Mijn must have producten voor de droge huid

Soms doet het gewoon pijn als ik lach. Niet omdat ik dat nooit doe, maar omdat mijn huid zo droog is. Bij een brede glimlach voel ik de huid van mijn wangen trekken. Bah, geen fijn gevoel. Hetzelfde trekkerige gevoel krijg ik wanneer ik gedoucht heb, of vergeten ben mijn gezicht in te smeren met crème. Ik heb een hele droge huid, en vandaag vertel ik jullie wat de must have producten zijn om mijn huid te verzorgen.

Photobucket

Photobucket
Serum: Dit is een heel geconcentreerd goedje wat je huid nog eens extra verzorgt en een boost geeft. Ik gebruik momenteel deze van Make Up Studio en breng hem zowel ’s ochtends als ’s avonds aan.

Nachtcrème: ’s Avonds smeer ik na het serum een nachtcrème op mijn huid. Deze van Make Up Studio vind ik best fijn, hoewel hij van mij wel iets vetter had gemogen. Hoe vetter het huidproduct: hoe beter voor je droge huid.

Photobucket
Dagcrème: ’s Ochtends gebruik ik een dagcrème. De Aloë Vera Day Cream van The Body Shop is al een tijdje mijn favoriet, dit is inmiddels mijn tweede potje. Maar ook de Clarins Daily Energizing Cream En Benefit Total Moisture Facial Cream (ook geschikt om als nachtcrème te gebruiken én is lekker dik en vet) vind ik erg fijn.

Photobucket
Primer voor onder mijn foundation: Ik merk dat een gezichtsprimer onder mijn foundation mijn huid ook wat zachter en gladder maakt. Een fijne ontdekking! Vooral deze van L’Oréal Studio Secrets is heel zacht en luchtig.

Photobucket
Elizabeth Arden Eight Hour Cream: Iedereen met een droge huid raad ik aan de Eight Hour Cream van Elizabeth Arden te kopen, want wat een geweldig product is dit zeg! De geur is even wennen (sterk, kruidig) maar de crème werkt onwijs goed voor droge plekjes op je gezicht, gebarsten lippen, pijnlijke ellebogen, schrammetjes, nagelriemen… Ik sleep de tube overal mee naar toe, er is geen middeltje wat droge plekjes op mijn gezicht zo snel laat verdwijnen. Dit is absoluut een holy grail voor me.

Tip: Ik heb hem vorig weekend in de sale gezien bij Ici Paris XL en in een Limited Edition potje bij de Bijenkorf. Get it while you still can!

Photobucket
Voedend gezichtsmasker: mag ook zeker niet vergeten worden. Gebruik geen masker tegen pukkeltjes of iets dergelijks, dat droogt je huid nog teveel uit. Ga echt opzoek naar een voedend masker, geschikt voor de (hele) droge huid. Ik vind dit Skin Recovery Hydrating Treatment Mask van Paula’s Choice hemels.

Photobucket
Dit waren ze, mijn absolute must haves voor de droge huid. Het lijkt veel, maar het valt mee. ’s Ochtends smeer ik eerst het serum erop, gevolgd door een dagcrème. Voordat ik met make-up aan de gang ga, breng ik de gezichtsprimer aan en ’s avonds is het tijd voor het serum + nachtcrème. Het Elizabeth Arden Eight Hour Cream gebruik ik wanneer nodig, hetzelfde geldt voor het gezichtsmasker.

Ook belangrijk als je een droge huid hebt:
– Was niet te vaak je gezicht, want water droogt uit. Doe je het toch, dan het liefst met lauw water.
– Reinig je huid met een milde reinigingsmelk en kijk uit met tonic. Zeker wanneer er alcohol in zit kan het je huid erg uitdrogen.
– De juiste verzorging hoeft niet heel duur te zijn, ook goedkopere merken hebben producten voor de droge huid.


Reacties

Door Nina op 10 januari 2012 16:02

Leuk artikel! ^^) Kus.

[Beantwoorden]


Door Diede op 10 januari 2012 16:05

super handige tips! Ik heb zelf een droge huid en kan dit artikel goed gebruiken, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 10 januari 2012 16:06

Handig! ik heb ook een droge huid.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 10 januari 2012 16:07

Handige producten! Zelf heb ik er ook last van, helaas. x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:04:

Is met het weer nu he :(

[Beantwoorden]


Door Vera op 10 januari 2012 16:12

superbedankt voor dit artikel! ik heb zelf ook een superdroge huid en vind dat echt heel erg vervelend. Ik weet er nu ook weer wat meer over en ga echt kijken naar de producten die hier boven staan !
bedanktbedanktbedankt!

XxxVera

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:04:

Dankejwel en goodluck!

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 10 januari 2012 16:15

Vera, ik ben een stille volgster
en…. I(L)THIS BLOG!

een van de leukste die ik volg :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:04:

Dankjewel Yasmina ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 10 januari 2012 16:18

Ik heb zelf geen droge huid, maar in de winter heb ik soms wel velletjes. (Ik heb een normale/gecombineerde huid, met vette tzone, maar soms is het gewoon droog, heel apart.) Dus dat Serum van Make up studio lijkt me best fijn!

[Beantwoorden]


Door Linde op 10 januari 2012 16:21

Leuk om te zien wat je favorieten zijn!
Heb zelf ook een ontzettend droge huid, na het douchen zie je dan soms gewoon kleine velletjes ! :/ als ik er dan niks op smeer is het idd erg pijnlijk ;d

[Beantwoorden]


Door Bosje op 10 januari 2012 16:24

Handig artikel! Als ik even een tip mag geven; zelf heb ik ook een (heel!) droge huid, en bij mij werkt de Vitamine C dagcrème van TBS erg goed :) De zalfachtige structuur daarvan vind ik echt fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:05:

Dankjewel voor de tip! Ben benieuwd, als ik door dit potje heen ben ga ik zeker even naar de Vitamine C dagcrème kijken :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 januari 2012 16:28

Ik heb geen extreem droge huid, maar heb echt wel een goede verzorging nodig!

[Beantwoorden]


Door Yara op 10 januari 2012 16:42

Oeeh heerlijk! :) Handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 januari 2012 16:44

Ik heb ook een droge huid en na 4 cremes uitgeprobeerd te hebben heb ik eindelijk 1 gevonden. Namelijk de Garnier Essentials voor de droge huid.

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 januari 2012 16:44

Ik smeer mijn lichaam altijd in met Palmers cacaoboter, maar mijn gezicht blijft een dilemma. Heeft er iemand ervaring met cacaoboter op het gezicht? Ik durf het niet zo goed te proberen omdat ik bang ben dat ik dan de volgende dag wakker wordt met een hoofd vol pukkels! Haha!
Een serum ga ik binnenkort ook maar eens proberen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:06:

Hmm… Zou het niet zo snel op mijn gezicht smeren inderdaad, maar je kan het proberen!

[Beantwoorden]

Carla antwoordt op 13 mei 2014 om 07:53:

Ik deed het een lange tijd en vond het prima zijn werk doen. Die van Palmers ook. Vlekjes (hyperpygmentatie) gaan snel weg, egalliseert je huid prachtig. Gebruik het nu soms nog als nachtcreme.

[Beantwoorden]


Door lieke op 10 januari 2012 16:45

ik heb zelf een hele vette huid dus hier heb ik niet zoveel aan, maar toch vind ik je artikels leuk om te lezen ^^)

Bij de nachtcrème staat volgens mij een foutje, er staat dat hij van Make Up Store is, maar hij is van Make Up Studio. Tenminste zo staat het op de foto.

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 januari 2012 16:46

Leuk artikel en erg handig voor mijn gecombineerde huid! Mijn huid heeft wonder boven wonder heel veel baat bij een simpele voedende crème van de Aldi die ik één tot twee keer per week aanbreng voor ik mijn foundation op doe. Is een blauwe van biocura geloof ik, vast heel synthetisch, maar hij werkt! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:07:

Ik heb al vaker positieve berichten gehoord over de verzorging van Aldi, dus heel gek vind ik het niet!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 10 januari 2012 16:47

Super artikel met goede tips. Ik heb op dit moment een hele droge huid, herken het ‘pijn doen bij het lachen’ echt!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 januari 2012 16:59

Die crème van de bodyshop heb ik ook, die werkt echt heel fijn ja! ^^)
Misschien ook een tip: smeer een paar minuten (niet langer) voordat je gaat douchen een dun laagje olijfolie over je gezicht, erg lekker ruikt het niet… maar het heeft bij mij wel goed geholpen!
Je hebt trouwens een hele leuke schrijfstijl ;-)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 10 januari 2012 17:00

omg super handig! <3

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 10 januari 2012 17:03

Wauw, je komt echt precies op tijd met dit artikel! Ik heb sinds een maandje opeens veel meer last van een droge huid. Ik had altijd al wel een droge huid, maar door de kou heb ik nu allemaal droge plekjes in mijn gezicht. Dat ziet er zo raar uit met foundation. Ik gebruik ook nooit tonic, alleen reinigingsmelk voor de droge huid. Sinds kort heb ik de Weleda iris dagcrème voor de droge tot zeer droge huid en die werkt echt super! De elizabeth arden crème lijkt mij heel erg fijn, ik zal binnenkort kijken of hij nog in de sale te krijgen is! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:08:

Zeker doen! Weleda schijnt ook heel fijn te zijn inderdaad, goed om te horen dat het je helpt!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 januari 2012 17:04

Ik heb een gecombineerde huid: mijn wangen zijn kurkdroog maar mijn voorhoofd is best vettig. Dat betekent dus dat een creme voor mn t-zone te weinig doet en die voor mn wangen te veel. Argh. En dan is mn huid nog gevoelig ook. Mijn oplossing is idd gezicht niet wassen (alleen onder de douche) en de aloe lijn van TBS. Dat is het eerste wat genoeg doet zonder dat ik er meteen puisten van krijg.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:09:

Vervelend :( Mijn huid veranderd heel erg, maar wat jij zegt herken ik ook, mijn huid is ook gecombineerd in de herfst/lente. Ik weet hoe irritant het is!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 10 januari 2012 17:04

TBS Lijkt me heel fijn voor gezichtsverzorging. :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 10 januari 2012 17:05

1x perdag douchen met lauw water en neutral producten gebruiken bij het douchen en daarna snel deppend afdrogen en een super vette creme er op smeren helpt voor een drogehuid. :star: xx

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 10 januari 2012 17:06

ik zou als ik jou was ook eens kijken naar de biotherm aquasource lijn. Het is misschien wat duur, maar ik had ook een droge huid, maar ondanks dat soms last van onzuiverheden. deze lijn zorgt ervoor dat ik geen droge plekjes meer heb en mijn onzuiverheen compleet wegblijven! en het ruik super lekker naar perzik!
Je krijgt er dus letterlijk en figuurlijk een perzikhuidje van (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:09:

Oeh, klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 10 januari 2012 17:10

Fijn! Ik heb geen droge huid op mijn gezicht, maar wel op mijn handen. Vooral in de zomer, erg vervelend.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 januari 2012 17:10

“maar de créme werkt onwijs goed”
het streepje moet de andere kant op, crème
verder heel leuk artikel :)

[Beantwoorden]


Door Charile op 10 januari 2012 17:13

Super handig artikel zeg!
x

[Beantwoorden]


Door Julie - La Fille op 10 januari 2012 17:14

Leuke tips! Ik heb eerder een vette huid, heb je daar ook wat voor? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:13:

Kijk hier eens: http://veracamilla.nl/2010/08/the-make-up-basics-je-huid/

Verder kan ik niets vinden qua blogs die ik over de verzorging van de vette huid heb geschreven, ik zal kijken of ik er alsnog een artikeltje over kan plaatsen!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 10 januari 2012 17:18

handige tips hoor, met dit weer heb ik ook altijd een hele droge huid

[Beantwoorden]


Door suzanne op 10 januari 2012 17:53

Ik heb ook een hele droge en gevoelige huid en zeker als ik douche is mijn huid heel erg van slag, maar sinds ik in bad ga in plaats van douchen heb ik hier geen last van :) Misschien helpt het voor jou ook wel mijn huid is daardoor in ieder geval minder van slag ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:13:

Een bad, met de juiste olie erin is inderdaad vaak beter voor je huid, maar ik heb er ’s ochtends de tijd niet voor…

[Beantwoorden]

suzanne antwoordt op 10 januari 2012 om 20:24:

Nee klopt dat is wel het lastige er aan, ik ga daarom vaak s’avonds in bad niet langer dan een half uurtje en dan was ik s’ochtends mijn haar. Slapen met nat haar werkt voor mij niet ;) En zelfs zonder olieen merk je verschil, als je doucht heb je natuurlijk harde stralen op je en in bad niet :)

[Beantwoorden]

suzanne antwoordt op 10 januari 2012 om 20:26:

oo en nog een hele fijne cremé voor een droge huid is vichy aqualia echt top niet zo’n dikke vette cremé maar een lekkere dunne lichte cremé die heel goed hydrateerd


Door paulien op 10 januari 2012 17:56

handig! ik heb zelf ook een erg gevoelige en droge huid. dat is erg lastig. sinds ik 2 nachtcreme’s gebruik en 3 dagcremes gaat het best goed. geen trekkerig gevoel meer als ik onder de douche vandaan kom. (ja serieus ik smeer ’s ochtends drie creme’s op)

[Beantwoorden]


Door Meikeee op 10 januari 2012 18:08

Ook een fijne creme voor de droge huid: Sebamed creme. Ik gebruik nu al jaren Sebamed creme. Sebamed creme heeft een pH waarde van 5,5 waardoor het de natuurlijke beschermlaag van de huid (zuurmantel) versterkt en stabiliseert.

Ik gebruik het vaak voor het slapen gaan, omdat ik het niet fijn vind om het overdag op mijn gezicht te hebben. Dit kom doordat hij niet snel intrekt, maar zorgt voor een zachte huid en smeert fijn uit.

[Beantwoorden]


Door willemijn op 10 januari 2012 18:16

dit heeft niks met het artikel te maken maar
wist je dat je creme het best depend op je gezicht kan aanbrengen en niet smeren omdat anders je huid zijn veerkracht verlies (A)
(dit heb ik van hntm) :ja:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 januari 2012 18:17

“Soms doet het gewoon pijn als ik lach.” Tranen op mijn wangen, violen op de achtergrond ;-) Je doet het hem elke keer weer, je schrijft echt zo leuk en pakkend!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:14:

Haha dankjewel ^^). Heel leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Ginny op 10 januari 2012 18:23

dankjewel! goede tips
ik heb er zelf namelijk ook altijd last van, dus is dit wel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 10 januari 2012 18:26

Goede tips, kan ik goed gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 10 januari 2012 18:32

oh pff ik heb ook precies zo’n droge huid. Ik draag verder niet echt make-up. ik gebruik dag en nachtcreme van nivea en de milde reiniger van nivea. ik hoef voorlopig niets anders!

[Beantwoorden]


Door Imke op 10 januari 2012 18:38

Ben je al bekend van Oilatum? De dames van Pixiwoo zweren erbij. Zelf ben ik heel tevreden over Embryolisse

[Beantwoorden]


Door Lian op 10 januari 2012 18:40

leuk artikel, kun je zoiets ook proberen te maken voor een vette huid? dat heb ik namelijk!
liefs lian

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:14:

Denk het wel! Ik zet het op mijn ‘blog ideeën lijstje’!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 10 januari 2012 18:44

Ik blijf gezichtsverzorging een lastig ding vinden. Ik heb in principe een hele droge huid, maar aan het einde van de dag is mijn gezicht wel vettig en baal ik dat ik niet heb bijgepoederd. En wanneer ik smeer met allerlei producten voor de droge huid, doet dat mijn droge huid erg goed, maar merk ik toch dat het misschien weer net iets té voedend is en krijg ik opeens puistjes, waar ik normaal geen last van heb. Zo vervelend! Ik weet nu nog steeds niet wat nou echt dé perfecte verzorging voor mijn huid is..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 19:15:

Herkenbaar, ik heb dat in de lente/herfst vaak ook. Gecombineerde huid die heel droog, maar ook vet is én gevoelig. I know your drill…

[Beantwoorden]

LottedeJ antwoordt op 11 januari 2012 om 07:31:

Ja, echt alles door elkaar! En ik weet ook niet precies welk product nu wat doet voor mijn huid, omdat ik meerdere dingen gebruik en ook vaak afwissel. Dus soms reageert mijn huid ‘ergens’ niet goed op, maar weet ik niet op wat precies!

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 10 januari 2012 18:45

Leuk dat je ook Paulas Choice gebruikt. Het is hier de grote favoriet.

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 10 januari 2012 19:02

Misschien dat sheabutter ook werkt voor jou, en dan in de pure vorm, dus zonder toevoegingen.
Ik heb zelf een gecombineerde huid en gebruik dit als nachtcreme. Werkt echt als een trein!

[Beantwoorden]


Door Kim op 10 januari 2012 19:06

Héél leuk artikel !!
Ik vind je blog echt helemaal leuk

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 januari 2012 19:19

Hee Vera, ik heb denk ik een beetje dezelfde huid als jij: heel droog maar toch acne/onzuiverheden. Krijg jij geen puistjes van die primer? Dit wil ik even weten omdat ik dacht gehord te hebben dat er veel siliconen inzitten.. (kan ook dat dat een andere was, weet niet meer zeker)
Alvast bedankt!
PS. ik vind je blog echt heel leuk! (:

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 januari 2012 19:20

Wat een fijne produchten zeg! Ik heb zelf geen droge huid, maar een primer is ook echt een musthave voor me. (love)

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 10 januari 2012 19:24

Ik heb zelf geen droge huid, maar mijn moeder was erg blij met dit artikel haha.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 10 januari 2012 19:24

Heb ook last van een droge huid. Dus dit zijn wel producten die de moeite zijn om uit te proberen :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Josephine op 10 januari 2012 19:34

Vergeleken met jou doe ik echt HEEL weinig met gezichtsverzorging. Ik smeer alleen een crème op voor het slapen, voor de rest eigenlijk niks.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 januari 2012 19:41

Ik ben het eens met je laatste zin, niet alleen dure merken hebben goede producten. :D Serum moet ik echt gaan gebruiken, ik vind het echt lekker en fijn. Herkenbaar, zo een trekkerig gezicht, zodra je er alleen maar na kijkt scheurt er iets, springt het open en noem maar op. Een goede dikke creme is dan zeker een must.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 10 januari 2012 19:53

Ik merk dat ik in de winter wat droge plekjes krijg in mijn gezicht. Hiervoor gebruik ik de eight hour cream. Ook voor mijn lippen trouwens. Ik hoor van veel anderen dat ze de geur zo smerig vinden, maar ik vind het lekker ruiken.. :)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 10 januari 2012 20:15

Leuk artikel (: Erg handig ook!

[Beantwoorden]


Door Renske op 10 januari 2012 20:17

Superhandig artikel. Heb ook een droge huid en de laatste tijd ook echt droge trekkerige plekjes en velletjes aan mijn neus (verkouden, dus dat helpt ook niet echt mee).
Het enige dat ik mis zijn de prijzen. Weet je die toevallig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:30:

Nee, die weet ik niet meer helaas…

[Beantwoorden]


Door Jill op 10 januari 2012 20:21

Leuk artikel! Ik weet nooit wat ik moet doen met mijn huid. Ik heb veel puistjes dus vet maar daar bij komt nog dat ik daar ook weer droge velletjes heb dus droge huid. Ik ben bang als ik een crème voor droge huid gebruik dat mijn puistjes nog meer worden… What to do?:(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:32:

Je kan bijvoorbeeld producten voor de gecombineerde huid proberen en daarbij (’s avonds) eight hour cream smeren op de droge plekjes.

[Beantwoorden]


Door Romany op 10 januari 2012 20:23

Hoi,

ten eerste wat een leuke site heb jij!
Ik heb hetzelfde probleem, mijn huid is alleen iets minder droog dan dat van jou denk ik. Ik gebruik nu om mijn gezicht te reinigen de dhr. van de hoog purity reinigingsmelk (zit geen SLS SLES) in, dus dat is wat mild. daarna reinig ik mijn huid nog extra met een facial purity bar van the Beauty bakery. en dan mijn wondermiddel heeeerlijk insmeren met Arganolie. hele nacht lekker laten intrekken en dan is mijn huid heerlijk zacht ’s ochtends. voor mijn lippen gebruik ik sinds kort pure sheabutter. Dat is zoo heerlijk! misschien het proberen waard?

Groetjes:)

[Beantwoorden]


Door Jiska op 10 januari 2012 20:23

Ik weet eerlijk gezegd niet zo goed hoe ik moet weten of mijn huid droog is of vet, want ik weet ook wel dat je het echt merkt als je huid ECHT droog is of ECHT vet is, maar ik heb het allebei eigenlijk wel een beetje soms heel droog en soms juist vet… Hoe kan je er achter komen wat jou huid is ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:34:

Bij een vette huid zie je vooral dat deze glimt, meestal op de t-zone (voorhoofd, neus en kin), meestal gaat dat gepaard met het hebben van pukkeltjes. Een droge huid is vaak doffer, kan pijnlijk zijn na het douchen en velletjes vertonen. Je kan ook een normale huid hebben, dan is je huid gewoon lekker zacht, zonder geglim of dofheid. En je kan een gecombineerde huid hebben: Op sommige plekken vet, maar op andere plekken juist droog.

[Beantwoorden]


Door Lois op 10 januari 2012 20:50

Leuk artikel!
Ik heb sinds een paar weken een crême van Embryolisse, Lait-Crême Concentré, en die is echt super fijn!!
Ik heb zelf ook een hele droge huid, herken het erg dat als je niks op hebt gesmeert je je huid gewoon voelt ‘trekken’.
Deze crême smeer ik ’s ochtends op, na het douchen, dan is mijn huid de hele dag soepel :)
en ’s avonds doe ik ook een beetje op.
Hij is 18 euro, best veel. Maar het is best wel een grote tube, en het is het waard, echt waar !
xxxxxx <3

[Beantwoorden]


Door Isabellexx op 10 januari 2012 21:00

Na het douchen trekt mijn huid heel strak en krijg ik een hele rode, gevoelige en droge huid.. Wat kan ik daarvoor het best gebruiken?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:37:

In ieder geval een dagcrème en nachtcrème of moisturizer (die je zowel ’s ochtend als ’s avonds gebruikt).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 10 januari 2012 21:03

wat een leuk artikel, ik heb zelf alleen droge wangen;)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 10 januari 2012 21:08

Ik wil de Elizabeth Arden Eight Hour Cream nog altijd graag proberen en dat ga ik nu toch echt eens doen!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 januari 2012 21:11

Leuk artikel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Liesbeth op 10 januari 2012 21:23

Oh, wat komt dit ongelegen. écht!
Ik kom net van TBS, heb uuuuren (oké, bij wijze van spreken) liggen rondzoeken naar de perfecte scrub/masker/dag/nachtcrème voor de droge huid. Ik wist absoluut niet wat kiezen dus ik nam maar wat.
En nu lees ik jouw tips. Grrr
Ze zijn in elk geval wél heel handig hoor Vera, voor mijn volgend bezoekje aan TBS of Ici Paris :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:39:

Ahh, maar dat wil niet zeggen dat de producten die je nu gekocht hebt niet goed zijn!

[Beantwoorden]


Door Renate op 10 januari 2012 22:05

Ik heb zelf niet zo veel producten nodig. Ik gebruik in de ochtend en avond een reinigsmelk en tonic . En in de ochtend smeer ik ook een dagcreme op van Dr van den Hoog. Althans als ik het niet vergeet! haha! :$

[Beantwoorden]


Door Hafsah. op 10 januari 2012 22:07

wow, wat een fijne producten! (love)
lijken me erg fijn, zelf heb ik niet een hele droge huid.
doe je misschien mee aan mn give’away? x

[Beantwoorden]


Door Julia op 10 januari 2012 22:08

Handig artikel! Alleen 1 correctie, het is crème met een streepje naar links en niet met een streepje naar rechts. Toch..? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 januari 2012 om 22:40:

Klopt! Die streepjes gaan soms een beetje mis, ik pas het eventjes aan.

[Beantwoorden]


Door Tes op 10 januari 2012 22:13

Ik heb nu een creme van Louis Widmer voor een zeer droge huid. Dit is een dag én nachtcreme in 1. Extra handig dus! Hij is heel fijn.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 10 januari 2012 22:16

De make up studio gezichtsverzorging lijkt me heel erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 10 januari 2012 22:21

Ik heb zelf een gecombineerde huid, dus het is niet voor mij bestemd. Maar het is alsnog interessant om te lezen!

xx

[Beantwoorden]


Door Deboraah op 11 januari 2012 10:46

Handigg :) ik heb echt een hele droge huid

[Beantwoorden]


Door Zarina op 11 januari 2012 15:57

Ik gebruik eerlijk gezegd alleen een creme in de ochtend.. Maar ik ga zeker even een nachcreme aanschaffen, omdat ik het eigenlijk wel lekker vind om aan te brengen. Ik ga nu elke keer slapen met Granier reinigingsmelk voor een deel nog op mijn gezicht, wat natuurlijk niet echt de bedoeling is.

[Beantwoorden]


Door piep op 11 januari 2012 15:57

Idd die Eight Hour Cream heb ik ook geizen in de Bijenkorf, een potje Limited Edition 15 euro dacht ik, een tube (zoals op je foto) waar iets meer in zit 20 euro.

[Beantwoorden]


Door Ally Asphyxia op 11 januari 2012 16:27

Ik heb zelf ook een extreem droge huid, mijn huisarts adviseerde Lanettecreme, dat kan je bij de apotheek halen en kost nog geen 10 euro. Het is een heel vette creme speciaal voor extreem droge plekken.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 januari 2012 20:58

Die creme van Elizabeth Arden is echt super, ook voor gebarsten lippen, alleen vindt m’n vriend hem heel erg stinken haha.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 11 januari 2012 21:44

Ik dacht altijd dat jij een onzuivere huid hebt (of een vette huid) omdat ik ook revieuws van je zag over klei maskers. Als je een droge huid hebt raad ik echt af van klei maskers te gebruiken ook al staat er op dat het voor een droge huid is, nooit gebruiken als je een droge huid hebt!

Even over die dagcreme van TBS met aloe-vera, wou als mijn dagcreme op was ook die met aloe-vera kopen maar dan die tube met SPF er in. Heb zelf een gemengde a vette huid. Ik zag ook dat deze er qua ingredienten beter uit ziet dan de Seewead, maar van de Seewead krijg ik puisten omdat er heel wat siliconen in zitten.
Is er iemand met een vette of onzuivere huid die TBS dagcreme met aloe-vera al geprobeerd heeft?

[Beantwoorden]


Door Marielle op 11 januari 2012 21:47

Persoonlijk vind ik het voor een droge huid veel beter om een goede creme te vinden dan voor een vette huid. Voor mijn zusje weet ik altijd goede producten te vinden die echt super werken voor haar heel droge huid, maar voor mezelf vind ik het veel moeielijker om een goede creme te vinden omdat ik een gemengde/ vette/ onzuivere huid heb.

[Beantwoorden]


Door Edith op 11 januari 2012 21:48

Zelf heb ik ook een hele droge huid,
dus dit vind ik echt heel handig:D

liefs Edith

[Beantwoorden]


Door evelien op 11 januari 2012 23:17

Eight hour cream! Ahh Vera wij kunnen praten! Wéér zo’n ondergewaardeerd smeersel hier in Nederland.
en de geurrrr <33

[Beantwoorden]


Door Emily op 12 januari 2012 00:09

Thanks! Heel handig, want mijn huid is heel droog, maar gelukkig niet zo erg als jij beschrijft dat het ook pijn doet, maar ik voel het wel altijd trekken ook al beweeg ik mijn gezicht niet eens.

[Beantwoorden]


Door Saran op 8 april 2012 19:27

Dankjewel voor de tips! Mij lijkt de Elizabeth Arden Eight Hour Cream heel fijn, maar hoeveel kost die?
Xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 april 2012 11:32

Ik heb ook een hele droge huid! Vooral mijn wangen. Naast mn neus heb ik van die droge plekjes waardoor ik eigenlijk geen foundation kan dragen omdat je dan schilfers gaat zien. Al is dat bij mij wel minder met de foundation van de rituals. Ik heb gister een potje met puur kokosvet gekocht voor ong. 5 euro. En mn droge plekjes zijn nu al minder! Echt veel goedkoper dan al die dure gezichtscremes!
Maar worden de schilfertjes echt veel minder door een gezichtsprimer te gebruiken?
xxx

[Beantwoorden]