisarts verkrijgbaar.

Cremes/gels met Adapalene zijn op recept verkijgbaar en in de apotheek te koop.

Aankopen van producten voor de acne gevoelige huid zonder deze ingrediënten zijn vaak nutteloos, je moet dan veel massel hebben wil het werken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:53:

Ik ben heel erg allergisch, dus grote kans dat ik er niet tegen kan… :(

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 17 april 2012 om 12:47:

Ik kan ook bijna nergens tegen, van de spullen van de dermatholoog met benzolperoxide, tretinoine en adapelene kreeg ik ook rimples van!! Het werkte totaal niet voor mij..
Wat wel echt werkt voor mij is salicylzuur. Ik heb het hieronder wat uitgebreider gezet. Maar echt ik het dermathologische spullen gebruikt, de duurste merken bij douglas en apotheek maar neutrogena werkt voor mij het beste! Daarna smeer ik het in met de bamboo dagcreme van garnier, die is ook heerlijk!

[Beantwoorden]

Jada antwoordt op 17 april 2012 om 19:40:

Hey vera, ik weet hoe het is om een gevoelige huid en onzuiverheden te hebben. Ik wou even zeggen dat je je hier voor mij niet voor hoeft te verontschuldigen. Zelf heb ik de afgelopen tijd zelfs eczeem in m’n gezicht. Eerst voelde ik ook de druk om tegen iedereen me te verontschuldigen en uit te leggen waarom mijn huid zo crappy was, maar toen besefte ik me dat het niet mijn schuld is en dat het ook niet uit zou moeten maken!

Ik snap dat je het er even bij zet, omdat je toch een blog hebt, maar ik hoop dat je je in het ‘echt’ niet zo voelt. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 20:06:

Ik snap je helemaal. En nee, heb het eigenlijk gelukkig alleen met foto’s op mijn blog. Dan zie je alles opeens zó goed. Soms wel even slikken, maar het is niet anders. Ik ben gezond, mijn gezicht is niet verbrand of wat dan ook. Het kan veel erger. Daar ben ik me wel bewust van :)

Jada antwoordt op 17 april 2012 om 20:13:

Ben blij om dat te horen :) Die stomme camera’s ook van tegenwoordig..


Door Marijke op 17 april 2012 08:55

Ik vind ze toch best goed op elkaar lijken, maar misschien dat het verschil ‘in het eggie’ groter is.
Hoe dan ook zijn het mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 17 april 2012 09:00

Ik vind ze toch wel redelijk op elkaar lijken, goed dat je ze vergelijken hebt!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 april 2012 09:05

Vind ze best wel op elkaar lijken haha, ik zou voor de goedkopere variant gaan! :wave:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 17 april 2012 09:30

Ze zijn inderdaad niet precies hetzelfde, maar ik vind ze allebei prachtig! Ik ben een budgetfreak dus ik zou voor die van GOSH gaan (A)

[Beantwoorden]


Door Hollandabeauty op 17 april 2012 09:35

Ze doen niet veel voor elkaar onder ik vind Gosh ook niet onaardig hoor zeker vanwege het prijsje

[Beantwoorden]


Door Bianca op 17 april 2012 09:39

Hele mooie kleur! Vind echt sprekende kleur voor nu ook ! Fijne Vergelijking!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 april 2012 09:45

Ze lijken inderdaad wel op elkaar. Ik vind het verschil toch ook weer niet héél groot! Ik vind ze allebei heel erg mooi ^^)

[Beantwoorden]


Door MissEvie.nl op 17 april 2012 09:46

Goed review! Watch Me Simmer van de Reel Sexy collectie ga ik zeker inslaan! Ik vind die ook mooier dan Gosh.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 17 april 2012 09:47

Hele mooi lipsticks! Staat je toch wel super goed he!! :)
Trouwens,. vanochtend een heel drama met met internetverbinding .. wat een ziggo servicedesk! Heb vanaf 8 tot 9.30 aan de lijn gezeten met 3 verschillende mannekes! Helemaal geïrriteerd, tsja helaas ben ik geen techneut!! Uiteindelijk doe ik zelf iets.. pats boem verbinding! GEK HE!
Even heel ander onderwerp, maar wel ff lekker dat ik het ergens neer kan zetten. Die man werd helemaal ‘boos’, omdat ik geïrriteerd werd.
Ag ag ag! ;-)

Lief x Fijne dag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:54:

Haha nice! :D Wel vervelend, wij heben hier ook aaaltijd gedoe met internet.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 17 april 2012 09:51

Ik vind dat je best een beetje kritisch bent. Ik zie bijna geen verschil en bovendien vind ik het Gosh kleurtje ook heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 09:54:

Oh ik zie wel duidelijk verschil… Vind die van GOSH echt een stuk roder :)

[Beantwoorden]


Door AnnaSophia op 17 april 2012 10:03

Ik vind die Gosh een stuk mooier eigenlijk :-) Ik ben op zoek naar de MAC viva Glam dupe :-|

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 10:08:

Welke van Viva Glam? Er zijn er nogal een hoop.

[Beantwoorden]

AnnaSophia antwoordt op 17 april 2012 om 14:58:

Indeed, De lady Gaga dus :p

[Beantwoorden]


Door Madeli op 17 april 2012 10:04

Oh wat jammer! Ik hoopte het zo! Watch me Simmer is toch echt wel veel unieker qua kleur en finish, vindt het verschil best groot zo op je lippen. Mac heeft net dat ene wat ‘m dus zo anders maakt dan Gosh, geen perfecte dupe dus. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 17 april 2012 10:14

Jammer maar ze lijken toch wel een beetje op elkaar. Ik vind beide lipsticks echt prachtig qua kleur maar vind die van MAC wel net iets mooier omdat die meer naar roze neigt.

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 april 2012 10:25

Waarom zeg je ‘sorry voor mijn huid’? Dat is toch niks om je voor te verontschuldigen…je bent hoe je bent (jaja, lekker zweverig I know ;)). Ik vind je een mooie meid! En beide lipsticks staan je gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 april 2012 10:40

Aaah, jammer. Anders had ik hem zeker gekocht!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 17 april 2012 10:50

Het had best een dupe kunnen wezen, misschien is het de pigment die je in je lippen hebt? Of toch de lipstick van Gosh die net wat anders is (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 10:56:

Ik breng de lipsticks op dezelfde lippen aan, dus daar kan het niet aan liggen. Natuurlijk komt een kleur lipstick op ieders lippen anders over, maar daardoor lijkt Shocking Coral niet opeens meer op Watch Me Simmer :D

[Beantwoorden]


Door Mariette op 17 april 2012 11:13

Ja er mooi! :)

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Sandra op 17 april 2012 11:29

Oh jammerr! Ik werd al enthousiast haha maar desondanks is die van Gosh ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 17 april 2012 11:43

mooi zeg :D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 17 april 2012 11:43

Ze lijken op het eerste gezicht echt op elkaar, maar eenmaal op je lippen helaas niet :( Toch zijn het beide prachtige kleuren;D

[Beantwoorden]


Door Amy op 17 april 2012 12:04

Ik ga in ieder geval een paar backups van Watch Me Simmer halen zo gauw deze weer terugkomt ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 12:47:

Ik ook! :D

[Beantwoorden]


Door Simone op 17 april 2012 12:15

Mooie kleurtjes allebei!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 17 april 2012 12:32

Lijken inderdaad erg op elkaar, al vind ik Watch me Simmer toch mooier.

[Beantwoorden]


Door evelien op 17 april 2012 12:43

Mensen moeten niet zo anal doen over een inimini beetje meer rood. Ik zie het nieteens en ik vind het gewoon een mooie kleur.
Wel jammer van je huid zeg =( ik heb af en toe ook van die periodes dat ik dermathologisch gezien zwaar de lul lijk te zijn.

Wat voor mij wel goed helpt is de facewash van Neutrogena met grapefruit. En mijn zusje gebruikt die van garnier. (beide zijn met salysilacid en die van garnier ook nog met zink!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 12:48:

Haha, we doen ook niet moeilijk over een beetje rood (toch?) maar het gaat erover of het een dupe is of niet. Nou, dat is het niet omdat de lipstick een stuk roder is. Betekent natuurlijk niet dat ie niet mooi is! :) Vind hem zeker prachtig.

Wat betreft de tips voor huidverzorging… ik ben heel erg allergisch :( Ik krijg al uitslag als ik alleen maar aan Garnier denk haha.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 17 april 2012 12:51

Wat een prachtige kleurtjes! Vind die eerste minder glimmende het mooist! prachtig :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door sarah op 17 april 2012 13:11

Ahhh ik ben gek op dupe reviews, jammer dat het niet dezelfde is, maar hij lijkt er wel het meest op.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 17 april 2012 13:14

Ik vind ze toch nog wel aardig op elkaar lijken! En je hoeft toch geen sorry te zeggen voor je huid! Er staat trouwens in de tekst onder de eerste foto’s lipstickw :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 18:21:

Oh oeps! even aanpassen :$

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 april 2012 13:35

Ik vind watch me simmer wat mooier, al vind ik shocking coral ook zeker niet lelijk!

[Beantwoorden]


Door Warmnightsinsummer op 17 april 2012 13:41

Ik vind de dupe toch ook wel erg mooi! Maar helaas watch me simmer wat mooier haha

[Beantwoorden]


Door Moniek op 17 april 2012 13:59

Ik denk dat ik ‘m toch maar ga ophalen, ik heb toch nog een zwart kohlpotlood van Gosh nodig, maar vorige week was die er niet.. Ook al weet ik bijna zeker dat ik Watch me simmer bij de volgende LE ga halen :)

[Beantwoorden]


Door Michaela op 17 april 2012 14:07

Wauw ik vind ze erg op elkaar lijken! En Catrice heeft sowieso hele fijne lippenstiften =)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 17 april 2012 14:21

He Vera,

Ik wil even zeggen dat ik je blog eerst niet echt volgde maar de laatste tijd steeds vaker kom kijken: je bent echt een superleuke en lieve meid en ik vind je erg oprecht, in tegenstelling tot een hele hoop andere bloggers! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 18:22:

Dankjewel Rosalie! :)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 17 april 2012 14:24

Wauw wat gaaf!x

[Beantwoorden]


Door xElegance op 17 april 2012 14:48

Lijken inderdaad wel erg op elkaar, beide erg mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 17 april 2012 14:49

Ik vind ze beide eigenlijk heel erg mooi op zich, ze lijken idd anders op je lippen maar echt mooi! Ik stond er toevallig laatst in het Kruidvat ook met in mijn handen te twijfelen (de gosh lipstick dan) van, heb ik echt nog een coral nodig? Maar ik vrees dat ik nu overtuigd ben, haha!

[Beantwoorden]


Door Emma op 17 april 2012 16:11

helaas!! maar beide kleuren zijn erg mooi.
Ik heb alleen wel nog twee vraagjes:
– is gosh in alle kruidvat filialen te koop? Of alleen in de grote?
– wat doe jij altijd onder je lippenstift? Want als ik bijvoorbeeld een hele felle kleur (bijv. rood) op mijn lippen doe, zie je bij mijn onderlip nog zo’n heel klein randje. (Klinkt beetje vaag, maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel :P)
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 18:23:

Volgens mij is GOSH wel in veel filialen te koop. Ik draag soms lipliner onder lipstick :) Dan kun je makkelijk je lippen inkleuren en zorgt dat het beter blijft zitten. Wel in dezelfde kleur kopen :ja:

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 17 april 2012 16:21

Hij lijkt er inderdaad erg veel op maar die van Mac vind ik toch wel iets ‘sprekender’.

[Beantwoorden]


Door aardei op 17 april 2012 16:32

wow, ik vind die van gosh je nog beter staan ook! ;D (de minder oranje achtige)

[Beantwoorden]


Door Frauke op 17 april 2012 16:46

Damn, zulke mooie lipsticks! :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 april 2012 17:05

ze lijken inderdaad erg op elkaar, allebij supermooi!

[Beantwoorden]


Door Evelyne Colourblogs op 17 april 2012 17:05

Oh jammer, het had een leuk koopje kunnen zijn!
De gosh lipstick staat je ook erg mooi.

En het is duidelijk dat je deze MAC graag draagt aan de vorm te zien :D

Liefs,
Evelyne Colourblogs

[Beantwoorden]


Door Diede op 17 april 2012 17:39

Ik vind ze toch echt (bijna) het zelfde ;) zal wel aan mijn ogen liggen, hihi

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 17 april 2012 om 17:40:

Okeejj nu ik nog een keer kijk zie ik toch enigsinds verschil

[Beantwoorden]


Door Teske op 17 april 2012 17:41

Hé gek, ga jij je eens niet excuseren voor je huid, want dat is nergens voor nodig en de enige die er last van heeft ben jij. <3

[Beantwoorden]


Door Wing op 17 april 2012 18:07

Super goede vergelijk. Vind de Gosh kleur mooier. Mac neigt meer oranje, warmere tint.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 17 april 2012 18:23

Staan je allebei echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Fije op 17 april 2012 18:28

Jammer dat het geen dupe is :( maar alsnog zijnn het twee hele mooie kleurtjes! :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 april 2012 18:28

Jammer dat dit niet de dupe is van Watch me simmer. Ik ben er ook nog op zoek naar. Dan zit er dus niets anders op dan een back up halen in de zomer!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 17 april 2012 19:24

Ze lijken toch wel een beetje op elkaar, prima alternatief vind ik ^^)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 17 april 2012 20:09

Ze lijken op je lippen inderdaad niet heel erg op elkaar, wel fijn dat je ze even naast elkaar swatchte!

[Beantwoorden]


Door Saana op 17 april 2012 20:53

.ze zijn allebij mooi maar Watch me Simmer vind ik mooier.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 17 april 2012 21:00

Ze lijken inderdaad veel op elkaar, mooi! Je hoeft je niet te verontschuldigen voor je huid hoor, iedereen heeft wel z’n onzekerheden. En jij bent zo’n leuke en mooie meid dat het helemaal niet opvalt! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 april 2012 om 22:58:

Dankjewel Mirjam, heel lief van je :$

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 18 april 2012 01:01

Wow, hij was wel heel close hoor! De andere is inderdaad net wat roder en glossy achtiger. Ah noesh, als je niet had gezegd dat je een andere foundation testte was het mij helemaal niet opgevallen. :) Het valt reuze mee joh!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 18 april 2012 07:22

echt een mooi kleurtje!

[Beantwoorden]


Door Amber op 18 april 2012 11:42

Ze zien er inderdaad bijna hetzelfde uit! Mooie kleur wel.
Xxx

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 april 2012 13:00

Niet exact hetzelfde maar ziet er toch erg mooi uit hoor!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 18 april 2012 15:00

Ik ga Watch Me Simmer denk ik kopen wanneer hij weer in een LE zit haha :D

[Beantwoorden]


Door Awkward Chicks Etcetera op 18 april 2012 17:02

Leuk artikel! Mooie kleuren rood, jammer dat we het niet meer hebben meegepakt bij de 1 + 1 gratis actie. Volgende keer beter

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 18 april 2012 17:51

ik vindt die van gosh toch iets mooier

[Beantwoorden]


Door Blosh Blog op 18 april 2012 20:01

Vind die van Gosh erg mooi bij je staan! Hoe gaat het met afgeven/slijten? Kun je een broodje eten zonder dat er overal lippenstift zit behalve op je lippen?

[Beantwoorden]


Door Nannick op 18 april 2012 21:07

Handig zo’n blogpost! Ik vind beide kleuren erg mooi en ze staan je ook heel goed (love)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 22 april 2012 18:07

Ik denk dat ik de lipstick van mac iets mooier vindt hihi (love)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 april 2012 13:49

Hoi Vera! Als eerste; deze lipstick staat je prachtig! Ik was vandaag bij t kruidvat en de nieuwe LE van catrice is er! Wiehoeee! En daar zit dus een lipstick in ‘colour bomb’ en ook al heb ik mac watch me simmer niet, ik vind hem er zo op lijken!! Misschien is dit wel een dupe? :D zou t tof vinden als je er naar zou willen kijken! :) liefs

[Beantwoorden]

floor antwoordt op 30 april 2012 om 17:55:

Die lipstick van catrice heb ik vanmiddag ook gekocht en ik had ook het gevoel dat die wel erg op watch me simmer leek!

[Beantwoorden]