Hoe ik mijn foundation/concealer/poeder aanbreng

Vandaag gaan we weer een beetje terug naar de basis en laat ik jullie zien hoe ik mijn foundation, concealer en poeder aanbreng. Natuurlijk deel ik ook de nodige informatie en blunders, en hoop ik dat jullie wat aan deze tutorial hebben. Enjoy!Klik hier als je de video niet kunt zien.

Welke foundation gebruik jij het liefst en hoe breng je deze aan?


Reacties

Door Manon op 12 januari 2012 10:02

Ik keek hem net al op youtube, wat een fijn filmpje zeg! Ik heb nog geen beautyblender, maar ik vind dat ik die toch eens moet proberen :love:

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 12 januari 2012 om 13:30:

Hehe, ik ook! De eerste keer dat ik de prijs hoorde schrok ik wel even, maar ik denk dat ik er nu aan gewend ben.

[Beantwoorden]


Door Lien op 12 januari 2012 10:14

Ik gebruik een stick voor concealer, ik zou beter ook een creemy moete gebruike :p Werkt beter denkik?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 10:15:

Je bedoelt niet dat je een stick hebt met daarin een creamy concealer? Maar zo’n stick met waarschijnlijk een kwastje waar dan vloeibare concealer uit komt? Vloeibaardere concealers zijn ook fijn hoor, vaak wel iets minder dekkend, maar dat verschilt ook weer per merk.

[Beantwoorden]

Lien antwoordt op 12 januari 2012 om 20:57:

Sorry, ik bedoel een concealerstick. Zin was een beetje raar geformuleerd. Zoiets als een lippenstift.. Maar dan met concealer. ^^)

[Beantwoorden]

Belle antwoordt op 7 januari 2013 om 18:46:

Die zijn vaak heel droog en niet geschikt voor onder de ogen. Een creamy concealer werkt het meest dekkend, voor puistjes, hyperpigmentatie enz. (mac studiosculpt, bobbi brown concealer) Een vloeibare is het beste voor onder de ogen. (Estee Lauder Double Wear, Mac Select Moisture Cover)
:D


Door Carmen op 12 januari 2012 10:26

Ik gebruik de Photofinish foundation van Catrice (meerdere foundations uitgeprobeerd, deze is prijs-kwaliteit voor mij een superfoundation) met een primer van MAC (ik zou er graag eentje zonder siliconen proberen van Laura Mercier). Als concealer gebruik ik een stick van YSL en een touche éclat, ook van YSL.
Om aan te brengen gebruik ik ook een brush van Sigma zoals jij die gebruikt. Vroeger ook zo’n platte kwast gebruikt, daar had ik ook strepen mee. Geen fan van de beautyblender. Ik vind het geairbrushet effect van een kwast heel erg mooi.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:22:

Vind de Photofinish foundation van Catrice ook een fijne, helaas hebben ze niet de juiste kleur voor mij…

Gebruik je die flat top kabuki voor Sigma ervoor?

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 12 januari 2012 10:26

Nice om te zien! Wil deze bbcreme eigenlijk wel gaan proberen. Hij lijkt me heel fijn. Zie ook dat je niet zoveel nodig hebt, nog beter! :)
Die beautyblender waar kan ik die kopen?? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:23:

Die kan je kopen bij Enchantra.com

[Beantwoorden]

Milou / Louna antwoordt op 12 januari 2012 om 16:01:

Dank u! Koop hem denk gelijk.. is nu wel goedkoop in vergelijking met andere sites??

[Beantwoorden]

ann antwoordt op 14 januari 2012 om 19:41:

wel eens aan een dupe gedacht? zie onderaan….


Door tatjana op 12 januari 2012 10:35

Hey vera, ik zie dat jij net als ik van die zwarte stipjes op je beautyblender hebt, weet jij wat dit is?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:23:

Ik denk dat het mascara is!

[Beantwoorden]

tatjana antwoordt op 12 januari 2012 om 13:09:

Hmm, denk bij mij niet want m;n beautyblender komt nooit in contact met mascara…
Toch maar een nieuwe kopen denk ik, voordat het enge monsters zijn die een nieuw huisje hebben gevonden in m’n roze eitje :p

[Beantwoorden]

Mirjam antwoordt op 12 januari 2012 om 16:23:

Het kan ook heel goed schimmel zijn. Schrik niet!! Maar en beautyblender “hoor” je na 3 maanden te vervangen voor een nieuwe. Ondanks wassen blijft er toch altijd viezigheid in zitten.
Die van mij had het ook, en heb hem dus snel vervangen!

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 12 januari 2012 om 18:17:

monstertjes in het roze eitje, heerlijk uitgedrukt :D

[Beantwoorden]


Door Jorinde op 12 januari 2012 11:05

Ik zou die BBcreme ook wel eens willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 12 januari 2012 11:10

Leuk filmpje! Zo’n beautyblender wil ik ook weleens proberen… Ik ben trouwens wel benieuwd naar een siliconenvrije primer! Heb geen goede ervaring met mijn sephora primer die vol siliconen zit..

[Beantwoorden]


Door Tim op 12 januari 2012 11:10

Als die BB-cream beter is dan die van Garnier ga ik hem zeker aanschaffen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:24:

Ja, veel beter! Is niet te vergelijken.

Review Garnier BB Cream: http://veracamilla.nl/2011/10/garnier-bb-cream-review/

Review Skin 79 BB Cream: http://veracamilla.nl/2011/11/skin-79-bb-cream/

[Beantwoorden]

Bellachique antwoordt op 12 januari 2012 om 13:29:

Ik heb ook die bb creme, maar ik vind dat ze nogal dik zijn in substantie. Maar het is een heel goede creme, dat wel!

[Beantwoorden]

Tim antwoordt op 13 januari 2012 om 00:29:

Ooh super! Dan ga ik eens even shoppen haha :)

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 12 januari 2012 11:15

handig hoor, wil toch ook eens kijken om de beuatyblender aan te schaffem

[Beantwoorden]


Door Estrella op 12 januari 2012 11:18

Handig filmpje. de beautyblender heb ik ook gehad, maar ik vind een kwast toch prettiger werken omdat ik daarbij beter merk of er ergens nog een stukje niet goed uitgewerkt is.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 12 januari 2012 11:29

de beautyblender maakt me wel erg nieuwsgierig! Zelf gebruik ik etos foundation, die is echt super!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 januari 2012 11:30

Een fijn en duidelijk uitgelegd filmpje. Ik breng zelf mijn foundation met een kwast aan, een beautyblender lijkt mij ook wel erg handig, werkt een stuk sneller. Ik zit er ook over na te denken om een BB cream aan te schaffen, want van iedere foundation krijg ik een onrustige huid. Wat een leuke oorbellen trouwens, waar zijn die vandaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:53:

Dankjewel Kelly! De oorbellen zijn van Primark.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 12 januari 2012 11:38

Zag ‘m vanochtend op YouTube. Ik wil ook nog graag ’s die BB cream en die Beauty Blender (Ook BB haha) uitproberen!
Je ziet er trouwens ook goed uit zonder make-up hoor! :D

[Beantwoorden]


Door Nicky op 12 januari 2012 11:48

Wat praat jij toch gezellig! Het is echt alsof ik naar een vriendin aan het luisteren ben, iemand die ik heel goed ken. Zelf heb ik (nog) geen goede vloeibare foundation, maar als ik het zo hoor kan ik die van MAC beter laten? Is er een andere die je aanraadt (behalve de BB cream)? Trouwens, waar heb jij je beautyblender gehaald?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 11:56:

Dankjewel ^^)

MAC is fijn, maar ik weet niet hoe gevoelig je huid is, anders kun je de Studio Sculpt beter niet proberen. Met andere foundations van MAC heb ik geen ervaring, maar ik weet dat SS vooral bekend staat om het onrustiger (pukkeltjes etc) maken van de huid. Ik vond de Satin Liquid foundation van Maybelline wel een hele fijne, heb die een tijd lang met plezier gebruikt. Mijn beautyblender komt van Enchantra.com

[Beantwoorden]

Nicky antwoordt op 12 januari 2012 om 14:11:

Dankjewel! Daar heb ik wat aan. Ik zal eens in het Kruidvat gaan kijken voor die foundation van Maybelline.

[Beantwoorden]


Door Desirée op 12 januari 2012 11:55

Die blush/highlighter staan je goed! ^^

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 januari 2012 12:00

Lekker leuk en vooral duidelijk filmpje! Ik gebruik zelf geen foundation. Ik heb het geluk dat mijn huid van zichzelf al redelijk egaal is. En daardoor ziet het er bij mij ook meteen uit als een masker.

[Beantwoorden]


Door Floor op 12 januari 2012 12:03

Duidelijk filmpje! wanneer begon jij met foundation?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 12:04:

Dankje! Ik begon met foundation toen ik 14/15 jaar was.

[Beantwoorden]


Door Kim op 12 januari 2012 12:04

Ik ben ook erg benieuwd wat voor effect een BB-cream op mijn huid heeft. Ik ben alleen een beetje huiverig voor online aankopen, dus ik hoop dat er snel meerdere merken zoals Garnier met een BB-cream komen.. maar dan wel beter natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 12 januari 2012 12:08

Ik gebruik geen foundation, maar een coverstick. Dat is genoeg voor mijn huid.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 12 januari 2012 12:08

Ik moet ook maar eens een BB cream gaan proberen.

[Beantwoorden]


Door Martine op 12 januari 2012 12:19

Je bent zo ontzettend leuk he! Zo grappig ook!
Had je filmpje vanochtend al gelijk gekeken toen ik hem op youtube zag en heb er echt om moeten lachen!

Ga die BB cream toch ook echt proberen binnenkort!

Veel liefs,
Martine

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 12:40:

Haha dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 12 januari 2012 12:23

wat een handige video. Een foundation kwast vind ik inderdaad ook niet fijn, ik gebruik een stippling brush. Ik wil ook nog graag eens een beauty blender proberen;D

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 12 januari 2012 12:47

Wel mooi zo’n beautyblender veel natuurlijker effect. Werkt eigelijk net zo als mjin vingers maar dan sneller en misschien nog wel beter :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door stef op 12 januari 2012 12:50

ben ook zo blij met me beautyblender maar dat spul om m mee schoon te maken met t pompje is een ramp zeggg pfff zou ik niet meer kopen

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 12:57:

Nee? Die vind ik juist ook heel fijn! Wat vind jij er niet fijn aan?

[Beantwoorden]


Door Joyce op 12 januari 2012 13:31

wauw, die BBcream dekt echt goed! ik gebruik nu etos foundation maar ben een beetje bang dt ie te oranje is

[Beantwoorden]


Door Lente op 12 januari 2012 13:48

Als je een moeilijke huid zoals ik hebt (lees : droog en toch puistjes), moet je voortdurend dilemma’s oplossen.
Wil ik het droge wegwerken, krijg ik meer puistjes.
Wil ik mijn puistjes wegwerken, wordt mijn huid droger.
Wil ik de oneffenheden camoufleren, wordt mijn huid onrustiger.
Camoufleer ik het niet, zie ik er onverzorgd uit.
Best lastig ;)
Heb je tips ? :) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 13:51:

Daar heb ik ook last van, sowieso ziet mijn huid er vrijwel elke dag weer anders uit. Ik weet hoe vervelend het is! Ik raad je echt aan eens naar Elizabeth Arden Eight Hour Cream te kijken, dat gebruik ik vaak op droge plekken naast een goede voedende dagcreme en daar krijg je echt niet meer pukkeltjes van, maar het laat droge plekjes wel heel snel verdwijnen! BB Cream is ook zoiets: Dekt als een foundation maar maakt de huid niet onrustiger. Wil ik echt een hele stevige dekking, dan gebruik ik mijn MAC studio sculpt en zorg ik dat ik daarvoor een voedende dagcreme heb aangebracht + de elizabeth arden eight hour cream. Verzorging is echt het halve werk. Succes!

[Beantwoorden]

Lente antwoordt op 15 januari 2012 om 13:13:

thanks a lot;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 januari 2012 14:05

Vera, gaat de foundation niet heel erg in de beautyblender zitten? Als ik namelijk een sponsje gebruik voor mn foundation dan heeft de spons driekwart al opgezogen voor dat ik het op mn gezicht aanbreng. Of is dat met de beautyblender anders?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 12 januari 2012 om 14:51:

Dat is met de beautyblender anders gelukkig. Hij zuigt wel wat op, maar echt heel minimaal. Andere sponzen zuigen in mijn ervaring veel meer product op.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 12 januari 2012 15:02

Ik gebruik de Healthy Mix foundation van Bourjois en de bijbehorende concealer. Ik bracht dat ooit aan met een platte kwast, maar zoals je al zei werkt dat niet echt fijn dus ben ik het tijdelijk weer met mijn handen gaan doen… Maar vandaag is mijn nieuwe Zoeva Bamboo set binnen gekomen, dus ga ik het vanaf nu met de buffer kwast doen!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 12 januari 2012 15:04

Leuk filmpje weer! Heb je nog een aanrader voor een goede stipling brush?
En heb je je haar weer geverfd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:26:

Ik heb alleen ervaring met de stippling brush van Sigma, deze vind ik prima qua kwaliteit.

Haar heb ik nog niet geverfd, het was nog lichtelijk nat van het wassen dus misschien dat het daardoor donkerder leek (:

[Beantwoorden]


Door Amanda op 12 januari 2012 15:05

De beautyblender lijkt me echt een ontzettend fijn product!

[Beantwoorden]


Door A. op 12 januari 2012 15:06

Goeed dat je zo ‘naked’ in beeld durft.. ik woon op kamers en moest toch even wennen toen m’n huisgenoten me zo zagen haha! Gebruik je voordat je foundation aan gaat brengen dan nog een dagcreme? Van de producten die je eerder deze week liet zien bijvoorbeeld? En kun je daar over heen dan gelijk je foundation aan brengen, imean dat het dan wel snel in trekt? En wissel jij wel eens van dagcreme? Ik gebruik zelf namelijk liever altijd even een creme voordat ik foundation aan breng. Hoo wat een warrige reactie, nja :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:28:

Ja, ik heb dagcrème en serum (inderdaad die uit mijn blogpost van eerder deze week) aangebracht voor dat ik aan de gang ging met foundation. Ik heb het eerst een paar minuutjes laten intrekken voordat ik met mijn gezichtsmake-up aan de gang ging.

Ik wissel vrij veel qua gezichtsverzorgings producten, maar dat is puur omdat ik producten test voor de site.

Je huid verzorgen is belangrijk, altijd even insmeren voordat je gaat make-uppen ^^). Maar dat doe je al begrijp ik!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 12 januari 2012 15:15

Handig filmpje! Ik gebruik altijd de beautyblender om foundation aan te brengen. Ik gebruik momenteel de BB cream van Garnier en Infinite Matt van Catrice.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 12 januari 2012 15:15

Ik vind dit soort basismake-up dingen altijd superleuk om te zien! Ik ben altijd wel benieuwd hoe andere mensen hun foundation aanbrengen en welke. De BB Cream ziet er heel fijn uit zeg, dekt super.

[Beantwoorden]


Door Birgit op 12 januari 2012 15:17

ik heb een vraagje;
hoe vind je de goede kleur foundation? ;$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:29:

Uitproberen! Gewoon de foundation op je gezicht uittesten en kijken welke kleur het beste matcht. Liever iets te licht dan te donker!

[Beantwoorden]


Door Blondie op 12 januari 2012 15:22

Wat een helder en duidelijk filmpje.

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 12 januari 2012 15:44

Leuk filmpje! Ik moet echt ook eens een beautyblender aanschaffen. x

[Beantwoorden]


Door Ariane op 12 januari 2012 15:58

Handig! Ik breng mijn foundation met een kwast aan en mijn concealer met mijn vingers. Het komt wel uit zo’n pennetje met een kwastje, maar dat vind ik maar onhandig. Overal zeggen ze dat je moet deppen met je concealer, maar dit werkt bij mij echt niet. Veel te ongeduldig voor, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:30:

Haha, ja ik heb ook moeite met deppen!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 12 januari 2012 15:58

Leuk filmpje! zelf werk ik altijd met mijn vingers, maar ga toch de beautyblender aanschaffen! Iedereen is daar zo enthousiast over..
En de BB cream natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Diede op 12 januari 2012 15:58

Heel duidelijk filmpje, dankjewel daarvoor. Ik ben nog best jong maar zou en en toe (plaatselijk) foundation willen aanbrengen. Weet je misschien een goeie(redelijk goedkope) die makkelijk verkrijgbaar is? Ik vraag misschien nogal veel, maar ik hoop dat je tijd hebt om het te beantwoorden

X

[Beantwoorden]

Claudia antwoordt op 12 januari 2012 om 16:40:

De foundations van Catrice zijn heel goed ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:32:

Gewoon je vragen stellen hoor! Net als wat Claudia zegt vind ik de foundations van Catrice ook fijn, net als die van Essence. Het enige nadeel vind ik dat ze er niet in veel kleuren zijn, waardoor het misschien moeilijk is de juiste tint te vinden. If not: dan zijn het hartstikke fijne foundations.

[Beantwoorden]

Diede antwoordt op 13 januari 2012 om 14:55:

hartstikke bedankt! Ik zal binnenkort even gaan kijken

X

[Beantwoorden]


Door Fleur op 12 januari 2012 16:00

Leuk filmpje!! Waar kan de dat roze sponsje kopen waarmee je je foundation aanbrengt kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:32:

Webshops als enchantra.com

[Beantwoorden]


Door Claudia op 12 januari 2012 16:39

Ik blijf dat intro zo leuk vinden :ja:

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 12 januari 2012 16:43

super leuk filmpjee

[Beantwoorden]


Door Iris op 12 januari 2012 17:13

ik heb de beautyblender ook, maar op de een of andere manier werkt het niet op mijn droge huidje. ik breng foundation dan eigenlijk aan net zoals jou, dus met stippen op je gezicht. maar als ik het dan deppend ga verspreiden met de beautyblender zie je nog lichtelijk waar die stip foundation gezeten heeft zegmaar. echt heel vervelend!! daarnaast komen er toch ook wat velletjes tevoorschijn… dus ik breng foundation nu maar gewoon plaatselijk deppend met mijn vingers aan meh :( heb jij misschien een gouden tip vera, of zijn deze dingen eigenlijk niet te voorkomen met een droog huidje?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:33:

Zou het ook niet te kunnen maken hebben met je foundation? Wel vreemd, en vervelend!

[Beantwoorden]


Door Emmelien op 12 januari 2012 17:13

Wat een fijn filmpje! Misschien toch ook maar eens een beautyblender aanschaffen, hij ziet er wel erg handig uit.

Ik heb net zo’n lichte huid als jij (alleen dan met een gele ondertoon). Heb je misschien nog tips voor me qua merken voor foundation? Ik gebruikte eerst de lichtste L’Oreal True Match, ’s zomers matcht die mooi met mijn huid maar nu in de winter issie eigenlijk te donker. Ik vind hem ook aan de dure kant, zou mijn foundation liever in de Catrice/Essence prijsklasse hebben, maar die hebben niet zulke lichte. Zijn er nog (buitenlandse) budgetmerken met lichte foundations die ik online zou kunnen bestellen? Ik durf het niet aan om in het wilde weg goedkope foundations te gaan bestellen, omdat die vaak dus nog te donker zijn voor me en ik ze niet kan testen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:35:

Ik heb hetzelfde probleem en daardoor heb ik meestal dure foundations: de goedkopere merken zijn altijd te donker. Ik kan je er dus helaas niet mee helpen…

[Beantwoorden]


Door Fre op 12 januari 2012 17:14

leuk filmpje! Ik breng vloeibare concealer onder mijn ogen aan met een blending brush. Ik zag dit bij buitselandse youtuber’s en t geeft echt een flawless effect! Xx

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 12 januari 2012 17:23

Heel leuk om te zien! Vervelend he, die droge huid. Bleh! Ik vind je uiteindelijke gezichtsmake-up er heel naturel uitzien, dat vind ik echt mooi. Die BBcream moet ik toch ook maar eens aanschaffen..

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 12 januari 2012 17:25

Na dit filmpje wil ik de beautyblender en de BB Cream, haha! Fijn filmpje, je ziet er heel natuurlijk en mooi uit :-)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 12 januari 2012 17:37

haha jij praat echt zo lieff! ik zit echt onder de pukkels de laatste tijd, maar bij mij wordt alles ook al vrij snel een plakaat… dus ik heb altijd zoiets, ik camoufleer het gewoon een klein beetje maar niet teveel, dat scheelt in ieder geval al een beetje (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:34:

Haha, dankjewel! ^^) Vervelend van je pukkels, hopelijk gaat het een beetje snel weer over.

[Beantwoorden]


Door Nena op 12 januari 2012 17:39

Wat een leuk filmpje, leuk ook dat het wat “stuntelig” is, klinkt misschien raar maar dat vind ik veel leuker dan wanneer alles helemaal perfect verloopt en alle versprekingen en dergelijke er uit geknipt zijn!

Zelf gebruik ik geen foundation, mijn huid is van zichzelf goed genoeg om alleen concealer te hoeven gebruiken ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:36:

Dankjewel! Vind leuk om te horen ^^) En: ruilen van huid? ;-)

[Beantwoorden]


Door femke op 12 januari 2012 17:56

haai vera!
ziet er goed uit!
ik ben van plan om die BB cream aan te schaffen maar vroeg me alleen af of hij wel zal matchen met mijn huidskleur. ik ben gewoon 100% nederlands maar ben toch wel een stuk getinter dan de meeste nederlands. daarom ben ik bang dat deze bb cream veel te licht voor mij zal zijn. raad je dan een andere bb cream aan of denk je dat deze zich wel aan mn huidkleur zal aanpassen?

keep up the good work girl, you rock! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:39:

Dat vind ik heel moeilijk te zeggen, maar aangezien je vertelt wel helemaal Nederlands te zijn, denk ik dat het wel kan omdat BB cream zich inderdaad voor een deel aanpast aan jouw huidskleur.

Ik weet niet of je wel eens in de buurt komt van een MAC counter, maar BB creams zijn ongeveer goed tot huidnummer NC30. Ik raad je dus even aan te gaan kijken naar NC30 bij MAC en of die lichter of donkerder is dan jouw huidskleur. In het laatste geval kan je de BB cream dus wel aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 januari 2012 18:05

Ik wil graag een keer zo’n beautyblender uitproberen, waar heb je die gekocht?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:36:

Hij is online te koop, bijvoorbeeld bij enchantra.com

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 januari 2012 18:13

Jaaaa ik wil die BB cream! Bij welke wehshop kon je deze nou ookal weer kopen? :idee:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:40:

BBcreamshop.eu

[Beantwoorden]


Door Soesja op 12 januari 2012 18:16

Leuk filmpje, het resultaat is mooi of course ^^

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 januari 2012 18:33

Dit soort filmpjes vind ik eigenlijk altijd leuk om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 januari 2012 18:37

Ik ga gelijk m’n foundationroutine aanpassen, dagdag primer! Daar komen de pukkeltjes dus vandaan haha. Maar ik had een vraagje. Heb jij je Beautyblender besteld MET de cleanser erbij? Of maak jij ‘m met iets anders schoon? Zoja wat? In vind het namelijk nogal duur om allebei te kopen, maar als dat ’t beste is moet ik ’t maar doen ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:41:

Ja, ik heb hem besteld met cleanser! Maar deze is bijna op en er moet ook wel een andere (goedkopere manier) zijn om de BB zonder de cleanser schoon te maken. Heb je al even gekeken op YouTube voor een tutorial?

[Beantwoorden]


Door Mara op 12 januari 2012 18:48

Handig filmpje, ik zit er over te denken te beginnen met foundation.
Mijn huid is mede door het weer echt een ramp (vooral erg rood).
Maar enkel voor tijdelijk, omdat ik weet dat het in maart/april weer volledig bijtrekt en gaaf wordt.
Een foundation kan ik nog wel vinden, maar weet jij, of iemand anders natuurlijk, een fijne budget kwast? Het liefst zo in de winkel te koop, mijn internetbankieren doet het namelijk niet meer.
Het is maar voor tijdelijk dus zou er het liefst niet teveel aan uitgeven.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:43:

Je kan een basic foundationkwast kopen bij Hema (ben er zelf niet dol op, zoals ik aan begin van het filmpje vertel, maar smaken verschillen natuurlijk). Of de kabuki kwast, ook van Hema. Deze beviel me wel een stuk beter en kan ook voor foundation gebruikt worden.

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 13 januari 2012 om 13:01:

Of gewoon met je vingers, nog makkelijker ook!

[Beantwoorden]


Door lena op 12 januari 2012 19:21

Ik denk dat je nog mooier resultaat krijgt als je een groene concealer draagt onder je foundation. Zodat de roodheden minder te zien zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:43:

Ik gebruik het na de foundation, kan ook!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 12 januari 2012 19:40

Wat een handig filmpje! Die BB cream wil ik ook, maar hiij is te duur.. :( Maar even iets wat er helemaal niks mee te maken heeft, welk parfum haal je uit dat doosje in de intro? Mijn vriendinnen zeggen dat het Prada Candy is, maar volgens mij is het een parfum van Juicy Couture? Alvast bedankt als je reageert :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:43:

Jij hebt gelijk! Het is inderdaad Juicy Couture.

[Beantwoorden]


Door Fien op 12 januari 2012 19:42

Leuk om te zien! Even een vraagje offtopic..mijn kat heeft me vandaag flink gekrabd, boven mijn oog..auw..ze was speels en toen krabte ze en nu is het een snee met een rode korst, ziet er een beetje raar uit en binnenkort heb ik een date..hihi, ik zou het wondje dan willen bedekken, maar weet niet hoe. Een dikke laag concealer lijkt me niet zo mooi, heb jij misschien een tip? Het is niet heel belangrijk maar ik wilde eigenlijk gewoon mijn make up zoals altijd doen en dus ook oogschaduw maar de snee zit onder mijn wenkbrauw..what to do?
Thanks alvast!
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:45:

Auw! Pijnlijk :( Ik denk wel dat je er voorzichtig een beetje foundation of concealer (vloeibaar) op zou kunnen deppen. Beetje afpoederen en klaar. Ik raad je aan niet vlak voor de date het te proberen, maar een paar uur eerder, of een dag van te voren, kijken of je het mooi kan bedekken. Of not… ik denk dat je date je ook met snee mooi vindt hoor :ja:.

[Beantwoorden]

Fien antwoordt op 13 januari 2012 om 16:36:

Okee, bedankt voor de tip! En lief van je (: Ik maak me er ook niet heel erg druk om, maar ik dacht ik vraag het even. Thankss!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 12 januari 2012 20:00

Het is helemaal niet te zien dat jij een droge huid hebt! Ik heb echt een hele droge huid en ik heb heel veel velletjes rond mijn ogen en mond :(

[Beantwoorden]


Door Lilly op 12 januari 2012 20:04

vera, weet jij misschien een product dat goed is voor een onzuivere huid? Ik veel pukkeltjes en een hele droge huid en tot nu toe heb ik nog niet echt iets gevonden wat helpt tegen die pukkeltjes enzo.
ik gebruik ook deze bb cream, maar ik merk niet echt dat mn huid er beter door word : (
ik heb hem ook gekocht op ebay, zou het dan anders kunnen zijn?
(love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:47:

In mijn ervaring is er niets wat echt goed helpt tegen pukkeltjes, behalve een speciale anticonceptiepil. Niet dat ik zeg dat je die moet gaan slikken, maar met huidverzorging heb ik nooit heel erg zichtbaar resultaat gehad.

Verzorg je huid in ieder geval met een dag/nachtcreme en reinig haar elke dag goed. Je zegt een droge, maar ook vette huid te hebben en dus raad ik je aan vooral naar producten voor de gecombineerde huid te kijken. Afhankelijk van je budget ben ik heel tevreden over de huidproducten van The Body Shop, maar ook Essence heeft een leuke huidverzorgingslijn.

[Beantwoorden]

Lilly antwoordt op 13 januari 2012 om 20:25:

Oke! Superbedankt!
Dan ga ik daar eens gauw naar kijken.
Zou je de BB cream ook kunnen gebruiken als dagcrème?
Of is het beter om nog voor de BB cream gewoon een dagcrème aan te brengen?

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 januari 2012 20:19

Waar koop je in vredes naam zo´n beautyblender ? xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:45:

Online, bijvoorbeeld bij Enchantra.com

[Beantwoorden]


Door Lori op 12 januari 2012 20:23

He Vera!
Ten eerste, ik vind je site super leuk! Altijd als ik uit school kom kijk ik meteen voor nieuwe filmpjes etc!
Je zei dat je ook zo’n droge huid hebt, nou ik ook. Ik heb extreem droge huid en eczeem maar heb er sinds een paar dagen een cremepje voor. Het heet La Roche Posay Toleriane Ultra en werkt super goed! Geen enkel middeltje werkte eigenlijk tegen m’n eczeem & droge huid, maar deze creme heeft het na een paar dagen al zo erg verminderd! Ik dacht, misschien ook wat voor jou omdat je zo’n droge huid hebt! Er zit o% alcohol, parabenen, parfum, kleurstoffen, lanoline en bwaarmiddelen in. Daarom werkt het denk ik zo goed!
Liefs Lori

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2012 om 00:49:

Dankjewel Lori! Ik ken La Roche Posay wel, mijn apotheek verkoopt het ook. Ik ga er zeker even naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Wiesje op 12 januari 2012 20:53

Leuk! Ik vind de beautyblender ook prettig werken. Ben wel opzoek naar een nieuwe kwast om mijn foundation mee op te brengen, sigma laat veel haartjes achter op mijn gezicht : ( xx

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 12 januari 2012 22:31

Die beautyblender begint toch steeds meer een crave te worden..

[Beantwoorden]


Door Janne op 13 januari 2012 11:51

Leuk filmpje! :) Waar heb je die buffer kwast vandaan? X

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 13 januari 2012 12:59

JIJ vind dat ‘hele plamurige’ niet mooi.
Je zegt het alsof het een feit is ;)

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 13 januari 2012 19:35

Eerst wilde ik dit filmpje niet kijken omdat ik niet echt foundation enzo zelf gebruik, toch keek ik ‘m en god wat heb ik gelachen hahah
zoveel grappige momentjes erin. Hou er echt van!

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 13 januari 2012 19:42

Ik gebruik nu Touch up concealer van Gosh, Foundation van Catrice ( in dat pomp flaconnetje! De lichtste kleur ) Ik breng het aan met mijn vingers, met de foundationkwast van de hema word het heel lelijk! Deze gebruik ik nu voor het aanbrengen van maskers(:

bij http://www.beauty88.nl kun je ook een soort beautyblender kopen! Dit is een andere vorm, makkelijker vast te houden. Misschien dat ik hem ga bestellen.

Heb je misschien tips waar ik goede stippling of buffer brush kan kopen? Het liefst niet al te duur :$

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 13 januari 2012 om 19:46:

http://www.beauty88.nl/beauty-blender-sponge-tool-p-514.html

[Beantwoorden]

ann antwoordt op 14 januari 2012 om 14:54:

haha had zelf al een reactie geplaatst en lees nu jouw reactie….. hier heb ik een dupe van de beauty blender besteld voor € 5,95 http://www.wellness-reviews.nl/nl/beauty-blending-sponge.html

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 13 januari 2012 20:31

Leuk om te zien wat een verschil dat kan maken. Door de foundation ziet je gezicht er veel rustiger uit, zonder roodheden. En ook de blush, highlighter en wenkbrauwpoeder maken een groot verschil. De beautyblender lijkt mij erg fijn! Ik heb helaas ook last van een droge huid en vooral van droge plekjes in mijn gezicht, met foundation ziet dat er niet echt mooi uit. :(

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 14 januari 2012 02:27

Ik geef je echt gelijk over de Beautyblender, het werkt zoveel sneller en het effect is gorgeous. :) Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Deliyah op 14 januari 2012 12:50

ik gebruik Rimmel match perfection en ik breng m aan met een foundationkwast :)

[Beantwoorden]


Door Monica op 14 januari 2012 13:16

Die wil ik ook wel aanschaffen, maar ik ben een beetje bang met online bestellen, waar kan ik die bb cream vinden.En hoe moet je betalen van te voren of daarna??

[Beantwoorden]


Door Monica op 14 januari 2012 13:18

En is er ook een code op de site? voor korting?
alsvast bedankt als je reageert.

[Beantwoorden]


Door ann op 14 januari 2012 14:50

Super leuk filmpje! En wat werkt die Skin79 goed zeg, schijnt ook heel goed te zijn voor je huid en in Azie kunnen de vrouwen niet meer zonder…

Zelf gebruikte ik eerst ook de beauty blender, maar die was zo goed als “op” . Ja ze gaan niet eeuwig mee, toch 1 x in de drie a vier maand vervangen, ook vanwege bacterien enzo (doe ik ook met mascara trouwens). Heb nu een dupe van de Beauty Blender gekocht via wellness-reviews.nl (noemen ze een Beauty Blending sponge), scheelt enorm in de prijs (vooral als je eens in de zoveel maanden een nieuwe wilt) en werkt eigenlijk hetzelfde!

Ik denk dat ik ook maar de Skin79 ga aanschaffen, ziet er echt super uit en helpt ook nog eens tegen puistjes (wat normale foundation juist veroorzaakt). Ben benieuwd of het bij mij ook zo goed werkt…..

[Beantwoorden]


Door Renate op 14 januari 2012 20:39

Die beuatyblender is inderdaad erg fijn. Maar bij mij word die niet zo groot ! Hoe komt dat denk je ?Ik maak hem wel nat.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 14 januari 2012 22:11

Echt een heel leuk filmpje!<3
x

[Beantwoorden]


Door Joanne op 15 januari 2012 14:03

Leuk filmpje!
Ik snap alleen niet waarom je nog steeds dol bent op die mac foundation en hem af en toe gebruikt als hij je huid onrustig maakt? Foundation is toch juist om je huid egaler te maken. Ook al heeft hij goede dekking, als je huid rustiger is heb je dat überhaupt niet nodig. Beetje tegenstrijdig!! :crazy:
Als ik van een product een onzuivere huid krijg dan gebruik ik hem nooit meer.

Ik gebruik meestal geen foundation. Wel concealer + poeder.
Concealer gebruik ik alleen op de plekjes die het nodig hebben (onder ogen, eventuele puistjes). Poeder gebruik ik om mijn gezicht mat te houden en omdat dan mijn poriën bij mijn neus minder opvallen. ^^)
Maar mijn huid is vrij egaal als ik hem goed verzorg en dus geen verstoppende producten gebruik.

[Beantwoorden]


Door Karin op 15 januari 2012 19:33

Beetje late reactie maar… AHA het was dus de BB waar je de skin79 mee aanbrengt. Laat ik daar nou niet aan gedacht hebben! Ik ga het ook eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 januari 2012 22:08

Ik had eigenlijk niet verwacht dat jij geen basis gebruikt en meteen foundation gebruik! De bufferbrush lijkt mij erg fijn. Ik heb de standaardfoundationkwast nog wel, voor maskertjes :D. Haha op de pan van je hand. Oh primer doe je normaal wel, dat weet ik dan ook weer. Met foundation ben je echt meteen minder rood, wat een verschil :O. Ik vind poeder echt superfijn, want dan heb je geen glimmend vooreihoofd, haha. Aah je bent toch je mac highlighter gaan gebruiken, nice!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 22 januari 2012 21:26

Handig filmpje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anoniem. op 29 januari 2012 17:51

Hoe breng je mooi foundation aan als je veel sproeten heb, of sproeten wilt bedekken ? En welke foundetion zou je aanraden?

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 maart 2012 19:37

Ik gebruik de da foundation in de lichtste kleur
maar krijg er snel pukkeltjes van :(

[Beantwoorden]


Door Jocelyn op 31 maart 2012 23:57

Kun je ook eerst lotion op je gezicht smeren voor droge huid, en dan pas foundation? Of is dat niet mogelijk?

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 10 juni 2012 12:05

[…] sun kissed bronzing look Hoe ik mijn foundation aanbreng Winged eyeliner aanbrengen This entry was written by Vera Camilla, posted on 10 June, 2012 at […]


Door Anoniem op 4 juli 2012 14:47

Hay Vera,
Ooo wat een super leuk filmpje!! (love)
Ik heb een vraag: mijn huid is best wel vet en ik heb niet heel erg veel last van acne maar ik heb eerder heel veel ienie mini pukkeltjes, en mijn foundation verbercht dat niet heel goed (van NYC) weet jij misschien nog een goeie low budget foudation?

[Beantwoorden]


[…] Bron: http://www.veracamilla.nl […]


[…] Bron: http://www.veracamilla.nl […]


Door Caitlyn op 11 juni 2015 14:13

Ik merk net dat ik mijn foundation, die ik afwisselend aanbreng met een buffer- of stipplingkwast, eigenlijk altijd verkeerd aanbreng met de bufferkwast. Moet ik testen morgenochtend :)
xx

[Beantwoorden]


Door lisa op 22 april 2016 15:56

vera, ik zie dat er vlekjes in je beautyblender zitten.. ik zou hem weggooien en een nieuwe kopen dit is namelijk schimmel. als je die gebruikt kun je heel veel puistjes enzo krijgen.

[Beantwoorden]