Twitter Question #63

Bring me the cash, the money, de doekoes, harde euro’s en spek mijn bankrekening! Ik wil spenden, shoppen, winkelen, kwijlen, gillen, passen, swatchen en uitproberen. Ja, ik shop graag. Dat was jullie waarschijnlijk al wel duidelijk. Maar wat shop ik nou het liefste? Word ik heel blij van een perfect verjaardagsjurkje dat ik vandaag ga kopen (laten we het hopen: maandag word ik 20!) of een nieuw oogschaduwpaletje waardoor mijn ogen zullen fonkelen als de sterrenhemel? (lichtelijk overdreven)

Photobucket

Photobucket

Wat is een prachtige make-uplook zonder een bijpassende outfit? Maar aan de andere kant… Je in een geweldig kledingsetje steken zonder iets aan je make-up te doen voelt voor mij ook onafgemaakt. Ik ben het helemaal met Aranka (de eerste tweet) eens! Het een kan niet zonder het ander.

Maar… Als ik echt moet kiezen, dan kies ik voor make-up. Altijd voor make-up. Make-up was mijn eerste liefde and it will be my last. Waar ik nog steeds niet goed weet hoe ik kleding moet combineren en daardoor vaak weer een bloesje, rokje en laarsje aandoe, heb ik niet voor niets een kast vol oogschaduws waarmee ik blijf experimenteren. Ja, ik hou van make-up! Niet om me achter te verschuilen, maar juist om mezelf mee te uiten.

Hoewel ik wel eerlijk moet zeggen dat ik ook graag voor kleding winkel. Goedkoop, dat wel. Vooral bij H&M, soms bij Zara of Mango. Ik ben te bang iets duurs te kopen wat achteraf een miskoop blijkt. Ik koop daardoor liever gewoon veel en goedkoop, zodat ik meer setjes heb om aan te trekken en niet uitgekeken raak op de truien die ik nu alweer veel te lang draag omdat het in Nederland nét iets langer winter is. Ah, de sneeuw laat mij (bijna) alles vergeten!


Waar geef jij je geld liever aan uit, kleding of make-up?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 4 februari 2012 | 116 reacties | Tags: , , , , , , , , ,

Reacties

Door Yasmina op 4 februari 2012 15:35

makeup!!!!!!!!!! :)

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 4 februari 2012 15:35

makeup!!!!!!!!!! :)

[Beantwoorden]


Door xMeisje op 4 februari 2012 15:38

kleding, absoluut!

maar misschien omdat ik ook pas 12 ben en dus minder bezig ben met makeup? ;-)

[Beantwoorden]

Isabel antwoordt op 6 februari 2012 om 16:23:

Ja dat heb ik ook, ben ook pas twaalf maar vind make-up wel heel leuk….. Maar ik heb alleen mascara op ofsoow!!
Xx

[Beantwoorden]


Door Bedia op 4 februari 2012 15:38

Ik Geef liever geld uit aan Kleding ! Want als ik make-up opdoe voel ik me niet lekker maar met mooie kleren wel !!!! (A)

[Beantwoorden]


Door isabelle op 4 februari 2012 15:39

Ehhmm, allebei kleren is hartstikke leuk om te kopen maar ik heb ook altijd wel zin om make-up in te slaan! ‘T is allebei noodzakelijk dus ik kan niet kiezen :$

[Beantwoorden]


Door sophie op 4 februari 2012 15:42

Uhm,, kleding
ik ben een persoontje met alleen eyeliner mascara en een lipglosje ..

meer hoef ik dus ook niet:P:D

[Beantwoorden]


Door Geanne op 4 februari 2012 15:48

toch aan make-up want ik wil graag later de uiterlijke verzorging in. En dan eerst diploma kappster, dan manicure pedicure schoonheidscpecialiste enz. :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:50:

Leuk!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 4 februari 2012 15:56

tja, ik denk ik ook 50/50 want ik kan heeel blij worden van make-up maar ook als ik ’s ochtends wat heb om aan te trekken :p

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 4 februari 2012 15:56

Ik draag alleen mascara, oogpotlood, eyeliner en wat concealer. Daarbij heb ik wel een nagellak verslaving maarja daar heb ik er al zo veel van, dat shoppen voor kleding echt wel leuker is :’)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 4 februari 2012 16:04

Make up absoluut 100% zeker! Ik ben niet zo trendy wat kleding betreft. Ik draag bijna altijd absolute basics zoals een jeans en shirt en ik ben ook echt slecht met combinaties te maken. Daarbij is kleding ook zo enorm trend gebonden! Het is een seizoen helemaal in en van de ene dag op het andere compleet gepasseerd. En make up, zeg nou zelf.. je gooit dat oogschaduw palletje na de aangegeven 6/12 maanden toch niet weg? Make up gaat in mijn ogen gewoon vele langer mee dan die trendy blouse met bepaalde print etc. Ik vind ook dat je er beter uitziet met een perfect opgemaakt gezicht (of dat nou over enkel eyeliner en lipgloss gaat of compleet met alles er op en er aan) en verder basic kledingstukken dan super hippe kleding en een onopgemaakt gezicht.. Tja wat kan ik nog meer zeggen? Make up > kleding!

[Beantwoorden]

Marijn antwoordt op 4 februari 2012 om 16:57:

Dit geld ook voor mij! (:

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 4 februari 2012 16:28

Leuk om een aantal van de antwoorden te lezen! Ik kies voor make-up. Ik vind kleding ook hartstikke leuk, maar meestal zie ik pas allerlei leuke dingen wanneer mijn geld al op is… juist, uitgegeven aan make-up.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:51:

Haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Manuela op 4 februari 2012 16:31

Ik geef liever mijn geld uit aan make-up.
Kleding heeft mij nooit super veel geboeit.
Ja ik zie er graag leuk uit,
en ik koop ook zeker vrij veel kleding,
maar ik denk dat mijn voorkeur toch naar make-up uit gaat.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 4 februari 2012 16:32

Il zou ook voor kleding gaan! Ik heb het gevoel van makeup alles zo’n beetje al te hebben…. Van kleding niet! Het is een beetje vreemd dat ik geen makeup meer koop!

[Beantwoorden]


Door Anna op 4 februari 2012 16:38

Geef mij liever een 200 euro-bon van de H&M dan een make-up-bon. Ik hou ontzettend van shoppen, nieuwe kleding vind ik leuker om te dragen dan nieuwe make-up. Waarschijnlijk omdat nieuwe kleding meer opvalt dan make-up..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:51:

Daar heb je wel een goed punt!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 4 februari 2012 16:42

Jaaa, make-up komt eerst. Dan de kleding. Kleding vind ik zo kut (excuse my French), je moet het passen, andere maat, het ene is weer te klein andere maat weer te groot. Vreselijk.
Make-up is just… liefde. <3

[Beantwoorden]

marieke antwoordt op 5 februari 2012 om 10:12:

hahah!
dat vind ik juist echt hellemaal geweldig, om het opnieuw te passen, precies het goede uitkiezen :). daarom kies ik ook voor kleding omdat nooit iemand ziet wanneer je nieuwe make-up draagt.. bij kleding wel

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 februari 2012 16:48

Kleding<3

[Beantwoorden]


Door Aranka op 4 februari 2012 16:49

Hahaha, een reactie heeft nu geen zin meer omdat ik er al tussen sta :) maar ik vind het zo leuk om mijn make-up met mijn kleren te combineren. Laatst had ik een paars oogschaduw setje gekocht en bedacht me dat ik niks paars had, dus daar kwam ook een leuk paars kledingstuk bij :D

[Beantwoorden]


Door Isabel op 4 februari 2012 16:49

Ik hou van shoppen! Dus ik geef liever mijn geld uit aan kleding! Tuurlijk vind ik make -up ook super, maar daar heb ik nu zo veel van! Ik zit nu een beetje in een shop- a- holic fase :)
xxxx

[Beantwoorden]


Door evi op 4 februari 2012 16:52

jurkje dat, ipv die, haha ;-)

maar verder geef ik veeeeeeel liever geld uit aan kleding! Ik heb het idee dat dat ook is wat de meeste mensen opvalt. Ik krijg vaak complimenten over mijn kleding en nauwelijks over mijn make-up..

[Beantwoorden]


Door Paola op 4 februari 2012 16:52

1 jaar geleden was het kleding, maar nu is het sowieso make-up!~

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:52:

Het kan natuurlijk ook veranderen :ja:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 februari 2012 17:01

Ik denk toch wel kleding, al hoewel ik in vlagen werk. De ene maand meer make up de andere keer weer meer kleding. Ik vind het leuk om kleding te combineren en uit te proberen wat wel en niet staat. Met make up ook, maar daar moet ik voor mijn gevoel meer tijd insteken en die heb ik helaas niet.

[Beantwoorden]


Door Floor op 4 februari 2012 17:02

Ik kies altijd voor kleding! Ik hou gewoon veel meer van kleding en kan er geen genoeg van krijgen!

Ow btw, volgens mij klopt dit zinsdeel niet:”een perfect verjaardagsjurkje die ik vandaag ga kopen”. Volgens mij moet het ‘dat’ zijn omdat verjaardagsjurkje een het-woord is. ;) Niet erg hoor, het kan iedereen gebeuren! Ook vooral niet persoonlijk opvatten! Ik wil het gewoon eventjes zeggen haha. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:53:

Dankjewel voor de verbetering, Floor! Ik ga het aanpassen.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 4 februari 2012 17:13

Zeker weten make up! Ik bespaar op kleren om meer make up te kopen. Ik ben af en toe echt erg, sta ik bij de make up studio items uit te zoeken, kom ik bij de kassa 40 euro.. is duur haha maar denk maar niet dat ik 40 euro aan een shirtje uitgeef hoor. Vind dat dan weer teveel geld voor kleding, maar niet voor make up. (hoezo een beauty addict?!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:54:

Zeer herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 4 februari 2012 17:29

Haha mijn reactie ! :lol:

[Beantwoorden]


Door Cherel op 4 februari 2012 17:54

Ik ga voor kleding, dit is toch meer mijn ding.. Dit komt denk ik ook omdat ik met kleding meer durf op te vallen op dit moment dan met make-up. Ik heb gewoon meer verstand van kleding denk ik, om het zo maar even te zeggen ;) Alhoewel mijn liefde voor make-up steeds meer groeit, wel grappig.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 februari 2012 17:54

make-up, ben gewoon niet zo’n mode meisje.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 februari 2012 17:55

Vroeger gaf ik zeler en vast meer geld uit aan kleding. Ik gebruikte toen ook niet erg veel make-up, alleen wat mascara, zwart oogpotlood en een getinte dagcrème. Sinds een viertal jaren terug is mijn passie voor make-up zich beginnen ontwikkelen en geef ik dus meer geld uit aan make-up dan aan kleding. Een shirtje van 20 euro laat ik in de winkel liggen, terwijl ik makkelijk een oogschaduwpalette van 40 euro kan kopen ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:55:

Ja, dat heb ik ook!

[Beantwoorden]


Door Nina op 4 februari 2012 18:00

Make-up! Kleding kopen is leuk, maar omdat ik op dit moment niet zo heel tevreden ben met mijn figuur vind ik het niet altijd even chill. Dus koop ik maar veel te veel make-up..

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 4 februari 2012 18:18

Oew, da’s een moeilijke! Ik koop graag kleding maar koop vaak duurdere stukken, waardoor ik soms een dubbel gevoel overhou aan mijn aankopen (Wat is het moooooooi, maar wat was het ook duuuuuur). Met make up heb ik dat niet zo, omdat ik bijna altijd budget koop.
Kleding koop ik als ik écht wil shoppen, make up koop ik vaker als troost-jezelf’je, of als tussendoortje als ik wat nieuws wil hebben maar niet meteen 50 of 100 euro wil spenderen.
Maar nu heb ik nog steeds geen keuze gemaakt.. ehm.. Nee, ik kan niet kiezen!

[Beantwoorden]


Door sammy op 4 februari 2012 18:24

ik vind kleding kopen echt verschrikkelijk, ik kan nooit wat leuks vinden en heb nooit zin om te passen enzo maar als ik wat leuks vind uiteindelijk, kan ik daar wel echt heel blij mee zijn en draag ik het het liefst de hele week. make-up vind ik ook leuk om te kopen omdat je daar meer van kan kopen voor het zelfde bedrag als 1 kledingstuk. ik zou eigelijk meer geld aan kleding uit moeten geven maar nu is het ongeveer 40 procent kleding 60 make-up maar ik heb het nu andersom

[Beantwoorden]


Door Jessisa op 4 februari 2012 18:31

Kleding! Ik kan met gemak mijn laatste euro´s uitgeven aan mijn 346ste blazer of aan mijn 3565653ste paar zwarte hakken!

Al ben ik toch ook van de klassieke makeuplooks en koop ik met gemaak weer mijn zoveelste dure rode lippenstift..

[Beantwoorden]


Door Auley op 4 februari 2012 18:34

Haha! Ik sta ertussen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 4 februari 2012 18:39

Alvast gefeliciteerd Vera! Haha, ik ben een week na jou jarig!
Leuk die TQ’s!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 19:58:

Dankjewel! Jij ook alvast gefeliciteerd, Kim! X

[Beantwoorden]


Door Jae op 4 februari 2012 18:41

Make-up. Ik houd wel van kleding kopen,maar make-up is gewoon ‘makkelijker’ om te kopen !
xxx Jae

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 4 februari 2012 19:02

Make-up! Ik hou niet zo van kledij shoppen, er is altijd wel iets. Te strak, te wijd, … Ik heb zo’n moeilijk figuur dat het niet altijd evident is om kledij te vinden. Maar bij make-up heb je dat helemaal niet! Ik hou er gewoon van om te snuffelen tussen make-up en swatches te maken enzo..

[Beantwoorden]


Door LisaLinse op 4 februari 2012 19:14

Kleding! Voor bij is kleding een ‘hobby’ en hou niets voor niets een modeblog bij.. X

[Beantwoorden]


Door Robbin op 4 februari 2012 19:26

50/50 ,
Beide leuk ! (A)

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 februari 2012 20:20

Kleding, zekerwete!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 4 februari 2012 20:27

Oh it’s me! Ik vind het punt van Auley ook goed. Make up bederft, gaat op of wordt gewoon niet meer goed. Kleding gaat een stuk langer mee ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 februari 2012 om 20:50:

Bij mij gaat make-up over het algemeen toch een stuk langer mee dan kleding, zeker oogschaduws en andere poeders! Maar ik snap je punt :-)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 4 februari 2012 20:57

Ik ben gek op make-up maar kleding is wel mijn eerste liefde! (love)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 4 februari 2012 21:20

Het ligt eraan wat ik op dat moment nodig heb…
Zo is dat de laatste paar maanden vooral kleding geweest (ivm de kou! :O )
maar de maanden daarvoor heb ik heel erg veel make-up gekocht. Een beetje TE veel denk ik, want ik word sommige dingen nu een beetje beu dus ik heb met mezelf afgesproken dat ik eerst dingen op moet maken voor ik wat nieuws mag kopen! (een soort project-10-pan, zoek maar op youtube. maar dan niet met 10 vaste producten, maar gewoon met alles.) Nu vind zelfs IK dat ik een beetje te veel in mijn laatjes heb liggen. Ik bedoel, wat moet ik met 3 concealers? eentje is wel genoeg in principe. Dus ik ga eerst dingen opmaken! :)
Oftewel, als ik geld uitgeef de komende maanden, dan is dat aan kleding en niet aan make-up ^^)
XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2012 om 16:13:

Ik heb met dit koude weer ook echt nieuwe truien nodig, maar overal is de lente collectie al te koop! :omg:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 4 februari 2012 21:32

Zeker weten kleding, want zoals dat meisje ook al zegt; dat kan niet bederven! {Tenzij je motten hebt, maar dat lijkt me sterk.}

[Beantwoorden]


Door Roos op 4 februari 2012 21:37

Ik geef liever mijn geld uit aan kleding, mijn kast zit al erg vol, maar ik heb altijd het gevoel dat ik niets leuks heb om te combineren en ik vind het ook fijner om met een hele tas kleding dan met make-up thuis te komen. Ik gebruik namelijk ook geen oogschaduw en dergelijke.

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 4 februari 2012 22:32

Make-up!!!!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 februari 2012 22:38

Ik kan eigenlijk niet kiezen.. Kleding koop ik regelmatig en er ontbreekt eigenlijk niets in mijn make-up collectie. Ik ben verslaafd aan Chanel make-up en vooral als er een actie is dat je er een make up tasje bijkrijgt ga ik kopen.. als ik de winkel uitloop voel ik mij dan intens gelukkig. (love) Kent iemand dit gevoel? haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2012 om 16:14:

Ik ken het! Heb nog niet veel van Chanel, maar toen ik laatst bij Chanel make-up kocht en een mooie tas + doos kreeg werd ik super happy ^^) En nog steeds!

[Beantwoorden]


Door Tascha op 4 februari 2012 23:53

Ik moet eerlijk zijn… Ik koop veel liever kleding. Op beautyproducten in het algemeen staat namelijk geen maat. Ieder meisje (of jongen natuurlijk) kan een kruidvat, ici paris etc inlopen en iets leuks vinden. Bij kledingwinkels is dat niet altijd zo, zeker niet als de persoon in kwestie ietsje forser gebouwd is. Dan moet je al snel naar speciale afdelingen of winkels waar de kleding er allemaal hetzelfde uitziet.

[Beantwoorden]


Door willemijn op 5 februari 2012 00:04

50/50. hoewel ik toch meer met kleding bezig ben, houd ik er wel meer van om in make-up te investeren, door bijvoorbeeld van goede kwaliteit oogschaduw paletten (bijv. urban decay Naked (2)) te kopen. omdat ik zóveel kleding koop, draag ik de kledingstukken minder, en daardoor koop ik toch liever H&M kwaliteit (goedkopere) kleding.
hmm dit klinkt wel erg ingewikkeld :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2012 om 16:14:

Ahhh, ik wil Naked 2 ook!

[Beantwoorden]

willemijn antwoordt op 9 februari 2012 om 00:08:

jaaaa hij is mooi he! ik ben echt in love. mocht je hem ergens tegen komen, wil je hem dan voor me meenemenen en opsturen? ik woon namelijk niet bepaald in de buurt van een sephora :’).
and offcourse i will pay you all tha money back, ahaha! (:

[Beantwoorden]


Door stella op 5 februari 2012 00:43

kleding.
ik vind het leuker om met mijn kleren te variëren dan met make up. ik heb vaak gewoon een basis look qua make up, die ik een beetje aanpas. mijn geld gaat namelijk al snel op, omdat ik leuke shirtjes nooit kan laten hangen haha

[Beantwoorden]


Door Robin op 5 februari 2012 08:13

Ik ook echt allebei 50/50 dus geef er allebei te veel om. Ik wil me gewoon fijn voelen in wat ik draag en hoe ik eruit zie dus daar moet je wel moeite voor doen.

[Beantwoorden]


Door Marie op 5 februari 2012 09:07

Absoluut Make-up !
Kleding kopen mijn ouders voor me, als ik het nodig heb moet ik het maar gewoon vragen. Af en toe koop ik zelfs iets. Maar dan is het omdat mijn ouders het lelijk vinden, en ik zelf super mooi!
En kleding daar heb je gewoon een paar broeken een paar kleedjes en paar t-shirts, schoenen trui’s nodig. En alles lijkt zo op elkaar.
En in make-up kun je veel verder gaan! :)
x Liefs

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 5 februari 2012 09:45

50/50 kleding vind ik heel leuk.en ik vind het belangrijker dat mijn outfit leuk is dan dat me oogschaduw elkedag een andere kleur heeft( ik heb 50 doosjes oogschaduw ) make up ziet niet iedereen ska ik een leuke outfit aan heb zie je dat meestal wel. Nu spaar ik liever voor make up zodat ik niet het gevoel heb dat ik hier ook een heel leuk setje van zou kunnen hebben .

Leuk artikel

Liefs rosanne

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 5 februari 2012 10:23

Uhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm moeilijke vraag hooooor!! Denk eigenlijk beide hihi, :P

Als ik MOET kiezen….denk toch liever kleding dan hoor! Haha

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 5 februari 2012 10:24

leuke question! ik ben gister nog te shoppen geweest en heb alleen make-up en andere beautyproducten gekocht.. terwijl ik anders allemaal kleren koop.. het is dus voor mij elke keer anders, net wat mijn bui is of wat ik nodig heb.

xx

[Beantwoorden]


Door jetskuh op 5 februari 2012 10:33

Voor mij zeker make-up! ik ben dan pas 12 jaar! aar ake-up is wat jij ook al zegt, mjn allreerste grootte liefde! in make-up kan ik laten zien wat ik voel, en dat helpt voor ij heel erg! kleding vind ik ook erg belangrijk, doormiddel van kleding krijg je vaak ieands eerste indruk! Ik ga denk ik toch voor make-up! Make-up heeft mijn ogen geopend!

[Beantwoorden]


Door Lila op 5 februari 2012 10:39

Tot nu toe draag ik geen make-up (ben amper 12) maar dat wil ik wel gaan doen. Het is super om te zien hoe jij en andere beautybloggers
helemaal creatief doen met make-up. (love) Maar ik heb kleedgeld… :/ En ik moet sparen… Maar ik heb al wel 3 kleuren nagellak, dus dat is een begin :yes: :ja: ;-) Dus ik geef heel veel uit aan kleding, en cadeautjes voor m’n vriendinnies en snoep of course :-P En in de toekomst ook aan make-up!!!!!!!!!! :roll:

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 5 februari 2012 11:02

make-up want jah het is mooi en echt iets voor mij ^^)
en kleding want ja je hebt het nodig en ik vind kleding echt leuk enz.

dus allbei:)

groetjes

[Beantwoorden]


Door marijke op 5 februari 2012 11:19

Aan kleding, make up krijg ik gratis uit de zaak van mijn moeder!

Maar af en toe koop ik dit wel wanneer ik iets echt graag wil hebben!

[Beantwoorden]


Door Jenn. op 5 februari 2012 11:45

Absoluut kleding, ik hou ervan om met goedgevulde tassen terug te komen van een shoppingtrip en alles te combineren. Mijn liefde voor make up is wel aan het groeien, maar ik gebruik nog niet veel makeup en mijn bankrekening laat het niet toe om ook nog eens veel te spenden aan beiden haha. :) Leuk TQ, origineel!

x

[Beantwoorden]


Door Alanah op 5 februari 2012 12:48

kleding, want ik vind dingen combineren leuk en ik heb het heel vlug koud ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 februari 2012 13:01

Kleding, dat is net iets meer mijn ding en ik ben er ook beter in haha. Make-up vind ik heel leuk om over te lezen, maar op een doordeweekse dag draag ik alleen wat basics qua make-up en met kleding ga ik helemaal los haha.

[Beantwoorden]


Door Sacha op 5 februari 2012 13:09

Als ik moet kiezen, ga ik sowieso voor kleding. Ik vind het superleuk om af en toe een mooie lipstick, oogschaduw of nagellak te kopen, maar niets gaat voor mij boven kleding. :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 5 februari 2012 13:19

Make-up! Vaak als ik voor kleding ga shoppen kan ik niks leuks vinden, qua make-up is er altijd wel iets te vinden. Maar ik heb soms ook periodes dat ik best veel kleding koop en amper beauty, maar over het algemeen interesseert kleding me ook niet echt.

[Beantwoorden]


Door quirine op 5 februari 2012 13:24

Umhh…
Zo daar vraag je me wat Vera! 50/50
Kleding: Heb je nodig, bederft niet, kan voor alle leeftijden, heb je altijd nodig!
makeup: Geeft dat extra, voel ik me fijn bij, Kan een hoop puistjes wegwerken! (A)
Dus kan niet kiezen!
x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 februari 2012 13:30

kleding, zeker weten!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 5 februari 2012 13:35

Ik heb afwisselende periodes dat ik veel kledij koop en weinig/geen make-up en dan weer veel make-up en geen kledij :p

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 februari 2012 13:36

voor mij is het echt een onmogelijke keuze >.< 50/50! XD

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 5 februari 2012 13:37

Ik ga voor make-up! Kleding vind ik leuk, maar ik heb zo’n hekel aan passen. Bij make-up hoeft dat niet. Ik ben gewoon helemaal gek op make-up, en ik weet niet waarom maar met kleding heb gewoon veel minder.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 februari 2012 13:45

Bij mij is het ook 50/50 :)

[Beantwoorden]


Door Germa op 5 februari 2012 13:54

Make-up!!!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 5 februari 2012 14:16

make-up!!

[Beantwoorden]


Door Amina op 5 februari 2012 14:16

Als ik tussen die 2 moet kiezen, dan aan kleding, sinds kleding ook duurder is dan make up in het algemeen.

Maar ik geef het meeste geld uit aan eten :/

[Beantwoorden]


Door anne op 5 februari 2012 14:18

Sowieso kleding! :D

[Beantwoorden]


Door Nannick op 5 februari 2012 14:33

Ik denk ik ook 50/50 want ik vind het belangrijk om er goed uit te zien, voor zowel kleding als make up ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2012 om 16:17:

Ahhh, zoveel 50/50 antwoorden! MAG NIET HE! :D Haha, jullie moeten kiezen beauty/fashion addicts!

[Beantwoorden]


Door emma op 5 februari 2012 15:33

Kleding, definitely!! Ik vergeet ’s ochtends nog wel eens make-up op te doen, maar kleding vergeet ik niet aan te trekken :-P En de helft van de make-up die ik koop gebruik ik helemaal niet, omdat ik daar te lui voor ben, dus ik koop liever kleding!

[Beantwoorden]


Door Renske op 5 februari 2012 15:43

Wat grappig om te zien dat het echt heel verdeeld is hoeveel meiden er voor make-up kiezen en hoeveel voor kleding.
Voor mij is het zeker weten kleding. Dat is toch wel een grote liefde hoor:) Eelke keer andere combinaties maken en rondkijken naar de nieuwe collecties in de winkels, en dan met name in de lente Heerlijk gewoon. Helaas ben ik nu een arme student, dus van zowel make-up als kleding komt de laatste tijd stukken minder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 februari 2012 om 16:17:

Ja, de meningen zijn heel erg verdeeld inderdaad. Leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Maud op 5 februari 2012 15:45

Ik ga helemaal voor make-up! Ik kan me goed vinden in de tweet van Iris. Geen gedoe met maten zoeken en passen. Gewoon even bekijken, misschien swatchen en hoppa afrekenen! Daarbij vind ik cosmetica sowieso leuker en interessanter dan kleding. Nieuwe kleding kopen vind ik ook wel leuk, maar da’s iets waar ik dan echt zin in moet hebben en wat tijd voor wil vrij maken.

[Beantwoorden]


Door Catharina op 5 februari 2012 15:48

Ik denk dat ik liever aan verzorgingsproducten en kleren besteed.

[Beantwoorden]


Door Shelley op 5 februari 2012 17:01

Ik denk makeup/beauty, ik vind kleding ook leuk hoor maar ik houd er helemaal niet van om in de drukte een pashokje op te zoeken.. ;p

[Beantwoorden]


Door Femke op 5 februari 2012 17:16

Niet zo zeer make-up, maar het kopen van nagellak kan ik echt niet missen! Vandaar dat ik daar liever geld aan uitgeef dan aan kleding, maar dit vind ik wel echt een lastige keus!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 5 februari 2012 18:41

Ik denk toch eerder aan kleding, make-up heb ik eigenlijk al genoeg, hihi.

[Beantwoorden]


Door jill op 5 februari 2012 19:04

een half jaar geleden zou ik zeker kleding hebben gezegt maar sinds ik beautyblogs volg zeg ik beidee
en heb nu ik het naked palette heb wil ik zeker nog veel meer urban decay producten!

x

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 februari 2012 19:09

Ik ga voor kleding, want ik vind kleding op dit moment véél leuker dan make-up, al is het soms ook heerlijk om met make-up te spelen. Het vult inderdaad elkaar aan, als ik op lookbook kijk dan zie ik gewoon prachtige outfits mét een prachtige make-up look.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 5 februari 2012 19:11

kleding, want makeup zegt nooit iemand wat over dan moet ik zeggen bijv kijk ik heb nieuwe blush ofzo ze zeggen t nooit zelf over kleding wel:)

[Beantwoorden]


Door Fashiable op 5 februari 2012 19:45

Kleding! Simpelweg omdat ik haast geen make-up draag. Ofja, ik kan in ieder geval lang met mijn make-up doen. Een vleugje mascara, wat rouge en foundation voor de donkere wallen.

[Beantwoorden]


Door Aileen op 5 februari 2012 20:11

hmm.. moeilijk! Ik ga dan ook toch maar voor 50/50 :$
Dat is ook het meest veilige antwoord, haha :)
En alvast gefeliciteerd!! Je bent dicht bij mij jarig, zondag is mijn verjaardag! :D
X

[Beantwoorden]


Door Marije op 5 februari 2012 20:22

Zeker weten kleding!!! Ik heb sinds kort kleedgeld en alhoewel make up ook geweldig is… Maar aan kleding heb je net wat meer en ’s ochtends als ik naar school moet heb ik toch niet zo veel tid voor make up, dus die is dan heel basic. Hoewel ik het leuk vind om met mske up te spelen, vult kleding en make up elkaar toch aan. Als ik moet kiezen ga ik toch voor kleding.

[Beantwoorden]


Door Carla op 5 februari 2012 20:37

Hee!
Ik geef het liefste aan kleding m’n geld uit. Make-up is alleen lastig om te bepalen welke je mee zal nemen.. Maar bij kleding is het bij mij zo dat het niet zo snel past én ik het leuk vind. Dus ik geef daaar liever m’n geld aan uit! :)
XXX

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 5 februari 2012 21:50

Dit is echt heel erg, maar ik geef het liever uit aan make-up. Het gaat automatisch. :””””””)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 5 februari 2012 22:17

Daar hoef ik niet langer dan 1 seconde over na te denken: Kleding. Absoluut. Make-up is leuk, maar ik koop sowieso alleen budget, dure merken vind ik ‘zonde van mijn geld’. Ik heb ook op de één of andere manier dat ik ‘meer heb’ aan een kledingstuk dan aan een doosje oogschaduw ofzo.

[Beantwoorden]


Door Romana op 6 februari 2012 00:22

In principe shop ik niet zo heel veel.. Ik houd wel de webshop van de H&M veel in de gaten, wanneer de uitverkoop nog maar net gestart is, sla ik mijn kans en koop ik zoveel mogelijk kleding in de uitverkoop. Het scheelt tientallen -soms zelfs honderden- euro’s. C:

Maar eigenlijk, als ik aan het shoppen ben, koop ik beide. Ookal gaat mijn keuze meer uit naar kleding dan make-up.

[Beantwoorden]


Door Annika op 6 februari 2012 08:55

Kleding! Puur en alleen omdat ik wel zonder make-up kan en niet zonder kleding. Een combinatie is natuurlijk wel het beste ;)

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 6 februari 2012 09:50

Kleding, ik ben niet voor niets een styliste in opleiding want ik ben nou eenmaal veel bezig met fashion :duh: (A)

[Beantwoorden]


Door Amy op 6 februari 2012 11:41

Het gaat een beetje gelijk op. Vroeger kocht ik veel meer make-up dan kleding, maar nu heb ik ondertussen best al een aardig grote stash dus koop ik nu vooral kleding. Maar meestal is het 50/50.

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 februari 2012 16:03

Kleding! make-up heb ik al genoeg (A)

[Beantwoorden]


Door Kim op 6 februari 2012 19:31

dit is echt een van de moeilijkste vragen ever! haha. echt 50/50 voor mij, ik ben een enorme make-up addict, maarja, kleding kan ik ook geen genoeg van krijgen.. moeilijk moeilijk moeilijk :roll:

[Beantwoorden]


Door Chloe op 6 februari 2012 21:02

Mmmm moeilijk vind het zelf allebei geweldig! Ik kan super blij worden van make-u maar ook van het perfecte setje…. Maar als ik echt moest kiezen denk ik toch make-up want daar kan je z heerlijk eindeloos mee experimenteren. En kkeding koop ik ook hee vee e goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Ise op 7 februari 2012 17:33

Kleding! Ik gebruik qua make up alleen foundation en mascara. De goedkoopste mascara vaak, en met foundation kan ik wel een half jaar doen. Aan make up geef ik dus niet veel uit. Kleding dan weer wel!

[Beantwoorden]


Door anne op 7 februari 2012 17:39

ik vind make-up op het moment leuker, ik vind een vest en een mooi hempje met een spijkerbroek voor school genoeg, ik vind dat kleren minder snel opvallen, hoewel ik wel écht een makeup addict ben

[Beantwoorden]