Parfum opmaken

Ik ben verliefd op make-up, dol op verzorgingsproducten en gek op parfum. Je had waarschijnlijk ook niet anders verwacht! Hoewel shoppen nog steeds één van mijn grootste hobby’s is, heb ik de laatste tijd wel vaker het gevoel dat ik wat minder spullen wil hebben. Een kleinere collectie met gewoon een paar mooie lipglosses die ik me het beste staan, oogschaduws die ik veel draag en parfums die me opvrolijken lijkt me soms dan ook best fijn.

Photobucket

Om die reden heb ik laatst al veel weggegooid en weggeven. Een paar weken geleden zocht ik mijn lipgloss uit en hield een grondige schoonmaak. Het resultaat is de helft minder gloss, alleen nog maar de allermooiste en fijnste kleuren heb ik gehouden. Nu ik minder heb, heb ik meer overzicht en gebruik ik de glosses ook meer. Er is nog iets anders dat ik grondig wil opmaken en uitzoeken en dat is parfum. Ik ben verslaafd aan parfum en elke keer dat ik in een parfumerie sta zie ik weer geuren die ik aan mijn collectie zou willen toevoegen. Maar als ik dan denk ik aan wat er op mijn kast staat, begint het te kriebelen. Het is tijd om wat op te maken!

Ooit gehoord van Project 10 Pan? Dit is een project wat een aantal jaar geleden een enorme hype was op YouTube en beautyblogs. Het idee van Project 10 Pan is dat je 10 producten uitzoekt die je een beetje was vergeten maar die je wel heel fijn vindt, en die gaat gebruiken totdat ze op zijn. Je mag in die tijd niets nieuws kopen, pas als alle 10 de producten op zijn is het weer toegestaan om cosmetica te gaan shoppen. Je mag tijdens Project 10 Pan wel andere producten gebruiken die niet in je P10P zitten, maar wanneer je bijvoorbeeld een blush gebruikt die er niet in zit, duurt het langer voordat de blush uit je P10P op is en je dus iets nieuws kan kopen. Tricky!

Photobucket
Ik ga niet 10 producten opmaken, maar er mijn eigen draai aan geven en met 3 parfums mijn eigen project houden. Project 3 parfum! De flesjes van Kate Moss Vintage, Burberry Brit en The Body Shop Cassis Rose moeten alle drie op zijn voordat ik weer een nieuwe geur mag kopen.

Ik koop regelmatig producten om te testen voor de site. Natuurlijk koop ik ook wel eens producten puur voor mezelf, maar de kans is groot dat als het me bevalt ik er toch nog wat over schrijf. Daarnaast sturen bedrijven me producten op, zo ook parfum. Zie je in de tussentijd dus toch reviews van parfum verschijnen (dat gaat geheid gebeuren) dan is het een exemplaar wat ik toegestuurd heb gekregen en niet zelf heb gekocht. Zodra ik de drie geurtjes heb opgemaakt dan horen jullie dat natuurlijk meteen.

Photobucket
Ik vind dit een mooi moment op de drie parfums te herontdekken die ik eens zo lief heb gehad, maar die ik ze na een tijdje gebruikt te hebben, al snel vergat. Burberry Brit bijvoorbeeld, kocht ik ongeveer 2 jaar geleden na maandenlang twijfelen. En Cassis Rose, toen ik deze in de sale van TBS spotte sprong ik een gat in de lucht.

Jij als lipgloss/oogschaduw/blush verzamelaar kunt ook meedoen! Wát ga jij opmaken en niet meer kopen? Neem eens een goede kijk in je stash en kies iets, of een aantal producten waarvan je denkt: ‘hé, deze blush was een aantal maanden nog favoriet en nu heb ik hem onwijs lang niet meer gebruikt’. Van de soort die je kiest om op te maken (bijvoorbeeld blush), mag je geen nieuwe meer kopen tot de exemplaren in je project op zijn. Producten die je tegenkomt en die je niet (meer) gebruikt omdat je ze niet mooi/fijn vindt, of omdat ze over de datum zijn, gooi je, of geef je weg. Let’s do this!

Welke producten ga jij vanaf nu gebruiken tot ze op zijn en waarom?


Reacties

Door Evelien op 28 december 2011 15:31

leuk idee! kga sowieso mascara en lipgloss/lipstick gebruiken tot ze op zijn omdat het kan ;p

[Beantwoorden]


Door kimberly op 28 december 2011 15:38

Oogschaduw! Wow daar heb ik er téveel van.. of een grote make-up kast, opmaken of weggeven ;-)

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 31 december 2011 om 20:43:

Inderdaad, zou ik ook doen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Livia op 28 december 2011 15:38

Hhahah, leuk artikel

xx

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 december 2011 15:39

Leuk! ik ga douchegels opmaken, die gebruik ik te weinig, haha. en scrubs. heb teveel :boo:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:11:

Scrubs heb ik ook veel! Maar dat gebruik je niet vaak, niet veel en die potten waarin het zit zijn vaak echt enorm! Ik doe er eeuwig mee…

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 december 2011 15:39

Mascara, ik heb nu echt 5 mascara’s liggen en die moeten echt op. En verder lippenbalsem, heb nu overal wel potjes liggen dus ik ga ze even allemaal bij elkaar rapen en ze opmaken voor ik nieuwe koop!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:13:

Goed zo!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 28 december 2011 om 18:18:

Hahaa, ja dat heb ik ook ;)

[Beantwoorden]

Niva antwoordt op 28 december 2011 om 22:50:

HHa ja heb precies hetzelfde! Helaas heb ik al bij de etos een actie met 1+1 gratis mascara’s van max factor gespot. En je schijnt bij de douglas de babydoll mascara van lancome voor 4,50 te kunnen krijgen… Daar gaat het geweldige plan!!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 december 2011 15:42

Goed van je joh, ik ben benieuwd! Ik hoef eigenlijk niks op te maken, omdat ik eigenlijk ook niet veel erbij koop. Succes Veer :D

[Beantwoorden]


Door Yara op 28 december 2011 15:43

Goed idee! Ik heb ook teveel bodylotions… :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:13:

Ik ook, maar gelukkig is mijn moeder grootverbruiker en zorgt zij wel dat die opgaan :P

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 28 december 2011 15:43

Ik ben ook meer van het principe geworden dat ik niet zoveel spullen hoef te hebben. Ik ga straks es mijn stash uitzoeken !

[Beantwoorden]


Door Marielle van Veen op 28 december 2011 15:43

Ik heb nog een hele voorraad van spullen die je onder de douche gebruikt, die ga ik opmaken en dan ga ik los bij Lush enz.

[Beantwoorden]


Door michelle op 28 december 2011 15:45

dat gaat je wel lukken! je heb 3 geuren dus kan er niet een gaan vervelen. en als je het elke dag gebruikt is het zo op.
ik heb een lipgloss die bijna op is en die dus op wil hebben en mijn parfum wil ik ook opmaken want ik heb sommige al zo lang en wil je ze niet uiteindelijk weg gooien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:14:

Precies! Dat is wat ik dus ook dacht, de variatie maakt het makkelijker.

[Beantwoorden]


Door Tedje op 28 december 2011 15:45

Burberry Britt is mijn favoriete geur, ik ben al bezig met mijn 3e flacon geloof ik!
Ik ga douchegels opmaken voor de gevoelige huid. Ik heb er zoveel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:15:

Burberry Brit is ook gewoon lekker :ja:

[Beantwoorden]


Door esther op 28 december 2011 15:45

ik ga niet echt een 10 pan project houden. ik heb een everyday bakje, en alles wat daar in zit ga ik gewoon opmaken. ik mag tussendoor wel van mezelf producten kopen als ik het wil. maar wel goed dat je dit doet !xx

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 december 2011 15:51

Ik vind het nooit leuk om mijn parfums op te maken, haha! Ook omdat ik het meestal te duur vind om opnieuw te kopen..

[Beantwoorden]


Door charile op 28 december 2011 15:51

Leuk idee! Ik heb toevallig vanochtend heel mijn make-up uitgezocht en wat ik niet meer gebruikte heb ik opgeborgen in een bak. Ik heb nu nog zo’n 1/3e over en ik vind dat zo’n heerlijk gevoel :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:15:

Ja, lekker he! Ruimt op ^^)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 december 2011 15:53

Haha wel een slimme zet inderdaad als je zoveel parfums hebt! Ik heb laatst mijn collectie heel erg opgeruimd en dat allemaal in een doos gedaan om te kijken of ik het mis haha, vind het zo moeilijk om dingen weg te gooien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:22:

Dat doe ik meestal ook eerst! Maar het is nog nooit voorgekomen dat ik ook werkelijk wat ging missen.

[Beantwoorden]


Door Daantje op 28 december 2011 15:54

Ik heb een everyday bak en als daar iets van leeg is vul ik het gewoon aan. Ik heb een enorme voorraad, ook dankzij Sint & Kerstman, maar dat moet nu eerst op voor ik nieuwe koop.

Vintage van Kate Moss is trouwens echt een heerlijke geur! Leuk om te lezen dat je dat ook vindt, want dat geurtje is volgens mij helemaal niet zo bekend!

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 december 2011 15:56

Ik zat er laatst oook al over na te denken! En dan vooral een paar lipglosses die ik wil opmaken!

[Beantwoorden]


Door Renske op 28 december 2011 15:58

Goed idee:) Ik koop de laatste tijd sowieso geen beautyproducten meer eigenlijk. Heb nog zo veel van alles, dat ik niets nodig heb. Ben alleen een sucker voor Dove bodylotions, dus als die 2 halen 1 betalen zijn ga ik vaak voor de boeg. Maar ik smeer dan ook elke dag, dus is het soort van geoorloofd;)

[Beantwoorden]


Door L-beauty op 28 december 2011 15:59

M’n chocolade letter en pepernoten, want anders worden ze oud :cool:

xxx L-beauty

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:22:

Haha!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 december 2011 15:59

Ik denk ook drie lipglossjes want dat zijne er zo veel! leuk bedacht!
-xxx-

[Beantwoorden]


Door Tasja op 28 december 2011 16:02

Dat zou ik niet kunnen, denk ik.
Alle functionele producten moet ik inderdaad altijd van mezelf opmaken als ik nieuwe wil kopen: mascara, bodylotion, scrub, douchegels etc etc
Maar mijn oogschaduw, parfum, lipsticks etc zou ik mezelf niet kunnen dwingen op te maken, want dat zijn juist de producten die ik afstem op mijn “gemoedstoestand” van die dag. Als ik zin heb in parfum A dan krijg je me met geen mogelijkheid aan parfum B.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:23:

Dat snap ik wel, maar ik heb keuze uit drie geuren dus dat is wel weer een verschil vind ik. Ze zijn ook alle drie heel anders, dus ik denk dat ik er wel uitkom!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 28 december 2011 16:12

Burberry Brit is echt een heerlijke geur! Leuk, zo’n eigen twist aan het project. Ik doe ook mee, maar dan met body butters! Ik heb er een heleboel en ik moet er van mezelf nu 3 opmaken, dan pas mag ik weer nieuwe kopen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 16:22:

Jeej! Leuk dat je meedoet Lotte :D

[Beantwoorden]


Door Moniek op 28 december 2011 16:29

Om de een of andere reden laat ik altijd het laatste beetje van m’n parfums over, ik weet niet waarom. Toevallig heb ik vandaag weer een parfum gebruik die bijna op is, die wil ik nu eerst opmaken.

[Beantwoorden]


Door Manouck op 28 december 2011 16:31

ik heb dat echt met nagellak,
Te veel en ook veel dezelfde?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:04:

Oh poeh, ik heb ook echt teveel nagellak… Dat ga ik ook snel eens uitzoeken!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 28 december 2011 16:34

ik heb net 4 parfums opgemaakt:) ben nu bezig met mijn 5de ( lancome tresor )

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:05:

Wowie, goed zo!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 december 2011 16:38

Laatst heb ik veel van van mijn make-up weggedaan, weggegeven aan vriendinnetjes en dingen die rijp waren voor de prullenbak mocht de prullenbak hebben! Nu heb ik een organiseerde stash met alleen dingen die ik leuk/mooi vind en vaak gebruik. En ik heb niet echt dingen die ik zo nodig op moet maken ofzo (a). Dus ik doe zelf niet mee, maar ik wens jou heel veel plezier. Die TBS geur lijkt me trouwens best wel lekker. Tenminste, het potje spreekt me aan, en de naam ook, hihi! Lange comment, maar ja. Heb jij ook weer wat te lezen, gnagna. ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:05:

Haha, de TBS geur is ook heel lekker :ja:

[Beantwoorden]


Door Pamela op 28 december 2011 16:49

Ik heb niet heel erg veel parfum ofzo, maar ik probeer ook altijd eerste dingen op te maken voordat ik nieuwe koop. Ik heb pas 2 parfums opgemaakt en dat is erg fijn. Ik heb ook echt te veel blush maar dat is zo moeilijk op te maken! Ik koop sowieso de laatste tijd weinig nieuwe make-up en beauty.
Maar succes~!

[Beantwoorden]


Door Koko op 28 december 2011 16:58

Ik ga ook proberen mee te doen!! Net als jij kate moss vintage parfum en wat lippenbalsems (heb ik er te veel van). Veel succes!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:05:

Dankjewel en succes!

[Beantwoorden]


Door maritaa op 28 december 2011 17:02

Echt een super goed idee!! Anders staat maar in je kast te staan,, veel succes ;-)
x.

[Beantwoorden]


Door maritaa op 28 december 2011 17:03

Echt een super leukk idee!! Anders staat het ook maar in je kast te staan,, veel succes ;-)
x.

[Beantwoorden]


Door Mijke op 28 december 2011 17:10

Haha, wat een leuk artikel! ’t Is wel een luxeprobleem hè… (love)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 december 2011 17:14

wat een leuk idee!:D

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 december 2011 17:15

Ik koop niet zo superveel makeup, en zoveel geld uitgeven aan geurtjes en ze dan niet gebruiken is ook niks voor mij. Wat ik heb gebruik ik ook, dus ik doe jammergenoeg niet mee aan dit project :(

[Beantwoorden]


Door Calientje op 28 december 2011 17:22

Vrijdag heb ik mij kastje waar normaal me make-up op staat opgeruimd . En al me make-up gesorteerd op wel en niet gebuiken en op vol en leeg. Aangezien ik de gewoonte heb me leege maskara’s niet weg te gooien. :X. En ik voel me nu best geordend ^^) En weet je wat me kamer is nog steeds opgeruimd (nieuw record ) Normaal hou ik dat misschien net een halve dag vol….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:07:

Yay! Ik was vroeger echt een sloddervos, terwijl ik nu heel netjes ben en mijn kamer altijd (echt ALTIJD) opgeruimd heb :-| . Times change! ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 december 2011 17:26

Dit heb ik pas gedaan met al mijn douchegels en bodybutters. Voelde goed!

Heb je onlangs ook dat heerlijke parfum met strikje gekregen, waar we pas in maart over mogen schrijven? Mijn nieuwe liefde!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 28 december 2011 17:40

Ik koop niet zo heel vaak make-up, maar ik koop wel steeds nieuwe oogschaduwkleurtjes, terwijl ik een 88palette heb. Hierin word ik een beetje moe van mezelf, hihi. Ik ga overigens wachten totdat mijn 88palette ‘op’ is, hoor.

[Beantwoorden]


Door Paola op 28 december 2011 17:45

Wat een super leuk idee! Dit ga ik ook proberen!

[Beantwoorden]


Door Evelien D. op 28 december 2011 17:46

Mascara’s! ik heb er onwijs veel en die moeten snel op, dus voorlopig maar even geen nieuwe kopen ;)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 28 december 2011 17:48

Wat een goed systeem om ze op te maken, zonde als ze weg liggen te rotten, want ze zien er prachtig uit. :) Ik maak altijd mijn parfum wel op, gewoon extra veel sprayen, niet allemaal, maar wel de lekkerste. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 18:08:

Haha, ja! Dat ga ik nu ook doen, en ze in mijn tas meenemen enzo. Doe ik normaal nooit, en zo ruik ik nog de hele dag door lekker ook :)

[Beantwoorden]


Door Puck op 28 december 2011 18:10

Mmm, ik houd zó van nagellak!! Ik zit al dik over de 50 en ik ben 13!! :!:
Ik zat laatst nog te denken dat ik een heel aantal weg ga gooien, ik had vroeger iets van 20 nagellakjes gekregen van iemand die dat op rommelmarkten verkocht, m’n vader kende hem, en hij wist dat ik erg van nagellak hield, dus daarom kreeg ik het, maar eigenlijk waren er maar 2 kleurtjes die ik echt mooi vind. Ik ga ondertussen nog wel 24 stripers kopen op eBay, en misschien nog wat andere kleurtjes, maar er gaan er iniedergeval veel weg!! ^^)
En als ik nagellakjes krijg van mensen die ze kwijt willen vind ik dat dan weer niet erg, ik houd wel van een grote stash!! :)

[Beantwoorden]


Door Fije op 28 december 2011 18:19

:-P Zoiezo mascara’s!! Ik heb er nu negen dus jaa :-P

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 28 december 2011 18:19

Ik moet maar eens hetzelfde met mijn mascara’s doen. Zonde als ze uitdrogen toch?

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 21:29:

Ja, zeker! Vooral mascara’s moet je niet te lang bewaren.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 28 december 2011 18:19

Ik heb echt TEveel bodybutters en bodylotion.. heb er beschamend genoeg nog nooit 1 opgemaakt en ben nu enorm hard mn best aan het doen om mijn passievrucht bodybutter van de body shop op te maken. En het is me bijna gelukt!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 21:29:

You can do it!

[Beantwoorden]


Door Joanne op 28 december 2011 18:20

Ik snap helemaal wat je bedoelt! Ik hou er ook van om een stash te hebben met alleen producten die ik echt vaak gebruik.
Ik ben al een tijd bezig geweest met mijn parfums. Ik heb nu alleen nog mijn 3 favorieten en een heeel klein restje van een andere. Die gaat vast binnen de komende 2 weken op en dan ben ik klaar! (ik wil alleen mijn 3 all time favourites overhouden).
Qua make-up zit ik eigenlijk al goed. Ik heb niet zo’n grote stash.
Waar ik nu wel mee bezig ben om op te maken is body lotions en haarproducten. Ik wil graag nog maar 1 bodylotion tegelijk hebben die ik dan gewoon altijd gebruik.
Succes met je project! Ik doe met je mee. :)

[Beantwoorden]


Door Janneke op 28 december 2011 18:26

Zou je trouwens ook zo nu en dan een filmpje willen maken van de producten die je zoal hebt opgemaakt? Of komt dat nooit voor? hahaha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 21:30:

Haha nee, dat doe ik niet! Ik maak ook niet zovaak iets op :$

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 28 december 2011 18:58

Hmm, even bedenken! Lipgloss sowieso niet, daar heb ik net een heel fijne van gekocht die ook duur was, dus ik mag sowieso geen lipgloss meer gebruiken. Nagellak zal wel heel moeilijk worden want ik ben GEK op nagellak! Oogschaduw gebruik ik sowieso niet zo veel en bij blush duurt het eeuwen voor dat die op is. Mascara ga ik denk ik ook niet doen omdat ik de mascara’s die ik niet gebruik ook echt niet fijn vind (misschien toch maar eens weg gooien?).. En van eyeliners en stuff heb ik er ook maar een (wel een hele fijne).. Dus misschien dat ik ook maar parfum ga doen, mijn oude geurtjes opmaken en dan pas weer nieuwe kopen! Bedankt voor het leuke idee, ik ga het zeker proberen!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 28 december 2011 19:04

Ooooh jij hebt nog een flesje Cassis rose! Die vond ik zo lekker, maar jammer genoeg is hij uit het assortiment gehaald…

[Beantwoorden]


Door paulien op 28 december 2011 19:12

ik ben bezig met mijn lipbalsems op te maken. ik heb er laatst al wat weg gedaan die heel oud waren maar heb er nog veel over. dus gewoon even wat opmaken voordat ik weer nieuwe mag kopen. ik wil mijn stash niet zo groot dus voordat ik wat koop denk ik altijd goed na.

[Beantwoorden]


Door Tess op 28 december 2011 19:23

Oehh jij durft, ook nog 3 parfums die nog bijna vol zitten! ik heb het een tijdje geleden gedaan met 2 parfums waar nog maar een kletsje in zat, was beter te doen dus :d

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 21:31:

Haha, ja i know! Maar bijna al mijn parfums zitten nog heel erg vol… De enige die wel voor 2/3 leeg was heb ik onlangs al opgemaakt. Dat was Mexx Ice Touch.

[Beantwoorden]


Door Femke op 28 december 2011 19:33

Succes! haha

[Beantwoorden]


Door Selina op 28 december 2011 19:35

Goed van je!
Ik heb dat ook met parfum. Ik heb 9 grote flesjes (30 tot 50 ml) en 9 kleine (5 tot 15 ml) oftewel voor jaaaaren genoeg. Ik bleef eerst superzuinig doen uit angst dat ze op zouden raken, nu zie ik ineens door de flesjes het parfum niet meer en ben ik bang dat ze bederven!

[Beantwoorden]


Door Yak Man op 28 december 2011 19:40

Wat een goed idee! :) ik ga denk dat proberen bij een aantal lipsticks en gelliners :’)

[Beantwoorden]


Door Amber op 28 december 2011 19:51

Ik moet dat ook maar eens gaan doen met parfum, gewoonweg omdat ik een aantal hele frisse geuren heb die ik niet echt geweldig vind. Niet vies ofzo, maar ik zou ze voor de lol nooit pakken omdat ik zoveel andere geuren heb die ik wel echt lekker vind. Helaas zijn ze zo fris, dat ik niet weet of ik ze wel geschikt vind voor de winter, maar goed, ik kan het altijd proberen natuurlijk. :P

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 december 2011 20:11

Ik probeer altijd zo veel mogelijk alles op te maken, maar soms als het product écht niet gebruikt word of gewoon niet mooi/goed meer is gooi ik het ook weg.

[Beantwoorden]


Door Bellachique op 28 december 2011 20:14

Wat een leuk idee van jouw project! Ik zou het zelf ook eens moeten doen, maar dan met lippenstift, heb er veel te veel!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 december 2011 20:14

Wat leuk dat je dit doet met parfum zeg! Eigenlijk moet ik hier ook aan mee doen, ik zie wel even.. ^^)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 28 december 2011 20:17

MASCARA!
Ik heb echt VEEL TE VEEL mascara, ik heb nu eentje van bourjois, deze is niet open. Ik denk dat ik mijn maybeline mascara ga opmaken, en daarna begin met de andere mascara’s zodat ik alleen de bourjois mascara( en misschien nog 1 of 2 andere ) overhoud.

Goed plan! Als het me lukt ga ik misschien ook maar eens beginnen met parfums ik schat dat ik er ong. 15 heb. :love:
I Love parfum!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 december 2011 om 21:33:

We all love parfum! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 december 2011 20:18

Ik heb ook een te grote stash, maar vooral verzorginsproducten. Vooral de haarproducten passen allemaal niet meer..

Verder ruikt die burberry echt goddelijk!

[Beantwoorden]


Door Nannic op 28 december 2011 20:18

Leuk idee! Ik ben mijn parfums ook een beetje aan het opmaken (vooral oude) want ik wil nieuwe hihi :)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 28 december 2011 20:44

Goed idee van je! Met drie parfums gaat het nog wel, maar een blush opmaken? Pfoe, dat doe ik echt twee jaar over ofzo?! Ik vind het wel een leuk idee, ik denk dat het ook ga proberen ookal heb ik niet zo’n grote stash. Ik wil mijn collectie juist niet te groot hebben. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 11:11:

Haha, als het een blush is die je al veel gebruikt hebt, kan het wel!

[Beantwoorden]


Door Shelley op 28 december 2011 21:22

Ik heb serieus nog nooit een pan geraakt bij een oogschaduw dus ik denk dat ik mezelf de uitdaging geef om bij een oogschaduw de pan te raken en dat ik dan weer een mooi nieuw product mag kopen !

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 28 december 2011 21:36

ik maak mn parfum altijd eerst op voor ik nieuwe open maak

[Beantwoorden]


Door Chayennaaaaa op 28 december 2011 21:44

Ik doe mee !
Ik ben twaalf heb best veel make-up en wil juist weinig hebben. zodat ik kan kopen kopen kopen !
Dit ga ik opmaken.

Esensce Lipgloss in bubble babe
Docter van de hoog lotion oude colectie
Body butter van de bodyshop in cacoa
Le Misporty lipgloss in malibu beach
Vaseline lipbalsem in dat roze potje
Deo van vogeu in paradise
Therme scrub in lomi lomi
Mini douchegel therme
Labelo lipbalm velvet rose
Syos hairprotector

Zo ik moest echt goed nadenken wat ik op wou gaan maken
Srry vera maar the body shop spuliez koop ik nog wel want in januari hebben we bij de sale shop in de buurt 10 procent korting plus 10 euro srry en als ik naar de huishoud beurs ga koop ik ook spuliez maar dat is het enige wat ik doe
Bye xxxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 11:12:

Zo, dat is een hele lijst!

[Beantwoorden]

chayennaaaaa antwoordt op 29 december 2011 om 14:58:

:lol: i now maar anders kan ik niet kopen kopen kopen!

[Beantwoorden]


Door HELEN op 28 december 2011 22:02

Ik gebruik en heb niet veel make up, maar ik BLIJF maar bruine en rode lipsticks kopen.
En het ergste is dat ze allemaal op mekaar lijken, middenbruin, donkerrood, het liefst zonder glitters, met een beetje glans.

Ik doe het zo:
Een lipstick in iedere tas die ik heb, dan heb ik er altijd eentje bij me,
Eentje in mn etui.
In mn nachtkastje.
En in de badkamer liggen er een paar.

Opgelost ;D

[Beantwoorden]


Door xxfashionlove op 28 december 2011 22:27

ik doe dat met mijn labello’s haha.
mag er 3 hebben.
1 voor in mijn tas, 1 voor in mijn jaszak en 1 voor thuis.
succes!

[Beantwoorden]


Door Nanda op 28 december 2011 22:34

toevallig heb ik de afgelopen 2 maanden mijn douchegels en shampoos allemaal opgemaakt welke aangebroken waren. Nu heb ik alleen nog nieuwe flessen staan.
Ook wilde ik eerst bij the bodyshop de nieuwe bodybutters kopen terwijl hier nog minstens 10 potten staan. Heb dus geen nieuwe gekocht en ben nu alle dagen aan het smeren ipv dat het er gewoon maar staat.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 11:13:

Goedzo!

[Beantwoorden]


Door Sonja op 28 december 2011 22:53

Dat ga ik nu doen met mascara want ik heb ondertussen iets van 10 mascara’s die ik allemaal nog kan gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 28 december 2011 22:54

Goed idee om dat te doen :D x

[Beantwoorden]


Door Judith op 28 december 2011 23:17

Ik ga ook maar eens mijn parfums opmaken. Heb er alweer 2 bij gekocht terwijl mijn anderen nog niet eens op waren. Eerst die op voordat ik weer nieuwe koop.

[Beantwoorden]


Door carlien op 28 december 2011 23:33

Ik kende dit ‘project’ maar was gem even vergeten! Ik ga meedoen! Morgen eens ff mijn stash op de kop zetten en kijken wat er voor in aanmerking komt. Ik vind het een leuk begin van het nieuwe jaar…een mooi voornemen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 11:13:

Ben benieuwd… En inderdaad, een goed begin van 2012!

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 28 december 2011 23:35

Weet je dat ik maar één fles parfum heb staan en ik die niet eens op krijg? Het is mijn absolute favoriet en ik wil nooit meer een andere (Rock ’n Rose Couture van Valentino) dus ik hoop dat hij nog eeuwen ergens te koop blijft (al is hij verschrikkelijk moeilijk te krijgen), maar ik krijg die fles gewoon niet leeg. Ik draag ook lang niet iedere dag parfum, dus dat ga ik gewoon meer doen! Die geur blijft ook niet oneindig lang goed natuurlijk…

[Beantwoorden]


Door Cindy op 28 december 2011 23:48

gelukkig heb ik dit niet zo erg met make-up. en ik heb idd ook te veel parfum staan.. maar soms vindt ik het ene luchtje net iets lekkerder en de andere dag ben ik weer in voor de andere..
heb je ook iets voor oorbellen kopen… ik ben daar zo verslaaft aan elke keer als ik de stad in duik kan ik er niet uitkomen zonder een leuk paar oorbellen :o het is echt te erg geworden,terwijl ik sommige al niet meer eens draag, maar ik ze ook niet wil weg gooien!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 december 2011 23:48

Project 10 pan (of een variant erop) zou voor mij funest zijn. Ik hou namelijk niet van dingen op maken.

[Beantwoorden]


Door Rooooz op 29 december 2011 00:00

Door fien op 29 december 2011 01:32

ik moet ook een keertje zo’n project beginnen met mijnlipproducten. het is nodig.x,fien

[Beantwoorden]


Door fien op 29 december 2011 01:34

btw: welke parfum van tbs raadt je aan? ik wil er 1 kopen. :) x, fien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 december 2011 om 11:14:

Ik vind de White Musk parfums heerlijk :ja:

[Beantwoorden]


Door Suuuuuuuss op 29 december 2011 09:27

okee ik doe ook mee haha:),
alleen is het altijd zo lastig als ik voor al die makeup rekken sta en al die dingen zie die ik graag wil hebben ! ;o
ik ga mijn foundations opmaken, ik heb er wel 4 ofzo . en dan ga ik pas weer nieuwe kopen, ik hoop dat het lukt :D
xxxxxxxxxxxx mij .

[Beantwoorden]


Door Nicky op 29 december 2011 09:59

Ik doe dit eigenlijk altijd! Ik heb altijd maar een kleine stash. Ik hou ervan dat het zo overzichtelijk blijft! Maar ik vind dit wel een heel goed idee. Succes!

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 december 2011 10:13

Leuk idee! Succes : )

[Beantwoorden]


Door kaylee op 29 december 2011 10:28

haha goed idee, moet ik eigenlijk ook maar eens gaan doen met m’n parfum! (love)

[Beantwoorden]


Door Carmen op 29 december 2011 11:46

Wow haha succes! die zitten nog redelijk vol joh.

[Beantwoorden]


Door Linda op 29 december 2011 11:49

Burberry Brit is zo lekker! Gebruik m bijna dagelijks.

Ik zou dit eigenlijk moeten doen met nagellak, maar dan denk ik dat ik nog wel heel wat jaartjes bezig ben..

[Beantwoorden]


Door Mirte op 29 december 2011 12:49

Ja wat een goed idee! Ik heb op dit moment niet zo heel veel parfum, maar ik merk wel dat ik Touch van Burberry heel weinig gebruik opeens. Waarschijnlijk komt dat omdat ik net Heat heb gekregen haha. Maar dan zal ik Touch weer eens tevoorschijn halen :D

[Beantwoorden]


Door mara op 29 december 2011 12:50

Ik zou mijn lipbalsems graag op willen maken. Helaas heb ik waarschijnlijk een voedselallergie en daardoor gerirriteerde lippen. Dus voor alle nieuwe potjes wordt het uitdelen!

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 29 december 2011 13:04

Slim! Mijn parfumflesjes zijn helaas bijna allemaal op!

[Beantwoorden]


Door Malikaaa op 29 december 2011 13:36

Ik was al begonnen stiekem, ik had J’Adore van Dior (nu op),Britt van Burberry (nu ook op) en She van Armani.Toegevoegd om op te maken: Ultraviolet van Paco Rabanne & Be Delicious van DKNY ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 29 december 2011 13:50

Ik ben de afgelopen maanden al mijn begonnen/ teveel aan douchegels, shampoos & bodycrèmes aan het opmaken. Nog steeds één douchegel teveel in de douche, maar we raken er wel

[Beantwoorden]


Door Dier op 29 december 2011 14:34

Haha, leuk artikel!
Ik wou juist dat het bij mij niet zo snel op ging allemaal,
ben een grote fan van parfum en loop dus ook nooit zonder, haha.
uiteindelijk bewaar ik al die lege flesjes omdat ik ze zo leuk op m’n kastje vind staan!
Succes ermeee(:

[Beantwoorden]


Door Amanda op 29 december 2011 16:13

Ik heb dit zelf ook wel eens geprobeerd, maar ik vergat welke producten in mijn project 10 zaten haha. Succes vera!

[Beantwoorden]


Door sammy op 29 december 2011 17:19

ik doe dat ook met mijn DKNY be delicieus, ik had er een nog voor de helft vol en nog een helemaal vol dus ik ging een tijdje alleen maar die gebruiken en nu is ie bijna op ^^)

[Beantwoorden]


Door eefje op 29 december 2011 18:10

ik heb het zo bedacht ik heb 2 lipstcks lippenbalsem en 3 parfums
omgedoopt tot “” werk”” dus gebruik ik in het weekend iets anders ik heb een paar lippenstiften van mylene die ik dus op het werk op heb
omdat die al iets ouder is en sneller bederven dan andere merken
grtzz..

[Beantwoorden]


Door flooor. op 29 december 2011 19:40

ik heb ook een lichte parfumverslaving, ik heb gisteren een luchtje gezien voor de helft van de prijs. ik vind hem niet eens super pekker maar het gaat mij meer om de ‘kick’ dat je hem dan voor de helft hebt (wat jij zei in je shoplog). ik heb nu spijt dat ik hem niet gekocht heb, maar als ik hem gekocht had, had ik daar ook weer spijt van.. ik weet niet wat ik ermee aan moet haha.

<3!

[Beantwoorden]

flooor. antwoordt op 29 december 2011 om 19:41:

pekker moet natuurlijk lekker zijn ^^)

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 29 december 2011 21:15

Ik ga mijn foundation en dagcreme opmaken, al is dit wel erg lastig.
Mijn nieuwe dagcreme is namelijk al onderweg, dus dit wordt een echte challenge.
Ik wil ook al heel graag weer een nieuwe foundation, maar hier kan ik eerlijk gezegd nog wel even mee wachten.

[Beantwoorden]


Door Imke op 29 december 2011 21:30

Ik mag van mezelf geen makeup meer kopen tot ik volgend jaar ergens halverwege op vakantie ga. In andere landen kun je andere makeup merken kopen dus dan mag ik mezelf belonen met makeup. Nu maar hopen dat er niet teveel leuke LE’s komen. Die mag ik alleen kopen als het echt bijzonder is.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 december 2011 22:09

Haha ik heb gisteren een stuk of 10 nagellakjes weggegeven aan het vriendinnetje van m’n broertje :)

[Beantwoorden]


Door Marleen op 30 december 2011 10:19

ja goed idee!

ga het ook doen maar dan met Oogschaduws.

[Beantwoorden]


Door Claire op 30 december 2011 14:58

ik had tot begin dit jaar el parfums maar dan vodn ik het zonde om te gebruiken ant het ziet er zo leuk uit al die flesjes en het is best duur maar nu draga ik gewoon iedere dag een parfum en dat wissel ik veel af(ik heb 7 parfums) zodat ze niet alte snel opgaan

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 december 2011 15:33

dit ga ik zeker uitproberen ik ben op dit moment op bezoek bij mijn vader, ik woon daar niet mijn ouders zijn gescheiden dus als ik weer bij mijn moeder ben ga ik zeker min. 3 producten nemen. En dan zet ik nog wel een x een comment neer.

[Beantwoorden]


Door Claudia op 30 december 2011 19:15

Ik was een paar weken geleden al begonnen met me lipglosses opmaken, ik probeer tot dat ik er 2 à 3 op heb gemaakt, niets te kopen :yes: p.s. ik heb die parfum van Kate Moss ook :kiss:

[Beantwoorden]


Door Jo-ann op 1 januari 2012 16:57

Heel toevallig! Ik ben ook bezig met het opmaken van Parfum voor ik een nieuwe mag kopen. Ik ben Hugo Boss – Orange, Replay -..? (die zogenaamd reactiveerd met water..) en Playboy – play it spicy aan het opmaken.

[Beantwoorden]


Door Eline op 7 januari 2012 13:43

je zou de parfum ook gewoon elke dag op je spuiten en iets in je kamer spuiten, als je slaapt iets op je kussen, is dat een idee? :idee: :cool:

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 24 januari 2012 15:31

[…] have sinned! Ik zou eerst drie parfums opmaken voordat ik een nieuwe mocht kopen, zoals je hier hebt kunnen lezen. Maar het ging zo tergend […]