Twitter Question #71

Beauty hoort vooral leuk te zijn. Maar buiten het vrolijk poederen en aanbrengen van lipgloss is er ook nog een stel wenkrauwen die in vorm moeten worden gebracht (of één wenkbrauw die weer door de helft gedeeld moet worden), nagels die verzorging nodig hebben en benen die glad moeten zijn. En zoals wij vrouwen allemaal wel weten gaat dat helaas niet vanzelf. Welke beautyhandelingen stel jij het langst uit?

Photobucket

Photobucket
De zon was aan het schijnen, de vogels gaven me een serenade aan mijn dakraam en de wind brieste voorzichtig. Ik voelde het in mijn tenen: het was tijd voor een pedicure! Teennagels knippen, vijlen en lakken. Ik doe het niet zo heel erg graag omdat ik er toch snel veel tijd aan kwijt ben én omdat ik na een tijdje vaak koude voeten krijg. Kneuterig, but true. Dan denk je dat de lak droog is en ’s avonds merk je dat je sokken aan je teennagels kleven. Oeps. Dat is dus ook precies wat mij gebeurde. Aan het vrolijke peachy kleurtje hingen allemaal witte haren van mijn Minnie Mouse sokken. Ik kan dus weer opnieuw beginnen….

Aan jullie tweets te zien is er wel een duidelijke top 4 van vervelende beautyklusjes. Ook teennagels lakken doen jullie niet graag, net als *tromgerrofel*
1. Wenkbrauwen epileren
2. Benen scheren/epileren
3. Kwasten wassen
4. ’s Avonds make-up afhalen

Mijn wenkbrauwen epileer ik bijna dagelijks, want ze groeien als kool. Mijn benen scheer ik eens in de twee weken, of wanneer de zon schijnt ;-) en make-upkwasten wassen; Dat is ook zo’n klus! Ik ben dan ook heel blij met de MAC brush cleanser die kwasten snel schoonmaakt, maar ze ook vrij grondig van al het vuil ontdoet. Mijn kwasten echt uitgebreid wassen met afwasmiddel en olijfolie doe ik niet meer zo snel, nadat ik de laatste keer teveel olie gebruikte en twee van mijn favoriete kwasten verpestte. Binnenkort ga ik dat dus maar weer even old skool met babyshampoo doen.


Welke beautyhandeling stel jij het meest lang uit/doe je liever niet?


Reacties

Door Miranda op 31 maart 2012 16:38

kwasten wassen en benen scheren , ik vind het altijd zo’n gedoe. Toch moet ik het leren bijhouden aangezien ik zo het minste werk er mee hebt.

[Beantwoorden]


Door hannah op 31 maart 2012 16:40

kwasten wassen zeker weten
maar het moet echt wel want het is anders niet echt goed haha

[Beantwoorden]


Door Felina op 31 maart 2012 16:42

Wenkbrauwen epuliren idd, dit heb ik al echt 2 maanden niet meer gedaan. :$ Maar ze groeien ook echt niet snel, dus dat is niet zo’n probleem . Verder vind ik mascara eraf halen echt een rotklus, meestal als ik veel heb opgedaan gaat het er echt moeilijk vanaf!
Verder leuk artikel!

Btw, ik heb net een filmpje van vorig jaar van een roomtour gezien, misschien een idee om een nieuwe te maken? :)
Xx Felina

[Beantwoorden]

Felina antwoordt op 31 maart 2012 om 16:43:

*epileren sorry!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:31:

Mijn kamer is nog hetzelfde!

En als het afhalen van je mascara zo moeilijk gaat, is het misschien een idee naar een andere remover te kijken? Hoort vrij makkelijk te gaan :)

[Beantwoorden]

Felina antwoordt op 2 april 2012 om 19:37:

Oh oke, leuk!
Ja ik kijk nog naar een andere remover. :)

[Beantwoorden]

anne antwoordt op 8 april 2012 om 23:45:

Probeer eens de double effect waterproof make up remover van Nivea… zelfs meerdere lagen waterproof mascara gaat er super makkelijk mee af! En het laat niet een heel vet laagje achter ofzo.. Gewoon te koop bij Etos en Kruidvat enzo (:


Door Quinty op 31 maart 2012 16:51

Benen scheren & haren wassen. Ik heb half kroes haar dus ik sta altijd minstens een uur in de badkamer ><

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 maart 2012 16:59

Wenkbrauwen epileren, benen doen, kwasten wassen, pedicure.
Ik ben ook echt pro in uitstellen. Niet de beste eigenschap.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 31 maart 2012 16:59

Teennagels lakken vind ik altijd zo’n rotklusje! Je komt er niet makkelijk bij en het lakt veel minder fijn dan je nagels…

[Beantwoorden]


Door Mandy op 31 maart 2012 16:59

Benen scheren, make up er af halen, haren wassen, wenkbrauwen epileren… Eigenlijk alles wat moeite kost stel ik liever uit haha

[Beantwoorden]


Door Simone op 31 maart 2012 17:04

Kwasten wassen stel ik echt het verst uit… Al moet ik zeggen dat dat schoonmaak spul wat bij de beautyblender zit echt een uitkomst is… Lekker snel heel erg schoon en sommige kwasten zijn na afloop zachter dan toen ik ze net nieuw had… En benen scheren/epileren staat op twee, in de winter doe ik het alleen als ik een feestje heb en ik een panty aan doe maar in de zomer moet ik er bijna wekelijks aan geloven…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 maart 2012 17:04

Mijn wenkbrauwen ja. Die van mij groeien ook zo hard. Ik hou het gewoon niet bij. Gelukkig heb ik de harsstrips van HEMA ontdekt. Gaat het een stuk sneller.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 31 maart 2012 17:05

Leuke twitterquestion! Benen scheren en ’s avonds make up afhalen stel ik vaak uit…

[Beantwoorden]


Door Marijke op 31 maart 2012 17:06

Bij mij ook absoluut kwasten wassen!

[Beantwoorden]


Door Frauke op 31 maart 2012 17:10

Benen scheren moet, maar ik haat het en wil het liefst nooit doen. Zo’n stomme klus. Ook kwasten wassen stel ik ALTIJD uit!

[Beantwoorden]


Door Ann op 31 maart 2012 17:11

Bij mij staat wenkbrauwen epileren stipt op nummer 1, eigenlijk moet ik ze nu ook weer epileren, maar ik kan me er zo moeilijk toe aanzetten. En dan stel ik het maar uit haha.
Tandenpoetsen is ook zoiets waar ik geen zin in heb, wou dat ik savonds meteen mijn bed in kon duiken maar dat kan helaas niet.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 31 maart 2012 17:12

Kwasten wassen zeker weten. gelukkig dat ik ze af en toe met de MAC brush cleanser doe.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 maart 2012 17:14

Oeps, nu herinner ik mij dat ik een pedicure zou doen.. Yup, uitstelgedrag of gewoon vergeten…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:32:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Kate op 31 maart 2012 17:15

Haren wassen vind ik eigenlijk nooit erg;
Het liefst was ik het eigenlijk vaker dan goed voor me is,
Maar ik krijg er echt altijd een fris gevoel van,
En m’n haar voelt dan zo lekker zacht (:
X

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 maart 2012 17:16

Ook mij mag je mee tellen met benen scheren, daar heb ik echt nooit zin in! Maar ik moet er toch maar aan geloven met dit lekkere weertje. :-( Oh ja en nagels lakken is ook zo vervelend, het laten drogen ervan, en dan over een paar dagen de restjes eraf halen en weer opnieuw beginnen. Het is dat ik de leuke kleurtjes gewoonweg niet kan weerstaan ^^)

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 31 maart 2012 om 17:20:

Nou bedenk ik me eigenlijk net: Het gezegde ”wie mooi wilt zijn moet pijn lijden” had beter ”wie mooi wilt zijn moet geduld hebben” kunnen zijn :crazy:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:36:

Haha, inderdaad! :nod:

[Beantwoorden]


Door Tim op 31 maart 2012 17:17

Kwasten wassen stel ik ook het liefst zo lang mogelijk uit! Wat een rotklus!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 maart 2012 17:20

Hihi van dat teennagels lakken heb ik nooit last… ik loop altijd blootvoets thuis, dus het zal me niet snel gebeuren dat mijn sokken blijven plakken. ;) Met gewone nagellak heb ik dat overigens wel, dan denk ik dat het droog is, ga ik eindelijk weer verder met dingen doen, zitten er toch ineens allemaal krassen in…

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 maart 2012 17:23

Ik vind het juist heerlijk om mn benen te scheren haha. Het is natuurlijk wel wat werk, vooral omdat ik ook lange benen heb maar gewoon lekker warm onder de douche is het toch geen probleem? En mn wenkbrauwen doe ik altijd als ik huiswerk aan het maken ben ^^) Kwasten wassen is inderdaad wel irritant.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:37:

Ik doe het niet onder de douche omdat ik dan niet goed kan zien of ik alle haartjes weg heb gehaald aangezien ze blond zijn en zo goed als onzichtbaar met water (A)

[Beantwoorden]


Door Charile op 31 maart 2012 17:26

Leuke vraag! Voor mij dat benen scheren, lenzen uitdoen en kwasten wassen ^^

[Beantwoorden]


Door Angelique op 31 maart 2012 17:29

Leuk om te lezen meis! Inderdaad bah, kwasten wassen doe ik ook niet graag. Moet het toch maar weer een keer doen:-)

[Beantwoorden]


Door Martje op 31 maart 2012 17:34

kwasten wassen wat een rotklus

[Beantwoorden]

Martje antwoordt op 31 maart 2012 om 17:35:

maar ik moet het wel snel weer doen

[Beantwoorden]


Door Romany op 31 maart 2012 17:35

He Vera,

Ik heb ook kwasten verpest doordat ik olijfolie gebruikte!
Ik heb inmiddels het volgende uitgevonden wat echt geweldig werkt,
ik gebruik baby shampoo van Zwitsal, dit doe ik in een beetje afgekoeld, gekookt water, en vervolgens doe ik er een paar druppels Tea Tree olie bij, soms ook een paar druppels Lavendelolie (echte etherische olie, geen parfumolie) dit zorgt ervoor dat al het vuil uit je kwasten gaat, maar het werkt ook meteen tegen de bacteriën. Mijn kwasten zet ik daarna met de haren naar beneden in een schaal met hierin wat keukenrol.

Werkt hartstikke goed! misschien heb je er wat aan! groetjes

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:41:

Dank voor de tip! Klinkt goed! :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 31 maart 2012 17:36

Wat ik het meeste uitstel is toch echt wel scheren..

[Beantwoorden]


Door Fleur op 31 maart 2012 17:44

Kwasten schoonmaken stel ik ook wel uit. Verder benen+oksels epileren ook wel, maar moet dat toch wel 1x per week doen (helaas, oksels iets minder vaak gelukkig). Verder mijn voeten doen, doe het zodra het lente is regelmatig maar kan nog wat vaker (in de winter kijk ik er niet naar om, maar heb wel hele makkelijke voeten die weinig onderhoud nodig hebben, verzorg ze wel goed dus in de winter kan t prima wat minder).

[Beantwoorden]


Door katrien op 31 maart 2012 17:45

bij mij met stip op nummer 1: make-up er af halen!
en wat een luxe, vera, om de twee weken je benen ontharen. ik moet dat (in de zomer) serieus om de dag doen of je ziet allemaal lelijke stoppels. (heb donker, vrij dik haar). zelfs in de winter elke week, want ik loop niet graag met een ‘vachtje’, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:42:

Vervelend :( heb gelijk een stuk minder medelijden met mezelf… :$

[Beantwoorden]


Door Iva op 31 maart 2012 17:49

Teennagels lakken en kwasten wassen zijn niet favoriet. Verder hou ik wel alles bij :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 maart 2012 17:53

Oeh, ik herken het helemaal! Make-up eraf halen, vreeeeselijk!
Het epileren van mijn wenkbrauwen vind ik ook vreselijk, zo’n rotklusje. Het is zo een precies werkje en het doet nog best pijn ook. Kwasten wassen is ook vervelend. Niet het wassen zelf, maar het wachten totdat ze droog zijn, haha (love)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 31 maart 2012 17:56

Ik vind het scheren van mijn benen echt een rotklus. Ik krijg ALTIJD wondjes, ik heb zelfs een keer een stuk vel meegeschoren en er zat toen wekenlang geen vel op dat plekje op m’n enkel.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:42:

Auwww!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 maart 2012 17:58

Haartjes op gezicht epileren pijnlijk :ahh: :nod:

[Beantwoorden]


Door fije op 31 maart 2012 18:01

Kwasten wassen, ik haat het, echt haat het!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 31 maart 2012 18:04

Make up afhalen ’s avonds.. Meestal wrijf ik uiteindelijk maar wat rond met een reinigingsdoekje, maar dat haalt toch niet alles eraf.

[Beantwoorden]


Door sel op 31 maart 2012 18:06

epileren van mn wenkbrauwen..doe dat echt 1 keer in de maand ofzo hahah…..:D mij stoort het niet en vind het een rotklusje, dus tjaa i dont care:)

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 31 maart 2012 18:08

Kwasten wassen is iets wat ik vaak uitstel. Zeker omdat ik dan weer zo lang moet wachten voordat ze droog zijn ;)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Amanda op 31 maart 2012 18:09

Zeker weten mn benen scheren. Hier heb ik echt een hekel aan! en daarna toch wel mn gezicht reinigen, als ik s’avonds moe ben en me bed in wil is dit wel het laatste waar ik zin in heb.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 31 maart 2012 18:10

Haha super grappig. Benen epileren!!??? Okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

ik zou dan gewoon lekker laten harsen, wat een gedoe en ik ben ook zooooo kippig. ;-) hihihi

liefs (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:42:

Epileren kan prima hoor, met zo’n epilady!

[Beantwoorden]


Door Linde op 31 maart 2012 18:13

Ik vind benen ontharen echt zo’n gedoe. Het duurt lang en ik weet mezelf altijd wel een snee te bezorgen… Ook mijn make up er ’s avonds afhalen vind ik ook vervelend.. ik wil dan gewoon gaan slapen en niet eerst nog mijn hele avond routine moeten afwerken.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 31 maart 2012 18:18

Teennagels verzorgen en lakken! Dat stel ik echt altijd uit. x

[Beantwoorden]


Door Lotje op 31 maart 2012 18:20

Och vanalles. De laatste tijd ben ik heel lui op het gebied van beauty. Maar vooral benen epileren ja, dat is wel echt een rotklus!

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 maart 2012 18:21

Dingen weggooien xD Ik wil het altijd bewaren om de juiste kleur en naam te onthouden maar uiteindelijk gooi ik het toch weg in een eens-in-de-zoveel-tijd-opruim-woede-aanval.

[Beantwoorden]


Door milou op 31 maart 2012 18:23

Mijn benen scheer ik echt dagelijks, ik heb echt een hekel aan beenhaar, zo’n naar gevoel! Het vervelendste vind ik mijn haar doen, ‘smorgens. Ik heb een bos met krullen die ik elke morgen wel nat (en af en toe wassen natuurlijk) moet maken, want na het slapen staat de helft rechtop ;) En dan moet ik het met anti-pluis middelen in een model kneden, en het duurt heel lang voordat het droog is en van fohnen word mijn haar heel pluizig!

[Beantwoorden]


Door lin op 31 maart 2012 18:26

Bikinilijn scheren vind ik echt verschrikkelijk. Wat een rotklus..

[Beantwoorden]


Door Elien op 31 maart 2012 18:27

die top 4 komt me bekend voor.. (:

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 maart 2012 18:31

Zonder twijfel: pedicure! Dat hele ritueel duurt best lang. Voetenbadje, nagellak eraf halen, nagels schoonmaken en knippen, eelt weghalen, voetmassage, nagelriemel verzorgen, voetencremé en soms weer opnieuw lakken. Na afloop wel altijd een heel fris gevoel maar ik moet er echt tijd voor maken. Dit doe ik meestal tussen het huiswerk maken door. Voetenbadje onder mijn bureau zetten enzo haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:44:

Haha ja, dat doe ik ook als ik een voetenbadje doe; onder het bureau! :D Heb er ook helemaaal geen geduld voor.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 31 maart 2012 18:31

Klikt heel erg bekend allemaal:) Benen scheren vind ik ook zo irritant, dat stel ik ook al-tijd uit! En verder wordt ik ’s ochtends heel vaak wakker met mascara op m’n wangen omdat ik de avond ervoor te lui was om het eraf te halen.

[Beantwoorden]


Door Elise op 31 maart 2012 18:34

Douchen stel ik altijd uit. Ik houd niet van douchen, ook niet van in bad zitten. Nee, ik vind het gewoon niet fijn. Ik ga vaak maar 2 à 3 keer in de week, en veel mensen reageren daarop van: ‘Oh, voel je je dan niet vies?’ etc. of ze vinden het gewoon vies. Maar ik zweet niet veel, en het droogt mijn huid altijd zo uit (ook al sta ik maar een kwartiertje eronder om ook nog mijn haar te kunenn wassen). Ik ben nog niet begonnen met benen scheren (ben ook nog maar 14 en ik heb gewoon blonde haartjes) en kwasten wassen vind ik wel leuk, lekker in het water klodderen. En epileren, brrrr, moet er niet aan denken! Het lijkt me zo pijnlijk.

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 31 maart 2012 18:36

Wenkbrauwen epileren en nagellak eraf halen (dat stinkt zo en is zo’n rotwerk)… Buh, afschaffen moeten ze dat! :p (Oke toch maar niet)

[Beantwoorden]


Door Fien op 31 maart 2012 18:44

Haha, leuk om te lezen! Ik vind zelf benen ontharen, wenkbrauwen epileren en make up eraf halen het stomst. Echt van die onderhoud klusjes, die gewoon saai zijn ;p En soms vind ik mascara opdoen ook saai (; hihi
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:45:

Dat mascara opdoen saai is kan ik me ook wel in vinden moet ik eerlijk zeggen… Soms blijf je ook maar bezig, het duurt bij mij vaak best wel lang :D

[Beantwoorden]


Door sammy op 31 maart 2012 18:48

teennagels lakken en knippen inderdaad en benen scheren. oh en ook me makeup er af halen, ik wil gewoon naar bed en niet nog 10min met dingen smeren. hoewel ik sinds ik een paar dagen reinigingspullen van thé body shop heb ik het wel vaker s avonds ook doe

[Beantwoorden]


Door Marije op 31 maart 2012 18:49

Hey ik sta erin, wat leuk! :D Benen scheren inderdaad, dat is ook zo’n rotklus.

[Beantwoorden]


Door Fonghwa op 31 maart 2012 18:56

Wenkbrauwen epileren!!! Zoooo irritant!! Het doet pijn en kost veel tijd. En soms ben ik een kwartier bezig met 1 wenkbrauw en zit het ongelijk. Ken ik weer opnieuw beginnen

[Beantwoorden]


Door Nina op 31 maart 2012 19:18

Ik vind echt niks zo erg als de bikinilijn bijhouden! In de zomer moet het dan maar, maar in de winter stel ik het echt zo lang mogelijk uit.. Benen scheren zijn makkelijker, want daar zitten geen rare bochten of hoeken in..

[Beantwoorden]


Door Puck op 31 maart 2012 19:21

Haha, ik stel het schoonmaken van kwasten ook vaak uit. Of s’avonds de uitgelopen mascara van die dag onder mijn ogen vandaan halen.. Zo ken ik er nog wel meer.. Haha!
xxx

[Beantwoorden]


Door Elana op 31 maart 2012 19:59

Met stip op 1; kwasten wassen. Ik neem het me ieder weekend voor, om er dan zondagavond achter te komen dat ik het weer vergeten ben. Héél toevallig heb ik het vandaag gedaan, maar dat was ook wel héél erg nodig, haha.
Liefs,
xx

[Beantwoorden]


Door Emily op 31 maart 2012 20:01

Ik was mijn kwasten altijd met plezier!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 31 maart 2012 20:04

Ohja benen epileren doe ik ook niet graag, zit het hier ook telkens uit te stellen :).

[Beantwoorden]


Door Silke op 31 maart 2012 20:05

Oksels scheren. Mijn oksels zijn zo dun dat er bijna alle scheermesjes te groot zijn

[Beantwoorden]


Door Ilse op 31 maart 2012 20:06

“down under” scheren. verschrikkelijk. oksels heb je zo gedaan, en benen scheren vind ik ook niet zo erg, maar bij mijn schaamstreek vind ik het gewoon echt een rotklus. je kunt er moeilijk bij, haren groeien altijd in, en het lijkt wel of ik na 10 minuten al weer stoppeltjes heb.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:47:

Ik herken het wel hoor, vind dat ook niet leuk, maar het is in ieder geval niet een heel groot oppervlak ;-) Tegen bultjes helpt in ieder geval scheren met een scherp mesje + scheerschuim onder de douche en daarna invetten met Sudocrem. Voorkomt een hoop bultjes :)

[Beantwoorden]


Door Ilse op 31 maart 2012 20:08

ik weet niet of dit echt een beautyding is, maar ik heb ook een enorme hekel aan mezelf afdrogen. daarom heb ik nooit zin om te gaan douchen of zwemmen. douchen en zwemmen is heerlijk, maar afdrogen is zo stom. ik krijg het altijd zo koud.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:48:

Ah, dat herken ik ook wel! En soms vergeet ik gewoon een deel en kleed ik mezelf half nat aan. Haha :$

[Beantwoorden]


Door Britt op 31 maart 2012 20:14

Haar wassen, ik was het om de 3 dagen maar als ik het dan gewassen heb moet ik het föhnen & stylen daar heb ik namelijk s’ochtends geen tijd voor en als ik het niet föhn of styl pluist mijn haar heel erg. =(

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 31 maart 2012 20:16

Ik stel al veel te lang mijn bezoek aan de pedicure uit, en ik moet nu echt wel dringend gaan!

[Beantwoorden]


Door stef op 31 maart 2012 20:18

benen harssen stel ik uit! make up eraf halen is vervelend! en me nagellak laat ik er vaak gebladderd opzitten

[Beantwoorden]


Door Eva op 31 maart 2012 20:35

Deze antwoorden kon ik van tevoren al raden. Ik heb precies dezelfde. Maar ik heb misschien wel een leuk idee voor de volgende TQ:
Wat is je top 3 van leukste make-up/beauty-rituelen?

Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:48:

Ik denk niet dat een top 3 in een tweet van 120 (140?) tekens past, maar ik had zelf ook al aan zoiets gedacht :) Komt goed!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 31 maart 2012 20:46

Oh, kwasten wassen.. het is inderdaad een rot klus, gelukkig heb ik ze gisteren al gedaan. ;”) Ik epileer mijn wenkbrauwen niet, omdat ik heel lichtblond ben, althans de donsharen. Daarnaast heb ik een redelijke vorm, maar tussen in pluk ik wel. Soms hier en daar een haartje, maar het verven van mijn wenkbrauwen is ook een hel. :’)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 31 maart 2012 20:50

Kwasten wassen staat bij mij op nummer een, ik stel dat het liefste zo lang mogelijk uit!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 31 maart 2012 20:53

Benen scheren maar als ik ze dan met de gym zie schaam ik me dood

[Beantwoorden]


Door Lise op 31 maart 2012 21:09

Ik stel benen scheren echt lang uit, zeker in de winter :’) Dan zijn we met het handbalteam wel bekend met het begrip berenvachtje. Wenkbrauwen epileren vind ik ook stom, en make-up er af halen. Verschrikkelijk! Ik vind scheren over het algemeen niet leuk, wat ik ook probeer: ik krijg een ontstoken huid :no:

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 maart 2012 22:15

Kwasten wassen! En benen epileren wacht ik ook vaak lang mee. Ja, ik scheer ze wel, maar wil ze ’s zomers liever epileren, maar dat haat ik dus echt…

[Beantwoorden]


Door Zusjes in Paradijs op 31 maart 2012 22:16

Voor mij is dat toch ook echt het eraf halen van m’n make-up! Ik ben meestal zo moe dat ik het liefst meteen wil gaan slapen. Maar wakker worden met dikke ogen en een kussen met mascara is ook niet alles haha. Het gebeurt me gelukkig niet heel vaak.

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 31 maart 2012 22:18

ik geloof er meestal toch wel aan om mijn gezicht wel helemaal te reinigen enzo. maar benen scheren en kwasten wassen vind ik zo’n rotklus!

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 maart 2012 22:46

Wow, jij bent echt gezegend met benen die je eens in de 2 weken scheert, dat moet ik echt om de dag doen.. en mijn bikinielijn eigenlijk iedere dag o.O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 11:50:

Reageert je huid daar niet heftig op? Ik kan het niet vaker doen, dan krijg ik enorme uitslag, ingegroeide haartjes etc :(

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 maart 2012 23:09

Hee vera, ik heb ook een hekel aan scheren en epileren maar vooral omdat ik er altijd ingegroeide haartjes en bultjes van krijg. Ik scrub al 2 keer in de week en smeer me na het ontharen in met speciale after shave lotion maar het lijkt allemaal niks uit te, maken :-( Heb jij nog goeie tips of wonder middeltjes waardoor ik dit kan voorkomen of ervan af kan komen?

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 1 april 2012 om 10:40:

verder zijn nog wel tips om goed scherpe scheermesjes te gebruiken, nooit droog te scheren en altijd een iets van scheerschuim/olie gebruiken, maar ik denk dat je dat al doet. ik doe namelijk ook al die dingen, en ik heb bij mijn bikinilijn altijd last van ingegroeide haartjes. dus als iemand nog wondermiddeltjes heeft….. ze zijn welkom

[Beantwoorden]


Door Lienberry op 31 maart 2012 23:43

Haha idd wenkbrauwen en benen epileren vind ik ook een rot klus! Ik loop nu nog steeds rond met een wintervachtje op mijn benen :X Zodra het echt tijd is voor korte broekjes moet ik er wel aan geloven..

[Beantwoorden]


Door Debby op 1 april 2012 00:30

Ik denk dat je lijstje wel klopt ja! Ik zelf stel m’n nagels knippen toch wel zo lang mogelijk uit :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 1 april 2012 01:58

Men kwasten wassen, z’on rotklus soms, en het duurt soms veel te lang naar men zin haha :D
mijn wenkbrouwen laat ik om de 3 weken bij de schoonheidsspecialiste doen, ik heb fake nails dus ik moet er zowiezo dan zijn en voor 5 euro is dat vlug gepiept, wel met heeeeeel veel pijn haha :D

[Beantwoorden]


Door Jae op 1 april 2012 10:34

Kwasten wassen! Maar als ze eenmaal droog zijn vindt ik het wel leuk om schone kwasten te gebruiken :)
xxx Jae

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 april 2012 10:37

kwasten wassen staat stipt op nummer 1 bij mij, daar heb ik toch zo een hekel aan!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 1 april 2012 10:56

benen scheren inderdaad. Door de winter begin ik lui te worden en denk, ach het zit toch onder mijn broek niemand die het ziet haha

[Beantwoorden]


Door Tessa op 1 april 2012 11:18

Wauw, ik vind het echt supervet dat ik erbij sta :$ :yay:
Ik had dus een hekel aan haren wassen :P
Als ik nu naar de top 4 kijk, denk ik o ja! Die make-up er ’s avonds afhalen vind ik ongeveer even erg!
XxX

[Beantwoorden]


Door Stella op 1 april 2012 11:30

ik heb er nooit zin in om mijn oude nagellak eraf te halen, dus dat stel ik inderdaad altijd uit.xx

[Beantwoorden]


Door Margje op 1 april 2012 12:17

Die top vier komt me erg bekend voor.. Waar ik ook een hekel aan heb, is het verwijderen van meerdere lagen (glitter)nagellak. Ik ben dan een paar dagen daarvoor heel enthousiast aan het layeren geslagen en vergeet dan altijd dat het er ook ooit weer eens af moet >.< Wat een rotklus is dat.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 april 2012 13:45

Alleen benen scheren? Ik vind andere onderdelen veeeeel vervelender om te scheren…. Op twee is het dui-de-lijk epileren. Gadverdamme.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 april 2012 om 16:51:

Vind oksels of schaamhaar scheren niet zo vervelend, is veel sneller gedaan!

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 1 april 2012 13:49

Leuke vraag!

Ik zie er altijd op tegen om mijn gezicht ’s morgens en ’s avonds te reinigen. Ik weet dat het moet en dat het beter is voor mijn huid, maar soms heb ik hier helemaal geen zin in!

Mijn wenkbrauwen moet ik ook elke dag epileren maar dat vind ik niet zo erg, hoe meer je het doet, hoe minder pijn :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 1 april 2012 13:51

Wenkbrauwen epileren vind ik vreselijk en glitterlak afhalen grr :nod:

[Beantwoorden]


Door yasmina op 1 april 2012 15:58

kwasten wassen, for sure :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 1 april 2012 16:10

Kwasten wassen inderdaad haha!

[Beantwoorden]


Door Katja op 1 april 2012 17:52

Hetzelfde bij mij over de wenkbrauwen, vandaag maar weer eens geepileerd, omdat ik echt niets te doen had, hahaha. Kwasten wassen heb ik mezelf aangeleerd om om de twee weken op vrijdag avond te wassen. (Soms loopt het ook uit tot drie weken, maar oke XD)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 april 2012 21:58

Hoeveel kost de brush cleanser van de mac? En weet jij toevallig ook nog wat goedkope brush cleansers en waar je die kunt krijgen?
Wat ik het vervelendste vind om te doen is inderdaad epileren en het scheren van mijn benen. Bah… het moet gewoon zo vaaak

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 1 april 2012 22:25

s’avonds mijn make-up eraf halen enzo, zeker als ik moe ben. Maar toch doe ik het altijd (A) nouja, bijna altijd dan… ;p
nee grapje, ik heb nog nooit met make-up geslapen, echt niet. Alleen heel soms heb ik niet mijn gezicht gereinigd, maar dan deed ik dat het de volgende ochtend meteen :)

Maar ik heb een vraag: als je je benen scheert, of je wenkbrauwen epileert, is het dan zo dat ze 2 keer zo snel teruggroeien? Ik wil dit graag weten.

Loves, Lindsey

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 1 april 2012 23:31

Kwasten wassen, epileren en het weghalen van mijn snorretje..

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 april 2012 17:16

Ik vind mijn make-up er ’s avonds afhalen altijd een rotklusje. Ik ben voor ik ga slapen vaak echt heel moe en als ik dan mijn pyjama aan heb en mijn tanden heb gepoetst lijkt mijn make-up er af trekken zo’n groot tijdrovend ding. Maar het moet nou eenmaal gebeuren, anders krijg ik ’s morgens mijn ogen niet meer open :’P.
Benen scheren en zo vind ik altijd leuk om te doen, geen idee waarom. Ik vind het gevoel van zachte benen gewoon fijn :P.

[Beantwoorden]


Door Ester op 3 april 2012 00:39

Kwasten wassen denk ik toch wel, daar heb ik op de één of andere manier echt een hekel aan. En maskertjes doen ook trouwens, ik vidn het zo vies aanvoelen op m’n gezicht, al heb ik er nu één ontdekt van HEMA die superlekker ruikt en daardoor ook niet zo vies voelt, maar nog doe ik het zeker niet elke week.

[Beantwoorden]