Het is Qday en ik ben ziek/verveel me/heb alle oranje tompoezen opgegeten.

Het is koninginnedag, ’t is je vast niet ontgaan. De vlaggen hangen uit, Bea en consorten zijn weer aan het spijkerpoepen en in elke stad is er wel iéts in de oranje sfeer te doen. Toch kan het zijn dat je er totaal geen zin in hebt. Je bent niet in de stemming, je wilt gewoon van je vrije dag genieten en een dag op de bank liggen. I feel ya! Ik was de afgelopen twee dagen ziek en hoewel ik me vandaag alweer een stuk beter voel, doe ook ik het rustig aan. Daarom heb ik wat leuke tv-tips verzameld voor alle stay home partypoopers.

Photobucket

We zitten op die bank en we willen er niet meer vanaf. Niet voor een polonaise, niet voor een veel te druk feest. Installeer je voor de tv of laptop met een lekker glas drinken and we’re ready to roll (down)!


Tv series

Op uitzendinggemist.nl kun je een heleboel leuke series en programma’s terugkijken die je de afgelopen dagen hebt gemist, of die je gewoon nog een keer wilt zien. Waarom niet? It’s not like you were going anywhere! Van God Los bijvoorbeeld *klik*, of Neonletters *klik* en wat dacht je van Pau!l met Lara Stone en haar man Walliams in de uitzending? *klik*. Ik ga zelf ook even Spuiten en Slikken kijken *klik* (hoewel deze aflevering met Rob de Nijs is…)

Heb je geen internet tot je beschikking? Zoek het dan nog wat dichterbij huis en kijk eens in/naast de tv-kast. Staan daar nog leuke DVD boxen? Ikzelf ben weer begonnen met het kijken van Friends, maar kan The O.C. ook hard aanbevelen (Adam Brody is too cute) net als uiteraard Sex And The City. Verveelt ook nooit! Je kunt vast deze series ook wel ergens online kijken, maar daar kan ik je geen advies over geven.

Photobucket


Films (en overige)

Op tv zijn er de volgende films te zien:
20:25 Flikken Maastricht Telefilm: De overloper op Nederland 3
20:30 Harry Potter and the Goblet of fire op SBS 6
19:20 NOS hoogtepunten Koninginnedag 2012 op Nederland 1 (misschien ook leuk).

Niet echt veel soeps dus. Ook hier raad ik je aan nog eens in/naast de tv-kast te kijken en anders in je digitale tv-kast online. Ik kan je wederom geen advies voor sites geven, omdat ik vrijwel alle tv series en films op DVD kijk. Hieronder nog wat aanraders van mij!

Bad Boys 2 en Hitch (als je van Will Smith houdt), The Proposal (als je van Ryan Renolds of Sandra Bulloch houdt), Friends With Benefits (als je nog steeds denkt dat Justin Timberlake wel kan acteren), The Italian Job (als je van Mark Whalberg houdt), alledrie The Bourne films (als je van actie houdt) en Burlesque, Toy Boy, Bridget Jones Diary, Mean Girls, Wild Child en Valentine’s Day raad ik ook aan (als je van leuke no-nonsense romkoms houdt).

Photobucket
Have fun watching! Als jij nog leuke tv serie/film/tv tips hebt hoor ik het natuurlijk graag. Ik nestel mezelf ondertussen lekker op de bank met Friends, maar ga vandaag toch ook nog even proberen de oranje make-uplook die ik nu al 3 dagen in mijn hoofd heb uit te voeren. Happy queensday!


Wat ga jij vandaag doen met koninginnedag?

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 30 april 2012 | 145 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Rieke op 30 april 2012 10:31

Ik ben er niet deze koninginnedag, ik zit in Londen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:28:

Wooow, tof! Have fun ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 april 2012 10:33

Ik ga vandaag de stad in! Lekker op ons gemak kraampjes kijken, rondslenteren, lekkere dingen eten. Superleuk om te doen!! Beterschap! Ik vind de Big Bang Theory altijd leuk om te kijken, heel grappig! (love)

[Beantwoorden]


Door fije op 30 april 2012 10:39

Ik ga vandaag mijn kamer schoonmaken denk ik, ik heb die markt al snel gezien en voor de rest heb ik er ook niet veel mee! ;p

[Beantwoorden]


Door di op 30 april 2012 10:45

ow wat jammer dat je je niet zo lekker voelt… gisteravond ben ik ook niet meer de deur uitgeweest. had het idee dat ik de enige was! niet dus.. :-P vandaag ga ik toch wel even naar het centrum, dit lekkere zonnetje wil ik niet missen.

beterschap!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:28:

Je bent zeker niet de enige :) Geniet van je dag!

[Beantwoorden]


Door Anneke op 30 april 2012 10:49

Ik was de afgelopen dagen ook ziek en ben nog niet helemaal beter. Hetzelfde geldt voor mijn vriend. Dus wij gaan vandaag heel even kijken bij de spelletjes (mijn nichtje en twee neefjes doen mee) en daarna eten kopen en thuis chillen. Ik kook vanavond. ^^)
Ik heb gelukkig ook totaal geen behoefte aan feesten en drinken vandaag.

[Beantwoorden]


Door charile op 30 april 2012 10:51

Wat een leuk artikel! Ik was de afgelopen drie dagen ziek en ben nu eindelijk weer iets beter. Dus ik blijf lekker thuis om heerlijk te computeren :D

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 april 2012 10:52

Leuk artikel Vera! Ik blijf lekker thuis vandaag en ga inderdaad je tips maar eens even goed bekijken. Een dagje films en series, no problem! (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:29:

Have fun ^^)

[Beantwoorden]


Door Silke op 30 april 2012 10:52

Ziek daar gaan de feestjes. Naja ben toch geen feest beest. Had alleen wel een beetje behoefte aan nieuwe mensen ontmoeten

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 30 april 2012 10:53

Wij hebben met wat vrienden afgesproken en gaan het centrumpje hier in de buurt onveilig maken, en Monique Smit treed er op! w00t! :crazy: Vanavond gaan we gezellig met zijn allen barbecueen :yay: Ik ben echt blij met dit mooie weer!

[Beantwoorden]


Door Elise op 30 april 2012 10:53

Fijn, zo’n artikel. Ik haat het om naar het dorp te gaan met Koninginnedag. Ik kom daar oude klasgenoten tegen, zie allemaal gierige Nederlanders de vrijmarkt afstruinen en het is druk. Bah. Ik houd niet zo van mensen, ik ga straks maar naar de Karwei om wat potgrond te halen.

[Beantwoorden]


Door Paola op 30 april 2012 10:53

Beterschap! Ik moet helaas werken! Ik heb vanmorgen lekker aan mijn blog gewerkt en net een ooglook gemaakt die ik zeer goed gelukt vind! Vanavond ga ik druk bezig met het huis afmaken!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 30 april 2012 10:53

Ik heb vannacht en de vorige nacht al doorgehaald, dus ik hou het vandaag bij terrassen denk ik, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:29:

Heel verstandig ;-) Geniet van het weer!

[Beantwoorden]


Door Sara op 30 april 2012 10:54

Ik ga lekker shoppen met Julia! Ik dacht dat er geen winkels open waren maar volgens haar zijn er wel een paar open.
Ik ben benieuwd!
Verder ga ik lekker uitgebreid lunchen met mijn familie!
xx♥

[Beantwoorden]


Door Summer op 30 april 2012 10:56

Ik kom uit België, en daar vieren ze geen Koninginnedag, toevallig heb ik gisteren aan mijn vader gevraagd om Wild Child te gaan lenen bij de videotheek ^^

[Beantwoorden]


Door ValleyDoll op 30 april 2012 10:56

Nou ik werk gewoon voor school vandaag, plus ik woon in België dus eigenlijk geen reden tot feesten hier :d !

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 april 2012 10:59

Goed om te lezen dat ik niet de enige ben die er geen zin in heeft haha. Iedereen verklaart mij hier voor gek dat ik niks ga doen. Maar ik heb het al druk genoeg met mijn stage en een extra vrije dag om uit te rusten ga ik niet verspillen aan een veel te druk feest!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 30 april 2012 11:01

Ik moet helaas stage lopen vandaag. Had wel even naar een marktje of iets dergelijks gewild, maarja..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:30:

Good luck op stage! Hopelijk kan je nog wel wat meepikken van het lekkere weer.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 april 2012 11:01

Leuk! Zelf ga ik wel wat doen, maar ik snap je ook wel dat je er dan even geen zin in hebt als je ziek bent geweest!

[Beantwoorden]


Door sandra op 30 april 2012 11:02

ik heb nog geen flauw idee wat ik ga doen hihi

[Beantwoorden]


Door sophie op 30 april 2012 11:03

hahha,, ik heb er wel zin in!:D

lekker koninginnedag vieren:D
heb mijn nagels net rood wit blauw met oranje gelakt:D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 30 april 2012 11:09

Ahhh, fijn dat je je al iets beter voelt, maar rot dat je nog steeds niet helemaal jezelf bent. Ik heb zelf niks met Koninginnedag+nacht. Terwijl iedereen zich vannacht aan het klemzuipen was zat ik gisteravond aan de ice tea en ging ik om 12 uur braaf naar bed. En vandaag ga ik even over de vrijmarkt lopen and that’s it.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 30 april 2012 11:10

hopelijk ben he snel weer helemaal beter vera ! en leuke tips ! :D

[Beantwoorden]


Door Marianne op 30 april 2012 11:10

Leren voor mijn examens..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:30:

Good luck! <3

[Beantwoorden]


Door Madeli op 30 april 2012 11:13

Haha, aww lekker chillen! Ik ga om 13u even de vrijmarkt af in groningen op zoek naar wat leuke dingen, en in de avond trek ook ik me weer terug om verder te studeren *zucht*

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 30 april 2012 11:23

hoii
hoe kan je dat terug kijken dat kun je pas vanaf 10 uur ‘savonds terugkijken

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:31:

Wat bedoel je?

[Beantwoorden]

charlotte antwoordt op 1 mei 2012 om 10:16:

Nou kijk als ik spuiten en slikken wil terugkijken staat er dat is k*t wegens strengere maatregelen kun je dit pas om 22.00 terug kijken

[Beantwoorden]


Door Alicia op 30 april 2012 11:23

DANKJEWEL Vera, iedereen wil maar zo hard feesten en gezellig maken. Maar ik kan dat helemaal niet, al mijn vriendinnen moeten werken (horeca hé) en ik blijf een beetje alleen achter. En morgen moet ik er weer vroeg uit, dus echt flink feesten is er niet bij.

Ik ga lekker schrijven, o.a. voor mijn blog, en misschien wel een filmpje kijken.

Een fijne dag gewenst!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:31:

Jij ook Alicia! Geniet van het weer :)

[Beantwoorden]


Door Bonita op 30 april 2012 11:23

Straks ga ik even naar de vrijmarkt, waarschijnlijk blijf ik even plakken bij wat vrienden, en daarna verdoe ik mijn tijd aan series en films kijken terwijl ik nog een stapel huiswerk moet leren…

[Beantwoorden]


Door lieve op 30 april 2012 11:24

Hahaa, ik voel me precies zoals jij!
Ik zit ook thuis en iedereen is weg!
Dankjewel voor alle tips!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Roos en Laura op 30 april 2012 11:26

Wij komen uit België dus koninginnen dag is hier niet… ;D

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 april 2012 11:30

Ik zit zelf bij een harmonie-orkest dus ik ben net terug van de aubade en zo meteen ga ik weer verder met het volgende concert. Daarna lekker chillen met een vriendinnetje aan een meer in een ander dorpje, goddelijk. Zin an. :)

[Beantwoorden]


Door kibelle op 30 april 2012 11:33

Vanavond lekker een dubbele aflevering Desperate Housewives.. Genieten!

Geen Koninginnedag of nacht voor mij.. Hou niet zo van die gemaakte gezelligheid:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:31:

Voor mij CSI, ook genieten :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 april 2012 11:39

Ik studeer in Gent dus doe gewoon mn dagelijkse dingen. Stiekem vind ik het helemaal niet erg dat ik er niet bij ben, op de tompoezen na, vind ik koninginnedag helemaal niet zo leuk. :O :X Veel te druk!

[Beantwoorden]


Door Michaela op 30 april 2012 11:41

Op de een of andere manier heb ik dit jaar helemaal geen zin in qday ondanks dat het zo mooi weer is. Ik denk dat ik ook gewoon lekker thuis blijf en films kijk =)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 april 2012 11:46

Ik zit ook nog thuis, denk dat ik straks wel even de stad in ga, maar voor de rest ga ik ook niks doen (behalve mss even op mijn balkon hangen & ook series kijken). Series die ik op dit moment kijk (online via streaming sites of ik dl ze omdat ze hier nog niet op tv zijn): The Vampire Diaries, Revenge, Fringe en ik ben met mijn vriend bezig met de hele reeks 24 seizoenen :yay:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:32:

The Vampire Diaries volg ik ook, love it <3

[Beantwoorden]


Door Nanda op 30 april 2012 11:49

Ik moest afgelopen nacht werken (ziekenhuis) en kwam dus pas vanmorgen 8.00 thuis. Ben gelijk mn bed in gedoken tot 10.30. Toen moest ik er uit, want ja een baby van 4 maanden hier om voor te zorgen, en ik wil vanacht niet naar het plafond staren. Dus ik ben al druk in de weer geweest met mijn huis schoonmaken en opruimen.

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 april 2012 11:57

Ik ga gewoon lekker zonnen! Morgen heel vroeg op voor een shoot dus kan het toch niet laat,maken.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 30 april 2012 12:03

Haha geweldig beschreven.
Ik zou het met vriendinnen vieren, maar dat gaat niet door.
Ga denk ik gewoon lekker met mijn vriend de stad in en lekker feesten, heb ik wel nodig na de afgelopen weken haha

[Beantwoorden]


Door ineke op 30 april 2012 12:04

ik woon in belgie maar toch ga ik vandaag gewoon lekker met knaloranje lipstick rondlopen ; )

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 april 2012 12:06

ik ga vandaag even de stad in, maar vanavond hangen op de bank met een goede film, waarschijnlijk de proposal, ik ben dol op films met sandra bullock!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:32:

Ik ook! Miss Congeniality blijft mijn favoriet :D

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 30 april 2012 12:21

De afgelopen week ben ik ook ziek geweest en ik ben het (helaas) nog steeds. Op dit moment ben ik niet echt in een feest stemming, maar daar zal vanavond een verandering in moeten komen aangezien ik naar een tentfeest ga.

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 april 2012 12:21

Ik was de afgelopen twee dagen ook verkouden/ziek! Gelukkig voel ik me vandaag al beter. Ik ga dus lekker de stad in met mijn mijn ouders. :)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 30 april 2012 12:22

Haha wilde op de markt gaan staan maar heb een beetje last van mijn darmen :) En aangezien er niet altijd een WC bij de hand is, ben ik lekker thuisgebleven :P. Volgend jaar weer ;)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 april 2012 12:30

Erg leuk geschreven. Vervelend dat je je nog steeds niet helemaal lekker voelt. Ik ben net even de stad in geweest :) En ik ga nog even kijken wat ik vanmiddag ga doen :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 april 2012 12:38

Leuke post ^^ ik heb het zelf ook niet zo op Koninginnedag, maar omdat het zo mooi weer is ga ik toch even de stad in ;-)!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 30 april 2012 12:42

Ik ben aan het werk in het ziekenhuis in Doetinchem voor zo lang het nodig is. Ik hoop dat ik zo de stad nog in kan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:33:

Succes op je werk! Hopelijk ben je niet te lang nodig…

[Beantwoorden]


Door Kylie op 30 april 2012 12:42

Ik krijg vandaag weer een grote oranje glimlach om mn mond van je artikeltje. Je schrijft erg leuk! Beterschap!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 april 2012 13:03

Vera, ik ben hier zo blij mee!!
Ik ben ziek :-(
Gelukkig had ik net genoeg energie om naar m’n laptop te kruipen, veracamilla.nl in te tikken en dit artikel te lezen.
Harstikke bedankt :) (love)
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:33:

Ahh, jij ook bedankt! Ik ben verbaasd door het aantal reacties, super leuk ^^) Beterschap Lotte!

[Beantwoorden]


Door Cecile op 30 april 2012 13:18

Ik ben ook ziek! :ahh: ik baal echt als een stekker, vooral met dit weer.. bij ons nu 21,3º potverdikkie! haha.
Gelukkig zijn een paar vriendinnen van me op vakantie, dus dat is alweer wat ‘conford’ dat zei niet gewoon aan het partyen zijn zonder mij, maargoed.. volgend jaar weer een queens day!
Beterschap en happy queensday y’all. XXX :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:34:

Jij ook beterschap! <3

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 april 2012 13:18

Ik ben net als jij ook niet zo lekker. Ben als sinds vorige week flink verkouden en moet erg hoesten. Daarnaast moet ik aan mijn afstudeerscriptie werken :/

[Beantwoorden]


Door Sharon op 30 april 2012 13:21

Awh beterschapjes hoor! Ik blijf lekker thuis en ga lekker van het zonnetje genieten in de tuin :D

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 30 april 2012 13:23

leuke tips hoor, wij zijn net naar de kleedjesmarkt geweest die een grote FAIL was helaas, nu lekker tosti eten en rondje bloggen

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 april 2012 13:25

Waaat, hoe kan je Valentines Day aanraden haha, echt een van de slechtste films die ik ooit gezien heb :p maar beterschap, lekker thuis blijven is soms ook genieten!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 13:34:

Die film IS ook slecht, maar ik vind hem wel leuk :D lekker zorgeloos en voorspelbaar.

[Beantwoorden]


Door Vlinder op 30 april 2012 13:26

Ik heb niet zo veel met Q-day. Vind het er wel gezellig uit zien allemaal maar vind het altijd zo’n verplicht blij doen iets…ben meer van de spontane feestjes :D

Dus ik doe ook lekker rustig aan vandaag en geniet van het heerlijke weer!

[Beantwoorden]


Door Beautinista op 30 april 2012 13:30

Ik houd sowieso niet van koninginnedag :p

[Beantwoorden]


Door Menina op 30 april 2012 13:30

I feel ya too!! ik ben ook ziek geweest afgelopen twee dagen. Ga zo wel even de stad in, maar vooral heel erg kort want het voelt nog niet goed… Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 april 2012 13:39

beterschap! Ik zat net lekker buiten in de zon met een tompoes ^^)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 30 april 2012 13:42

Pfoeh ik heb eigenlijk ook geen zin vandaag. Ik ben echt mega brak van q-night. :crazy:

[Beantwoorden]


Door Anita op 30 april 2012 13:45

Ik ben vandaag jarig ben 25 jaar geworden.en heel verwend
Met veel cadotjes..gr anita :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 16:39:

Ahh, leuk!! Gefeliciteerd Anita ^^)

[Beantwoorden]


Door Anita op 30 april 2012 13:46

En heb het huis vol zitten met visite.
:cool: En is heel mooi weer.en vera beterschap. Gr anita

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 april 2012 13:49

Lekker Gronigen in! ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 april 2012 13:50

Leuke tips, alleen zo zonde om nu binnen te zitten! Helaas zit ik ook verplicht twee uurtjes binnen aangezien mijn zoontje slaapt. Daarna gaan we lekker in de zandbak spelen! Ideaal dacht ik zo.

[Beantwoorden]


Door Amina op 30 april 2012 13:53

Jeej ik ben niet de enige, ben ongesteld dus niet zo erg in de mood :/ qua serie’s en films wat ik je kan aanraden (ik download ze en sinds jij dat niet doet weet ik niet hoe je ze kan terug kijken, daar heb ik dan weer geen verstand van lol)

Serie’s
-Breaking bad
-Breakout kings
-Game of thrones
-Misfits (deze ga je denk ik echt leuk vinden)
-How I met your mother

Films
-A Lot Like Love
-Bridesmaids
-Going The Distance
-Enchanted
-The other guys
-The Help
-The Sitter
-The Sorcerer’s Apprentice

Beterschap Vera :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 16:39:

Wow, wat een lijst. Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Carmen op 30 april 2012 14:16

Ik ben vanochtend om 3:45 uit me bed gegaan, en stond om 4:30 op de markt.
Zit nu lekker je blog te lezen in me bed, (ben doooodmoe! xd)
Heb €75,75 verdient. Dat noem ik zakendoen ;)

haha, beterschap Vera. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 16:40:

Wow, diehard. Wel super goed!

[Beantwoorden]


Door Fashiongeek op 30 april 2012 14:43

:duh: toen verveelde ik me, tot ik deze blogpost zag, helemaal toppie ! Lekker filmpje kijken en bakken ;p waar ik lange tijd geen tijd voor had;(. :) geniet van deze dagje !:)<3

[Beantwoorden]


Door Fashiongeek op 30 april 2012 14:45

Ow gheehe dat duh ding moest niet:’) moest ; haha zijn ;p

[Beantwoorden]


Door Anne-Sophie op 30 april 2012 15:19

Ik zit in Lourdes deze week en ben dus niet thuis met Qday, maar aangezien het hier vandaag regend loop ik met toeval met een oranje paraplu!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 16:41:

Veel plezier in France!

[Beantwoorden]


Door My Linh op 30 april 2012 15:20

Ik ga werken, extra loon vandaag! ;)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 30 april 2012 15:44

Ik ga vandaag met mijn vriend en zijn moeder naar de camping. Gisterenavond was ik in Arnhem gaan feesten. Met vriendinnen zat ik lekker op landal in beekbergen, dus arnhem is dan goed te doen :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 30 april 2012 15:48

Vanmorgen ben ik even naar Nijmegen geweest om rond te slenteren op de rommelmarkt. Mijn plan was om nog naar de stad te gaan waar ik woon, Arnhem, ik was er een kwartier maar vond het toen al te druk en te warm. Nu ga ik lekker in de tuin liggen bakken =) Heerlijk, even een dagje rust.

[Beantwoorden]


Door Iris op 30 april 2012 15:49

De koningin kwam bij ons in de stad, dus ik moest wel even gaan kijken. Het was poepdruk, maar ik heb nog een glimp van Bea kunnen opvangen en een hand gekregen van Willem – Alexander :)
Veel plezier met films kijken en beterschap!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 16:41:

Nice, tof! Woon je in Veenendaal?

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 30 april 2012 om 16:50:

ja, ik ben er geboren:)

[Beantwoorden]


Door Tes op 30 april 2012 16:08

Leren.. voor m’n examens. Alhoewel dat knaplastig is met de laptop voor mn neus en alle muziek om me heen

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 april 2012 16:12

Geen koninginnedag voor de belgen onder ons, zoals ik, zou het wel eens willen meemaken lijkt me wel leuk daar! :-)
Ik ga eens heel het huis kuisen en oprommelen, vind dat het daar wel eens tijd voor word, en daarna mss een filmpje checken denk ik! ;-)
Leuk artikel & khoop dat je snel beter bent meid! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 april 2012 16:24

Ik ben helemaal geen party beest, geniet veel meer met op mijn balkon dan dat ik mij tussen alle lamzuipers druk. Lekker op balkon met een oranje tompoes een groot glas cola, lekker leesboek & uitzicht over oranje verkleedde mensen! Mijn ideale Qday!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 30 april 2012 16:38

Heb gister met een vriendin rondgelopen en gefeest in de binnenstad van utrecht, ik voelde me eerst niet lekker maar ik ben blij dat ik toch ben gegaan!! :yay: Ook vandaag weer op het neude gedanst ;-)

[Beantwoorden]


Door Lifesplash op 30 april 2012 16:44

Ik hoop dat je je snel weer helemaal top voelt! Maar dat je je nu al iets beter voelt is een begin. :D Leuke tips trouwens, haha. En Valentine’s day is inderdaad een superleuke film.

[Beantwoorden]


Door Margje op 30 april 2012 17:29

Ik had zaterdag mijn housewarming, dus ik heb wel weer even genoeg gefeest. Vanochtend even de vrijmarkt over geweest en lekker poffertjes gegeten en nu zit ik in de tuin Vrij Nederland te lezen met een glas sangria erbij. Heerlijk! Blij dat ik niet in een hossende mensenmenigte in Groningen sta (: (Trouwens: mijn vriend en ik kijken de laatste paar dagen weer alle seizoenen van Avatar: The Last Airbender; ook echt een aanrader ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:10:

Groningen, tof! In de tuin van je nieuwe woning? ^^)

[Beantwoorden]


Door Ann op 30 april 2012 17:37

Wel vervelend dat je ziek bent meid.. hopelijk voel je snel weer beter en kun je met 5 mei wel volop feesten!
Ik ben zelf wel de hele dag in de stad geweest.. voel het nu ook wel echt in mijn voeten haha al die optredens kijken. Scheelt dat we mooi weer hadden vandaag dat blijft hopelijk nog wel even zo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:10:

Ja. hopelijk ga ik met 5 mei wel wat leuks doen! Had voor Qday genoeg plannen helaas…

[Beantwoorden]


Door Marii op 30 april 2012 17:52

Ik heb ook niet veel gedaan, wat over de mark geslenterd en laatste uur in de zon bij mijn buren gezeten

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 30 april 2012 18:16

Haha, thanks! Die kon ik wel gebruiken. Mijn Q-day is ook lekker rustig :)

[Beantwoorden]


Door Layla op 30 april 2012 18:28

Leuke tips :)
Ik mis Koninginnedag dit jaar, omdat ik vandaag de trein naar Parijs heb genomen voor 5 daagjes!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 30 april 2012 18:39

Wat een leuke blogpost! Ik ben niet echt een party-animal op dit soort dagen, ook omdat ik nog maar 14 jaar ben en dus nog niet zoveel mag/kan. Ik heb vanmiddag een gezellige middag gehad met een vriendin maar heb voor de avond nog niks gepland. Dus de timing is perfect! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 april 2012 19:06

Naar Rome in Italië!!! Ben er nu al was een goede reis!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Natiza op 30 april 2012 19:28

Super goede tips (love) !
ik kijk echt altijd op je blog (:
Ik ga met mn vrienden naar buiten
en naar markte toe :love:
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:11:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Natiza op 30 april 2012 19:29

Super goede tips !
ik kijk echt altijd op je blog
Ik ga met mn vrienden naar buiten
en naar markte toe
xxx

[Beantwoorden]


Door Chantal op 30 april 2012 19:29

Ik ben gezelig naar Utrecht geweest met m’n vriendje, lekker over de Vrijmarkt en door de stad geslenterd, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Linda Folkers op 30 april 2012 19:37

Ik ben gek op series! de volgende series moet je echt eens kijken:

Once upon a time
New Girl
The Vampire Diaries
Pretty Little Liars

Love them!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:11:

I love New Girl en TVD! (love)

[Beantwoorden]


Door Sarahhh op 30 april 2012 19:53

Ik zat de zin ’20:30 Harry Potter and the Goblet of fire op SBS 6′ en ‘Niet veel soeps dus’ echt 100 x te lezen…HP niet veel soeps? :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:11:

Als er maar 1 leuke film op tv is, noem ik dat niet veel soeps. Bovendien vindt niet iedereen HP leuk natuurlijk (ik wel, heb alle films op DVD :ja:).

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 april 2012 19:57

Leuk artikel! Ik ben vandaag naar Arnhem geweest ;D

[Beantwoorden]


Door Ris op 30 april 2012 19:59

Vannacht voor de 3e keer doorhalen. En we hebben er zin an! (A) Ik vrees alleen ontzettend voor morgenochtend, haha. Maar hee, het is maar een keer in ’t jaar Koninginnenacht/dag.

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 april 2012 20:00

Beterschap!

[Beantwoorden]


Door julia op 30 april 2012 20:01

helaas kan je Spuiten en Slikken pas kijken na 10 uur. echt heel stom :( dat moest van de regering

[Beantwoorden]

marielle antwoordt op 30 april 2012 om 20:38:

Doen ze niet zonder reden Julia :!:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:09:

En wat is die reden dan? Vind het zelf ook vreemd, waarom na 22:00 uur? Wat maakt dat nou uit? :-S

[Beantwoorden]

Maren antwoordt op 2 mei 2012 om 13:54:

Ik denk dat ze niet willen dat kinderen het (al dan niet per ongeluk) kunnen kijken, het is niet echt geschikt voor kinderogen…


Door kirsten op 30 april 2012 20:14

Ik heb op de vrij markt een dolce en gabana bag voor een euro geshopt!*chathing*

[Beantwoorden]


Door Samantha op 30 april 2012 20:40

Hahaha, Eigenlijk wouw ik ook op de bank zitten met mijn laptop en een goede film maaaar me moeder wou verkopen dus ging ik gezellig mee :D was ook super!

Fijne Koninginnendag!

xoxo

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 30 april 2012 20:43

Ik vind jouw ‘intro’s’ altijd zo grappig he.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 april 2012 20:46

Ik heb heerlijk geshopt in Antwerpen. En nog wat van de zon meegepikt omdat we de trein net misten in Roosendaal. Nu ga ik mijn aankoopjes uitpakken en het laatste stukje K-dag viering meepikken. Ik woon hartje centrum en een podium met cover bandjes ligt hier recht voor mijn deur. Tis hier gezellig druk!

[Beantwoorden]


Door lisanne op 30 april 2012 21:42

nou ik ben vandaag een keertje te vaak in en ronddraaiende atractie geweest en toen ik er net uit wilde stappen ging het ff verkeerd en kotste ik heel het karretje onder :D gezellige koninginnedag he!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 april 2012 om 23:12:

Ai.. Dat lijkt me minder leuk… Alsnog wel een toffe dag gehad?

[Beantwoorden]


Door Beautypasport op 30 april 2012 22:10

Als ik dit artikel nou even eerder had gelezen haha, ik was vandaag ook thuis, heb dit jaar geen oranje gezien helaas (:

[Beantwoorden]


Door Mariska op 30 april 2012 22:14

Ik heb vandaag van 12 tot 6 gewerkt in een ander filiaal met een collega. Er waren meer kijkers dan kopers maar wel gezellig verder

[Beantwoorden]


Door Ise op 30 april 2012 23:17

Ik moet nog 4 uur wachten voor ik op vakantie ga dus hier vermaak ik me wel mee :D

[Beantwoorden]


Door Juultjee op 30 april 2012 23:24

Ik heb vandaag zooo iets cools gekocht bij ons in aalsmeer (vlak bij a’veen). Ik denk dat iedereen lush wel kent, nou er was een meisje die verkocht allemaal handgemaakte zeepjes supercool! Ook roze met glitters, ja ik ken mezelf ik heb heeeeel veel ingeslagen en het was allemaal handgemaakt en net zo goed als mijn lush zeep. !!!!!! (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 1 mei 2012 01:12

Oh, terrible dat je ziek bent! Ik moest wel lachen om de titel, geweldig. xD Zelf ben ik wezen joggen, wat een weer zeg. Dacht even dat ik het hoekje omging, damn. Het was trouwens wel goddelijk in de zon. :) Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 mei 2012 08:58

bankhangen kan altijd nog dus heb wel flink gefeest <3 het weer was prachtig en 'de sfeer hing er lekker bij' haha

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 mei 2012 09:16

:lol: Toen ik de titel las, las ik ” ik ben opgegeten” : :D

Ik ben trouwens bij een vriendin geweest gisteren, niet zo veel aan koninginnedag gedaan dus. Wel jammer opzich maar het was heel gezellig met A. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 mei 2012 om 10:29:

Haha nee, gelukkig niet! :D

[Beantwoorden]


Door Marijn op 1 mei 2012 09:59

Wat heb je toch een leuke schrijfstijl, Vera!
Ik heb hardop gelachen over ´Bea en consorten.´

[Beantwoorden]


Door girlsDEPARTMENT op 1 mei 2012 11:14

dit zijn ook leuke tips voor de rest van de vakantie :) thanks!

check m’n site :3

[Beantwoorden]


Door Rachel op 1 mei 2012 11:31

Handige tips, ik ben misschien veel in stad geweest met koninginnenacht & dag, maaaaaar nu de dag erna hou ik een rust dag en ga ik lekker series kijken! Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 1 mei 2012 12:03

Balen zeg dat je ziek was.. Hoop dat je je snel beter voelt! Er komen nog wel meer feestjes (H)

[Beantwoorden]


Door lena op 1 mei 2012 12:05

Ik was in arnhem, ik heb nog naar je uitgekeken maar
je zat dus lekker op de bank series te kijken hihi!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 1 mei 2012 14:25

Ik weet al wat ik de rest van de dag brak ga doen :):)

[Beantwoorden]


Door Foske op 1 mei 2012 15:10

Ik heb gister ochtend cakejes gebakken en verkocht. En smiddags ben ik naar Leeuwarden gegaan daar leuk door de stad geslenterd en savonds naar het oldehove feest. Beterschap!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 1 mei 2012 15:39

Onwijs leuk artikel Vera! Is eens wat anders dan: wat voor make-up draag ik met koninginnedag en al dat soort shittt

[Beantwoorden]


Door Fleur op 1 mei 2012 18:26

Zelf vind ik Friends ook heel erg leuk! Er zijn ook nog twee series die ik momenteel volg, ze zijn niet in Nederland op tv te zien maar wel in Amerika! De series heten ‘pretty little liars’ en ‘the lying game’. Het klinkt beide slecht maar als je er eenmaal in zit kom je er niet meer vanaf! x

[Beantwoorden]


Door Jelske op 1 mei 2012 20:00

Há leuk, the proposal is mijn lievelingsfilm! Heb hem al zooo vaak gekeken en moet er altijd weer om lachen. Ge-wel-dig! Hoop dat je snel weer beter bent xx (love)

[Beantwoorden]