Twitter Question #60

Wat is je favoriete make-upproduct of kledingstuk? Je mag ook meerdere dingen kiezen. Stel je nou eens voor dat je met je favoriete blush (die hele dure die je met geluk in de sale kon bemachtigen) of dat geweldig slankmakende jurkje richting prullenbak loopt. Waarom? Je moet het weggooien. Au! …Krijg je een flashback? Vertel het me!

Photobucket

Photobucket
Nog nooit zag ik de smiley :( zo vaak gebruikt worden. Ik las over mooie Bourjois lipglosses waarbij de applicator door het zand gehaald was, 10 jaar oude t-shirts waar de gaten in vielen… Ik moet eerlijk zeggen dat ik veel tweets zelf ook echt met zo :( las. Zelf schiet me niet heel snel iets te binnen als ik denk aan een fijn product of kledingstuk wat ik heb moeten weggooien, maar terwijl ik jullie tweets nog eens doorlees herinner ik het me weer.

Vroeger versleet ik broeken bij de vleet. Ik fietste elke dag naar school en kreeg dan binnen 3 maanden als lichtere plekken bij mijn billen. De stof werd steeds dunner en na een tijdje zaten de gaten erin. Elke keer moest ik weer een paar mooie jeans weggooien, daar baalde ik enorm van. Ook was er een paar Nike’s wat ik op mijn 14de droeg en waar ik helemaal verliefd op was. Ik was zo trots op mijn witte Nike’s met gouden logo, ik heb ze helemaal gaar gedragen tot de zolen eraf vielen. Hetzelfde geldt voor het paar sneakers wat ik daarna kocht (Ik was helemaal dol op sneakers, vooral Nike). Zwarte, halfhoge met een zwart wit geruit printje die ik tijdens een uitstapje in Maastricht kocht. Daar hebben ze een heuse Nike winkel, dat was echt hemel op aarde voor mij. Ook die heb ik kapot gedragen tot ik ze met pijn in mijn hart weg moest doen.

Qua make-up heb ik gelukkig nog nooit echt iets weg moeten gooien wat een favoriet product was. Ik weet wel dat elke keer als ik een hele fijne mascara heb en ik na een maandje of 3 jeukende ogen krijg, dat toch wel heel jammer vind… Mijn favoriete mascara’s zijn vaak hartstikke duur, ik zou willen dat je ze net als oogschaduw veel langer kon bewaren.

Heb je wel eens favoriete make-up of kleding moeten weggooien? Wat was het en waarom moest het de prullenbak in?


Reacties

Door Lien op 14 januari 2012 11:02

Mijn jeans die goddelijk zat, er zat een scheur in door te fietsen, vind maar eens opnieuw de perfecte jeans! :(

[Beantwoorden]

Kaylee antwoordt op 14 januari 2012 om 13:22:

Oh dat herken ik zo! En ik heb vrij stevige benen en die jeans maakten ze zo mooi en lang en slanker, en toen zaten er gaten in :( EN OHHH mn kat had een gat gekrabt in mn lievelingsjeans ever :(

[Beantwoorden]


Door Irene op 14 januari 2012 11:02

Ik heb veel shirtjes moeten weggooien waar gaten inzaten door de wasmachine :-( ze waren zo mooi!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 11:40:

Gaten door de wasmachine? :O Hoe kan dat dan?

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 14 januari 2012 om 11:59:

Bij ons was dat ook, kwam door de vreselijk oude wasmachine :(. Nu hebben we een nieuwe, geen problemen gelukkig!

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 14 januari 2012 om 12:14:

ik heb zelf dat ook dat een shirtje toch blijft hangen in de wasmachine

[Beantwoorden]

Irene antwoordt op 15 januari 2012 om 19:19:

Geen idee maar onze wasmachine is vrij nieuw dus daar kan het niet aan liggen.

[Beantwoorden]

Kimberly antwoordt op 17 januari 2012 om 01:12:

Hebben wij ook gehad bij de nieuwe machine, terwijl de oude dat niet deed. De wasmachine monteur is langsgeweest, omdat wij dachten dat er een haakje in de trommel zat. Dit was niet het geval. Zijn tip was alles wat andere kleding kan beschadigenv(ritsen van broeken, vesten etc) in een waszak doen. En de centrifuge niet hoger van 1400 toeren zetten. Ik moet zeggen dat we sinsdien geen problemen meer hebben


Door Siska op 14 januari 2012 11:07

Ik moest laatst nog een paar laarsjes weggooien… De zool liet helemaal los :(

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 14 januari 2012 om 22:52:

Als het leren schoenen zijn, kun je ze vaak nog laten maken bij de schoenmaker. Zou ik wel alleen laten doen met schoenen die het ook echt waard zijn, want het kost wel wat natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 14 januari 2012 11:10

Mijn G-star broek die in de was te klein werd en ik dus niet meer pas :(

[Beantwoorden]


Door Esma op 14 januari 2012 11:13

Mn mooie mooie zwarte guess trenchcoat. Oww wat vond ik dat erg. Er zat een grote scheurt in :boo: :boo: :boo: :boo: :boo:

[Beantwoorden]


Door ilse op 14 januari 2012 11:17

ik heb wel eens hele mooie gloednieuwe kleding weg moeten gooien, omdat ik in het pashokje dacht dat alles goed zat en lekker zat, maar naarmate ik het kledingstuk een thuis wat langer aanhad, ontdekte ik toch een klein polyester randje. en ik ben allergisch voor polyester, dus dat gaat naar verloop van tijd ontzettend jeuken. de eerste paar minuten merk je het niet zo, maar als je het een uurtje aanhebt zit er een hele rode jeukerige uitslag op die plek. leuk hoor, winkels die in kleding zetten “100% katoen”, maar vervolgens er niet bij vermelden dat de stiksels/elastiek/etc wel polyester zijn.

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 14 januari 2012 om 15:54:

ah dat lijkt me zo’n vervelende allergie :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:09:

Dat lijkt me heel vervelend, ik weet dat ik namelijk best veel polyester kledingstukken heb en het vaak in labels zie staan en dan nog staat het dus niet eens altijd vermeld… Zonde! :(

[Beantwoorden]


Door ronja op 14 januari 2012 11:20

:( mijn superleuke cars jeans die echt niet meer paste!
en oh, ik had op mijn 10e een supermooie witte supersneeuw droom achtige poncho gekregen hij was van de noanoa en gewoon 70 euro dat was mijn duurste ding ooit! ik kreeg hem van mijn moeder en toen deed mijn moeder hem in de was samen met mijn zusjes felroze jurkje; lelijke roze vlekken op mijn poncho *ik al enorm verdrietig* en toen ging er nog wat mis hij werd helemaal roze met witte details AAAH ik ben er nog steeds verdrietig over :(

[Beantwoorden]

Lisanne antwoordt op 14 januari 2012 om 12:06:

Ooooh, wat erg… zie het helemaal voor me. En je moeder bedacht zich niet dat je nooit, maar dan ook nooit, zulke kleuren en wit samen in een wasmachine moet doen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:11:

Mijn vader heeft ook een keer toen ik 14 was mijn net nieuwe kleding van de Wonder Woman verpest door te heet te wassen… :(

Mannen! ;-)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 14 januari 2012 11:21

Ik heb wel al es kleren moeten weggooien omdat ze gewoon té klein of té afgewassen waren. Make-up heb ik denk ik nog nooit moeten weggooien.

[Beantwoorden]


Door Elske op 14 januari 2012 11:22

Een supermooie zijden top. Ik was blijven haken en er zat een gigantische scheur in. Toen ik naar de h&m ging om een nieuwe te halen was ie er niet meer in mijn maat :-(

[Beantwoorden]


Door isabellexxx op 14 januari 2012 11:28

Ja! Ik had een super mooie/fijne jeans, ik had m zo lang dat er een gat op mn knie ontstond, mn oma had m al 3 keer gemaakt. Er kwam weer een gat in. Toen moest ik m wel weggooien van mijn moeder :'(

[Beantwoorden]


Door paulien op 14 januari 2012 11:32

ik heb afgelopen jaar mijn zwarte broek weg moeten gooien die naar zeker 4 jaar nog steeds mooi en fijn was. helaas was hij kapot. daar baalde ik wel van. super fijne broek!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 14 januari 2012 11:33

Ik denk dat ’t binnenkort gaat gebeuren, want mijn Inglot palette is een paar keer gevallen en nu zijn die kleuren helemaal gebroken.. Maar heb nog geen moed gevonden om het paletje weg te gooien :(

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 14 januari 2012 om 12:26:

Je kunt hem toch ook met alcohol weer goed duwen? Hoef je hem ook niet weg te gooien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:11:

Ja dat kan inderdaad! Zoek er even naar op YouTube, kapotte oogschaduw valt wel te maken.

[Beantwoorden]

Maartje antwoordt op 15 januari 2012 om 08:35:

OMG !! Dankjewel !! Ik heb precies het zelfde ik bewaarde mijn inglot palette nog in dat zwarte doosje er om heen. Toen gleed hij uit de achterkant en waren de oogschaduws gebroken. Ik heb lopen janken bijna want had hem nog maar net. Ga het gelijk proberen dankjedankjedankje xxx (A)


Door Ingrid op 14 januari 2012 11:33

Mijn zwarte jeans (love) , ik heb het letterlijk kapot gedragen. Ik ben nu nog altijd op zoek naar een spijkerbroek die zó lekker zit, maar tot nu toe is dat (nog) niet gelukt…

[Beantwoorden]


Door Aileen op 14 januari 2012 11:40

Leuke TQ!!
Ehm.. nee eigenlijk niet.. Nouja, wel mascara’s natuurlijk. Mn eerste Sexy Curves mascara van Rimmel vond ik wel heel erg om weg te doen! Verder niet echt iets.. Ik raak meestal mijn favoriete dingen kwijt.. Dat vind ik dan ook wel erg, maar dan weet ik wel dat ze nog ‘ergens’ in huis zijn dus kan ik overal gaan zoeken. (A)
X

[Beantwoorden]


Door Sara op 14 januari 2012 11:43

haha ik heb het met chanel mascara’s. Ik heb er de afgelopen 3 jaar wel 15 gekocht, maar ik kon ze niet weggooien! Laatst ging ik mijn make up hoek opruimen en toen ik dat laatje opende met al die uitgedroogde mascara’s dacht ik ja het is echt tijd! Ik vond ze gewoon nog zo mooi, maar het is natuurlijk onzin om die te bewaren!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:12:

Kan ik ergens wel begrijpen hoor, ik bewaar vaak ook de doosjes waar producten in gezeten hebben omdat ze zo mooi zijn ^^). Alsof ik er ooit nog naar kijkt! De verpakkingen van Chanel zijn natuurlijk ook mooi en chique.

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 14 januari 2012 11:50

Ik denk ook meteen aan mijn twee paar nike’s. Ik was er superblij mee en heb ze helemaal stuk gedragen.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2012 11:50

Ik heb op mijn 16de een spijkerbroek gekocht voor (toen nog) 120 gulden. Dat was voor mij een maandloon met mijn bijbaan. Een rib uit mijn lijf dus! En daarom droeg ik hem bijna nooit. Ik was er zoooo zuinig op. Uiteindelijk heb ik hem moeten weggooien omdat ie te klein was geworden. Ik heb hem uiteindelijk maar een handvol keren gedragen.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 januari 2012 om 11:53:

Ik lees nu net een paar comments, maar eigenlijk is die broek voor mij niet eens het ergste. Afgelopen mei ben ik op vakantie geweest in Londen en ik ben daar een kettinkje wat ik van mijn (inmiddels overleden) oma heb gekregen. Ik heb vanalles gedaan om het ding terug te vinden (met hotel gebeld etc) maar hij was niet meer te vinden. Gelukkig heb ik haar oorbellen en ring nog wel!

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 14 januari 2012 om 15:58:

oh dat is al helemaal erg,:(
gelukkig dat je die ring en oorbellen nog wel hebt

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:13:

Ah dat is echt heeel rot inderdaad :-(

[Beantwoorden]

Manouck antwoordt op 16 januari 2012 om 20:12:

Dat had mn tante ook toen we naar Berlijn waren geweest, haar 30 jaar oude ring was ze vergeten.
Helemaal in stress natuurlijk.
Echt zo zonde.

[Beantwoorden]


Door Marcella op 14 januari 2012 11:51

Ik heb een keer super leuk vestje weg moeten gooien :( M’n zus was zo slim om een pen in haar albert heijn jasje te laten zitten, en die heeft heel veel dingen blauw gemaakt. Goodbye, superleuk vestje! :(

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 14 januari 2012 11:54

klere die ik altijd graag droeg en dan te klein worden :( het is bijna net zo erg als liefdesverdriet maaarja een midagje shoppen is wel het erfecte medicijn :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2012 11:58

Mieh, mijn topje :( Hij was zo mooi! Lila, slangenprint, 2 kleine zakjes onderin, spaghettibandjes die je kon verstellen, en een donkerpaarse mooie broek erbij, met één grote zak voorop.. Maar het topje.. Als ik er nog aan denk.. Het was ondertussen zó erg te klein dat het gewoon een bh’tje was, maar eigenwijs als ik ben trok ik hem gewoon aan.. Tot mama hem met alle geweld kapot moest knippen omdat ik hem niet meer uit kreeg.. Ik denk dat het hele dorp heeft mee kunnen genieten!

En spijkerbroeken inderdaad ook! Elke dag 35 km naar school en terug, dan slijten ze inderdaad snel :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:15:

Een topje als BH, haha! Maar ik kan het me goed voorstellen, dat je zo dol bent op iets. Ik loop ook nog steeds op 5 jaar oude afgetrapte Adidasjes, maar ze zitten heerlijk en het zijn echte Missy Elliott Repect M.E’s… Ik kan ze niet wegdoen!

[Beantwoorden]


Door Amanda op 14 januari 2012 11:58

Ik heb een keer een dure broek van Replay moeten weggooien, omdat er een gat zat bij mn knie. Ik kon hem echt niet meer dragen.. zo jammer:(

[Beantwoorden]


Door Jolien op 14 januari 2012 11:59

Vroeger had ik een trui waar ik helemaal dol op was. Ik vond het zo jammer toen hij te klein was! :-(

[Beantwoorden]


Door laura op 14 januari 2012 12:09

Mijn perfecte jeans, van de h&m maar toch. Na twee jaar intensief dragen kwam er pas een gat in en toen moest ie toch echt weg. En. Een supermooi jurkje van primark, ook niet duur, maar wel echt supermooi en die was gekro mpen na 1x wassen door kapotte wasmachine!

[Beantwoorden]


Door Julie op 14 januari 2012 12:12

mijn broek waar gaten in kwamen omdat ik hem 2x per week 2 jaar gedragen had… gelukkig heb ik precies dezelfde broek gevonden! anders had ik mijn broed never weggegooid!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 14 januari 2012 12:13

ik had net een superdure nieuwe mascara gekocht.. maar ik moest die andere nog opmaken van mezelf.. toen die eindlijk op was, was die superdure uitgedroogt!!! :O egt superstom :( toen moest ik hem wegooien :( (heb je miss een tip zodat je mascara’s minder snel uitdrogen?? ) xxxx

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 14 januari 2012 om 16:03:

Je had hem beter in de verpakking kunnen later tot die andere op/over datum was.
dat kun je beter doen volgende keer.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:16:

Pas openmaken als je hem echt gaat gebruiken! Anders droogt hij inderdaad op…

[Beantwoorden]


Door Emma op 14 januari 2012 12:17

hmm.. ik geloof niet dat ik zoiets ooit heb moeten wegdoen, wel shirtjes enz. die ik leuk vond, maar dat was niet zo’n trauma. Dus heb valt bij mij nog wel mee ;)

Trouwens, het heeft misschien niets met het filmpje te maken maar ik las net dat begin februari een deel (25%) van de catrice collectie vernieuwd wordt. Alle producten die uit het assortiment gaan, staan in een lijst op hun site (bij ‘inspiratie’, ‘Tijd om bye buy te zeggen!’) en die kun je dus nog bemachtigen voor ze eruit gaan. Ik dacht, misschien een tip?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:16:

Ja, ik weet het! Zal proberen het nog even ergens bij te melden, thanks!

[Beantwoorden]


Door Laila op 14 januari 2012 12:20

heee!
ik vind het altijd balen dat mascara maar 2 maanden goed is..
maar ik doe er altijd iets langer mee, maar dan gooi ik ze uit eindelijk toch weg na 3 maanden.

even iets anders, ik ben echt al heel lang op zoek naar ”glow in the dark nagellak” weet jij misschien waar ik die ergens kan kopen?

xxxx

[Beantwoorden]

anoniem antwoordt op 14 januari 2012 om 16:04:

Ja dat vraag ik me ook af waar je dat kan kopen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:17:

3 maanden kan wel hoor! 3 tot 6 meestal, ligt er een beetje aan hoe je ogen erop reageren en of de mascara niet uitgedroogd is natuurlijk.

Glow in the dark nagellak… Ik heb het vroeger wel gehad, maar gekocht in een afrowinkel en was van een onbekend merk. De laatste jaren ben ik het niet meer tegen gekomen. Sorry!

[Beantwoorden]

ivette antwoordt op 14 januari 2012 om 21:57:

uhm… volgens mij heeft miss sporty ook glow in the dark nagellak? dacht ik…. :?:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 23:26:

Zou kunnen! Miss Sporty verkopen ze hier niet, dus ik heb eigenlijk geen idee wat het merk heeft.

Sara antwoordt op 16 januari 2012 om 21:16:

Miss sporty heeft blacklight nagellak, ik weet het, want ik heb hem zelf een tijdje geleden gekocht. Blacklight nagellak doet het niet in het donker!! Alleen in speciaal ‘ blacklight licht ‘. xxx

Sarina antwoordt op 17 januari 2012 om 12:49:

Diamond cosmetics, bij boozyshop heeft glow in the dark nagellak <3


Door Anne op 14 januari 2012 12:26

jaa, een superleuk rokje, toen ik ongeveer in groep 4 zat. ik droeg eigenlijk nooit rokjes, maar op deze was ik heel erg verliefd. de 1e x toen ik heb aanhad, ging ik bij een vriendinnetje spelen. de rok bleef achter de verwarming handen en er kwam een ga in. toen ik thuis kwam en mijn moeder zei dat ze hem niet meer kon maken, moet ik echt keihard huilen :'(

[Beantwoorden]


Door Jessica op 14 januari 2012 12:41

Ik had vroeger 2 lievelingsbroeken die een miniscuul gaatje hadden. Mijn moeder kan echt niet tegen gaten in kleren dus had ze hem expres groot gemaakt en gezegd; nu moet ie wel weggegooid worden. Haaartpijn.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 14 januari 2012 12:46

Omdat de verkoper mij verkeerd had geadviseerd, zit er nu een gat in een van mijn Uggs. Ze zijn niet meer te dragen, maar weggooien durf ik ook niet…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:20:

Ohhhhh! Dat is ook erg :( Wat had de verkoper geadviseerd dan?

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 14 januari 2012 om 21:12:

Ja beetje jammer! Ik heb normaal maat 40/41, maar de verkoper zei dat Uggs heel erg uitlopen, en dat is op den duur ook wel een beetje zo, maar ik kon het beste maat 39 nemen maar laten kwam mijn teen er in de staan en nu is hij dus kapot! Nu heb ik de maat 40 en dat is een stuk beter haha.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 14 januari 2012 12:46

Ik baal altijd dat ik mooie/fijne schoenen weg moet gooien. Aangezien ik zelf nog al last heb van zweetvoeten, arghhh. Vooral in de zomertijd dan.. Dan kun je nergens je schoenen uittrekken omdat die akelige geur erin hangt.

Met pijn in mijn hart ook een paar dure leren ballerina´s weg moeten gooien, en ja ook door de geur! :(

Nu lijkt het net alsof ik een paar naar vis ruikende voeten heb haha! Maar dat valt best mee, alleen blijft er een zweet geur in de schoenen hangen en daar heb ik echt een hekel aan.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 januari 2012 12:47

Mijn favo broek had een gat, meh :(

[Beantwoorden]


Door Claire op 14 januari 2012 12:53

Ik had van mijn moeder in Italië een prachtige bronzer van wetnwild gekregen. Hij is geloof ik 2 weken geleden gevallen, helemaal kapot in allemaal kleine stukjes:( ik heb op internet gezocht maar kan hem daar nergens meer vinden. Ik gebruik hem nog wel voorzichtig maar het printje was juist zo mooi:( maar ik heb hem dus niet hoeven weggooien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:20:

Aww… welke bronzer was het?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:21:

Ik bedoel zeg maar, kun je een plaatje schetsen van hoe hij eruit zag?

[Beantwoorden]

Claire antwoordt op 14 januari 2012 om 21:16:

Hij was lichtbruin met een donkerbruin zonnetje erin.


Door Daniëlle op 14 januari 2012 13:05

Vorig jaar toen mijn favoriete foundation van Yves Rocher op was, moest ik ‘m weg gooien. Dat vond ik echt niet leuk, hij was precies de goede kleur maar wel een beetje prijzig (17 euro, voor mijn studenteninkomsten is dat best prijzig, haha).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:22:

17 euro vind ik ook veel hoor, voor een foundation. Maar als hij echt fijn is… ik weet hoe moeilijk het is de juiste kleur te vinden en volgens mij heeft Yves Rocher vaak leuke aanbiedingen..?

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 januari 2012 13:07

Ik heb mijn favoriete hemd allertijden moeten weggooien. Waarom? Omdat het veel te groot was geworden! Ik ben op een paar maanden tijd 10 kg vermagerd en ik kon er wel 2 keer in, zo groot was het. Ik vond het erg jammer want ik had veel goede herinneringen aan dat ding en het stond me heel goed, maarja. Ergens ben ik wel blij dat ik die 10 kg kwijt ben en nu allemaal nieuwe kledij kan kopen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:22:

wowie, knap! 10 kg is een hoop!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 14 januari 2012 13:08

Haha, dat stukje over de broeken herken ik! Ik heb ook al een paar keer een broek weg moeten gooien omdat de stof tussen de benen en bij je billen dan heel dun is geworden door het fietsen. Echt stom! Ik had het laatst met mijn MAC mascara, na 3 maanden was ‘ie toch echt op en rijp voor de prullenbak. Zo jammer, want hij was zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 14 januari 2012 13:13

Ook mijn favo jeans. Blijven hangen met achterop de fiets springen bij mijn vriend, dikke scheur erin. HUIL

[Beantwoorden]


Door Joyce op 14 januari 2012 13:24

mijn favoriete blazer, een klasgenoot deed net alsof ie m ging knippen, en pats, doen was het raak en lag de hele mouw eraf. :( still love my blazer!

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 14 januari 2012 om 14:13:

omg, dat is zo lullig :o Heeft ie hem wel vergoed? Misschien klink ik weer gierig, maar ik zou het eisen ookal was het perongeluk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:23:

Nou ja! Inderdaad wat Daniëlle zegt… Ik zou dat inderdaad ook wel vragen, want ’t is natuurlijk heel akelig voor jou :(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 januari 2012 13:28

Gho, weggooien doe ik eigenlijk bijna nooit. Ik heb wel camelkleurige laarsjes, die écht versleten zijn, maar ze zijn zo mooi dat ik ze niet wil weggooien. (Ook al zou dat eigenlijk wel moet, ik krijg het niet over mijn hart)
x

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 14 januari 2012 13:36

leuke antwoordenhoor.. ik heb weleens mijn favoriete shirt weg moeten gooien omdat ik achter de deurklink bleef hangen en er een groot gat in zat :(

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 14 januari 2012 13:41

Mijn favoriete adidasjes… ik moest ze al 2 jaar weggooien van mijn moeder omdat ze echt versleten waren maar ze zaten zooo lekker. Toen ik een keer een weekend weg was heeft ze ze weggegooid :(
Verder had ik ook een favo zwarte broek die heerlijk zat en waar ik er altijd goed in uit zag. Ik droeg hem altijd naar feestjes waardoor de onderkant helemaal afgesleten en vies was geworden. Ook deze mocht ik niet meer in het openbaar dragen van mijn moeder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:23:

Ik heb ook nog steeds een versleten paar Adidasjes liggen, draag ze ook nog best vaak. Ze lopen als SLOFFEN! <3

[Beantwoorden]


Door Janneke op 14 januari 2012 13:52

Mijn mooi-van-lelijkheid zwarte sneakers met gouden slangenprint en jamaicastrepen aan de zijkant… Ik heb ze een paar jaar geleden gekocht omdat ik op reis ging en schoenen nodig had. Ik heb toen een geweldige 10-daagse reis naar Israel gemaakt, ben met die schoenen door de woestijn gesjouwd, heb op een dromedaris gereden en door Jeruzalem gestuind. Toen ik afgelopen zomer zag dat ik ze echt kapot had gelopen (er zat een gat in de zool) wilde ik ze echt niet weggooien, want er zitten zo veel herinneringen aan! Nu liggen ze volgens mij nog steeds ergens achter in de kast, omdat ik het gewoon niet over mijn hart kan verkrijgen :(

[Beantwoorden]


Door charile op 14 januari 2012 13:55

Ja zeker, vooral bij kleding omdat er of een gat inzat, of het te klein was geworden.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 14 januari 2012 14:01

Mijn allereerst paar All-Stars met schedels erop, uit mijn gothic periode.. Pijn in mijn hart :/

[Beantwoorden]


Door Renske op 14 januari 2012 14:09

Ik had ooit een hele mooie broek, die me overigens heel wat gekost heeft, maar na 2 maand viel er al een gat in. Hij was totaal uitgedund, terwijl ik er zo zuinig mee was. Erg zonde

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 14 januari 2012 14:12

Een hele mooie lipgloss van Sephora. Iets in dat ding ging kapot waardoor de lipgloss niet meer van de aplicator werd afgeveegd en het ontzettend smerig was en bij het dicht draaien over de randen heen ging :yes: Zo zone :( Rood met glitters! Bij de eerst volgende actie ga ik die weer kopen (A) Kleding heb ik echt heel vaak weg moeten gooien. Vaak door mottengaten.. Ondanks dat ik een speciaal ding daar tegen heb :S En sokken die verslijt ik ook echt, mijn zachte warme lelijke roze fluffy sokken met anti slip zijn kapot.. Snik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:26:

Ah ships :( Was het de stopper? Heb ik ook wel eens gehad met een nieuwe mascara, kon die gelijk weggooien. Kwam alleen maar een borsteltje met een enooooorme hoeveelheid mascara uit de huls.

[Beantwoorden]


Door Elisa op 14 januari 2012 14:26

Leuke twitter question dit keer! Met makeup heb ik het nog nooit meegemaakt, maar mijn jogging broek waarin ik de vierdaagse van Nijmegen heb gelopen deed ik toch wel met pijn in mijn hart weg, door de emotionele waarde erachter. Ook vind ik het altijd lastig om mijn sneakers weg te gooien haha. Mijn allereerste mobieltje liet ik perongeluk van een hoge brug vallen het water in, verdrietig dat ik was!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 14 januari 2012 14:55

Ik had een supermooie, dikke leatherlook legging van Vero Moda. Die was echt zo mooi, je zag haast niet dat het geen echt leer was! Helaas was er iemand zo asociaal geweest om kauwgum OP een stoel in de bus te plakken (niet eens eronder, gewoon erop! Wie doet dat nou?!) en had ik dat niet gezien. Ja, dat kwam er wel weer af, inclusief een stukje van de legging… Eeuwig zonde! Ik baal er nog steeds van :(

[Beantwoorden]


Door Ariane op 14 januari 2012 15:26

Aaah stom om te lezen eigenlijk, ik word sip van, haha. In het dagelijks leven heb ik eigenlijk niet echt iets dat ik moet weggooien, maar wel hele fijne paardrijbroeken. Daarbij moet echt maar geluk hebben of hij goed (blijft) zit(ten). Om sommige dan weg te gooien omdat ze te klein werden, was wel stom!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:26:

Ja, ik moet eerlijk zeggen dat ik ook echt sip word van alle verhalen :( Volgende keer weer een vrolijke TQ!

[Beantwoorden]


Door Isaben op 14 januari 2012 15:37

Ik heb een keer drie dagen lang gehuild om een paar schoenen dat door mijn vader was weggegooid. Achteraf gezien snap ik ook wel dat ik écht niet meer op die dingen kon lopen, de zolen lieten gewoon los, maar op dat moment was mijn 9-jarige hartje gebroken :(

[Beantwoorden]


Door Machteld op 14 januari 2012 16:09

Mijn inglot gezichts poeder, hij was zo fijn! Ik had hem 3 keer achter elkaar laten vallen en weer in elkaar kunnen zetten, helaas was er te veel uit om hem weer in elkaar te zetten na de 4de keer :-( :-(

[Beantwoorden]


Door Kim op 14 januari 2012 16:15

Leuke twitter question! Ik heb laatst een hele zak met kleding die mij niet meer past naar Roemenië gedaan, maar er was per ongeluk een hele mooie sjaal die ik nog wou houden ook in die zak gekomen! Wel jammer maarja… :-(

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 januari 2012 16:22

Tsjah, mijn broer had een oude accu in de auto laten liggen (ik dacht dat hij die al had weggebracht) en die was gaan lekken. Mijn mooie zomerjas lag op de achterbank toen ik onderweg was naar school. Op school kreeg ik ineens óveral jeuk en ineens vielen de knopen uit mijn jas.. In mijn kleding vielen gaten en ik kreeg een onwijs rode huid. Bleek het dat de accuzuur in mijn kleding was gaan zitten. Natuurlijk net mijn favoriete kledingsetje. Helemaal naar de kl*te…… :-(

[Beantwoorden]


Door isabel op 14 januari 2012 16:39

ik had een superfijne broek uit Rotterdam die mijn moeder gekocht had,
maar na 2 jaar stapte ik thuis over het hek, RATSJ dikke scheur erin :+ ,
ging ik terug over het hek, RATSJ helemaal kapot :O
zooo jammer :ahh:

[Beantwoorden]


Door Ilona op 14 januari 2012 16:49

Nog maar een poosje geleden moest ik laarsjes wegdoen, ze waren echt super leuk, en ik was er echt super blij mee, maar ze waren niet van het allerbeste kwaliteit waardoor ik er al heel snel naast liep. Eeuwig zonde…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 januari 2012 16:54

Die oh zo mooie roze barbienagellak die ik daarna nooit meer ergens heb gevonden, maakt niet uit welke kleur roze het is, nog nooit een dupe gezien. Ik vervloek nog steeds die vrouw in de winkel, zei vertelde mij dat ik er nagellakremover bij moest gooien. Ik wist wel beter, ik was hopeloos verliefd deed er alles aan om hem weer wat te verdunnen, too bad. ;/

[Beantwoorden]

Cynthiiaa antwoordt op 14 januari 2012 om 16:56:

zei = spreken, bedoelde zij, de persoon. fail. :’) Voelde de drift weer boven komen. xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:28:

Ik heb dat ook een keer gehad! Ookal was het met een essence nagellakje, de kleur was PERFECT. Inderdaad, nooit meer zo’n perfecte (in mijn geval) zuurstokroze nagellak gevonden.

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 14 januari 2012 17:11

Ik heb een paar maand geleden mijn favorietje bloesje moeten weggooien, nadat vriendlief er een gat had in gemaakt met het strijkijzer… :(

[Beantwoorden]


Door Noemi op 14 januari 2012 17:14

Ik ben eens bíjna mijn horloge kwijtgeraakt, het superdure horloge wat ik van mijn oma heb geerft (georven?).. Ik was op vakantie in Boedapest en heb het op een grasveldje in een druk park laten liggen. Drie kilometer lopen verder kwam ik erachter,mijn vriendje en ik zijn keihard teruggerent. EN HIJ LAG ER NOG. Ik heb keihard gehuild en gezworen nooit meer zoiets stoms te doen!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 14 januari 2012 18:06

Nu ik er zo over nadenk… ooit een paar nikes waar idd ook de gaten inzaten. Op een dag had mn moeder ze weggegooid! :o en het was mn eerste en nog steeds mooiste paar! Stiekem ben ik er na zo’n 4 jaar nogsteeds een beetje verdrietig van. Haha leuke vraag :)

[Beantwoorden]


Door Floor op 14 januari 2012 18:20

ja, een broek die echt perfect zat, het was mijn 1e en enigste broek die zo goed & lekker zat, er was een scheur ingekomen, erg zonde! x

[Beantwoorden]


Door Renate op 14 januari 2012 18:39

Het was niet echt een favoriet maar ik mis hem toch wel. Een hele mooi zwarte oogschaduw! Ik maakte het bakje open en alle oogschaduw vloog alle kanten op! Over me make-up stash en me hele kleren zaten er onder!

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 januari 2012 19:14

Leuk om te lezen. Haha, grappig dat je vroeger Nikes droeg, jij lijkt me namelijk niet echt een ‘sneaker’ mens! (Ook al vindt elk meisje dat lekkerder lopen dan hoge hakken).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 januari 2012 om 20:30:

Vroeger was ik echt een sneakermeisje, haha! Heel anders dan nu, maar het liep erg fijn inderdaad ^^). Heb nog steeds aardig wat sneakers staan, ik draag ze vrijwel niet meer maar ik kan er geen afscheid van nemen. Ik was zo trots op mijn collectie… (A)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 14 januari 2012 19:23

Ja een broek. Ik was toen gevallen en toen zat er een scheur in:(

[Beantwoorden]


Door Elna op 14 januari 2012 19:47

Een gestreepte koltrui met allemaal verschillende kleurtjes die ik droeg toen ik ongeveer 6/7 was. Ah wat vond ik die leuk! Ik droeg hem echt heel vaak totdat hij helemaal faal was en eigenlijk ook niet zo goed meer zat. Mn moeder ging toen mn kledingkast uitzoeken en heeft dat ding weg gegooid. Ik was boos toen ik erachter kwam! Haha. Maar anders liep ik er nu nog steeds in waarschijnlijk..

[Beantwoorden]


Door Nannick op 14 januari 2012 19:47

Leuke vraag! Maar ik kan zo gauw eigenlijk niets verzinnen haaha ;)

[Beantwoorden]


Door Jill op 14 januari 2012 20:07

Mijn super gave mooie spijkerbroekkie. Echt m’n lievelingslied was het. Als ik m terug zie op foto’s mis ik m nog steeds maar de scheuren en gaten waren toch en Beetje te groot om te doen alsof t zo hoorde…:(

[Beantwoorden]


Door Maaike op 14 januari 2012 20:48

Mijn perfecte jeans… Ik heb hem nog niet weg moeten gooien, maar het zal helaas wel snel moeten gebeuren. Ik krijg steeds gaten aan de binnenkant van mijn dijen, ook door het fietsen. Er zit nu weer een gat in, voor de 3e keer, dus ik ga hem naar de kleermaker brengen en hopen dat hij nog te redden is! Ik heb hem 1,5 jaar geleden gekocht in Amerika voor 17 dollar en het is de beste broek die ik ooit heb gehad, hihi! Beetje overdreven misschien, maar hij heeft een mooie kleur, is niet te lang of te kort, zit heerlijk, corrigeert mooi mijn buikje zonder dat het er stom uit ziet… Ik ben nu al bang voor de datum des onheil. ;)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 januari 2012 om 20:57:

En nu ik de comments lees, heb ik ook nog een heel fijne blazer van de H&M. Mijn zus heeft hem een keer geleend en toen heeft ze er een heel stuk in gefietst waardoor er een zweetgeur in zit die er ook door wassen niet uitgaat… Ik fiets nooit in blazers omdat ik weet dat dat gebeurt, ik trek ze dan op plaats van bestemming pas aan, maar dat was ik vergeten te zeggen. Vaarwel, mooie, nog perfect in staat blazer. :(

[Beantwoorden]


Door Janine op 14 januari 2012 21:55

Mijn favoriete jeans, er zat een gat in bij m’n kont. Helaas nooit meer dezelfde tegen gekomen in de winkel… :(

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 14 januari 2012 23:48

Oh dat slijten van die broeken, zó herkenbaar! En vaak met ontzettend lekker zittende schoenen :(

[Beantwoorden]


Door Shari op 14 januari 2012 23:52

vroeger toen mijn kat nog leefde, vond die niets leuker dan in mijn lingerie lade te liggen. deze kon namelijk niet meer dicht omdat het wieltje stuk was. Opzich had ik er geen problemen mee tot ik mijn favoriete bh uit de lade wou halen ( een mooie paarse satijnen van D&G) om mijn toenmalig vriendje te verrassen. Wat was ik verdrietig toen ik zacht da the kittycat mijn sluiting helemaal kaduuk gebeten had! de bh zelf hebk nog steeds niet weg geggooit, soms bekijk ik hem gewoon nog eens XD (crazy lady i know)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 15 januari 2012 10:05

toen ik klein was had ik een hele mooie jeans met bloemen erop. Ik heb hem toen zo lang mogelijk gedragen tot hij veel te klein was en mijn moeder de gaten tot 3 keer toe had dicht genaaid.
Ik heb toen voor de prullenbak staan huilen!

[Beantwoorden]


Door mariethje op 15 januari 2012 10:07

toen ik een jaar of 6 was scheurde een meisje vn mijn klas mijn nieuwe prinsesse jurk kapot met carnaval , en die moest dn weg vn mijn mama en ik was er kapot vn :p

[Beantwoorden]


Door Annika op 15 januari 2012 10:52

Ik had toen ik 16 was een hele mooie sjaal gekregen van een meisje dat ik niet kende in de kroeg, nadat mijn eigen jas en sjaal waren gestolen. Hij liep in prachtige kleuren over, en niemand anders had er zo een! Een goed jaar later is ie helaas ook tijdens een uitgaans avond weer verdwenen…

>< En nu ben ik elke keer als ik ga stappen een beetje paranoide dat iemand m'n jas en sjaal weer mee neemt. Blijf van mijn mooie dingetjes af!

[Beantwoorden]


Door Kathy op 15 januari 2012 11:21

Mijn Etude House mascara. Dat ding was echt geweldig en volgens mij gewoon magisch. Nooit vegen onder mijn ogen, als het regende leek het wel alsof hij oploste.
Maar ja, na een paar maandjes ging hij jeuken en ik gebruik geen ebay meer dus ik heb nooit meer mijn mascara kunnen vinden.

[Beantwoorden]


Door Simoon op 15 januari 2012 11:47

Dit herken ik zo goed! Ik heb ooit toen ik een jaar of tien was een paar hempdjes gekocht, gewoon bij de h&m. Ze waren basic zwart. Nu zes jaar later draag ik ze nog steeds met veel plezier.. Maar de gaten beginnen te komen en ik ben bang dat ik ze binnekort weg moet gooien :(.
X

[Beantwoorden]


Door elise op 15 januari 2012 12:36

hihi er staat: Wat was het en waarom moest het de prullenbak iK?
i.p.v. in XD

[Beantwoorden]


Door COOK!EM0NST3R__ op 15 januari 2012 14:57

ik moest mijn fijne mascara wegdoen , het was de fijnste ooit vind ik :Loreal Paris Mascara Volume Million Lashes Extra-black =(

[Beantwoorden]


Door Britt op 15 januari 2012 15:01

Ik had vroeger een rokje, waar ik echt verliefd op was, hij werd te klein & hij is weg.. maar ik heb nog steeds de riem! :)

[Beantwoorden]


Door evelien op 15 januari 2012 17:00

Ik ben echt een horder. Ik gooi niets weg!
Haha, ik heb ballerina’s liggen die echt niet meer kunnen en ik ook niet draag maar tot ik nieuwe look a likes heb gooi ik ze niet weg!

Mama heeft daarentegen weleens mijn luipaard fakefur mega vette nel veerkamp jas weggegooid. Ik was toen 15 en die jas was toen 70 euro van mijn eigen centjes. En 6 jaar geleden was luipaard print nog niet in en bijna nergens te vinden!!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 januari 2012 18:23

Heel leuke TQ weer, hoe krijg je ze toch elke keer verzonnen!
Ik zit te bedenken of ik er ook een antwoord op kan geven, maar ik zo het zo gauw niet weten. Ik heb pas wel een rokje wat ik altijd met veel plezier heb gedragen weg moeten doen omdat ’t echt te ruim was geworden, maar dat is ook wel weer een lekker gevoel, dus zó erg was het nou ook weer niet.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 15 januari 2012 19:43

Ik ben laatst mijn mooiste Bourjois lipgloss kwijtgeraakt, echt zonde.. :( Heb nu weer een nieuwe gekocht toen het 1+1 gratis was bij Bourjois bij Etos maar het blijft jammer. Verder heb ik volgens mij niks dat ik weg moest gooien.. O, ik heb nog witte all-stars die ontzettend vies zijn maar ze zitten zo heerlijk.. Het zijn die met leer dus die kan je nog wel schoonmaken maar eigenlijk kan ik ze niet meer aan, maar ze lopen zo fijn!

[Beantwoorden]


Door sammy op 15 januari 2012 22:27

ik heb vaak net als jij had door t fietsen dat me broek helemaal slijt, echt zonde:( ik had vannacht nog dat ik op de een of andere manier met me broek aan me zadel bleef hangen en nu zit er dus een scheur in..

[Beantwoorden]


Door Cécile op 16 januari 2012 12:16

Mijn veel te dure Levi’s Curve ID jeans à €90,- kon ik na een half jaar al niet meer aan vanwege de gaten tussen mijn dijen…
Nu ben ik erachter gekomen dat het niet alleen aan het fietsen lag, maar ook aan de pasvorm van de broek! Ik heb nu een ander model en ander merk, zit veel beter dan mijn Levi’s en vooralsnog geen gaten. En slechts 30 ekkies :)
Voor iedereen die nog een jeans tip zoekt: de Diana jeans van Monki, hoge taille en strakke pijp, zitten heerlijk, maar lopen wel een beetje uit (koop hem liever iets te strak). Ze zijn voor mij perfect!

[Beantwoorden]


Door Manouck op 16 januari 2012 20:16

Ik heb een keer toen ik 10 was perongeluk een hele speciale knuffel weg gedaan,
ik heb hem perongeluk in de doos naar afrika gestuurd.
Ik heb wel dagen gehuild.
En nog krijg ik tranen in mijn ogen als ik er aan denk.
Het was een knuffel uit L.a. die mijn opa voor mij mee had genomen.
Mijn nichtje heeft de knuffel nogwel, dus steeds als ik die zie krijg ik stiekem natte oogjes.

Ik kan echt heel moeilijk knuffels weg doen:$

[Beantwoorden]


Door Amber op 17 januari 2012 18:41

ik moest een keer mijn G-Star broek weggooien die zooooo lekker zat. er was bijna meer gat dan broek :-( . toen kreeg ik een creatieve ingeving en heb de pijpen afgeknipt, helaas was dat onwijs scheef en heb hem later toch nog moeten weggooien… :/

xoxoxo

[Beantwoorden]


Door Florence op 18 januari 2012 20:22

ik moet elke 2 a 3 maanden nieuwen broeken gaan kopen omdat ik elke dag heen en weer naar school moet fietsen en naar de manege moet fietsen dat is elke dag 40km.
gister is mijn lievelingsbroek ook kapot gegaan ):
xxx

[Beantwoorden]


Door ellen op 19 januari 2012 16:32

Jaren heb ik achter vans ballerina’s gezocht, eindelijk had ik ze gevonden en na 2 of 3 maand zaten er overal gaten in :( zonde.

Ook kan ik mijn rode all stars maar niet weg doen die ik aanhad op pukkelpop. ze hingen zo vol modder dat is ze nooit meer schoon krijg maar weg doen lukt me echt niet.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 20 januari 2012 15:48

zo nieuw hier, en ten eerste wat een leuke site. helemaal top. ga hier zeker vaker terug komen.

Maar ik heb eens heel veel leuke kleren weg moeten gooien.
Dat kwam door me zwangerschap, die laatste kilo’s zijn er helaas nooit meer afgegaan waardoor ik toch aan kleding moest in een andere maat.

2 jaar geleden dus toch maar de kleding die ik nog steeds had staan toch maar met veel pijn in me hart weggedaan, helaas kom ik niet meer terug in oude maatje 36 (al ben ik inmiddels met de maat 38 waar ik nu inzit ook blij hoor afgaand van het feit dat ik na mijn zwangerschap in maat 44 zat :$ )

[Beantwoorden]