Twitter Question #58

Het is de vraag die gesteld móet worden de laatste dag van het jaar. Wat zijn je goede voornemens? Cliché, but true. Bovendien kun je mij niet wijsmaken dat je niet denkt aan wat je anders wilt gaan doen het komende jaar.

Photobucket

Photobucket

Ik heb dit jaar geen goede voornemens, ik kan er simpelweg gewoon niet één bedenken. Ik weet dat mijn ouders willen dat ik meer ga sporten, maar ik heb daar na jaren veel bewegen echt even een beetje genoeg van. Dat laat ik nu gewoon even. En vaak als ik iets niet wil, niet forceer, kan het zomaar eens wel gebeuren. Mam en pap, dat is een hint.

Laten we een kijkje nemen naar mijn goede voornemens van vorig jaar! Zie hier.
In 2011 wilde ik:
– afvallen
– mijn rijbewijs halen
– meer durven

Ik moest best wel lachen toen ik mijn oude voornemens teruglas, ik kon me er niets meer van herinneren! Bovendien zijn ze op de laatste na, ook nog eens allemaal grandioos mislukt. Ik ben misschien aan het begin van het jaar nog wel bezig geweest met mijn gewicht, maar het laatste driekwart jaar helemaal niet meer. Ik voel me prima zo, misschien wanneer de bikini weer in zicht komt ik er anders over denk…

Het halen van mijn rijbewijs is ook niet gelukt en gaat in de nabije toekomst niet gebeuren. Een aantal jaar geleden heb ik naast iemand anders (de bestuurder) in de auto gezeten toen we een fietser aanreden. De zon scheen laag, de bestuurder had een slecht zicht en zag de fietser totaal niet. Ik zag hem wel, ik zag de man op de fiets door de lucht vliegen. Ik kan je vertellen: dat is geen fijn beeld. De man had gelukkig niets ernstigs, maar sindsdien ben ik heel bang in de auto. Bij elk kruispunt of fietser die van rechts komt gaan mijn tenen krom staan. Ik heb er al therapie voor gehad, maar het heeft niets geholpen. Ik ben bang als iemand anders rijdt, maar ook als ik zelf achter het stuur zit. En al remmend haal je natuurlijk geen rijbewijs… Ik heb lang geprobeerd er tegen te vechten, nu probeer ik er vrede mee te hebben. Hopelijk slijt deze angst met de jaren.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2012?


Reacties

Door Puck op 31 december 2011 16:07

Ik heb ook geen goede voornemens eigenlijk. Ik wil er gewoon net weer zo’n top jaar van maken als 2011!! Alvast een gelukkig nieuwjaar Vera, en veel geluk gewenst in 2012!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 31 december 2011 16:12

Mijn goede voornemen is minder geld uitgeven aan onnodige dingen als eten en make-up. Ik koop veel te veel dingen waar ik later spijt van heb!

[Beantwoorden]

Ikke antwoordt op 31 december 2011 om 19:42:

Is eten onnodig? Of woon je gewoon bij je ouders?
Mijn goede voornemen is minder te snoepen. Ik ben 12 en mag elke week als mijn vader of moeder boodschappen doet, 2 dingen aan snoep uitkiezen voor in mijn kamer, daar komt verandering in. Want ik wil meer kauwgom gaan eten, omdat ik heel veel energie heb, dus spreek ik met mezelf af dat ik elke week 1 kauwgom iets mag uitkiezen. -xoxo-

[Beantwoorden]

allaboutbeauty antwoordt op 1 januari 2012 om 20:40:

Ja dat ken ik, ik heb ook een gat in mijn hand maar wil nu gaan sparen voor meer bedels aan mijn Pandora-armband :) En ik eet ook véél te veel :yes:

[Beantwoorden]


Door Paola op 31 december 2011 16:16

Mijn goede voornemens zijn gezonder leven door te bewegen en gezond te eten!

[Beantwoorden]


Door Esther op 31 december 2011 16:17

Ook dit jaar ga ik weer voor afvallen, hehe. Wil 10 kg kwijt, misschien 15.. dus ik ga weer starten met weight watchers.

ander goed voornemen is sparen en werk zoeken. Ik wil dolgraag een appartementje kopen maar als ‘ zelfstandig ondernemer’ krijg je vrij lastig een hypotheek!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:15:

Wowie, das veel! Ben benieuwd hoe WW je bevalt. Ik vind je nu al prachtig!

En ja, hypotheken kunnen wij denk ik niet zo makkelijk krijgen… Waarom niet huren?

[Beantwoorden]

Esther antwoordt op 2 januari 2012 om 12:05:

WW is me al eerder goed bevallen, vergt wel wat discipline wat betreft punten tellen, maar als je het goed doet werkt ’t super, lol. Gelukkig heb ik snel mijn iPhone waar je een fijne WW app op kunt zetten, lol.

Huren zijn belachelijk hoog, voor 600 een studiootje krijgen ( euh, 3x zo klein als jouw kamer, gokje ) Terwijl als je koopt je én veel goedkoper uit bent, en je het geld niet weggooit maar investeert… dé reden eigenlijk, lol.

[Beantwoorden]


Door charile op 31 december 2011 16:17

Mijn goede voornemens zijn sparen, overgaan naar 5 havo en gezond eten
x

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 31 december 2011 16:20

Ik ben ook bezig met mijn rijbewijs, ik wil vooral meer rijden. Verder productiever zijn, gezond worden en een huisje vinden! Ik wens je veel succes toe met je voornemens :).

[Beantwoorden]


Door Miranda op 31 december 2011 16:22

Ik doe niet aan voornemen, aangezien ik me er meestal dan toch niet aan houd. Wat een vervelend dat je zo bang bent in een auto, maar wel begrijpelijk als je zoiets mee maakt.

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 31 december 2011 16:22

Trouwens, over je angst met autorijden begrijp ik echt wel. Zelf heb ik een ongeval gehad waarbij een auto ons aanreed en ik zag hem met volle snelheid afkomen. De stress die ik in het begin had en nog steeds soms, maar het wordt beter! Zoiets kan tijd vragen. Ik wens je veel moed toe, en ik hoop dat je eroverheen komt :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:16:

Fijn om te horen dat het beter wordt, will put my hope in that!

Dankjewel Bellachique :)

[Beantwoorden]


Door katrien op 31 december 2011 16:22

Ik doe niet aan voornemens met Nieuwjaar. Ik neem voornemens gewoon, midden in het jaar, wanneer ik denk van, dat kan beter.
Wie houd zich in godsnaam aan voornemens die je ‘verplicht’ moet nemen? Niemand. Je neemt deze als je er klaar voor bent.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:17:

Tuurlijk, maar ik snap wel dat het begin van ’t jaar een mooi moment is.

[Beantwoorden]


Door Hinkee op 31 december 2011 16:23

Ik wil afvallen, Wat ik nu ook al aan het doen ben… Alleen lukt het niet echt! haha, al dat lekkere eten. Het is nu natuurlijk kerst en oud en nieuw dus nu mag het ook wel. ^^) En ik wil ook graag een keer een echt vriendje hebben.. Dus minder snel verliefd worden ;) Want dat gebeurt nog wel eens vaak :love: hihi.

[Beantwoorden]


Door ... op 31 december 2011 16:24

Ik vind goede voornemens een beetje onzin. Als je echt iets wilt veranderen dan doe je dat meteen en ga je niet wachten tot het nieuwjaar is of iets dergelijks.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 31 december 2011 16:27

Ik heb eigenlijk niet echt goede voornemens, maar dingen die ik wil doen in 2011, doelen. Meer andere mensen meeten, sparen een nieuwe camera komen en al dat! Goede voornemens lukken mij toch niet, doelen wel denk ik!

[Beantwoorden]


Door Jill op 31 december 2011 16:36

Ik ga minder snoepen, meer sporten en blij zijn met wat ik heb en gewoon lekker genieten (: en werken!!:)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 december 2011 16:38

aah wat erg van dat aanrijden! dat wist ik helemaal niet joh! ik vroeg me laatst al af hoe dat nou met je rijlessen etc. zat. maar ja, een beetje meer durven mag je ook van mij, en verder heb je niets nodig volgens mij :D!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:17:

Haha, dankjewel Suus! ^^)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 31 december 2011 16:39

Door mijn zwangerschap natuurlijk de nodige kilo’s aangekomen. Straks als ik ben bevallen moet dat er weer af + 10 kilo extra. Met behulp van 2 a 3 x per week sporten. En ik neem het mij niet alleen voor, ik ga het echt doen ook!

[Beantwoorden]

Annelies antwoordt op 31 december 2011 om 16:58:

het Yvonne Lemmers dieet werkt ook heel goed… spreek uit ervaring, was 25 kilo aangekomen in mn zwangerschap (A)

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 1 januari 2012 om 11:57:

Bedankt voor de tip! Ik ga gelijk op zoek!
Ben gelukkig maar 10 kilo aangekomen, maar goed er moet nog 10 kilo extra dus af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:17:

Succes!

[Beantwoorden]


Door Eileen op 31 december 2011 16:46

– minder snoepen
– minder geld aan eten uitgeven
– boven de 100euro blijven op mijn rekening
– enthousiaster zijn als ik ga sporten ( ben de laatste tijd erg lui )
– en aangezien 2011 een rotjaar was qua vriendinnen ( 1 vriendin zit in de jeugdgevangenis en 1 vriendin moet verhuizen naar Oostenrijk ) wil ik meer genieten en tijd doorbrengen met mijn echte vriendinnen
– me aan mijn goed voornemens houden :crazy:
Vooral dat van de vriendinnen geld echt in 2012, ik heb heel veel verdriet gehad in vriendschap

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:18:

Flink lijstje heb je! Van je vriendinnen snap ik wel, ik heb qua vriendschap ook geen lekker jaar achter de rug. Geniet van de mensen om je heen <3

[Beantwoorden]


Door Milou op 31 december 2011 16:48

In juni mijn diploma ontvangen zodat ik officieel gediplomeerd verpleegkundige ben. :-)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 31 december 2011 16:56

Hej, je had toch wel autolessen? Ben je daar ook helemaal mee gestopt?
Dit jaar mijn voornemens: gezond eten en meer sporten (en daardoor afvallen), meer mijn nagels verzorgen (ik lak ze wel, maar verzorg ze bijna niet), meer fotograferen (in jan. koop ik mijn spiegelreflex, dus daarmee wil ik flink mee aan de slag), mijn kamer netjes houden (ik ben echt een chaoot). (a)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:19:

Ja, ben ik mee gestopt. Had geen zin :(

[Beantwoorden]


Door Nannic op 31 december 2011 16:56

Mijn voornemens voor 2012 zijn niet zo onzeker zijn en vwo 4 halen met goede cijfers :D

[Beantwoorden]


Door Annelies op 31 december 2011 16:57

Ik had 1 dag mn rijbewijs en ik reed in de sloot, auto totall loss maar ik had zelf niks, alleen veel spierpijn. Gebeurde op zaterdag en van mn broer moest ik maandag zn auto bij hem thuis brengen. Ik zat met knikkende knieen en bevende handen achter het stuur (ZIJN stuur) en ben nu heel blij dat ik gelijk weer int diepe ben gesprongen. Ik ben alleen bang als mn man rijdt (kijkt alle kanten op behalve voor zich) en hij rijd dicht langs de sloot. Woon nu zelfs vlakbij een kanaal waar ik steeds langs moet om naar mn schoonouders te gaan… Bij mij hielp het dus om het gewoon te doen…
Sterkte iig ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:20:

Heftig! Wel fijn dat je er nu niet meer zoveel last van hebt. Ik heb het ook geprobeerd op jouw manier, maar dat pakte helaas voor mij niet zo goed uit. Misschien later :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 31 december 2011 17:00

Mijn voornemens zijn;
afvallen (ik ben nu ongeveer 5 kg kwijt en ik hoop heel erg dat ik nog meer kwijt raak. Ik heb al sinds dat ik klein ben ernstig overgewicht en doordat ik de laatste tijd eindeijk begin af te vallen zit ik veel fijner in m’n vel)
overgaan naar de 4e van gymnasium,
sneller geld uitgeven (ik ben heel erg gierig. haha)
en een vriendje krijgen?
Happy new year! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:20:

Het is belangrijk goed in je vel te zitten, succes Sharon! <3

[Beantwoorden]


Door Joanne op 31 december 2011 17:14

Mijn goede voornemens zijn:
– rijbewijs halen
– bachelor diploma (cum laude) halen
– me beter kleden altijd
Ik ‘bewaar’ nu heel vaak leuke kleding voor speciale gelegenheden en dan ligt het dus gewoon vaak in de kast, zonde! Ik ga proberen ze gewoon vaker te dragen en er altijd leuk uit te zien.
Mijn rijbewijs halen moet wel lukken. Ik heb mijn theorie al en ben bijna klaar met lessen. In januari of februari moet ik afrijden en zelfs al haal ik het dus niet in 1x heb ik nog tijd zat om het in 2012 wel te halen.
Bachelor diploma halen moet ook lukken. Volgens mijn studieplanning haal ik het precies en ik heb nog nooit een vak niet gehaald. Ik wil stiekem ook heeeel graag cum laude afstuderen en zoals ik er nu voor sta zou het ook lukken, maar dan moet ik dus voor mijn laatste paar vakken wel allemaal ook een 8 halen anders gaat mijn gemiddelde weer naar beneden. En met die druk kan ik weer niet zo goed om gaan (hiervoor lette ik er niet zo veel op, ik deed gewoon mijn best zoals altijd). Het belangrijkste is dat ik het gewoon haal, maar cum laude zou wel erg mooi meegenomen zijn. ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:22:

Cum Laude, toe maar! Probeer er alleen niet teveel druk op te leggen, zoals je ook zegt. Het belangrijkste is dat je slaagt en met een diploma opzak hopelijk ook een fijne baan binnen sleept.

[Beantwoorden]


Door Laura op 31 december 2011 17:21

Mijn goede voornemens voor 2012 zijn:
– Afvallen
– Niet meer met ’n plat accent praten (mezelf aangeleerd..)
– Niet te snel ruzie maken
– Sparen

xx

[Beantwoorden]


Door Axelle op 31 december 2011 17:27

Mijn goede voornemen is de mensen waarvan ik hou hen vaker vertellen dat ik hen graag heb en vertellen hoe speciaal ze voor me zijn , ik ben mijn beste vriend een maand geleden kwijt geraakt bij een auto ongeluk en hij wist dat ik hem enorm graag zag maar toch had ik het hem vaker willen vertellen toen hij nog leefde

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:23:

Sterkte Axelle… :(

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 31 december 2011 17:37

Tot een uur geleden had ik ook totaal geen goede voornemens. Maar nu wel! Ik ga meedoen aan het project Free Fashion Challenge. Ik ben van plan dit vol te houden!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 31 december 2011 17:46

Ik doe niet aan goede voornemens, ik zie wel wat er op m’n pad komt dit jaar.
En wat een akelig verhaal meis, zou het denk ik ook niet kunnen hoor zelf rijden na zo’n vervelende ervaring.
Hebben ze hier trouwens niet toevallig ook aparte rijscholen voor? Zoiets als een angsttandarts maar dan voor rijden? You know, voor ’t geval je toch wel heel erg graag je rijbewijs wil halen…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:24:

Ze hebben wel rijlessen speciaal voor als je faalangst hebt, maar ik heb een instructeur gehad die daarin gespecialiseerd was en kon me er ook niet mee helpen helaas :no:

[Beantwoorden]


Door mirte op 31 december 2011 17:54

Ik wil graag mn rijbewijs halen in 2012, en mn propedeuse!

[Beantwoorden]


Door femketje op 31 december 2011 17:57

afgestudeerd zijn in juli!

[Beantwoorden]


Door isabellexxx op 31 december 2011 17:59

Mijn voornemens voor 2012 zijn:
– minder snel ja zeggen
– beter plannen!
– meer vrije tijd besteden aan rust
– && sparen, elke maand wat geld apart leggen

xxx

[Beantwoorden]


Door Gabriëlla op 31 december 2011 18:11

Goeie voornemens heb ik niet, ik hou me er nooit aan of na een dag heb ik er geen zin meer in. :nod:

2012 is voor mij een spannend jaar. Nieuwe opleiding, examens etc. etc. hopelijk word het top! Hoop dat jou jaar ook helemaal top word, Vera. The best wishes! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:25:

Succes Grabiëlla, you can do it! <3

[Beantwoorden]


Door Annelies op 31 december 2011 18:13

Yaaay de mijne zit erbij! :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 31 december 2011 18:20

Ik ben het afgelopen jaar 20 kilo afgevallen en dat voornemen wil ik doorzetten naar 2012, wederom 20 kilo eraf. Daarnaast ben ik als het goed is over een aantal maanden Psycholoog, mijn goede voornemen is dan ook om daar trots op te zijn!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 31 december 2011 18:58

Ik heb, net als jij, ook geen goede voornemens. Sowieso is het leven te kort voor goede-voornemens-met-het-nieuwe jaar. Waarom niet gewoon de volgende dag? Mijn ervaring heeft geleerd dat als je ergens aan wilt beginnen je dat beter gelijk kan doen en niet zoals de rest van de wereld op nieuwjaarsdadg. De maatschappelijke druk om vol te houden ligt dan veel hoger en uiteindelijk houdt bijna niemand het vol. Rot voor je dat je zo’n angst hebt met autorijden, ik kan me daar wel iets bij voorstellen, moet heel moeilijk zijn.

[Beantwoorden]


Door Joelle op 31 december 2011 19:08

Afvallen en als het even kan op gewicht blijven.
Op haken leren lopen
Goeie cijfers halen
Minder snel bang zijn
Een hele lijst dus. Hopelijk gaat het lukken

[Beantwoorden]


Door meisjeopeenboerderij op 31 december 2011 19:22

niet mijn huisdieren vergeten te voeren :+
srry ik heb heel veel dieren en dan vergeet je dat een beetje snel …
xxxxx

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 1 januari 2012 om 12:01:

aww dat is ook sneu!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:27:

Haha ah! Niet vergeten he, stel je voor dat jij een dag zonder eten moet :O

[Beantwoorden]


Door Marianne op 31 december 2011 19:30

Ik hoop dat ik in 2012 slaag voor mijn examen en een goede opleiding keuze maak!
Vervelend van je ‘autoangst’, ik hoop dat het een beetje slijt!
Voor jou in ieder geval een fijn 2012 en ik hoop op veel leuke nieuwe artikelen op veracamilla.nl

[Beantwoorden]


Door hermina op 31 december 2011 19:39

Ik heb zelf geen, en met dat auto tsjah… Ik heb zelf auto ongeluk meegemaakt en elke keer als ik in de auto zit en een fietser ernaast zie oohhh geloof me dan ben ik zo bang dat die gene hetzelfde meemaakt als mij , Jammer genoeg ook een reden dat ik nog lang niet met mijn rijbewijs begin,

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 31 december 2011 19:46

– Mijn examen halen
– Een keuze maken voor een studie
– Zekerder zijn
– Mijn eigen stijl vinden, hoe ik me kleed, enzo
– Van dat ‘ik ben te dik’-zelfbeeld afkomen
– Opener zijn tegen andere mensen, meer mijn gevoelens laten zien, en me dus niet meer als het ware ‘afsluiten’ voor mensen
– Meer gaan fotograferen
– Naar Roemenië

Hmm, een hele lijst.. (A) Ik hoop dat het lukt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:29:

Succes, lekker de kleding kopen die jij mooi vindt! :ja:

[Beantwoorden]


Door Alise op 31 december 2011 20:03

– Overgaan naar 5 havo (niet dat ik daar normaal niet voor zou gaan, maar oké)
– Meer letten op wat ik eet
– Minder mijn chagrijnige buien op anderen af reageren
– Wat socialer worden
– Beter omgaan met geld

[Beantwoorden]


Door Siska op 31 december 2011 20:36

– Zorgen dat ik een baantje krijg
– Minder nagellak kopen
– Minder snoepen
– Meer sparen
– Mijn kamer opruimen & netjes houden

Ik hoop dat het lukt…

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 31 december 2011 om 20:46:

Ik ook minder nagellak kopen!
En zorgen dat ik een oppasadres krijg.

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 31 december 2011 om 20:47:

En naar de 40 kilo toe.

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 31 december 2011 om 22:17:

Pardon? 40 kilo? Mag toch hopen dat je het over een afstand fietsen hebt ofzo..

Vera antwoordt op 31 december 2011 om 22:19:

Oeps te snel verstuurd.

En dat je ipv km kilo ingevuld heb..

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:30:

40 kilo klinkt inderdaad niet echt gezond… Ik weet natuurlijk niet hoe lang Eva is, maar het is vooral belangrijk dat je lekker in je vel zit. Gewicht is maar een cijfer, je moet je goed voelen in je lichaam :)


Door m op 31 december 2011 21:18

Was niet niet al begonnen met rijlessen? Dat dacht ik namelijk want je had verleden jaar toch een artikel gepost met jezelf in een auto en iets met ‘who is taking driving lessons?’ als titel? :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:31:

Klopt, maar daar ben ik mee gestopt. Doordat ik de rijlessen nam, kwam ik er dus achter dat ik niet kan rijden.

[Beantwoorden]


Door conny op 31 december 2011 22:18

mijn wens is om moeder te worden.
en wat afvallen.

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 december 2011 22:58

Alvast een gelukkig nieuwjaar Vera! (love) (love) (love) :D

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 31 december 2011 23:21

Goede voornemens moet je inderdaad nemen omdat je er echt iets aan wilt doen en geen rare onzin op je nek nemen die er toch niet is. Vervelend dat je een traumatische ervaring hebt opgelopen. :/ Alvast een fijne jaarwisseling en kies er gewoon voor om lekker te gaan genieten! :D

[Beantwoorden]


Door philine op 1 januari 2012 11:32

– minder geld uitgeven
– wat meer met vriendinnen afspreken.
– goede cijfers halen.
– en genieten van 2012
:roll:

[Beantwoorden]


Door marieee op 1 januari 2012 12:59

meer sporten (nu 2keer in week , kga nu gn vo3 ;d )
minder snoepen
betere cijfers halen
stoppen met nagelbijten ;s
meer gitaar spelen
en meer feesten :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:31:

3 keer per week sporten, goed hoor!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 1 januari 2012 12:59

Oh, wauw.. ik sta er in! Haha.
Het is mijn voornemen gewoon. Misschien heel erg raar voornemen ofzo, maar ik probeer die dingen gewoon echt te verbeteren. Ik ga ervoor en 2012 word een topjaar!
Fijn 2012 Vera! :ja:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 januari 2012 om 18:31:

Dankjewel Michelle, jij ook!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 1 januari 2012 15:00

Mijn goede voornemens voor dit jaar zijn om volgend schooljaar (2012-2013) door te gaan brengen in Engeland als uitwisselingsstudent (alleen nog even mijn moeder overtuigen, want die vindt dat ik eerst school hier af moet maken). Verder wil ik -heel cliché- wat afvallen, met de hoop dat ik dan wat lekkerder in mijn vel zit. Ook zou ik graag meer gediciplineerd worden, want nu doe ik vaak maar een dotje.
Haha dit waren mijn goede voornemens voor dit jaar en hierbij een gelukkig nieuwjaar! xx

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 1 januari 2012 17:01

ik heb maar 2 goede voornemens, en dat is dat ik duidelijk wil afvallen minimaal 20kg om gezond te worden… en dat ik meer wil genieten van alles!

[Beantwoorden]


Door sammy op 1 januari 2012 18:15

meer sporten
en mijn rijbewijs halen
en natuurlijk een geweldig jaar hebben gewoon!

gelukkig nieuw jaar iedereen!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 1 januari 2012 20:02

Goede voornemens niet echt gemaakt omdat ik geen idee heb hoe 2012 voor me gaat lopen.
Afgelopen week samen met mijn vriend een huis gekocht dat we helemaal geen slopen en opnieuw gaan bouwen en dat terwijl ik dit jaar ga afstuderen voor mijn bachelor rechten.
Er ligt dus vrees ik een erg hectisch jaar voor me.. En terwijl ik dit typ krijg ik het dan ook weer spaans benauwd… haha!!

[Beantwoorden]


Door Kellay op 2 januari 2012 19:46

Ik had vorig jaar een lijst van 50 voornemens maar ook ik kan me er weinig van herinneren.
Dit jaar heb ik besloten geen voornemens te nemen, als dan iets positiefs uitpakt is dat alleen maar een meevaller.
Wel wil ik dit jaar een webshop op starten voor m’n sieraden!

Nog de beste wensen!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 januari 2012 21:09

Mijn voornemens zijn:
* Mijn VWO-examen halen
* Voldoende aandacht blijven besteden aan mijn vriend, vriendinnen en familie, ondanks drukte
* Elke dag mijn benen invetten met bodybutter, iets dat ik steeds niet doe uit luiheid (hoe erg…)
* Mijn schoolwerk beter plannen
* Gezonder eten om op gewicht te blijven en niet verder af te vallen

Maar lieve Vera, ik hoop voor jou heel erg dat je over je rijangst heen komt. Zo’n nare ervaring is heel erg, maar ik hoop dat je dit jaar vordert in het verwerken ervan :)
Oja, happy new year! :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 januari 2012 13:37

mijn vriendinnen kijken me raar aan als ik zeg dat ik 10 kilo wil afvallen, ik snap ze ook wel aan gezien ik maar 56kilo weeg maar toch er zit iets in me dat wil afvallen ik weet ook niet waarom maar het is zo. Verder wil heeeeel graag met super mooie cijfers over naar de 3e
x

[Beantwoorden]


Door It'sme op 4 januari 2012 21:09

Ik ga proberen meer te genieten van de dingen die ik doe, ook wil ik meer gaan sporten niet per se om af te vallen maar gewoon puur voor het genieten omdat ik gewoon helemaal mezelf ben als ik volleybal. Verder hoop ik dat het net zo’n super jaar word als 2011! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 januari 2012 19:37

mijn goede voornemens zijn:
– theorie halen en daarna natuurlijk mn rijbewijs

– me echt gaan inzetten voor school, leren voor toetsen en ook thuis meer doen aan school

– beter nadenken met het kopen van kleding en make up, ik wil nu liever investeren in (bijv wat duurdere) make up bijvoorbeeld een concealer wat echt een goede kleur is en goed dekt en in een paar mooie basic hakken van een wat betere kwaliteit. Ik had vaak dat ik dacht ooh maar die zijn niet zo duur en uiteindelijk deed ik ze nooit aan en dacht ik achteraf had ik maar door gespaard tot ik die ene mooie (duurdere) kon kopen. En dus beter nadenken bij kleding vind ik dit over een poosje nog leuk? en een beetje mn eigen stijl vinden.

– Ook wil ik graag dingen meet uit durven spreken, ergens wat van durven zeggen, ik laat het meestal allemaal maar zitten en moet beter voor mezelf opkomen.

dit lijkt best een hele lijst, ik ga me er gewoon voor inzetten en verder zie ik wel wat het jaar me brengt en hoe het loopt! ^^)

[Beantwoorden]


Door José op 9 januari 2012 18:57

maaar als je wilt afvallen is dat toch juist een prima motivatie om te gaan sporten?? ;)

[Beantwoorden]