Sleek Nude Collection

De Nude Collection is een vaste collectie van Sleek met (je raad het al) nude producten. Het palette, de blush en pout polish zien eruit en voelen aan als Limited Editions, maar zitten vast in het assortiment. Hoewel ik graag gebruik maak van gifgroene oogschaduw en bakken glitter, kan ook ik een mooie nude look waarderen. Tijd om uit te vinden of ik met deze producten van Sleek ook echt zo’n naturelle look kan creëren.

Photobucket

Photobucket
In de collectie zitten een i-Divine oogschaduwpalette in Au Naturel, een pout polish in Bare Minimum en een blush in Suede. De verpakkingen vind ik er weer erg mooi uitzien. Op de pout polish en blush zit het design van een bloem, wat de collectie heel zacht en naturel laat ogen.

Photobucket


Photobucket
Vlnr: Nougat, Nubuck, Capppuccino, Honeycomb, Toast, Taupe,
Conker, Moss, Bark, Mineral Earth, Regal en Noir

In het oogschaduwpalette zitten 12 tinten oogschaduw, die zowel mat als shimmery zijn. In de eerste rij zitten de lichte en vooral matte tinten, terwijl onder de donkere, smokey en shimmery oogschaduws zitten.

Photobucket
De eerste rij oogschaduws is mager gepigmenteerd. Vooral de eerste vier kleuren Nougat, Nubuck, Cappuccino en Honeycomb geven erg weinig kleur af. Niet zo handig aangezien de lichte tinten oogschaduw essentieel zijn in een nude make-uplook.

Photobucket
De tweede rij oogschaduws is wel heel goed gepigmenteerd. Er zitten mooie shimmers in de donkere oogschaduws die veel kleur afgeven. Met de donkere tinten in het palette kun je dus wel uit te voeten, maar een smokey ooglook ligt dan ook meer binnen handbereik.

Photobucket
In de collectie kan natuurlijk geen lipbalsem ontbreken. De Pout Polish zoals Sleek haar lip balsem noemt, zit zoals altijd weer in een rond potje met draaidop. Dit keer heeft de pout polish de kleur Bare Minimum, een zachte bruine tint.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Bare Minimum, dat is de pout polish zeker. Er komt vrijwel geen kleur af van deze balsem waarvan ik hoopte dat hij mijn lippen een lichte nude tint zou geven. Helaas, nude is deze keer écht nude. Er is slechts een vage bruine waas te zien, en verder een lichte glans op mijn lippen.

Photobucket
Het laatste product uit de collectie is de blush (die inderdaad nog even klein als altijd is). Deze heeft de kleur Suede, wat ook weer een zachte bruine tint is.

Photobucket

Photobucket
Suede is een matte bruine blush waar veel kleur vanaf komt. Hij zal iedereen wel staan, maar als je vrij bleek bent raad ik je aan de blush lichtjes aan te brengen. Anders zit je al snel met twee bruine vlekken op je wangen ;-)

Photobucket
Als eindcijfer geef ik de collectie een 7. Als ik naar het oogschaduwpalette Au Naturel kijk, zou ik toch eerder Storm bestellen. Het is mijn allereerste en meestgebruikte palette van Sleek, met veel mooie naturelle en bruintinten.

Ik vind het erg jammer dat de Pout Polish in Bare Minimum zo weinig kleur afgeeft, transparante lip balsems zijn er al genoeg. De kwaliteit vind ik overigens wel goed, en ook de heerlijke zachte karamelgeur is weer aanwezig. De blush in Suede vind ik heel mooi, zo’n rossige bruine kleur zat nog niet in mijn stash.

Het oogschaduwpalette Au Naturel kost ongeveer €9, de pout polish in Bare Minimum €7 en de blush in Suede €7.

Sleek is te bestellen op SleekMakeUP.com en in diverse Nederlandse webshops.


Reacties

Door Jill op 19 oktober 2011 14:35

Die blush is gaaf! Helaas ben ik bleek en heb ik pukkeltjes dus ik denk niet dat ie mij zal staan.. Verder is t wel een leuke collectie. En een leuk artikel!
X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:28:

Ben ook bleek én heb pukkeltjes, maar vind de blush erg mooi staan :)

[Beantwoorden]


Door Rocan op 19 oktober 2011 14:48

super mooie palet! (love)

[Beantwoorden]

Rocan antwoordt op 19 oktober 2011 om 14:48:

Super mooie pallette! (love)

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 19 oktober 2011 om 19:50:

daar sluit ik me bij aan. (A)

[Beantwoorden]


Door nathalie op 19 oktober 2011 14:48

Vind de collectie helemaal niks maar ben toch al niet zo een fan van sleek..

[Beantwoorden]


Door Ellen op 19 oktober 2011 14:55

Het palette heb ik al een tijdje in huis. Vind hem erg fijn! Ik maak het meest gebruik van Honeycomb en Moss, verder gebruik ik nu vooral m’n Too Faced Natural Eye palette (love that!). (A)

[Beantwoorden]


Door Yuul op 19 oktober 2011 14:55

Ik had een kleine suggestie voor misschien een keer een video of natuurlijk een artikel..
Misschien kan je een keertje een soort van Make-up voor beginners doen. Ik ben namelijk nog vrij jong, en wil liever niet mijn hele gezicht plamuren. Hierin kan je bijv. de basics van make-up laten zien en uitleggen. Ik volg je site namelijk wel en ook op youtube ben ik op je geabonneerd maar soms snap ik er helemaal niks van. Wat is bijv. gepigmenteerd enzoo… Dat soort dingen zou je dan kunnen uitleggen, en ook hoe oud je zelf was toen je begon met make-up dragen en wat je dan droeg kan je uitleggen. En hoe je slim make-p kan kopen enzoo… Want ik wel graag veel make-up maar erg veel geld om het te kopen heb ik niet. En ik denk veel kinderen van mijn leeftijd ook niet.

Dit is allemaal natuurlijk maar een suggestie, maar ik hoop dat je dit wel leest en erover nadenkt en dat er heel misschien een make-up voor beginners filmpje/tutorial komt… (A)

xxx :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:30:

Dankjewel voor je comment en je idee Yuul! Ga erover nadenken, maar als je iets niet snapt moet je het gewoon vragen! Ik lees alle comments en probeer op alle vragen te reageren en geen een vraag is dom!

Als een oogschaduw gepigmenteerd is komt er veel kleur vanaf. Bij een slecht gepigmenteerde oogschaduw lijkt deze in de verpakking fel blauw, maar als je hem gebruikt komt er alleen een lichtblauwe waas te voorschijn. Is de blauwe oogschaduw wel goed gepigmenteerd, dan is hij wanneer je hem gebruikt net zo fel als je in de vepakking ziet!

[Beantwoorden]

Yuul antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:34:

Okee, heel erg bedankt.

[Beantwoorden]


Door bente op 19 oktober 2011 15:06

Ik heb zelf ook het storm palette en daar ben ik heel erg tevreden over. Misschien een kleine tip… de blushes van sleek kosten toch 5 euro?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:30:

Er staat ‘ongeveer’. De prijzen verschillen per webshop.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 19 oktober 2011 15:13

Die blush vind ik denk ik het mooist van de hele collectie!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 19 oktober 2011 15:17

Inderdaad de palette valt wel tegen, ik heb bettere palettes gezien van Sleek. Al vind ik de blush wel heel erg mooi, die wil ik nog wel eens gaan bestellen :D

[Beantwoorden]


Door Tedje op 19 oktober 2011 15:19

Mooie producten, alleen jammer dat de eerste 4 kleuren niet veel pigment afgeven!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 oktober 2011 15:21

Jammer, ik had wat meer van het palette verwacht…

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 19 oktober 2011 15:29

Ik heb deze collectie ook en ik ben er echt heel blij mee! Oké, de pout polish is iets minder, maar het palette gebruik ik bijna elke dag en de blush ook wel vaak!

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 19 oktober 2011 15:29

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 19 oktober 2011 15:33

Moooooi, ik koop eigenlijk vrij weinig make-up op het internet.

[Beantwoorden]


Door Ris op 19 oktober 2011 15:39

Zat me al helemaal te verheugen op cappuccino, honeycomb en nougat. Jammer weer dit. ;-)
Ik ben zelf nog ijverig op zoek naar goede gepigmenteerde versies van dit soort kleuren. Iemand tips?

[Beantwoorden]


Door Laura op 19 oktober 2011 15:41

Niet echt mijn ding :s

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 19 oktober 2011 om 15:51:

Oeps moest bij andere artikel :) Heb het dan daar maar ook gezet :) Sorry !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 17:58:

No biggie!

[Beantwoorden]


Door Christel op 19 oktober 2011 15:51

Beetje jammer dat de bovenste rij zo weinig pigment afgeeft. De onderste rij kleuren heb ik al in andere verschillende paletten zitten.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 19 oktober 2011 15:55

Ik vind inderdaad het Storm palet mooier dan deze. Alleen gebruik ik mijn Storm palet erg weinig…er is tijdens de verzending een oogschaduw gebroken en nou word ik elke x verdrietig als ik het palet open doe en dat arme zielige oogschaduwtje zie :-(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 17:58:

Awww, daar zou ik ook verdrietig van worden :(

[Beantwoorden]


Door laurie op 19 oktober 2011 15:57

er staat een foutje in de titel :)
leuk artikel trouwens en ik wil ook graag een palet van sleek maar daarvoor moet je visa of paybal hebben spijtig

[Beantwoorden]


Door Evelien op 19 oktober 2011 15:59

Echt een hele mooie collectie (love) ik wil alles! I love nude :love:

[Beantwoorden]


Door femketje op 19 oktober 2011 16:00

mooi palette ;D

[Beantwoorden]


Door Anna op 19 oktober 2011 16:01

ben niet helemaal fan (:

[Beantwoorden]


Door Haai op 19 oktober 2011 16:12

Ik wil ook nog steeds eens een Sleek palette bestellen… Bij welke webshop koop jij ze meestal?

[Beantwoorden]

Haai antwoordt op 19 oktober 2011 om 16:16:

En welk palette is jouw favoriet?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 17:58:

Storm is mijn favoriet, vind Original ook mooi. Ik bestel ze bij Enchantra.eu of Boozyshop.nl :)

[Beantwoorden]

Haai antwoordt op 19 oktober 2011 om 18:48:

okee dankje :)

[Beantwoorden]

Haai antwoordt op 19 oktober 2011 om 19:04:

En het Me, Myself & Eye palette? Want ik zit een beetje te twijfelen of ik Storm of Me, Myself & Eye ga kopen… Nou ja, kopen, vragen voor 5 december ;P


Door Eva op 19 oktober 2011 16:26

Er zitten mooie kleuren in dat palette! Ik zou al die kleuren elke dag kunnen dragen. moeten.willen.hebben neemt over, hou me tegen! :O

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 19 oktober 2011 16:33

Mm ik wil eigenlijk alleen die blush! Hoorde al dat het palette niet zo ‘geweldig’ is. Niet onwijs slecht, maar helaas vallen veel kleuren tegen. Ik zou indd gaan voor het storm palette of Oh so special. :) :love:

[Beantwoorden]


Door Sofie (thebelgianbeautyreview) op 19 oktober 2011 16:44

Heb het palette net besteld.. hoop dat het me bevalt. Waarschijnlijk wel, maar ik denk toch dat Storm ook mijn favoriet zal blijven =)

[Beantwoorden]


Door Danique op 19 oktober 2011 16:53

Ik wil die blush! ik zit te twijfelen over het palette, omdat ik het oh so special palette al heb en natural eye van too faced, en de kleurtjes hebben er wel iets van weg!

[Beantwoorden]


Door Meike op 19 oktober 2011 17:11

Jammer van de bovenste rij! maar de andere zijn wel heel mooi.
heb voor sinterklaas het storm palette gevraagd!

[Beantwoorden]


Door charile op 19 oktober 2011 17:33

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Merel op 19 oktober 2011 17:49

Dat duurde lang voordat hij aankwam, want meestal revieuw je spullen vrij snel als je ze binnen hebt naar mijn idee, maar deze had even opzich laten wachten. Ik heb ze ook, ik vind ze alle 3 erg mooi, ik wist niet zo goed wat ik met de blush aan moest, maar nu kan ik me erg goed in vinden (:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 19 oktober 2011 om 17:59:

Ja, probeer ik altijd snel in te zijn inderdaad. Dit pakketje is een paar keer naar Nederland geweest en weer terug naar de UK ;-) vandaar! Haha.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 19 oktober 2011 17:50

Die ogenschaduws lijken me echt mooi! Zijn wel kleuren die me vaak goed staan :) Ben benieuwd hoe het er op je ogen uitziet :)

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 oktober 2011 17:56

ik vind het palette echt mooi! bruin, maar dan net wat geler, vind ik wel gaaf – ik houd van geel :D

[Beantwoorden]


Door Paola op 19 oktober 2011 18:05

Vooral de blush vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 19 oktober 2011 18:31

Mooie collectie!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 19 oktober 2011 18:36

Aaah, ik vind deze collectie zo mooi! Zelf heb ik het palette (die echt prachtig is), maar de pout polish en de blush wil ik ook nog graag bemachtigen. Love it!

[Beantwoorden]


Door Sanja op 19 oktober 2011 18:42

Ik verwacht een ooglook joh! Ik heb het palette ook en ben er super tevreden van ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 20 oktober 2011 om 08:51:

Ooglook komt!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 19 oktober 2011 19:11

Ik zou ook eerder voor storm gaan! Die heb ik ook en geweldig veel pigement! AWESOME!

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 oktober 2011 19:15

Die blush is helemaal mijn smaak! (love)

[Beantwoorden]


Door GirlUpgraded op 19 oktober 2011 19:25

Ik snap waarom je deze een beetje vind tegenslagen, vind ik zelf ook. Ik vind naturel kleurtjes wel fijn, maar niet voor een heel palette! Maar ja, dat is waarschijnlijk net de bedoeling…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 19 oktober 2011 19:35

Mooie palette, ik vind de blush ook gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Lissa op 19 oktober 2011 19:41

Heel erg mooie lijn!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 19 oktober 2011 20:48

ik heb de set al een tijdje in huis ben er helemaal weg van

[Beantwoorden]


Door Nannick op 19 oktober 2011 21:20

Ik vind het palette een beetje tegenvallen ;( De blish lijkt me wel heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eline op 19 oktober 2011 22:23

Ik heb het palette al een tijdje in huis, en gebruik het sindsdien elke dag, ben er erg tevreden over!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 oktober 2011 00:04

Grappig dat je zegt dat Storm dan misschien nog wel beter is! Ik wilde namelijk misschien nog een naturel palette van Sleek bestellen (ik heb al Original, maar die is nou niet heel erg naturel ;)) en Storm staat nog steeds hoog op ’t lijstje, maar twijfelde tussen deze of die Oh So Special.. Storm dan toch maar ;)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 20 oktober 2011 12:18

‘Het voelt aan als een Limited Edition’ hoe voelt dat dan :P

[Beantwoorden]


Door roos op 20 oktober 2011 13:50

Super mooie producten, ik ben vooral fan van het palette.

[Beantwoorden]


Door Margaux op 20 oktober 2011 17:11

Zeer mooie producten.

[Beantwoorden]


Door Renate op 23 oktober 2011 12:39

Ik heb zelf ook het palet van storm. en ik ben daar erg tevreden over.Ik zou dan inderdaad eerder die nemen want die heeft ook alleen maar natuurlijke kleuren. En de eerste rij van de nu8de palet is toch wel erg slecht. Jammer!

[Beantwoorden]


Door bente op 14 december 2014 19:13

Hey,
Ik had een vraagje ik wil heel graag een pallet met nude tinten kopen alleen ik twijfel tussen w7 in the nude of dit sleek pallet.
Ik weet dag ze niet te vergelijken zijn maar welke zouden jullie aanraden?

[Beantwoorden]