Lush voor de man, getest door Spike

Spike is één van mijn beste vrienden. En hoewel hij echt van mannelijke zaken houdt als bier (Hertog Jan) en zijn auto (niet van voetbal), is hij ook wel ijdel. Laten we maar niet over zijn haar beginnen, but it’s safe to say dat Spike mannelijke verzorging belangrijk vindt. Hoewel hij de overheersende geur in de Lush winkel die wij afgelopen zomer samen bezochten iets te heftig vond, heeft hij na het krijgen van een Lush kerstpakket toch producten getest van het merk. En dus presenteer ik u bij deze: Spike test Lush. De producten die wij vrouwen zo graag gebruiken, heeft hij ook meegenomen onder de douche, zich mee ingezeept en op zijn huid gesmeerd.

Photobucket

Spike!? Er is post voor je! Omdat ik normaal nooit post krijg ontvang ik vol verbazing het pakket. Een rode doos met een strik eromheen. Op het kaartje staat: “Spike, bedankt voor je hulp afgelopen jaar, geniet van deze mannen producten, groetjes Lush!” Wat gaaf! Snel maak ik de doos open en wat mij direct opvalt is de geur. Wat een ontzettend sterke walm komt er uit deze doos! Nou is in de winkels van Lush de geur niet anders, maar toch overviel het me. In het doosje zitten verschillende soorten zeep en 1 ”ultrabalm” . Vera heeft mij gevraagd om deze producten te reviewen, nou bij deze!

Photobucket
Lush Karma Soap € 6,25/100G
Deze handzeep heb ik een week lang in de badkamer gelegd en ik moet zeggen, de geur is in het begin erg intens, maar als je er eenmaal aangewend bent is het heerlijk om je badkamer in te lopen en je handen te wassen. De geur is heel fris en blijft lang aan je handen zitten. Wel droogt de zeep je huid uit en laat hij hele vieze strepen achter op je wastafel.

Photobucket
Lush The Soft Coeur € 7.95/30G
Een massagebar van honing, witte en bruine chocolade? Toen ik dit las dacht ik, ja hoor. Maar WOW, wat is dit een lekker product! Ik ben gek op chocolade en nou kan je iemand masseren of zelf gemasseerd worden met chocolade! Door de bar even warm te maken in je hand smeert deze goed uit over je lichaam. De geur van chocolade vult direct je slaapkamer. Heerlijk! Je huid wordt heerlijk zacht en ruikt geweldig!
Wel een waarschuwing, zodra je bij de bruine chocolade komt gaat dit vlekken geven, leg dus bijvoorbeeld eerst handdoeken op je bed voordat je gaat beginnen aan de massage!

Photobucket
The Olive branch €6.95/100G
Ik ben zo enthousiast over dit product! Weer ‘rare’ ingrediënten, olijfolie, wijnbladeren, vers sap van mandarijnen en zeezout? Kan dat? Nou reken maar! Ik douche extra vaak nu om me helemaal in te smeren met deze shower gel. Wat ruikt het lekker! En wat blijft je huid lang zo heerlijk ruiken! Het is nog goed voor je conditie ook, want om het beste naar boven te halen uit dit flesje moet je alle ingrediënten goed door elkaar schudden, spierballen!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sugar Scrub € 4.95/100G
AUW. Het eerste woord waar ik op kom nadat ik dit product heb gebruikt. Ik heb nog nooit een huidscrub gebruikt en denk ook niet dat ik dit nog een keer ga doen, wat een marteling om dit product te gebruiken! In de gebruiksaanwijzing staat dat het product niet te nat mag worden, omdat het anders helemaal uit elkaar valt, dit gebeurde helaas al toen ik het product uit de verpakking haalde, jammer! Het voelt alsof je met een staalborstel over je huid gaat en dat is echt niet prettig. Mijn huid voelt achteraf ook geïrriteerd aan in plaats van glad. De geur is erg fris, maar dit product raad ik echt niet aan. Auw.

Photobucket
Snowglobe €3.95/100G
‘Een zeep voor intense winteravonden, ideaal voor de kerst!’. De witte stukken moeten sneeuwvlokken voorstellen, maar verder zie ik geen verband met kerst. De zeep ruikt naar citroen en grapefruit.
Wat ik heb gemerkt is dat deze zeep vooral in de ochtend goed werkt, je krijgt er energie van en stapt opgewekt en fris uit de douche. De geur is niet zo aanwezig dus als je daarna nog een luchtje op wil doen, kan dat!

Photobucket
Photobucket
Het vasthouden van zo’n stuk zeep is een hele tak van sport, hij glibberde de hele douche rond, ik heb hem maar door midden gebroken om het goed vast te kunnen houden. Bij het insmeren komt veel schuim vrij, waardoor je maar weinig van de zeep nodig hebt en er dus lang mee kan doen.

Photobucket
Photobucket
Ultrabalm € 14.95/45G
‘Heb je last van droge lippen?’ Nee. ‘Heb je last van droge ellebogen?’ Nee, kan dat 0_o? Dit is de tekst waarmee Lush op hun site Ultrabalm introduceert. Ultrabalm is volgens Lush het alternatief van alle smeerseltjes die bij drogisten staan. Voor mij is het gewoon een soort vaseline. Ik gebruik het normaal nooit dus kan niet oordelen of het beter is dan andere producten. Wel kan ik aangeven dat het lekker smeert,lekker ruikt en ook lang blijft zitten! Er zitten korreltjes in deze balsem, die snap ik niet helemaal en komt het smeren niet ten goede. Ik heb een proefverpakking gekregen, als deze op is en je gaat ermee naar de Lush winkel, krijg je 1 euro korting op de grote pot, leuke deal!

Ik heb erg veel plezier gehad bij het reviewen van deze box. Het leuke is dat ik deze producten nooit zelf gekocht zou hebben, puur omdat ik al die zeepjes iets voor vrouwen vind. Hier ben ik wel op teruggekomen, ook mannen kunnen deze producten prima gebruiken en hoeven niet bang te zijn om naar vrouw te gaan ruiken. De geuren zijn unisex. Het leuke van Lush producten vind ik bovendien dat alle producten goed zijn voor het millieu en niet zijn getest op dieren. Nadeel, de prijs, 15 euro voor een klein potje vind ik gewoon veel geld, maar je doet er wel heel lang mee.


Ik wil Spike hartelijk bedanken van het zo enthousiast reviewen van de producten. En als jij, je broertje, vader of vriend nog vragen hebben, mogen die natuurlijk gesteld worden. Spike en ik zullen ze beantwoorden!


Reacties

Door Amanda op 25 januari 2012 10:03

Haha grappige review. Mijn vriend is dol op de Jelly’s!

[Beantwoorden]


Door Yara op 25 januari 2012 10:23

Een vriend van mij is ook helemaal wild van Lush! Geweldig, haha.

[Beantwoorden]


Door kimberly op 25 januari 2012 10:26

Wat een geweldig artikel! Mijn hubby is ook dol op Lush :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:08:

Leuk ^^) Wat zijn zijn favo producten?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 januari 2012 10:26

Super leuk dat een jongen het ook een keertje test! Misschien kan ik mijn broers ook een keer wat aansmeren haha.

[Beantwoorden]


Door Blondie op 25 januari 2012 10:31

Wat een leuk geschreven review. En die sugar scrub lijkt me echt niks.

[Beantwoorden]


Door Caro op 25 januari 2012 10:35

Hmmm. Ik stelde een keer voor dat mijn vriend scrub/creme voor droge plekjes, of aftershave balsem gig gebruiken. Antwoord: NEE NOOIT NEVER. Zucht. Is voor zijn eigen bestwil:) leuk artikel, leuk om te lezen dat er mannen zijn die wel producten willen gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Tasja op 25 januari 2012 10:41

Haha super leuk om te lezen. Lekker to the point ook ;)
Een vriend van me is helemaal gek van de massagebars van Lush en heeft ook Glogg en Honey I washed the Kids standaard in zijn badkamers staan. Handig voor mij als ik es een keer bij hem logeer haha.

[Beantwoorden]


Door Emma op 25 januari 2012 10:43

ah super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 25 januari 2012 10:43

Leuk dat sommige mannen ook van beauty houden ^^)

[Beantwoorden]


Door Joanne op 25 januari 2012 10:50

Leuk om te lezen! Mijn vriend is helemaal fan van honey I washed the kids zeep. Die had ik een keer gekocht en toen hij op was heeft hij gewoon zelf een nieuwe gekocht :o ! (hij koopt zelf echt nooit cosmetica)

[Beantwoorden]


Door Jana op 25 januari 2012 10:55

Erg leuk geschreven :o

[Beantwoorden]


Door Daantje op 25 januari 2012 11:06

Enthousiasme, I like! :)
Mijn vriend is trouw aan zijn Dove, Axe en Nivea spulletjes, maar als ik een keer kom aandragen met een scrub vindt hij het stiekem wel fijn om dat een keer te gebruiken. Misschien wel leuk om een keer een Lush cadeautje te geven aan hem!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 25 januari 2012 11:11

Leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 25 januari 2012 11:13

Leuk artikel! En ik vind dat overheersende in de Lush winkel zo herkenbaar, ik kom er nooit omdat ik gelijk weer naar buiten wil haha ;). Die zeepjes werken het fijnst met zo’n douche puff!

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:18:

Als je even doorzet dan wen je aan de geur ;)

[Beantwoorden]


Door carmen op 25 januari 2012 11:14

Super leuk artikel, je moet vaker jongens war laten schrijven op je site haha :)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 25 januari 2012 11:14

haha te grappig. :)
Leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 25 januari 2012 11:15

Wat leuk om te lezen:D

[Beantwoorden]


Door Ariane op 25 januari 2012 11:15

Leuk! Handig als cadeautje voor een vriend.

[Beantwoorden]


Door Jaan op 25 januari 2012 11:32

Complimenten voor Spike: een man die zulke reviews kan schrijven: goed gedaan Spike!

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 11:41:

Dank je wel!! Leuk om te lezen dat je het leuk vind!!!!

[Beantwoorden]


Door ... op 25 januari 2012 11:33

Tegen mij zeiden ze dat je de scrub juist met water moet mixen in een bakje en met dat goedje dan moet scrubben.

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 11:40:

Ik heb op verschillende sites meerdere methodes gelezen, ik heb puur de handleiding gevolgt die in het boekje stond:

* Maak je lichaam goed nat
* Zet de douche even uit en wrijf de scrub goed uit over je hele lichaam
* Leg de shower Scrub weer weg op een droge plaats, zet de douche weer aan en spoel je af.

AUW.

[Beantwoorden]


Door daisy op 25 januari 2012 11:40

Mijn man gebruikt Lush Glögg showergel :yay: Die is ook fan.. maar niet van echte zeepjes..ik ook niet zo, moeilijk op de bergen en etc.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:09:

Nee, ik vind shower gels ook nog altijd fijner!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 25 januari 2012 11:40

Erg leuk geschreven, lekker droog :P 1 pond is trouwens niet hetzelfde als 1 euro, dus vraag me af of die actie wel geldt in NL (:

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:17:

Ohja ik zie het! Nou gewoon proberen, Lush wil vast meewerken :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 januari 2012 11:41

Echt heel leuk geschreven! Ook heel handig voor als ik nog een cadeautje nodig heb voor mijn broertjes of vader.

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 25 januari 2012 11:48

Haha ik heb hard gelachen omdat stukje met de scrub. AUW haha niet omdat het grappig is, het is niet leuk maar ik vond het zo droog klinken ;p
Echt super goed geschreven Spike!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 25 januari 2012 11:57

Leuke review! kan je misschien tips geven over hoe je een jongen aan de beauty krijgt? Mijn vriend vindt t belangrijk dat zijn haar goed zit, dat hij geschoren is en lekker ruikt, maar aan zijn wenkbrauwen wil hij niet beginnen (nieteens t tussenstuk) en ook neusstrips begint ie ook niet aan… :(

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:17:

Subtiele hints geven… tenminste dat werkte bij mij… Ik heb een hele ijdele vriendin gehad en ik moest daar niks van hebben, maar ze heeft me, door constant kleine subtiele hints te geven, toch nu zo ver dat ik er op let of mijn schoenen matchen bij bijv mijn t-shirt…

Hoop dat je er wat aan hebt!

[Beantwoorden]


Door Debora op 25 januari 2012 12:12

Ik wil wel meer reviews van Spike lezen :p Hij schrijft zo leuk

[Beantwoorden]

Kimly antwoordt op 25 januari 2012 om 12:22:

Ja me 2 :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:10:

Ik zal het doorgeven ^^)

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 25 januari 2012 om 20:51:

Jaa, het is echt leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 25 januari 2012 12:15

Wat leuk zeg dit artikel!! En ik heb gelijk een goed idee voor wanneer mijn broer jarig is :D

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:11:

Graag gedaan ^^

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 25 januari 2012 12:16

hahaha echt geweldig om te lezen! You go spike!

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 25 januari 2012 12:17

Wat een leuk artikel zeg!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 25 januari 2012 12:23

Ha, wat grappig dat je die scrub zo vervelend vind. Mijn vriend begrijpt er ook niets van dat ik mezelf elke keer scrub :D

[Beantwoorden]

Jessica antwoordt op 25 januari 2012 om 12:36:

Hahaha inderdaad, waarom zou je jezelf zogenaamd onnodig pijn doen? ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:11:

Haha! Ik vind scrubben juist wel fijn (A)

[Beantwoorden]


Door Paola op 25 januari 2012 12:59

Super leuk om een mannelijke review te lezen!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 25 januari 2012 13:00

Wat leuk geschreven! Superleuk dat Spike het wilde reviewen!

[Beantwoorden]


Door Ashley op 25 januari 2012 13:01

Mijn vriend is gek op de massagebars…niet dat hij ze zelf gebruikt, ik moet het bij hem gebruiken ;) Hij vind de geuren van de producten ook heerlijk! (Ik heb op dit moment sexy peel om te douchen en angel delight ligt lekker te geuren in de slaapkamer).
Wat ik mij afvraag, ik heb tot nu toe alleen de sexy peel zeep geprobeerd om me mee te wassen maar ik heb totaal niet het idee dat hij zuinig is omdat hij niecht echt schuimt. Wanneer ik hem over de puff wrijf heb ik het idee dat ik dit na elk lichaamsdeel opnieuw moet doen en direct op de huid heb ik het idee dat ik veel moet gebruiken. Is dit met alle zepen zo of gebruik ik het verkeerd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:16:

Hmm, dat is vervelend! :( Ik weet dat niet elke zeep even goed schuimt, dat is zeker een nadeel want je doet er minder lang mee. Het is de bedoeling dat het wel goed schuimt, maar helaas is dat niet atijd het geval.

[Beantwoorden]


Door Germa op 25 januari 2012 13:06

Wat een leuk review! Mn vader gebruikt ook graag de zepen van lush. Vooral als het naar citroen ruikt (bohemia?).

[Beantwoorden]


Door Tessa op 25 januari 2012 13:25

Haha, leuke review. Ik vind Lush/natuurlijke douchegels bij jongens ook een stuk lekkerder ruiken dan van die kleedkamer-AXE lucht, bah.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 januari 2012 13:41

Haha, wat leuk om te lezen! Typisch man ook echt, sommige stukjes. Mijn vriend moet niks hebben van al mijn ‘troepjes’, hij vindt elke douchegel en shampoo prima en gebruikt het liefst van die 2 in 1 dingen zodat hij minder hoeft te doen :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:12:

Dat heeft mijn vader precies zo! Hij gebruikt ook makkelijk shampoo als douchegel en andersom :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 25 januari 2012 13:48

Wat een leuke review! Hahah, ik moest wel lachen om het commentaar tussendoor. :’) Een leuk cadeau voor de man!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 25 januari 2012 13:54

Wat leuk om te lezen!:D Goed gedaan!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 25 januari 2012 14:05

Haha wat leuk om zijn review te lezen!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 januari 2012 14:07

”Heb je droge lippen? Nee. Heb je droge ellebogen? Kan dat 0_o?
Haha heel erg leuk geschreven (:

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 25 januari 2012 14:13

Mijn vader is een stiekeme Lush fan, hij zegt soms heel subtiel ‘dat blokje zeep is bijna op, heb je nog een?’ hahaha dus het is idd ook heel geschikt voor mannen.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 25 januari 2012 om 14:33:

Haha XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:13:

Haha schattig ^^)

[Beantwoorden]


Door sofiexx op 25 januari 2012 14:25

leuk om te geven als cadeau :) x

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 25 januari 2012 14:28

Haha, wat leuk geschreen! Zeker voor herhaling vatbaar!

[Beantwoorden]


Door aniek op 25 januari 2012 14:32

erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Eva op 25 januari 2012 14:32

Echt leuk geschreven!
Maar wie ben je nou mysterieuze Spike? Foto?

xxx

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 15:48:

Komt misschien wel is ;)

[Beantwoorden]


Door Ellen op 25 januari 2012 14:48

Spike (toffe naam!), wat schrijf je leuk!
En bedankt voor het reviewen. Mijn broer is stiekem ook heel ijdel, dus wie weet verras ik hem eens met producten van Lush!

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:10:

Zal die vast heel leuk vinden!!!

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 25 januari 2012 14:56

Wat super leuk en eerlijk geschreven zeg!
Echt een goede review! Thnx Spike:):)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 25 januari 2012 14:59

Goed gedaan hoor Spike! Echt leuk om te lezen:)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 januari 2012 14:59

hihi, wat schrijft hij leuk!

[Beantwoorden]


Door Jae op 25 januari 2012 15:04

Leuk,dit is eens iets anders ! : )
Ik heb ook een ‘Sugar Scrub’ van Lush,bij mij doet die ook erg pijn ! Jammer want die van mij ruikt heel erg lekker !
xxx Jae

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:09:

Bij jou ook al! Raar product dat het is..

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 25 januari 2012 om 19:16:

Ik verdraag sowieso al die zout en suiker scrubs niet (maakt niet uit welk merk), ben altijd helemaal rood en pijnlijk als ik het heb gebruikt. Waardeloos spul.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 25 januari 2012 15:09

Paul is ook helemaal gek op de geur van Karma en The Olive Branch. Ook de mannenlijn Dirty is favoriet bij hem : )

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 25 januari 2012 15:16

leuk hoor :D:D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 25 januari 2012 15:25

Kijk dit is nou een leuke post! Eens een andere mening dan wat je normaal op beautyblogs leest. Chapeau voor Spike & Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 januari 2012 om 16:14:

Thanks Maaike! :$

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 16:15:

Bedankt Maaike!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 januari 2012 15:31

Heel leuk om te lezen! Gewoon lekker to the point, I like :D

[Beantwoorden]


Door Romana op 25 januari 2012 16:27

Wat leuk dat er nu ook een review op je site staat wat geschreven is door een man. Mijn vriend is ook ontzettend ijdel en zijn kast met verzorgingsproducten is nog groter dan de mijne!
Ik vond het heel leuk om Spike zijn review te lezen en hoe enthousiast hij over sommige producten is. Zaterdag ga ik naar Amsterdam en ik ga zeker ook een aantal Lush producten aan mijn vriend introduceren. Wie weet is hij er ook zo enthousiast over, haha :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 januari 2012 16:39

Leuk, eens wat anders!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 25 januari 2012 16:39

Wat super leuk om dit te lezen! Mijn vriend is ook best wel ijdel, dus misschien dat ik volgend jaar voor kerst ook zo’n kerstpakketje aan hem geef :-)

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:08:

Goed idee! Zal die vast leuk vinden!

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 januari 2012 16:41

Dit vind ik nou echt leuk haha, review op een beautyblog door een man! Had wel graag een foto erbij gezien van die man hahaha, ben gewoon altijd heel nieuwsgierig :P!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 25 januari 2012 16:50

Wat schrijft Spike leuk en enthousiast! Zou het geen idee zijn om hem wat vaker te laten schrijven? Als hij het zelf fijn vindt, ten minste.

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:07:

Nicky, leuk om te lezen dat je het leuk vind! Ik vond het erg leuk om te doen, aan Vera wat zij wil :)

[Beantwoorden]


Door Yasmina op 25 januari 2012 16:51

Haha, wat leuk om te lezen wat Spike schrijft, hij schrijft ontzettend grappig, ”Ik heb nog nooit een huidscrub gebruikt en denk ook niet dat ik dit nog een keer ga doen, wat een marteling om dit product te gebruiken!”

Haha, wat grappig, hoe oud ben je eigenlijk ? :P

gr.

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 17:08:

22 jaar jong :)

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 januari 2012 17:29

Haha, echt superleuk geschreven! (:

[Beantwoorden]


Door Krissi op 25 januari 2012 17:34

Haha, echt een leuk artikel super leuk geschreven :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 januari 2012 17:35

heel erg leuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 25 januari 2012 17:53

Wat leuk dat je hem is laat reviewen ^^!
Mij lijkt Snowglobe erg lekker. Love citroen!

[Beantwoorden]


Door LNN op 25 januari 2012 18:19

Ik vind het grappig dat hij verbaast is over de ingredienten! Voor mij en ik denk voor veel andere meisjes/vrouwen is dit denk ik al de normaalste zaak van de wereld en zijn we er al helemaal aan gewend! :D

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 19:56:

Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord haha :)

[Beantwoorden]


Door Jill op 25 januari 2012 18:42

Super leuk artikel! Echt kei leuk om zo en mannen review te zien!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 25 januari 2012 18:44

Wat leuk zo’n box voor de mannen. Haha zijn reactie bij de scrub is geniaal.

[Beantwoorden]


Door anne op 25 januari 2012 19:45

aaah spike heeft echt op een leuke manier gereviewd! hij is er goed in, je zou bijna zeggen; start ook een blog hahaha.

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 25 januari 2012 om 19:56:

Wat een mooi compliment! Dank je wel!!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 januari 2012 20:10

Leuk zo’n review! Ook lekker duidelijk (:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 januari 2012 21:34

Haha, superleuk ! Mogen we ook nog even een foto van Spike zien? ;)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 25 januari 2012 om 23:49:

^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 25 januari 2012 23:48

Haha, leuke reviews! Spike, ik lig dubbel om je schrijfstijl, van mij mag je dit vaker doen! :D

[Beantwoorden]


Door sparkles op 26 januari 2012 00:11

Zo nu en dan gaan mijn vriend en ik lekker badderen, daarom had ik bij lush verschillende badproducten gekocht waaronder de snowfairy toverstaf, Mn vriend vond het geloof ik nog lekkerder ruiken dan ik, hihi.

[Beantwoorden]


Door beautyblog10 op 26 januari 2012 08:56

Even een opmerking die hier niets mee te maken heeft, zou Honey I washed the Kids qua naam op een film gebaseerd zijn? Er is namelijk een film die heet Honey I shrunked the Kids!
Ja Spike heeft het super gedaan ja, misschien kan hij wat vaker dingen gaan reviewen ;)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 26 januari 2012 12:52

Vaker Spike laten reviewen: top!! Echt leuk om te lezen en bedankt voor het testen.

[Beantwoorden]


Door Siem op 26 januari 2012 15:35

Wauw Dankje Spike! Eindelijk een man die beauty profijten gebruikt en er ook nog een review over schrijft! mijn vriend heeft net als ik een enorm droge huid. Heb al 100 crèmes voor hem gekocht en al 1000 keer gezegd dat het echt niet alleen maar voor vrouwen is maar verder dan een shampoo voor mannen krijg ik m niet.. Maar dit is HET bewijs dat mannen ook beauty/verzorgings producten kunnen gebruiken! Nogmaals, Bedankt!

[Beantwoorden]

Siem antwoordt op 26 januari 2012 om 15:37:

Profijten moet natuurlijk producten zijn (iPhone met naar woordenboek)

[Beantwoorden]

Spike antwoordt op 26 januari 2012 om 21:59:

Ben super blij dat jij het leuk vind! Ik vond het mega leuk om te doen en hoop dat je vriend er wat aan heeft!

[Beantwoorden]


Door klaartje op 26 januari 2012 19:03

leuk! mijn vaders is gek van karma zeep ;)

[Beantwoorden]


Door Di op 27 januari 2012 22:53

Leuk geschreven! Ik moest lachen om dat stukje over het scrubben, mijn vriend reageerde zo ook en weigert het nu nog eens te proberen.. :-P

[Beantwoorden]


Door kirsten op 29 januari 2012 21:15

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door evelien op 31 januari 2012 11:07

Mijn lover vond die massagebar ook al zo heerlijk. Zo heerlijk dat hij tijdens de massage maar door bleef gaan over die heerlijke geur, en daarna zelfs smste: ohh het is echt super lekker!

[Beantwoorden]