Mijn producten in de badkamer

Wanneer het kouder is sta ik graag wat langer onder de douche me in te zepen met een aardbeien shower gel of Lush’ Snow Fairy en wanneer ik daar klaar ben smeer ik me (vooral mijn winter penen, ehh benen) goed in met een lekkere body butter. Ben je benieuwd wat ik nog meer gebruik en welke shampoo’s, gels, zeepjes en lotions er in hier in de badkamer staan? Kijk dan onderstaande video. Enjoy!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Welke producten staan er bij jou in de badkamer en gebruik je graag?


Reacties

Door Nynke-Boudien op 1 december 2011 11:11

Leuke spulletjes en ik word heel erg hebberig van al die Lush goodies!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 december 2011 11:13

Wow wat een boel douche spullen! Maar wel gave badkamer stash. Ennuh die zeepjes, kun je die wel zo in je douche bewaren ivm vocht enzo? Zijn ze dan niet minder lang houdbaar en gaan ze dan niet sneller op omdat ze dan langzaam smelten?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:17:

Weet ik niet, maar ik ga ze niet buiten de douche bewaren want dat is ook weer zo onhandig (A)

[Beantwoorden]


Door ValleyDollEva op 1 december 2011 11:26

Leuke producten !

[Beantwoorden]


Door Aranka op 1 december 2011 11:33

Jullie hebben echt een prachtige mooie badkamer! En dat rijtje met producten op het muurtje, wauw! Je gebruikt echt lekkere dingetje, ik ben op dit moment ook helemaal weg van de aardbeien zeep van TBS, ik heb zo een 900 ml fles er staan :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:17:

Thanks! ben ook heel blij met onze badkamer, hij is ook gewoon heel fijn en ruim ^^)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 1 december 2011 11:35

Leuk filmpje weer! Ben ik dus niet de enige die zo achterlijk veel douche-spulletjes heeft :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:18:

Haha, dat ben je zeker niet!

[Beantwoorden]


Door Germa op 1 december 2011 11:36

Zo lekker veel!! haha Lush producten ben ik ook fan van. De Vitamino masker van Loreal heb ik ook uit de glossybox, vind hem erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 december 2011 11:46

Oeeh lekkere spulletjes!
Ik heb ook gliss kur, maar zo’n gevoelige hoofdhuid. Dus ik ga er maar niet aan beginnen.
Guhl heeft trouwens een lekkere shampoo voor gevoelige hoofdhuid (een lichtgroene is het) met witte thee & watermunt. En van neutral is ook shampoo, die kan ook heel goed. Die zijn wat meer budgetproof haha. Misschien een tip voor de tijd dat je even geen gewone shampoo kunt gebruiken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:18:

Fijne tips, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Inner Of Beauty op 1 december 2011 12:09

Leuk filmpje en spulletjes :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 december 2011 12:16

Mooie badkamer hebben jullie, zeg! Ik gebruik ook al jaren een Kérastase shampoo en masker, zijn erg prettig. Verder ben ik op dit moment dol op de The Beauty Bakery Coco Vanilla Fluffy Sorbet Scrub, mmmm!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:18:

Hmm, vanille. Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 1 december 2011 12:21

Oeh, leuke spulletjes! Ik vind dat je een hele mooie badkamer hebt :-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 december 2011 12:46

veel producten! :) maar zit er wel een deur in die douche? het reikt ook niet tot het plafond, is dat niet ontzettend koud als je staat te douchen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:21:

Nee joh, we hebben vloer verwarming en door de warmte van het water wordt de badkamer ook snel genoeg warm.

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 1 december 2011 om 13:36:

oke! maar er zit dus geen deur in?

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 1 december 2011 12:47

Ah wat leuk, je hebt echt een mooie badkamer, met dat hoekje met de douche enzo! En wow die hele rij shampoo!

[Beantwoorden]


Door jessica op 1 december 2011 12:48

Mooie badkamer en een leuk filmpje^^
@Offtopic: Waarom heb je niet meegedaan aan de battle van Serena? Erg jammer en onprofessioneel eigenlijk. Ben volgens mij niet de enige die deze mening deelt. Te druk of geen zin?
Je gaat niet naar school, je blogt fulltime maar verder heb je geen huishouden aangezien je thuis woont! Dus geen tijd komt
niet geloofwaardig over. Sorry dit is mijn mening.

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 1 december 2011 om 13:07:

Het is jammer, maar ze heeft er vast een goede reden voor!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:20:

Jessica, ik vind je reactie nogal beledigend. Je weet helemaal niet wat er in mijn leven afspeelt dus hoe kan jij zeggen of ik het te druk heb?

Ik heb het al uitgelegd in de blog van gister (in één van de reacties) Het is niet zo dat ik geen zin heb. Ik vind het ook heel jammer maar ik moet deze week een boel filmpjes opnemen voor een item op tv waar ik heel druk mee ben.

Dat wist ik nog niet toen ik me opgaf, het gebeurde op het laatste moment. Ik kan het goed met Serena vinden hoor, en vind het dan ook jammer. Filmpjes kosten de meeste tijd en die heb ik gewoon niet.

[Beantwoorden]

jessica antwoordt op 1 december 2011 om 13:29:

Sorry zie niet in waar ik beledigend bent, ik noem slechts feiten op? Dit is toch waar jij je geld in verdiend? Je hebt je site geprofessionaliseerd, je staat ingeschreven als bedrijf toch? Allemaal feiten lijkt me! Je wist het een week lang al, dit is gewoon een kwestie/combinatie van slecht plannen en inderdaad geen zin. Laat het een leerpunt voor jezelf zijn.
Als je ergens voor inzet, en de ander rekent erop kan je wat de reden ook is nooit zomaar afzeggen. Dat is gewoonweg niet professioneel en het is zeker niet netjes voor Serena. Zij rekende op jou. Dat jij een agendaprobleem had, prima jou probleem en niet die van Serena. Dan had je het hoe dan ook kunnen oplossen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 14:23:

Ja, dat klopt. Ik sta ingeschreven bij KvK, dit is mijn bedrijf etc. Maar dan kan jij toch niet oordelen of ik het druk heb of niet? Je weet toch niet wat ik dagelijks doe?

Bovendien wist ik het niet een week lang, ik wist het zondag pas toen ik op Serena haar site las. Het ding voor tv kreeg ik pas last-minute te horen. Je kan veel plannen, maar niet alles. Ik heb absoluut geen agenda probleem, en -nogmaals- daar kan jij niet over oordelen.

jessica antwoordt op 1 december 2011 om 16:45:

”Het ding voor tv kreeg ik pas last-minute te horen”
”ik wist het zondag pas toen ik op Serena haar site las.”

Dubbelzinnig? Als je die ding voor TV pas last minute te horen kreeg dan strookt het niet met het feit dat je het zondag las op der website.
Verder ben je een behoorlijke twitteraar dus dat is allemaal an public ;-) wij je bezoeksters, degene die ook je twitter volgen, zijn dus redelijk goed op de hoogte wat jij allemaal doet op een dag. Sorry wil niet truttig/irritant overkomen maar het is gewoon niet geloofwaardig. Dat doet afbreuk aan je imago/website. Verder oordeel ik niet maar is het alleen maar mijn zienswijze.
Zie het als een leermomentje voorjezelf in plaats van je fort te verdedigen.

Karlijn antwoordt op 4 december 2011 om 20:01:

Jessica wat is dit kinderachtig opmerking.
Jij kan toch niet zien wat wat zei allemaal moet doen voor haar site en andere dingen.
je doet net of je een of andere baas van haar bent, Vera weet zelf wel als ze iets fout doet en die denkt daar ook echt wel overna.

Echt kinderachtige opmerking van je, en ja het is jou mening ;).

Anika antwoordt op 1 december 2011 om 14:39:

Laat het gewoon, zo erg is het toch ook niet..
En ik geloof niet dat jij nooit iets hebt afgezegd.

Kim antwoordt op 1 december 2011 om 16:51:

Lol ik moet dit toch echt even kwijt @ Jessica: Je kan echt geen mening vormen over iets waar je maar de helft van weet. Dat is gewoon vooroordelen. Daarbij wat boeit jou dit eigenlijk? Dit is jou probleem toch helemaal niet. En er kan zomaar ineens iets tussen komen waar je helemaal niks aan kan doen.

Astrid antwoordt op 1 december 2011 om 18:00:

Wat wil je er aan doen Jessica, soms zit iemands agenda vol en kan je iets er niet meer bij doen. Vera heeft een keuze gemaakt en daar heeft ze goede redenen voor dus als je er niet mee kan leven negeer het dan en gaan verder met jouw niet drukke leven.

xx Astrid

ijsje antwoordt op 1 december 2011 om 21:13:

agree.

sanne antwoordt op 1 december 2011 om 15:54:

waarom zeg je steeds hetzelfde? je zegt steeds: ‘Dat wist … gewoon niet.’ kijk maar in je vorige reactie

[Beantwoorden]

lucyluce antwoordt op 1 december 2011 om 23:17:

Jessica, ik vind je meer dan irritant.
Vera is ons geen verantwoording schuldig, en zeker niet aan zo’n brutaal iemand als jij. Het is háár bedrijf. Zelfs al had ze er gewoon lekker ff geen zin in, mag ze dat zelf weten. En als jouw dat toevallig niet bevalt, heb je pech.
Vera, je hoeft je echt niet te verdedigen. Jou ”kennende” had je er vast een goede reden voor! Het is jammer dat mensen gelijk zo achterdochtig gaan doen…:(

Kim antwoordt op 2 december 2011 om 06:52:

Ah, deze Jessica was volgens mij gister ook al aan het opruiien op Beautylab.
Wat ik geweldig aan het hele verhaal vind, is dat Jessica blijkbaar zoveel tijd over heeft in haar blijkbaar teleurstellende saaie leventje, dat ze complete analyses op het hele battle-verhaal kan loslaten. Ik zit hier echt met lol haar reacties te lezen. Meisje, grow up!
Vera, niks aan te doen van de battle! Soms lopen dingen zo.


Door Desirée op 1 december 2011 12:51

Mooie badkamer en fijne spulletjes ^^

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 december 2011 13:02

Leuke video zeg! Ik heb het liefst niet te veel producten in de badkamer maar dit is ook wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door knoopje op 1 december 2011 13:05

Ik vind het ook heel erg jammer en ik had ook wel anders verwacht, maar je weet natuurlijk niet waarom er precies is afgezegd.
Je kunt niet in de agenda of het leven van een ander kijken (ook al lijkt dat misschien wel zo omdat je iemand via internet ‘kent’) en daar op zo’n manier over oordelen vind ik.
Ik vind het eerlijk gezegd ook niet zo professioneel overkomen, en vooral vervelend voor Serena, maar ik hoop/denk dat Vera er echt wel een goede reden voor had. (al weet ik dat natuurlijk ook helemaal niet)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:21:

“Het is niet zo dat ik geen zin heb. Ik vind het ook heel jammer maar ik moet deze week een boel filmpjes opnemen voor een item op tv waar ik heel druk mee ben.

Dat wist ik nog niet toen ik me opgaf, het gebeurde op het laatste moment. Ik kan het goed met Serena vinden hoor, en vind het dan ook jammer. Filmpjes kosten de meeste tijd en die heb ik gewoon niet.”

[Beantwoorden]

knoopje antwoordt op 1 december 2011 om 13:33:

Mijn vorige comment was trouwens een reactie op die van Jessica! Daar is iets misgegaan.
Ik snap dat dingen soms gewoon niet lukken, wat ik wilde zeggen is dat ik het gewoon zonde vond en dat het jammer is dat het in dit geval niet alleen op jouw eigen blog effect heeft, maar ook op die van een ander. Maar ja, soms is het gewoon overmacht

Het is toch alleen maar goed als mensen het jammer vinden? In plaats van dat het ze niets kan schelen ;)

[Beantwoorden]


Door Nanda op 1 december 2011 13:08

:wtf: Ik zie nu pas je plaatje van de meneer in bad! Ik denk… hey die voeten aan de andere kant die kloppen niet. Is het een stelletje die aan het doen is wat ik denk dat ze aan het doen zijn? :lol:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 13:22:

HuH OMG! dat had ik helemaal niet gezien!!! Ik haal snel de afbeelding weg.

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 1 december 2011 om 13:25:

whahahaha kan gebeuren!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 1 december 2011 13:12

Leuk filmpje!

Bij ons in de badkamer staan vooral veel producten van Guhl shampoo en conditioner rijke voeding (ruikt naar rozen echt heerlijk!!!), bodycrémes/bodybutters van Lancome en Dove!

Dat zijn mijn favoriete bodyproducten en shampoo:)!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 1 december 2011 13:21

Leuk filmpje hoor! Het lijkt me leuk weer eens je moeder’s stash te zien! Even kijken of zij net zoveel heeft als mijn moeder ;)

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 1 december 2011 13:28

superleuk!

[Beantwoorden]


Door babkeeeh op 1 december 2011 13:33

hahahhahahhahhaha dat plaatje van die badkamer meneer :lol:
jaa, ik wil eigenlijk ook wel je moeders stash zien?
en je nagelproducten exlusief nagellak.
en je haar prodcuten.
en je schoenen.
en je klerenkast ;p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 14:23:

Haha ja shiiiips, ik kom daar net achter en de afbeelding wil maar niet weg!

[Beantwoorden]

Anika antwoordt op 1 december 2011 om 14:43:

Badkamer meneer? Waar. xD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:07:

Haha, het plaatje van de video!

Nanda antwoordt op 2 december 2011 om 10:25:

Je hebt m keurig geshopt hoor :lol:


Door Ariane op 1 december 2011 13:51

Fijn! Wij hebben geen ‘bijzondere’ dingen in de badkamer staan. Mijn moeder koopt altijd gewone douchegel en verder heb ik ook niet de sterke behoefte om naar Lush te gaan om iets extra’s te kopen.

[Beantwoorden]


Door Malou op 1 december 2011 13:52

Leuk filmpje Vera! En wow wat een mooie badkamer. Ik woon ook in Arnhem trouwens, dus ik herken steeds dingen op je blog (winkels, kappers, plekken) dat is leuk zeg : D En ook handig als je tips geeft want dan weet ik gelijk waar ik iets kan vinden/kopen.
(Beauty)blogs volgen is echt iets wat ik de laatste tijd (een paar maanden) pas doe en ik vind het zo leuk! Ben blij dat deze nu ook in mijn vaste rijtje staat (ik volg er zes momenteel, haha)
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 14:24:

Hee, leuk! ^^) Als je nog vragen hebt mag je ze altijd stellen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 december 2011 14:21

leuk filmpje! Ik was voor het favoriete Sleek producten filmpje, maar deze is natuurlijk ook super!;)

[Beantwoorden]

Lotte antwoordt op 1 december 2011 om 14:26:

Ohjah, wat je trouwens ook kan gebruiken is Neutral shampoo, want ik heb ook last van jeukende hoofdhuid en ik gebruik nu Neutral shampoo en dat werkt echt heel erg goed! Je kan ook Zarqa shampoo gebruiken maar die is wel 15 euries!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:07:

Goede tips, dankje!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 1 december 2011 14:30

Volgens mij is douchen voor jou echt een feest met de keuze uit al die heerlijke producten in de badkamer. Vooral al die zeepjes van Lush, The Beauty Bakery, butters van TBS, hmmm alles lijkt mij heel erg fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 1 december 2011 14:46

Wat leuk om zoveel lievelingsproducten van mezelf voorbij te zien komen! Ik ben zelf ook momenteel heel erg in to Snowfairy en vind het heerlijk om me daarna lekker in te smeren met een van de massagebars van Lush. Deze kan ik je zeker aanraden voor je droge winterbenen, geweldige hydratatie, heerlijke geuren én geen plakkerig gevoel!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 december 2011 15:01

erg leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Dees op 1 december 2011 15:48

geweldig al die lush spullies, ik wil ze ook zoooo graag,
alleen echt jammer dat ze die niet bij ons in de buurt hebben
trouwens,
het lijkt me super om een keer je schoenenstash te zien!

[Beantwoorden]


Door Anke op 1 december 2011 15:51

sorry als het al eerder is gevraagd, maar hoe weet je of je allergisch bent voor een shampoo. Ik weet dat het komt als je de shampoo te lang gebruikt maar wat gebeurt er dan?
X

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 1 december 2011 om 16:00:

jeuk, roos, puistjes etc. op je hoofdhuid.

[Beantwoorden]

Anke antwoordt op 1 december 2011 om 16:56:

Dankjewel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:08:

Precies wat Nanda zegt! Irritatie van de hoofdhuid in verschillende vormen.

[Beantwoorden]


Door charile op 1 december 2011 15:54

Super leuk om te zien! Wat een mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 december 2011 16:03

Jouw badkamer is mega vergeleken met die ik thuis heb… Maar ja dat maakt niet uit
<3

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 december 2011 16:03

Wat leuk om te zien! Jullie hebben echt een mooie badkamer, zo met die inloopdouche. Ziet er heel mooi uit! Fijne producten gebruik je ook, ik ben ook fan van de body producten van The Body Shop.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:08:

Ben ook echt blij met onze badkamer, hij is heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 1 december 2011 16:14

ik denk dat je allergisch bent voor de dove conditioner

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 december 2011 16:20

Oh wat hebben jullie een prachtige badkamer, en wat een heerlijke producten (:

[Beantwoorden]


Door Fien op 1 december 2011 16:26

Ik zou wel een keer in jouw douche willen douchen(A) Met al die lekkere spullen! Zoo, dat heb ik niet thuis, lekker man! Heerlijk met al die zepen en douche gels<3
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:08:

Mag wel een keer hoor! ;-)

[Beantwoorden]


Door emmaly op 1 december 2011 16:55

al die zeepjes (love)

[Beantwoorden]


Door aline op 1 december 2011 17:13

Hoe merk je dat dan als je allergisch bent voor shampoo’s en conditioners enzo???
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 19:09:

Irritatie op de hoofdhuid, jeukerig, rood, schilfertjes etc.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 1 december 2011 17:56

Ik ben ook allergisch voor veel shampoo’s, bij mij werkt neutral heel goed daar zitten geen kleur en geurstoffen in. Hij ruikt een beetje vreemd maar hij werkt echt heel goed. Hij kost volgens mij iets van 4 euro, dat is dus wel wat goedkoper dan die shampoo die jij gebruikt. Succes!

xx Astrid

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 1 december 2011 18:19

Leuk gemaakt, en om te weten wat jij in je badkamer hebt staan :)

xx-Dieuwzz

[Beantwoorden]


Door Laura op 1 december 2011 18:37

Leuk filmpje, wat heb je toch een heerlijke spulletjes!

[Beantwoorden]


Door patricia25 op 1 december 2011 19:22

hoi Vera,
Ik heb ook last van allergische reacties op shampoo en ik kan ook
tegen dr. organic producten van de tuinen. Heb je die al eens geprobeerd? of anders yes too carrot? zit ook geen bende in en een stuk goedkoper van kerastase!!
liefs patries

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 20:06:

Yes To Carrots wel, daar reageerde mijn hoofdhuid ook niet goed op helaas. Maar naar Dr. Organic zal ik eens kijken. Thanks!

[Beantwoorden]


Door Christel op 1 december 2011 19:27

Heerlijk zo’n ruime badkamer. Leuk filmpje.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 1 december 2011 19:45

Jeetje wat lig je ineens onder vuur!! ;-) haha. Waar maken mensen zich toch druk om!! Pffff.. ;-)

Meid, twijfel niet aan jezelf! Je bent een topper! ;)

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 1 december 2011 19:54

Ik wil trouwen met jouw douche

[Beantwoorden]


Door Evelien op 1 december 2011 20:48

Hoi vera,
Super leuk filmpje, ik heb een idee voor een eventueel volgend filmpje; (kerst)gala ooglook en haar en kleding? Aangezien er voor meeste scholen binnen nu en 2 weken een gala is. Groetjes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 1 december 2011 om 20:58:

Kerstlook ga ik doen!

[Beantwoorden]


Door anouk op 1 december 2011 21:28

Door dintie op 1 december 2011 21:32

Die KERASTASE SHAMPOO heb ik ook. Weet je dat je deze per se in combinatie moet gebruiken met de conditioner?! Die sluit je haarschubben namelijk. Bij mijn HAIRMAX kapper kreeg ik een poos terug monstertjes mee van allerlei kerastase shampoos, om zo de goede shampoo te vinden. Bij die groene lijn werd gezegd dat je de shampoo en conditioner dus echt in combi MOET gebruiken.

Wil jij zeggen dat dit flauwekul is?? Ik merk wel dat alleen met de shampoo wassen niet goed genoeg is voor me. Die conditioner is zooooo verrukkelijk. Het mijn haar van donker (geverfd) naar blond/grijs/assig laten kleuren, wat mijn haar een opdonder heeft gegeven. Achja niet erg,… heb vrij kort haar.

[Beantwoorden]


Door Ris op 1 december 2011 21:33

Hoe geweldig is die douche! Na dit filmpje had ik echt de neiging om uitgebreid te gaan douchen of badderen met mn hele stash. (A)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 december 2011 21:57

Leuk filmpje, heerlijke producten heb je staan in de badkamer :D

[Beantwoorden]


Door lucyluce op 1 december 2011 23:20

Hee Vera!
Volgens mij heb ik de zelfs creme als jij op recept hihi
x

[Beantwoorden]

lucyluce antwoordt op 1 december 2011 om 23:20:

dezelfde*

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2011 om 09:27:

Bedoel je die Eucerine creme? Die gebruik ik voor eczeem ;-)

[Beantwoorden]


Door cindytjee op 1 december 2011 23:26

eai eai
je vertelde dat je de kerastase shampoo erg duur vond(je sprak het trouwens goed uit ) maar je kan er zeker 3 maanden mee doen je hebt ongeveer ten grote van een euro nodig en je hoeft alleen je hoofdhuid te wassen want het komt vanzelf in je lengtes en punten.
ik zag dat je ook kms califonia revival creme had staan vond je die niet erg duur dan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 december 2011 om 09:28:

De Revival creme is niet van mij, is van m’n moeder ;-)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 2 december 2011 19:53

Zo’n filmpjes vind ik altijd leuk!
^^)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 december 2011 20:15

hoe heerlijk ziet jouw douche eruit! dat is wat anders dan ’t kleine glazen (waar jeniet meer door kan zien) kotje hier op de gang op kot! Zo een fijne badkamer :-D En leuke productjes natuurlijk. Vooral dat groene ding om in je spons te doen ziet er heerlijk uit

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 december 2011 08:45

Oeh wat leuk! Jij hebt echt veel (love)

[Beantwoorden]


Door Aline op 3 december 2011 11:51

Je zei dat je tips wou over filmpjes toch? Ik vraag me altijd af hoe je jezelf een heerlijk relaxte beautybehandeling kan geven zonder dat je naar een salon moet. Of alleen een gezichtbehandeling.. Wil je dat doen? Zou superleuk zijn!!

Btw, leuk filmpje!!
Mijn zusje heeft ook gevoelige hoofdhuid. Ze gebruikt dermolin shampoo, van de drogist. Supergoed werkt het!
xx

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 4 december 2011 11:18

oeeh, ik wil zoooo graag ook van die lush zeepjes!
gelukkig ben ik bijna jarig :D

[Beantwoorden]


Door Marielle op 4 december 2011 16:24

Zo een hoop producten zeg!

Vera volgens mij heb jij ook last van een contactallergie, deze kan je dus oplopen als je veel ik contact bent gekomen met gevaarlijke stoffen zoals bijvoorbeeld “propylene glycol” (door oa bodylotions, shampoo’s, creme’s,…).

En waarom zo een dure shampoo of douchegel (of wat het ook is) kopen omdat je daar niet allergisch op reageerd? Er zijn ook producten onder de 10 euro die heel wat betere stoffen hebben dan deze misschien heeft. Ik gebruik doucheproducten van Lavera en Weleda, en voor je haar kan je deze ook gebruiken want ze hebben shampoo’s ook.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 december 2011 22:24

weetje wat me nou echt leuk lijkt? een filmpje maken van je huis. ermee bedoel ik je keuken, living, gang.. etc. je hoeft niet perse in je broertje of u ouders hun kamer te gaan snuffelen. maar ik denk dat er wel meer meiden zijn die dit leuk zou vinden :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 4 december 2011 om 23:08:

Mijn kamer laat ik wel zien, maar het huis niet… Vind ik toch te persoonlijk en bovendien is het ook niet mijn inrichting. Maar ik snap je idee wel en ben blij met de input!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 5 december 2011 18:30

voor mn haar heb ik van Dove en mn lijf spulletjes van il saphone

[Beantwoorden]


Door Josephine op 5 december 2011 22:18

Ik wist serieus niet hoe jullie badkamer eruit zag. MOOI. Vooral met dat bad, ik wil ook een bad haha. HAHA arme Vera met dat kleine hoekje. WOW al die producten, als ik er eentje zou pakken dan zou ALLES eraf vallen. Snow fairy wil ik nóg steeds erg graag. Awh, balen dat je allergisch bent geworden :(. Die shampoobar lijkt mij ook erg fijn, die scrub lijkt mij ook! Jeetje, dr zit echt veel in jullie douche, bij ons TOTAAL niet. Ik heb John Frieda Root en Awakening shampoo en coniditioner, TBS showergel en dat is het :’) Best wel luxe trouwens dat jullie 2 wasbakken hebben met 4 personen, wij hebben er 1, haha.

[Beantwoorden]