CosmoGIRL! blog

Lieve meiden, ik wil even een kort blogje tikken om jullie te laten weten dat ik niet meer blog voor CosmoGIRL!. Ik heb het ruim een half jaar gedaan en ik vond het absoluut een leuke ervaring, maar bloggen voor mijn eigen site blijft toch het allerleukst. Op de site van CG! golden andere regels, wat ook logisch is natuurlijk. Maar doordat ik bijvoorbeeld maar een beperkt aantal woorden en foto’s mocht gebruiken, had ik toch het gevoel niet goed te kunnen laten zien wat ik kan.

Photobucket

Hier kan ik weer lekker ellenlange blogs typen en plaatjes plakken. Wel zit ik nu met een klein dilemma wat ik met dit ‘gat’ op de donderdagmiddag moet. Ik plaats natuurlijk iedere donderdag een filmpje, maar ik vind het wel leuk daarnaast een klein extra artikel erbij te plaatsen. Een filmpje opnemen kost redelijk wat tijd, waardoor een uitgebreide review voor een andere dag bewaard wordt, maar hier wil ik toch wel ‘iets’ doen.

Ik heb een aantal ideetjes zoals een wekelijkse FOTD, of een blog waarin ik leuke aanbiedingen en koopjes laat zien bijvoorbeeld. Een mooi beautyproduct op kledingstuk dat ik in de winkels of online heb gespot, of een aantal van jullie beauty/fashion tips misschien? Elke week een paar op een gezamenlijk plek de donderdagmiddag.

Ik hoor heel graag jullie input, wat jullie leuk lijkt! Kom met je eigen ideeën of geef feedback op die van mij. Ik hoor het graag! Dikke kus, VC.

Bron foto: WeHeartIt.com

Twitter Facebook
Categorie: Uncategorized | 22 december 2011 | 115 reacties

Reacties

Door ilja op 22 december 2011 15:33

misschien iedere donderdag een 3 beautytips/geheimen! :)

[Beantwoorden]

garcella antwoordt op 22 december 2011 om 17:23:

ja dat is een leuk idee! :wave:

[Beantwoorden]

roos antwoordt op 22 december 2011 om 17:58:

jaa! das wel een super leuk idee maar miss zijn ze een x op en dan kunnen mensen ze ook naar je mailen ofzo ?

[Beantwoorden]

Feline antwoordt op 22 december 2011 om 19:04:

ja leuk !

[Beantwoorden]

Suuuuuuuss antwoordt op 22 december 2011 om 20:11:

ja dat lijkt me ook leuk ! :)
maar het lijkt me ook wel heel tof om elke week een paar leuke en vooral goedkope producten te zien ^^)

xxxxxxxxxxx

[Beantwoorden]

Ilja antwoordt op 22 december 2011 om 20:15:

Heeey! Ik zie eigenlijk nooit naamgenootjes, dat viel me gelijk op!! (A)

[Beantwoorden]

ilja antwoordt op 23 december 2011 om 12:07:

haha ja ik ken ook maar weinig mensen die ilja heten :)

[Beantwoorden]

Resy antwoordt op 23 december 2011 om 15:11:

Dat vind ik ook een leuk idee!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 22 december 2011 15:35

Ja dat lijkt me een leuk idee!!!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 22 december 2011 15:37

Ik vind jou ideeën wel leuk! Misschien kan je ook iets doen wat er in de sale is in 2 winkels ofzo, want niet iedereen krijgt foldertjes. Ik krijg nu bijvoorbeeld nog wel foldertjes maar we gaan verhuizen en die hele straat krijgt geen foldertjes. Zo kunnen we dan toch een beetje op de hoogte blijven :p

[Beantwoorden]


Door COOK!EM0NST3R__ op 22 december 2011 15:39

het lijkt mij wel leuk om : alle leuke aanbiedingen van deze week te laten zien ofso ..
Maar beautytips zijn natuurlijk ook welkom =) hihi
liefs xxx

[Beantwoorden]


Door Bobbie op 22 december 2011 15:45

iedere donderdag een andere gastblogger ?

[Beantwoorden]


Door Josephine op 22 december 2011 15:46

Aaah, ik dacht al dat dat het was, ik snap je volkomen. Ik las inderdaad je artikeltjes bij cosmogirl wel, maar ik had niet het gevoel dat het helemaal Vera was. Een wekelijkse FOTD vind ik hartstikke leuk om te zien :D

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 22 december 2011 om 16:18:

Dat dacht ik precies zo!
aanbiedingen lijkt me wel handig om te zien! een leuk overzicht daarvan ofzo.
Liefs.

[Beantwoorden]


Door Glossiequeen op 22 december 2011 15:46

ja beautytips, of aanbiedingen inderdaad. Maar mij maakt het niet zoveel uit, alles is leuk op jou site :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 22 december 2011 15:50

Ik vond het allebei wel leuk! Maar je moet natuurlijk doen wat je zelf wilt, en 1 blog kost al zoveel tijd, dus ik begrijp het heel goed

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 december 2011 15:51

Jammer, maar ook wel begrijpelijk. Mij lijken aanbiedingen van de week wel heel nuttig!

[Beantwoorden]


Door Sharony op 22 december 2011 15:53

Ik vind FOTD altijd leuk:D

[Beantwoorden]


Door Valérie op 22 december 2011 15:54

Hey! wat ik fijn zou vinden (misschien een idee dat je in een hokje wordt geplaatst)
maar wat een soort van in de mode is zegmaar en wat dus leuk is om naar op zoek te gaan in je eigen stijl! ik doe dat normaal via tijdschriften maar die koop ik de laatste tijd wat minder, en jouw blog check ik elke dag dusja.. ik hoop dat je iets kan bedenken!
Liefs, Valérie

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 december 2011 16:01

Jammer dat je bent gestopt :(

[Beantwoorden]


Door sharon op 22 december 2011 16:01

FOTD is leuk maar ook fashion/beauty finds en tips!!
xx

[Beantwoorden]


Door Floor op 22 december 2011 16:06

Ik heb altijd genoten van je blogs op CG, maar je eigen blog vond ik altijd wel het leukst! :yay:

[Beantwoorden]


Door SHM op 22 december 2011 16:07

Je zou foto´s kunnen laten zien,van wat je allemaal doet en meemaakt! zoals meerdere blogs dat doen ,dat vindt ik altijd de leukste posts en dat mis ik hier wel!
misschien is dat een idee.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 december 2011 om 19:13:

Dat doe ik inderdaad nog niet, maar juist omdat zoveel andere blogs dat wel doen. Snap je?

[Beantwoorden]

Marloes antwoordt op 23 december 2011 om 14:25:

Ja is idd zo, maar dat is niet omdat het niet leuk is denk ik, ik vind dat namelijk altijd de leukste blogs, het is leuk om te weten wat je meemaakt naast de site enzo of voor de site. Dit kun je zien is filmpjes, maar foto’s is eigenlijk net zo leuk

[Beantwoorden]

Justine antwoordt op 23 december 2011 om 07:53:

Ik vind dat ook de leukste post!

[Beantwoorden]


Door Rosa op 22 december 2011 16:10

Mij lijkt een wekelijkse OOTD heel leuk (love)

[Beantwoorden]

Daphne antwoordt op 23 december 2011 om 09:23:

Dat lijkt mij inderdaad ook heel erg leuk, dat wilde ik zelf ook bij de comments gaan zetten haha. En zoals hierboven genoemd, lijkt het mij ook leuk om elke week wat foto’s van jouw leven te zien!

Ik hoop dat je hier wat mee kan.

[Beantwoorden]


Door Nicky op 22 december 2011 16:11

Ik dacht ook telkens ‘normaal schrijft Vera toch veel uitgebreider?’ wat ik soms wel miste. Ik denk dat je hiermee een goede beslissing hebt gedaan. En after all, je blog is nu echt wel groot genoeg dat je die extra publiciteit niet nodig hebt ;) Het lijkt me misschien wel een leuk idee om een soort kortingen-overzicht te geven ofzo?
Dat bureau op de foto is trouwens echt instant love… Zo een wil ik ook!

[Beantwoorden]


Door Tara op 22 december 2011 16:15

Ik kies voor de FOTD.
Naar mijn mening doen beautybloggers dit veels te weinig.

[Beantwoorden]


Door Siska op 22 december 2011 16:18

Heey! Ik denk wel dat je de goede beslissing hebt genomen.
Vroeger had je trouwens ook de Make Up Basics, misschien is zoiets ook wel weer leuk? En een wekelijkse FOTD is ook leuk! En een tutorial is ook leuk, maar ik snap dat je daar niet altijd tijd voor hebt :P

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 22 december 2011 16:22

Ik snap het wel dat je stopt. Als je het gevoel hebt dat je daarin niet helemaal jezelf kunt zijn, is het natuurlijk veel fijner om gewoon lekker te bloggen zoals jij dat wilt. Uhhhmm, een idee voor de donderdag. FOTD vind ik altijd leuk of DIY ideetjes (voor beautyproducten bijvoorbeeld). Aanbiedingen van de week lijken mij wel leuk, maar al best veel blogs doen dat.

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 december 2011 16:24

Je kan ook elke week een random recept proberen en showen, het is niet beauty maar wel leuk! :)

[Beantwoorden]


Door charile op 22 december 2011 16:32

Ik begrijp wel dat je bent gestopt :) Ik vind elke donderdag een EOTD wel erg leuk om te zien aangezien je altijd mooie looks maakt :)
x

[Beantwoorden]


Door Nikki op 22 december 2011 16:34

Misschien een ‘wedstrijd’ tussen twee dupes?

[Beantwoorden]

Jura antwoordt op 23 december 2011 om 17:18:

Ik stem voor deze!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 22 december 2011 16:36

Aanbiedingen en koopjes zijn leuk! Maar een FOTD of OOTD is ook prima. Of misschien kan je een blogje maken met allerlei foto’s van die week; wat je hebt gedaan, waar je bent geweest, wat je hebt gegeten etc. Maar doe vooral waar jij plezier in hebt!

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 22 december 2011 om 16:37:

DIY-ideeën vind ik ook altijd leuk. Maar misschien is dat te veel werk?

[Beantwoorden]


Door Dees op 22 december 2011 16:36

De koopjes van deze week, ik verschillende winkels, dat lijkt me wel leuk/handig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 december 2011 16:40

pff gelukkig. je bent veel beter dan zij!

[Beantwoorden]


Door Alise op 22 december 2011 16:42

Ik begrijp wel dat je bent gestopt, ik vond je blogs op CG! eerlijk gezegd ook niet helemaal jij. FOTDs/OOTDs, koopjes het lijkt me allemaal wel leuk! M

[Beantwoorden]


Door michelle op 22 december 2011 16:45

gewoon waar je zin en tijd in heb!
die vaste dingen vind ik eigenlijk niet zo leuk.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 december 2011 16:49

Ik vind een FOTD/NOTD/OOTD wel leuk! :D
Vooral omdat je altijd leuke kleding shopt hihi. En natuurlijk FOTD omdat je gewoon goed kan make-uppen!

[Beantwoorden]


Door Hakima. op 22 december 2011 16:51

Een aantal ideeën:
*OOTD
*DIY
*Jou week in foto’s.
*Nieuwe kleren laten zien, die je hebt gekocht.
*gezichtsmasker maken,lip scrub maken,…(hoort bij DIY).
*Hair look, iets leuk dat we met onze haren kunnen doen.(krullen,stijlen,…).
*….

[Beantwoorden]


Door justine op 22 december 2011 16:57

ik ben eigenlijk wel wat blij dat de cosmogirl blogjes vanjou niet meer zullen komen, versta me niet verkeerd, alles wat je schrijft vind ik leuk en interessant, maar die blogjes vond ik eerder door iemand anders geschreven, alsof het niet van jou kwam..

ikzelf vind shoplogjes wel leuk, maar dit is natuurlijk je eigen keuze ;)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 december 2011 16:59

Ik vind die aanbiedingen en/of koopjes in winkels en zo een leuk idee! ^^)

[Beantwoorden]


Door yael op 22 december 2011 17:02

Foto’s die je gemaakt hebt die week?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 december 2011 17:03

Ik snap je heel goed, lijkt mij ook niks om je aan allerlei regels te houden waardoor je jezelf niet helemaal kunt geven! FOTD’s of van die koopjes lijken me sowieso wel leuk om te lezen. Misschien nog een ideetje: een soort preview van dingen die nog op je blog komen?

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 december 2011 17:04

Ik vind het niet zo jammer dat je daar niet meer blogt, je eigen blog is veel leuker! Ik las ze ook niet op de cosmogirl site, ze waren idd veelste kort en te weinig foto’s! Een DIY is ook heel erg leuk, en dan net zoals bij psimadethis.com, eerst een paar foto’s/plaatjes met inspiratie ofzo?

[Beantwoorden]


Door Britt op 22 december 2011 17:07

Groot gelijk dat je bent gestopt met je blog voor CG. Ik vond ook altijdje blOg voor CG niet zo Vera. Op je eigen blog vind ik je gewoon helemaal Vera zeg maar. Snap je?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 december 2011 om 19:11:

Ja, ik snap het! En ik denk ook wel dat het klopt :)

[Beantwoorden]


Door Renate op 22 december 2011 17:09

Leuk hoor! Ja, ik vond de artikelen voor CG ook altijd wat minder leuk.. Veel minder informatief. Goed dat je doet wat je zelf wilt! Mij lijkt een FOTD erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Noelle op 22 december 2011 17:12

Week in foto’s lijkt me het leukst

[Beantwoorden]


Door Renske op 22 december 2011 17:19

Wat een goede beslissing om ermee te stoppen! :) Ik zie al tal van leuke ideeën om je donderdagmiddag mee op te vullen. Wat mij leuk lijkt is een blog over haar: hoe je je haar kan doen, een artikel over verschillende haartypes, de nieuwste haartrends of haarartikelen, hoe je lang / kort / krullend / stijl haar kan behandelen of stylen, misschien heb je vriendinnen met verschillende haartypes die hun zegje willen doen, haar in combinatie met make-up of accessoires, noem maar op! Ik weet dat jij aan je eigen haar niet zoveel aandacht besteedt omdat het van nature al geweldig zit ;), maar ik ben helaas niet gezegend en sta vaak twijfelend voor de spiegel. En aangezien je al veel aandacht besteedt aan mode en make-up, kan een artikel over haar het plaatje compleet maken!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 december 2011 17:24

Beauty tips&trics!!
Zoietss… dat je elke donderdag 3 beautytips of trucs vertelt ofzo.

XX”

[Beantwoorden]


Door fien op 22 december 2011 17:29

de afkorting van je naam (VC) doet me heel erg denken aan WC. :p euuh je kan misschien een OOTD maken elke donderdag?
x, fien

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 december 2011 om 19:11:

Haha, dat tweette ik gister nog!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 22 december 2011 17:34

Een klassiekers artikel lijkt me leuk! Dus dat je telkens een product bespreekt dat al jaren te koop is (of misschien juist niet meer) en echt een favoriet is. En anders misschien een artikel over prettige producten waar geen giga review bij kan

[Beantwoorden]


Door Josefien op 22 december 2011 17:44

Iets over fashion zou ik heel leuk vinden.
Elke week een ootd, of inspiratie plaatjes of wat je al zei leuke gespotte dingen.

iluuvfashion x

[Beantwoorden]


Door Livia op 22 december 2011 18:00

Je moet doen waar je je goed bij voelt!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 december 2011 om 19:10:

Dat ga ik sowieso doen!

[Beantwoorden]


Door marlot op 22 december 2011 18:01

echt super leuke idee’en om te doen op donderdag xxxxxx

[Beantwoorden]


Door Fien op 22 december 2011 18:03

Outfit plus face of the day! :star:
Liefs

[Beantwoorden]

Shivanie antwoordt op 22 december 2011 om 18:25:

Jep, dit lijkt me inderdaad wel leuk :yay:

[Beantwoorden]


Door isabelle op 22 december 2011 18:27

Misschien een leuke stelling elke week……

[Beantwoorden]


Door Eva op 22 december 2011 18:29

leuke stelling elke week!

[Beantwoorden]


Door Roos op 22 december 2011 18:38

T lijkt mij een heel leuk idee om een soort “Stel je vraag” te doen, van beautygloss. Maar dan op jou manier.
Dus dat wij comments achterlaten met vragen fashion/beauty/verzorging gerelateerd, en dan niet “hoeveel nagellak heb jij”, maar bijv. Hoe kan ik er voor zorgen dat mijn nagellak minder snel chipt?
En dat jij er dan 3-5 uitkiest en kort beantwoord. Zo heb je een beetje het beautytips idee, maar dan dingen die mensen hebben aangevraagd. XXX

[Beantwoorden]


Door Paola op 22 december 2011 18:43

Ootd met fotd lijkt me erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Vera Camilla op 22 december 2011 19:13

Bedankt voor al jullie leuke ideeën! Ik heb alles gelezen, maar reageer niet overal op omdat ik het natuurlijk goed wil laten bezinken. Laat de inspiratie maar komen! Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 december 2011 19:15

Ik kan het mij goed voorstellen. Een FOTD of beautytips lijkt me echt een heel erg leuk idee:D

[Beantwoorden]


Door Ester op 22 december 2011 19:16

Jammer dat je ermee gestopt bent, maar goed te begrijpen. Persoonlijk vind ik FOTD’s nooit zo, maar tips voor koopjes, items die je onder de aandacht wilt brengen etc. lijken me erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 22 december 2011 19:23

FOTD of playing with make up, die vind ik van jou altijd zo leuk, jij DURFT tenminste ECHT te spelen met make-up!

[Beantwoorden]


Door Linda op 22 december 2011 19:35

Ik heb niet echt ideeën, maar ik denk dat het goed is dat je bent gestopt met CosmoGirl. Ik val natuurlijk niet bepaald in de doelgroep, maar las de stukjes wel altijd. Ik miste de vele foto’s en vond de tekst ook altijd wat kort. Good for you dus! X

[Beantwoorden]


Door rosalie op 22 december 2011 19:35

Een wekelijkse FOTD lijkt me wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Xandra op 22 december 2011 19:39

hey, ik vind Outfits of the day altijd heel leuk, kan ik wat ideetjes van je overnemen haha, kun je dat niet doen? miss in combinatie met een FOTD?
xx

[Beantwoorden]


Door Amanda op 22 december 2011 20:02

Ik kan je begrijpen Vera:) Lekker weer hier verder gaan!

[Beantwoorden]


Door sherin op 22 december 2011 20:05

Allemaal hele leuke ideën, je zal vast iets leuks bedenken ;). Fotd, blog met aanbiedingen, dingen die je spot lijken mij allemaal wel leuk. Af en toe afwisselen misschien ?

[Beantwoorden]


Door Jana op 22 december 2011 20:17

Een FOTD kan ik altijd wel waarderen :)
xx Jana

[Beantwoorden]


Door Tasja op 22 december 2011 20:36

Ik stem voor non-beauty!
Zo’n “sneak peak of my week” post, dat doen zoveel bloggers en bij 90% van die fotos denk ik: ‘eh ja daar moet je bij zijn geweest, want dit zegt me helemaal niets.’ Of juist: ‘oh wat interessant hier wil ik meer van weten, maar ja meer dan een foto krijg ik niet’. Of iets in de “leuk dat je kip gegeten hebt, maar wat is daar de toegevoegde waarde van?”-trant
Dus ja weet niet.. iets non-beauty maar wel met meer inhoud lijkt me leuker. Van “wat zijn mijn favo tv-series” tot “waarom Drake zo’n lekker ding is” vind ik allemaal prima haha.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 22 december 2011 20:43

Ik vind jou ideeën wel erg leuk… sale en dingen die nieuw te koop zijn vallen bij iedereel wel in de smaak! :)

[Beantwoorden]


Door anoniem op 22 december 2011 21:02

Elke donderdag een OOTD, of iets anders met mode, me likes fashion! :)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 22 december 2011 21:07

Hmm, lastig om dat gat op te vullen inderdaad! Ik vind de ideeën die je zelf noemde eigenlijk allemaal heel erg leuk. Ik ben vooral voor de FOTD! Dat lijkt me heel leuk, ik vind looks toch wel het leukst om te zien.

[Beantwoorden]


Door Sandra op 22 december 2011 21:31

Ik Vind dat FOTD idee niet zo speciaal eigenlijk maar dat is mijn mening maar misschien iet persoonlijks of lifestyle daarover kunnen we niet zo veel lezen over je blog toch ? Dat zou ik heel leuk vinden !

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 december 2011 21:36

OOTD + een FOTD. Soort van complete look zeg maar. Dat lijkt me wel leuk. Maar ik kan me voorstellen dat dat ook niet iedere week lukt. Je zou ook iets niet zo beauty gerelateerds kunnen doen: een recept bijvoorbeeld of een top zoveel van je favoriete dingen van die week (films, tijdschriften, hapjes etc). Dat lijkt me ook wel leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door Lilly op 22 december 2011 21:40

Wat ik wel een beetje mis, is eigenlijk jouw leven.
ik kom hier altijd wel voor de beauty, shoplogs en leuke reviews.
maar ik zou wel meer willen weten over je leven, wat je zoal dagelijks doet, je gezin enz. maar dat is niet echt iets om wekelijks te doen.
foto’s zijn natuurlijk wel heel leuk, maar dat doen heel veel blogs al. Maar dat vind ik wel echt een van de leukste onderdelen.
aanbiedingen lijken me ook heel tof!
(love)

[Beantwoorden]


Door Hakima. op 22 december 2011 21:40

Je kan het natuurlijk ook gewoon simpel houden.
Je kan foto’s zoeken bv. op http://www.weheartit.com,
die foto’s kunnen je meer inspiratie geven bij make-up,kleding,…
of gewoon foto’s die je mooi vindt.
Ik vind dat altijd leuk om naar te kijken :).
x

[Beantwoorden]


Door Laan op 22 december 2011 21:45

Hi vera! Goed dat je bent gestopt, als je je er niet goed bij voelt, dan moet je het ook niet doen, toch??
Misschien elke week vertellen wat je gedaan hebt, want laatst zei je in een filmpje dat je naar dit en dat bent geweest, bijvoorbeeld een make-up evenement ofzo! Het lijkt me leuk om daar iets meer van te weten, eigenijk een soort WEEK van VERA :)
Ook is het leuk om elke week een paar tips te vertellen over make-up beauty en lekker jezelf zijn!
Verder misschien nog een soort van quiz? Dat je elke week 4 vragen maakt over beauty, en dat mensen dan in de comments moeten antwoorden. Wie het geod heeft mag dan 1 vraag van volgende week bedenkej, bijvoorbeeld!

Maar genoeg ideeën! Je moet doen waar JIJ je lekker bij voelt, en waar jij zin aan hebt zonder limieten over woorden of foto’s!

XXX Laan :wave:

[Beantwoorden]

Laan antwoordt op 22 december 2011 om 21:47:

ik bedoel de goed trouwens ;P

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 december 2011 22:01

Een wekelijkse FOTD of beauty/fashion tips lijken me heel leuk ^^)
Of bijvoorbeeld iets persoonlijks zoals een sneakpeak ofzoiets, lijkt me ook top :ja:

[Beantwoorden]


Door Noortje op 22 december 2011 22:13

Hoi Vera!
Ik vond ook de cgblogjes tussen door een beetje storend, omdat ik ook helemaal geen fan ben van het blad :p. Beter investeer je in jezelf!

Enkele ideeën voor donderdag:
Bespreek ‘taboes’ op beauty en lifestyle gebied,
– wat zijn jouw slechte gewoontes en probeer je ervan af te komen?
– Lak je wel eens nagellak over nagellak omdat je te lui bent om het eraf te halen
– Heb je last van inspiratieloosheid, of uitstelgedrag
– Gebruik je voor je make-up wel eens spuug in plaats van water om je kwastje nat te maken om oogschaduw aan te brengen? (vies hea:p)
Rituelen
– make-up
– naar bed gaan
– ’s morgens wakker worden
– ontbijten
– hoe ziet je dag eruit?
Inspiratie
– waar haal je je inspiratie vandaan
– wat voor dingen vind je mooi
Onderzoek
– doe onderzoek naar verschillende make-up rituelen per cultuur of subgroep
– leer nieuwe dingen
– ik weet toevallig dat vanwege dat shirt dat je had besteld bij dat meisje van tumblr dat je wel into illustratie bent, heb je misschien nog meer interesses in kunst of in high fashion, welke designers of kunstenaars vind je geweldig?
– Dit geldt ook voor muziek

Je kan ook (heel leuk!) een serie doen van OOTD of FOTF op basis van onderwerpen, bijvoorbeeld, de 7 zonden, de 7 schoonheden, sprookjes, Filmslijten (sci-fi, film noir, horror)
Ook omdat het dan een serie is weet de bezoeker dat er volgende week weer een deel van de serie komt en daar naar uit kijkt, als ze het leuk vinden ten minste :p

Verder moet je niet vergeten dat iedereen hier specifiek jouw blog volgt omdat ze Vera leuk vinden, Natuurlijk gaat het ook over beauty, maar juist jou vrolijkheid doet mensen hier terug komen dennk ik :)
hoe meer je laat zien van jezelf hoe meer mensen je ‘leren kennen’ en hoe meer dat gewaardeerd wordt.
Wat maakt jou beautyblog tot VeraCamilla!

Nou dit was best een brainstorm in me eigen hoofd
en het gaat ook wel beetje diep
maar nu je vraagt om inspiratie, heb ik toch maar opgeschreven waar ik allemaal aan dacht!

Groetjes Noortje

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 december 2011 om 22:15:

Haha! Geweldige comment, dankjewel Noorjte!

[Beantwoorden]

Noortje antwoordt op 22 december 2011 om 22:30:

alsjeblieft :) ja toen ik de tekst zo zag dacht ik woow hijs wel lang :p

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 23 december 2011 om 19:55:

En dat boys about girls vond ik ook altijd leuk, zo ben ik eigenlijk op je site terecht gekomen.

xx

[Beantwoorden]


Door Merve op 22 december 2011 22:55

Ik zou FOTD heel leuk vinden! Dan kan ik inspiratie opdoen voor vrijdag! Xx

[Beantwoorden]


Door Brenda op 23 december 2011 00:06

Het lijkt me wel leuk om je wat beter te leren kennen. Nu zijn er al behoorlijk wat Q&A’s gedaan door verschillende bloggers. Maar misschien dat iedereen jou vragen kan stellen in verschillende thema’s? Dat je een poll online plaatst en dat we dan kunnen kiezen uit thema’s en op die manier jou vragen kunnen stellen. En dat je dan foto’s laat zien van jezelf uit dat thema (als je durft ;) ik begin zelf al te gieren als m’n mam weer eens de fotoboeken tevoorschijn haalt waar mijn vriend bij is)

[Beantwoorden]


Door Ariane op 23 december 2011 00:42

Een Outfit of the Day? Van wat je die week aanhad, natuurlijk niet elke dag, maar een bepaalde dag uit de week. Ik vind OOTD’s altijd het allerleukst van alle ”xOTD’s”

[Beantwoorden]


Door Ellen op 23 december 2011 01:26

Als ik heel eerlijk ben, ik sloeg de CG-posts vaak over.. Ik hou van je ellenlange, enthousiaste posts op veracamilla.nl!

Ik vind een afwisseling tussen FOTD en OOTD een leuk idee! Je draagt ook altijd van die toffe outfits!

x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 december 2011 07:45

Ik vond de CG! posts wel leuk, maar ik las ze nooit echt ;) Misschien kun je de gaten opvullen met elke week een gastblogger? Ik vind dat persoonlijk altijd wel leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door fashionlove op 23 december 2011 09:34

hee vera,
kan je niet een wekelijkse fotosessie plaatsen.
dat zie ik ook weleens op andere blogs.
dan zetten ze alle foto’s van wat ze die week gedaan hebben (broodje–> lunch) erop met een korte uitleg.
ik hoop dat je dit gaat doen want dat zou ik heel leuk vinden.
liefs

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 december 2011 11:15

Lijkt mij ook leuk om ‘de week van Vera’ te zien, en dan foto’s van wat je allemaal gedaan hebt. Moet je natuurlijk wel met de hele wereld willen delen haha!

Verder vind ik het een goede keuze om te stoppen bij Cosmo, ik las de artikeltjes wel altijd, maar vond het niet echt ‘Vera’, zo kort en vaak een beetje saai.

Verder kan je de donderdag ook flexibel houden toch, de ene keer een FOTD of OOTD of korte beautytips!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 23 december 2011 11:49

Ik vind het inderdaad wel een leuk idee, koopjes en aanbiedingen te laten zien!
Of….
Misschien een persoonlijk stukje? MAar goed, dat hoeft dan ook niet elke donderdag….

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 23 december 2011 12:45

o wat jammer, maar wel een goede keus zo te lezen
msischien is het leuk om wat persoonlijks op je blog te plaatsen zoals een sneakpeak in je leven op de donderdag? (foto`s van de afgelopen week) of iets dergelijks? ik ben heel benieuwd

[Beantwoorden]


Door Vera op 23 december 2011 12:47

Misschien is het leuk om elke donderdag een kleine update over je ‘leven’ te geven! Dat je aan de hand van een paar foto’s laat zien wat je gedaan hebt of wat je gaat doen. Je moet het natuurlijk alleen doen als jij je daar prettig bij voelt! x

[Beantwoorden]


Door Tessa op 23 december 2011 14:03

Een combinatie van fotd, notd en ootd. kan heel simpel met een foto van alledrie. Lijkt mij erg leuk. ooit deden heel veel bloggers fotd, notd en ootd, maar dat is echt zoveel minder de laatste tijd. Zou leuk zijn om dit vast eens in de week te kunnen zien.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn en Eva en Anne op 23 december 2011 14:52

Posts met aanbiedingen lijken me super, want ik ben gek op koopjes!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 23 december 2011 17:19

Misschien kan je op donderdag een complete look doen, dus plus outfit & accessoires. Het is maar een ideetje hoor. :)

[Beantwoorden]


Door Michelle Olivia op 23 december 2011 23:32

Je kan ook donderdag de talking donderdag doen ofzoiets? Haha ik zeg maar wat. Dat je dan lekker met ons kunt kletsen over je belevenissen, we je bijv. vragen sturen en je ze beantwoord, je kan ons bijvoorbeeld ook (zoals je al zei) een aantal koopjes laten zien. Zoiets lijkt me wel leuk, in die richting. Gewoon iets gezelligs :)

[Beantwoorden]


Door Dappiee op 24 december 2011 00:09

een OOTD met een korte FOTD er bij :D (love) (love)

[Beantwoorden]


Door lindsey op 24 december 2011 08:41

Ja beautytips zijn erg leuk ! :yes:

[Beantwoorden]


Door Maike op 24 december 2011 11:36

Wat dacht je van een VOTD? Vera Of The Day ^^) Dan kun je met wat foto’s je kleding, haar en make-up laten zien, zonder het al te uitgebreid toe te lichten. Lijkt mij wel leuk!
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Sevval op 24 december 2011 18:24

misschien do’s en don’ts over make-up van andere meiden ofzo? ;)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 25 december 2011 12:51

Misschien een tip van de week :) ?

[Beantwoorden]


Door Lyzanne op 26 december 2011 19:45

Hallo,
Ik vindt het idee van FOTD wel heel erg leuk omdat je dan kunt weten welke producten leuk zijn maar niet al te duur en daar hou ik wel van hahaha
Groetjes Lyzanne

[Beantwoorden]


Door Irene op 27 december 2011 12:46

misschien kun je elke week iets anders doen. en dan telkens een beetje wisselen. make-up tips, en dan weer fotd, of dan weer aanbiedingen. enz.
groetjes irene

[Beantwoorden]


Door Marlot op 1 januari 2012 12:37

Oeeeeh, koopjes / aanbiedingen zou wel leuk zijn ! =D

[Beantwoorden]