Twitter Question #45

Wensenlijstjes maakten we vroeger al voor onze verjaardag of wanneer sinterklaas op het dak stond te wachten. Maar ook nu, nu we onze eigen centjes verdienen zijn wishlists geen onbekend terrein. Want hoewel we ons eigen geld verdienen is dat vaak echt nog niet genoeg om al je levensbehoeften (een nieuwe computer, make-up en kleding) zomaar te kunnen kopen.

Photobucket

Photobucket

Ik heb deze “winter” mijn zinnen gezet op nieuwe laarzen. Ik heb echt laarzen nodig met een platte of kleine hak die ik met zowel een jeans als een mooie taillerok kan combineren. Schoenen vinden is voor mij over het algemeen niet zo makkelijk dankzij mijn vrij grote en platte voeten. Ik heb nog geen basic paar laarzen, enkel een stel uitgezakte zwarte laarsjes met gespen, maar ik denk dat ik eens ga kijken bij Shabbies.

Verder zijn er van die basics waar je me altijd wel gelukkig mee maakt zoals de perfect zittende jeans, een mooie (wijnrode) trenchcoat en een tijdloos horloge bijvoorbeeld. Maar zo belangrijk vind ik die nou ook weer niet. Behalve de Guardian Angel Tote Bag van Vlieger & Vandam staat alleen nog hoog op mijn wishlist… een goedgevulde spaarrekening. Ja, ik ga sparen. Het is heel erg saai en verstandig, ik weet het. Vroeger kon ik niet eens 50 cent sparen, maar nu wil een fiks bedrag opsparen voor als ik straks op kamers ga. Met straks bedoel ik over 1 of 2 jaar, maar ik wil goed voorbereid zijn. Bovendien verdien ik denk ik nu wel genoeg geld om vrij makkelijk te kunnen sparen en in plaats van mijn geld uit te geven aan dure kledingstukken en nog meer make-up het opzij te zetten ‘voor later’. Nou niet schrikken als jullie me straks toch thuis zien komen met nog meer parfum, 2 tijdloze horloges, 3 nieuwe jassen en 5 paar schoenen. Soms mag ik ook wel een maandje niet sparen natuurlijk ;-)

Welk product of kledingstuk staat hoog op je wishlist?


Reacties

Door myrthe op 1 oktober 2011 15:21

leuk ik wou heel graag een hamster en heb er net een gekocht met de naam Nommie (love) :love:

[Beantwoorden]

cjs antwoordt op 1 oktober 2011 om 19:15:

origineel.. :X

[Beantwoorden]

willemijn antwoordt op 2 oktober 2011 om 09:43:

toevallig dat de hamster van mascha ook nommie heet :’)

[Beantwoorden]

Daniëlle antwoordt op 2 oktober 2011 om 18:37:

Ah, maakt toch niet uit! :) Misschien kent ze heel beautygloss niet. :’) k vind het een leuke naam.

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 4 oktober 2011 om 17:08:

Ik had het niet geweten!
Eén van mijn katten heet Wafels, dat heb ik van Goofy (vriend van micky mouse) nageaapt!


Door Dewy op 1 oktober 2011 15:26

Haha leuke vraag!
Wat ik hoog op mn lijstje heb staan is een rijbewijs.. haha maarja daar moet ik natuurlijk wel fatsoenlijk voor kunnen rijden
Verder wil ik nog een goede grote stoffe koffer hebben voor wanneer ik op mn stage ga ( t liefst een roze haha )

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 oktober 2011 15:27

Poeh, dat is best moeilijk! Er staat heel veel op mijn wishlist, maar waar ik op dit moment echt voor aan het sparen ben is een eigen laptop. Dat lijkt me echt zo handig, voor school maar ook gewoon voor bloggen (:

[Beantwoorden]


Door fatima op 1 oktober 2011 15:28

ik wil heel graag nieuwe laarzen, het liefst 2 paar, een met een hak en een met een sleehak of bijna plat. Ik heb ook net een nieuwe winterjas gekocht, ben er weer superblij mee! Maar wat het hoogst op mn wishlist staat is toch wel een scooter, ik heb 26 oktober mn praktijk examen en als ik slaag moet ik toch wel een scootertje hebben :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:34:

Spannend, succes!

[Beantwoorden]


Door Anneeee op 1 oktober 2011 15:33

ik wil graag zoeva en sleek pallette’s :)

en producten van E.L.F <3

[Beantwoorden]


Door Emma op 1 oktober 2011 15:40

veterlaarsjes :D

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 oktober 2011 15:47

De dingen die ik het liefst wil zijn een ipad en too faced natural eye pallete :D Maarja die ipad gaat t denk ik niet worden haha, wat een geld :P

[Beantwoorden]


Door Merel op 1 oktober 2011 15:49

Ik zou heel graag een knalrode coat willen (zo’n jas, ik weet niet of coat het goede woord is :’)) maarja, waar zie je die nou. Ook wil ik heel graag een panda muts (zo’n mus waar dan oogjes een neusje, 2 oorjes en alles op zit), maar die gaat de moeder vaneen vriendin voor me maken! Verder staat er altijd heel veel op mijn wishlijstje, maar ik koop er eigenlijk nooit wat van, ik vergeet het altijd een beetje, en dan is mijn geld alweer op aan dingen die niet op mijn wishlist stonden :’)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:35:

De laatste zin is erg herkenbaar, haha!

[Beantwoorden]


Door savannah op 1 oktober 2011 15:50

Mijn wishlist veranderd dagelijks. Zo niet meerdere keren op een dag. Volgens mijn moeder ben ik een van de weinige personen die geld vaker dan 1 keer uit kan geven.. Haha

[Beantwoorden]


Door Desirée op 1 oktober 2011 15:52

Ehhh dat is toch wel het Too Faced Smokey Eye Palette ♥

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 oktober 2011 15:52

Welke schoensmaat heb je eigenlijk? Want ik heb zelf maat 43, en ik kan echt nergens leuke schoenen vinden….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:36:

Ik weet niet of je Schuurman schoenen kent? Die hebben ook grotere maten! Ik heb 41, dus dat valt nog hartstikke mee.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 1 oktober 2011 15:56

Goed van je dat je gaat sparen! Ik probeer het elke maand weer opnieuw, maar doordat ik gewoon zo weinig geld heb is het dan extra moeilijk om wat opzij te zetten. En ooohneeee, Nickelson jassen :O Die vind ik echt vreselijk! Maargoed, ieder zo z’n eigen smaak. Wat nog hoog op mijn wishlist staat is een perfect little black dress en ik heb ook dringend schoenen nodig die ook leuk staan onder een jurkje of rokje.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 1 oktober 2011 15:58

Nou ik ben echt opzoek naar een lichte foundation, ik heb echt een hele lichte huid. Ik ga eind deze maand naar Groningen, dus ik ga daar zeker even kijken bij MAC en/of Sephora :)

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 1 oktober 2011 16:01

Mocht je maat 38 hebben. Ik heb Shabbies laarzen, maar draag ze nooit. ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:37:

Ik heb grote voeten, zoals in de tekst als staat ;) no size 38 for me!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 oktober 2011 16:06

ik sluit me helemaal aan bij shirley. als ik alles hier op zou moeten schrijven, dan ga ik de comments nogal domineren denk ik

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:33:

Eens! Ik wil zoveeeeeel..

[Beantwoorden]


Door denise. op 1 oktober 2011 16:52

nu op het moment staan er nieuwe makeup bakjes op me wishlist, maar weet nog steeds niet welke. iemand tips?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:37:

Ikea heeft mooie en fijne :)

[Beantwoorden]

denise antwoordt op 3 oktober 2011 om 13:48:

oke, ga ik daar even kijken. bedankt!

[Beantwoorden]


Door Annoeska op 1 oktober 2011 16:52

Ik ben echt verliefd op de dior highlighter !
Alleen de prijs..

[Beantwoorden]


Door Lois op 1 oktober 2011 16:58

Leuk artikel!
Wat ik al een tijdje wil hebben, is toch echt wel het luchtje ‘Chérie´ van Dior…… :) Hij is zo lekker !
xxxxx

[Beantwoorden]


Door charile op 1 oktober 2011 17:02

Leuk! Ik wil ook wel een geldboom net als shirley ;) en verder wil ik heel graag een tinted lip conditiner van mac in de kleur petting pink :D
x

[Beantwoorden]


Door Anne op 1 oktober 2011 17:12

Een Spiegelreflex camera en een macbook pro!
Maar dat is nu nog niet echt betaalbaar voor me ;p
sparen sparen sparen :star:

[Beantwoorden]


Door M. op 1 oktober 2011 17:14

Een blackberryy (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 1 oktober 2011 17:15

Een BlackBerry curve in het zwart staat nu boven aan mijn wishlist! Maar ik moet wachten tot mijn verjaardag, dan pas zal ik genoeg geld hebben, haha! Maar sparen word het niet hoor, ik denk dat ik van de donaties op mijn verjaardag moet leven, want ik kan echt niet sparen! :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 1 oktober 2011 17:15

Een nieuwe telefoon, maar die komt (thank God !) binnen een weekje, en ik zou graag een paar goede kwasten willen hebben waarmee ik goed aan de slag kan met m’n Sleek-Palette. ^^)

[Beantwoorden]


Door Myrte op 1 oktober 2011 17:17

Sleehak veterlaarsjes met nepbont wil ik heel graag hebben :D
En ik wil nog verenoorbellen en retro oorbellen (net als die van de Primark!)

[Beantwoorden]

Rosalie antwoordt op 1 oktober 2011 om 17:22:

Sleehak veterlaarsjes met netbond heb je bij Van Haren :)

[Beantwoorden]


Door Rosalie op 1 oktober 2011 17:23

Een okergele blazer ( van zara) wil ik al heeel lang, en nu heb ik eindelijk het geld <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:38:

Oehh, die heb ik!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 1 oktober 2011 17:34

Een eigen huis… of is dat een beetje teveel gevraagd?? :doh:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 oktober 2011 17:45

Kelim boots, die moet ik gewoon hebben (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 oktober 2011 17:48

urban decay naked palette
verder nog kleding mar niet 1 speciefiek iets heb vanalles nodig :P

[Beantwoorden]


Door Josephine op 1 oktober 2011 18:07

Hoog op mijn wishlist hmm.. ik wil nog héél graag een digitale spiegelreflexcamera, echt waar. Voor de rest staat een leren jasje ook al heel lang op mijn wishlist en ook nog enkellaarsjes met hak EN VETERPUMPS!!!

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 oktober 2011 18:10

bruine laarzen!

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt. op 1 oktober 2011 18:13

Het 88-palette moet ik hebben!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 1 oktober 2011 18:21

Ik wil heel graag een goede stijltang! Iemand suggesties?

[Beantwoorden]

Daniela antwoordt op 2 oktober 2011 om 08:55:

Ik heb geen typenummer, maar remmington stijltangen zijn erg goed

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:39:

I agree! Ben een nieuwe Remmington tang aan het testen en ben tot zover enthousiast :)

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 2 oktober 2011 om 11:39:

De Icurl van Babyliss, zelfs met mijn dik en moeilijk haar werkt die perfect en je kan er ook nog eens krullen mee maken. Perfect ding

[Beantwoorden]


Door Liz op 1 oktober 2011 18:24

Een iPad. Maar ja, dat is ook weer nutteloos, want ik heb 2 computers en een iPhone :p

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 oktober 2011 18:28

Leuke vraag :-) Ik wil nog steeds graag de Cinderella key necklace van Disney Couture, Uggs Bailey Button boots en een parfum van Dior en Marc Jacobs, LOL :’)

[Beantwoorden]


Door maria op 1 oktober 2011 18:37

een shirt waar ik in opval

[Beantwoorden]


Door Cari op 1 oktober 2011 18:42

Ik zou graag een nieuwe telefoon willen hebben. Die van mij valt zo’n beetje uit elkaar.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 1 oktober 2011 18:52

Ik heb niet echt iets op mijn lijstje behalve mijn RIJBEWIJS! Ben bezig met lessen dus hopelijk heb ik ‘m over een paar maandjes :)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 1 oktober 2011 18:56

Ik ben echt op zoek naar het PERFECTE jeansjasje, en hakken met veters wil ik ook graag. Die zijn vet leukk! En een boyfriend jeans

[Beantwoorden]


Door Arnela op 1 oktober 2011 19:18

Ik sluit me aan bij Shirley, een geldboompje staat op nr. 1 :)

[Beantwoorden]


Door Marijn op 1 oktober 2011 19:19

ik zou heeel graag een longchamp le pliage willen, maar nergens bij mij in de buurt zit een longchamp winkel. Nu heb ik net te horen gekregen dat we in de herfstvakantie naar Londen gaan en ga ik daar maar eens die tas scoren!!

[Beantwoorden]

evelien antwoordt op 4 oktober 2011 om 17:10:

bijenkorf ;)

[Beantwoorden]


Door Silke op 1 oktober 2011 19:21

Jimmy Choo ooit ooit zal een paar van mij zijn

[Beantwoorden]


Door Laura W op 1 oktober 2011 19:31

Boven aan mijn wishlist staan/stonden:

Een cognac kleurige ruitertas
Een cognac kleurige veterschoentjes
en een speigel reflex camera

Die eerste 2 heb ik inmiddels in mijn bezit, en de 3e was helaas uitverkocht. Maar als ik die heb is mijn leven compleet, haha!

[Beantwoorden]


Door Eva op 1 oktober 2011 19:39

Shoos and make-up, echt hogen balck pumps (naaldhaak plzz) and het naked pallet

Xx

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 1 oktober 2011 19:58

Mijn wishlist is schandalig groot.. Zal ik een paar dingen delen? Ahum.. Sleek Pout paints, Sleek Rose Gold Blush, Too Faced Naturel Eye Palette, Loverdose by diesel, Seductive by Guess, Candy Prada by prada, The beauty bakery scrub en bodybutter (lijkt me echt zo lekker) China Glaze Ruby Pumps (iemand die een fijne ebay verkoper weet) Catrice palette uit de big city’s collectie’s (want die lijken zo op die van Too Faced) Nyx matte lipstick, nog meer nyx round lipsticks (ik heb de smaak te pakken) dé perfecte classy zwarte pumps waar ik perfect op kan lopen (zal moeilijk worden want ik ben een hakken drama) Models Own duochrome lakjes en verder wil ik eigenlijk heel veel, haha! O zie net bij iemand spiegelreflex camera staan, die wil ik ook ontzettend graag. Weet zeker dat ik de helft van deze dingen niet zou kopen als ik de kans krijg, maar ik zou ze wel graag willen ^.^ Gewoon dingen die ik mooi vind en bij kan kwijlen :D Begin trouwens steeds meer rode lipsticks te kopen.. jouw schuld.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:41:

Hahah wow! Nice ;-)

[Beantwoorden]


Door Sjoukje op 1 oktober 2011 20:19

Leuk artikel! :D op de een of andere manier mis ik altijd die vragen als ik op twitter ben, anyways, ik was zonet op youtube aan het rond sneupen, en toen kwam ik plots op een filmpje van dit meisje uit amerika genaamd Judy && ze heeft hetzelfde intromuziekje als in jou filmpjes hihi ( http://www.youtube.com/watch?v=RCgVtkSR6v4 )

Liefs,

[Beantwoorden]


Door Lotte op 1 oktober 2011 20:22

Ik denk iets van Sleek!
Ik wil super graag een mooi pallet! :D

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 oktober 2011 20:29

Het geurtje wish van Chopard staat torenhoog op mijn wishlist!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:41:

Die heb ik, hij is erg lekker :)

[Beantwoorden]


Door Noor op 1 oktober 2011 20:36

De zwarte ascent laarsjes van asos, heb ze net besteld :yes:

[Beantwoorden]


Door Alise op 1 oktober 2011 20:44

Hahahaha oké dat is bij mij toch aardig wat. Maar als ik dan moet kiezen: laarzen met sleehakken en veters, een donkerrode jeans en echte Uggs. :)

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 1 oktober 2011 21:44

ooeh ik wil nog zoveel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 oktober 2011 21:48

Op mijn wishlist staat:
een nieuwe laptop. Die van mij begint letterlijk uit elkaar te vallen en crashte van de week bijna. Dus hoog tijd voor een nieuwe!

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 oktober 2011 21:54

een tip van mij is dat je onderwerpen over geld niet te vaak aansnijdt. ik begrijp je goed en vind dat je het leuk schrijft, maar er zijn ook mensen die veel minder te besteden hebben, en wat je zegt kan al gauw niet leuk worden gevonden. sparen en luxe shabbies kopen? niet iedereen kan dat. die verschillen blijven er altijd dus dit zal je altijd blijven houden. op mijn wishlist staat trouwens een nieuwe foundation! x

[Beantwoorden]


Door Victoria op 1 oktober 2011 22:18

Hmm, Die is moeilijk! Ik ben aan het sparen voor New York in de kerstvakantie en ik wil nog een geurtje in the pocket slaan. Waarschijnlijk een van Chanel of Rituals. Ben er dol op! (love)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 1 oktober 2011 22:51

Het product wat het aller aller aller aller hoogst staat is het 88 warm palette! Awesome!!

[Beantwoorden]

ka antwoordt op 1 oktober 2011 om 23:55:

7 euro op eBay incl. Verzenden. Perfecte kwaliteit en pigmentatie :D

[Beantwoorden]


Door paulien op 2 oktober 2011 08:25

sinds vanmorgen heb ik iets wat ik erg graag wil hebben.! ik had een testertje van lancome, tresor in love. en ik vind de geur geweldig. ik heb eigenlijk heel weinig met parfum. artikelen over parfum lees ik bijna nooit en ik koop ook bijna nooit parfum maar deze is echt heerlijk. alleen een beetje duur….

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 oktober 2011 08:50

Ik heb het zo gedaan dat er iedere maand standaard 40 euro van me betaalrekening naar me spaarreking over wordt geboekt. Zo kan ik niet zeggen: ‘deze maand even niet’. Als je eenmaal gewend ben met ietsjes minder rond te komen gaat dat vrij gemakkelijk. En ze hebben bij de dolcis leuke leren laarsjes voor een redelijke prijs (100-120)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 10:43:

Bedankt voor de tip! :)

[Beantwoorden]


Door Shirley op 2 oktober 2011 08:53

Haha mijn geldboompje (love)

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 2 oktober 2011 08:58

Een reisje naar NY! :wave:
Ik wil er echt graag is heen!
En een iphone maar die krijg ik gelukkig voor mijn verjaardag. ^^)

[Beantwoorden]


Door GirlUpgraded op 2 oktober 2011 09:14

Ik moet eerlijk zijn dat ik me deze maand wat heb laten gaan dus er is niet zoveel dat echt nog op mijn wishlist staat.. Al heb ik wel een prachtige ketting gezien online met een budha beeldje en ik heb ze nog steeds niet gekocht. Maar heb mezelf nu even op een no-buy gezet om de reden die jij aangeeft: sparen! Anders gaat mijn geld er echt aan een rotvaart door…

[Beantwoorden]


Door marie op 2 oktober 2011 09:22

(goede ) kwasten ! , en een tv ( het tv meubel staat er al nu ng de tv ;d )

[Beantwoorden]


Door Es op 2 oktober 2011 09:25

Op mijn Verlanglijst stond een blackberry en uggs en nog wel wat meer onnodige dinge maar ik krijg de blackberry en uggs :)

[Beantwoorden]


Door willemijn op 2 oktober 2011 09:50

een goede kwasten set. Sleek pallets. en een CHI stijltang :D

[Beantwoorden]


Door Papiedesign op 2 oktober 2011 09:55

Umm Boven aan staat op mijn verlanglijst
-Een (mogen er ook meer zijn) Beige / bruinen Skinney Jeans willen die zie ze nergens in mijn maar
-wat zou als tweeden op mijn verlijnglijst staan Een grote Klomp Goud ?

[Beantwoorden]


Door Ellen op 2 oktober 2011 10:12

Ook laarzen! Het liefst twee paar.
Een paar geschikt voor de winter (still classy, maar waar ik ook mee door de sneeuw kan hobbelen) en een paar met killerheels!

Oh.. en sparen is niet aan mij besteed, dus respect voor jou! Hihi!

[Beantwoorden]


Door samantha op 2 oktober 2011 10:30

* nieuwe laptop staat hoog op me lijstje en me rijbewijs behalen!

Dat zijn voor mij echt 2 belangrijke punten, waar ik even goed voor moet sparen.

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 2 oktober 2011 10:39

Bij mij staat een paar sleehakken (van de H&M) en een mooie kwastenset erg hoog op mijn wishlist. Ik probeer ook te sparen, maar ik ben bang hier wel veel geld mee kwijt te zijn. ;) Toch vind ik dat ik het echt nodig heb, haha!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 oktober 2011 10:58

Ik wil… een iPad, een tas met van die vrij platte spikes aan de onderkant, en een echt luxe en lekker parfum. Omdat ik altijd van die crappy parfums heb!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 oktober 2011 om 19:22:

Parfum! (love)

[Beantwoorden]


Door Iris op 2 oktober 2011 11:15

ik wil een perfecte winterjas vinden !:P ik kan nergens een mooie vinden die een beetje normale prijs heeft. gister heel rotterdam afgelopen wel 100 jassen gepast en het is het allemaal net niet.

[Beantwoorden]


Door bndesign op 2 oktober 2011 11:19

Oh zoveel :$

– een kat (kijk dat is op zich niet duur maar ik wil ook weten dat als het beestje een keer naar de dierenarts moet ik het ook makkelijk kan betalen)
– 2 Michael Kors Horloges (ehm ja 1 vind ik al 4jaar mooi en de andere pas 1 jaar maar ik kan niet kiezen)
– Houten kruk voor in huis
– mooi kleed voor op de vloer
– Buddha to Buddha armband (meerdere stiekem ook weer)
– Rosé armband
– geld voor tattoo
– geld op spaarrekening ;)

nu is mijn lijstje vrij “kort” maar ik heb dan ook net weer paar dingen van mijn lijstje gekocht (zwarte platte laarzen bijvoorbeeld)

[Beantwoorden]


Door Margaux op 2 oktober 2011 11:36

Zwarte leuke korte cowboy laarsjes tot de enkel.. er zijn er genoeg maar heb de perfecte nog niet kunnen vinden! Daarnaast wil ik dolgraag de Chloe Marcie bag, zó leuk maar zó duur.. (1150 euro :shit: ) En een chocolade kleurige Longchamp le Pliage :) En een leuke kamer in Amsterdam haha.. ik wil veel te veel ;)

[Beantwoorden]


Door Samira op 2 oktober 2011 12:13

een jeansvest en nieuwe laarzen!

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 oktober 2011 12:51

Leuk ! Ik denk erover om een leren vestje te kopen.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 2 oktober 2011 14:24

Mijn must have voor deze winter is toch echt wel een blazer denk ik :x

[Beantwoorden]


Door Nanne op 2 oktober 2011 15:58

De tote bag van de Zara al maanden, maar afgelopen week heb ik hem eindelijk kunnen kopen. Verder heb ik niet iets op 1 staan, maar ik wil nog wel steeds een rood fluwelen broek, want die ik had was toch echt te groot helaas..

http://www.fashiable.nl

[Beantwoorden]


Door Nona op 2 oktober 2011 16:57

Het enige wat ik echt heel graag wil is een blackberry… Ik ben in love. Maar de prijs houd me tegen. Gelukkie is gisteren mijn oude telefoon kapot gegaan (serieus echt een ongeluk) en ga ik wee verder met smeken..
Iwish
Xxx

[Beantwoorden]


Door emmaly op 2 oktober 2011 19:24

ik wil nog een okergeel shirtje en een oud rode poncho; waar te vinden?!

[Beantwoorden]


Door Noortje op 2 oktober 2011 19:30

Heey! wat betreft je laarzenwens, je zou kunnen kijken bij laarzen van airstep. Ik heb een paar dat heel stoer is maar tegelijkertijd ook heel vrouwelijk. Ze zijn helemaal van leer en om het laarsje zit een omslag van nou ik zoek wel even een link van een foto :P ik kan het niet uitleggen.

http://www.shoesplease.de/v30/productimages/65739.jpg

Ik heb ze in het zwart. op deze foto zien ze er een beetje statisch uit maar de voorste flap leer kun je verbuigen doordat er ijzerdraad in zit waardoor je de schoenen veel dynamiek kan geven en stoerder kan maken, en ze kunnen dus zowel onder jurkjes als onder spijkerbroeken!

Je kunt ze kopen via zolando.nl

[Beantwoorden]


Door Synthia op 3 oktober 2011 17:28

wishlistt.

1. half hoge, chocolade kleur , uggs.
2. chanel parfum. ‘loveitt.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 oktober 2011 18:56

Jep, ik ben nog steeds op zoek naar de perfecte regenlaarzen! Het liefst wil ik ze van SuperTrash, maar toen ik er vanmorgen een meisje zo scheef op zag lopen als op nep Uggs, toen ging ik toch wel even twijfelen :’)

[Beantwoorden]


Door Marjon op 4 oktober 2011 19:02

op het moment wil ik het liefste hebben
-De nieuwe reiniginsmelk waar je over schreef (:
-De nieuwe nagellakjes van essence met glitters waar je over schreef :star:
-Nieuwe foundation :$
-Wattenschijfjes :$

[Beantwoorden]


Door RomyBeau op 5 oktober 2011 15:15

een mi moneda ketting!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 5 oktober 2011 16:03

Na jouw artikel over parfum heb ik echt heel erg veel zin gekregen om lekkere parfum te kopen! Dus ja, parfum staat zeker bovenaan mijn wishlist :D

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 6 oktober 2011 19:50

Ik wil ook nog zooo veel! Het houdt ook maar niet op he ;) Anyway, ik heb nu shabbies en ondanks dat ik maat 39 heb (niet heel groot vind ik), lijken mijn voeten er wel echt veel groter door. Dat is dus wel iets waar je rekening mee moet houden indien je dat een probleem vindt!

[Beantwoorden]