The Body Shop kerst 2011 #1

De kerstcollectie van The Body Shop is voor mij ieder jaar weer een feestje. Kerscollecties zijn over het algemeen al heel erg mooi, leuk en lekker, maar van die van TBS wil ik sowieso meerdere producten in mijn badkamer hebben staan. Vandaag laat ik jullie een aantal van de feestelijke verzorgingsproducten zien.

Photobucket

In mijn filmpje met sinterklaas en kerst kadotips, zagen jullie de producten al voorbij komen. Er zijn 3 geurlijnen: Spiced Vanilla, Candied Ginger en Cranberry Joy. Er zijn ook nog beautyproducten die TBS met kerst verkoopt, maar hierover volgt nog een aparte review.

Photobucket

Photobucket
Body butter is heerlijk en in de winter toch wel een beetje een must-have voor al onze schrale huidjes. De originele (met bijvoorbeeld aardbei of sheabutter geur) grote potten body butter van TBS vind ik heerlijk en ook deze in Spiced Vanilla valt goed in de smaak. De butter smeert als boter, geurt heerlijk en voedt je huid goed. Bevat onder anderevanille-extract, cacao- en sheaboter. Hmmm…

Spiced Vanilla Body Butter 200 ML €15

Photobucket

Photobucket
Ook fijn zijn de scrubs, dit exemplaar in Candied Ginger heeft een zoete en kruidige gembergeur. De scrub is vrij zacht en daardoor heerlijk om je huid van dode huidcellen te ontdoen, maar echt een hele sterke en heftige scrub is het niet. Bevat onder andere gemberwortelextract, rietsuiker en soja-olie.

Candied Ginger Body Scrub 200 ML €15

Photobucket
Holy handcrème! Erg lekker is deze vochtregulerende handcrème met spicy vanillegeur. Met de kou krijgen je handen best wat te verduren en is het nodig dat je ze lekker insmeert met een crème zodat de vellen er niet na een tijdje bij gaan hangen. Brrr. De geur van de crème is fijn, hij werkt verzachtend en trekt snel in.

Spiced Vanilla Hand Cream €9

Photobucket

Photobucket
Mijn Nutmeg and Vanilla lip balsem van twee jaar geleden heb ik nog steeds, maar is bijna op. Wat een goddelijke lip balsem was dat zeg! Maar ook de Cranberry Joy Lip Balm van dit jaar vind ik heerlijk. De balsem ruikt heel zoet en fruitig en maakt je lippen heerlijk zacht. Hoewel er in de roze balsem glitter zit, zijn de kleur en de glitters allebei niet op je lippen zichtbaar. Bevat olie van cranberrypitjes en bijenwas.

Cranberry Joy Lip Balm €5

Photobucket
Ja, ze zijn weer heerlijk, de kerst verzorgingsproducten van The Body Shop. TBS brengt meestal de producten in drie verschillende geuren uit, maar het is nog nooit voorgekomen dat ik ze allemaal lekker vond ruiken. Candied Ginger heeft de meest aparte geur, maar ik kan hem wel waarderen. Het is echt zo’n typische winter geur. Ik heb vier producten getest, en over alle 4 ben ik het tevreden. De scrub vind ik wel iets te mild, maar voor mijn benen en armen werkt hij prima. De butter, handcrème en lip balsem zijn bij mij favoriet.

The Body Shop kerstcollectie is vanaf half november 2011 te koop. Kijk op TheBodyShop.nl voor alle producten en prijzen.

Welke producten trekken jouw aandacht?


Reacties

Door Manon op 21 november 2011 11:32

Love the Body Shop!! :love:

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 november 2011 11:34

Ik ben erg benieuwd naar de scrub! Snel weer even naar TBS, heerlijke winkel!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 november 2011 11:36

Ik heb precies dezelfde producten, vind ze heerlijk! De scrub is voor mij een toppertje, scrubt genoeg zonder te hard te zijn en de geur van colalollies (tenminste, dat ruik ik erin…) is heerlijk ^^

[Beantwoorden]

Noëlle antwoordt op 21 november 2011 om 22:20:

Nu je het zegt! Toen ik hem voor het eerst rook dacht ik wel even ‘zo hee!’, maar daarna heel lekker

[Beantwoorden]

Elly antwoordt op 22 november 2011 om 10:46:

Dat! Zo toevallig! J en ik hadden net gisteren geconstateerd dat het naar colasnoepjes ruikt :D

[Beantwoorden]


Door joline op 21 november 2011 11:38

Vorig jaar hadden ze spullen met sinasappel , dat was zoooo lekker :3. Ik zal zeker ook even gaan snuffelen aan deze producten :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:10:

Die producten waren ook lekker inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 november 2011 12:21

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 november 2011 12:26

Het ziet er echt heerlijk uit! Ik ben altijd helemaal fan van de Canberry lijn, heb nog vet veel liggen van vorig jaar! :D

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 november 2011 12:45

Ze kijken me allemaal erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 21 november 2011 12:45

Nog meer inspiratie opgedaan voor Sinterklaascadeautjes, bedankt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:11:

Yw! ^^)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 november 2011 12:46

Dit lijken me echt heerlijke producten! Vooral alles van de Spiced Vanilla lijn, mmmm! <3 Ik ben ook wel erg benieuwd naar de lippenbalsem, wat ziet die er schattig uit! Ik ga zeker even kijken in The Body Shop binnenkort, voor deze producten.

[Beantwoorden]


Door Resy op 21 november 2011 12:54

Het lijken me allemaal stuk voor stuk heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door Christel op 21 november 2011 12:58

De producten lijken mij heerlijk. Ik ben nu wel erg nieuwsgierig geworden.

[Beantwoorden]


Door Linda op 21 november 2011 13:16

Good stuff!

Klein schoonheidsfoutje bij de handcreme: “de geur is fijn, de geur is lekker..” ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:11:

Hmm, beetje dubbelop ;)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 21 november 2011 13:20

Wat ziet het er mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 november 2011 13:22

Ziet er lekker uit hihi x

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 november 2011 13:24

die lip balm lijkt me wel fijn :D

[Beantwoorden]


Door Marijke op 21 november 2011 13:29

Cranberry joy was echt een favoriet vorig jaar (love)

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 november 2011 13:35

Zie handcreme lijkt me echt fijn! (:

[Beantwoorden]


Door Germa op 21 november 2011 13:48

De bodybutter lijkt mij wel fijn. En zoals je al zei in het filmpje,… wacht ik af op de sale! ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:11:

hehe :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 november 2011 13:53

Mooie producten! Ben heel erg benieuwd naar de bodybutter!
Zijn de producten in iedere body shop verkrijgbaar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:11:

Yep!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 21 november 2011 14:18

Ah ik vind het zo jammer dat er geen TBS dichtbij zit.. Ik zou graag die ene parfum en hiervan de vanille producten willen proberen en ruiken! Maarja, het ziet er allemaal heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 21 november 2011 14:39

Ik ben gek op badproducten van TBS en gebruik ze ook heel graag! Deze producten ga ik vast een keer uitproberen. <3

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 21 november 2011 14:46

Oh die cranberry joy lipbalm ziet er zo uitnodigend uit! En spiced vanilla klinkt als een lekker geurtje!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 november 2011 15:05

hele fijne producten!
heb zelf vandaag een setje met de drie mini bodybutters gehaald als verjaardagscadeautje. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 15:12:

Ahhh, lekker! Goed kadootje voor jezelf lijkt mij zo :) EN nog gefeliciteerd natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Lois op 21 november 2011 15:24

Ziet er heerlijk uit! :hmm:
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 november 2011 15:49

Ik hou van die kerstcollecties van TBS. Heb een Body Butter van de Nutmeg and Vanilla lijn, en die ruikt echt heerlijk. Echt een wintergeur, zó lekker <345.

[Beantwoorden]


Door charile op 21 november 2011 15:57

Lijken me erg fijne producten :)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 november 2011 16:17

Wat een prachtige producten, ziet er goed uit allemaal! Ik wil die lipbalm wel eens proberen, lijkt me heerlijk :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 november 2011 16:25

Wat een prachtige producten allemaal! De Candied Ginger Body Scrub lijkt mij héérlijk! Daar moet ik even aan gaan ruiken!

[Beantwoorden]


Door Merel op 21 november 2011 16:26

Ik heb pas gelden de douchegel was de vorige collectie pas opgemaakt, en bij de lippenbalsem heb ik net de pan geraakt ): Dus deze lipbalsem vrees ik over te slaan…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 19:04:

Net de pan? Snel smeren! ;-)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 november 2011 16:43

hmm heerlijke producten lijkt mij het,de body butter lijkt me ook super!

[Beantwoorden]


Door Jill op 21 november 2011 16:55

Mmmm wat een lekkere spulletjes zeg! Denk ik althans haha.
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 21 november 2011 17:01

Echt lekkere spullen joh! Ze zien er ook zo leuk uit! I love The body shop (love)

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 21 november 2011 17:18

Ik wil heel graag de handcreme, die lijkt me zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 21 november 2011 17:25

ik ben vandaag in de winkel geweest spiced vanilla is anders dan anders hij ruikt veel zoeter en juist het kruidige ervan vond ik lekker. De verkoopster zei dat hij veel mensen tegenviel

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 19:05:

Ik vind hem ook heerlijk juist! Smaken verschillen natuurlijk, des te meer blijft er voor ons over ;-)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 21 november 2011 17:36

Alles lijkt mij wel fijn, op de scrub na. Naar de andere producten ga ik zeker kijken, ik heb echt al zin Kerst :D

[Beantwoorden]


Door Sanja op 21 november 2011 18:05

Ik heb eerder honger gekregen door dit te lezen, haha! LOVE IT! Ik heb die Cranberry lip balm ook, beste ooit.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 19:07:

Honger nog wel! haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Roos op 21 november 2011 18:29

Ik hou echt van de producten van de body shop! Die lipbalm wil ik echt graag (love)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 november 2011 18:50

AAAAAAH IK BEN ZO BLIJ DAT ER DIT JAAR WEER EEN SPICED VANILLE LIJN IS!
vorig jaar had ik een bodybutter gekocht, en ben hem pas een maandje aan het gebruiken omdat toen mijn andere pas op was en ik ben echt in love, en elke keer als ik naar beneden en ik heb me net ingesmeerd zegt mijn moeder hmmmm wat ruik je weer lekker, dus zeker dat ik deze voor mijzelf en voor mijn moeder haar verjaardag nog een keertje ga kopen binnenkort! (love) (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 21 november 2011 19:03

Oelalala, die wil ik allemaal hebben! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 november 2011 19:30

Ik moet toch nog naar TBS voor mijn toner, dus ik zal dan vast ook wat van de winterlijnen meenemen. Is bij mij vaste prik! Mijn lijkt de candied ginger wel wat.

[Beantwoorden]


Door yasmina op 21 november 2011 20:07

oeeh, die body butter en die hand crème. zal tijdens de kerst vakantie maar eens naar TBS gaan xxxx

[Beantwoorden]


Door Eva op 21 november 2011 20:52

In de eerste zin staat Kersvakantie, dat moet Kerstvakantie zijn denk ik ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 22:37:

Kersvakantie was ook leuk geweest ;-)

[Beantwoorden]


Door Cindy op 21 november 2011 21:03

Het lijkt wel een nieuwe versie van de cranberry joy lip balm, die van mij (van vorig jaar) is veel donkerder? Ik ben erg benieuwd naar die candied ginger lijn, het klinkt echt als een heerlijk warme winter geur. Ik wil sowieso die body butter en handcrème van de spiced vanilla lijn! Maar ik denk dat ik ga wachten tot na de kerst want dan begint die mega sale weer :D Als ik me kan inhouden tenminste haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 november 2011 om 22:37:

Dat zou heel goed kunnen! De spullen zijn weer vernieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 21 november 2011 21:51

Klinkt heerlijk! Dit mag sinterklaas wel in mijn schoentje stoppen!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 november 2011 22:08

klinkt goed allemaal :)

[Beantwoorden]


Door linsey op 21 november 2011 22:58

Wat fijn dat je zo enthousiast bent over producten van the body shop! Boven besteding van 30 euro krijg je nu een gratis bodylotion in Candied ginger, spiced vanilla of cranberry joy gratis!

[Beantwoorden]

veerle antwoordt op 27 november 2011 om 11:58:

hmm dat is vreemd, ik heb daar laatst flinke inkopen gedaan en kreeg niks cadeau. niet dat het veel uitmaakt hoor.
ik heb ook nog even een vraagje, ik heb de mini variant van de bodybutter cranberry joy, en hij ruikt bij mij echt heel vies eigenlijk, het ruikt sterk naar gist/alcohol, en na een tijdje ga je wel een beetje de geur van cranberry ruiken maar dit is maar een heel klein beetje, het is totaal niet te vergelijken met de geur van de showergel, hebben meerdere mensen hier problemen mee of ligt het aan mij??

[Beantwoorden]


Door Silke op 21 november 2011 23:57

Hm, die lippenbalsem klinkt goed, die moet ik ees gaan testen :) Altijd maar die saaie labello verveelt ook op de duur.

[Beantwoorden]


Door Monique op 22 november 2011 18:39

Dat klinkt goed! ik ben wel nieuwsgierig naar die lipbalsem

[Beantwoorden]


Door Desiree op 22 november 2011 19:39

Ik heb gister wat producten gekocht uit de Spiced Vanilla lijn en kreeg voor mijn verjaardag (ook gister) een mooi giftset uit diezelfde lijn.

[Beantwoorden]


Door Jorna op 23 november 2011 11:42

Lekkerrr! Vind het alleen wat inspiratieloos van TBS dat ze weer dezelfde lijnen erin hebben gegooit…

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 25 november 2011 09:00

[…] met een glamorous make-upcollectie voor jou verzorgen deze winter. Je huid verwennen kan al met deze LE verzorgingsproducten, maar hoe zit het met le make-up? Uit de wintercollectie heb ik een smoky […]


Door kirsten op 2 december 2011 18:18

Mooie producten! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 10 december 2011 18:44

Vandaag was ik in de bodyshop, normaal koop ik daar niks want ik vind het zo duur, maar nu heb ik toch redelijk veel gekocht en een klantenkaart, en je kreeg gratis volle tube spiced vanilla handcreme, die van dat plaatje. En ik dacht, ik deel het even mee hahaha.
xoxo

[Beantwoorden]


Door Tieske op 22 januari 2012 15:30

Ik heb van alledrie de lijnen wat producten besteld in de sale!

[Beantwoorden]