Mijn kledingkast + opruim tips!

Ik heb de laatste tijd last van een flinke woede. Opruimwoede. Ik weet niet wat het is, maar ik wil alles netjes en overzichtelijk hebben. Ik wil schiften, weggooien en opbergen. Ik heb mijn lipglosses een tijdje geleden al uitgezocht, een paar dagen geleden ook mijn oogschaduws uitgemest en als klapper op de vuurpijl: mijn kledingkast opgeruimd en gereorganiseerd.

Photobucket

Photobucket
Ik vertelde mijn moeder dat ik eigenlijk een klein kledingrekje zocht om naast mijn kledingkast te zetten en blazers, jasjes, etc. aan te kunnen hangen aangezien mijn kast hartstikke vol zat. Toevallig hadden ze bij haar op het werk nog een rekje staan, die ook nog eens verstelbaar is; ideaal voor in mijn kamer met schuine muren. Deze staat nu dus naast mijn kast, met daaraan mijn jasjes.

Dit zag er voor het opruimen nog hetzelfde uit, op het kledingrek na. Het is geen groot verschil, maar als je het toch wilt zien kijk dan mijn roomtour video en spoel even door naar 6:05.

Photobucket

Photobucket
Op de stoel naast het rek leg ik altijd mijn favoriete sjaal en er overheen hang ik kleding die ik kort heb gedragen en mijn pyjama. De groene manden die erachter staan wil ik nog vervangen voor exemplaren in een minder felle kleur, maar die heb ik nog niet kunnen vinden. Verder ben ik al best happy met hoe het er nu uitziet!

Photobucket
Zo ziet mijn kledingkast er nu uit. Ik heb helaas (of juist gelukkig…) geen schokkende ‘before’ foto’s. Ik heb een aantal kledingstukken weggegooid, hoewel ik dat altijd vrij goed bijhoud, maar ook andere hangers gekocht en alles weer op volgorde gehangen en gelegd.

Photobucket
Truien en tops. Dit waren óóit twee stapels, tot ik op het punt belandde dat de kleding alleen nog maar op de plank paste als ik het erin propte (het liefst met ogen dicht). Daarom besloot ik een derde stapel te maken, waar zoals je ziet gelukkig ruimte genoeg voor is.

Photobucket
Jurkjes, blouses en rokjes.

Photobucket

Photobucket
Sokken en UGGs

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik heb een tijdje geleden trouwens ook veel schoenen weg gedaan, dus in het hoekje met schoenen is het ook een stuk minder messy nou.

Photobucket
Ik weet nu weer waar alles hangt, een heel fijn gevoel. Op de een of andere manier krijg ik ook meer zin echt wat van mijn outfit te maken nu mijn kast lekker opgeruimd is. Mocht je het je afvragen: In de rechterkant van mijn kast ligt wat zomerkleding, ondergoed, pyjama’s, sportkleding, jeans etc. Niet heel interessant, dus die laat ik niet zien. Ik pak vrijwel al mijn ‘zichtbare’ kleding uit het linker gedeelte.


Photobucket
Ook een opgeruimde garderobe? Zo krijg je het.

+ Zoek je kleding regelmatig uit en zorg dat je veel gevarieerde items hebt. Niet alleen maar topjes in basic kleuren, maar ook jurkjes voor chiquere gelegenheden bijvoorbeeld, of een mooie blazer om je outfit af te maken.

+ Gebruik dezelfde kledinghangers, dat staat netter en voelt ook opgeruimder aan.

+ Leg en/of hang je kleding niet op kleur, maar mix het door elkaar! Een zwart vlak aan t-shirt trekt niet veel aandacht, maar een stapel met verschillende kleuren en prints wel.

+ Leg en/of hang je kleding wel op soort. Zo ontdek je sneller dat je 20 bloesjes hebt, maar nog maar 1 goede jeans. Het geeft een duidelijker beeld van wat je hebt.

+ Hang al je kleding hangers verkeerd om, als je een kledingstuk gedragen hebt, hang je hem weer goed. Na een tijd zie je welke nog verkeerd om hangen, en weet je dus wat je niet vaak draagt. Die gooi je weg. (Dankjewel Anika, op deze manier is de zin veel logischer! ^^))

+ Hou kleding waarover je twijfelt even apart. Mis je het niet? Dan kan het weg. Houd wel rekening met seizoenen, een jurkje met spaghettibandjes trek je natuurlijk niet met -2°C aan.

Twitter Facebook
Categorie: Mijn collectie Mode | 11 januari 2012 | 210 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Maaike op 11 januari 2012 16:09

Goede tips! Ik ben zelf een echte opruimer en mest regelmatig alles uit. Mijn kledingkast zeker 2 x per jaar. Ik berg trouwens wel alles op kleur op, omdat ik anders helemaal gek wordt. Ik heb dan ook wel een iets grotere en vollere kledingkast dan jij. (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:15:

Haha, een grotere kast past hier niet, maar dat is misschien maar goed ook! ;-)

Ik mest alles ook heel regelmatig uit, misschien zelfs wel 4 keer per jaar. Maarja, ik heb dan ook een beetje een dwangneurose…

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 11 januari 2012 om 19:00:

Ik had eerst ook een kleinere kledingkast, maar die is ingestort omdat er te veel in zat… ;-)

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 11 januari 2012 om 22:26:

hahahah, ja dat zegt genoeg :D

Shannon antwoordt op 12 januari 2012 om 18:49:

Goh wat schandalig zeg *kuchkuch*
Hahaha, ik heb nu ook een grotere kast, omdat mijn kleine kast inelkaar was gezakt. :)

Bellachique antwoordt op 11 januari 2012 om 19:37:

Per kleur zelfs? Wauw, ik wou dat ik dat ook deed. Ik zit hier ook met een vrij grote kleerkast, maar het zit propvol, hehe.

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 11 januari 2012 om 21:12:

Op kleur, had ik die dicipline maar :p
ik smijt alles er meestal maar in, als ik dan weer een opgeruimd heb denk ik ‘nu ga ik het zo houden tot de zomer’.. 2 weken later, één grote puinhoop.

[Beantwoorden]


Door Irene op 11 januari 2012 16:09

Bedankt! goede tips ook!
Ik denk dat ik dit wel ga gebruiken!
Nu nog even je roomvideo kijken! Haha, succes met netjes houden!

[Beantwoorden]


Door Valérie op 11 januari 2012 16:11

eerste reactie! woehoee nooit eerder gebeurt haha
thanks voor de tips Vera! ik ben namelijk een echte sloddervos maar wil de laatste tijd alles geordend hebben en echt een mooi overzicht hebbe. dit helpt dan zooo goed!
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:16:

Haha aww, helaas was je derde! :-(

[Beantwoorden]


Door Midia op 11 januari 2012 16:11

wat leeuk !
wil je van de week een make up stash laten zien ?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:16:

Ik heb mijn stash nog niet zo heel lang geleden opgenomen en ik ben nog een beetje bezig met alles opruimen enzo, misschien wanneer ik alles super goed heb uitgezocht dat ik dan weer een stash filmpje opneem!

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 11 januari 2012 om 19:37:

Zeker doen, ik vind het enorm leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door lindsey op 11 januari 2012 16:12

Jij hebt echt een mooie kamer & mooie schoenen. Leuk artikel!
Liefs!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 11 januari 2012 16:17

die een na laatste tip is echt zoo handig!! en van dit artikel krijg ik nu ook opruim woede ik ga meteen mijn kleding kast opruimen xD

[Beantwoorden]


Door Nadia op 11 januari 2012 16:20

Oeeff ik moet mijn kast ook gaan uitruimen en herordenen! Krijg er nu wel zin nu ik jouw foto’s heb gezien! (A)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 januari 2012 16:24

goede tips!
zelf kijk ik’ongeveer 2 keer per jaar alles na.

[Beantwoorden]


Door charile op 11 januari 2012 16:27

Handige tips! En dat van die opruim’kriebels’ heb ik op dit moment ook heel sterk ^^
x

[Beantwoorden]


Door Suze op 11 januari 2012 16:27

Niet verkeerd opvatten hoor, maar sommige van je antwoorden komen best bitch over ..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:37:

Wat is er bitch dan? :/

[Beantwoorden]

Suuuuuuuss antwoordt op 11 januari 2012 om 22:24:

oh dat vind ik helemaal niet hoor ! je reageert heel fijn vind ik ! :)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 14 januari 2012 om 19:07:

Ik vind niets bitch hoor.. alleen maar super lief!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 11 januari 2012 16:28

Je hebt het prachtig op orde allemaal. Ik zelf ben in het algemeen wel een sloddervos, maar juist met kleding, make up, nagellak etc. ben ik erg netjes en ordelijk. Ik heb een erg onhandige kast, omdat deze in het huis is ingebouwd. Helaas is er niet meer ruimte voor een andere kast, dus ik moet het met deze doen. Bedankt voor de handige tips, ik zal ze er nog eens bijpakken wanneer ik mijn kledingkast weer ga uitzoeken.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 11 januari 2012 16:29

Zo, dat heb je mooi ingedeeld! Het ziet er zo clean uit.
Dat Dior tasje maakt het echt af :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:37:

Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 januari 2012 16:32

Toen ik op kamers ging wonen, kon ik een belachelijk grote kledingkast erbij krijgen. Guess what, die is nu propvol en niet opgeruimd. Die foto’s van jou opgeruimde kast motiveren mij wel om er iets aan te gaan doen!

[Beantwoorden]

sparkles antwoordt op 12 januari 2012 om 13:23:

Ik heb echt precies hetzelfde, hihi. De kast op mn kamer is echt mega groot maar zit nu, na 3 maanden, alweer helemaal vol. Mijn half volle kast thuis is ook niet meer half vol jammer genoeg , hihi.

[Beantwoorden]


Door Yasmin op 11 januari 2012 16:33

Het ziet er super netjes uit! Maarreh waar zijn je broeken haha? x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:36:

In de linkerkant van de kast! Ik draag alleen heel zelden jeans… (A)

[Beantwoorden]


Door Soesja op 11 januari 2012 16:37

Heel leuk artikel! Ik heb laatst flink m’n kast uitgemest en ben weer helemaal tevreden met hoe het er nu uit ziet. Heb net zoals jij nu veel meer zin om iets van m’n outfit te maken! Vind je kledingkast trouwens heel mooi, zeker met dat Dior tasje er aan :)

[Beantwoorden]


Door Sabine op 11 januari 2012 16:40

Toevallig heb ik afgelopen zondag mijn (onze) kledingkast nog uitgemest yaay! Een vuilniszak vol kleding naar het Leger des Heils, rest allemaal weer netjes opgehangen/opgevouwen en wat een ruimte nu. Zo fijn! Ook zie je zo in een overzicht wat je eigenlijk nog nodig hebt ^^)

[Beantwoorden]


Door Bonnie op 11 januari 2012 16:45

Oh wat heb ik nou zin om te shoppen als ik jou kleding kast zie! Heel netjes opgeruimd ook!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 11 januari 2012 16:48

ik ben toch wel zó dol op jouw kleding! In het vorige filmpje van de shoplog had je een okergele blouse aan, van welke winkel is die? vind ‘m zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:53:

Dankjewel! ^^) Die blouse is van Berschka

[Beantwoorden]


Door kn0fje op 11 januari 2012 16:50

Gelukkig heb ik mijn kast nog niet zo lang geleden helemaal opgeruimd. Heerlijk gevoel geeft het als alles opgeruimd is en je alleen nog maar kleding hebt die je mooi vind. Ik bewaar wel alles op kleur, ik vind het er gewoon netter uitzien en ik weet toch wel heel goed wat ik mijn mijn kast heb hangen. Jouw kast kan er in ieder geval ook weer even tegenaan! Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:54:

Dat gevoel is inderdaad heel fijn! Dat je naar je kleding kijkt en denkt: alles wat ik heb is mooi :D

[Beantwoorden]


Door mara op 11 januari 2012 16:53

Ik vind jou kast echt zo leuk!
En ik zie iets in de kast…Is dat een blauw jurkje met sterrretjes van H&M?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:54:

Klopt! Of nouja, hij is zwart maar wel met sterretjes en inderdaad van H&M.

[Beantwoorden]


Door Rocan op 11 januari 2012 16:54

zelfde kast als jou! ben der echt blij mee. :)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 11 januari 2012 16:58

Das wel netjes zo ! Ik wou dat ik meer plaats had om kleren op te hangen, dat vind ik leuker dan het op te plooien :d. Is ook elke keer weer een hele zoektocht, hihi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 16:59:

Hangen is de bom! Ik vind dat ook fijner, mooier en overzichtelijker. Hoewel er ook kledingstukken zijn die altijd van zo’n hanger afvallen haha!

[Beantwoorden]

Annabel antwoordt op 11 januari 2012 om 17:21:

Hier had mijn moeder laatst een superhandige tip voor!
Grotendeels van mijn kleding hangt ook, maar helaas was het een en ander soms op de grond te vinden. Door aan de uiteinden van de hangers twee van die rubberen elastiekjes te winden blijven ze er keurig opliggen!
Ik kan het niet heel goed uitleggen maar het werkt geweldig, door het rubber glijdt het niet weg en blijft het desnoods hangen achter het elastiekje :yay:

OT: Ziet er weer super uit! Keep up the good work Vera ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:27:

Daar zit wel wat in! Ik zie ook wel eens in kledingzaken hangers met rubber erop en dan blijft het ook goed hangen. Dankjewel voor de tip!


Door Elles op 11 januari 2012 16:59

Mooie kast, en zeker handig zo’n kledingrekje ! Zou ik ook goed kunnen gebruiken :ja:

Ook handige tips, kan ik weer wat mee voor mijn rotzooi (A)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 januari 2012 17:02

wat een leuke tips;D

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 11 januari 2012 17:04

Ziet er netjes uit. Ik moet mijn kledingkast ook nodig opruimen.

[Beantwoorden]


Door Jill op 11 januari 2012 17:06

zo netjes is mijn kast dus ook, alleen minder schoenen en kleren.. :( :P
leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 11 januari 2012 17:07

Goeie tips ;)
Zou je ook tips kunnen geven over je gehele kamer opruimen, want op de een of andere manier lukt dat mij niet.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:09:

Ga ik over nadenken! :)

[Beantwoorden]

Siska antwoordt op 11 januari 2012 om 19:09:

Nee, inderdaad, mij ook niet :P

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 11 januari 2012 17:09

Ziet er echt netjes uit zeg! Ik doe altijd wanneer de zomer voorbij is en de winter voorbij is mijn kast uitruimen, plaats maken voor nieuwe kleren en oude dingen weggooien.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 11 januari 2012 17:12

haha ik zie allemaal sneakers staan bij je schoenen, ik had nooit verwacht dat jij die had ik vind jou meer voor de nette schoenen.. eigenlijk heb ik ook nog nooit in een filmpje ofzo sneakers bij jou gezien:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:24:

Haha, ik draag ze nu ook bijna niet meer, maar ik kan ze niet wegdoen! Vroeger droeg ik juist alleen maar sneakers, baggy jeans erbij… Heel anders! :-P

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 11 januari 2012 17:13

Wat ziet het er mooi uit! Volgens mij heb jij echt alleen maar hele mooie, bijzondere kleding haha. Fijne tips die je geeft. Ik heb echt een grotere kast nodig (of ik moet gewoon een boel weg doen).

[Beantwoorden]


Door Esmay op 11 januari 2012 17:14

Mooie opgeruimde kast zo. Mijn kast was altijd heel messy (en zal ’t ook wel weer worden) maar mammie had t laatst opgeruimd. Love her. <3!
Hoe kom jij trouwens aan die mooie Dior tas? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:25:

Fijn zo’n moeder! ^^) De Dior tas kreeg ik bij mijn YSL make-up uit het vorige artikel.

[Beantwoorden]


Door nanaomi op 11 januari 2012 17:15

ik moet mijn kledingkast ook echt even gaan opruimen!
het is echt een zooitje!
maar leuke tips, alleen die kledingshangers.
Tja, wij hebben allemaal verschillede kledinghangers en als we die allemaal moet vervangen.. dat vind ik eigelijk een beetje onzin.
xx ;-)

[Beantwoorden]


Door Emma op 11 januari 2012 17:17

Nu je het zegt.. Ik ga mijn kleding maar weer eens even uitzoeken. Dan lijkt mijn kledingkast weer een stuk leger en heb ik een goed excuus om weer eens met mijn moeder lekker te gaan shoppen!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 januari 2012 17:19

De één na laatste tip vind ik echt superhandig! Ik moest hem wel 3 x lezen voordat ik hem begreep maar dat zal wel aan mij liggen haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:26:

Haha sorry! Heb hem zo logisch mogelijk opgeschreven.

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 januari 2012 17:21

Zo! Jij hebt een kleine kledingkast zeg.. knap hoor! De mijne is denk ik 4 x zo groot. Heb je geen broeken enzo?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 17:26:

Ik moet wel, groter past hier niet! :D Broeken heb ik wel, maar die liggen in de linkerkant van de kast en draag ik maar heel af en toe.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 11 januari 2012 17:23

Wat handig! Dat lichtroze ‘jasje’ met die flubbertjes van de H&M wilde ik ook altijd, maar heb ik nooit gekocht.. Spijt! Ik denk dat ik ook maar eens een keer mijn kast lekker ga doorspitten, misschien kom ik wel iets tegen wat ik heel lang niet meer heb gezien! Maar eigenlijk is mijn kast ook wel redelijk netjes, haha, dus waarschijnlijk ga ik vergeten dat ik het nog eens wilde doen :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 januari 2012 17:25

Ineens valt jouw vloer me op, heb je expres dat spaanplaat gebruikt? Want het ziet er echt leuk uit met al het wit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:00:

Dankje! En ja, dat is expres ^^)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 11 januari 2012 17:26

Handige tips hoor. Alleen ik ben niet echt een opruimer, dus bij mij werkt het denk ik niet haha

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 januari 2012 17:29

Je kast ziet er supernetjes uit! Kon ik maar hetzelfde zeggen… ^^
Zo’n kledingrekje is echt handig, ik heb er onlangs ook zo eentje gekocht!

[Beantwoorden]


Door maria op 11 januari 2012 17:31

ik weet niet of deze vraag er al staat maar waar komt die kast vandaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:00:

Ikea :)

[Beantwoorden]


Door valerie op 11 januari 2012 17:38

haha misschien al vaker gezegd maar dat kledingrekje vind ik zo vet he! echt super je tips! je bent echt een soort voorbeeld voor me, een grote zus aan wie ik alles kan vragen en waar ik me nooit bij hoef te schamen, thanks vera

liefs valerie

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:01:

Ah dankjewel Valerie, dat vind ik heel lief :$

[Beantwoorden]


Door Chantal op 11 januari 2012 17:40

wil je weer eens een kleding tour doen of room tour dat vind ik supper (love)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 11 januari 2012 17:45

Leuk om te zien hoe jij je alles hebt in gedeeld!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 18:01

Ineens heb ik ook zin!
maar ik heb 1 ingebouwde kast (handig) maar daar zit geen hangrek bij :-(
maar wat Emma ook al zij dat is wel een goed excuus om weer te gaan shoppen <3

Liefs,

[Beantwoorden]


Door xAmber op 11 januari 2012 18:07

eigenlijk moet ik mijn kast ook weer hoop nodig uitruimen!

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 11 januari 2012 18:10

Ik kan nooit goed kleding weg doen. Vaak denk ik : dat heb ik misschien ooit nog wel nodig. Terwijl ik het daarna nooit meer aan doe :S Niet echt heel handig. Maar zo heb je uiteindelijk wel een ruime collectie :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:01:

Haha ja, ik moet wel omdat ik de ruimte niet heb :-P

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 11 januari 2012 18:11

Ongeveer twee maanden geleden heb ik mijn kast ook eens flink uitgezocht. Heerlijk, dat opgeruimde en overzichtelijke nadat het gebeurd is!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 11 januari 2012 18:16

Wat een mooie kledingkast! + Het kastje er naast. Netjes opgeruimd, schoon en fris. :) Goede tips staan er tussen. Ik heb laatst ook mijn kast opgeruimd, damn, ineens kon er weer een deel van de bevolking worden aangekleed.

[Beantwoorden]


Door Ginny op 11 januari 2012 18:18

Haha wat leuk! ik heb ook een paar dagen geleden mijn kast totaal opgeruimt, opnieuw opgevouwen en 2 keer nieuwe hangers gehaalt, omdat het er allemaal niet meer oppaste :’)
je hebt altijd van die leuke, inspirerende posts.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:02:

Dankjewel Ginny! ^^)

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 januari 2012 18:23

Waarom hangt dat dior tasje daar? Ziet er niet opgeruimd uit, en het lijkt een beetje alsof je ermee wilt opscheppen, vooral door die foto waar dat tasje alleen op staat :\
En dat kledingrekje maakt het ook niet echt opgeruimd..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:03:

Oh nee hoor, ik wil er niet mee opscheppen maar ik vond het wel leuk staan. Er zitten allemaal parfumtestertjes in en zo kan ik er makkelijk een testertje uitpakken en opspuiten als ik me heb omgekleed.

[Beantwoorden]

Emily antwoordt op 11 januari 2012 om 21:12:

Duuuuuuuude, daar wil ze toch niet mee opscheppen? Aan mijn kast hangt ook zo’n zakje maar dan van Burberry. Het is gewoon supermooi naar mijn mening. Vera, trek je niks aan van deze stomme opmerkingen op dat Dior-tasje, serieus, is dit allemaal jaloezie? :/

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 11 januari 2012 om 23:04:

nahh jaloezie.. Mijn zusje heeft ook al haar high-end winkeltassen uitgestald op haar kamer en dat vind ik best raar.. Ook de tasjes van tiffany’s bewaard ze ALTIJD!
Zij heeft ze dan omdat ze echt wat bij die zaken koopt maar de meeste chicks hebben ze gewoon omdat ze cosmetica gekocht hebben.
meisjes op het zwembad in de zomer nemen vaak hun spullen ook mee in zo’n tasje en een vriend van me (homo) als hij gaat shoppen bij armani, chanel etc blijft hij met al die losse tasjes lopen terwijl ze vaak best in elkaar kunnen. Ik ben dan praktisch ingesteld en sowieso gooi ik alle tasjes weg, maar hij wilt er altijd even mee flashen.
Zou je zo’n tas als er hema op stond ook daar hangen en fotograferen?

[Beantwoorden]

Alicia antwoordt op 12 januari 2012 om 12:34:

Dat vind ik zo’n rare vergelijking. Natuurlijk gaat het wel omn het merk Dior (of Chanel of whatever) maar het is ook een mooi tasje en vooral een stevige tas. Vera vindt het een mooie tas, staat leuk bij de kast en ze gebruikt hem ook nog.

De Hema is geen hele bijzondere winkel én heeft lelijke tasjes.

Ik koop geen dure producten, maar ik vind het wel leuk dat Vera dit wel kan en doet. Laat haar toch!


Door Merel op 11 januari 2012 18:44

Oh, ik word hier zo jaloers van. Ik heb geen klerenkast. Mijn ouders zijn gescheiden (al vanaf mijn 3e, dus zo’n 13 jaar) en ik verhuis elke week van de ene naar de ander en al mijn kleren zitten in een grote tas (niet zo netjes). Als ik op kamers ga wil ik een hele mooie klerenkast (met deurtjes!), waar ik al mijn kleding heel mooi in kan doen, dat lijkt me echt geweldig! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:03:

Ah ships, dat lijkt me vervelend :( Ik snap dat je uitkijkt naar een mooie kledingkast met al je kleding erin. Ik hoop dat dat moment snel komt!

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 11 januari 2012 om 23:06:

Je bent niet de enige hoor! Waarom hang je niet bij beide ouders wat basics en neem je alleen bepaalde items mee heen en weer? Ik denk dat dat ook veel fijner voelt voor jezelf!
Als ik één nachtje in een hotel slaap ruim ik de kledingkast al in!

Misschien eens heeeeeeel lief kijken, bij ikea zijn kasten ook niet zo prijzig!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 11 januari 2012 19:00

Goede tips! Ik krijg alleen last van opruimwoede als ik ziek ben en laat nou net zijn dat ik niet zo vaak ziek ben. Mijn kledingkast is dan ook een rommeltje omdat ik daar geen zin meer in heb na de hele benedenverdieping +mijn kamer opgeruimd te hebben.

[Beantwoorden]


Door Paola op 11 januari 2012 19:04

Ik krijg spontaan zin om ook met mijn kledingkast aan de slag te gaan! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 januari 2012 19:07

“Hang de kledinghangers met expres verkeerd om en zodra je een kledingstuk gedragen hebt, hang je deze goed terug. Kijk wat er er te lang ‘verkeerd’ hangt en doe dat weg.”
Deze moest ik echt drie keer lezen voordat ik snapte wat je ermee bedoelt, maar nu snap ik hem en ik vind deze tip best handig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:14:

Heb die zin heel vaak herschreven, maar deze was toch het meest duidelijk (A). Ik hoop dat je wat aan de tip hebt!

[Beantwoorden]

Anika antwoordt op 11 januari 2012 om 19:44:

-Hang al je kleding hangers verkeerd om, als je een kledingstuk gedragen hebt, hang je hem weer goed. Na een tijd zie je welke nog verkeerd om hangen, en weet je dus wat je niet vaak draagt. Die gooi je weg.

Hihi! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:04:

Ah, VEEL beter! :wow: Many thanks, ik zet het erin.

Anika antwoordt op 1 februari 2012 om 17:42:

Ik had dit bericht onder mijn favorieten gezet, omdat ik mijn kast nogid op moest ruimen, en nu lees ik hem nog een keer over, en zie ik opeens mijn naam in het artikel staan! :wow:!
Your Welcome! ^^)


Door Sophie op 11 januari 2012 19:11

Jep, dit probleem snap ik helemaal, had ik namelijk maandagavond om 9 uur… Gelijk heel mijn kleedkamer (ja, kleedkamer, niet om verwend over te komen hoor, maar ja, het is gewoon zo… I’m so sorry!) opgeruimd en het voelde heerlijk. Draag jij je Adidas vestje eigenlijk nog vaak?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:14:

Ik heb dat ook vaak ’s avonds! En vet juist, dat je een kamer daarvoor hebt. Doe mij dat ook maar ^^)

Mijn Adidas vest draag ik nog heel zelden, eigenlijk alleen als ik ga sporten.

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 11 januari 2012 19:12

Wat ziet het er netjes uit zeg! Love it :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 19:13

Je hebt me helemaal even aan het opruimen gemaakt ! Dankjewel dat had ik net even nodig. Even met me hoofd weg van al die drukte
maar ga nu weer verder

Liefs,

[Beantwoorden]


Door xxxisaaaa op 11 januari 2012 19:15

Ik heb een mini-mini-mini-kledingkast echt 3 x zo klein denk ik (ik heb ook een hele kleine kamer) ! Al mn colbertjes hang ik aan 2 haakjes aan mn kledingkast, verder heb ik al mijn zomer/lente kleding op zolder liggen bij mn ouder’s kamer, zodat ik in de lente weer alle kleren kan passen en kiezen wat ik wel en niet in mn kast hou, en ik kan de kleren van mn zus passen die haar inmiddels te klein zijn. Dan leg ik dus ook de winter/herfst kleren weer op zolder! Handig of handig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:02:

Oh wow, super knap en inventief! Zo zie je maar weer, ik met mijn ‘kleine’ kledingkast :-P #not

[Beantwoorden]


Door Judith op 11 januari 2012 19:16

Zo’n rekje is inderdaad erg handig, ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Nannic op 11 januari 2012 19:16

Leuk artikel, ik ben van mezelf al een echte opruimer. Alleen ik moet zeggen dat een inloopkast me beter bevalt dan zo’n grote kast in mijn kamer ;)

[Beantwoorden]


Door xxxisaaaa op 11 januari 2012 19:17

En oja! Als ik naar bed ga (veel te laat). Gooi ik alles op mn bureau omdat ik geen zin meer heb om het op te vouwen…. echt een slechte eigenschap! Maar na een tijdje ligt er niks meer in mijn kledingkast, dan moet ik het wel weer erin doen :(

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 19:28

@xxxisaaaa ik heb hetzelfde probleem maar ik heb dan zo’n mens van ijzer waar je al je kleren op kan hangen :smak:

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 januari 2012 19:40

Dat is nou precies wat ik ook altijd doe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:03:

*high fivet*

[Beantwoorden]


Door Michelle op 11 januari 2012 19:41

Je hebt het misschien al eens gezegd, maar ik vind je kast zo prachtig. Waar heb je die van?
Verder ziet het er echt goed uit, ik heb laatst ook nog eens mijn kast opgeruimd want die van mij was ook een gênante vertoning haha. c:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:54:

Dankjewel Michelle! De kast is van Ikea.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 11 januari 2012 19:49

Vera begrijp me niet verkeerd je bent echt veranderd. Je word steeds opschepperiger en zelf ingenomen en je kan hier wel op reageren door boos te worden of meteen te schreeuwen dat het niet zo is maar denk er even overna. Je reviews worden steeds meer ”kijk mij, kijk wat ik heb kan betalen” dure dingen zijn leuk maar het is de manier waar je het op brengt. Misschien moet je je soms even inhouden? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:56:

Jammer dat je dat zo ziet, het is absoluut niet mijn bedoeling zo over te komen. Mijn blog is gewoon vrij persoonlijk, dus als ik iets duurders koop deel ik dat ook. Snap het best dat iedereen dat niet leuk kan vinden hoor! Het is in ieder geval echt geenszins opschepperig bedoeld. Ik review nog steeds goedkopere producten, maar ook duurdere merken. Ik probeer het zo goed mogelijk te mixen, maar de ene keer zal er meer budget online staan en de andere keer meer high-end.

[Beantwoorden]

Chrissie antwoordt op 11 januari 2012 om 20:01:

huh? hier kan ik mij helemaal niet in vinden. En ik geloof dat vera nog nooit ‘boos’ of met ‘schreeuwen’ heeft gereageerd, maar juist de rust zelve is wat ‘kritische’ reacties betreft.

[Beantwoorden]

Siska antwoordt op 11 januari 2012 om 21:46:

Ik kan me hier ook niet in vinden. Ik vind juist dat het goed is als ze ook wat duurdere dingen doet, ik bedoel, misschien kan niet iedereen het betalen, maar degenen die het kunnen betalen vinden het toch wel leuk? Zelf kan ik het ook niet betalen, maar ik heb dan zoiets van: oke, misschien nu nog niet, maar als ik een keer daar kom, en ik zie dit, koop ik het misschien wel, gewoon omdat ik het er dan voor over heb. En opschepperig vind ik het niet overkomen.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 19:51

eindelijk klaar met opruimen echt fijn zo’n frisse en opgeruimde kamer alleen kwam ik erachter dat ik nog een aantal opbergdoosjes nodig heb maar heb geen idee waar je die kan halen?

weet iemand waar je die kan halen ?!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 19:57:

Wat voor opbergdoosjes zoek je? Blokker, Xenos en Ikea hebben vaak wel opbergspullen.

[Beantwoorden]

Marleen antwoordt op 12 januari 2012 om 17:13:

Heb intussen 2 ijzeren bakjes in de vorm van een hartje <3 in de kast gevonden kan ik die mooi gebruiken! ze zien er ook nog eens hartstikke leuk uit!

Liefs

[Beantwoorden]


Door Linde op 11 januari 2012 19:56

wowowow! leuke kleding zeg en zoooo netjes haha, kan ik nog wel een voorbeeld aan nemen! :$ Ik kan prima opruimen maar weggooien? no way, dat kan ik echt niet.. eigenlijk ontzettend balen want zo hangt mijn kast vol met items die ik nooit draag maar ik kan ze gewoon níét wegdoen; ik denk altijd hmmm dat kan nog wel eens van pas komen :no:
maar dat moment komt nooit.. daardoor lijkt het of ik veel heb maar 3/4 draag ik helemaal niet!
iemand handige tips? :S

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:01:

Hmmm.. lastig! iedereen heeft zo zijn ding, ik heb ook wel eens dingen te snel weggegooid en dan later spijt :S. Is ook niet alles!

Misschien als je het weggeeft aan een goed doel, dat dat een beter gevoel geeft? En wat als je nou samen met een vriendin of je moeder je kast gaat uitruimen, zij kan dan argumenten geven waarom sommige stukken wel weg moeten.

Succes in ieder geval!

[Beantwoorden]

Linde antwoordt op 11 januari 2012 om 20:05:

Zeker een goed idee! Dan weet ik tenminste ook een beetje wat ik nog genoeg heb en als ik dan ga shoppen waar ik dan naar kan kijken.. dan wordt het in ieder geval een beetje overzichtelijk! ^^)

[Beantwoorden]

BeYourSelf antwoordt op 12 januari 2012 om 07:53:

Eerst en vooral, super leuke tips Vera!! Die ga ik zeker probere want op de een of andere manier was mijn methode van opruime altijd slecht :o en had ik van mijn nette kledingkast maar een weekje plezier :(.
@ Linde: mss kan je de kleding ook niet weggooien omdat je er iets leuk aan vindt of aan gehecht bent (een tekst, afbeelding,…) dan kan je er altijd een leuk DIY projectje van maken :D op het internet vindt je tal van leuke tips en filmpjes (vaak engels) hoe je kleding kan “pimpe” of er iets anders van maken (T-shirt > rokje). Alvast Veel Succes ;)
Liefs’ X

Esther antwoordt op 12 januari 2012 om 10:08:

High Five, ik heb hier ook last van! Wat bij mij geholpen heeft:
3 Stapels maken:

1. Houden
2. Weggooien
3. Twijfelgevallen.

Wat je met de eerste twee doet is vrij duidelijk, de twijfelgevallen gooi ik in een zak en die zet ik op de zolder of in de garage. Mocht je iets willen uit de zak gewoon eruit pakken en weer terughangen. Uit ervaring weet ik dat ik nauwelijks iets eruit pak, na een halfjaar kun je de zak eventueel weggooien of meegeven aan een goed doel.
Of je laat hem op de zolder staan. Mooie items eventueel op marktplaats zetten of op een rommelmarkt gaan staan. Al krijg je er enkele euro’s voor. Bij mij staan helaas nog altijd vier of vijf vuilniszakken vol kleding op de zolder, zou ze eens weg moeten gooien. Ik haal er nòòit wat uit.

[Beantwoorden]

Axelle antwoordt op 12 januari 2012 om 18:36:

Je kan je kleding online verkopen , of aan een goed doel schenken ? :)

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 januari 2012 om 19:09:

Misschien een tip om niet uit te zoeken wat je niet meer draagt, maar wat je nog wél draagt. En de rest; weg er mee!

[Beantwoorden]


Door eline op 11 januari 2012 19:56

leuk artikeltje! netjes opgeruimd hoor :) maar, ik had nog een vraagje voor je (totaal random bij dit artikel) ben je van plan om dit jaar/volgend jaar weer naar school te gaan? en weet je al wat je dan gaat doen? groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:00:

Nee, ben ik niet van plan. Misschien wel visagie in de toekomst, maar ik weet het nog niet!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 19:56

Anouk misschien is dat ook hoe jij er naar kijkt ik heb dat gevoel namelijk helemaal niet hoor!

[Beantwoorden]


Door Roos op 11 januari 2012 20:00

Dat ziet er super leuk uit, al die kleding zo!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 20:06

Ik snap best wat Anouk bedoeld. Ik vind namelijk ook echt dat je anders bent geworden. Vroeger was ik dol op je blog omdat je juist zo normaal was maar nu ben je steeds meer richting zoon arrogant meisje gegaan. Ik hoop dat je even goed naar jezelf kan kijken en kan zien dat je dingen soms gewoon lomp brengt, het spijt me. x

[Beantwoorden]

Anouk antwoordt op 11 januari 2012 om 20:16:

eindelijk ook iemand die eerlijk is

[Beantwoorden]

lotte antwoordt op 12 januari 2012 om 19:00:

hè!? niet stom bedoeld hoor, maar ik heb alle reacties van vera op dit artikel gelezen, en ik snap echt niet wat jullie bedoelen. ik vind juist dat ze heel goed reageert op (kritische) reacties. misschien dat jullie iets specifieks kunnen noemen, want ik zie het niet:) en ik volg vera nu ook al best een poos, en ja ze is misschien ietwat veranderd (maar wie doet dat niet) maar vind dat zeker niet in negatieve zin. vind dat je positief bent veranderd :) ik vind het echt een hele goed blog en vind vera (voor zover ik dat kan beoordelen natuurlijk) een hele toffe meid :) (dit is geen aanvallende reactie, maar ben oprecht benieuwd naar wat jullie dan zien wat haar dan lomp of iets maakt :))

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 20:07

Andere marleen dan hievoor voor de duidelijkheid.

[Beantwoorden]


Door Marchal op 11 januari 2012 20:07

Waar heb je dat schoenenrekje vandaan? Ik heb zo hard een schoenenrekje nodig. (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:15:

Ikea!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 11 januari 2012 20:07

Leuk om te zien, heb het filmpje ook even bekeken. Maar.. ben ik zo blind of zijn je broeken nergens? Neem aan in het rechter gedeelte? :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:15:

Haha, die liggen inderdaad rechts! Draag broeken niet vaak.

[Beantwoorden]


Door Jiska op 11 januari 2012 20:09

Ik heb echt fases,

De ene keer moet alles precies netjes liggen op kleur en vorm en soort kledingstuk (A)

Maar de andere keer gooi ik alles in mijn kast en is het echt een rommel :/

Ik moet eerlijk toegeven dat het nu echt een zooi is :$ maar dit artikel heeft me zeker inspiratie gegeven om het weer op te ruimen :ja:

[Beantwoorden]


Door Lien op 11 januari 2012 20:10

Zijn dat je enige rokjes? Wow, mn moeder heeft gelijk, ik heb idd veel kleren. Heb een lage 5deurskast… Zit nu al vol met kleedjes, broeker draag ik minder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:17:

Ik heb nog een paar van die basic zwarte, stretchy rokjes maar die liggen in het rechter gedeelte, bij mijn hemdjes en leggings.

[Beantwoorden]


Door Carmen op 11 januari 2012 20:11

oeh wat ben ik jaloers op jou kledingkast haha!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 januari 2012 20:12

Ik wil ook een kast! Grrr..
Veer, ik ben trots op je, dat je alsnog sneakers hebt bewaard ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:17:

Haha dankje :D

[Beantwoorden]


Door Janaa op 11 januari 2012 20:13

Goede tips :D x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 januari 2012 20:13

Waar heb je trouwens de ‘rokjes-hangers’ gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 20:17:

Weet ik niet meer zo goed… Blokker of Xenos, één van die twee.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 11 januari 2012 20:16

Altijd fijn als je kledingkast opnieuw proper is opgeruimd, niet? Ik vind dat het mijn hoofd ook helderder maakt op een of andere manier. Ik ben meteen geïnspireerd om mijn kledingkast ook nog eens uit te spitten :) Gelukkig heb ik morgen een vrije dag, dan kan ik het meteen eens doen!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 11 januari 2012 20:18

Goede tips! Ik mag het ook eens nodig gaan uitmesten..

[Beantwoorden]


Door Josephine op 11 januari 2012 20:18

Dat ziet er goed uit! Dat heb ik in de kerstvakantie ook gedaan en ik vind het heel fijn. Vind het vooral fijn dat ik alles op kleur heb gesorteerd, maar natuurlijk ook per categorie. Ik wil zelf nog graag een paspop, al superlang :D

[Beantwoorden]

Linde antwoordt op 11 januari 2012 om 20:36:

Jaaa, dat lijkt mij ook zo leuk! Dan kan ik een beetje outfits op die pop matchen enzo, in plaats van dat ik mezelf steeds moet omkleden hihi :-)

[Beantwoorden]


Door Emma op 11 januari 2012 20:19

wow ziet er netjes uit!

[Beantwoorden]


Door Romee op 11 januari 2012 20:29

ik vind het altijd zo leuk om op deze site te kijken!
altijd van die leuke handige tips! (A)
ik snap daarom ook de reactie ( al een tijdje geleden ) niet , dat je beetje arrogant doet enzo want dat vind ik niet.
maarja, bedankt voor de tips! :$

heel veel liefs, x

[Beantwoorden]


Door Marleen op 11 januari 2012 20:31

Marleen en Anouk,

Zullen we geen ruzie gaan maken??
het is jullie eigen menig en die mag je ook best uiten :smak:

[Beantwoorden]


Door Sharon op 11 januari 2012 20:35

Wauw ziet er weer mooi en netjes uit! Ooit wil ik ook zo’n “normale” kledingkast met plankjes enzo haha, heb nu kledingrek en een dressoir achtig ding doordat ik een schuine wand heb en de rest vol staat met andere dingen :’)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 11 januari 2012 20:37

Toevallig vorige week nog gedaan! Ik heb eerst een zooi nieuwe kledinghangers gekocht, met van die ribbeltjes, zodat mijn kleding er ook niet gauw afglijdt.. Heel mijn kast leeggegooid (ik heb dus 2 van die rekken, want mijn “kast” zit achter 2 schuifdeurtjes bij een schuin zolderdak..). Ik heb 1 kant zomer en 1 kant winter gemaakt. Aan je tips heb ik zeker wat! Bijhouden is heel belangrijk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 22:42:

Heel slim van die ribbeltjes! Ik ga om een aantal hangers wat rubberen elastiekjes winden, eerdere tip van een lezeres. Waar heb jij die hangers gekocht als ik vragen mag?

[Beantwoorden]


Door Joan op 11 januari 2012 20:44

Ik vind jou kledingklast en kleding er leuk uitzien zo! Hoe netjes ik mijn kledingkast soms ook maak, het is echt zo weer een rotzooi. Helaas. :( Wel handige tips, die ga ik in ieder geval onthouden voor de volgende keer dat ik weer op ga ruimen, vooral die van de hangers verkeerd omhangen vind ik een goeie! Ik draag namelijk best veel niet geloof ik..

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 januari 2012 20:48

wow, wat is jouw kast ontzettend netjes zeg! Wou dat mijn kast er zo opgeruimd uitzag.

[Beantwoorden]


Door lizzy op 11 januari 2012 20:48

Hé Vera,

Wat eel leuke tas heb je aan je kledingrek hangen.
Weet je nog waar je die hebt gekocht? Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n tas.

Thanks!

Ps. heerlijk he om je kledingkast uit te ruimen, ik vind ook altijd weer kledingstukken terug waarvan ik soms vergeet dat ik ze heb omdat ze achter in de kast gepropt liggen! (:

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 11 januari 2012 21:06

handige tips zeg, ik meot ook eens mn kledingkast onder handen nemen pfff zie er altijd zo tegenop ben er altijd een hele dag mee bezig!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 11 januari 2012 21:07

Wauw, het ziet er echt ordelijk en netjes uit. Ik heb zelf net ook weer eens wat dingen aangepast in mijn kast maar ik heb moeite om alles erin te krijgen, ik heb gewoon teveel. Ik heb ook een extra kledingrekje maar die hangt intussen ook propvol!

[Beantwoorden]


Door Elien op 11 januari 2012 21:10

goeie tips!!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 11 januari 2012 21:36

Eens in de zoveel tijd ruim ik mijn kledingkasten op en dan vouw ik alles opnieuw op. Ik vind het altijd superleuk als ik kledingstukken tegenkom waarvan ik eigenlijk vergeten was dat ik ze had. Zo kom ik altijd weer op ideeen voor nieuwe outfits!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 januari 2012 21:42

Leuk artikel! En goede tips, vooral die met het omdraaien van kledinghangers, die ga ik zeker gebruiken! Ook heb je echt een leuke kast en ik wil ook al een tijd een kledingrekje haha. Jammer genoeg heb ik een inimini kast omdat een grotere simpel weg niet in mijn kamer past.. maar leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door xMarteee op 11 januari 2012 21:44

Ooh heel toevallig, ik heb vandaag ook mijn kledingkast en schoenen eens uitgezocht, er kon een hele wasmand aan kleding en 8 paar schoenen weg en het ziet er veel netter uit, dus dat was toch wel de moeite waard!

[Beantwoorden]


Door Emily op 11 januari 2012 21:44

Bedankt voor je tips! Heb ik echt nodig. Ik dacht echt jij hebt vet veel kleding, maar nu heb ik juist meer. Echt wtf.. Maar ik weet ook gewoon niet wat ik allemaal heb enzo dus die hanger tip komt heel goed uit! Ik heb gewoon 2 kasten vol ;o
Verder vind ik je kamer echt super leuk, en misschien kan je ook gewoon op de markt of ergens in huis een leuk stofje vinden en dat vastmaken aan die dozen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 22:41:

Haha, thanks! ^^) Ik heb ook best veel hoor, maar meer past er ook niet echt in!

Dankjewel voor je tip, weet niet of het handig is met deze manden, maar ik ga er over nadenken!

[Beantwoorden]


Door Renske op 11 januari 2012 21:48

Goede tips. Veel van deze doe ik zelf al. Ik mest mijn kast vaak uit en eigenlijk alles dat er nu in hangt draag ik ook.
Verder ga ik na elke shopsessie mijn kast even door of er iets is dat weg kan. Ruimte maken moet soms helaas:P

[Beantwoorden]


Door Siska op 11 januari 2012 21:53

Leuke kast + inhoud xD Ik heb wel een hele grote kast, maar die zit maar voor de helft met kleding xD
Ik denk dat ik dit weekend weer even mijn kast ga opruimen ;)
Dus morgen maar even wat nieuwe hangertjes halen :P

[Beantwoorden]


Door Estrella op 11 januari 2012 22:13

Je kast ziet er netjes uit hoor! De meeste van die opruim tips kende ik wel, die van niet op kleur leggen niet. Ik heb wel alles op kleur liggen maar vind dat toch wel prettiger.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 11 januari 2012 22:23

Handige tips! Ik krijg altijd last van opruimwoede als het niet uitkomt, bijvoorbeeld in mijn tentamenperiode. Ook niet erg handig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2012 om 22:40:

Ah, wel herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 januari 2012 23:02

Mooie kledingkast heb je en ziet er goed en netjes uit :D Heb dat ook wel eens dat ik opeens alles wil opruimen, wel goed gevoel achteraf :D

[Beantwoorden]


Door ownyourstylenow op 11 januari 2012 23:12

Goh, dat moet ik ook dringend nog eens doen. M’n kast opruimen. Nuja kast… een open kast eigenlijk. Ik heb een soort van ‘zwevend’ kledingrek. Met daarrond nog allemaal floating shelves (zwevende plankjes, haha). Dus je ziet al mijn kleding. Maar de laatste tijd is daar ook wat te veel bijgekomen. Tijd voor reorganisatie. En ik zit allang met de opruimkriebels. Maar van m’n mama moet ik nog eventjes wachten. Ik zit namelijk in mijn blok. Niet de juiste moment om mijn kleerkast op te ruimen :( Maar binnen drie weken ga ik er voor! :)

[Beantwoorden]


Door evelien op 11 januari 2012 23:12

Ik heb kleding-verlatingsangst. Ik ben een horder!
Ik heb echt een massive kast, en toen ik nog thuis woonde had ik mijn kleding in een grote lade onder mijn bed, opgehangen aan de muur, een commode en bij mama in de kast.
Nu heb ik dus een mega kast, waarin vriendlief een klein deeltje heeft! En nu bedenk ik me dat ik ook nog kleding in dozen heb.

MAAR een tijdje terug heb ik een vuilniszak gevuld aan een vriendin gegeven, vooral kleding die ik niet meer paste. Maar het was mooie/aparte kleding en dan baal ik toch dat ik het niet meer heb.

Mijn kleding kast puilt ook echt uit maar toch heb ik het idee dat ik niets om aan te trekken heb =(

En je sneaker-adidas probleem herken ik ook haha! 10 paar sneakers en vestjes die gewoon liggen te verstoffen. Als ik dat aantrek voel ik me net een pubertje!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 12 januari 2012 09:03

Wat goed zeg, zo netjes! Zo’n kledingrek lijkt mij ook wel erg handig om te hebben, alleen heb ik er niet echt de ruimte voor..

[Beantwoorden]


Door Dita op 12 januari 2012 09:18

Echt super mooi! Ik ruim mn kast ook om de maand even op..zo blijft het netjes..

[Beantwoorden]


Door Amanda op 12 januari 2012 09:49

Ziet er erg opgeruimt uit! Ik heb nu geen hangkast en daar baal ik ontzettend van, lijkt me echt ideel voor blazers etc.

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 januari 2012 11:07

Lekker veel kleding en schoenen <3

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 januari 2012 11:15

Weet je wat ik dan heb als ik kleding en schoenen weg gooi? Ik krijg er altijd spijt van, ook al heb ik het 5 jaar niet gedragen, plots als het weg is, heb ik het nodig.
Maar ik ga het gewoon wegdoen. als ik spijt heb, dan is het toch te laat en is er niets meer aan te doen.

Heel mooi en overzichtelijk bij jou trouwens! En dat rekje, pas er mee op, want als je er teveel aan hangt zakt het zo in elkaar!

[Beantwoorden]


Door Cindy op 12 januari 2012 11:37

oeh wat handig, ik ben op het moment ook bezig met kamer te verbouwen en eigenlijk wil ik me kleding kast weg doen, omdat deze alleen maar planken heeft en ik best veel lange gebreiden vesten en jurkjes heb. en ik wil nu in plaats van kasten rekjes gebruiken om me kleding op te hangen, dus ik vroeg me af waar jij die kleding rekjes hebt gehaald?:D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:54:

Heb ik gekregen, deze stond nog bij mijn moeder op het werk… Maar je zou eens kunnen kijken of Ikea ook zoets heeft, moet haast wel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 januari 2012 12:13

Ik heb de zelfde kast als jij, maar hij is helaas iets minder opgeruimd, hihi. Ik ben trouwens wel heel benieuwd wat je van Dior hebt gekocht. ^^

[Beantwoorden]


Door Amina op 12 januari 2012 14:14

Dit is een reminder voor mij om mijn kast op te ruimen…

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 januari 2012 14:25

tof stukje!

[Beantwoorden]


Door marijke op 12 januari 2012 14:31

Netjes opgeruimd! Jouw kledingkast en schoenen is nog niks vergeleken met die van mij (inloopkast) ik kom helemaal om van kleding/schoenen en dergelijke!

[Beantwoorden]


Door Monique op 12 januari 2012 14:39

Hier heb ik echt wat aan! Mijn kast is echt een gigantische rotzooi! Maar ik wil nooit iets weggooien omdat mijn kast dan zo leeg lijkt :$

[Beantwoorden]


Door Sterre op 12 januari 2012 14:53

Mijn kledingkast is echt heel erg rommelig, ik gooi altijd mijn losse kleding gewoon op de plank . Maar dit is wel een heel handig artikel !!

[Beantwoorden]


Door Midia op 12 januari 2012 16:04

waaauuw waar heb je die Dior tas gekocht ? of gekregen ?

[Beantwoorden]


Door Michelle op 12 januari 2012 16:57

Hahaa! opruimwoede ja… I know what you mean girl! ;)
maar het Dior tasje ?
leuke variatie post!

Xx

[Beantwoorden]


Door NekoMara op 12 januari 2012 18:15

Wauw, ik vind je kledingkast echt prachtig!

Ik moet ook mijn kledingkast weer eens uitmesten, hoewel het voor mij lastig is om echt overzicht te krijgen. Ik heb een kledingkast in mijn kamer in Utrecht, waar ik studeer, en een grote kast bij mijn ouders, waar ik ’s weekends vaak te vinden ben. Daar baal ik vaak wel van, want soms heb ik onwijs zin om een bepaald jurkje aan te trekken en dan ligt hij 300 km verderop :C Maarja, aan de andere kant is het fijn, want twee kledingkasten betekent meer ruimte!

[Beantwoorden]


Door Inez op 12 januari 2012 18:27

Vera,

Die tas die aan de zijkant van dat rekje hangt.
Beetje bruin achtige tas met donkerbruine streep/handvaten.
Waar heb je die gekocht? Vind hem zo gaaf!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 januari 2012 18:49

Die zwarte dichte pumps zijn gaaf!
waar heb je die gekocht?
super handig filmpje!

xxx

[Beantwoorden]


Door cindy op 12 januari 2012 19:20

heei kan je misschien een schoenen stash laten zien?? dat lijkt me heel erg gaaf! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 12 januari 2012 20:00

Echt handige tips dit! Die kan ik wel gebruiken:) Ik ben echt een chaoot, mijn kamer zal nooit helemaal netjes zijn. Als je mij en al mn spullen in een kamer zet, kan na 1 dag de deur niet meer open:)

[Beantwoorden]


Door larissa op 13 januari 2012 00:22

goede tips haha
fijn,
ik ben nogal gaotish en bij mij wil je op dit moment echt geen kleren kast zien,
ik denk dat ik mam eens vrolijk ga maken om hem morrgen ook even uit te zoeken,
ik was al blij dat me buro mega netjes was vorige week,
maar als ik er nu naar kijk haha,
mij niet gezien :$
nouja goed voornemen voor 2012
nu nog kijken of het uitkomt haha

xx

[Beantwoorden]


Door Joany op 13 januari 2012 09:43

Wat een goede tips. Ik ben gebeten door het opruimvirus, dus de tips komen vandaag goed van pas :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 13 januari 2012 11:54

Hiee die geel-paars-witte reeboks met spetters heeft mijn vriend ook! En die roze schoentjes eronder heb ik ;) haha! Maar zo’n rekje lijkt mij ook ideaal, heb er alleen helaas geen ruimte voor! Mijn kledingkast puilt ook helemaal uit, heel vervelend. Ben vanmorgen begonnen met beetje opruimen, maar vind dat het rottigste klusje, want dan moet ik eigenlijk dingen weggooien :(

[Beantwoorden]


Door mariska op 14 januari 2012 16:24

Maar het is toch hardstikke zonde om het weg te gooien?
Kan je het dan niet beter naar zo’n bak doen waar ze het nog gebruiken in arme landen. Dat hebben ze bij mij in de buurt staan en daar gooi ik me kleren altijd in. :D

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 januari 2012 19:12

Ziet er allemaal echt super uit!
Ik had alleen een vraagje.. je adidas vestje, hoe draag jij die?? Ik weet namenlijk nooit echt hoe je hem nou leuk kan dragen omdat iedereen hem draagt! Dus dan is het allemaal zo hetzelfdee… Ik heb er daarom ook geeneen maar ik dacht: misschien heb jij tips om er in optevallen?? :)

Liefs!

[Beantwoorden]


Door yasmina op 15 januari 2012 11:42

oooh, super leuk. wil je mischien weer een room tour opnemen als er dingetjes veranderen? xx

[Beantwoorden]


Door Marlot op 15 januari 2012 12:10

Dat sokkenmandje is too cute !
Waar komt die vandaan? =)
Echt een super leuk artikel / handige tips
xo’

[Beantwoorden]


Door Caroline op 15 januari 2012 22:59

Kijk dit zijn tips waarmee ik wat kan! Thnx!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 januari 2012 21:17

Handige tips & leuke kledingkast Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 januari 2012 19:54

Vera, ik vind dit zo’n ontzettend mooie kast! Ik lees hierboven al dat ‘ie van IKEA is, maar weet je misschien ook hoe ‘ie heet en/of nog verkrijgbaar is? Ik ga binnenkort op kamers en dit zou er echt perfect in passen. Alvast bedankt!

[Beantwoorden]


Door Floor op 22 februari 2012 11:26

Ja dat vroeg ik mij nou ook af! Die kast vind ik heel erg gaaf en precies goed. :yes:

(love)

[Beantwoorden]


[…] weer wordt. Zo blijft je kast overzichtelijk. *Bron: Deze informatie is afkomstig van het blog ‘mijn kledingkast + opruimtips’ door VeraCamilla en de website Hoedoe.nl door Irene de […]


Door Merle op 11 december 2012 17:06

Hee ik keek al je video’s maar nu ga ik zeker weten ook op je site kijken!!
Ik vind je opruimtips echt heel erg handig

[Beantwoorden]


Door Roos op 14 juli 2013 12:21

Woww, ik heb een inloopkast, maar die lijkt zo leeg! Omdat die best groot is… ;(
In de herfst/winter doe ik mijn zomer kleding weer naar de onderste planken en bij de zomer/lente weer andersom!

Ik doe ook vaak met vriendinnen een ruilmiddag. Dan neemt iedereen een paar kledingstukken mee die je niet meer past / leuk vind en dan gaan we ruilen en leuke combinaties maken!

Super handige tips!
x

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 juni 2014 14:57

Leuk die inloopkast en het kledingrek! Hier vindt je nog andere kledingrekken .Groetjes Suzanne

[Beantwoorden]


Door jamey op 19 november 2014 12:56

handige tips ! ga het zeker gebruiken nog even je video’s bekijken

[Beantwoorden]