Highlighters – mijn favorieten & hoe/waarom breng je het aan?

Als ik enthousiast ben, dan praat ik. En véél ook. Over highlighter ben ik erg enthousiast en dat merk je dan ook in onderstaande video. Je bent gewaarschuwd! Ik klets de oren van je kop en laat je mijn favoriete highlighters zien, vertel waar je het aanbrengt, waarmee je het aanbrengt en waarom je het aanbrengt. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.


Ik heb voor alsnog geen mooie budget drogisterij highlighter kunnen vinden.
Heb jij een tip, dan hoor ik het graag!

Ps: mijn hoofd lijkt wat roze en mijn blush een beetje overdone, maar ik zweer op mijn gehele rode lipstick collectie dat dit door YouTube komt. In de video op mijn computer zie je dit totaal niet, ik lijk daarin eerder wat bleekjes.


Reacties

Door Laurence op 23 februari 2012 10:06

Je filmpjes zoals: blush aanbrengen en deze highlighter tutorial zijn echt heel handig. Ik leer er enorm veel uit! dankjewel! x

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 23 februari 2012 10:08

Ik ben echt dol op highlighters! Dank je voor het filmpje, helaas weet ik ook niet meteen een budget highlighter.

[Beantwoorden]


Door Paola op 23 februari 2012 10:12

Wat weer een handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Manon op 23 februari 2012 10:14

Fijn filmpje weer! Ik zag bij de Essence een nieuwe vloeibare highlighter liggen in pennenvorm. Hier las ik veel goeds over, lekker budgetproof ook.. Ik geloof zo’n 4 euro!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 10:20:

Oja, natuurlijk! In het nieuwe assortiment. Goed dat je het zegt! Ik hoop dat ik hem snel hier in Arnhem spot, dan koop en review ik hem.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 23 februari 2012 10:15

Super handig filmpje! Eigenlijk merk je pas als je erover na gaat denken dat je dan altijd zomaar iets doet he…:$

Ik vind het filmpje niet te lang hoor, gewoon lekker gezellig :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 februari 2012 10:16

Ik hou ook erg van highlighters! Mijn favoriet zijn de perles de nuit van Guerlain. Op mijn wenkbrauwbot gebruik ik het liefste Shroom van MAC :)
En een budget highlighter… Essence heeft er eentje maar die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Verder heeft Catrice er ook eentje gehad in een limited edtion, de urban baroque collectie was dat geloof ik.

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 23 februari 2012 10:17

Wederom een leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 23 februari 2012 10:22

Haha Leuk filmpje, lekker enthousiast! :wave:

[Beantwoorden]


Door Andrea op 23 februari 2012 10:28

Bij Catrice heb je een highlighter pen. Ik vind de pen persoonlijk erg goed. Je kan hem herkennen aan de lichtroze verpakking, misschien dat je die kan reviewen :) Hij is net nieuw en volgens mij ook vast in het assortiment ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 10:49:

Goede tip! Ik ga er naar opzoek.

[Beantwoorden]

Leony antwoordt op 23 februari 2012 om 21:45:

Is inderdaad erg mooi, hij komt mij bekend voor van een ander merk maar ik weet alleen niet welk ^^)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 23 februari 2012 10:31

Wat heb je een mooie ooglook op! Mijn favoriete highlighter/blush is Rose Quartz, deze highlighter maakt voor mij een wereld van verschil en zou me geen raad weten als hij op ging..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 10:49:

Die heb ik ook en is ook errrg mooi inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Helen op 23 februari 2012 10:33

Wat een super leuk en handig filmpje! Misschien moet ik toch wat vaker highlighter gaan gebruiken..
Heeft Essence er niet meer eentje? Heb daarvan 3 backups omdat ik hem zo fijn vind dus misschien is deze uit de collectie..

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 23 februari 2012 10:36

Heel handig, je filmpje! Ik vind Gotta Glow van ELF echt prachtig. Die komt uit de studio lijn en kost geloof ik 4 euro (zo uit m’n hoofd). Die is echt schitterend!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 februari 2012 10:42

Ik vind het altijd zo leuk dat je zo enthousiast verteld! Goed uitgelegd. Ik heb juist hele duidelijk jukbeenderen, er steekt echt een soort bot uit mijn wang. Daarom draag ik eigenlijk nooit highligther, dan valt dat zo overdreven op.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 10:50:

Ohhh mooi! Ik ben jaloers. En een beetje highlighter kan denk ik juist wel mooi zijn, als je het subtiel aanbrengt. Maar het is persoonlijk natuurlijk, alleen dragen en doen wat jij fijn vindt! :ja:

[Beantwoorden]

Brechtje antwoordt op 23 februari 2012 om 12:37:

Bedankt voor je advies! Ik ga het proberen. Dan ga ik ook maar opzoek naar een mooie budget hightlighter. ;)

[Beantwoorden]


Door Janne op 23 februari 2012 10:43

ik heb een mooie gouden van gosh, daar ben ik echt verliefd op! hij is 6 euro en je krijgt echt een mega groot ding met een hele fijne spiegel, aanrader dus!

[Beantwoorden]


Door Emmely op 23 februari 2012 10:49

Wat ben je toch weer prachtig opgemaakt! (love)
Staat je super! Fijne dag en shopse!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:36:

Dankjewel Emmely! Jij ook een fijne dag gewenst :-)

[Beantwoorden]


Door Nicky op 23 februari 2012 10:54

Goed, je gebruikt dus highlighter om de illusie te creëren dat je jukbeenderen hebt. Maar wat als je net als ik net té bolle wangetjes hebt? Niet per se m’n jukbeenderen, maar ik heb (op m’n 21) nog steeds babyvetwangetjes. Weet je wel, die wangetjes waar omaatjes graag in knijpen? En daar wil ik dan weer graag wat aan doen :D

[Beantwoorden]

sita antwoordt op 23 februari 2012 om 11:27:

Same problem, ik vind highlighter egt mooi het staat ook me wel leuk maar egt door die wangetjes .. :nod:
ik krijg dan egt een :wtf: look. nahja xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:39:

Ik weet wat je bedoelt, een oude vriendin van me heeft ook zulke appelwangetjes waar iedereen altijd opmerkingen over maakt en waar zij heel onzeker is/was, terwijl ik ze juist heel mooi vind!

Maar ik snap wel dat highlighter dan too much is. Ik raad je aan daarom een lichte, matte kleur blush te dragen. Licht roze of een lichte perziktint bijvoorbeeld, eentje die niet teveel opvalt. Leg de focus op je ogen door die heel mooi op te maken en daar juist wel een shimmery highlighter te gebruiken. Zorg dat je ogen de eye catchers worden (of je lippen! Dat kan natuurlijk ook) en houd je wangen zo naturel mogelijk.

Ik vind appelwangetjes nog steeds mooi!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 23 februari 2012 10:56

Wat een enorm gezellig filmpje! Ik hou wel dat je geklets hoor :-)
Ik gebruik vaak highlighters uit oogschaduwpaletjes.
Een hele mooie shimmery zit in een paletje van L’Oreal-Doutzen Kroes voor blauwe ogen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:41:

Die heb ik ook! Erg mooi inderdaad :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 februari 2012 10:57

erg handig dit filmpje!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 23 februari 2012 11:03

hoihoi,
Leuk filmpje, toen ik jou hoorde zeggen dat jij geen highlighter van essence/catrice haad gezien bedacht ik me van ”hee, volgens mij heb ik er eentje die nie limeted edition was bij essence.. van de sun club (er staat niet op dat ie limeted edition was en laatst had ik sun club geloof ik nog gezien..) Het heet highlighter powder 01 summer glow. Met hele gave gouden glittertjes! (Misschien leuk voor een feestje? Ik weet iig wel dat ze hem niet bij iedere kruidvat hebben en misschien is ie alleen rond de zomer te koop, misschien toch een goede tip??
xx

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 23 februari 2012 om 11:10:

oh en als je gaat shoppen? Misschien weer een shoplog als je leuke spulletjes/make-upjes/kleding hebt gekocht? (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:41:

Goede tip! Ik ga er naar kijken, dankjewel!

Ps: shoplogje volgt :-)

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 februari 2012 11:05

neeee, nu heb je me enthousiast gemaakt en moet ik gaan shoppen!

[Beantwoorden]


Door lotte op 23 februari 2012 11:08

Ik ben echt dol op jouw site! eigenlijk plaats ik nooit een comment, maar ik wilde dit wel even zeggen. en ik leer echt veel van je filmpjes :)
xx (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:42:

Dankjewel!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 februari 2012 11:12

Ik vind de highlighter uit een LE van Catrice heel erg mooi, alleen die is dus nu niet meer de koop. En de losse pareltjes van TBS zijn ook echt ontzettend mooi, alleen niet bepaald budget.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:42:

Nee, dat bedacht ik me later ook. Ik dacht dat ze ongeveer €10 waren (wat ik niet duur vind voor zo’n mooi product, hoewel het nog steeds geen essence/catrice prijs is), maar hij kost €17! :O

[Beantwoorden]

Vicky antwoordt op 23 februari 2012 om 17:05:

Die losse pareltjes hebben ze ook bij de hema, voor een hema prijsje ;-)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 23 februari 2012 11:13

wauw hier heb ik veel van geleerd! dankjewel<3

[Beantwoorden]


Door luna op 23 februari 2012 11:22

ik hou wel van een beetje geklets! (love)
en ik heb hier ook echt veel aan gehad, ik wist nooit precies waar ik het voor moest gebruiken, wel jammer dat er geen mooi budget highlighter is (hopen dat je m nog tegenkomt!) om uit te proberen of het wat voor me is, ik heb nameijk echt babywangetjes en ik denk dat het daar niet zo mooi bij is.

xxliefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:43:

Ik heb al wat tips gekregen dus ik ga de highlighters nog shoppen en reviewen!

[Beantwoorden]


Door Adriënne op 23 februari 2012 11:22

Ik geloof dat Essence binnenkort in het nieuwe assortiment er ook een vloeibare highlighter (jeweetwel, in zo’n pennetje) bij krijgt? <3

[Beantwoorden]


Door Merel op 23 februari 2012 11:30

Hahaha, alleen Vera kan 11 minuten lang over highlighter praten zonder dat het saai wordt. Het liefst zou ik highlighter over mijn hele gezicht aanbrengen omdat het zo mooi glimt, maar ik denk niet dat het dan mooier wordt ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:43:

Hahah herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 23 februari 2012 11:31

Ik heb een hele mooie budget highighter van MNY; nummer 401
het is een hele goede gepigmenteerde shimmer kleur :)
voor het wekbrauwbot gebruik ik een oogschaduwmono van catrice; bring me frosted cake, dat is een mooie matte kleur.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 februari 2012 11:32

Ik heb een hele mooie highlighter van Catrice, maar dat was wel een LE van 1.5 jaar geleden. Ik gebruik trouwens alleen in de zomer highlighter in mijn gezicht om het net iets meer zo’n zomer glans te geven zeg maar. Mijn favo highlighter is van het merk Famous (verkrijgbaar bij Superdrug in Engeland) en is een lichte gebakken bronzer. Die staat me het beste en is vergelijkbaar met MAC’s soft & gentle.

[Beantwoorden]


Door pamela op 23 februari 2012 11:33

Ik heb een mooie highlighter van the body shop, de shimmer waves. Niet super budget maar wel goedkoper dan chanel.
Duidelijk en leuk filmpje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:44:

Die zijn ook erg mooi! Heb ik nog naar staan kijken.

[Beantwoorden]


Door samira op 23 februari 2012 11:34

Heb zelf altijd al uit een duo oogschaduw (waar eentje dus een highliter was) gebruik moeten maken van die highlighter! En die is wel budget van essenc denk ik! maar of dat die ook nog goed is, is een ander verhaal! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 februari 2012 11:42

Haha, ik had ‘m vanochtend in bed gezien en ik werd er ineens heel wakker en vrolijk door. Je praat zo heerlijk over highlighters :)!
Leuk filmpje, al wist ik al wel hoe of wat!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 11:44:

Dankjewel Esmay ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 februari 2012 12:16

Ik vroeg me van de week nog af waarom niemand hier een filmpje over had gemaakt, en nu is hij er! Heuj!
En die pukkel was mij helemaal niet afgevallen, totdat je het zei!

[Beantwoorden]

Christianna antwoordt op 23 februari 2012 om 16:14:

Dat had ik ook :-P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 februari 2012 12:21

Ik heb er een van MNY die ik mooi vind moet ik zeggen. Liefs en een fijne dag!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 23 februari 2012 12:31

Leuk filmpje en goed uitgelegd! Volgens mij heeft HEMA wel een highlighter in haar collectie. Het is een klein doorzichtig plastic potje. Ik zal hem even pakken… Ohnee, het is een metallic eyemousse. Maar ik denk dat je hem best wel als highlighter kan gebruiken, dat doe ik ook weleens. Hij heet “03 White”. Misschien een tip?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 12:44:

Dankje! Ik ga ernaar kijken!

[Beantwoorden]


Door Marjorie op 23 februari 2012 13:47

Ik gebruik altijd de Giant Sunpowder 001 van Gosh. Ik weet niet of dit echt een highlighter is, maar hij is erg shimmery en doet zn werk prima. Ik ben hier echt super tevreden over en de naam zegt het al; hij is HUGE. Heb hem voor 12,99 bij de Kruidvat gehaald.

[Beantwoorden]


Door akabe op 23 februari 2012 13:58

leuk filmpje, ik vind het juist leuk als je veel praat!
ik had je ook een mailtje gestuurd omdat ik graag een filmpje wou zien over highlighter. Ik had namelijk van Essence van de LE een vloeibare highlighter in een soort van pompje gekocht en snapte er niet veel van, dus daarom komt dit filmpje ook van pas! Dankjewel! xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 februari 2012 14:25

Ik gebruik zelf een oogschaduw van essence als highlighter. Ik wilde hem als oogschaduw gebruiken, hij is namelijk heel licht groen. Toen ik hem op deed was er niks van de groene kleur over, maar bleef een mooie goude glans achter, dus gebruik ik hem al highlighter op mn gezicht. Het is nummer 43, mystic lemon, holographic effect, ik weet alleen niet of ze hem nog in het assortiment hebben. Hij was geloof ik nog geen 2 euro. xx :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 februari 2012 14:25

Ik gebruikte eerst nooit highlighter maar toch vind ik wanneer je highlighter gebruikt je gezicht er zo veel frisser uitzien;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 15:23:

Klopt! Je krijgt er een gezonde glow van.

[Beantwoorden]


Door ... op 23 februari 2012 14:32

Ik heb een vloeibare highlighter van essence uit een limited edition collectie en ook 1 van inglot, super mooi! Gebruik soms shroom van mac als highlighter voor mijn gezicht, werkt ook prima!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 23 februari 2012 14:34

Ik heb ook een bobbel op mijn neus. Hij is vrij klein dus in principe zie je hem bijna niet, maar hoe moet ik mijn neus dan shapen? Zou je daar misschien een keer een artikel of filmpje over kunnen maken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 15:24:

Je kunt op die bobbel voorzichtig wat bronzer aanbrengen, of door de rest van je gezicht mooi te highlighten je neus ook minder op te laten vallen.

[Beantwoorden]


Door Marion op 23 februari 2012 14:35

Ik heb de highlighter van de oude limited edition (Urban Baroque) van Catrice. Die bevalt me nog steeds erg goed. Laat ze die highlighter maar in het vaste assortiment doen :)

Een erg leuk filmpje trouwens :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 februari 2012 14:56

Hee,
Leuk filmpje.
Ik vind de highlighter van de limited edition van het oogschaduw palette van essence heel fijn. Het is van de matrozenachtige collectie bij het palette you’re a heartbreaker!
Echt supermooi
xx

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 februari 2012 15:05

Dat is niet je nek, maar je hals haha. Sorry beetje bijdehand :p maar weer een superfilmpje! Xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 15:25:

Ja, ik weet het, in filmpjes heb ik een beetje moeite met juiste woorden gebruiken omdat ik zo druk bezig ben met dingen onthouden die ik nog moet vertellen enzo (A)

[Beantwoorden]


Door Nikita op 23 februari 2012 15:07

Ik ben nu al benieuwd naar je review over budget varianten!
Ik wil er zelf heel graag een, maar ik wacht toch nog maar even je review af denk ik!

Ik vind jouw blog echt de leukste van alle blogs die ik volg (:
Je bent zo lekker spontaan en vrolijk!
En daarmee maak je mij vrolijk!

Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 15:25:

Dankjewel Nikita! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sema op 23 februari 2012 15:29

Weer zo’n leuk filmpje!!

Ik heb een highlighter van essence!
En ik vind die heel erg mooi.. (love)
Misschien moet je maar eens gaan kijken?! ;-)

(essence sun club highlighter powder 01 summer glow)

Nog veel plezier bij het shopppen!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 februari 2012 15:38

Leuk filmpje! :wave:

[Beantwoorden]


Door Amy op 23 februari 2012 15:55

er is een highlighter van L’oreal met daar in een blush bronzer en highlighter. zelf gebruik ik hem elke dag. hij kost volgens mij ongeveer 14 euro! niet super goedkoop maar ook niet heel erg duur!

<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 17:48:

Heeft ‘ie toevallig de vorm van zonnenstrallen? Dan heb ik hem namelijk ook!

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 februari 2012 16:06

Ik ben ook al zo’n fan van highlighters! Ik heb overigens een erg budget highlighter van Wet n Wild….helaas dan weer niet in NL verkrijgbaar, maar wel in België :).

[Beantwoorden]


Door Fien op 23 februari 2012 16:14

Leuk filmpje! Ik wist nooit van het bestaan van highlighter af, tot ik beautyblogs ging volgen, dit filmpje is handig! Ik heb maar één highlighter, uit een LE van catrice, voor 5,99! die is super mooi, maar nu niet meer te krijgen helaas..hopelijk vind je nog een mooie budgetproof highlighter!
liefs

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 februari 2012 16:34

Heel handig filmpje. Ik heb zelf een crème highlighter en vind dit heel onhandig om aan te brengen. Ik probeer het op mijn vingers wat te nemen en vervolgens aan te brengen maar de helft blijft altijd hangen aan mijn vingers, heel vervelend.
Ik vroeg me iets af. Ik heb thuis nog een palletje van givenchy liggen, namelijk het volgende: http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P253316.
Er zit net zo’n plat kwastje bij en de middelste drie zijn glimmend, de bovenste en onderste drie zijn mat. Zou ik dit als highlighter kunnen gebruiken voor mijn gezicht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 17:50:

Ik heb dat paletje laatst nog bekeken toevallig, ik denk dat dat prima kwam. Maar om het zeker te weten… Moet je het even uitproberen! :-)

[Beantwoorden]


Door charile op 23 februari 2012 16:41

Wat een leuk en handig filmpje!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 februari 2012 16:47

Sleek heeft een bronzer + highlighter in 1 voor ongeveer 9 euro. Te koop bij boozyshop. Zeker een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 23 februari 2012 17:00

ik ben dol op je filmpjes! deze is ook weer heel erg leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 17:50:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 februari 2012 17:27

Leuk filmpje!
qua budget highlighter, etos heeft heel goede oogschaduws, die je ook als highlighter kunt gebruiken! Ik was zelf heel erg verbaasd, ik had nog nooit IETS aan make-up gekocht bij etos en ik dacht; laat ik eens een oogschaduw proberen en die is zooooo fijn! super gepigmenteerd, ik was echt verrast :wow: .
ik heb nr002, misschien een beetje te donker als highlighter, maar ik heb ook wel een vrij bruinige, warme huidskleur .
Misschien moet je die eens uitproberen? <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 17:50:

Goede tip! Dankjewel, die komt er ook bij op mijn lijstje.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 februari 2012 18:08

Leuke video, ik gebruik zelf MSF’s als blush die gelijk een beetje highlighten :) Dat kleine kwastje is echt cute!

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 23 februari 2012 18:09

Oh, wat een handig kwastje gebruik je daar van Too Faced :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 18:21:

Ja, heel fijn kwastje is het! En über schattig ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 februari 2012 18:35

Jeej weer heel erg blij met dit filmpje!! Ik leer elke dag een beetje haha :) Maarem, ik had bij de LE van Essence (crystallised ofsoiets, waar je ook die losse glitters van hebt gereviewd) een vloeibare highlighter gekocht. Heel mooi, en kostte geloof ik 2,79.. Misschien een budget tip.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 18:53:

Dankje voor de tip! Maar ik zoek eigenlijk producten die niet LE zijn.

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 februari 2012 19:00

super leuk/handig filmpje!
nu heb ik een hele belangrijke vraag: waar komt die prachtige highlighter/poeder die je als eerst laat zien weg??!!
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 19:39:

Dat is de Gruel Gardenia poeder van Guerlain, is bij verschillende parfumerieën te koop.

[Beantwoorden]


Door Loïs op 23 februari 2012 19:04

Super handig dit soort filmpjes :)

[Beantwoorden]


Door laura op 23 februari 2012 19:05

wat super leuk!
ik vind dat sephora een mooie highlighter heeft! die met een soort sterretjes printje erin:D
welke oogschaduw draag je? super mooi!
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 februari 2012 om 19:40:

Ik draag hier verschillende kleuren van MAC (all that glitters + vile violet en als highlight dazzlelight) en een knalgroen oogpotlood van Make Up Store :-) Thans

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 23 februari 2012 19:07

ik heb highlighter vab Catrice en die vind ik ook erg mooi

[Beantwoorden]


Door Cari op 23 februari 2012 21:03

Ik heb een highlighter van Inglot, die is ook heel erg mooi, maar helaas niet goedkoop.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 23 februari 2012 21:59

Ik zie niks raars hoor! Geen sneeuwitje wangen, ziet er top uit!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 23 februari 2012 23:06

Ik vind het juist een leuk en leerzaam filmpje! :D Je komt zo gezellig over, je hebt een goede sfeer in je video. Ik had een highlighter filmpje net nodig, ik ben op zoek naar een highlighter voor mijn jukbeenderen, echt zo een gorgeous one. Bedankt voor je tips!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 13:06:

Yw! Ben benieuwd welke je kiest :-)

[Beantwoorden]


Door Elien op 23 februari 2012 23:21

erg handig filmpje! maar ik heb zo’n dikke appelwangen en ik denk dat ze te veel zullen opvallen met highlighter..

[Beantwoorden]


Door Chantal op 24 februari 2012 00:26

leuk filmpje! maar zei je niet bij het blushfilmpje ook dat het de laatste stap in je routine was? :-P (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 24 februari 2012 om 13:07:

Haha klopt, maar daarna zei ik nog ‘oh nee, een na laatste als ik ook highlighter gebruik’ (A)

[Beantwoorden]


Door Esra op 24 februari 2012 01:38

ik heb de vloeibare highlighter van essence. was volgens mij van de afgelopen wintercollectie denk dat ze die nog hebben. is zon kleine witte pompflacon. mijn eerste highlighter en ben er zo blij mee :yes:

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2012 01:52

Weer een leuk filmpje Vera! En een handige ook :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 24 februari 2012 10:36

Weer een fijn en leuk filmpje! De shimmering powder van Essence vind ik wel erg fijn moet ik zeggen.

[Beantwoorden]


Door Mariette op 24 februari 2012 13:04

Leuk enthousiast filmpje!

Liefs, Mariette

[Beantwoorden]


Door noa op 24 februari 2012 14:10

Hoi Vera ik ben Noa en 11 jaar ik heb heel veel rode plekjes van mijn geboorte die heel erg opvallen ik wel daar make up op doen maar is dat niet erg op vallend heb jij daar nog een tip voor ? mail me dan noawouters@hotmail.com

Alvast bedankt x Noa

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 februari 2012 15:40

Highlighter is zo pretty <3 Ik vind het in je innercorner zo mooi, het opent je ogen zo erg. Die van guerlain *zwijmel*. Haha, ik vind het echt hartstikke leuk dat je zoveel klept! Wat leuk dat de kwast van toofaced een highlighterfunctie heeft gekregen. Ik vind highlighter op mijn neus meestal niet zo. Oja, boven je lip is inderdaad ook mooi.HAHAHAHAHA ik ga stuk om dat stukje over de pukkel, GENIAAL.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 24 februari 2012 17:47

Handig filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door mielovesmakeup op 24 februari 2012 19:44

Ik heb DE tip voor een PRACHTIGE budget highlighter!!
De manhattan highlighting powder! Een prachtige highlighter met een hele mooie warme glans, deze gebruik ik nog vaker dan mijn duurdere, echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Lian op 24 februari 2012 21:09

met een faundation kwas is het ook wel fijn om highlighter aan te brengen!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 25 februari 2012 11:43

Wat een heerlijk filmpje weer! Ik hou er wel van als je zo lekker zit te kletsen :D

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 februari 2012 20:34

Hmm, ik heb heel erg veel gehad aan je blush-aanbreng video, maar highlighter vind ik nog wel lastig. Ik heb alleen oogschaduw highlighters wat ik al aanbreng bij mijn ogen. Voor mijn gezicht heb ik de liquid highlighter van de Crystalliced LE van Essence.. ik merk al gauw dat ik teveel aanbreng (geloof ik..), misschien is het inderdaad makkelijker met een poeder..!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 26 februari 2012 15:18

heey, essence heeft wel een mooie highlighter in de sunclub lijn in losse vorm maar volgens mij kan je die niet in elke kruidvat halen

groetjes

[Beantwoorden]


Door Tedje op 26 februari 2012 20:15

Hoi Vera, wat een leuk filmpje weer! Je bent zo lekker spontaan, hou ik van!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 27 februari 2012 19:03

Ik vind je zo gezellig overkomen, heerlijk als je zoveel klest! Dat kwastje van Too Faced heeft een hoog ‘hebbengehalte’ hihi. Je hebt prachtige highlighters. Ik vind highlighters echt een must voor het dagelijks gebruik!

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 4 maart 2012 11:45

Wat ben je toch heerlijk enthousiast ;)
Superhandig filmpje! Nu nog hopen op een budget highlighter!

[Beantwoorden]


Door Nikita op 12 maart 2012 08:56

Hoi Vera!
Ik heb de bronzer gekocht van etos, die nu nieuw in het assortiment is. In dit palletje zit ook een soort highlighter die je aan kunt brengen boven je blush, misschien is deze het testen waard? Ik ben in elk geval al heel blij met de bronzer!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Karen op 26 april 2012 20:32

Handig! Ik heb wel een mooie highlighter van Catrice (vind ik zelf ;) ) maar deze was van een LE dus is al niet meer te koop…
xx

[Beantwoorden]