A Touch Of Fashion: Babysitten op je kleding

Eén keer in de twee weken neemt fashionblogger Suzanne mijn plek in voor haar mode column ‘A Touch Of Fashion’. Vandaag is het weer zo ver en kun je genieten van Suzanne’s schrijfkunsten en gevoel voor mode.

Deze editie zit ik klaar om jou te voorzien van wat tips om je kleding mooi en goed te houden. Zuinig zijn op je kleding kan nooit kwaad en scheelt je uiteindelijk ook zeker in de portemonnee. Het is tenslotte zonde om je tiende zwarte panty te voorzien van een ladder. Hoe zorg je voor, babysit je, op je kleding?


Photobucket
Niets leuker dan knuffelen met je huisdier. Maar erna wel met je kledingroller in de aanslag.


Voordat we op bovenstaand onderwerp overgaan, wil ik jullie eerst even bedanken voor de enthousiaste reacties en aanmeldingen die zijn gevolgd op de oproep die ik ruim een week geleden deed. Bekijk het artikel nog even hier als je hem gemist hebt: wellicht vind je het leuk je alsnog op te geven! Aanmeldingen zijn nog welkom t/m donderdag 2 februari.

Dan nu over naar mijn tips!

– Zorg dat je een kledingroller in huis hebt! Deze koop je al vanaf €1,- bij bijvoorbeeld H&M, en is zeker een must als je huisdieren door je huis hebt lopen. Uit eigen ervaring weet ik dat, na het knuffelen met mijn konijn bijvoorbeeld, sommige stukjes heel makkelijk haren aantrekken, en daar kom je zonder kledingroller moeilijk vanaf.
– Stof je kledingkast! Zorg dat je de schapjes afneemt en de plukken weghaalt. Dit, om grijze stofstrepen op bijvoorbeeld je tricot te vermijden.
– Heb je een trui die gaat pillen (waar van die kleine, harde bobbeltjes op komen?): ga er heel voorzichtig met een scheermesje overheen om ze weg te halen!
– Het beste is met dunne hakken alleen op asfalt e.d. materiaal te lopen, want tussen keien in de stad zul je ze heel snel beschadigen! Toch even het centrum in op je pumps? Met dezelfde kleur nagellak als je hak kun je de beschadigingen vaak minder zichtbaar maken.
– Ik kan er niet naar kijken (en het vooral niet horen!): vrouwen die hun hakjes kapot hebben gelopen, en (vaak helemaal scheef) op de hakken zelf lopen (er zitten áltijd kleine hakjes onder hakken, en alleen díe zijn bedoeld om op te lopen). Dit is niet alleen heel zonde en onherstelbaar voor je schoenen; het loopt ook nog eens heel vervelend! Zodra je voelt en hoort (in de gaten houden dus!) dat je door je hakje heen bent: níet verder lopen, maar eerst naar de schoenmaker! Als je goedkope, plastic hakken koopt, kun je beter voor het dragen nog naar de schoenmaker – deze gaan soms niet eens één draagsessie mee.

Photobucket
Deze trui gaat helaas vilten, zien jullie? – minder wassen helpt óók nog eens (na alle andere voordelen) om dit tegen te gaan.

– Voor de hand liggend, maar toch niet te vergeten: check je handen op kloven en haakjes voor je je panty aantrekt, want voor je het weet kun je hem weggooien!
– Onthoud dat kleding slijt van de wasmachine (en niet zo’n beetje ook!). Natuurlijk hoef je niet te stinken, maar dikke truien en vesten, die je vaak niet direct op je lichaam draagt, waar geen vlekken in zitten, worden vaak net zo fris als je ze een paar dagen buiten hangt aan een hangertje. Beter voor het milieu, je portemonnee én het kledingstuk.
– In dezelfde categorie valt de volgende tip: doe kleding niet in de droger als het niet nodig is. Een droger maakt je kleding eerder lelijk en vervormd en verhoogt daarnaast de kans op krimpen.
– Kledingstukken die nog nooit gewassen zijn éérst met de hand wassen! De verf geeft vaak nog erg af, waardoor kleuren door elkaar gaan lopen/andere kledingstukken verpest worden. Als je na de eerste wasbeurt nog twijfelt over het afgeven: neem altijd het zekere voor het onzekere.
– Lichte en effen kledingstukken zijn het meest kwetsbaar als je gaat koken of door de modder gaan banjeren. Ook dunnere stoffen zijn eerder vatbaar voor (zichtbare) vlekjes. Houd hier rekening mee en doe je witte trui bijvoorbeeld even uit tijdens het eten.

Photobucket
Altijd je hakjes op tijd vervangen dames!

– Haal vlekken meteen uit je kleding, en gooi ze niet klakkeloos in de wasmand tot je moeder ze eruit haalt. Het scheelt echt het halve werk (en soms een heel kledingstuk) als je meteen actie onderneemt en probeert de vlak eruit te halen.
– Wees creatief met kapotte kleding! Een gat in je broek gevallen? Wellicht kun je de broek vermaken tot een korte broek! Een gouden oude zijn het naaien van leuke figuurtjes op de plek waar het kledingstuk is beschadigd. Dat klinkt kinderachtig, maar ben creatief: de winkels hangen vol met broeken en leggings met kniestukken – die kniestukken kunnen natuurlijk ook dienen als ‘figuurtje’.

Dan wil ik graag eindigen met de uitspraak: kleding is er voor jou, jij niet voor je kleding. Daarmee wil ik zeggen: je kleding is er om in te leven en het hoort erbij dat er wel eens iets vies wordt of kapot gaat. Soms helaas was sneller dan je gewild of verwacht had. Maar hé, zó erg vonden wij nieuwe kleren kopen toch niet?

Bron gebruikt als inspiratie: garmentcare.info

Ben jij (erg) zuinig op je kleding?

P.S. Wil je meer van mij lezen en/of zien? Volg dan ook mijn blog.

Twitter Facebook
Categorie: A Touch Of Fashion | 30 januari 2012 | 91 reacties | Tags: , , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Irene op 30 januari 2012 16:09

Leuk artikel !
Handige tips Suzanne ^^)

[Beantwoorden]


Door mywaytoloveyou op 30 januari 2012 16:14

Oke dit heeft niks met dit artikel te maken maar op RTL5 zoeken ze nou iemand voor hun nieuwe progamma : shopping queens

En ik vond dat echt wat voor jou om daar aan mee te doen, want je kunt je nu nog opgeven :-)

Verder handige tips!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 januari 2012 om 19:29:

Dat vind ik ook wel wat voor Suus, ja! :D

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:06:

daar heb ik geloof ik van gehoord ja… hmm…

[Beantwoorden]

aline antwoordt op 31 januari 2012 om 16:02:

Oooh, suzanne doe mee!! Da’s leuk.
Je bent zo leuk en goed en vooral creatief met kleding. Echt iets voor jouw!!
xx

allaboutbeauty antwoordt op 2 februari 2012 om 17:20:

Moet je doen! Echt waar, het is echt iets voor jou.


Door Lizzy op 30 januari 2012 16:18

Super handige tips! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lan op 30 januari 2012 16:22

LEUKLEUKLEUK! :D

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 januari 2012 16:23

Handige tips, ik snap alleen tip 5 niet? wat bedoel je daar met hakjes onder hakken?

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 30 januari 2012 om 16:37:

Van die rubberen stukjes onder je hak, die slijten af en na een tijdje loop je op metaal.

Is dat Baas Suzanne? Nog gecondoleerd. :(

Zitten goede tips bij!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:06:

nee dat is mijn andere konijn – kraaltje. baas is helaas overleden inderdaad :(, dankjewel!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:07:

inderdaad, wat chantal zegt!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 30 januari 2012 16:27

Goed artikel, met goede tips. Vroeger liep ik heel vaak op hakken en dan kwam op een gegeven moment de spijker door de hak heen. Boos dat mijn vader altijd was als ik daarmee door het huis liep! De krassen zitten nu nog in de vloer, echt erg.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:07:

ja, niet meer doen hoor!

[Beantwoorden]


Door Samira op 30 januari 2012 16:28

Super handig artikel! dat over die scheermes voor bolletjes weghalen wist ik niet! zal ik eens proberen!

[Beantwoorden]


[…] is maandagmiddag en tijd voor een nieuwe A Touch Of Fashion. Deze keer geef ik je wat tips van huishoudelijke aard. Kleding kopen, hebben, en bewaren is leuk, […]


Door Marieke op 30 januari 2012 16:34

Ik denk dat ik maar eens met een scheermesje aan de slag moet. Handige tip!
En wat een ontzettend schattig konijn, zo lief! Als ik mijn konijn op schoot gehad heb, is het daarna ook altijd tijd voor de kledingroller. Wat een haren ;)

[Beantwoorden]


Door Linda op 30 januari 2012 16:40

Leuk artikel weer!! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 januari 2012 16:43

Wat een leuke blogpost, er zitten handige tips tussen;D

[Beantwoorden]


Door Noortje op 30 januari 2012 16:43

Ik heb een vraag, en ik besef dat dit heel dom gaat klinken haha. Ik heb een paar maanden geleden ontzettend mooie sleehakken bij de Dolcis gekocht. De hak is niet van ‘stro’ maar een beetje hout-achtig. Nu komt het stomme gedeelte. Ik heb ze op een gegeven moment in de woonkamer laten slingeren, waarna mijn kat op de ‘hak’ heeft gepoept. Ik heb dit er de volgende dag afgehaald, maar er is een vlek overgebleven. Best wel groot ook. Ik heb toen geprobeerd die vlek eraf te wrijven, maar hierdoor is het alleen maar erger geworden. Ik vind het ontzettend zonde want deze schoenen zijn echt hemels. Weet jij iets waardoor je vlekken van dit soort hout kan laten verwijderen?

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 30 januari 2012 om 17:28:

omygod. mijn kat heeft een keer op de bank gepoept.. en daarna een deken erover heen gedaan onder het mom van “verbergen” ofzo. vlek kregen we er gelukkig wel uit.. misschien kan de schoenenmaker iets verzinnen in jou geval?

[Beantwoorden]

Noortje antwoordt op 30 januari 2012 om 18:03:

Ja dat zei mijn moeder ook al inderdaad, dus daar zal ik binnenkort maar is langsgaan! Alleen ben ik bang dat hij ook geen oplossing heeft, omdat het ook alweer een paar weken geleden is. En het is echt een materiaal waarop je niet kunt gaan ‘boenen’ omdat het dan alleen maar erger wordt..

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 30 januari 2012 om 19:41:

Ik leef met je mee. Bij mij heeft de kat een keer op de mouw van mn pas nieuwe leren jasje geplast… Vreselijk! Wat een lucht! Ben weken bezig geweest met allemaal middeltjes om t eruit te krijgen.
Hoop dat de schoenmaker een oplossing weet. En anders even googlen, heeft mij toen ook geholpen. Er bestaat een site die oma’s tips, of grootmoeders tips ofzoiets heet. Daar staan nog weleens handige dingetjes op om vlekken of geurtjes te verwijderen.

Annemiek antwoordt op 30 januari 2012 om 19:44:

Heb even gezocht, de site die ik bedoel heet omaweetraad.com

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:08:

wat vervelend! helaas weet ik niet wat je eraan kunt doen – behalve je schoenen voortaan bij de kat uit de buurt houden ;)

Germa antwoordt op 31 januari 2012 om 01:03:

Als dochter van een schoenmaker kan ik je adviseren om naar de schoenmaker te gaan (zo snel mogelijk!). De schoenmaker heeft van allerlei vlek oplossers (chemisch) voor allerlei materialen. Als het materiaal niet geschikt is dan kan je er nog voor kiezen om de hak of gehele schoen te laten verven. (al bieden dit niet alle schoenmakers aan) Succes!

[Beantwoorden]

Noortje antwoordt op 31 januari 2012 om 17:32:

Ah heel erg bedankt! :) Ik ga morgen meteen naar de schoenmaker. Alleen moet ik wel eerlijk bekennen dat het al zo’n 2 maanden geleden gebeurd is.. als het niet nog langer is. Heel stom, I know. Maar ik dacht: ‘Dit krijgen we er toch niet meer uit..’

[Beantwoorden]

Mara antwoordt op 31 januari 2012 om 20:09:

Als ze echt van hout zijn zou je er mischien met een schuurpapiertje langs kunnen gaan?


Door janina op 30 januari 2012 16:51

Wat een handige en leuke tips!!!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 30 januari 2012 16:53

Wat een handige tips! Erg leuk artikel ^^) !

[Beantwoorden]


Door Michelle op 30 januari 2012 16:57

Ontzetten handig
(love)

[Beantwoorden]


Door Juul op 30 januari 2012 16:58

Die eerste foto met je konijntje is zo ontzettend lief! (love)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 30 januari 2012 om 19:38:

idd ik wilde net hetzelfde zeggen! Liefde op het eerste gezicht! Haha. (l)

O en die broek die je aan hebt bij die hakken, lijkt me idd (net als in de volgende post wordt gezegt) super leuk!

Thanx voor de tips!

[Beantwoorden]


Door sabine op 30 januari 2012 16:59

Die broek die je boven die hakken draagt lijkt me echt leuk ! En ook handige tips :)

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 30 januari 2012 17:01

Hele goede tips, sommige wist ik nog niet :). Mijn vriend kan niet zonder kledingroller leven, hehe, dat heb je nu eenmaal als je veel harige huisdieren hebt.

[Beantwoorden]


Door Belllezza op 30 januari 2012 17:03

Handige tips! En je konijntje is echt te cute :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 januari 2012 17:08

Haha, onverdraaglijk, een vrouw die op spijkertjes in plaats van hakjes wandelt. Ook zo erg: van die half afgebroken, bijna los zittende hakken.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 30 januari 2012 17:13

Haha handig! En ja die pluizenroller heb ik echt nodig, ik heb altijd overal kattenharen op, zo vervelend! Die tip van het scheermeesje ga ik zo even uitproberen, ik heb 1 trui waarvan ik altijd die pluisjes erop krijg, irritant!

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 januari 2012 17:13

Ik ben eigenlijk totaal niet zuinig met mijn kleding. Mijn ouders wassen en stoppen dan ook de meeste dingen in de wasdroger. En ik ben wel voorzichtig met mijn kleding maar niet heel erg.

[Beantwoorden]


Door stella op 30 januari 2012 17:16

echt leuke/handige tip!
Meteen een vlek behandelen helpt echt. Ik had een keertje een wit vest aan naar school. Ik kocht tomatensoep bij de kantine, toen ik terug liep naar me vriendinnen rende iemand tegen me op en al de soep over mn vest heen. Ik heb het toen meteen nat gehouden en het ging er in een keer wassen daarna uit.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:09:

goed gedaan!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 30 januari 2012 17:21

Eerlijk gezegd ben ik niet heel zuinig met mijn kleding, maar er gebeurd ook eigenlijk nooit wat mee :)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 30 januari 2012 17:23

ik doe altijd mijn nieuwe kleding een nachtje in een emmer met water en azijn. Azijn zorgt er voor dat de kleur vasthoudt ipv dat het vervaagd.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 30 januari 2012 17:24

Hoe doe je dat trouwens met een kat die óveral haar achter laat en zijn nagels in je panty/legging zet :/

[Beantwoorden]


Door Coco op 30 januari 2012 17:27

Super handige tips! En wat een schattig konijntje :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 30 januari 2012 17:49

Superhandige tips, een boel kende ik nog niet! Zelf pas ik heel goed op mijn kleding, ik vind het heel zonde als ik ze verwaarloos.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 30 januari 2012 17:54

Voor het weghalen van die bolletjes heb je ook kleine apparaatjes. Iets veiliger, want voor je het weet heb je een gat gemaakt met het scheermesje! :O

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:09:

klopt, moet je ook voorzichtig doen!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 30 januari 2012 17:58

Ik ben het zo met je eens over de kapot gelopen heels, echt walgelijk. Dat geluid, zie je ze helemaal scheef lopen. :’) Zodra mijn lievelingspumps gaan tikken, breng ik ze meteen weer naar de schoenmaker. Hoe vaak ik die man wel niet bezoek in de zomer. :’)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 januari 2012 18:05

Handig wee! :wave:

[Beantwoorden]


Door kimberly op 30 januari 2012 18:05

Schattig konijn :)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 30 januari 2012 18:48

Als kleding van mij kapot gaat, maak ik er altijd iets nieuws van, vind het zo zonde om het meteen maar weg te doen!

[Beantwoorden]


Door Paola op 30 januari 2012 18:51

Zitten echt hele handige tips tussen!

[Beantwoorden]


Door Siska op 30 januari 2012 18:53

Heey!
Ik heb een vraagje: ik heb hele mooie sleehakken, maar die beginnen wat scheef te slijten. Je kunt er moeilijk een hele nieuwe sleehak onder zetten, weet jij nog iets wat ik wel kan doen?
Verder een heel leuk artikel!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:10:

naar de schoenmaker! die moet ze weer gelijk kunnen maken, als het goed is :)

[Beantwoorden]

Germa antwoordt op 31 januari 2012 om 01:06:

Jup! Waarschijnlijk krijg je dan een halve hak onder je sleehak of de schoenmaker slijpt de hak recht en zet er een nieuwe hakstuk onder.

[Beantwoorden]


Door yak man op 30 januari 2012 18:54

wist je dat je al dat vilt kan weg scheren? Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar dat zag ik ooit op een blog haha!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 30 januari 2012 19:04

Leuk artikel, en super handige tips. dankje! (love)

[Beantwoorden]


Door Roos op 30 januari 2012 19:07

Ik vind die artikelen altijd zo leuk he!

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 januari 2012 19:17

Bedankt voor de tips! Lucky me heeft een moeder die altijd kleren wast droogt en strijkt dus daar hoef ik me geen zorgen over te maken ^^) Ik zal het toch een keer moeten leren als ik het huis uit ga!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 30 januari 2012 19:22

Handige tips!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 30 januari 2012 19:28

Ik heb nog een hele handige tip tegen het vilten van truien/maillots/sokken of wat dan ook. Naast het scheermesje (waar je snel gaten mee maakt) is er een pluizentondeuse! Onder andere te koop bij de Blokker (voor ongeveer een tientje!) http://images.blokker.nl/products/440_440/VB_1706020.jpg zo ziet het eruit! Gaat eeuwig mee, echt een topproduct! :)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 21:10:

thanks, goede tip!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 januari 2012 19:28

Leuk artikel. Ik heb gewoon ontzettend veel kleding waardoor het ook minder snel slijt. Dus mijn tip zou zijn: zorg voor een goedgevulde kledingkast ;-)

[Beantwoorden]


Door Robin op 30 januari 2012 19:41

Super handige tips ga ze meteen proberen ;). Ik heb me al opgegeven. Hoop dat ik het wordt!! :D
Xx

[Beantwoorden]


Door ishara op 30 januari 2012 19:41

super handige tips, en dat konijntje is gewoon te schattig!!!!
http://tiny-heart-beats.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door Jitske op 30 januari 2012 20:06

wat een handige tip van dat scheermesje :)
nu kan ik weer een paar kledingstukken ‘redden’ :)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 30 januari 2012 20:09

ik ben redelijk zuinig op mijn kleding ja ^^)

[Beantwoorden]


Door Eileen op 30 januari 2012 21:13

Handige tips! Ik ben best wel zuinig op mijn kleding.
Ik was erg dunne stofjes ook altijd met de hand :-)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 30 januari 2012 21:57

super handige tips!

– Kledingstukken die nog nooit gewassen zijn éérst met de hand wassen! De verf geeft vaak nog erg af, waardoor kleuren door elkaar gaan lopen/andere kledingstukken verpest worden. Als je na de eerste wasbeurt nog twijfelt over het afgeven: neem altijd het zekere voor het onzekere.

Meiden die net als mij allergies zijn voor bijvoorbeeld de kleurstoffen in kleding, Zeker doen! Het eerst met de hand wassen van je kleding is zeker een goed tip, daarna nog in de wasmachine en dan is het grootste deel weg!

xoxo

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 22:48:

thanks for sharing! goed dat je het al doet :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 januari 2012 22:05

Wat een handige tips! Ik heb het vaak genoeg meegemaakt dat ik een panty aantrek en hem kapottrek door een haakje, blegh!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 30 januari 2012 22:34

Ik ben te lui om zuinig te zijn op mijn kleding, denk ik. Ik kan het ook niet ordenen. Het ligt allemaal door elkaar. Verschrikkelijk, eigenlijk. Als iets kapot is koop ik gewoon iets nieuws. ^^) Al is het wel zo dat de duurdere kledingstukken netjes aan een kledingrek hangen.

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 30 januari 2012 om 22:48:

zo af en toe één middag uittrekken om alles weer te ordenen, helpt dat niet? dan hoef je het wat minder ‘bij te houden’.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 januari 2012 22:59

Erg handige tips! Heb ik wel wat aan :)

[Beantwoorden]


Door Julia... op 30 januari 2012 23:15

leuk artikel!!!

[Beantwoorden]


Door Roelie op 30 januari 2012 23:43

Nog een tip voor naaldhakken, druk een punaise in de hak. Je maakt meer geluid als je loopt, maar je hak gaat langer mee!

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 31 januari 2012 om 21:53:

hmm… oké! lijkt me niet lekker lopen, maar wie weet werkt het

[Beantwoorden]

Roelie antwoordt op 1 februari 2012 om 16:01:

Moet je natuurlijk even goed erin drukken.
Het werkt echt goed hoor! Punaises zijn plat, dus je merkt er niks van. Behalve dat je wat meer geluid maakt met lopen.

[Beantwoorden]

nadine antwoordt op 5 februari 2012 om 16:34:

heb ik ook wel eens geprobeerd maar bij mijgingen ze altijd direct stuk (de punaises).. welk gebruik jij?


Door Marianne op 31 januari 2012 07:25

“Deze trui gaat helaas vilten, zien jullie? – minder wassen helpt óók nog eens (na alle andere voordelen) om dit tegen te gaan.”

Daar heb je speciale borstels voor, dat hoor je toch te weten als fashionblogger….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 31 januari 2012 om 10:04:

Zo’n kledingroller helpt tegen pluisjes/haren e.d, niet tegen een trui die is gaan vilten.

Let even op wat je zegt, voordat je gelijk een onaardig verwijt maakt…

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 31 januari 2012 om 21:52:

volgens mij héb ik het in het stukje juist over kledingrollers ;). maar pillen kun je met een kledingroller alleen niet helemaal/goed weg krijgen.

[Beantwoorden]


Door Elisa op 31 januari 2012 12:00

Bedankt voor de bruikbare tips =D

[Beantwoorden]


Door Paula op 31 januari 2012 12:06

Heel leuk en bruikbaar artikel, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 januari 2012 17:12

Jij doet me altijd denken aan Aria van pretty little liars!
(dat is een compliment)

[Beantwoorden]

Suzanne antwoordt op 31 januari 2012 om 21:53:

haha, nou dankje – het programma nog nooit gezien ;)

[Beantwoorden]


Door Ginny op 31 januari 2012 18:17

wat handig! ik heb een aantal truien die pillen & ik vroeg me af hoe ik dat eraf kon halen.
leuke tips (:

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 januari 2012 21:17

Leuk artikel! :love: Die shoesss

[Beantwoorden]


Door Jill op 31 januari 2012 22:35

Kei leuk artikel dit! Dat met dat scheermesje ga ik zeker proberen! Ik heb dat zooo veel!:(

[Beantwoorden]


Door arianne. op 4 februari 2012 17:05

Handig artikel,
Mijn broeken gaan altijd wel snel kapot ookal ben ik er heel zuinig op kan ik daar wat tegem doen?

[Beantwoorden]