Twitter Question #57

Het is bijna kerst, tijd om lekker te eten en samen te zijn met de personen van wie je houdt. Maar… Wat trek je aan en doe je op? Schuif je met je fijnste paar jeans om je billen aan tafel, schaf je een compleet nieuwe outfit + make-up stash aan, of leen je een mooi jurkje van je vriendin? Het is best wel weer een toestand ieder jaar. Wat haal je uit de kast?

Photobucket

Photobucket
Ik vind het heel erg leuk om me op te doffen en dat zal ik dan ook doen. Wat ik aantrek weet ik nog niet, misschien dat het ’t jurkje is wat ik vorige week shopte, een ander exemplaar wat ik al eerder kocht (en al eerder droeg), of misschien loop ik vandaag nog tegen wat leuks aan. Ik weet het niet… Maar het wordt sowieso een jurkje! Compleet met mooie hakken en veel sieraden.

Qua make-up denk ik dat ik de eerste kerst ooglook die ik zondag online plaatste zal gaan dragen, maar misschien met nog een andere kleur in de arcadeboog. Dat moet ik nog maar even bekijken. Ook ben ik van plan mijn net nieuwe clip-in extentions voor het eerst te gaan gebruiken. Dat is als ik nog genoeg tijd heb! Ik moet namelijk voor het kerstdiner wat we met de hele familie bij mijn tantes en nichtjes gaan nuttigen een hele stapel American pancakes bakken met chocola, rozijnen of kaas.

Lekker eten en het gezellig hebben blijft natuurlijk het belangrijkste, maar door er leuk uit te zien kun je ook net wat lekkerder in je vel zitten en het kerstgevoel compleet maken. Tweede kerstdag doen we niets en dus voorspel ik dat ik in joggingbroek en een oude hockeytrui op de bank lig. Ook fijn!

Wat haal jij voor kerst uit de beauty/kledingkast?


Reacties

Door sophie op 24 december 2011 15:33

hahah leuke vraag
een gouden jurkje met hoge hakken eronder en ik ben klaar!

[Beantwoorden]


Door Anne op 24 december 2011 15:41

hhmm…. ik denk mijn nieuwe korte rok, die ik niet naar school aan durf,, met daaronder een panty en hakken,, en een sippel shirtje.. of gwn mijn jeans….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:55:

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door charile op 24 december 2011 15:46

Ik koop soms wat nieuws, maar vaak doe ik iets aan wat ik normaal niet zo snel zou dragen bijvoorbeeld een legging ;)
x

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 24 december 2011 15:47

Ik weet nog niet, ik dof me meer op met nieuwjaar als met met kerst. Maar natuurlijk wel glitters!

[Beantwoorden]


Door Paola op 24 december 2011 15:50

Wat leuk dat mijn antwoord erbij staat! Vandaag heb ik een zwart rokje, legging en basic aan met een groene blazer!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 24 december 2011 15:53

Ik doe ook sowieso een jurkje aan met mooie sieraden. Welk jurkje het precies gaat worden weet ik nog niet, maar ik wil er wel mooi en vrouwelijk uitzien! Qua make-up is het even lastig, mijn oogleden zijn opeens uit het niets geïrriteerd. Fijn, tijdens deze dagen dat ik juist los wil gaan met glitter, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:55:

Hmmm :( Minerale oogschaduw met een mooie glitter proberen?

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 december 2011 15:55

Mijn rozenjurkje en hoge hakken, veel sieraden en goude en roze make-up (:

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 24 december 2011 16:02

Mijn kast hangt vol met mooie jurkjes, maar geen enkele waar ik meer inpas aangezien ik te veel ben aangekomen :p Dus dit jaar wordt het niks speciaals om aan te doen met de kerst, had geen zin om een jurkje in een grotere maat te kopen.. maar alvast wel een goed voornemen voor het nieuwe jaar: afvallen, en weer in mijn mooie jurkjes en rokjes passen!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 24 december 2011 16:06

Eigenlijk niks speciaals, ik zit hier met mijn normale kleding. Maar ik denk wel dat ik stiekem morgen iets meer doe, ook al vieren we het niet. Gewoon het gevoel dat je je lekker mag optutten :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:56:

Ah, snap ik ^^). Gewoon doen!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 24 december 2011 16:06

elk jaar koop ik weer nieuwe outfits en mooie hakken en glitter make up natuurlijk :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 24 december 2011 16:12

Een mooi jurkje en high heels!:D

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 december 2011 16:16

Normaal koop ik wel iets nieuws, maar heb nog genoeg in de kast. Ik heb nog een wat langere shirt met zilver, met wat glitters er door, daaronder ga ik een zwart rokje doen :D

[Beantwoorden]


Door Michelle op 24 december 2011 16:22

Normaal pak ik iets uit mijn kledingkast wat ik wel leuk vind, dat goed bij de sfeer past en wat ik al eens aan heb gehad. Nu doe ik een basis zwart rokje aan met een zwarte panty, en een truitje met wijde mouwen erop. En m’n Replay laarzen, omdat ik niet van high heels houd. En ik denk een leuke smokey-look! (love)

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 24 december 2011 om 16:23:

basis rokje moet natuurlijk basic zijn.

[Beantwoorden]


Door Alise op 24 december 2011 16:30

Beautykast: Grijze smokey eyes
Kledingkast: Paars jurkje met een strik ceintuur, legging en high heels

[Beantwoorden]


Door Nanda op 24 december 2011 16:30

Ik ben 39 weken zwanger dus ik pas überhaupt 90% van mijn kledingkast niet meer :S
1e kerstdag lekker met zn tweetjes dus gewoon in mn camping-smoking, en 2e kerstdag kijken of er nog ergens een jurkje in mijn kast ligt waar ik in pas, met een legging. Mooie schoenen pas ik ook al niet meer. En iets van glitter make up.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:57:

Gefeliciteerd! :D

[Beantwoorden]


Door Emily op 24 december 2011 16:33

een blauwe cardigan die ik donderdag gekocht heb ;D

[Beantwoorden]


Door Leontine op 24 december 2011 16:34

Lekker opgetut en chique satin dress van SundayMonday aan. Ik vind het heerlijk wat extra te doen, nu kan het :)

Fijne dagen, geniet ervan!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 24 december 2011 16:38

Ik draag mijn gala jurk, nu kan ik hem dragen dus doe ik dat ook! Met mijn make-up doe ik niet heel veel bijzonders, behalve iets glitteriger en meer highlighter dan normaal enzoo. :)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 24 december 2011 16:40

Leuk!
Mijn donkerblauwe galajurk die ik nooit gebruikt heb met hoge hakken en donkerblauwe nagels en smokey eyes, maar een glitterpanty zorgt dan weer dat het niet te donker wordt (:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 december 2011 16:40

1e kerstdag wordt gourmetten dus dan moet ik wel oude kleding aan ivm stank. Hihi. 2e Kerstdag gaan we de familie af en pak ik wel uit: met tulle jurkje, high heels en een mooi make upje met smokey eyes en een donkerrode lipstick.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:58:

Haha, gourmetten doen wij de tweede dag! Ik snap wat je bedoelt ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 december 2011 16:41

Oh en voor ik het vergeet: fijne dagen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:58:

Dankje! jij ook!

[Beantwoorden]


Door ... op 24 december 2011 16:45

Een leuk jurkje en doe mijn makeup extra uitbundig wel met sloffen :lol: want ben toch thuis met alleen het gezin dus mag wel comfortabel zijn. :p

[Beantwoorden]


Door isabellexxx op 24 december 2011 16:49

een goud glitter shirtje met een hoge rok, een zwarte panty eronder en zwarte hoge pumps love itt! (en een goude glitter make up look) :$ (love)

[Beantwoorden]


Door Britt op 24 december 2011 16:55

Laat je morgen een outfit of the day zien van je kerstoutfit? ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:58:

Niet morgen, maar dinsdag!

[Beantwoorden]


Door Eileen op 24 december 2011 17:04

mijn blauwe jurkje met een zwarte panty en blauwe sleehakken! en zilver met zwarte make up ^^) en tweede kerstdag een grijs jurkje met een panty en zwarte pumps, knalrode sieraden + knalrode lippen erbij en tadaa!

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 december 2011 17:07

Een zwart jurkje met donker grijs jasje en een donker panty met glitters erin! ik had dit eigenlijk voor een feest gekocht en zou het ook voor kerst dragen, maar dat ging toen niet door dus is ie nu speciaal voor kerst.
En draag ik er natuurlijk hakken bij. met feestelijke make-up en gelakte nageltjes.

[Beantwoorden]


Door xx_patries_xx op 24 december 2011 17:19

niet veel bijzonders….! ik heb toevallig een nieuw shirtje gekocht voor 2dekerstdag maar verder haal ik niet specifiek iets

[Beantwoorden]


Door Siska op 24 december 2011 17:45

Ehm… voor 1ste kerstdag een jurkje dat mijn moeder voor me gebreid heeft en een panty, met goudkleurige oogschaduw en rode lipstick. Dan gaan we met de hele familie naar mijn opa & oma.
Op 2de kerstdag komt de hele familie bij ons, want dan ben ik jarig :D. Dan doe ik een rokje aan, met een panty en een leuk shirtje met jasje.

Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2012!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:59:

Leuk! Alvast gefeliciteerd Siska! ^^) Jij ook een hele fijne kerst gewenst, en natuurlijk een heerlijke verjaardag en goed 2012!

[Beantwoorden]


Door femketje op 24 december 2011 18:03

een roze zwart strak jurkje :D

[Beantwoorden]


Door Ester op 24 december 2011 18:05

Niks nieuws gekocht voor kerst. Het wordt een weliswaar nieuw rokje en een top die ik gek genoeg nog nooit gedragen heb maar die wel heel mooi is.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 24 december 2011 18:06

Ik doe een een leuk t-shirt met en net jasje en een spijkerbroek aan. Klinkt heel simpel maar wij doen thuis weinig aan kerst. Ik denk wel dat ik in de uitverkoop (de dag na kerst) een leuk uitgaans jurkje ga scoren. Dan begint voor mij het feest pas echt :)

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Livia op 24 december 2011 18:11

Hahah, leuk!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 24 december 2011 18:32

Een rood jurkje met een grote strik :love: , zwarte legging en enkellaarsjes (love)

[Beantwoorden]


Door lotte op 24 december 2011 20:24

Wij vieren kerst altijd met een thema, dit jaar is het thema Carribean Christmas dus ga ik in mn mooie kokosnootbikini hahaha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 11:59:

Hahaha leuk!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 december 2011 21:58

Mn werkkleding ! : )

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 24 december 2011 22:09

Gewoon een jurkje met blazer denk ik. Ik weet het eigenlijk nog helemaal niet, haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 24 december 2011 22:48

Leuk om te lezen! Ik moest wel lachen om de huispak + pantoffels, heerlijk. Ik ga in een jurkje met daar overheen een blazer met daaronder een paar sneakers. Joke, heels of course. :’)

[Beantwoorden]


Door Renske op 25 december 2011 09:19

Ik trek een mooi rokje aan met een chique top en mijn geweldige blauwe suede pumps. Verder afstylen met sieraden. Qua make-up doe ik niet veel anders dan anders. Misschen een glitter eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 25 december 2011 09:25

Mijn knalrode bodycon dress (van coolcat voor 34 eurie… :) dont ask), samen met mn nieuwe hakken van Graceland (ik doe budget dit jaar, maandsalaris is opgegaan aan sinterklaascadeautjes:) ), met een zwarte panty erbij. qua make up hou ik het denk ik simpel, ik ga denk ik voor iets met een winged liner, goud en bruin of zoeits. Merry christmas, iedeeen!<3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 12:00:

Klinkt goed! :)

[Beantwoorden]


Door Dewi op 25 december 2011 09:45

ik denk dat het een zwart jurkje word met hogehakken.
En vera,
Fijne kerstdagen!
xoxo

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 december 2011 om 12:00:

Dankjewel Dewi, jij ook!

[Beantwoorden]


Door sofie op 25 december 2011 10:35

Ik doe mijn galajurkje aan, en dan daarbij hoge hakken en een glitterpanty! En dan knalrode lippen (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 december 2011 12:05

Ik weet het ngo niet, ik zie het wel! Meestal wel wat extra’s dan een normale dag ;)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 25 december 2011 12:32

Ik trek me blauwe broek aan met een donker blauw jurkje en met me licht bruine laarzen

make-up e.d weet ik nog niet

[Beantwoorden]


Door Dita op 25 december 2011 12:55

Meestal, eigenlijk altijd koop ik wat nieuws, maar nu heb ik niets nieuws..kon niets leuks vinden, en ik baal daar zo van! Ook al heb ik natuurlijk genoeg leuke jurkjes in de kast hangen hoor..:P

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 december 2011 21:12

Ik doe mijn lekkere foute wintertrui aan, die ik gister heb gekocht toen ik je zag ! ^^) Verder zet ik de eyeliner net even wat harder aan en het blosje op mijn wangen mag iets roder.

[Beantwoorden]


Door Barbara op 25 december 2011 22:45

Ik zou heeeeel graag een mooi jurkje aandoen, maar sinds ik vorig jaar de opmerking van mijn oom kreeg dat ik nooit meer een jurk aan moet doen omdat ik dan net een rollade lijk (ja, van je familie moet je het hebben.. om het maar even netjes te houden) met een soort sarcastisch lachje erbij hou ik het maar bij m’n gewone kleding maar met wat mooie make-up en leuk haar. Ik ben helaas niet goed in me de mening van anderen niet aantrekken…

xxxx

[Beantwoorden]


Door Laura op 26 december 2011 00:07

Qua kleding heb ik het vrij casual gehouden; zwarte, gewaxte jeans met een rode long sleeve erbij. Wat betreft make-up heb ik wel lekker feestelijk gedaan; glitters en plukjes nepwimper met glitter!

[Beantwoorden]


Door esther op 26 december 2011 12:16

ik had tijdens het gourmetten gewoon mijn adidas vest aan met een spijkerbroek en adidas sneakers eronder

oops BLUNDER :ja:

[Beantwoorden]


Door Sacha op 29 december 2011 15:14

omg, daar sta ik met mijn tijdelijke ava + naam omdat louis tomlinson toen jarig was. genaaaaant

[Beantwoorden]