L’Oréal Quad Pro – Dark Eyes/Eva Longoria

Vaak wanneer er een leuke actie in de drogist is, grijp ik de kans aan nieuwe producten te proberen. Zo was er vorige week 1+1 gratis bij L’Oréal, wat toch wel één van mijn favoriete merken is. Ik heb al een ouder oogschaduwdpaletje van dit merk, maar nam nu een ‘nieuwe’ Quad Pro mee van Eva Longoria.

Photobucket

Photobucket
De verschillende gezichten van L’Oréal hebben ieder hun eigen Quad Pro. Dit zijn oogschaduwdpaletjes met verschillende kleuren oogschaduw die precies kleuren bij de kleur van voornamelijk de ogen van het model, maar ook andere features als haar -en huidskleur tellen mee.

Van de oude Quad Pro heb ik al een heel mooi paletje van Doutzen Kroes voor blauwe ogen met oogschaduws in goud -en grijstinten. Nu sloeg ik echter een heel andere weg in en nam Eva Longoria’s Quad Pro voor donkere ogen mee.

Photobucket

Photobucket
Je hoeft niet slim te zijn om te weten dat Eva en ik totaal niet op elkaar lijken. Mijn huid is lichter, mijn ogen blauwer en mijn haar blonder. En hoewel ik het heel leuk en handig vind dat L’Oréal paletjes heeft gemaakt voor elk type vrouw, moet je natuurlijk gewoon het paletje met de kleuren kopen die je mooi vindt. Paars en goud knalt er echt uit bij brunettes met bruine ogen, maar accentueert juist ook de blauwe kijkers van blondines.

Photobucket
In de Quad Pro zitten drie kleuren poederoogschaduw, een creamy oogschaduw en een applicator. Op de achterkant van het paletje staat een gebruiksaanwijzing met hoe je de kleuren volgens L’Oréal dient te gebruiken.

Verrassend genoeg vertelt de gebruiksaanwijzing je niet de donkerste kleur in de arcadeboog, maar juist langs de wimperrand aan te brengen. Mijn advies: Doe wat je mooi vindt. Speel ermee, en uiteindelijk vind je de ooglook naar jouw smaak. Mijn FOTD volgt nog!

Photobucket
De creamy oogschaduw is lekker zacht en erg shimmery. Hij kan gebruikt worden onder de oogschaduw als basis of in de binnenste ooghoek om deze op te lichten. De gouden poederoogschaduw (3) pakt iets donkerder uit en is minder gepigmenteerd dan verwacht. De twee paarse tinten (2 & 1) vind ik wel heel mooi en geven veel kleur af.

Photobucket
Ik vind de Quad Pro van Eva Longoria erg mooi en denk dat hij bij zowel blondines als brunettes mooi goed past. De textuur van de oogschaduws is erg prettig, omdat deze vrij zacht maar niet te los is. Het uiterlijk van het palette vind ik wel wat plastic en goedkoop, maar wanneer je het doosje openmaakt maakt de mooie inhoud dat wat mij betreft toch wel weer een beetje goed.

L’Oréal Quad Pro €14.49


Reacties

Door maayke op 3 oktober 2011 09:09

mijn moeder gebruikt deze bijna elke dag en zij vindt hem erg fijn :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 3 oktober 2011 09:18

Mooie oogschaduw, ga je er ook nog een ooglook mee maken?

[Beantwoorden]

Chantal antwoordt op 3 oktober 2011 om 09:24:

staat in de tekst :)

[Beantwoorden]


Door Ilja op 3 oktober 2011 09:20

Ik ben erg benieuwd naar de look, ik vind de kleurencombinatie erg mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 oktober 2011 09:30

Wauw heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 3 oktober 2011 09:31

Dat is zeker een mooi palette, ben benieuwd naar je look : )

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 oktober 2011 09:34

Mooi! vind het alleen jammer dat de prijzen steeds hoger worden. Daardoor ben ik geneigd dat wat luxere merken te gaan kopen.

[Beantwoorden]


Door Brenda op 3 oktober 2011 09:49

Vind m ook erg mooi,, wil idd je look weleens zien of hoe je deze aanbrengt,,,

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 oktober 2011 10:07

Ziet er mooi uit, mooie kleuren! Ben benieuwd naar een FOTD!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 oktober 2011 10:08

Ziet er goed uit. Ben benieuwd naar de look

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 oktober 2011 10:11

Lijkt me wel een fijn palletje, maar de pigmentatie vind ik altijd tegenvallen van dit soort drugstore merken. Niet alles natuurlijk, maar vaak als ik even snel een swatch maak in de winkel komt er bijna geen kleur vanaf.

De kleuren vind ik wel erg mooi, ik weet zeker dat het bij blondines ook mooi staat. Ga je er nog een look mee maken? Ben ik wel er benieuwd naar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2011 om 11:29:

Look volgt nog, staat in de tekst :)

[Beantwoorden]


Door Jorna op 3 oktober 2011 10:24

Pretty! Die donkere kleur vind ik mooi! Ben benieuwd naar een look met dit trio!

[Beantwoorden]


Door Monique op 3 oktober 2011 10:24

Mooie oogschaduw! Ga strakjes zelf eens kijken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door nathalie op 3 oktober 2011 11:03

Mooi! maar ik zou er nooit zo € 14 voor neerleggen niet voor loreal tenminste

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 3 oktober 2011 11:33

Ben benieuwd naar de fotd! Zo in de verpakking spreekt het me niet echt aan maar de kleuren zien er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 3 oktober 2011 12:26

Mooi palette! Vind de kleurencombi wel gaaf, dus ben eg benieuwd naar je eotd.

[Beantwoorden]


Door Annemiek op 3 oktober 2011 12:39

Ik heb hiervan een versie van een paar jaar terug met bronstinten(nog van voordat er ‘mensen’ aan de paletjes gekoppeld werden en toen zaten de kleurtjes nog in aparte vakjes). Het is mijn favo paletje en heb bij 1 kleurtje inmiddels pan! En dan moet je nagaan dat ik ook het Naked Eye Palet heb en het Natural Eye palet, maar toch blijft het L’Oreal paletje mijn favoriet! (love)
Alleen vind het ik echt super jammer dat mijn paletje niet meer verkrijgbaar is….wat nou als hij straks echt op is… :O :O :O :O

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 12:45:

Ik wil wel nog een kleine opmerking bij de foto’s plaatsen. Ik bedoel dit niet verkeerd, maar het valt mij op dat het paletje op alle foto’s een andere kleur heeft. Op de eerste foto’s lijkt de onderste kleur roze, vervolgens weer meer aubergine, op de close-up is hij fel paars, om er op de laatste foto vervolgens weer roze uit te zien… Hoe weet ik nou welke kleur de echte is?
Om te kunnen bepalen of dit paletje wat voor mij is, zou ik dat wel graag willen weten namelijk (ik wil hem alleen als hij echt dat felle paars heeft…want dat roze of aubergine trekken mij niet zo)

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 3 oktober 2011 om 13:41:

je hebt ‘pan’????

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 14:58:

De bodem bereikt ^^) Je kan de metalen ‘pan’ zien waar de oogschaduw in zit.
Sommigen vinden dat geweldig, maar voor mij betekent dat helaas dat kleurtje dus bijna op is…. :-(

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 15:02:

“maar voor mij betekent dat helaas dat het kleurtje dus bijna op is”

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2011 om 16:18:

Hee Annemiek, ik snap wat je bedoelt. Ik heb het zo goed mogelijk geprobeerd op de foto’s te zetten, maar daarvoor dienen de swatches ook vooral: om de echte kleur op je huid te zien.

[Beantwoorden]


Door pretty beauty land op 3 oktober 2011 12:50

niet helemaal mijn kleuren, helaas.

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 oktober 2011 13:18

Mooi oogschaduw quad!
Ben erg benieuwd naar je look hiermee!

[Beantwoorden]


Door emmaly op 3 oktober 2011 13:28

Ik ben ook gek op de loreal oogschaduws, ik heb er 5 mono’s van een ook nog zo’n soortgelijk pallettje van Rai

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 oktober 2011 13:40

Niet zo heel mooi, misschien die paarse nog wel, maar die anderen denken ik niet echt zo van ‘wauw!’ ben benieuwd naar je look hiermee, misschien is die wel heel mooi! Ik ben ook niet zo’n fan van die oogschaduw trio’s waar dan 1 bruine kleur in zit en 2 andere kleuren, ik weet nooit wal ik er mee moet. Natuurlijk heb ik wel je filmpje erover gezien, maar daarmee lukte het ook niet. deze oogschaduw valt me tegen, en ik heet nogwel Eva!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 oktober 2011 14:11

Pretty! Kom maar op met die ooglook!

[Beantwoorden]


Door charile op 3 oktober 2011 14:41

Heel mooi :)

[Beantwoorden]


Door Deniseee op 3 oktober 2011 14:42

Ik vind het doosje er van binnen echt mooi uit zien! En mooie kleuren ook, ik wil deze eigenlijk ook wel graag hebben ga er maar eens voor kijken :P

[Beantwoorden]


Door Floor op 3 oktober 2011 14:58

Vera, ik erger me er nu al een tijdje aan. En ik vraag me af of het aan jouw camera ligt, want jouw huid is bij de swatches altijd ontzettend grijs. En ik vind de swatches ook nooit helder overkomen. Ik weet niet of het aan mij ligt, maar ik stoor me er aan.

Voor de rest is je blog helemaal top hoor, daar niet van! <33

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 oktober 2011 om 16:20:

Dat komt door de flits, ik kan er helaas weinig aan doen. De kleuren van de producten komen vaak zo wel het beste over.

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 oktober 2011 15:11

Ik vind de foto’s juist mooi en mooi bewerkt. Als je je er zo aan ergert kijk je toch gewoon niet! Simpel!
Ik vind de kleuren heel mooi, vooral de foto die boven de ‘grijzehuidfoto” staat. Sparen duzz
xx

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 15:36:

Ik vind de wijze waarop de foto’s zijn gemaakt ook mooi hoor! Daarop dus geen kritiek ^^) En die foto waar jij het over hebt, vind ik echt fantastisch! (love) Ik vind het alleen jammer dat de kleuren op elke foto weer anders zijn. Zo krijg je niet echt een goed gevoel hoe het paletje er in het echt uit ziet, en dat wil ik juist kunnen afleiden uit een derdelijk artikel. Dat ik niet voor niks naar de winkel ga, omdat de kleuren in het echt niet zo blijken te zijn als op die foto die jij noemt (daarop zijn ze namelijk geweldig!)
Verder is veracamilla een van mn 2 favo blogs (love), omdat t net even wat anders (en daardoor leuker) is dan de standaard ‘grote’ beautyblogs waar op allemaal toch hetzelfde staat (je weet wel welke ik bedoel) Dus ik bedoel t echt alleen als opbouwende kritiek (A)

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 15:36:

‘dergelijk artikel’

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 3 oktober 2011 om 15:43:

@vera. Ik begrijp dat het ook aan het weer ligt hoe de foto’s eruit komen te zien (dat stomme nldse weer ook :-( ), dus misschien is het niet altijd mogelijk om op alle foto’s de werkelijke kleuren vast te leggen. Je zou het er dus ook gewoon even bij kunnen zetten welke foto het meest overeenkomt met de ‘echte’ kleuren. Ik zou t iig erg waarderen <3

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 oktober 2011 15:27

Die creamy oogschaduw vind ik erg mooi! Ook de donkerste paarse vind ik prachtig. Ik ben wel benieuwd naar de andere oogschaduwpaletjes uit deze lijn!

[Beantwoorden]


Door Laura op 3 oktober 2011 15:34

Ziet er een mooi palletje uit :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 oktober 2011 15:39

Ik vind het wel mooi, maar vind bijna 15 euro voor dit soort palletjes erg veel geld. Dan koop ik wel een NYX trio waar ik meer mee kan.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 oktober 2011 15:47

Ik vond hem juist tegenvallen, zeker voor L’oreal aangezien je best wel wat betaalt. Gelukkig had ik hem voor mijn verjaardag gekregen en gebruik ik hem nog wel af en toe, maar deze tinten gebruik ik eigenlijk niet zo vaak;

[Beantwoorden]


Door Eva op 3 oktober 2011 16:13

Ik vind de Quad Pro van Eva Longoria erg mooi en denk dat hij bij zowel blondines als brunettes mooi goed pst. De textuur van de oogschaduws is erg prettig, omdat deze is vrij zacht maar niet te los is

Paar foutjes: Mooi goed pst= mooi is of goed past.
en omdat deze is vrij zacht maar niet te los is= omdat deze vrij zacht is maar niet te los.

Verder leuk artikel like always! En ik stoor me niet aan de foto’s (:

[Beantwoorden]


Door Germa op 3 oktober 2011 16:18

Ik heb dit zelfde palette vorige week ook in mijn handen gehad. Ik twijfelde of ik hem mee zou nemen, heb het niet gedaan. Nu wel spijt, t zijn prachtige paarse kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Lissa op 3 oktober 2011 16:21

Ben normaal niet zo voor paars, maar dit zijn wel erg mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 oktober 2011 16:33

mooie tinten :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 oktober 2011 16:35

leuke kleuren hoor! ik weet alleen niet goed of paars bij mij mooi zal staan met mijn blauwe ogen, blonde haren en blonde wenkbrauwen.

[Beantwoorden]

paulien antwoordt op 3 oktober 2011 om 16:38:

ik heb ook een lichte huid, blauw ogen en blond haar. ik vind paars bij blauwe ogen echt super mooi

[Beantwoorden]


Door paulien op 3 oktober 2011 16:37

ik heb die van doutzen heel veel gebruikt, deze vind ik super mooi, ik wil hem!!! :love:

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 3 oktober 2011 17:02

Het pigment valt me eigenlijk een beetje tegen, ben verwend wat betreft pigment denk ik :( De kleuren vind ik wel heel mooi, ben erg benieuwd naar je look Vera! :)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 3 oktober 2011 17:32

Ziet er goed uit en de kleuren zijn mooi! Ik ben benieuwd naar je FOTD :D

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 3 oktober 2011 17:40

Oh ja, Ik had deze een tijd geleden inderdaad gezien. Leek me een mooi product om te gebruiken. Prachtige kleuren ook!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Lisa op 3 oktober 2011 17:49

Oew! Me likes!
Ik heb het “oude” palette nog van eva longoria.
Zijn bijna dezelfde kleuren.
But me likes very much, toch maar eens kijken(A)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 oktober 2011 18:04

Dit ziet er qua pigmentatie voor een merk als Loreal toch echt wel goed uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 3 oktober 2011 18:31

Verpakking ziet er idd erg goedkoop uit voor die prijs. Wel mooie kleuren verder.

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt. op 3 oktober 2011 18:48

Deze is mooooi!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 3 oktober 2011 18:57

Leuke actie! & Mooi palette ^^)

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 oktober 2011 19:07

Ik zou deze alleen al willen hebben omdat ik Eva Longoria zo mooi vind haha. Maar het palette ziet er prachtig uit, die gaat op m’n verjaardagswishlist (betaalbare make-up die gewoon bij de Kruidvat te vinden is, altijd handig!)

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 oktober 2011 19:29

Looks pretty!

[Beantwoorden]


Door Serra op 3 oktober 2011 20:26

Oooooooooow Vera, dit product wil ik al zo lang testen. Ik twijfel enorm dus heb het tot nu toe niet gekocht. Ik ben echt benieuwd of het makkelijk aan te brengen is. Kan je zsm een oogloog maken hiermee.

Als dit echt goed werkt dan ben je binnen een paar seconden klaar met de oogmakup namelijk.

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 oktober 2011 21:39

Mooie palette, de donkerste tint is echt gorgeous!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 3 oktober 2011 22:11

Mooie palette. Zal mooi bij me staan aangezien ik brunette ben!

[Beantwoorden]


Door Helen op 4 oktober 2011 10:30

Vind de kleuren van dit palette erg mooi! :D

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 5 oktober 2011 06:35

ziet er mooi uit hoor

[Beantwoorden]