Twitter Question #69

Het is altijd fijn om wat basics te hebben, zowel van kleding als make-up. Mooie leggings en panty’s, zachte sokken, een iets te strak hemdje waardoor je buik platter aanvoelt (or is it just me?) en een goed zittende BH bijvoorbeeld. Qua make-up zorg ik altijd dat ik één foundation die qua kleur perfect is en die mooi dekt, een zachtroze blush die overal bij past en een gitzwarte eyeliner in mijn stash heb. Maar los van deze basics, welke aankopen zijn nou het beste, het leukste? Wat is het laatste wat je hebt gekocht en waar je super happy van werd?

Photobucket

Photobucket
Op deze TQ kwamen weer zoveel reacties, maar vooral ook zoveel leuke reacties! Ik werd super blij van de tweets waar duidelijk het geluk vanaf straalde. Jullie worden blij van veel kleine dingetjes. Een mooi shirtje uit de sale voor €5, een knalgele panty of een nude kleurig nagellakje. Ik begrijp dat helemaal! Ik zelf ben bijvoorbeeld nog steeds heel happy met de L.A Gear gympen die ik alweer 2 jaar geleden voor €9 in de uitverkoop kocht en die ik gister weer eens uit de kast trok.

Maaarrr… Het gaat hier natuurlijk om de beste/leukste aankoop die ik voor het laatst gedaan heb. Moeilijk! Ik heb de laatste tijd best wat MAC kwasten verzameld waar ik erg blij mee ben, net als een aantal producten van o.a Chanel. Hig-end cosmetica is niet perse beter, dat weten we allemaal denk ik wel. Maar zoals ik een iemand anders laatst al hoorde zeggen: ik heb er zoveel plezier van wanneer ik ze gebruikt. Het is echt even een momentje van luxe, even genieten. Maar ik ben ook heel blij met de goedkopere ‘ontdekkingen’, toffe sieraden van H&M, de Catrice Million Styles topcoats (wat zijn ze prachtig!) en de Barry M Glitter Stacking Set bijvoorbeeld.


Wat is de beste of meest leuke aankoop die je voor het laatst hebt gedaan?

Ps: Mijn losse harde schijf is nog niet gemaakt, maar gelukkig vond ik op een USB stick nog de Twitter Question documenten waardoor ik er toch makkelijk mee aan de slag kon.


Reacties

Door georgina op 18 maart 2012 17:01

My bb cream<3

zoo happy metdat spul,

tanks veraa ,

voor het aanraden x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:08:

Ik ben er ook nog steeds dol op! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 maart 2012 17:07

Ik ben blij met mn parfum vab marc jacobs daisy hot pink! En mn kissable lipgloss van mac!!! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:08:

Nice! Daisy is heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 18 maart 2012 17:08

Voor het laatst mijn spijkerjasje, ik ben er zo happy mee! En 2 maand geleden mijn iPhone 4s, we zijn nog net niet getrouwd.

[Beantwoorden]

Christianna antwoordt op 19 maart 2012 om 00:39:

Hahaha, zo herkenbaar ^^)
Voor mij inderdaad ook m’n 4s (en het hoesje wat ik er bij heb gekocht in de vorm van een soort Bijbeltje :-P )

En vorige week ein-de-lijk Vanille thee gevonden (bij de Tuinen, voor degene die het interessant vinden) daar kan ik best heel blij van worden, jummm (love)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 18 maart 2012 17:10

Opi Ink, heb hem net op, prachtig gewoon!

[Beantwoorden]


Door Zahra op 18 maart 2012 17:10

Jaa, ik ben ook altijd superblij als ik iets moois gekocht heb, vooral als het met korting is! ;-)

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 18 maart 2012 17:11

Leuke vragen weer! :)

[Beantwoorden]


Door Souhailla op 18 maart 2012 17:11

bedoel antwoorden*

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 18 maart 2012 17:15

wat leuk om te lezen weer !
ik ben onwijs blij met mijn Dr. Haushka balacing teint powder.
Hij is duur maar dan heb je ook wat !
xxx

[Beantwoorden]


Door Yara op 18 maart 2012 17:16

Mijn beste aankoop is mijn MAC blush kwast! Hij was bijna €40, maar het was elke euro waard!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:09:

*i feel your pain* ik heb de kleinere, vind hem ook erg fijn! Hij verhaart alleen best veel…

[Beantwoorden]


Door Astrid op 18 maart 2012 17:17

Mijn kaneelkleurige jeans die ik vorige week gekocht heb. Zit niet te strak, niet te los, precies lang genoeg en dat voor maar 28 euro bij de Miss Etam. Favoriete jeans so far. :)

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 18 maart 2012 17:17

BB cream, O.P.I Pink friday nagellak.

[Beantwoorden]


Door Malou op 18 maart 2012 17:18

mijn trouwjurk (love) al heb ik hem nog maar voor de helft betaald, maar hij telt vast wel mee he? En anders mijn sieraden (Swarovski) voor bij de jurk haha! Trouwen is duur maar ook wel erg tof

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:10:

Ahhh! Romantisch (love)

[Beantwoorden]


Door Charile op 18 maart 2012 17:18

Leuke vraag! Ik ga denk ik voor mijn essence oogschaduwkwast. Hij was maar €1,29 en werkt super fijn!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 18 maart 2012 17:19

Een vest bij de C&A en twee basic t-shirts bij de Hema!

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 18 maart 2012 17:22

M’n leren bruine tas die ik voor m’n verjaardag mocht uitkiezen van m’n vriend, nog steeds heel happy mee! Maar kan ook blij worden van een nieuw (goedkoop of juist heel duur) kledingstuk, leuke nagellakjes etc.

Nu ben ik ook heel blij met m’n nieuwe bril!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:11:

Ik ben ook heel blij met mijn nieuwe bril :ja:

[Beantwoorden]


Door Elien op 18 maart 2012 17:23

Een large powder brush van MAC! :love:

[Beantwoorden]


Door Resy op 18 maart 2012 17:25

Bij mij mijn spijkerbroek van de Mango voor €20. Ik dacht eerst dat het een broek van slechte kwaliteit zou zijn vanwege de prijs. Maar ik draag hem heel veel en hij zit super, ja ben er echt blij mee! :)

[Beantwoorden]


Door Quinty op 18 maart 2012 17:28

Donker blauwe jeans van de H&M, ik ben er zo blij dat ik hem het liefst iedere dag aantrek (:

[Beantwoorden]


Door Judith Harkink op 18 maart 2012 17:31

Heejj ik heb net gister een van mijn basics gekocht. Klinkt misschien raar maar het is me nieuwe mobiel, samsung galaxy mini en ik ben er echt heel erg blij mee!!!!!

[Beantwoorden]

beautyblog10 antwoordt op 18 maart 2012 om 19:53:

Ja die wil ik ook graag <3 Iedereen zegt dat hij een scherm van slechte kwaliteit heeft (pixels-tellen-syndroom) dus twijfel ik nog.. Maar zo te horen ben jij er super blij mee dus denk dat ik hem ga kopen!

[Beantwoorden]

Elisabeth antwoordt op 19 maart 2012 om 17:34:

Die heb ik ook, en ik vind hem erg fijn! Het scherm vind ik niet slecht hoor, en de prijs valt ook mee :roll:

[Beantwoorden]


Door Nika op 18 maart 2012 17:32

Van de week voor mijn verjaardag Mac Carbon en Nylon gekocht. Ook de shadow insurance van too faced. Echte top producten! En toevallig gisteren nog twee mooie oogschaduws van gosh en eentje van essence uit de uitverkoopbak bij de kruidvat weten te vissen!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 maart 2012 17:33

mijn catrice big city palette, gebruik hem elke dag en in de sale voor maar 5 euro. Liefde<3!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 18 maart 2012 17:35

Ehm, ja wat heb ik eigenlijk voor ’t laatst gekocht .. (a)
Ik denk dat die koop nog gedaan moet worden : MAC Viva Glam Nicki. Zaterdag is het zover :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:12:

Oeeeh… (love)

[Beantwoorden]


Door Celina op 18 maart 2012 17:39

Met een heel mooi (nep) leren rokje bij de New Yorker, zo mooi. En hij was afgeprijsd van 40 voor 5 (!!!!!!) euro

[Beantwoorden]


Door Cherel op 18 maart 2012 17:42

Mijn vriend heeft net de ‘groene’ lipstick van Barry m voor me besteld, ik kan niet wachten tot ik hem heb!
Toen ik hem laatst zag op je blog moest ik hem namelijk hebben zoals ik al zei, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:12:

Leuk! ^^) Veel plezeier ermee

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 18 maart 2012 17:43

Iedere keer als ik iets van make-up koop voel ik me instant happy!

Ik draag ook nooit geen jeans, echt nooit. Ik vind zo’n broek gewoon echt niet lekker zitten. Maar vorige maand heb ik dé broek gevonden, een jegging. Ik ben er ZO blij mee, het zit echt comfy en heb er al supr veel complimentjes over gekregen! Hier word ik echt gelukkig van! :d

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 18 maart 2012 17:44

Ik ben heel blij met mijn nieuwe digitale camera, een Canon Powershot :)

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 18 maart 2012 17:48

Ja de million styles van Catrice! Afgelopen week ook nog in de aanbieding, kan niet beter. Vind ze echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Elsa op 18 maart 2012 17:51

Mac viva glam nicki!!!
die heb ik egt net geshopt (ben nog niet eens thuis van de stad)
Maar oh my wat ben ik blij met deze aankoop.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:14:

Nicki is de bom!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 18 maart 2012 17:54

Ik ben ontzettend blij met mijn crop top:D

[Beantwoorden]


Door Irene op 18 maart 2012 17:55

een mooie blazer bij de Onlyyy! <3 love it!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 maart 2012 17:55

Ik heb laatst van iemand een hele stapel kleren, tassen enz gekregen, waar ik enorm blij mee ben. Heb een zwarte trui omgebouwd tot jaren 80 madonna trui, en daar chill ik nu iedere avond in :D En ik ben ook heel blij met het luipaardprint sjaaltje wat bij die spullen zat. Eigenlijk is die hele stapel kleren geweldig (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:14:

Ah leuk! Dat is ook supertof, toch een soort kleding ‘goodiebag’ lijkt me.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 18 maart 2012 17:56

Mijn tweet! :) Leuuuk hihi!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 18 maart 2012 17:58

Mijn beste aankoop? De ultra strong nail hardener van Essence. Dit product heeft er voor gezorgt dat ik nu lange en sterke nagels heb. Zo’n goedkoop product dat gewoon 100 keer beter dan Trind is, dat vind ik echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 maart 2012 18:11

Pff, ehm.. tellen verjaardagscadeautjes ook mee? ;) Voor mijn verjaardag vorige week heb ik een bodybutter en showercream van The Body Shop Chocomania lijn gekregen. Ik ben er ZO blij mee, elke keer zit ik weer te genieten onder de douche. Soms loop ik zelfs even naar boven om aan de bodybutter te ruiken, zo lekker is hij hihi. Als het gaat om iets wat ik zelf heb gekocht is dat een jurkje met een soort van pied-de-poule motief bij de H&M, voor maar 15 euro.

[Beantwoorden]


Door Liselot op 18 maart 2012 18:28

Ik heb laatst de “The nuder the better” na het lezen van je review. Ben er super blij mee! Het is een geweldige kleur en dat voor maar 4 euro. ^^) Qua kleding heb ik gister een blauwe broek van mijn ouders gekregen. Het is een aparte kleur, maar hij zit geweldig en ik word er helemaal vrolijk van!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:15:

Beetje knalblauw? Gaaf!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 18 maart 2012 18:33

Een grasgroen jurkje met polka dots, retro cut en pussybow van Monki. Helemaal lente proof.

[Beantwoorden]


Door marie op 18 maart 2012 18:35

een super mooi blazertje in een appelblauwe kleur vn zara ! :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 18 maart 2012 18:46

Leuke vraag! Ik ben nog steeds heel blij met mijn Sleek blushes, die aankoop is echt één van de betere geweest!

[Beantwoorden]


Door margotje op 18 maart 2012 18:51

Mijn studie. Het is niet echt een aankoop (alhoewel je behoorlijk wat collegegeld moet ophoesten) maar ik zou echt niet meer zonder kunnen. Ik ben van eenzaatje overgegaan tot lieverdje, dat is alle make up en kleding van de wereld waard :D
Ik vind je site echt super :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:15:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 maart 2012 18:56

M’n kaartje voor de dutch youtube gathering ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:16:

^^) Vond je het leuk gister?

[Beantwoorden]


Door paulien op 18 maart 2012 19:05

ik heb een tijdje geleden 5 effectpowders van gosh uit de kortingsbakken gevist en ik ben verliefd. die zijn zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 18 maart 2012 19:11

Haha leuke vraag! Ik heb niet echt veel gekocht de laatste tijd. Behalve dan mijn 2 nieuwe nagellakjes, toffee to go en die flakie topcoat van essence! Net als jouw nails of the week dus! <3

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 18 maart 2012 19:36

Pinkpop kaartje.
Oh, en een kwastenset. Ik had echt al heel lang een goede nodig, dus ben ik erg bij mee. :)

[Beantwoorden]


Door Flore op 18 maart 2012 19:38

Ik vind die twitter questions altijd super leuk ! Ik vind je site ook super leuk trouwens , maar ik snap eerlijk gezegd niet hoe je hier je hele loopbaan (als dat zo is) mee bezig wilt zijn .. Mis je het studeren niet ? Lekker met vriendinnen chillen losgaan noem maar op ? Het echte studentenleven zonder je ouders ? Je bent 20 en woont nog thuis .. Ik zou dat leven nooit maar dan ook nóóit willen inruilen voor een beautyblog … but that’s just my opinion :-)

verder bedoel ik hier totaal níks slechts mee, maar ik wilde het graag even kwijt. Kijken hoe jij hierover denkt

[Beantwoorden]

Linn antwoordt op 18 maart 2012 om 21:11:

ze kan toch nog wel losgaan met vriendinnen omdat ze een blog heeft? en er wonen nog zoveel mensen thuis op hun 20e, daar is niks mis mee!

[Beantwoorden]

Domenique antwoordt op 18 maart 2012 om 21:21:

ken er genoeg die op hun 25e nog bij de ouders wonen
en zelfs mensen die 45 zijn en bij de ouders wonen

en werken en lol hebben kan ook gewoon samen hoor?
daar hoef je geen student voor te zijn..

ik heb vaker dat ik iets gewoon effe koop, en wat ik uiteindelijk toch heel veel gebruik. dát vind ik juist leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:23:

Ik mis school niet, omdat het voor mij echt voelde als het verdoen van mijn tijd. Ja, ik had leuke klasgenoten maar ik leerde weinig, had veel lesuitval en het slurpte energie. Ik zat echt niet op een goede school en als ik nu weer naar school zou gaan zou ik toch ook niet vinden wat ik zoek. Omdat, en dit bedoel ik echt niet verkeer, ik toch heel anders in het leven sta dan de meeste leeftijdsgenoten dankzij mijn blog. Dus nee, ik zou absoluut niet weer naar school willen.

Bovendien ga ik nog vaak genoeg de deur uit, naar afspraken met andere bloggers en dat is heel gezellig. En als mijn vriendinnen klaar zijn met hun schooldag, spreek ik ook vaak met hun af. Maar mijn blog is echt mijn alles, mijn passie. Dat meen ik serieus, dat gaat voor alles. Ik vind het niet erg 7 dagen per week te werken, mijn vriendinnen minder te zien. En ik voel me toch altijd ‘anders’, zeker op het MBO. ik wil geen studentenleven en dan de volgende dag brak op de bank hangen. Uitgaan is leuk, maar de volgende dag sta ik wel weer om 8 uur op en ga ik aan het werk :D

En ja, ik ben 20 en ik woon nog thuis. Heb je mijn kamer gezien? Ik ga echt geen €400 betalen voor een mini kamertje ergens anders in Arnhem of waar dan ook. Waarom zou ik? Nee sorry, dat begrijp ik niet.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 18 maart 2012 om 22:00:

Ik snap je helemaal hoor. Bovendien is jouw slaapkamer echt supergezellig met die bank en tv, ik ben jaloers :D

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 19 maart 2012 om 08:02:

Goed gezegt vera!!!
Ik snap eigenlijk helemaal niet waarom je een replay geeft!
Iedereen moet lekker doen waar hij of zij zin in heeft! Toevallig is dat voor de een studeren en voor de anders werken iedereen moet doen waar hij zij goed in is!
Ik werk en woon ook nog thuis maar ik moet er ook niet aan denken om op een klein kamerthe op mezelf te wonen! Ik werk ook weekenden nachten avonden!!! Vind het prima zo!
Ik vind je een topper lees je bloggs graag!!
Ik denk stiekem dat ze een beetje jarloers is! Hahahaa
Ben ik ook wel een beetje lijkt me leuk om alles te testen enzo!! Zo veeel mooie makeup te hebben ;)
Ga zo door zou ik zeggen! Laat je niet te veel door andere van de wijs brengen!!


Door Aysu op 18 maart 2012 19:38

Mijn leukste aankoop was toch echt wel mijn Justin Bieber concertkaartje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Foske op 18 maart 2012 19:41

Ik had 2 jaar geleden echt ontzettend leuke zwarte gympen gekocht, voor 5 (!) euro in de sale ik heb er 2 jaar opgelopen. Daar word je blij van!

[Beantwoorden]


Door beautyblog10 op 18 maart 2012 19:55

Een nepleren jack met knopen van de H&M. Hij kostte 40 euro, was online 23 maart eigenlijk pas weer beschikbaar. Zo lang kon ik niet wachten (ik heb heel weinig geduld met dat soort dingen :P) dus ben vorig weekend naar de H&M geracet en nu heb ik ‘m! PRETTY!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 18 maart 2012 19:58

Hoi Vera,

Uhm mijn beste aankoop van de afgelopen tijd hmmm?!

Ik denk dan toch echt mijn jas van de primark hij was maar 40 euro en is een jas die helemaal in is deze lente :D ben er super blij mee :D

xxx

[Beantwoorden]


Door Nadia op 18 maart 2012 20:00

Een topje met soort slangenprint voor maar 9,95 bij H&M, een soort shirtje waar ik al heel lang naar opzoek was! (love)

[Beantwoorden]


Door cora op 18 maart 2012 20:05

MAC love connection. wat een super product! prachtig als oogschaduw,highlighter en op de jukbeenderen. ben gek op dit soort multiple choice producten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:26:

*googlet* looks nice!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 maart 2012 20:06

Super leuk artikel! Ik denk dat ik ga voor m’n RayBan zonnebril en m’n Mac kwasten set van de glitter and ice collectie ^^)

[Beantwoorden]


Door Monique Schepers op 18 maart 2012 20:07

Waar ik superhappy van geworden ben, is de aankoop van mijn grote Bjorn Börg tas!! Er past zoveel in, van grote mappen die ik nodig heb voor mijn werk, als alle make-up :)) Hoe groter de tas, hoe meer troep, maar hé hij past overal bij en alles past erin. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 18 maart 2012 om 21:28:

‘Hoe groter de tas, hoe meer troep’ Daar zit wel wat in… *kijkt naar haar enorme tas* :D

[Beantwoorden]

Monique Schepers antwoordt op 20 maart 2012 om 16:12:

:lol:

[Beantwoorden]


Door Ester op 18 maart 2012 20:09

Mijn beste recentelijke aankoop zijn zwart suede sleehakken met een gespje van opzij. Ik was echt al zó lang op zoek naar de perfecte sleehak maar of ik vond ze niet leuk, of ze zaten niet lekker of ze waren niet in de goede maat. Deze zijn echt super. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ik er na een dag lopen wel een klein beetje zere tenen in heb, ondanks dat ze niet te klein zijn, maar dat neem ik graag voor lief.

[Beantwoorden]


Door anouk op 18 maart 2012 20:13

NYC nagellak 236 greenwich village

[Beantwoorden]


Door anne op 18 maart 2012 20:33

ik heb een paar weken geleden een nieuwe trui gekocht voor de lente. hij is knal oranje, echt een super gewaagde kleur! maar hij is zo gaaf! alleen een minpuntje was dat hij erg duur was. maar ik kan hem op 6 verschillende manieren aantrekken, dus dat compenseert dan weer een beetje :)

[Beantwoorden]


Door Uschi op 18 maart 2012 20:38

weer leuke vragen!

[Beantwoorden]


Door Iris op 18 maart 2012 20:41

Mijn knalrode broek van de H&M! Ik leef in dat ding!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 18 maart 2012 20:47

Lipbalsem van Essence die uit de lijn gaat en Cracking Nagellak en Roze nagellak van de Miss Sporty (laatste blije aankoop) en Zo’n stoffe jasje van Outfitters Nation die zit gewoon heilig man,.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 18 maart 2012 21:09

High heels die van €150 naar €25 afgeprijsd waren!
Kilometers mee gestapt en nog altijd geen voetpijn of blaren ♥
I wanna marry those.

[Beantwoorden]


Door Monica op 18 maart 2012 21:27

Ik kocht laatst 2 paar laarzen allebei van 100 euro afgeprijse naar 30 :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 18 maart 2012 21:40

Ik zei gisteren dat mijn antwoord niet echt beauty-gerelateerd was, maar Billy is een echte beauty, dus dat telt ook. :yes: .. Haha. Leuk dat m’n antwoord bij ’t lijstje staat!

Om nog wel even een leuke aankoop te noemen. Ik heb cream wax van Gliss Kur gekocht en sinds ik dat gebruikt straalt mijn haar gewoon! Love it :).

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 maart 2012 21:48

Mijn fuchsia-roze broek ^^ Ben er superblij mee :D

[Beantwoorden]


Door Margje op 18 maart 2012 21:55

Ik ben zooo blij met mijn nieuwe hoedendoos van Pieces! Hij heeft een prachtige retro bloemenprint met felle kleuren en staat nu op een plank boven mijn kapstok te pronken. Ik ben van plan om er in het zomerseizoen sjaals, mutsen en handschoenen in te bewaren (want ik en mijn vriend hebben a. teveel hoedjes voor in de doos en b. al een hoedenrekje).

Ook leuk: hij was eerst 80 euro, maar ik kocht hem voor de helft van de prijs (:

[Beantwoorden]


Door Ise op 18 maart 2012 21:56

Een rood blazertje bij Wehkamp! Was maar 25 euro alleen wel de week erna 10% korting op alle jasjes, dat zul je altijd zien..

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 18 maart 2012 22:13

Mijn meest recente en denk ik ook wel leukste aankoop is het Clinique 3 delen stappenplan. Vandaag heb ik hem voor het eerst gebruikt en ben nu al verbaasd van hoe goed het is uitgepakt!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 maart 2012 22:15

Ik ben supe blij met m’n piercing die ik 2 weken geleden heb laten zetten, boven in m’n oor. Het heet een helix ofzo? En als dat niet telt ben ik super blij met mijn kleren en sierraden van Shoeby! Vooral de ring met een soort vleugel die over 2 vingers gaat. I love it!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 18 maart 2012 22:45

Mijn Urban Decay Naked Palette. Na lang twijfelen heb ik heb toch gekocht, en hij is die 40 euro toch echt wel waard! Ik ben nog nooit zo happy geweest met een makeup item! love it! xxx

[Beantwoorden]


Door emma op 18 maart 2012 23:00

de cartice topcoats zijn mijn beste beautyaankopen van het afgelopen moment, als het om kleding gaat is het echt mijn glitterjurkje (love)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 maart 2012 00:23

Dit klinkt misschien super dom, maar ik ben echt zo blij met mijn BH. Hij kostte me maar €7 en het is de enige BH wat me perfect past en ook daadwerkelijk het push-up effect waar maakt. :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 maart 2012 02:21

Oh, de glitters van Barry M zijn ook geweldig! Ik ben nog steeds heel blij met mijn High Tech Lighter van de Make Up Store, ik gebruikte hem vandaag ineens weer, ook al is dit niet mijn laatste aankoop, maar hierbij kreeg ik even een awesome-gevoel bij. :’)

[Beantwoorden]


Door Pascalle op 19 maart 2012 07:47

op dit moment heeeel erg blij met mn nieuwe hoody/sweater van le coq sportif die ik van mijn oma heb gekregen!
Maar over een week krijg ik mijn samsung galaxy ace en ik denk dat ik daar nog wel blijer mee ben!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 19 maart 2012 08:05

met de Nude nagellak van Essence. Nude staat me meestal niet zo mooi. Maar oh deze is echt perfect! Door jou heb ik hem gekocht! Bedankt! (love) xx

[Beantwoorden]


Door Lise op 19 maart 2012 10:25

Een Louis Vuitton tas!
Gevonden tussen alle rommel op de rommelmarkt voor 2,50!!
Dacht eerst dat ‘ie nep was, alles nagecheckt en ik geloof dat de tas toch hartstikke echt is ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 19 maart 2012 10:50

LOL ja we houden allemaal van kleine dingetjes :°) je vergeet dat je mijn tweet er hebt tussen staan :p

[Beantwoorden]


Door Babes & Bitches op 19 maart 2012 12:27

Ik heb laatst een sexy lingerie setje (uit eigen shop) aangeschaft. Normaalitait ben ik niet zo voor uitdagnede of pikante lingerie. Maar aangezien ik toch wel 7 kilo ben afgevallen wilde ik toch eens kijken hoe het zou staan….Ik moet nu nog 5 kilo en kijken we weer eens verder:)

[Beantwoorden]


Door Isaben op 19 maart 2012 14:57

Het Too Faced Natural Eye-palette! Love itttt <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 maart 2012 15:55

Mijn urban decay naked 2 palette! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 maart 2012 17:50

mijn eerste mac oogschaduw in satin taupe. veel te duur voor een mono oogschaduw van 1.5 graam, maar zo mooi! echt de perfecte kleur voor mij voor in mijn crease.

[Beantwoorden]


Door Ilse op 19 maart 2012 18:11

mijn favoriete aankoop die ik deze week gedaan heb is de Facepowder van de MAC Vera collectie in Sunday Afternoon, supersuper :$

[Beantwoorden]


Door Marieke op 19 maart 2012 18:26

mijn laatste leuke aankoop was gister een treinkaartje naar het ziekenhuis, dit lijkt misschien niet leuk maar ik ging naar een vriendin om haar even op te vrolijken. ze ligt helemaal alleen op de afdeling, dus het is behoorlijk saai. we hebben echt enorm gelachen en het deed me goed om haar weer even helemaal blij te maken :D

[Beantwoorden]


Door Puck op 19 maart 2012 18:28

Ik heb vanmiddag een iphone hoesje binnengekregen van Ebay.
Zo’n lief bruin beertje, van Rilakkuma, net als Teske.
Ik ben er echt helemaal gelukkig mee, hij is zo leuk!! (love)

[Beantwoorden]


Door laura op 19 maart 2012 18:52

Vandaag nog een prachtige rok van de Zara en een roze blazer. Echt wauw! Hihi. En eergister prachtige laarsjes. (love)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 19 maart 2012 20:23

Gisteren in bataviastad staan twijfelen bij een knal groene blazer, niet omdat ik het niet zou durven te dragen maar ik heb ook al 2 blazers. Vandaag naar de stad geweest en bijna dezelfde knal groene blazer voor 5 euro goedkoper dan de andere blazer gekocht. Ik ben zo blij!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 20 maart 2012 17:36

De BB cream!! ben er zo blij mee, dankjewel voor het aanraden vera!

xoxo

[Beantwoorden]