Twitter Question #56

’s Nachts is alles anders, óók je make-up. Tenminste, ik neem aan dat wanneer je een avondje gaat stappen je langer voor de spiegel staat, zodat de uitsmijter geen moeite heeft je binnen te laten en jij je op en top partyanimal voelt! Ik weet dat ik het een van de leukste dingen vindt aan uitgaan: de voorbereidingen. Kletsen, wat drinken en make-uppen!

Photobucket

Photobucket
Ik vroeg op Twitter wat jullie anders doen aan je make-up als uit gaat. Het antwoord dat het vaakst voorbij kwam? Smokey eyes! Niet heel verrassend, smokey eyes zijn prachtig, opvallend en helemaal partyproof. Ik vind smokey eyes ook mooi, maar mijn voorkeur voor een party make-uplook ligt toch ergens anders.

Aan het eind van de dag zit mijn foundation op mijn kin, dus die smeer ik opnieuw op wanneer ik uitga. Niet voordat ik een primer heb aangebracht natuurlijk, zodat ook wanneer ik het warm krijg of de nacht een paar uurtjes te lang duurt, mijn foundation nog goed zit. Uiteraard poeder ik het geheel ook goed af zodat alleen de discobal glimt, niet ik. ’s Nachts is het donker, maar de gelukkig is er verlichting die highlighters goed van pas laat komen. Ik zorg dan ook dat mijn jukbeenderen voorzien zijn van een mooie glimmende poeder. Op mijn lippen draag ik helemaal niets, of een knalrode Maybelline Color Stay. Deze geeft niet af, loopt niet uit en blijft goed zitten.

Glitters are a girl’s best friend. Dus ik zorg er in ieder geval voor dat ik een mooie shimmery ooglook draag. Misschien met nog wat extra glitter in de binnenste ooghoeken of langs de onderste wimperrand. Dan ben ik zo goed als klaar, en plak ik enkel nog een paar mooie nepwimpers op.

Hoe doe jij je make-up als je uitgaat? Wat doe je anders dan normaal?


Reacties

Door Britt op 17 december 2011 15:31

Felle oogschaduw, foundation, veel mascara en eyeliner

[Beantwoorden]


Door Nina op 17 december 2011 15:37

Leuke vraag!

[Beantwoorden]


Door Kyra op 17 december 2011 15:40

I <3 glitterss :)

Leuke vraag!

-xxx-
Kyra

[Beantwoorden]


Door ... op 17 december 2011 15:43

Opzich hoeft mijn day en night look niet zo veel te verschillen want draag ook vaak zat overdag een kleurrijke of donkere look maar tijdens het uitgaan sowieso. Het verschil is dan misschien dat ik savonds mijn waterlijn zwart maak en iets meer gezichts makeup gebruik, dus mijn blush wat meer opvallend maar niet dat ik er uit zie als een dragqueen natuurlijk:P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 19:41:

Haha nee, dat hoeft ook niet! Klinkt mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Danielle op 17 december 2011 15:48

roze lipstick, foundation, blush, highlighter, oogschaduw, mascara & GLITTERRR (;

[Beantwoorden]


Door Paola op 17 december 2011 15:55

Sávonds is het opvallender en gebruik ik vaak glitters!

[Beantwoorden]


Door Ilonka op 17 december 2011 15:58

Als ik uitga maak ik me wel anders op. Ik doe dan voornamelijk meer glitters op mijn bewegende oogleden en in de binnenste ooghoeken! <3

[Beantwoorden]


Door charile op 17 december 2011 16:04

Ik denk dat ik dan vooral glitter gebruik, maar eigenlijk ga ik nooit uit :$
xx

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 17 december 2011 16:08

Als ik uitga, doe ik vaak meer op en ook iets donkerder. (:

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 december 2011 16:09

niet heel bijzonder gewoon mascara en lipgloss ;)

[Beantwoorden]


Door Livia op 17 december 2011 16:11

Simpele make up.

xx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 17 december 2011 16:11

Ik doe dan meestal gewoon wat donkerde make-up op foundation ben ik erg voorzichtig mee met club lichten want soms maakt dat je gezicht heel grijs!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 17 december 2011 16:31

overdag draag ik wat minder opvallende make-up en lichte kleuren s’avonds donkerdere kleuren.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 december 2011 16:34

Ik denk smokey eyes en veel glitter! I<3 glitter;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 19:42:

Glitter we love! <3

[Beantwoorden]


Door Joanne op 17 december 2011 16:56

Ik doe meestal alleen een extra laagje mascara op, ik doe mijn lippenstift dekkender op (met lipliner er onder etc) en ik doe een bruine oogschaduwkleur in mijn crease (heb ik overdag nooit). Als ik nog geen eyeliner op had dan doe ik dat ook nog, maar meestal heb ik dat al wel. Verder is het niet zo anders!
Soms ga ik wel all-out, zoals met kerst en oud&nieuw ofzo. Dan maak ik meestal goud/bronzen smokey eyes.
Nepwimpers heb ik nog nooit gebruikt, omdat ik die echt niet nodig heb. Mijn wimpers zijn al lang, vol en gekruld van zichzelf. Ik hoef ze alleen maar zwart te maken met mascara.

[Beantwoorden]

Joanne antwoordt op 17 december 2011 om 16:57:

Oja highlighter doe ik ook op, ben ik net als jij erg fan van, maar dat heb ik overdag ook altijd al op.

[Beantwoorden]


Door Amanda op 17 december 2011 16:59

ik zet mijn crease vaak wat donkerder aan;)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 december 2011 17:02

Vera waar ga jij altijd uit :?:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 19:43:

Ik ga niet meer zo heel vaak, ik ging vroeger altijd naar The Level en Manhattan in Arnhem (en Plaza ook toen ik 15 was ongeveer), nu naar de Barron en Manhattan :)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 17 december 2011 17:03

Glitterrr en shimmer are my best friends! Ik draag dan ook eerder foundation. Overdag vind ik dat niet zo mooi omdat je het toch altijd een beetje ziet, dan heb ik liever een naturel look. Maar als je uit gaat zie je dat toch niet haha.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 17 december 2011 17:06

Haha, ‘zodat alleen de discobal glimt, niet ik’. Ik ga bijna nooit uit, maar wanneer ik een feestje heb of wel een keer uit ga, ga ik helemaal los en maak ik een ooglook met allerlei mooie, donkere kleuren en soms met veel glitter!

[Beantwoorden]


Door Dionneeu op 17 december 2011 17:10

Ik zie op stap echt nooit iemand met smokey eyes, ik ben altijd een van de weinige die er mee rondloopt haha. Ik stijl mijn haar ook altijd met stappen dat het sluik naast mn gezicht hangt, Dan toupeer ik het net naast mijn hoofd, zodat die plukken niet in mijn gezicht vallen. en achter op nog een beetje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 19:44:

Moooi!

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 17 december 2011 17:15

Ik ben van de donkere ogen, lekker over de top. Me dagelijkse make-up is voor veel mensen too much, dus me avond make-up moet meer zijn ;) En verder ga ik voor mat gezicht. Dus goede matterende primer en foundation (ook een foundation die een photoshop-huid effect geeft… voor op de foto’s ;) )

[Beantwoorden]


Door femketje op 17 december 2011 17:25

wat ik normaal ook draag, alleen wat mascara en een lipstick ^^

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 december 2011 17:26

Ik maak overdag al ooglooks die voor veel meiden wel avondlooks zullen zijn. Als ik echt uitga dan doe ik juist minder op. Ik dans namelijk te veel en zweet me een ongeluk. Gevolg: foundation die van je gezicht guts en hele mooie pandabeer ogen. Maar dat is ALS Ik al uitga. Dat is inmiddels meer niet dan wel.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 17 december 2011 17:38

hihi, wat leuk dat mijn reactie erbij staat ^^

[Beantwoorden]


Door Ariane op 17 december 2011 17:45

Wat leuk dat mijn tweet ertussen staat ;D Uiteindelijk werd het een bruine smokey eyes ^^

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 17 december 2011 17:47

Foundation afpoederen en Ik zorg dat ik lekker volle wimpers heb en ook eyeliner laat mijn ogen lekker zwoel uitkomen. Vervolgens een neutrale lipstick en hier en daar wat highligter… Tataaaa!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 17 december 2011 18:05

Ik ben nog maar 12, maar als ik naar een schoolfeest ofzo ga doe ik meestal een knalroze/rode lippenstift. Ik houd er niet zo van om mijn ogen ontzettend te accentueren me t bijv. donkere oogschaduw, maar ik houd er meer van om frisse kleurtjes aan te brengen, wit, lichtbruin, lichtroze, lichtblauw, enz. dan mag er heus wel wat oogpotlood, glitter eyeliner en mascara aan te pas komen, maar dat is het dan;) overdag draag ik altijd mascara en oogpotlood, dus eigelijk ben ik met wat oogschaduw, eyeliner en lipstain/lippenstift/lipgloss al helemaal ready to go!

[Beantwoorden]


Door Rozemarijn op 17 december 2011 18:07

Lees je eigelijk alle comments wel? :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 19:45:

Tuurlijk! Ik was vanmiddag alleen niet thuis :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 17 december 2011 19:01

Ik weet ’t eigenlijk niet precies. Elke keer is weer anders. Dan doe ik óf de ogen opvallen óf de lippen. Vanavond ga ik uit dus ik denk dat ik voor een soort van smokey eyes ga. Alleen dan niet té heavy!

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 17 december 2011 19:02

Haha, leuk om die tweets weer te lezen. :) Ik ga vaker voor een lipstick als ik uitga, geen idee waarom, maar mijn make-up blijft vaak gewoon normaal, soms pak ik groot uit. Ik draag best vaak al daredevil looks. :’) Ik krul wel altijd mijn haar,kost mij wel paar stukken huid, maar krul het altijd. :’)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 17 december 2011 19:11

Agreed met Felicia en Maxime! Smokey eyes kunnen wat mij betreft altijd, ik pak dus iedere dag wel uit \o/

[Beantwoorden]


Door Manon op 17 december 2011 19:19

Een flinke winged-eyeliner en rode lippen. Altijd goed :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 17 december 2011 19:21

Voor de verandering doe ik eens eyeliner op en teken ik mijn wenkbrauwen bij, in plaats van mijn normale foundation en mascara-look.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 december 2011 19:54

ik doe een wat dikkere eyeliner met wing en wat gliters op mijn wangen en ogen verder eigenlijk niks.

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 december 2011 20:03

beetje foundation (niet teveel want dat zweer er weer af), poeder, lekker dikke eyeliner en zwarte mascara en een lippenbalsem. verder niet al teveel gedoe, omdat make-up er vaak afzweet tijdens uitgaan. en lippenblasem omdat lipstick of gloss vervaagt als je wat drinkt.

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 17 december 2011 om 20:04:

…niet te veel want dat zweer… is natuurlijk zweeT ;p

[Beantwoorden]


Door eline op 17 december 2011 20:06

oh trouwens… highlighter, glimmende poeder op de jukbeender en glitters op de ogen? dat komt toch aardig in de buurt van een discobal, terwijl je schrijft dat je dat niet wilt zijn xD

[Beantwoorden]

HELEN antwoordt op 17 december 2011 om 22:53:

Glimmen als een discobal is niet glitteren als een discobal…
Glitteren is okay ;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 december 2011 om 23:37:

Precies! We willen geen glimmende t-zone, wel glinsterende jukbeenderen en glitterende oogleden :ja:

[Beantwoorden]

katrijn antwoordt op 18 december 2011 om 20:39:

:ja:


Door Ester op 17 december 2011 21:25

Ik ga vrijwel nooit uit, maar áls ik een uitje heb draag ik altijd wel wat zwaardere make-up. Liefst met grijs en zwart. Verder gebruik ik het complete pakket aan gezichtsproducten zoals primer, foundation, bronzer en highlighter, wat ik dagelijks eigenlijk niet vaak gebruik. En natuurlijk een mooie lipstick en blush.

[Beantwoorden]


Door Lynn op 17 december 2011 21:49

foundation, winged eyeliner en mascara : )

[Beantwoorden]


Door Claudia op 17 december 2011 21:53

Lekker felle kleurtjes (love) Ik heb een best wel getinte huid, dus overdag en ’s avonds kan ik geen nude tinten of bruine tinten gebruiken :/ Meestal overdag een blauwe eyeliner of bronze oogschaduw, ’s avond ga ik lekker los met mijn oogschaduws (love)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 18 december 2011 00:15

Ik doe meestal iets donkerdere make-up op, maar daar zie je het alsnog nauwlijks en ’s nachts/ ’s morgens is het heel vervelend (vind ik) om je make-up er nog af te halen :p

[Beantwoorden]


Door Laura op 18 december 2011 01:56

Standaard: winged eyeliner en een mooie highlighter (love)

[Beantwoorden]


Door Tess op 18 december 2011 09:12

Lekkere smokey eye met nepwimpers, sowieso! :)

[Beantwoorden]


Door Stefanie op 18 december 2011 10:09

Overdag draag ik meestal enkel mascara en wat happy oogschaduw, wanneer ik uitga dan gebruik ik wat meer donkere oogschaduw.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 december 2011 10:30

Als ik ga stappen, is mijn make-up hoogstens iets dikker aangezet. Meer verandert er niet. ^^)

[Beantwoorden]


Door Eileen op 18 december 2011 10:39

als ik uitga doe ik een bom van glitters op mijn ogen. Glitter eyeliner, losse glitters, liefst ook nog nepwimpers met glitters! Klinkt voor veel mensen vreselijk but I love it!

[Beantwoorden]


Door Celine op 18 december 2011 11:07

ik draag eerst foundation superveel foundation haha, poeder oogpotlood en duizend laagjes mascara (love the spinnenpoot)
en mijn rode lipstain van catrice :D.

xxxxxxxxxx (love)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 18 december 2011 11:24

Leuke TQ! Ik draag een smokey eye, verder niks op mijn lippen. Natuurlijk foundation goed afpoederen en gaan! :)

[Beantwoorden]


Door Maj-Britt op 18 december 2011 11:25

áls ik uitga is het vaak op zaterdag en dan heb ik daarvoor eerst gewerkt en dan heb ik aan het eind van de dag weinig tot geen make up meer op, behalve mascara. Ik haal vaak alles eraf, ga mijn gezicht reinigen en doe alles dan opnieuw. Primer, concealer, foundation, prep ’n prime poeder, blush enz. En voor de ogen houd ik het vaak simple maar wel met een mooie glans en natuurlijk red lips!

[Beantwoorden]


Door Nadine op 18 december 2011 12:17

Nou ik houd het meestal wel natuurlijk, want ik vind vaak meisjes met gigantisch opvallende metallic en gekleurde makeup maar een beetje té over the top. En geloof me, dat vinden jongens ook! ;P Ik houd het bij een kleine wing en bruine oogschaduw over mn hele ooglid. Maar ik vind als jullie juist willen opvallen met je makeup, dat je dat gewoon moet doen!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 18 december 2011 14:02

Leuk om te lezen! Overdag doe ik meestal naturel, voor feesten komt de knallende lipstick uit de kast :D

[Beantwoorden]


Door Renske op 18 december 2011 16:22

Ik doe niet heel veel anders, alleen iets knallendere of donkerdere kleuren en ik neem gewoon wat meer tijd voor mijn make-up. Maar gister had ik niet eens oogschaduw op, alleen eyeliner, oogpotlood en mascara. Als de gezichtsmake-up er goed uit ziet, hoeft er in principe niet zoveel meer bij, vind ik.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 18 december 2011 17:25

Ik zorg altijd dat ik waterproof mascara opheb, ivm zweten en soms heb je van die rook ofzo… minder charmant als je dan meteen panda-ogen hebt in plaats van een mooi ooglook :)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 18 december 2011 19:35

donkere ogen, nude lippen! (A)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 18 december 2011 19:54

Ik heb ’s ochtends áltijd haast, dus dan blijft het bij mascara en oogpotlood. Maar als ik uitga neem ik er echt lekker de tijd voor om een ooglook te maken. Oh heerlijk vind ik dat, lekker optutten met vriendinnen voor we gaan!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 19 december 2011 21:12

Ik gebruik altijd donkere make- up en zit er inderdaad ook langer voor. Ik vind het altijd super leuk om te doen :)

[Beantwoorden]