L-O-V-E, foute liefdesliedjes

Het is alweer bijna valentijnsdag, en dat vraagt erom je te verdiepen in teddyberen, hartvormige snoepjes, chocola, romantische films en liefdesliedjes. Hi heeft mij gevraagd of ik een video wilde maken waarin ik vertel wat mijn Foute Fijf (zo schrijf je dat, lekker vaut!) van liefdesliedjes is. Speciaal voor valentijn! In onderstaande video vertel ik er meer over. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien & hier voor mijn Foute Fijf

Deze video werd mede mogelijk gemaakt door Hi.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 9 februari 2012 | 59 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door HollandaBeauty op 9 februari 2012 10:06

Leuke filmpje met plezier gekeken.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 februari 2012 10:09

Leuk filmpje! :)

Je foute Valentijnnummers zijn leuk, haha, “Hero” snap ik je wel maar “My Heart Will Go On” vind ik eerder mooi dan fout, haha :P 1 van mijn favoriete foute Valentijnsnummers is “I will always love you” van Whitney Houston, haha :D

PS: word altijd zo vrolijk van jouw “hoiii” in je filmpjes in het begin :D Ga zo door met je leuke filmpjes! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 10:45:

Celine Dion vind ik wel een beeetje fout hoor (A)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 9 februari 2012 om 14:54:

Haha, OK, in het algemeen vind ik haar liedjes ook wel fout maar “My Heart Will Go On” is een uitzondering voor mij :P (A)

[Beantwoorden]

Amanda antwoordt op 9 februari 2012 om 16:46:

Haha ik vind hem soms wel mooi, maar echt te Vout;) met Valentijn.

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 9 februari 2012 10:12

Haha, ik noem het melige muziek. Op dat gebied ben ik helaas veel te ‘nuchter’, maar soms, in de juiste bui kan het wel werken :).

[Beantwoorden]


Door Naomi op 9 februari 2012 10:32

Ik vind echt alle liedjes mooi die jij op noemt ^^

[Beantwoorden]


Door Cherel op 9 februari 2012 10:35

Leuk filmpje! Kan me helemaal vinden in het Titanic liedje, haha!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 februari 2012 10:41

Heel erg leuk filmpje weer! Wat een foute boel zeg haha

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 februari 2012 11:13

Mijn ultieme valentijns/jank/liefdeslied is volgens mij ‘The Rose’ van Bette Midler, en op 2 staat bij mij Foreigner met ‘I wanna know what love is’. Van nummer 3,4 en 5 heb ik eigenlijk geen idee omdat dergelijke muziek niet echt “mijn stijl” is. Ik hou meer van wat ruigere nummers. ;)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 februari 2012 11:18

Een fout ‘liefdesliedje’? Kleine Viezerik met Shawty :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 12:11:

Hahah, nice!

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 februari 2012 12:18

Hahaha ”Enrikie, Enrikee”, geweldig :crazy:

[Beantwoorden]


Door emma op 9 februari 2012 12:19

Haha, ik ben het helemaal met je eens. Ik zou ook de Backstreet Boys & Britney Spears in mijn foute valentijnslijst zetten, maar ik hou dan ook wel van foute muziek (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 12:46:

Ook erg lekker! :D

[Beantwoorden]


Door Rebekka op 9 februari 2012 12:23

Wat een prachtige trui! Waarvan is ie? ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 12:46:

Thanks, die is van H&M.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 februari 2012 14:08

Ik hou van foute liefdesliedjes! Voor mij staat op 1 (met stip): Boyz II Men – On Bended Knee. Gevolgd door: Foundations – Build Me Up Buttercup, Brenda Lee – Break it to me Gently, Backstreet Boys – Incomplete (ben bijna 15 jaar fan geweest dus ze mogen niet ontbreken) en iets van Boyzone ofzo (No Matter What) of Westlife (Color my World, ook opgenomen door Backstreet Boys). De nummers van de Foundations & Brenda Lee zijn al heel oud, maar zo cheesy en toch leuk tegelijkertijd.

[Beantwoorden]


Door jennifer op 9 februari 2012 14:28

Haha leuk filmpje. Ik vind Hero zo’n leuk liedje!! Op MTV was laatst een documentaire van Enrique en z’n muziek carriere en sindsdien luister ik Hero echt vaak. Hij hijgt wel een beetje in het begin haha. En ik weet zeker dat iedereen One Time van Justin Bieber een fout liedje vind maar ik word er echt vrolijk van haha, hoe fout hij ook is. Dat schattige stemmetje wahahahaha leuk. En ik vind Teenage Dream van Katy Perry ook wel een beetje fout. En nog steeds leuk.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 februari 2012 14:44

kiss me- ed sheeran! echt zo’n zwijmel lied, erg fout! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 15:56:

Jaaa, die is ook goed!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 februari 2012 14:50

Leuk filmpje! Ik heb je nummers geopend op Spotify en ben ze nu aant luisteren haha :) hero is idd echt een zwijmelliedje, heerlijk!
Wel een beetje gek, er staat bij dat dit de ‘foute fijf’ van Dennis (??) zijn ipv Vera Camilla..
Xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 15:56:

Nice! ^^) Veel plezier met luisteren.
En… Dennis? Dat klopt niet, ik ga even kijken hoe dat kan.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 9 februari 2012 14:57

Hahaha ze zijn wel echt fout ja! Maar stiekem geniet ik ook van “Hero” hoor! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 15:55:

Hij is ook heeerlijk! :$

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 februari 2012 14:59

Jouw ring!!!!!!!!!! (love) (love) (love) Waar heb je die gekocht en voor hoeveel? XxX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 15:55:

Die is van H&M Divided ^^)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 9 februari 2012 15:24

valentijnsdag is my favoritee!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 februari 2012 15:55

haha! grappig filmpje! leuk gedaan:D

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 9 februari 2012 15:55

echt een leuk filmpje, ik zou echt niet zo op een fout liefdesliedje komen, ik denk dan meteen aan “I’m sexy and I now it’ ofzo niet echt een liefdesliedje. De meeste liefdesliedjes vind ik niet echt fout. :/

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 februari 2012 15:57

Heerlijke liedjes heb je uitgekozen! Ik vind Hero van Enrique Iglesias echt prachtig. Niet eens het lied zelf, maar vooral de videoclip, zoals je zelf ook al zegt! Verder blijft True Love van Faith Evans mijn ultieme liefdesliedje. Dat is ook het lied van mijn vriend en mij, van toen we elkaar 6 jaar geleden leerden kennen, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 17:42:

Kende True Love nog niet, maar ben hem nu aan het luisteren; lekker R&B! I like.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 februari 2012 16:08

Hahah wel grappig dat je Enrique Iglesias – Hero als fout nummer hebt gekozen, want I totally love him! Maar ik heb niet echt een Foute Fijf en dat heeft een reden. Ik haat Valentijnsdag en dat is niet omdat ik single ben, want doen ik een vriend had, haatte ik het ook! Ik kan er gewoon niet zo goed tegen hoe allerlei zaken en bedrijven er een sport van maken om zo veel mogelijk valentijns artikelen aan te bieden. Het is toch geen sport? Ook vind ik dat het te materialistisch is geworden. Er moet gekocht worden, dat gebeurt ook op school. Misschien komt het ook wel tegen mijn afkeer van liefde, maar het is het liefst een dag waarop ik me ziek meld en ik niet naar school hoef!
Ik ben zelf de 18e jarig, dus 4 dagen na Valentijnsdag, en al mijn hele leven krijg ik van die goedkope sale dingen uit de Valentijnscollectie. Hahah het is verder niets persoonlijks hoor als je wel van Valentijnsdag houdt, want dan snap ik dat je het een leuke dag vind!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 17:43:

Je hoeft niet perse wat te kopen met valentijnsdag, maar gewoon samenzijn met degene van wie je houdt is toch ook al heel fijn? :-)

[Beantwoorden]

Dionne antwoordt op 9 februari 2012 om 22:14:

Hahah ja klopt, alleen ik vind zo jammer dat de nadruk wel gelegd wordt op het kopen voor iemand. Of iets van chocola, of een kaart en dat vind ik overbodig. Maar ik denk ook dat het komt omdat ik weer eens lekker vlak voor Valentijnsdag ben afgewezen door een jongen die ik best leuk vond. Achja shit happens en geef mij maar Carnaval! ^^)

[Beantwoorden]


Door mireille op 9 februari 2012 16:33

leuke video (:
Waar heb je die super geweldige hartjes ring trouwens vandaan? (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 17:40:

Die is van H&M Divided!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 februari 2012 16:53

Wat een leuk filmpje! Het liedje van Enrique vind ik nog wel leuk, haha :-)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 9 februari 2012 17:01

Valentijn is voor mij ook ieder jaar extra bijzonder want mijn lieve neefje (kindje van mijn zus) is dan jarig! (love) Die krijgt iig altijd een kaartje met valentijn :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 17:40:

Ahhh, leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 februari 2012 17:04

Leuk filmpje!! Ik vind Enrique Iglesias super!! Ik hou van zijn nummers! Niet allemaal… maar veel toch wel :)

[Beantwoorden]


Door iris op 9 februari 2012 17:06

hi ik ben op 5 feb jarig cool he?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 februari 2012 om 17:39:

Leuk! 1 dagje eerder :-)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 9 februari 2012 17:42

Heel leuk om te horen! Alleen bij jouw BESCHRIJVING van My heart will go on en Titanic moet ik al bijna huilen, die film is ZO mooi! Kan niet wachten tot die opnieuw in de bios komt, haha, nog 2 maanden!! Ik heb verder niet echt iets met valentijn of zo, heb ook geen valentijn, maar ik heb er ook geen haat aan :)

[Beantwoorden]


Door Ester op 9 februari 2012 18:24

Leuk filmpje en een superleuk idee. Maar ik moet er echt wel hard over na gaan denken welke top vijf aan foute liefdesliedjes ik heb… Ik ben sowieso niet zo van de zoete liedjes dus dat gaat moeilijk worden! IK heb ook Spotify Premium maar dan via KPN zelf en dat is echt een verademing zonder al die reclametroep erbij!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 9 februari 2012 19:28

Superleuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 februari 2012 19:52

Je hebt echt super leuke liedjes uitgekozen!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 9 februari 2012 20:24

Ik geniet nog steeds van je intro + outro. :) Vind hem zo leuk! Enrique is inderdaad amazing, he is handsome for sua. ;D

[Beantwoorden]


Door Doris op 9 februari 2012 20:43

erg leuke keuze (; ik kan zo gauw niet een faute fijf bedenken, want ik ken vooral hele mooie liefdesliedjes, geen faute, haha. Maar ik vind ‘I Just Can’t Stop Lovin’ You’ van Michael Jackson toch ook wel een goeie. Heerlijk.

[Beantwoorden]


Door evelien op 9 februari 2012 22:25

Usher – my boo
Nelly ft Kelly Rowland – dilemma
Drake ft Rihanna – take care
Mariah Carey – We belong together
Treintje Oosterhuis en Marco Borsato – Een wereld zonder jou

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 9 februari 2012 om 22:32:

En mijn vriend háát al deze liedjes. Hij noemt dat: “schmutzen muziek”.

[Beantwoorden]


Door Jildou op 9 februari 2012 23:31

Oeee SPOILER ALERT voor Titanic :P

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 10 februari 2012 17:32

Oehoe oehoe! Wat lekker fout!!!! Like it ;)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 februari 2012 19:41

Foute Fijf, haha. Snoephartjes, hmm! HAHA je verkracht inderdaad de hele naam, geniaal. Wow, ik ken 3 liedjes van jouw lijst :D Titanic, zo’n mooie film, ook een mooi liedje ja <3.

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 11 februari 2012 16:49

Hoi Vera,

Er staan een aantal foutjes bovenaan in de tekst:

Foute Vijf i.p.v foute fijf.
En fout i.p.v vaut.

Raar dat niemand dat heeft gezien…

xx. Ps. Hahaha, grapje ik wist het zelf ook wel horr hahaha

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 februari 2012 13:21

Toevallig dat Whitney erin staat, nu ze is overleden. :no:

[Beantwoorden]


Door Sophie op 12 februari 2012 14:31

Nadat ik gister deze blog had gelezen, zocht ik dat liedje van Winston Houston weer op, en vandaag hoor ik dat ze is overleden! Hoe raar!
Leuk geschreven, en alvast een fijne valentijn ;-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 12 februari 2012 22:04

Leuke video! ^^)

[Beantwoorden]


Door niall op 11 februari 2014 14:56

ik vind kabouter plop heel mooi! :wave:

[Beantwoorden]