Nieuwe Lush producten #1

Alsof het assortiment nog niet uitgebreid genoeg was heeft Lush 16 nieuwe producten gelanceerd. Voor degenen die de kerstproducten nu al zat zijn, of gewoon willen weten voor wat voor producten ze nu nog meer Lush kunnen bezoeken, ga ik vandaag een aantal van de nieuwe lekkerheden laten zien. Ik heb weer gebadderd, gesmeerd, geroken en gestoomd; het is tijd voor de reviews!

Photobucket

Photobucket
Macarons zijn lekker om te eten, maar deze macaronvormige Bubble Bars zijn heerlijk voor in bad. Bubbleroons heten de jummy bruisballen, die in 3 vrolijke kleuren komen waarvan ik er 2 heb. Ze hebben een basis van sheaboter en kokosolie, en een crème hart. Hierdoor zijn ze lekker vochtinbrengend voor de huid.

Photobucket

Bubbleroon Bubble Bar Rose Jam is een super schattige roze bubble bar die heerlijk naar rozen ruikt. In de bar zit rozenolie gebaseerd op Turks recept voor rozenjam. Afgemaakt met een vleugje citroen en Egyptische geraniumolie zal je als een zacht roosje uit bad komen.

Bubbleroon Bubble Bar Green ruikt als een zomers groen en fris weiland. Als extra is er nog een beetje sinaasapple, jeneverbes en limoen aan toegevoegd.

Allebei de Bubble Bars zijn super groot en schuimen waanzinnig. Ook geuren ze heerlijk en blijft de geur van de bar na gebadderd te hebben nog goed op je huid zitten. Vochtinbrengend zijn ze zeker, mijn huid voelde na gebruik van de bars heerlijk zacht en gevoed aan. Een bad met een Bubbleroon is een fijne ontspanning.

Een Bubbleroon Bubble Bar kost €5,95 per stuk.

Photobucket

Photobucket
Ik vond hem bijna te mooi om te gebruiken, deze Phoenix Rising Bath Ballistic. Toen ik hoorde dat onder andere Angelina Jolie en Sarah Jessica Parker fan waren van de Bath Ballistics, gooide ik die van mij toch ook maar in het water.

De bruisbal bruist als een glas champagne en is dankzij ingrediënten als shea boter, cacaoboter en jojoba-olie heerlijk voedend en maakt hij de huid perfect zacht. Ook zitten er exotische essentiële oliën van fruit en kruiden (zoals sinaasappel en kaneel) in de bruisbal waardoor zowel lichaam als geest gereinigd worden.

Een Phoenix Rising Bath Ballistic kost €5,95 per stuk.

Photobucket
De Steamer Tabs zijn gemaakt om je huid te reinigen en je humeur een opkikker te geven. Laat een tab oplossen in heet water, 10 minuutjes met je gezicht boven de kom en een handdoek over je hoofd stomen, en je gezicht is daarna heerlijk gereinigd.

Ik heb de Dream Steam Steamer Tab, die dezelfde mix van oliën als de Lush’ Dream Cream bevat. In de tab zit Tea Tre olie, rose absolute, lavendel en kamillie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid ontdaan wordt van bacteriën, maar ook gekalmeerd wordt en jij ontspannen raakt. De geur is niet helemaal naar mijn smaak, en stomen is toch ook niet het meest fijne klusje. Desondanks voelde mijn huid na gestoomd te hebben met de Steamer Tab zacht aan. Handig: na gebruik kun je het water nog een week in de koelkast bewaren en dagelijks gebruiken als gezichtstoner.

De Dream Steam Steamer Tab kost €2,95 per stuk.

Photobucket

Photobucket
Een lipbalsem met koffiegeur, dat is de Latte Lip Tint. Verpakt in een klein tinnetje, zit een balsem die je lippen naar Fairtrade koffie laat ruiken en ze een gebronsd kleurtje aanmeet.

Photobucket

Photobucket
De Latte Lip tint Laat vooral veel kleur achter, echt voedend vind ik de Lip Tints van Lush niet. De bronskleur is niet mijn smaak, maar ik denk dat hij bij meiden en vrouwen met een donkerdere huidskleur mooier zal staan. De geur vind ik wel lekker, deze ruikt sterk naar koffie.

Een Latte Lip Tint kost €9,25 per stuk.

Photobucket
Heerlijk vind ik de bruisballen, zowel de Bubbleroons als de Bath Ballistic. Van stomen ben ik dan niet zo’n fan, net als bronskleurige lip balsem. Maar smaken verschillen! Ik hoor graag wat jullie van deze nieuwe producten vinden. Er komen nog meer reviews aan in deel 2, met onder andere een body conditioner en een droogshampoo. Stay tuned…

Benieuwd naar de kerst producten? Lees daarvan hier en hier mijn reviews.

Een deel van de collectie is sinds november bij Lush te koop, het andere deel zal eind december 2011 in de winkels liggen.


Reacties

Door Steffi op 9 december 2011 10:09

Sorry, eerst eventjes de spellingnazi uithangen:
– gebaseerd op, niet gebasseerd
– sinaasappel, niet sinaasapple
– Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid ontdaan wordt, niet worden

Dat gezegd zijnde, vind ik de nieuwe producten er veelbelovend uitzien! Ben vooral benieuwd naar de Bubbleroon Bars en die Steamer Tabs.

[Beantwoorden]

Michelle antwoordt op 9 december 2011 om 11:28:

Er staat ook nog ‘je kan het in de koelkast gebruiken’.. moet waarschijnlijk bewaren zijn? :p

Maar on topic; hebbenhebbenhebben!!

[Beantwoorden]

Elien antwoordt op 9 december 2011 om 13:21:

Dat gezegd zijnde, moet zijn: dat gezegd hebbende! Hihi ;) Leuke review, ik wil de Phoenix rising bath!

[Beantwoorden]

Veerle antwoordt op 9 december 2011 om 15:02:

‘dat gezegd zijnde’ is wat men ook wel noemt een foutive contaminatie… de correcte vorm is dus ‘dat gezegd hebbende’. Ik bedoel dit echt niet lullig naar jou toe, echt. Oh en ik denk eigenlijk dat Vera ook wel weet hoe je sinaasappel schrijft, als je meerdere artikelen per dag schrijft maak je wel eens een typefout…toch?

[Beantwoorden]

Jorieke antwoordt op 9 december 2011 om 15:55:

@Steffi

Nou, jij vergeet anders ook een aantal keer een punt te plaatsen of er ‘ik’ neer te zetten.
Niemand is perfect.

Ik zou trouwens graag eens die steamer tabs willen uitproberen;
ze klinken heel fijn!

[Beantwoorden]

Avery antwoordt op 9 december 2011 om 18:16:

Ik denk niet dat Steffi vervelend wil zijn en dus al die foutjes eruit haalt, ik denk eerder dat ze Vera wil helpen met het beter maken van die artikelen :) en dat S. zelf niet perfect typt, maakt niet uit, want het is een comment. Maar als je iemands spellingsfouten in een artikel even aanwijst, vindt ik dat wel zo aardig, zo’n artikel blijft voor eeuwig op je blog staan en met weinig spellingsfouten wordt je ook sneller serieus genomen.

Ik ben trouwens een ramp op het gebied van spelling, maar irriteer me soms wel als er veel fouten in een artikel zitten (:

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 15 december 2011 om 14:41:

ben jij docent Nederlands ofzo? doe eens even normaal! Zij schrijft super goede reviews, laat haar gewoon lekker, WIJ snappen heus wel wat ze bedoeld hoor, je moet niet de betweter gaan uithangen, dat is ECHT niet nodig

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 december 2011 10:44

de liptint lijkt me echt heerlijk ^^ Phoenix Rising Bath Ballistic ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 9 december 2011 10:57

Wauw, wat een mooie producten! Die lipgloss ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Isaaa op 9 december 2011 11:14

Hee Vera! Wauw die Bubbleroon Bubble Bar lijkt me heerlijk… ik zou alleen niet weten waar je het merk lush koopt? :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2011 om 11:54:

In de winkels van Lush en in de webshop! http://www.lush.nl/

[Beantwoorden]


Door Samantha op 9 december 2011 11:19

Oeh, ik vind Lush altijd zo leuk om naar te kijken! Het ziet er heerlijk uit ^_^

[Beantwoorden]


Door Jorna op 9 december 2011 11:28

Die Phoenix Rishing balistic… So so pretty! <3 Mooie goodies weer van LUSH!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 9 december 2011 11:54

Hmm lijken me echt heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 9 december 2011 12:54

Wat een aparte kleur liptint. Die geur lijkt me wel lekker!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 9 december 2011 13:38

Ik vind veel producten hiervan ook echt heerlijk! De Ro’s Argan bodyconditioner en British Nanny zijn ook favorieten hier. Ben benieuwd wat jij daarvan vindt? ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2011 om 18:01:

De British Nanny heb ik niet, Ro’s Argan Bodyconditioner wel!

[Beantwoorden]


Door Amber op 9 december 2011 13:47

Ik heb een aantal Steamer Tabs en ik vind ze echt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Paola op 9 december 2011 13:50

Leuke producten, vooral de liptint!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 december 2011 13:51

Helaas heb ik geen bad dus de meeste van deze producten heb ik niks aan en die liptint vind ik ook niet zo mooi. Ik ben benieuwd of er nieuwe doucheproducten zijn.

[Beantwoorden]


Door Maud op 9 december 2011 14:02

Ah die Bubble Bars lijken me heerlijk! Door Lush vind ik het altijd nog tien keer erger om geen eigen bad ter beschikking te hebben. Ik ben heel benieuwd naar de droog-shampoo.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2011 om 18:02:

Snap ik! maar ik zal je vertellen, ik heb een bad en zit er bijna nooit in… Alleen wanneer ik ziek/verkouden ben of bruisballen (zoals nu) moet testen.

[Beantwoorden]


Door charile op 9 december 2011 14:20

Leuke producten, klinken fijn :D
x

[Beantwoorden]


Door Esmay op 9 december 2011 14:26

Die liptint vind ik het minst mooi van deze review!
Die bubbleroons (?) en die bubblistic (?) vind ik wel superleuk :D! Helaas dat ik geen bad heb :(

[Beantwoorden]


Door Sharon op 9 december 2011 14:28

Hmm klinkt goed xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 december 2011 14:39

Helaas zit er geen lush in de buurt, en de prijzen zijn ook niet echt een koopje.. Maar ze zijn het zeker waard geloof ik!

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 9 december 2011 14:53

ziet er allemaal zo leuk uit :D!!!

[Beantwoorden]


Door Lovethatmakeup op 9 december 2011 14:56

ziet er allemaal mooi glitterig uit!

[Beantwoorden]


Door Eva op 9 december 2011 15:24

kan je die bars meerdere keren gebruiken, en zo ja, hoevaak?
anders vind ik het best wel duur, net zoals die bruisbal…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2011 om 18:02:

Je zou ze door 2-en kunnen delen :)

[Beantwoorden]


Door Danique op 9 december 2011 15:25

Wat een prachtige producten, en wauw die Phoenix Rising Bath Ballistic ziet er echt prachtig uit, dat kleurtje!!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 december 2011 15:56

Mooie lush producten!
En Phoenix Rising Bath Ballistic is echt supermooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 9 december 2011 16:33

Lush, ik hou van je.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 december 2011 om 18:02:

haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 9 december 2011 17:04

Zien er uit als mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 9 december 2011 18:51

Phoenix Rising Bath Ballistic ziet er echt heel gaaf uit! Wow wat een pigmentatie bij de liptint zeg, ik vind hem wel mooi. Wat een leuke dingen allemaal zeg. Ben vooral benieuwd naar de droogshampoo.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 9 december 2011 19:38

Aahhhhh waarom heb ik nou geen bad in dit huis?! Ik wil ook eens met zo’n heerlijke bar of bruisbal in bad gaan!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 9 december 2011 20:39

Mooie producten =D x

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 9 december 2011 21:50

Ik ben vast niet de enige die hier een enorm ”hebbenhebbenhebben-gevoel” van krijgt..

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 10 december 2011 01:28

De Phoenix Rising Bath Ballistic ziet er echt prachtig uit, zou hem alleen al meenemen omdat hij er gorgeous uitziet. :’) Oh, slecht slecht slecht. Mooie producten van Lush, ben benieuwd hoe ze ruiken. :)

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 10 december 2011 10:00

[…] badkamer is weer gevuld met een heleboel deLushious nieuwe producten, waarvan jullie er gister al een aantal zagen. Vandaag is het tijd voor de tweede en laatste review met een roosgeurige body […]


Door Jill op 10 december 2011 11:40

die phoenix rising ball is echt heeel mooi met die gouden glans/glitter!
leuke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door Tedje op 10 december 2011 15:40

Het ziet er echt gorgeous uit!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 10 december 2011 18:00

De Latte lip tint is mooi! (love)

[Beantwoorden]


Door Isha op 10 december 2011 20:24

Natuurlijk gaan er wel producten weg om plaats te maken voor de nieuwe. Anders zou het assortiment oneindig zijn.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 10 december 2011 20:33

Wat word ik toch blij van mooie producten als deze! Ik ben vooral groot fan van Phoenix Rising en de roze macaron, die ruiken heerlijk en voeden mijn winterse huidje ook nog lekker. In de Latte liptint ben ik zelf een beetje teleurgesteld, ik had iets meer verzorging verwacht van een Lush lippenbalsem, maar misschien stel ik ook gewoon wel hele hoge eisen. Mooie review Vera! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 december 2011 19:18

Ik ben echt benieuwd naar die Bubbleroons en die Phoenix bath ballistic!

[Beantwoorden]