Sleek en PPQ’s Me, Myself & Eye palette

Zoals ik een maandje geleden al vertelde ging Sleek weer een nieuw palette uitbrengen. Wéér, ja! Niet dat ik dat erg vind, het is tenslotte deze keer ook nog eens in samenwerking met het kledingmerk PPQ ter ere van London Fashion Week afgelopen september. Nadat de buren mijn pakketje bijna gekaapt hadden, heb ik met een beetje vertraging dan toch het spiksplinternieuwe Me, Myself & Eye palette in huis.

Photobucket

Photobucket
Hoewel ik elke keer stiekem hoop dat Sleek hun Limited Edition palettes aan de buitenkant ook in net zo’n mooi jasje -zeker nu dit palette ter ere van London Fashion Week én in samenwerking met een kledingmerk is uitgebracht- als de binnenkant steken, is wederom alleen het doosje versierd met het design van de ‘collectie’.

Photobucket

Photobucket

Barry White, Black Box, Salt ‘n’ Peppermint, Simply Red, Pink Beret, Primal Green
Fade To Grey, Blue Monday, Supernova, Chris De Burgundy, Lilaca Allen en Golden Silvers.

In het palette zitten zowel matte als shimmery oogschaduws in 12 uiteenlopende tinten. Ik vind het fantastisch hoe Sleek niet bang is voor apartere, niet alledaagse kleuren en een knallende rode matte oogschaduw in het palette stopt.

Photobucket
In de eerste rij zitten naast 3 oogschaduws in zachte tinten, ook een zwarte kleur en een shimmery witte en groene oogschaduw. Barry stelt me wat teleur, het textuur van deze oogschaduw is vrij los waardoor de kleur niet zo sterk overkomt. Naast Simply Red, vind ik de shimmery legergroen Primal Green er ook erg mooi uitzien. En dat terwijl ik helemaal niet zo’n groentje ben!

Photobucket
De laatste zes oogschaduws uit het palette vind ik de fijnste kwaliteit hebben. Ze zijn net iets gepigmenteerder dan de eerste zes kleuren. Fade To Grey is een schitterende oogschaduw, grijs hoeft echt absoluut niet saai te zijn! Supernova is een pretty taupekleurige oogschaduw die perfect is om in de arcadeboog ligt wat schaduw te creëren. Maar ook over Chris De Burgundy, Lilaca Allen en Golden Silvers ben ik enthousiast. Vooral die laatste twee hebben een bom aan pigment en ik vind de kleuren ook gewoon erg gaaf. Golden Silvers zal heel mooi zijn om in de binnenste ooghoeken aan te brengen en te combineren met een andere opvallende shimmery oogschaduw.

Het Me, Myself & Eye palette is duidelijk gemaakt voor beautygeeks en fashionfreaks die niet bang zijn voor wat kleur. Ikzelf word door het palette heel erg geprikkeld te experimenteren en ben er dan ook ontzettend blij mee.

Sleek MakeUP en PPQ’s Me, Myself & Eye i-Divine oogschaduwpalette kost ongeveer €7,25 en is te koop bij verschillende Nederlandse Webshops of op SleekMakeUP.com.


Reacties

Door Jennifer op 7 oktober 2011 09:07

Wauw mooooooi (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 oktober 2011 09:11

Hij is mooi, maar ik vind zo’n wirwar aan kleuren nooit zo stimulerend. Ik zou het palette kopen vanwege die shimmer groen en gouden kleur, maar verder nou nee. Ik laat hem lekker aan mij voorbij gaan.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 oktober 2011 09:26

Ik weet niet zo goed wat ik moet vinden van dit palette. Aan de ene kant vind ik bepaalde kleuren, voornamelijk uit de eerste rij erg mooi. Er zitten ook heel veel kleuren in die voor mijn gevoel ook in andere Sleek palettes zitten. De prijs van dit palette ligt wat hoger dan je schrijft, zo rond de 9 euro bij de meeste webshops. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 oktober 2011 om 14:51:

Ah, ik ga het even aanpassen!

[Beantwoorden]

Pauline antwoordt op 8 oktober 2011 om 01:14:

Dat viel mij ookal op inderdaad, veel herkenbaare kleuren!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 7 oktober 2011 09:45

Mooi palet, Sleek blijft verrassen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 7 oktober 2011 10:04

mooie tinten :D

[Beantwoorden]


Door Aranka op 7 oktober 2011 10:17

Hmm, het is niet helemaal mijn palette..

[Beantwoorden]


Door Fenneke op 7 oktober 2011 10:34

Hmm ik vind het inderdaad niet erg aansluitende kleuren, maar wel mooi gepigmenteerd als je ze apart ziet.
Ik zou trouwens niet die comment over je buren zomaar op internet posten ;)

[Beantwoorden]


Door Elly op 7 oktober 2011 10:36

Hoewel ik de (meeste) kleuren afzonderlijk wel oke vind, vind ik het ook een onlogische keuze om kleuren met zo weinig samenhang te kiezen. Van alles een beetje. Niet echt mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 7 oktober 2011 10:37

Persoonlijk zijn de kleuren niet mijn smaak. ;-) … Ben meer van naturel en een soms een uitspringend kleurtje, maar niet te vaak. haha

Komt er nog een leuke kortingscode om een sleek palette te bestellen???? Zou het leuk vinden, want een palette kan ik wel gebruiken. ;-) (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 oktober 2011 om 14:52:

Nee, reken er maar niet op! Helaas.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 oktober 2011 10:55

Ik ben altijd blij dat de paletten gewoon mooi zwart zijn, maar kan me voorstellen dat het irritant is als je er heel veel hebt. Ik vind de kartonnen verpakking altijd heel lelijk eerlijk gezegd :-P Mooie kleurtjes heeft deze, vooral die shimmers :wow:

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 oktober 2011 10:58

Héél mooie kleuren, ik zou hem wel durven te bestellen. Love me some Sleek !

[Beantwoorden]


Door Lisa op 7 oktober 2011 11:04

Mooie palette :-)

[Beantwoorden]


Door Selina op 7 oktober 2011 11:19

Ik vind de verscheidenheid aan kleuren echt heel erg mooi! Weer een Sleek palette waar je alle kanten mee op kunt :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 oktober 2011 11:36

jep, me like!

[Beantwoorden]


Door Amber op 7 oktober 2011 11:37

Ik heb ‘m ook besteld en ik kan niet wachten tot ‘ie er is; vind de kleuren prachtig!

[Beantwoorden]


Door michella op 7 oktober 2011 11:52

O dit sleek pallet is echt zo mooi en vooral die onderste zes:)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 7 oktober 2011 12:02

Ik ben het met Aranka eens, het is ook niet helemaal mijn palette. Die groene kleur is wel prachtig trouwens, eveneens als die mooie rode kleur! :D

[Beantwoorden]


Door Geralda op 7 oktober 2011 12:29

Mooie kleurtjes zeg!
Ik wil hem ooook, haha

[Beantwoorden]


Door Evita op 7 oktober 2011 12:39

Sorry ik ben waarschijnlijk de enige maar ik vind de kleuren van de sleek palettes echt niet mooi :$

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 oktober 2011 12:56

dit palette valt me eignelijk toch een beetje tegen.. ik vind de hele kleuren combinatie gewoon niet zo mooi, er zitten een aantal hele mooie kleuren tussen, maar ook een aantal die ik echt niet mooi vind

[Beantwoorden]


Door Femke op 7 oktober 2011 13:41

Sleek komt wederom met een pretty palette! Heb er nog niets van maar ben sneeel van plan iets te bestellen.

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 7 oktober 2011 13:48

Hele mooie kleuren! Vind die rode er echt uitspringen! Had laatst ook een rode oogschaduw en het kan best mooi staan. Je moet het natuurlijk wel kunnen hebben en weten hoe je het aan moet brengen. Top kleuren, jammer dat hier en daar de textuur wat tegenvalt.

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 oktober 2011 om 14:54:

Rood kan hartstikke mooi zijn! :ja: Goed dat je het ook gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Marina op 7 oktober 2011 14:02

Supermooie kleuren! Ik heb nu alleen cream eyeshaders, maar die zie je niet zo goed. Ik ga binnenkort dit soort oogschaduw kopen (love)

[Beantwoorden]


Door charile op 7 oktober 2011 14:05

Mooi! Maar niet echt geschrikt voor mij want ik hou meer van bruin :)
x

[Beantwoorden]


Door Katja op 7 oktober 2011 14:26

Om de naam van het palette moest ik wel lachen en de kleurtjes zijn zoals we van Sleek kennen: gorgeous.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 oktober 2011 om 14:53:

De naam vind ik ook leuk bedacht! Niet alleen van het palette, maar ook van de oogschaduws ^^).

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 oktober 2011 14:27

Supermooi!

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 oktober 2011 14:45

Hmm, ik denk toch niet dat dit mijn 2e sleekpalette wordt, hij is mooi, maar ik zou hem denk ik nooit gaan gebruiken. Maar ik ga nog wel een keer het ‘storm’ palette kopen (:

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 7 oktober 2011 14:45

Ik vind de kleuren op zich wel mooi, maar de samenstelling van de kleuren in dit palette vind ik een beetje, chaos! Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitleggen, maar dit palette spreekt me niet echt aan. De kleuren los van elkaar vind ik wel erg leuk, maar mooie combinaties maken lijkt me best lastig! De swatches zien er goed uit, trouwens.

[Beantwoorden]


Door Haai op 7 oktober 2011 14:59

Bij welke webshops kun je deze bestellen? Ik vind hem heel mooi! Het zijn wel mijn kleuren ;)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 7 oktober 2011 15:05

Ik vind hem erg mooi, volgens mij kan je hier veel kanten mee op ^^

[Beantwoorden]


Door Moniek op 7 oktober 2011 15:13

Ik weet niet.. ik vind sommige kleuren mooi, maar ik denk dat als ik ‘m heb hem toch niet zo veel zou gaan gebruiken…

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 7 oktober 2011 15:45

Gorgeous palette!

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 oktober 2011 16:11

Nee hij spreekt me niet heel erg aan, ben meer van de nude kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 7 oktober 2011 16:48

Ik vind dit zo’n mooi palette, shimmery green is echt mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 oktober 2011 16:53

Dit pallet ziet er mij echt de moeite uit !

[Beantwoorden]


Door emmaly op 7 oktober 2011 16:56

erg moooooi! :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 7 oktober 2011 16:56

wauw echt mooi

[Beantwoorden]


Door Monique op 7 oktober 2011 17:35

oeee Mooooi!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 oktober 2011 18:10

Heel mooi palette! Sleek is een fijn buget merk

[Beantwoorden]


Door Tedje op 7 oktober 2011 18:40

Wat een prachtig pigment komt er toch van die oogschaduws af! Niet normaal meer!

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 7 oktober 2011 19:06

Mooie kleuren! Zeker de paarse en turquoise :-)

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt. op 7 oktober 2011 19:20

Oooooh mooi!

[Beantwoorden]


Door Paulien op 7 oktober 2011 21:47

Mooi palette! Echt voor wat ‘apartere’ looks. Hier kan je volgens mij heeeel veel kanten mee uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Paola op 8 oktober 2011 08:02

Supermooi palette! Ik wil ook nog een palette van Sleek kopen!

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 8 oktober 2011 12:37

die gaat op de wishlist :D:D

[Beantwoorden]


Door Zjenien op 8 oktober 2011 17:33

Tip van een lurker: het is “de textuur”, niet “het textuur”. ;) Keep up the good work!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 8 oktober 2011 19:08

Wat een prachtige palette zeg. Go Sleek. En go Vera met de looks :D

[Beantwoorden]


Door kirsten op 9 oktober 2011 18:25

Mooi palette ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 12 oktober 2011 20:21

Ik kreeg hem vandaag binnen en kan niet wachten er mee aan de slag te gaan!

[Beantwoorden]


Door chantal op 19 oktober 2011 14:45

oh wat een leuk pallette:D
mischien tochmaar kijken om ook eens 1 aan te schaffen heb nog helemaal niks van sleek:$:$:$:$:$

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 12 oktober 2012 07:00

[…] in samenwerking met PPQ gemaakt. Een oude bekende, want vorig jaar brachten Sleek en PPQ ook al het Me, Myself & Eye palette […]


Door g op 23 februari 2015 16:56