Twitter Question #48

Ik ben dol op mooie blushes, aparte kleuren oogschaduw, knalrode lipstick, gitzwarte eyeliner en de 101 andere prachtige beautyproducten die mijn stash vullen. Toch zijn er ook producten die ik minder graag gebruik omdat ze lastig aanbrengen (lipstick), het lang duurt (foundation) of niet fijn aanvoelen (lipgloss).

Photobucket

Photobucket
Na het doorspitten van de tweets (die je terug kunt vinden onder hashtah #TQ) werd al snel duidelijk dat foundation en eyeliner met stip op nummer 1 staan. Maar ook bronzer, lipstick en lipgloss zijn onpopulair in het aanbrengen. Ikzelf vind foundation ook erg lastig in gebruik, bij mij zit het er snel te donker of te vlekkerig op. Ik gebruik de allerlichtste kleur foundation, maar wanneer ik het te haastig aanbreng loopt de kans op een eigale teint geheid in de soep.

Lipgloss vind ik niet lastig aanbrengen, het zit alleen zo vervelend! Ik gebruik veel liever lipstick, hoewel met felle kleuren dat ook oppassen is. Ik ben dol op rode lipstick, maar het aanbrengen van deze pin-up kleur doe ik niet heel graag. Zeker niet wanneer ik de SuperStay lipstick gebruik. Eén foutje is finaal, je moet daar echt heel precies te werk mee gaan aangezien deze kleuren opdrogen, niet afgeven en dus heel erg goed blijven zitten.

Verder vind ik make-up gewoon heel erg leuk! Kom maar door met die blushes, oogschaduws, eyeliners en mascara’s!

Welk beautyproduct gebruik jij het minst graag?


Reacties

Door Paola op 22 oktober 2011 15:03

Ik gebruik het minst graag een basecoat.. extra werk en je ziet er niks van!

[Beantwoorden]

Vera antwoordt op 22 oktober 2011 om 16:27:

Dat je het niet ziet betekent niet dat het geen belangrijke functie heeft. Verkleuren je nagels dan niet heel erg?

[Beantwoorden]

Paola antwoordt op 22 oktober 2011 om 17:51:

dat weet ik.. Ik heb geen last van verkleuringen.. Zou eigenlijk wel een basecoat moeten gebruiken..

[Beantwoorden]

Britt antwoordt op 22 oktober 2011 om 19:29:

Ookal doe ik er een base coat onder mijn nagels verkleuren altijd door de nagellak. );

Vera antwoordt op 22 oktober 2011 om 20:54:

Lucky you (: Mijn nagels verkleuren bijna altijd wel een beetje.. ik gebruik braaf altijd basecoat, maar het werkt niet altijd even goed. Wel geluk dan dat jouw nagels niet verkleuren! :)

luna antwoordt op 28 oktober 2011 om 16:38:

mijn nagels verkleuren wel maar ik heb toch altijd nagellak op. zie je niks van :)


Door Eljah op 22 oktober 2011 15:10

ik gebruik het minst graag een bronzer denk ik. Simpelweg om dat ik het totaal niet kan aanbrengen en het er ontzettend mislukt uitziet.

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 22 oktober 2011 15:10

Eyeliner, altijd gaat er wel iéts mis.. :-|

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 oktober 2011 15:15

Foundation vind ik erg lastig!
Ook omdat je echt de goede dingen moet gebruiken om het aan te brengen omdat je anders veel strepen ziet en het neemt erg veel tijd in beslag.

[Beantwoorden]

Meike antwoordt op 22 oktober 2011 om 19:06:

als je het ‘inblendt’ niet! ;)

x

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 22 oktober 2011 15:15

Basecoat gebruik ik nooit, zie de comment van Paola, daar heb ik gewoon een hekel aan.. Meestal zit die nagellak er toch maar een dag op en mijn nagels verkleuren (gelukkig) niet!

Eyeliner vind ik nog het ergste denk ik.. Heb er al verschillende geprobeerd en het gaat al wat beter.. maar het blijft lastig.. Vooral een winged eyeliner lukt me maar niet!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:54:

Basecoat… Ik ben er vaak ook te ongeduldig voor :X

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 oktober 2011 15:17

Foundation & concealer. Dat sla ik ook altijd over als ik geen tijd heb. Als de tijd wel heb dan nog sla ik het vaker over dan dat ik het wel doe. Ik besteed de extra tijd dan liever aan een mooie ooglook.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 oktober 2011 15:20

Foundation is inderdaad lastig, ik heb ook een lichte huidskleur.

[Beantwoorden]


Door Salwa op 22 oktober 2011 15:20

Ik hou niet van poeder, omdat dat er vaak een beetje korrelig uitziet. Leuk idee deze blog!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:54:

Thanks ^^) Leuk dat je reageert!

[Beantwoorden]


Door Vic op 22 oktober 2011 15:25

lipglos, mn haar blijft er altijd aan plakken..

[Beantwoorden]


Door rosan op 22 oktober 2011 15:27

ik vind het aanbrengen van een een lip product zo moeilijk voor al in stick vorm lipgloss niet maar het plakt zo en dat is ook niet fijn

[Beantwoorden]


Door lisa op 22 oktober 2011 15:28

hee ik zag jou net in de stad ^^) kan dat?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:55:

Ja dat kan heel goed!

[Beantwoorden]


Door willemijn op 22 oktober 2011 15:31

Lipgloss. ik vind het gewoon helemaal niet fijn aanvoelen op mijn lippen. het is dan ook één van de weinige beautyproducten, waar ik niet veel van heb :’)

[Beantwoorden]


Door ellis op 22 oktober 2011 15:35

blush! ik vind het heel mooi maar kan het echt niet goed aanbrengen..

[Beantwoorden]

Annoeska antwoordt op 22 oktober 2011 om 15:40:

dat heb ik nou ook !
ik word al snel een barbie haha.

[Beantwoorden]


Door Alise op 22 oktober 2011 15:41

Mascara! Elke dag is er wel iets mis.. maar ik ben iedergeval wel blij met mijn eyeliner skills, dat gaat voor mij bijna automatisch.

[Beantwoorden]

patricia antwoordt op 22 oktober 2011 om 23:54:

jij hebt zeker eyeliner skills, zit altijd perfect bij jou (love)

[Beantwoorden]


Door Dewy op 22 oktober 2011 15:49

Haha wat een leuke vraag, ik vind zelf lipstick niet fijn om aan te brengen, ik heb veel mooie en ik blijf ze kopen maar ik draag ze eigenlijk nooit.. dat is best zonde bedenk ik me nu.
Voor de rest gebruik ik alles graag en heb ik voor alles wel een manier waarop ik het er bij mezelf (vind ik) mooi uit ziet. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:56:

Dat is zonde! Maar ook herkenbaar… Dat heb ik dus met lipgloss :$

[Beantwoorden]


Door Tedje op 22 oktober 2011 15:58

Ik gebruik nooit foundation, simpelweg omdat ik een erg droge huid heb en omdat als ik foundation gebruik, je de velletjes nog beter ziet zitten. Heb je daar toevallig nog tips voor? xox

[Beantwoorden]


Door Simone op 22 oktober 2011 15:59

Waar lotteroodbergen last van heeft, had ik ook altijd last van. Maar toen kwam ik erachter dat je eigenlijk meer onder je ooglid moet kleuren en niet erop. Blijft de hele dag perfect zitten en je hebt mooi dun lijntje ;p

Verder vind ik nagellak niet prettig in gebruik, al gebruik ik het nog wel vaak. Altijd als ik het opgedaan hebt droogt het zo langzaam, moet ik super voorzichtig zijn en het voelt de hele dag nog alsof ik het zo weer kan verpesten door een deukje in mijn nagellak ofzo.

[Beantwoorden]


Door charile op 22 oktober 2011 16:00

Blush omdat ik nogal rode wangen van mezelf heb. Het valt te veel op bij mij.

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 oktober 2011 16:01

Ik gebruik eigenlijk alles graag, maar als ik iets móet kiezen….dan ook oogpotlood/eyeliner. Ik gebruik de laatste tijd gewoon een dun kwastje en oogschaduw om een lijntje te zetten; gaat me een stuk beter af.

[Beantwoorden]


Door Emily op 22 oktober 2011 16:01

lipgloss, mijn haar blijft er de hele tijd in plakken,
arg nee doe maar niet.

[Beantwoorden]


Door Marissa op 22 oktober 2011 16:02

Vloeibare eyeliner die je boven je oog aanbrengt. KAN IK NIET! :boo:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:58:

:ahh:

[Beantwoorden]


Door Merel op 22 oktober 2011 16:04

Is een tweezer ook een beautyproduct?
Zo ja, dan moet ik dit even kwijt; dat is echt een ramp, mijn wenkbrauwen epileren. Het doet pijn, krijg altijd traanogen en moet heel vaak niezen.
Haha.

Zo nee, dan een bronzer idd. Krijgt altijd strepen op mijn gezicht ipv een mooie bronze glow.:(

[Beantwoorden]


Door Carmen op 22 oktober 2011 16:12

Ik gebruik het minst graag lipgloss, ik vind het eerlijk gezegd heel erg plakkerig en vind het een vies gevoel op mijn lippen.
Maar op een of andere manier heb ik toch wel heel veel lipglossjes thuis liggen…

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 22 oktober 2011 16:12

Wat een leuke twitter question weer (zoals altijd, hihi)! Ik vind lipgloss of vloeibare eyeliner dan ook wel het vervelendst. Lipgloss omdat dat altijd overal aan plakt (behalve aan mijn lippen) en vloeibare eyliner omdat ik dat gewoon níet kan aanbrengen. Ik probeer het steeds opnieuw, maar het lukt nog niet zo goed haha :P

[Beantwoorden]


Door Desiree op 22 oktober 2011 16:14

Ik gebruik het minst graag lipgloss….verder kan ik niets bedenken…

Make up is gewoon leuk! :D

[Beantwoorden]


Door Evelien op 22 oktober 2011 16:16

Eyeliner, ik moet altijd eerst mijn halve ooglid inkleuren en dan met behulp van een wattenstaafje er een mooi streepje van maken :-(

[Beantwoorden]


Door Renske op 22 oktober 2011 16:23

Ik heb een hekel aan mascara. Ben nogal een perfectionist en voor mijn wimpers goed genoeg zitten, ben ik zo een paar minuten verder met mijn wimperkrultang en mijn mascara.
Verder vind ik alles wel leuk:D Vooral oogschaduw natuurlijk, gezien ik hier creatiever mee kan zijn.

[Beantwoorden]


Door Sharon op 22 oktober 2011 16:27

Haha ik ben ook niet zo’n lipgloss fan, dus zeker lipgloss! Verder vind ik eyeliner wel mooi, maar ik ben nog niet heel geweldig in het aanbrengen.. :$

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 22 oktober 2011 16:32

Lipgloss is ook wel vervelend ja, vooral als je haar erin blijft zitten, trek je je pluk eruit, zit het over je gezicht, blabla, fail. :’) Herkenbaar! Ik kan geen blush aanbrengen, die draag ik ook het minst, vind het echt heel onhandig. :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:59:

Haha het ultieme lipgloss probleem! Heb dat zo vaak als ik fiets, brrrr.

[Beantwoorden]


Door Lindaaa op 22 oktober 2011 16:40

Lipgloss, als ik het dan op heb: ik elke ochtend naar school fiets en als ik dan op school aan kom plakt m’n haar aan m’n lippen en vaak ook nog wat verdwaalde vliegjes. En omdat ik het vies vind als ik iets eet of drink en dat er dan wat lipgloss aan plakt, bleh.
En het plakt als een gek, en geeft toch geen kleur op mijn lippen (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 10:59:

Dat is precies wat ik bedoelde in mijn reactie hierboven haha :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 oktober 2011 16:47

Foundation, bij komt het er altijd té op. En ik heb ’t niet eens nodig, dan maar beetje concealer en poeder!
En lipgloss gebruik ik ook nooit, ik ben trouw aan mijn labello’s, die glanzen ook maar verzorgen ook nog!

[Beantwoorden]


Door nancy op 22 oktober 2011 16:55

Ik vind foundation ook moeilijk, of de kleur is te donker, of ik krijg vlekken ! :-( :-( :-( XX

[Beantwoorden]


Door naomitjuuh op 22 oktober 2011 17:02

:hmm: ik hou helemaal niet van foundation en oogpotlood onder want bij mij zit het altijd over mijn hele gezicht :S en foundation omdat ik snel op een poederdoos lijk en daardoor ga ik sneller glimmen
(leuk zo met die smileys)

[Beantwoorden]


Door Judith op 22 oktober 2011 17:14

Nagellak! Ik gebruik het wel, maar wat haat ik dat om het netjes op te brengen. D:

[Beantwoorden]


Door Dais op 22 oktober 2011 17:30

Benzoylperoxide Hydrogel voor acne….. Je moet zo ontzettend uitkijken dat textiel niet bleekt en je mag het niet overdag in de zon dragen, dus je moet zorgen voor oud beddengoed of een handoek overje kussen….

[Beantwoorden]


Door Joan op 22 oktober 2011 17:33

Met lipstick heb ik echt een haat/liefde verhouding. Ik heb er gewoon te droge lippen voor en te vaak velletjes, waardoor lipstick gewoon niet mooi staat. En dat vind ik heel jammer, want ik heb heel wat mooie kleurtjes o.a. van NYX. Snik snik.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 11:00:

Dat heb ik ook in de winter. Super vervelend! :(

[Beantwoorden]


Door lotte op 22 oktober 2011 17:46

Haha wat leuk! Ik sta bij de tweets :)

[Beantwoorden]


Door sementha op 22 oktober 2011 17:51

zeker weten lipgloss, me haar blijft er altijd in vast plakken, alhoewel het wel mooi is en heb er heel veel van!

[Beantwoorden]


Door Jill op 22 oktober 2011 17:56

Als ik foundation op heb.. Ieh bah zit echt niet gijn en brengt niet fijn aan. Nee ik ben echt niet van de foundation hoor! Ook vind ik eyeliner nog steeds irritant om t aan te brengen. Mijn ene lijntje is toch altijd weer anders als het andere en m’n wing bij m’n ene oog loopt toch altijd weer anders als bij m’n andere oog. Frustrerend toch draag ik t vaak haha.
Leuk artikel:)

[Beantwoorden]


Door Shelley op 22 oktober 2011 17:58

Ik kan echt geen eyeliner aanbrengen en daarom gebruik ik dit product ook het minst graag !

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 oktober 2011 18:53

Eyeliner of oogpotlood! Ontzettend mooi als het er eenmaal goed op zit, maar een crime om mooi aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 22 oktober 2011 18:57

ik haat bronzer ik gebruik het dan ook nooit! voorderest heb ik eigelijk nergens een probleem mee

[Beantwoorden]


Door Michelle op 22 oktober 2011 19:26

het minst fijna vind ik toch wel de eyeliner boven je oog, ik kan het niet… ik gebruik vaak alleen oogpotlood op me onderste ooglid.In het begin kreeg ik dan altijd traan ogen.. Foundation valt bij mij wel mee, ik vind het niet moeilijk om aan te brengen, ik pak vaak alleen foundation en oogpotlood als ik geen zin heb om me op te maken.

[Beantwoorden]


Door Lin op 22 oktober 2011 19:42

Verdomd, ik wist dat ik ergens zo’n 24 hour moest hebben, maar ik kan hem in mijn lipstick-lade niet vinden.. waarom raak ik altijd make-up kwijt? Ook wel eens last van?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 11:01:

Ja, maar vaak zit het dan in één van mijn tassen… :$ Daar al gekeken?

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 23 oktober 2011 om 15:11:

Gekeken, maar nog niet gevonden… komt vast wel weer een keer boven water!

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 oktober 2011 19:49

ik gebruik het minst vaak cream producten en glossjes.. te veel gedoe om het steeds opnieuw aan te moeten brengen >.< en nog erger; als bijv. cream oogschaduw gaat creasen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 oktober 2011 20:02

Ik heb echt een hekel aan lipgloss, het is plakkerig en het staat me gewoon echt niet :X
Haha kissies
Xxxx

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 22 oktober 2011 20:21

Ik gebruik liever geen foundation. Ik vind het moeilijk om de juiste kleur uit te zoeken en het aanbrengen gaat ook niet altijd vlekkeloos (letterlijk en figuurlijk, haha). En daarbij komt dat ik mijn huid mooi genoeg vind om zonder foundation door ’t leven te gaan.

[Beantwoorden]


Door Leonie op 22 oktober 2011 20:47

Lipgloss vind ik opzich wel Oké, maar na een tijdje word ik het wel zat. Voor overdag gebruik ik geen foundation, zit niet lekker en ik kan ook prima zonder. Gebruik het alleen bij feestjes met roood-hoofd-gevaar.
Wat ik wel echt heel moeilijk vind, is blush. Ik weet gewoon niet goed hoe ik het mooi kan aanbrengen zonder meteen hele roze-rode wangen te hebben :S Zou je dat misschien een keer kunnen uitleggen Vera? :)
XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 11:04:

Misschien wel een idee voor een video! Ik schrijf het op :)

[Beantwoorden]


Door Mirthe op 22 oktober 2011 20:53

Geef mij een bronzer en kom tien minuten later terug. Wat je dan ziet is niet héél fijn voor de ogen.
Echt, ik kan niet omgaan met bronzer, eerst ook niet met foundation. Maar toen leerde ik een aanbrengtechniek die erg handig is!
Doe een beetje vloeibare foundation op de bovenkant van je hand, en neem een grote makeupkwast. Dan ‘stippel’ je de foundation op je huid en dan op een gegeven moment wrijf je eroverheen om er een geheel van te maken. Sinds ik dat doe, ziet het er tenminste fastoenlijk uit haha!
Leuke vraag! x

[Beantwoorden]


Door Eileen op 22 oktober 2011 21:38

concealer, ik heb donkere kringen onder mijn ogen en dat is vreselijk irritant om weg te werken en als ik te veel gebruik dan heb je van die camouflage plekken….

[Beantwoorden]


Door Resy op 23 oktober 2011 08:33

Oogschaduw! Nee dat gebruik ik echt nooit, gewoon omdat ik het niet goed kan aanbrengen.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 23 oktober 2011 09:06

Ik heb ook poeder. Ik gebruik het wel, maar soms erger ik mezelf er dood aan, omdat het dan gewoon niet zit.

[Beantwoorden]


Door mariethje op 23 oktober 2011 09:35

bronzer ( kan ik niet mee werken ) en lipliners , trekt bij mij op niks ;p

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 23 oktober 2011 10:00

Eyeliner gaat altijd wel mis, en of hij blijft niet goed zitten of ik schiet uit en krijg het niet weg waardoor ik heel mijn oogschaduw ook meteen over nieuw kan doen, en nagellak! ik doe het vaak op maar het ziet er nooit helemaal mooi uit, altijd wel iets!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 oktober 2011 om 11:05:

Voor nagellak heb je van die handige stiften met make-upremover om restjes mee te verwijderen. Gebruik ik ook, is ideaal!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 oktober 2011 10:33

Die 24 hour stay van Maybelline vind ik wel een uitkomst hoor! Blijft echt supergoed zitten. Misschien geen 24 uur, maar toch wel tijdens een feestje met hapjes en drankjes. En ik vind het aanbrengen best ok gaan. Je moet natuurlijk wel opletten dat je er geen clown-lippen mee creeert (dus ik blijf altijd binnen de lijnen van mijn eigen lippen).

[Beantwoorden]


Door Sanja op 23 oktober 2011 10:55

Ik gebruik niet graag nagellak in het algemeen… Langs de ene kant denk ik: ‘WAUUUW al die kleurtjes, zo mooi, koop koop koop.’
Maar langs de andere kant is het aanbrengen op mijn nagels altijd zo’n boeltje. Mijn nagels zijn enorm zwak dus de nagellak chipt altijd diezelfde dag nog (zelfs met antichipnagellak en topcoat). Om nog maar te zwijgen hoe scheef het gedaan is (oefening baart kunst?) en ik nooit het geduld heb tot het opgedroogd is.
Dan maar jaloers blijven staren naar al die mooie NOTD’s op beautyblogs :’)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 23 oktober 2011 11:12

Jaaa bronzer inderdaad haha, ik kan er niet goed mee overweg!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 oktober 2011 11:29

Lipgloss, me no likey! Zo plakkerig en blegh. Gelukkig draag ik geen foundation en concealer omdat ik het niet nodig heb dus daar heb ik geen problemen mee. Al moet ik nu wel dringend opzoek naar een concealer als ik lenzen moet van mama haha. Daarom is een bril zo handig. (Y)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 23 oktober 2011 12:24

Ik heb een eyelinerstift die ik superfijn vind!
Alleen soms schiet ik uit en dan is ook meteen heel mijn oogschaduwlook verpest :( Ook ooit last van? :P
X.

[Beantwoorden]


Door Jill op 23 oktober 2011 12:32

Iieep! Mijn tweet staat ertussen :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 23 oktober 2011 12:40

Eyeliner en mascara! Heb je net je oogschaduw perfect zitten, verpest je het met je eyeliner die gelijk all over the place zit. En als ik dan nog niet verpest heb met eyeliner, dan wel met mijn mascara! Die heb ik ook altijd boven mijn ogen zitten.
Als ik haast heb met foundation meng ik hem met een beetje dagcrème en breng ik het met mijn handen aan. Dan heb ik misschien wel minder dekking, maar dan heb ik het in no time mooi op mijn gezicht zitten, en het smeert een stuk fijner uit op die manier.

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 oktober 2011 12:43

Ik gebruik het minst graag eyeliner of lipstick. Ik vind eyeliner heel mooi maar het is zo lastig aan te brengen.

[Beantwoorden]


Door anouk op 23 oktober 2011 14:03

lipgloss! het plakt overal aan, zoo irritand vind ik dat! );

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 23 oktober 2011 14:38

Leuke vraag en leuk om te lezen bij de andere meiden :) Het vervelendste make-up product vind ik lipgloss, maar dat gebruik ik dan ook zelden. Verder zijn er geen producten waar ik ‘tegenop’ zie om het op te brengen, I love it!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 oktober 2011 15:02

Lipgloss! Het plakt vreselijk, je ziet er weinig van, en het is er zo weer af. Bah, geef mij maar een lipstick en anders een tinted lipbalm. Oogpotlood vind ik ook niet heel fijn, het gaat heel snel uitlopen bij mij, maakt niet uit op welke manier ik het aanbreng en van welk merk. heb jij misschien tips?

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 23 oktober 2011 15:12

Ik hou niet van bronzer, op de een of andere manier ben ik dan net een wortel.

[Beantwoorden]


Door eva op 23 oktober 2011 16:44

bronzer en eyeliner kan ik echt niet aanbrengen en voor de rest vind ik lipgloss gewoon niet lekker ‘zitten’ op mn lippen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 23 oktober 2011 18:14

eyeliner vind ik irritant. Vooral als ik haast heb!

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 24 oktober 2011 08:56

Foundation, ik heb het niet nodig.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 24 oktober 2011 13:34

Ik vind eyeliner verschrikkeling irritant, verder vind ik lipgloss en lipstick ook niet fijn. Ik doe veel liever gewoon lippenbalsem op. :)

[Beantwoorden]


Door Linh op 24 oktober 2011 16:55

Oogschaduw, want het wordt al snel too much bij mij.

[Beantwoorden]


Door Mariel op 26 oktober 2011 18:25

Basecoat.. Mijn nagels verkleuren gelukkig niet snel! Zo af en toe doe ik een verzorgingskuurtje!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 1 maart 2012 09:59

Ik haat lipstick!
ik breek ze altijd :#

[Beantwoorden]