Catrice Intensif’Eye Shadows

De nieuwe Intensif’Eye Shadows van Catrice vielen me gelijk op. Ik heb altijd al een beetje een zwak gehad voor alles wat gebakken is: pizza, koekjes en baked eyeshadows. Gebakken oogschaduws zien er vaak heel mooi uit met een zwierig patroontje in verschillende kleuren en de Intensif’Eye Shadows van Catrice zijn daar geen uitzondering op.

Photobucket

Photobucket
Voor €3,79 per stuk zijn er 6 oogschaduws te vinden. Alle oogschaduws zijn gemarmerd met drie kleuren en op twee manieren te gebruiken. Er is een lichter en donkerder deel in de oogschaduw die apart gebruikt kunnen worden. De Intensif’Eye Shadows kunnen zowel droog als nat aangebracht worden, voor een subtiel tot intens resultaat.

Photobucket
De oogschaduws zullen je waarschijnlijk meteen opvallen, mijn ogen schoten in ieder geval gelijk naar de kleine doosjes met zilveren letters die in alle kleuren van de regenboog veranderen. Onder die letters zit een plastic, doorzichtig en rond doosje, met daarin de oogschaduw. De kleuren zijn goed zichtbaar in de verpakking en daardoor zijn de oogschaduws des te aantrekkelijker.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
De oogschaduws zijn bolvormig, en misschien is het mijn rijke fantasie, maar het lijken net kleine aardbolletjes. Ze zien er prachtig uit! Ik heb van de zes oogschaduws de volgende drie kleuren: 010 Black Or White Swan?!, 030 Vanilla Sky Ride en 040 Have You Seen Alice?

Photobucket

Photobucket

Photobucket
010 Black Or White Swan?! ziet er mooi uit met de mix van zwart, zilver en koperkleurige tinten in de oogschaduw. Wanneer je de oogschaduw swatcht komt deze er vooral heel donkergrijs uit, echt pikzwart is het niet. De swatch links is droog gemaakt, de swatch rechts nat. Er zit een gouden shimmer in de oogschaduw, wat net wat extra’s geeft maar ook voor meer fall-out zorgt.

Photobucket

Photobucket
030 Vanilla Sky Ride is een prachtige kleur highlighter. Droog aangebracht (links) witter, nat aangebracht (rechts) gouder. Het is een mooie basic tint, die bij veel ooglooks toegepast kan worden. Deze kleur heeft niet veel fall-out en een vrij zachte textuur. Ik vind dit de fijnste oogschaduw van de drie!

Photobucket

Photobucket
040 Have You Seen Alice? is een koele en vrij donkere turkoois kleur. De shimmer in de oogschaduw laat meerdere kleuren zien, erg mooi! Brengt nat net iets intenser aan dan droog.

Photobucket

Photobucket
Ooglook met de oogschaduws. Vanilla Sky Ride zit op het bewegend ooglid, langs de onderste wimperrand, in de binnenste ooghoek en op het wenkbrauwbot. Have You Seen Alice? zit rechts op de helft van het bewegend ooglid. Black Or White Swan zit geblend in de arcadeboog.

Photobucket
De Intensif’Eye Shadows zien er erg mooi uit, maar hadden kwalitatief beter gekund. De oogschaduws zijn vrij ruw en korrelig, laten veel overtollig poeder los en veroorzaken redelijk wat fall-out. Doordat ze vrij poederig zijn, blijven ze zelfs met een goede oogschaduwbasis niet de hele dag op hun plaats zitten. ’s Avonds zijn de kleuren, vooral die hoger aangebracht in de arcadeboog voor een deel vervaagd. Vanilla Sky is hier wel een kleine uitzondering op, deze lichtgele oogschaduw is zachter en heeft minder fall-out.

Catrice zegt dat er twee kleuren apart uit 1 oogschaduw gehaald kunnen worden, maar ik kreeg het niet goed voor elkaar. Het was veel gepruts met weinig resultaat. Dat gezegd vind ik wel dat de oogschaduws best goed gepigmenteerd zijn, daarvoor hoeven ze niet nat aangebracht te worden. Met een oogschaduwbasis eronder bereik je hetzelfde resultaat. En ook de kleuren zijn gewoon mooi en apart!

Catrice Intensif’Eye Shadows kosten €3,79 per stuk en zijn te koop bij filialen van Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door Desirée op 21 februari 2012 15:48

Ik vind de kleurtjes wel mooi zeg, vooral de ‘have you seen Alice?’ (love)

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 februari 2012 15:50

Door Kathlin op 21 februari 2012 15:54

Wat bedoel je met schaduw nat aanbrengen? Je oogschaduwkwat in het water dompelen en dan daarmee oogschaduw aanbrengen?

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 21 februari 2012 om 16:18:

Haha alleen je kwast nat maken wss! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:27:

De kwast vochtig maken en die dan in de oogschaduw dippen :-)

[Beantwoorden]

Laralaurentia antwoordt op 21 februari 2012 om 16:49:

Om te zorgen dat er geen bacteriën zich gaan vormen op de oogschaduw kan je ook bijv. Fix + van Mac gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Romy op 21 februari 2012 15:55

Waar bewerk jij je fotos op? Gebruik je daarvoor hetzelfde programma als dat je je videos mee bewerkt? Xxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:27:

Ik gebruik voor het bewerken van foto’s Photoshop CS3. Alle info vind je bij ‘Over de site’

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 21 februari 2012 15:56

Ik heb ze ook en vind ze echt heel erg mooi! Mooie look ook!

[Beantwoorden]


Door Irene op 21 februari 2012 15:58

Ik heb ze wel gezien, ik vond ze heel mooi, maar er zit maar 0,8 gram in dat vond ik eigenlijk best wel weinig, je maakt het natuurlijk niet zo snel op maar toch…. :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 februari 2012 15:58

Ik vind de kwaliteit er erg goed uit zien, maar het zijn niet echt mijn kleuren!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 februari 2012 15:59

Oh wat een prachtige foto’s. Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er van moet vinden. De één vind ze geweldig en de ander juist niet. Ik ben eigenlijk wel erg mooi want ze zien er mooi uit. Ik zal dan naar het lezen van je review gaan voor 030 Vanilla Sky Ride

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 februari 2012 16:00

Ze zien er heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 februari 2012 16:01

Prachtige kleuren, ik denk dat ik ze ook maar aan moet schaffen! :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 21 februari 2012 16:02

Hmm ben niet heel erg onder de indruk eerlijk gezegd! Is die turkoois oogschaduw nu kapot? :o

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:28:

Haha ja, die had ik opgestuurd gekregen, maar liet ik vallen en toen brak hij. Daarna heb ik een nieuwe gekocht.

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 21 februari 2012 om 17:52:

Haha ik schrok ook al! ‘Heeft ze die nu expres kapot gemaakt voor de foto?! :O’ Maar dat was gelukkig niet zo. Ik vind de groene wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 februari 2012 16:03

vanilla sky ride ziet er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 februari 2012 16:04

Allereerst, wat een prachtige foto’s weer Vera! De pigmentatie van de oogschaduws lijken me erg goed, maar wel zonde dat ze niet goed gepressed zijn en wat korrelig.. De ooglook die je ermee hebt gemaakt is wederom erg pretttty! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:29:

Dankjewel Manon! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 februari 2012 16:07

wat is vanilla sky prettyyyy (love)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 februari 2012 16:08

Ik vind het effect mooi! En de oogschaduws zijn sowieso echt ultieme eyecandy <3 Ik ga eens kijken bij het Catrice schap, zo'n prijsje wil ik er wel voor neer tellen :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 21 februari 2012 16:09

Ik heb jouw favoriet Vanilla Sky Ride ^^)
Hij is zo mooi! Absoluut mijn favoriete highlighter op dit moment!

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 21 februari 2012 16:10

Ze zien er erg mooi uit!!
Ik vind de look die je er mee gemaakt hebt, erg mooi. Jammer dat de pigmentatie niet zo super is..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:30:

Dankje! Vind de pigmentatie best meevallen trouwens :-)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 februari 2012 16:12

Haha nou niet alleen jouw fantasie, ik moest gelijk ook aan ‘aardbolletjes’ denken haha!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 februari 2012 16:16

Prachtige kleuren en mooie look!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 februari 2012 16:19

Oh wauw die allereerste foto, er lijkt wel beweging in te zitten ofzo :’) Heel tof! Anyway, ze zien er heel mooi uit. Ik ga zelf de groene nog uitproberen, die ziet er in elk geval heel goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Debora op 21 februari 2012 16:22

mooie look !

[Beantwoorden]


Door Ariane op 21 februari 2012 16:23

Wat een mooie foto’s, echt heel erg goed! Ik ga deze binnenkort ook maar eens inslaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 16:30:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 21 februari 2012 16:24

De kleuren zijn geweldig, heb er laatst ook een paar gekocht! De foto’s zijn echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 februari 2012 16:27

Ik heb deze oogschaduw’s gezien in de winkel, was nog aan het twijfelen om er een te kopen, Nu ik weet dat er veel fall out is ga ik er denk ik ook niet een kopen, misschien die lichtere kleur.. leuk artiekel! xx (love)

[Beantwoorden]


Door Annebeth op 21 februari 2012 16:42

Wauw, mooie look! :)
En die kapotte oogschaduw ziet er eigenlijk best tof uit zo op de foto’s! Gelukje bij een ongeluk! :-)
Wel jammer dat ze niet echt long-lasting zijn..

Stiekem had ik zoiets verwacht;
Catrice zegt dat er twee kleuren apart uit 1 oogschaduw gehaald kunnen worden, maar ik kreeg het niet goed voor elkaar. Het was veel gepruts met weinig resultaat. En dat vond ik zó stom, dat ik een van de oogschaduw tegen de muur gooide. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:38:

Ik heb altijd al eens make-up kapot willen maken (auw!) voor zo’n foto, dus toen ik de oogschaduw liet vallen zag ik een kans! :D

[Beantwoorden]


Door Chantal op 21 februari 2012 16:42

Ja, deze oogschaduws zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 21 februari 2012 16:42

Ze zijn echt mooi! En echt goed gepigmenteerd. Jammer dat van de fall-out en korreligheid. Alsnog wil ik ze hebben, haha! :D

[Beantwoorden]


Door Magda op 21 februari 2012 16:45

Oeeh! I’m in love <3

[Beantwoorden]


Door Robin op 21 februari 2012 16:49

De vanilla sky ride lijkt me erg mooi. Ik heb alleen wel een hekel aan fall out dus dat is wel jammer dat ze dat hebben. Maar voor die prijs kun je het natuurlijk altijd proberen en misschien met Too faced glitter glue oogschaduw basis dat ze beter blijven zitten. :)
x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:39:

Bij die oogschaduw valt de fall-out wel mee gelukkig!

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 februari 2012 16:51

‘Ik heb altijd al een beetje een zwak gehad voor alles wat gebakken is: pizza, koekjes en baked eyeshadows.’
Ik moest hardop lachen om deze zin, wat ben je toch geniaal.

[Beantwoorden]


Door Laura op 21 februari 2012 16:51

Mooie look heb je er mee gemaakt! Ik heb zelf Lunch at Tiffany’s (taupekleurig) en Black or White Swan. Ik vind het wel leuke, mooie oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 februari 2012 17:02

Mooie kleuren, de highlighter nat is echt gorgeous! Al heb ik wel heel veel van die pretty goud/vanille kleurtjes.. (love)

[Beantwoorden]


Door charile op 21 februari 2012 17:07

mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 februari 2012 17:09

Wat een prachtige foto’s, wauwie ^^) Ik heb ze ook en vind het best fijne oogschaduws. Ze zien er zo mooi uit met dat marble-patroon.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 21 februari 2012 17:16

Mooie foto’s wederom! De ooglook ziet er ook mooi uit.
De oogschaduws lijken me mooi, maar niet erg denderend.

[Beantwoorden]


Door ... op 21 februari 2012 17:23

Ik vind het vaak zo met baked e/s of andere baked producten dat ze er in de pan heel mooi en bijzonder uitzien maar als je ze eenmaal swatched ze niet heel boeiend zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:40:

Hmm, snap ik wel! Maar ze kunnen echt heel mooi zijn ook :ja:

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 21 februari 2012 17:26

Ik denk dat ik ook een intensif’eye shadow ga kopen. Ze zien er gewoon ontzettend mooi uit. (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 februari 2012 17:28

Leuk artikel! Mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 21 februari 2012 17:29

De oogschaduws zijn wel amazing, vooral de glitters erin. :) Maar jouw look is toch wel tien keer mooier, amazing hoe je dat toch elke keer weer flikt. :D

[Beantwoorden]


Door Kaja op 21 februari 2012 17:35

Ik stond letterlijk een halfuur geleden met black or white swan? in mn hand! De swatches zitten er nog op… en nou heb ik echt spijt dat ik dr geen gekocht heb. Grrr! :@ :@

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:41:

Ze zitten in het vaste assortiment, dus je kunt de oogschaduw gerust nog een ander keertje shoppen gelukkig :-)

[Beantwoorden]

Kaja antwoordt op 21 februari 2012 om 20:26:

nou i will!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 21 februari 2012 17:37

wauw, die zien er echt mooi uit! moet zo snel mogelijk maar eens gaan shoppen want deze wil ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. =]

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 februari 2012 17:40

Wauw, hele mooie foto’s! De look die je gemaakt hebt vind ik ook mooi maar de oogschaduws heb ik laten liggen…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 februari 2012 18:01

Ik dacht ook al: “noooo, hij’s kapot!”
Maar ik las dus even in de comments dat dat een andere was om het zo maar te zeggen. Vind ze allemaal echt trés pretty! Vooral die highlightkleur. Ik heb een zwak voor highlightkleurtjes.
Vind de ooglook die je hebt gemaakt ook echt heel mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 februari 2012 18:08

Ik vind ze mooi maar de kleuren vind ik niet zo bijzonder. Ik heb al gebakken oogschaduws die er hetzelfde uitzien.

[Beantwoorden]


Door Jessica op 21 februari 2012 18:11

Oh, supermooie kleurtjes! Ik wacht alleen voor voorlopig nog even met oogschaduw kopen want zo vaak gebruik ik het niet, dus ik wacht even todat ik mijn huidige voorraad echt goed gebruik voordat ik verder ga zoeken:)

[Beantwoorden]


Door amanda op 21 februari 2012 18:17

Ik heb ze alle 6 gekocht, vind ze echt prachtig. Helaas is er wel gisteren een spontaan gebroken toen ik de verpakking open deed..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:42:

Ai! Dat is balen :-(

[Beantwoorden]


Door Sheela op 21 februari 2012 18:29

Die bruine kleur vind ik echt heel mooi!
Leuke foto’s trouwens ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:43:

Welke bruine kleur? :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 februari 2012 18:32

Ik vind die lichte gouden oogschaduw het mooist. Ik heb vandaag Charly’s Chocolate Factory gekocht, echt een supermooie bruine kleur!

[Beantwoorden]


Door Kris op 21 februari 2012 18:33

Mooie look heb je ermee gemaakt, staat mooi bij je oogkleur!

[Beantwoorden]


Door tjaaa op 21 februari 2012 18:39

I love your look (love) (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 februari 2012 18:40

Haha, ik snapte al niks van de gebroken oogschaduw en dat die daarna weer heel was. Ik vind black or white swan? en vanilla sky ride erg mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:43:

Haha :D

[Beantwoorden]


Door isabelle op 21 februari 2012 18:42

Wauw super! Die goud/geel/witte oogschaduw is super mooi als highliter op het wenkbrauwbot of voor in de binnenste ooghoek, ik vind het echt leuk dat catrice steeds mooiere en luxere producten krijgt (love)

[Beantwoorden]


Door Silke op 21 februari 2012 18:46

Prachtige oogschaduws. En wat een mooie look heb je er mee gemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door Babke op 21 februari 2012 18:46

Dat is echt prachtig!
Snel naar de kruidvat dit weekend!

[Beantwoorden]


Door Bedia op 21 februari 2012 18:47

WWAUWW!!!! :wow: :star: <3

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 21 februari 2012 18:52

Mooie foto’s!! :D

[Beantwoorden]


Door Joan op 21 februari 2012 18:58

Wat heb je er mooie foto’s van gemaakt! Ik vind de kleuren erg mooi en het pigment verbaast me positief! 040 Have You Seen Alice? is mijn favoriet van de drie. De look die je gemaakt hebt vind ik ook mooi, echt iets voor mij. :)

[Beantwoorden]


Door yeahyeah op 21 februari 2012 19:01

Als ze nou es een blush of highlighter in deze vorm zouden maken van catrice!!! :DD

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 21 februari 2012 om 19:30:

Er zit een gebakken blush in de Nymphelia collectie, die nu uit zo moeten zijn. Ik vind ‘m er echt supermooi uitzien, maar helaas is mijn Kruidvat altijd ontzettend langzaam met collecties en ligt hij hier dus nog niet in de winkel.. :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 19:44:

Hier hetzelfde! Ben heel benieuwd naar de blush (love)

[Beantwoorden]

Antoinet antwoordt op 22 februari 2012 om 00:54:

Ik heb de blush al geswatched in de winkel. Zag er zo mooi uit in de verpakking, maar helaas viel de kleur tegen… je zag er op mijn huid niets van terug behalve een glansje dat er ook nog eens na 5 minuten af was! Echt jammer :(


Door Myrthe op 21 februari 2012 19:12

aaahh Vanilla sky ride & Have you seen Alice zijn echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 21 februari 2012 19:29

In het doosje zien ze er uit om van te watertanden, jammer dat ze niet denderend zijn. De eerste kleur zag ik in de winkel, ik ben toch best blij dat ik ‘m niet heb mee genomen, denk ik!

Toen ik in de winkel was leek Vanilla Sky Ride me ook een supermooie highlighter, en nu jij het ook zegt wil ik ‘m helemaal hebben! Eerst maar eens zorgen dat mijn huidige highlighter op is en dan ren ik ook naar de winkel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 februari 2012 19:29

mooie close up foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Kiki op 21 februari 2012 19:32

Waauuw echt super mooi! Ik moet maar snel gaan voor al die mooie nieuwe dingen van Catrice, Leuk artikel Vera!
xx

[Beantwoorden]


Door emma op 21 februari 2012 19:49

how pretttyyy <3 vooral have you seen alice vind ik een erg mooie kleur! Je look is ook prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Elly op 21 februari 2012 19:49

Wat een toffe oogschaduws!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 februari 2012 19:58

Hier ben ik heel blij om dat je deze oogschaduw getest hebt. Ze zien er niet alleen mooi uit in de verpakking, ze zijn ook heel mooi van kleur. Maar toch twijfel ik nog of ik ze ga halen. Vooral de zwarte en de groene/blauwe vind ik heel mooi. Maar toch vind ik 4 euro redelijk. De gele ga ik zoiezo niet halen (heb al zoveel highlighters).Men moeder kwam vandaag thuis van haar werk en had gewoon een hele grote verrassing voor mij. Ze had gewoon 3 make up producten kunnen kopen voor slechts 10euro/stuk (college wiens grootmoeder vroeger een parfumerie had en nog wat spulletjes had liggen op zolder). Ze had gewoon een 4 ombres palletje van dior, een givenchy primissime mat palletje en een Estée lauder bronzer. Wauw het was net terug kerstdag :) Zeker als je weet dat dit men eerste Dior en givenchy palletje is. Men dag kan niet meer stuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 20:04:

Ahhh heel tof! Veel plezier met je nieuwe spulletjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 februari 2012 20:13

Ah deze wil ook hebben! Super mooi. En ik vind jouw foto’s ook altijd erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 februari 2012 20:16

Wat een prachtige productenfoto’s! Echt knap gedaan!(L)

[Beantwoorden]


Door jasmijn op 21 februari 2012 20:22

ik heb vandaag gezien dat nieuwe collectie van essence er ook is :) maar bij een paar finialen en de nieuwe lente collectie van catrice is er ook :) je moet er wel snel zijn want ik denk dattie snel weggekaapt wordt ;)
xxxx

[Beantwoorden]


Door HollandaBeauty op 21 februari 2012 20:22

Wouh pluim voor Catrice het heeft zelfs overeenkomsten met MAC gaaf dat de budgettoppers zo goed blijven innoveren.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 februari 2012 20:28

vind ze heel mooi, toch laat ik ze iedere ker nog even liggen. ik koop er vast nog wel een keer een :)

[Beantwoorden]


Door Anneee op 21 februari 2012 20:29

Ik heb die alice verzie ook, ook bij mij ligt hij helaas al in stukken, echt zonde!

xXx

[Beantwoorden]


Door Noëlle op 21 februari 2012 20:32

Ondanks dat deze oogschaduws al door een aantal blogs gereviewed zijn vind ik dat jou review wel degelijk nog iets toevoegt! Wat een prachtige foto’s heb je gemaakt, super duidelijk, mooi en ik lem deze oogschaduws alleen nog maar meer! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 22:37:

Dankjewel! Goed om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door sanne op 21 februari 2012 21:13

Leuk artikel , as always!
Maar ik heb een vraagje ik wil volgende week gaan shoppen met een vriendin in arnhem maar, wat zijn de leukste winkels/winkeltjes in Arnhem?
Groetjes <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 februari 2012 om 22:37:

Ze zitten allemaal dicht bij elkaar gelukkig! The Body Shop, de Bijenkorf, Zara, Mango, Ici, Douglas! :-)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 februari 2012 21:14

Wauw, vooral groen vind ik mooi, wel jammer van de fall-out

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 februari 2012 21:22

Ik heb ook black or white swan (love) x

[Beantwoorden]


Door Janaa op 21 februari 2012 21:22

Ik heb ook black or white swan (love) x

[Beantwoorden]


Door Sabine op 21 februari 2012 22:44

Mooie foto’s !! (love)

[Beantwoorden]


Door manon. op 22 februari 2012 09:54

mooie oogschaduws.
maar zitten ze in het vaste assortiment of in een tijdelijke collectie?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 februari 2012 om 10:20:

Vaste! :-)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 22 februari 2012 10:23

Leuk artikel! Ik zag ze gisteren (dus de 21ste) in de Kruitvat liggen en het trok meteen mijn aandacht. Ik heb geen make-up van Catrice en kijk er eerlijk gezegd ook niet naar de make-up producten van dit merk. Maar deze oogschaduws zien er echt prachtig uit. Heb ook een zwak voor baked producten. Ik heb de baked oogschaduws van the body shop al dus ik moet van mezelf deze catrice niet kopen. Eerst maar even kijken of het mij gaat lukken ^^)
Ik vind het overigens goed dat je eerlijk bent in je review. Daar heb ik echt veel aan! ^^)

[Beantwoorden]


Door Demi op 22 februari 2012 12:39

Wauw, echt mooi! Ben verliefd op die vanilla sky ride, die is echt mooi, ook vooral omdat dat de enige kleur die bij mijn haren en huidskleur past.

[Beantwoorden]


Door Fay op 22 februari 2012 13:13

Ik vind deze oogschaduws echt heel mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 22 februari 2012 15:33

Mooie kleurtjes, ik vind Charlie’s Chocolate Factory ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 februari 2012 15:45

Ik had ze gister al gespot, supermooie kleurtjes inderdaad! Toch maar niks gekocht, ik voelde me er niet helemaal lekker bij haha

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 22 februari 2012 17:57

WAUW wat een mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door kim op 22 februari 2012 20:39

ik wist niet dat catrice zowieso oogschaduw heeft dacht dat het alleen maar een nagellak merk is

[Beantwoorden]


Door Ester op 23 februari 2012 21:07

Vind ze er mooi uitzien, maar omdat ze me erg doen denken aan de baked eyeshadows van Essence en ik er daar een aantal van heb, laat ik ze toch maar in het schap liggen :)

[Beantwoorden]


Door Marisha op 23 februari 2012 22:18

waauw mooie kleuren , alleen jammer dat ze niet ;lang blijven zitten:(

k heb trouwens een geweldig filpmje gevonden op youtube over hoe je kapotte ogschaduw weer mooi en goed in de verpakking kunt krijgen.
Had het net oppeens gevonden en moest gelijk aan jou denken, misschien wel leuk om dat eens te proberen:)

http://www.youtube.com/watch?v=I15xHtAuFi0&feature=relmfu

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 februari 2012 15:01

Ik denk dat ik toch maar eens even een keer een ‘Baked Eyeshadow’ moet proberen, elke keer sla ik het toch weer over. Silly me.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 6 april 2012 07:00

[…] Intensif’Eye Shadow 030 Vanilla Sky Ride – review Make Up Studio Eyeshadow Lumiere Glowing Gold – review/tutorial Too Faced Exotic Color Magic […]


Door veracamilla.nl op 29 mei 2012 18:50

[…] Intensif’Eye 030 Vanilla Sky Ride €3,79 – review Hema Metallic Eyeshader […]