Make Up Store Lipstick Collection

<3 Your Lips! Make Up Store verkoopt tijdelijk twee setjes met daarin 3 lipsticks. Als eerste is er de Dream Collection met drie nudekleurige lipsticks, en daarnaast is er ook nog de Party Collection, met drie opvallendere tinten. Ik heb alle twee de leuke setjes met de lipsticks (in nieuwe, slankere huls) getest. Photobucket

Photobucket
De lipsticks zitten verpakt in deze schattige kartonnendoosjes. Dat ziet er erg leuk uit, persoonlijk word ik al enthousiast bij het zien van zo’n doosje. Een ‘collection’ kost €39, wat omgerekend €13 per lipstick is. De lipsticks zijn ook los bij MUS te koop (er is één filiaal in Nederland, aan de Heiligeweg) en kosten dan €19 per stuk.

Photobucket

Photobucket
De nieuwe Make Up Store lipstick hulzen zijn slanker en de ‘M’ op de dop is erop gedrukt. Bij de oude lipsticks was dat niet! Ik weet overigens niet of ze evenveel inhoud hebben, dat staat niet op de oude lipsticks en ik kan het ook niet op de site vinden. Maar deze (nieuwe) lipsticks hebben in ieder geval 4g inhoud.

Photobucket
Dream Collection

Photobucket
Party Collection

Photobucket
Alle kleuren op een rij. De lipsticks hebben ingrediënten als jojoba olie, shea boter en avacado olie die ze romig maken en tegelijkertijd je lippen voeden. De lipsticks moeten aanbrengen aanvoelen als een lipbalsem, maar ook je lippen goed kleuren. Nou, voor de bijl ermee!

Photobucket


Photobucket
Exit – Bare – Dust

Photobucket
Geen lipstick

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Exit (sheer) – is een perzikkeurige nude. Hij ziet er van veraf erg mooi uit, de lipstick kleurt goed bij mijn huidskleur. Een fijne verrassing, vaak staan nude tinten mij namelijk totaal niet! Als je dichterbij kijkt is helaas wel goed te zien dat de lipstick niet mooi aanbrengt. Het gevaar van romige lipsticks in een lichte kleur: ze brengen niet gelijk aan en je ziet elk velletje, vouwtje en rimpeltje in je lippen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Bare (sheer) – is een karamelkleur die een beetje naar jaren 60 oranje neigt. Hij is nog een stuk romiger dan Exit, en heeft ook iets meer glans. Bare dekt wat beter, maar ook bij deze kleur zie je de velletjes op je lippen goed.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Dust (sheer) – alsof ik concealer op mijn lippen draag! Dust is een hele lichte nude kleur, mijn lippen verdwijnen er zo goed als helemaal door. Een vreemd gezicht al je het mij vraagt. Dust brengt ongelooflijk ongelijkmatig aan, dekt slecht en ziet er eigenlijk gewoon een beetje vies uit op mijn lippen…

Photobucket


Photobucket
China Red – Prairie – Pink

Photobucket
Geen lipstick

Photobucket

Photobucket

Photobucket
China Red (matt) – is een knalrode matte lipstick. En het zal je niet verbazen: daar ben ik dol op! Wat een prachtige lipstick is dit zeg, goed gepigmenteerd, knallend, romig en subtiel mat. Nee, hier krijg ik nooit genoeg van.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Prairie (sheer) – is een frisse perzikkleur, perfect voor de lente en zomer. Heeft zoals beloofd een vrij transparante dekking, maar laat alsnog een mooie kleur zien. Velletjes zijn wel beter zichtbaar met deze lipkleur op, maar het is lang niet zo erg als bij haar nudekleurige zusjes.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Pink (creme) – waarom deze lipstick de naam ‘pink’ heeft is mij een raadsel. Ik zie toch echt meer een paarse bosbessen kleur. Wel erg mooi overigens! Pink is een zachte lipstick die goed dekt en een mooie glans heeft.

Photobucket
De lipsticks blijven aardig goed zitten, zeker de matte rode lipstick en de crème paarse lipstick. De ‘sheer’ lipsticks zijn erg romig en hebben daardoor een iets minder lange levensduur, maar gaan toch nog wel zo’n 3 uur mee. De lipsticks smeren allemaal fijn en zijn ook ieder zo goed als geurloos. (er is niets vervelender dan zo’n typische lipstickgeur. Brrr!)

Over smaak valt niet te twisten, maar ik vind persoonlijk de Party Collection erg gaaf. De Dream Collection viel me helaas wel erg tegen. Exit vind ik qua kleur wel heel mooi, maar de textuur is helaas niet zo prettig. Overigens voelen alle lipsticks echt als lipbalsems aan, net zoals MUS beloofde.

Dream Collection €39
Party Collection €39


Reacties

Door Meikeee op 29 februari 2012 10:36

Ik vind de party collection zooo mooi! Die rode lippenstift is echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Kiki op 29 februari 2012 10:39

Oehh echt super mooi! Ik vind vooral die Party Collection mooi (love)
xx

[Beantwoorden]


Door brenda op 29 februari 2012 10:40

Vooral chinared is echt heel erg mooi! En hij staat je ook geweldig! Misschien toch maar eventjes in de winkel kijken dan :)!

[Beantwoorden]


Door Irenka op 29 februari 2012 10:41

Die rode en die laatste. <3 Do want!
Verder ben ik er niet zo'n fan van.

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 februari 2012 10:43

bij Bear heb je: iss staan ;)
en bij je laatste stukje tekst: wek ipv wel
hihi

verder vind ik dream collectie helemaal niks..
maar party oeeeh mooi!

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 29 februari 2012 om 10:43:

ik bedoel natuurlijk bij Bare ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 10:58:

Heb het aangepast! Dankjewel :-)

[Beantwoorden]


Door Michelle op 29 februari 2012 10:43

(love) Ziet er leuk uit!
Maar ik vind 39euro vrij duur voor lipsticks..

[Beantwoorden]


Door Shen op 29 februari 2012 10:44

wauw vera die pink (bosbessenkleurige) staat je heel erg mooi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 10:58:

Dankjewel Shen ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 februari 2012 10:46

OMG die Party collection heeft echt een heel hoog kwijlgehalte! Wat een super mooie kleuren. De nude variant is ook mooi, maar daarvan denk ik dat alleen Exit mij zou staan. Ik ben van plan aan het eind van maart weer eens naar Adam te gaan en dan naar Inglot en voor het eerst Make Up Store te bezoeken. Deze lipsticks ga ik zeker bekijken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 10:58:

Leuk! Alvast veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 29 februari 2012 10:48

Ik vind de Pink wel mooi! De nudes vallen inderdaad een beetje tegen als ik het zo zie, en die knalrode is wel echt heel erg rood (A) Dus mijn voorkeur gaat zeker naar Pink!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 29 februari 2012 10:51

De party collectie vind ik mooi! Ik vind die nude kleurtjes ook wel leuk, maar je ziet ze zo goed zitten, met velletjes en alles.
De party collectie heeft dat niet, die is gewoon praaachtig. <3

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 februari 2012 10:56

Exit en Prairie staan je echt onwijs mooi! Wat heb je je ogen trouwens mooi opgemaakt op deze foto’s, staat mooi bij je blauwe ogen dat goud!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 10:59:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Tasja op 29 februari 2012 10:57

Tijdens de eerste helft van deze post was ik echt dol enthousiast: super mooie kleurtjes en ook nog eens 3 in een verpakking, dus zat al bijna een dag te plannen om naar MUS te gaan xD Maar aw wat jammer dat ze niet allemaal even lekker smeren.. en uiteindelijk vind ik alleen de rode echt super mooi, dus ja dat enthousiasme is een beetje weggebd. (die rode staat je overigens echt prachtig!)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 29 februari 2012 10:58

Wat een prachtige lipsticks, zeg! (love) Maar pfoe € 39,00…. :X

[Beantwoorden]


Door Floor op 29 februari 2012 10:59

Ah, die kleuren uit de party-collectie zijn prachtig! De andere kleuren vallen me wel erg tegen, die zou ik niet kopen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 29 februari 2012 11:06

Het eerste setje is idd een tegenvaller! Jammer… :/ Tweede set vind ik erg mooi, alleen niet ontzettend bijzonder en dan is €13 (per stuk) best prijzig voor een lippenstift! Eigenlijk zou je moeten kunnen kiezen uit een aantal kleuren en die in een setje krijgen…! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:15:

Dat zou helemaal geweldig zijn!

[Beantwoorden]


Door Milou op 29 februari 2012 11:10

Rood staat je toch het allerbeste! :-) mooie lipsticks!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:16:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Yara op 29 februari 2012 11:16

Wat zijn ze mooooi! Ik ben een beetje verliefd ;) Ik vind rood ook het mooiste staan bij je. Als ik aan jou denk denk ik direct aan rode lippen, haha! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:55:

Haha, yes! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 februari 2012 11:21

Die rode lipstick staat je geweldig! Ik vind het leuke kleurtjes, behalve die hele nude kleur.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 29 februari 2012 11:28

Die party collectie vind ik echt leuk. Die andere ehhh…not so much!

[Beantwoorden]


Door Annemarijn op 29 februari 2012 11:29

Ik ben zelf fan van de party collectie, en Vera die rode lipstick staat je echt super! Jij hebt zo’n gezicht waar je het ook echt kan dragen. Als ik zelf mijn setje samen zou mogen stellen zou ik Exit, Priarie en Pink nemen. De rode zou mij niet staan hihi. Ik vind bij jou vooral de party collectie erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:56:

Dankjewel! Iedereen kan naar mijn mening wel rood dragen, je moet alleen wel even de juiste tint vinden. En je moet je er natuurlijk ook wel comfortabel bij voelen.

[Beantwoorden]


Door NekoMara op 29 februari 2012 11:33

Wat een vreemde kleurtjes, die nude tinten! De party collection lijkt me wel erg mooi, vooral de laatste kleur vind ik origineel!

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 februari 2012 11:35

China red en Prairie zijn heel erg mooi <3 Precies van die lipsticks die ik gewoon overdag draag omdat ik altijd het accent op mijn lippen heb.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 29 februari 2012 11:37

Hmm die nude kleurtjes vind ik niet zo mooi. Prairie is echt geweldig, en ik vind Pink je heel goed staan!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 29 februari 2012 11:42

Ik ben wel benieuwd hoe de nude lipsticks eruit zien als je lip erase gebruikt.. Misschien wordt het daar wat beter van? Ik ben het trouwens helemaal met je eens dat de Party collectie leuker is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:56:

Heb het wel met concealer geprobeerd, werd een smeerboel :-(

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 29 februari 2012 11:48

Mooie kleuren (op die concealer look a like na) mooie pictures weer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 11:57:

Thanks!

[Beantwoorden]


Door Elisa op 29 februari 2012 11:50

Erg mooi ^^ ik vind rood het beste bij je staan :D

[Beantwoorden]


Door Di op 29 februari 2012 11:51

Wow die rode lippen springen eruit!! De laatste vind ik ook heel erg mooi, heel natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Helen op 29 februari 2012 11:53

Mooie kleuren zeg!
Vind de huls ook erg mooi en lekker strak :)

[Beantwoorden]


Door Debora op 29 februari 2012 11:56

ze staan je allemaal super mooi, alleen dust vind ik inderdaad ook niet zo mooi staan, net als je zegt, als of je concealer op je lippen hebt. maar die andere staan je echt pretty ! (love)

[Beantwoorden]


Door nathalie op 29 februari 2012 12:04

China red is moooi!!!!!

[Beantwoorden]


Door Glossiequeen op 29 februari 2012 12:06

Ik ben helemaal verliefd op die rode<33

[Beantwoorden]


Door Paola op 29 februari 2012 12:06

Er zitten een boel mooie kleuren bij!

[Beantwoorden]


Door Anouscka op 29 februari 2012 12:07

Wauw, de party collectie is super mooi! (love) Ze staan je ook zo mooi! X

[Beantwoorden]


Door Amanda op 29 februari 2012 12:10

Die Party collectie vind ik echt gaaf! Wel jammer dat je bij het andere setje je velletjes zo goed ziet, zonde want de lipstick zijn best prijzig en dan verwacht ik wel beter;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 12:38:

I agree :ja:

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 29 februari 2012 12:14

Ohh de party collectie is echt mooi! Die lipsticks staan je ook super, veel beter dan die nude kleurige idd. Jammer dat ik geen 40 euro over heb voor 3 lipsticks.. ga nog wel op zoek naar zon bessenachtige, rood heb ik al een mooie van.

[Beantwoorden]


Door Silke op 29 februari 2012 12:18

Er bestaat tegenwoordig ook een lip primer, misschien dat dat wel helpt bij de bleekte tinten? Dus vind ik te bleek, maar de andere twee nude kleurtjes vind ik niet mis hoor :)

[Beantwoorden]


Door jennifer op 29 februari 2012 12:27

Mijn moeder en ik vinden Pink het mooiste staan :)!

[Beantwoorden]


Door Annelies op 29 februari 2012 12:30

China red staat je super goed!

[Beantwoorden]


Door Manon op 29 februari 2012 12:35

wauw china red & pink staan je supergoed! :D

[Beantwoorden]


Door Cherel op 29 februari 2012 12:43

Iedere foto is weer prachtig!
De laatste kleur trekt mijn aandacht, erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 februari 2012 12:48

Leuk artikel! maar zo’n close-up ziet soms best raar uit, je ziet dan gewoon echt alle details, vind je dat zelf soms niet heel raar om te zien?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:50:

Haha, ja! Je ziet alles super goed. Bij mijn ogen ook elk wenkbrauwhaartje die ik niet geëpileerd heb, terwijl je die normaal nooit ziet.

[Beantwoorden]


Door cora op 29 februari 2012 12:56

prairie is ook erg mooi zeg! doet me denken aan die le lipstick van mac die iedereen ook wou. weet zo even niet meer hoe die heet maar missy lipgloss heeft er ook een artikel over geschreven toen die uitkwam

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:52:

Viva Glam Nicki? Ben nu wel benieuwd welke je bedoelt!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 29 februari 2012 12:59

Ik vind Pink een mooie kleur! En de rode staat je natuurlijk ook prachtig!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 februari 2012 13:01

wauw, heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 29 februari 2012 13:04

Wauw, de China Red (matt) staat jou echt zo goed !

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 29 februari 2012 13:14

Wow, je ziet echt duidelijk verschil tussen de lichte en wat donkere kleuren. De rode staat je weer awesome!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:53:

Dankjewel Roxanne :$

[Beantwoorden]


Door charile op 29 februari 2012 13:24

De drie laatste staan je echt super goed!

[Beantwoorden]


Door Anna op 29 februari 2012 13:27

China Red (matt) is echt mijn favoriet! ;D

[Beantwoorden]


Door jacqueline op 29 februari 2012 13:29

super leuke lipsticks van makeup store staat je goed.
xoxo

[Beantwoorden]


Door soraya op 29 februari 2012 13:30

Wauw de rode staat je echt pretty!

[Beantwoorden]


Door Joan op 29 februari 2012 14:00

China Red en Pink vind ik de mooiste kleuren, de rest vind ik eigenlijk niks. En zo te zien helemaal niks voor mij (de andere kleuren), aangezien ik bijna altijd droge lippen heb. :(

[Beantwoorden]


Door Ellebelle op 29 februari 2012 14:08

Waw, jij staat gewoon mooi met elke kleur en soort lipstick! Heel leuk om ze allemaal te zien zo!

Ik zit trouwens met een heel erg wrang gevoel. Het heeft allemaal te maken met die beautybloggersruzie, de meesten zullen wel weten wat ik bedoel. Ik heb het gevoel dat het allemaal een grote manipulatie is. Je comments worden eerst in moderatie geplaatst, en als er ook maar iets vermeld wordt over ‘het’ voorval, dan wordt het gewoon niet gepost (opnieuw: wie weet waar het over gaat, weet over welke blog ik spreek). Daarnaast lijk ik op Girlscene gewoon verwijderd te zijn?! Ik had iets over het voorval geplaatst in het forum en nu kon ik mij ineens niet inloggen en probeerde ik opnieuw een wachtwoord aan te vragen, blijkt mijn e-mailadres daar niet meer te bestaan! Is dit geen manipulatie, ik bedoel, dit stilzwijgen allemaal. Heel kinderachtig! Een pot nat. Ik bezoek geen van die blogs dan ook nog. Jammer dat ze er niet durven voor uitkomen en dit kinderachtig over het web uitvechten.

Sorry, dat moest van mij af. Hopelijk komt nog aan het licht hoe zeer die bloggers wel kunnen manipuleren, en GS! Iemand moest er eens een artikel over schrijven! Een krant, tijdschrift of zo.

Gelukkig kan ik nog terecht op blogs als deze! Go Vera!

[Beantwoorden]

Yasmina antwoordt op 29 februari 2012 om 19:13:

omg…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:55:

Hee Ellebelle, lijk me vreemd dat je zomaar van GS verwijderd ben! :-S Mail anders even naar ze. En dat wrange gevoel… Doe waar jij je fijn bij voelt, dan wordt dat gevoel denk ik vanzelf wel minder <3

[Beantwoorden]

Ellebelle antwoordt op 1 maart 2012 om 13:09:

ik weet natuurlijk niet zeker of GS mij ook echt ‘verwijderd’ heeft, maar ik laat het gewoon zijn. Je hebt gelijk. Het heeft weinig zin om me hier druk over te maken :)

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 29 februari 2012 om 21:29:

Ik denk dat ik weet waar dit over gaat ja…..

[Beantwoorden]


Door Juudith op 29 februari 2012 14:11

Oeee die laatste 3 zijn moooi!!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 29 februari 2012 14:20

wauw echt hele mooie kleurtjes, vooral het eerste setje vind ik erg leuk =]

[Beantwoorden]


Door Sofie op 29 februari 2012 14:25

Hoewel ik normaal eerder naar nude-tinten neig, vind ik in dit geval de party collection er veel beter uitzien. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de kwaliteit daarvan beter is :) Helaas, geen Make Up Store in België :no:

[Beantwoorden]


Door Elke op 29 februari 2012 14:31

Ik ben fan van de laatste! :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 29 februari 2012 14:42

Hm, ik vind eigenlijk alleen de knalrode lipstick heel mooi. De andere accentueren je velletjes nogal (zoals je zelf al zegt). Jammer, maar wel prettig voor mijn portemonnee.

[Beantwoorden]


Door Chantal Helena op 29 februari 2012 14:49

Wauw, vooral die rode is BOEM, rood! ;-) staat je erg goed. De prairie vind ik je ook mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 februari 2012 15:00

Ooh wauw, die rode! Misschien toch maar eens een keer gaan voor ‘red lips’..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:56:

Jaaa! :ja:

[Beantwoorden]


Door Cherish op 29 februari 2012 15:02

Party Collection (love) staat op mijn wishlist ;)

[Beantwoorden]


Door Demi op 29 februari 2012 15:11

ik ben toch niet zo enthousiast, sorry! ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:57:

Haha, dat is niet erg hoor! Het zijn niet mijn lipsticks ;-)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 29 februari 2012 15:51

De eerste set vind ik niet mooi, maar de tweede wel. China Red is een perfecgte match voor mij, ik hou van rood en matte en die naam! Prairie is ook mooi, en oooh de paarse bosbessen kleur. Dat setje is echt heel mooi. Ooh dat setje vind ik heel mooi, misschien ga ik hem wel kopen :D

[Beantwoorden]


Door Allissa op 29 februari 2012 15:54

Ah de rode staat je toch zo prachtig (:

[Beantwoorden]


Door Martina op 29 februari 2012 15:57

Ik ben gek op nude kleuren, maar vind het jammer dat je het zo goed kunt zien als je droge lippen hebt. Die rode is wel heel erg pretty! (A)

[Beantwoorden]


Door stephanie M op 29 februari 2012 16:01

Rode lippenstift staat top bij jou! (ik vind van deze kleuren de rode ook het mooiste bij jou staan) xx

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 29 februari 2012 16:05

De eerste 3 vind ik niet echt mooi, maar die anderen wel!!

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 29 februari 2012 16:17

Wow die rode staat je echt prachtig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Dilber op 29 februari 2012 16:22

hahah zo leuk by de nude kleuren lach je iets minder, en dan heb je de rode lipstick op en dan zie je gewoon aan je gezichtuitdrukking dat je het helemaal te gek vindt de kleur :love:
De laatste kleuren staan je het super!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:58:

Haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 29 februari 2012 16:25

Ik zal eerder gaan voor de party collectie, de kleuren uit de party collectie vind ik persoonlijk mooier;D

[Beantwoorden]


Door Marieke op 29 februari 2012 16:28

ieks! de dream collectie valt vies tegen.. de party collectie vind ik wel echt heeeeel gaaf. maar als ik echt even goed nadenk, heb ik al die kleurtjes al wel los in mijn stash.. ;)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 29 februari 2012 16:28

De rode en de laatste vind ik eigenlijk alleen mooi, de rest vind ik helaas een beetje tegenvallen omdat het zo in de lijntjes trekt :(

[Beantwoorden]


Door Mariette op 29 februari 2012 16:34

Wauw, de partycollectie is super!!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door Soesja op 29 februari 2012 16:45

Ooooooh dit is zozozo mooi! Gewoon alleen al het doosje, yay! Vooral de kleuren in de Party collection vind ik gaaf (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 29 februari 2012 16:47

Die kleur “pink” (die eigenlijk niet roze is) staat je goed! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:58:

Dankjewel! (A)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 29 februari 2012 16:50

Spijtig van de drie eerste kleuren, maar de rode kleur is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 februari 2012 17:00

die tweede collectie vind ik heel mooi!
die eerste niet echt..

[Beantwoorden]


Door Evi op 29 februari 2012 17:03

Wauw, die laatste kleur staat je zo mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Diede op 29 februari 2012 17:05

leuke lipsticks allemaal !
misschien leuk idee om de lipstick van rimmel londen van kate moss te revieuwen? :)

xxliefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:58:

Heb ik al gedaan!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 februari 2012 17:20

Die china red lipstick staat je echt suuuuuper mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Noëlle op 29 februari 2012 17:31

De Party Collectie is echt onwijs mooi! En 39,– voor drie lipsticks van goede kwaliteit is eigenlijk ook wel een fijn prijsje. Love it! (love)

[Beantwoorden]


Door Zhané op 29 februari 2012 17:46

Die partycollection is echt wauw.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 29 februari 2012 17:59

Wauw, I love Make Up store! Hun pigmentatie is altijd mind-blowing. Natuurlijk staat de rode lipstick je het mooist! Prachtige kleur, mooi rood, gewoon rood-rood, no fakered. :) Geweldige lipsticks.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:59:

We love the red! (love)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 29 februari 2012 18:18

Prachtige kleuren, vooral de party collection!

[Beantwoorden]


Door Lauwchen op 29 februari 2012 18:21

Ik vind ze op de foto’s van het product zelf mooier uitzien.. (:

[Beantwoorden]


Door Jet op 29 februari 2012 18:39

die pink (creme) staat je geweldig! <3

[Beantwoorden]


Door carmen op 29 februari 2012 18:47

Bij de china red lipstick hebben je lippen echt de perfecte vorm! Hij staat je super mooi, net als alle rode lipstick ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:59:

Ahh dankjewel (love)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 29 februari 2012 18:50

Leuk artikel ik vind vooral prairie en pink mooi ! en rood staat jou natuurlijk net zoals alle andere rood prachtig ! Nude lipstick vind ik niet echt mooi bij niemand eigenlijk $

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 februari 2012 om 19:59:

Ik denk dat rood en nude beiden een beetje love/hate gevallen zijn.

[Beantwoorden]


Door Desiree op 29 februari 2012 18:56

Mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 29 februari 2012 19:03

Haha, bij elke foto van je hele gezicht, zie je aan je uitdrukking hoe leuk je de lipstick vindt, geinig :)
Mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 29 februari 2012 19:11

Ik vind de eerste 3 kleuren niks, maar de laatste zijn awesomeee (love)

[Beantwoorden]


Door Axelle op 29 februari 2012 19:30

wauw super mooie lipsticks !

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 februari 2012 19:32

Ik vind Prairie erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Mieke op 29 februari 2012 19:45

De meeste kleurtjes zien er van dichtbij niet heel mooi uit, maar China Red en Pink staan je echt heel mooi en zien er van dichtbij ook netjes uit! :yes:

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 29 februari 2012 19:46

Prairie is supermooi, die wil ik! En China Red ziet er ook heerlijk uit.. (love) Jammer dat de rest zo tegen valt!

[Beantwoorden]


Door jolien op 29 februari 2012 19:52

Bare is zoooo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 29 februari 2012 20:15

Bare, Sheer en China Red zijn echt geweldig :).

[Beantwoorden]


Door lonneke op 29 februari 2012 20:18

Waue die laatste 3, lovely!

[Beantwoorden]


Door Jill op 29 februari 2012 20:22

Mooooooiii. Pink staat je errrug goed!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 29 februari 2012 21:02

Doe mij maar de partygirl collectie haha!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 29 februari 2012 21:22

Wauuuuuuuuw, wat een mooie kleuren zeg! Ik ben zelf van nude, maar rood staat jou echt heel mooi. :) hihi

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 29 februari 2012 21:22

Ik vind dust juist eigenlijk wel heel mooi staan, maar ik ben dan ook wel erg fan van de nude lips. Alleen zie je de velletjes wel erg goed, dat is wat minder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:34:

Ja zoiets is natuurlijk persoonlijk! Ik vind nude ook mooi hoor :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 februari 2012 21:26

Prairie en Pink vind ik echt super mooi! Staan je ook echt goed.
Rode lippenstift ben ik zelf nog wel een beetje bang voor.. Maar China Red staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Lily. op 29 februari 2012 21:27

Ik vind de nude kleurige niet zo mooi, maar die andere collectie wel heel mooi! Je ziet gelijk dat je een stuk blijer kijkt bij de rode lipstick dan bij Dust, hahaha : )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:34:

Haha, heb ik niet expres gedaan ofzo maar het valt me ook op! :D

[Beantwoorden]


Door Sophie op 29 februari 2012 21:34

Wauw, wat staan alle kleuren uit de Party Collectie je geweldig zeg!

[Beantwoorden]


Door Tine op 29 februari 2012 21:36

De eerste is op zich wel mooi, en die laatste drie vind ik ook mooi. De laatste 2 vind ik het mooist. die rode is echt vuurrood! Wow!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 29 februari 2012 22:09

WAUW! Ik vind beide sets met lipsticks heel erg mooi. Mijn voorkeur gaat uit naar de Dream Collection. Fijne nudekleuren, love it! Vind de prijs trouwens ook heel goed te doen voor 3 prachtige lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Linsey op 29 februari 2012 22:45

waar is make-up store te vinden? :$ xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:35:

Aan de Heiligeweg in Amsterdam.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 29 februari 2012 22:46

Op de dozen leken china red mj het mooist en op de foto´s ook! Toch een soort klassiek rood waar ik gewoon té erg van houd haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:35:

*high five*

[Beantwoorden]


Door Vera op 29 februari 2012 22:48

Ik vind de donkerdere, felle kleurtjes het mooist! Jammer dat de lichtere kleurtjes velletjes meer zichtbaar maken!

[Beantwoorden]


Door Roos op 29 februari 2012 22:55

Wat doen die fullface foto’s toch veel! ( en wat sta je er elke keer weer leuk op! ) Ik bedoel, bare, in de close up vind ik het maar niks, maar fullface vind ik het je super staan.
Ik vind exit en bare van de nudekleuren toch echt heel mooi bij jou!
Jammer van de textuur.
En pink vind ik een hele hele hele mooie kleur! Wauw. Maar hij is idd niet pink. En natuurlijk staat red zoals altijd weer classy (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:36:

Dankje! En ja, de full-face foto’s maken het wel compleet, maar wat mij staat kan jou weer iets minder mooi staan en andersom. Dus dat vind ik wel lastig!

[Beantwoorden]


Door Jura op 1 maart 2012 00:12

Lijkt China red niet heel veel op kleur 1 van de kate lipsticks? Van Rimmel? Want die is ook zo donker, en mat.. Dus misschien een goedkopere dupe?
En misschien nog een idee voor een artikel, dupes! Catrice heeft bijvoorbeeld allemaal chanel dupes bij de nagellakjes zitten :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 maart 2012 om 09:36:

Ik heb de rode Kate lipstick ook, vind hem zelf niet zo fijn, maar hij lijkt er inderdaad wel op :-)

[Beantwoorden]


Door Katja op 1 maart 2012 09:00

In eerste instantie dacht ik dat ik de Dream Collection leuker vond, maar ik vind ze eigenlijk allebei wel heel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 maart 2012 09:02

Prairie is prachtig, maar om daar nou een heel setje voor aan te schaffen zal ik maar niet doen haha!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 maart 2012 09:48

haha! grappig om te zien hoe je bij de laatste 3 lipsticks veel meer straalt:D Ik vind ook de laatste drie het mooiste;)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 1 maart 2012 12:03

Hmm de eerste 3 vind ik niet zo geslaagd, de laatste wel! Die rood staat je weer prachtig :)

[Beantwoorden]


Door leah op 1 maart 2012 13:08

wauw Prairie staat je erg mooi!
Dust en Bare wat minder, maar ik weet niet of dat iemand uberhaupt mooi kan staan. ;)
duidelijke review :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 maart 2012 14:59

Wauw, die China Red is echt een Veracamilaa-rode kleur. Die vind ik het mooist staan, samen met de Pink dinges :-)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 1 maart 2012 15:24

Ik vind de laatste kleur het mooist! De rest vind ik niet heel spetterent…

liefs Mireille
dresslikemi.com

[Beantwoorden]


Door nirosha op 1 maart 2012 19:44

Vooral fan van de laatste 3, China red ziet er echt super uit!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 1 maart 2012 20:10

dr zitten zeker mooie kleurtjes tussen hoor

[Beantwoorden]


Door Ester op 1 maart 2012 22:52

Wauw, mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 maart 2012 15:52

Ik vind de lipsticks van het setje ‘dream collection’ het mooist! ^^)

[Beantwoorden]


Door Rina op 3 maart 2012 16:24

wauw, Vera<3 vooral die rode staat jou zo super de duper goed! ik wou dat het er ook zo bij mij uitzag……

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 maart 2012 23:07

China Red staat je zo goed, de rest vind ik eerlijk gezegd niet mooi! Maar rode lippen staan je echt geweldig, echt BAM in your face, maar jij kan dat hebben. Jaloers ;)

[Beantwoorden]