Catreasy?

De Catrice oogschaduws die ik vorige week reviewde zagen er prachtig uit, toch? Mooie kleuren vol met pigment en een zachte textuur. Ja, de oogschaduws waren soms wel wat los en poederig, maar daar viel toch wel mee te werken? Ik had al een ooglook geprobeerd te maken met de oogschaduws maar dat lukte niet zo goed. Ach, iedereen heeft wel eens een off-day…

Photobucket

Photobucket
…maar na poging 6 weet ik ondertussen wel dat het niet aan mij ligt. Ik heb verschillende kwasten, oogschaduwbasissen en methodes geprobeerd maar niets werkt. De oogschaduwlook hierboven ziet er misschien wel mooi uit, maar was een hel om te maken. Oogschaduwbasis voldoet niet om de kleuren te laten plakken, nee ik had wenkbrauwgel nodig als basis! En als we de foto hierboven nou eens inzoomen?

Photobucket
Die glitters! De oogschaduws pakken niet goed, je blendt de kleuren zo weg en dan krijg je een waas van glitters over de oogschaduw heen. De boosdoener hiervan is Talk Like An Egyptian. En ook van Gibert’s Grapefruit die in de binnenste ooghoek zie je alleen een was van roze glitter terug.

Ik heb van alles geprobeerd, en op C’Mon Chameleon en Ooops… Nude did it again! na valt er met 3 van de 5 oogschaduws die ik van Catrice kocht niet te werken. Ik hou niet van zeuren en een merk zo negatief in de spotlight zetten, maar dit moest even van mijn hart omdat het anders niet eerlijk naar jullie toe voelde na het schrijven zo’n ontzettend positieve review die achteraf niet terecht blijkt.

Photobucket
Ik sprak mijn frustratie uit op Twitter waarop een lezeres reageerde dat ik de oogschaduws misschien niet goed vond omdat ik MAC-kwaliteit gewend ben. Opzich klinkt dat niet heel gek, maar dat is niet het geval. Ik gebruik met liefde goedkopere oogschaduws en ik weet heel goed het verschil in kwaliteit omdat ik al veel geprobeerd heb. Vaak zijn oogschaduws van goedkope merken minder gepigmenteerd maar kun je ze wel opbouwen in kleur (essence heeft vaak dit probleem). De oogschaduws van Catrice zijn daarentegen gewoon zo los dat kleur opbouwen simpelweg niet lukt. Ik baal er echt van!

Logischerwijs laat de beloofde Catrice ooglook tutorial helaas nog even op zich wachten. Maar ik geef niet op en ga opzoek naar andere mooie low-budget oogschaduws waar ik een mooie ooglook en tutorial voor jullie mee kan breien. Suggesties zijn zoals altijd meer dan welkom!

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 28 oktober 2011 | 104 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Haai op 28 oktober 2011 15:07

Vervelend… Maar Nude did it Again en C’mon Chameleon zijn dus wel goed? Want dat vind ik eigenlijk ook wel de mooiste…

[Beantwoorden]

Jasmijn antwoordt op 28 oktober 2011 om 18:49:

Idd ja, zag C’mon Chameleon in de winkel en die is zoooo gorgeous!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:09:

Ja, die kleuren zijn mooi en werken wel oké!

[Beantwoorden]


Door Brenda op 28 oktober 2011 15:08

Heey dat is jammer,, want ze zagen er wel heel mooi uit. Ik moet zeggen dat ik van Catrice alleen de witte heb als highliter. Zullen dan de nieuwe palette’s ook niet goed bevallen? Ik ben benieuwd, want die wilde ik nl wel gaan aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 28 oktober 2011 15:10

Catrice heeft nu ook een pallete!
Misschien is die wat?? Voor 6,99 eye en cheek pallete, 4 verschillende ( limited edition )

liefss

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 28 oktober 2011 om 18:14:

Daar ben ik ook benieuwd naar!

[Beantwoorden]

aline antwoordt op 28 oktober 2011 om 19:04:

Jaa, die heb ik vandaag gekocht. New York is super mooi pallet!!! Echt een aanrader, met mooie kleuren.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:25:

Daar ga ik zo even naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Milou op 28 oktober 2011 15:11

Jammer dat ze niet doen wat je graag zou willen. En over die look, zo erg vind ik hem niet hoor :O Catrice heeft nu ook oogschaduw paletten, misschien zijn die beter. Ik heb ze alleen nog niet kunnen vinden :(

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 28 oktober 2011 om 22:54:

Ik zag alleen nogmaar die van london helaas, maar die hoef ik niet :p

[Beantwoorden]


Door my life in beauty op 28 oktober 2011 15:22

jammer:( ik ben wel benieuwt naar de palette!!!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 28 oktober 2011 15:24

Jammer, je look ziet er wel mooi uit als je die glitter waas even weg denkt! Ik heb geen mono oogschaduw van Catrice (gelukkig?) wel zo’n quatro palette en daar ben ik ook niet zo blij mee, daar is het pigment juist ver te zoeken :(

[Beantwoorden]


Door lifexxbeauty op 28 oktober 2011 15:28

Ik vind het wel een mooie look hoor, ik heb toevallig gisteren ook voor het eerst een oogschaduw van Catrice gekocht, hij is mooi!!! Ben er echt heel erg blij mee!! Het is nummer 120 het is een bruin achtige kleur.

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 28 oktober 2011 15:29

Heb je de quatros van de action al geprobeerd? Droog aangebracht zijn ze niet zo geweldig qua pigment, nat daarintegen wel. En ook nog eens héél goedkoop. Maar ik weet niet of je een action in de buurt hebt?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:26:

Er zit er wel eentje in Arnhem, maar niet echt in mijn shoproute helaas ;-)

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 28 oktober 2011 15:32

Jammer zeg, dat ze niet goed werken! Ik heb er twee en met de ene ben ik heel tevreden, maar met de ander inderdaad ook niet. Ik denk dat het per kleur verschilt! Alsnog vind ik je look wel mooi gelukt, trouwens.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 28 oktober 2011 15:35

Jammer dat ze niet werken! Het ligt denk ik echt aan welke kleur je hebt.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 28 oktober 2011 15:36

wat jammer zeg, want het zag er zo goed uit :( Ik vind het toch nog knap hoe je de look hebt gemaakt!

[Beantwoorden]


Door sharon op 28 oktober 2011 15:38

hmm raar bij mij zien ze er altijd super hot uit, misschien ben je wat lossere poeders gewoon niet gewend??

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:27:

Jawel hoor, ook daar kan ik normaliter prima mee omgaan :)

[Beantwoorden]


Door Tedje op 28 oktober 2011 15:40

ik vind dat je een mooie look hebt gemaakt, jammer dat je zelf vindt dat het niet helemaal goed is!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 28 oktober 2011 15:43

Ah wat jammer! Ik heb vanmiddag net het Berlin palette van Catrice gehaald, hier ben ik wel super enthousiast over. Misschien kun je dit proberen? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:27:

Ja, ik ga er zo even naar kijken!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 28 oktober 2011 15:45

Wat jammer! En de Catrice paletten uit de Big City Life limeted edition dan?

[Beantwoorden]


Door Esmay op 28 oktober 2011 15:50

Jammer zeg! Ik heb zelf ook Gilbert’s Grapefruit en die is inderdaad heel glitterig en geen colourbomb.
Andere kleuren die ik heb zijn juist wel harstikke prima (en ik ben ook nu MAC/Too Faced gewend)! Echt jammer dat ze bij jou dus niet werken!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 28 oktober 2011 15:52

Ik weet niet of je binnenkort nog in Duitsland komt maar de P2 baked oogschaduws schijnen heel erg goed te zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:27:

Ik heb er één, die is prachtig inderdaad :ja:

[Beantwoorden]


Door Mandy op 28 oktober 2011 15:52

Ondanks de niet-geweldige oogschaduws heb je er weer een geweldige look van gemaakt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:28:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 oktober 2011 16:00

pfiew. ik dacht dat ik de enige was, maar als het jou niet lukt dan lukt niemand het. haha :D

[Beantwoorden]


Door Amber op 28 oktober 2011 16:04

Ik heb zoals cynthia zei de nieuwste limited edition pallet van Catrice in de versie Berlin. Het pallet bevalt me prima, de ene kleur is wel iets gepigmenteerder dan de ander, maar voor de rest goed ;-)
xoxo

[Beantwoorden]


Door Jill op 28 oktober 2011 16:05

aah jammer, maar fijn dat je zo eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door Desirée op 28 oktober 2011 16:08

Ahww wat jammer dat sommige kleurtjes zo tegenvallen…

[Beantwoorden]


Door Laurence op 28 oktober 2011 16:14

Goed dat ik dit weet… Je leest vrij veel goede dingen over de catrice oogschaduws, maar ben blij dat deze eerlijk is!

[Beantwoorden]


Door Evita op 28 oktober 2011 16:15

Kvind hem wel heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Cariena op 28 oktober 2011 16:18

Ah wat vervelend is dat! Ik zie ook wel dat Talk Like An Egyptian een en al glitter is, ik heb hem zelf ook. Verder heb ik geen oogschaduws van Catrice maar laatst wel dat palette gekocht! Ik moet zeggen dat die véél beter zijn die oogschaduwtjes, mooie shimmers en prachtig pigment. (vooral Sydney, de rest valt nét wat meer tegen.) Ik zie ook dat vele andere meiden je deze tip gaven, ik weet niet of je hem (durft ) opvolgt, maar ik ben er in ieder geval wel tevreden mee omdat ze makkelijker op te bouwen zijn! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:28:

Jullie hebben me wel nieuwsgierig gemaakt! Dank voor je reactie :)

[Beantwoorden]


Door Céline op 28 oktober 2011 16:23

Wat jammer dat je altijd zulke slechte ervaringen hebt met catrice!
Ik heb met catrice inderdaad weleens dat de kleur snel wegblendt,maar verder ben ik tot nu toe alleen maar heel erg tevreden. Nou ben ik ook niet veel gewend, maar ik kan meestal tochwel mooie looks creeren met catrice!

[Beantwoorden]


Door charile op 28 oktober 2011 16:26

Wat jammer, ze zagen er zo mooi uit :) Ik vind de look wel heel mooi :D
x

[Beantwoorden]


Door Joan op 28 oktober 2011 16:36

Ahh balen dat ze zo tegenvallen! Misschien is één van de Catrice LE palettes een goede om te gebruiken voor een low budget ooglook. Ik heb het Berlijn palette gekocht en ben er superblij en tevreden mee!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 28 oktober 2011 16:40

Ik heb ook wel gemerkt dat het per kleur verschillend is! Die roze komt bij mij NIKS vanaf, maar chameleon daarentegen weer wel!

[Beantwoorden]


Door Ariane op 28 oktober 2011 16:44

Eeeek jammer!

[Beantwoorden]


Door lies op 28 oktober 2011 16:49

ik denk dat het heeel erg van persoon verschilt, want ik vind de oogschaduw mono’s van catrice echt super fijn!

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 28 oktober 2011 om 16:54:

Ja idd ik ook, kan zijn dat je net de slechtere kleuren hebt natuurlijk. Heeft niet veel te maken met dat je mac gewend bent want duurdere merken(zoals mac) hebben ook slechte oogschaduws erbij!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:29:

Klopt, daar heeft ’t dan ook niets mee te maken. En dat het verschilt per kleur geloof ik ook wel, maar wilde dit toch even toevoegen na mijn review omdat het niet eerlijk voelde.

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 oktober 2011 16:51

ik heb een knal blauwe, een warm roze en een high light kleur van catrice. de roze gebruik ik ook voor blush en die is heel erg fijn, mijn favo roze en een veelgebruikte kleur. alleen die high light is een beetje poederig maar wel goede kleur, net als de blauw.

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 oktober 2011 16:55

action low budget oogschaduw ^^)

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 28 oktober 2011 16:57

Ziet er wel mooi uit. Maar het gaat er natuurlijk om dat het ook fijn werkt. Helaas was het niet het geval

[Beantwoorden]


Door willemijn op 28 oktober 2011 16:59

ooh gelukkig, ik dacht dat het aan mij lag! ik kon er namelijk ook niet veel van maken.

[Beantwoorden]


Door Amy op 28 oktober 2011 17:02

Probeer de nieuwe palettes van de Big City Life collectie eens, de kwaliteit is echt SUPER! Ze zijn nog steeds redelijk poederig maar ze blijven heel goed zitten en het pigment is ook helemaal top!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 28 oktober 2011 17:25

Ohw wat jammer! Vooral nadat de eerste indruk zo’n goede is.
Je ooglook ziet er trouwens helemaal niet zo rot uit hoor! Alleen wel ‘onpraktisch’ als je hem met wenkbrauwgel moet maken :-S dat kan toch niet lekker voelen op je oogleden?!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:30:

Haha nee, wenkbrauwgel is niet zo fijn en ook niet heel handig met blenden!

[Beantwoorden]


Door Maria Antoinette op 28 oktober 2011 17:36

Je hebt het wel mooie gedaan!

Liefs,

Maria

[Beantwoorden]


Door Asmae op 28 oktober 2011 17:39

Jammer dat deze oogschaduw niet goed is. Ik wou het bijna gaan uittesten!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 28 oktober 2011 17:53

Wat jammer dat ze zo tegen vallen. De mono kleur die ik heb (knal groenig/turkoize) is wel echt super. Goed dat je terug komt op de review en de ervaring deelt.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 oktober 2011 17:58

jammer dat ze je tegenvallen.. heb zelf een aantal catrice oogschaduws (verschillende soorten, niet allemaal mono’s ) en vind de ene fijner werken dan de ander, maar echt ontevreden ben ik (tot nu toe nog :P ) niet

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 oktober 2011 18:13

wel een mooie look

[Beantwoorden]


Door Josephine op 28 oktober 2011 18:17

Awwwh, dat is echt jammer! Ik heb er zelf een aantal en die vind ik heel erg fijn! Vooral de matte, misschien werken die fijner. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:31:

Dat zou best eens kunenn aangezien C’Mon Chameleon! En Oops… Nude did it again! Wel prima zijn :)

[Beantwoorden]


Door Mari op 28 oktober 2011 18:23

Wat jammer….. nou ja ik ben zelf echt heel erg tevredenn over het berlin-palette misschien kan je die proberen ;-)

[Beantwoorden]


Door Christel op 28 oktober 2011 18:32

Jammer Talk like an Egyptian vond ik erg mooi. Maar die ga ik dus niet halen. Maar de look is erg mooi gelukt vind ik.

[Beantwoorden]


Door Jasperine op 28 oktober 2011 18:37

Ik heb de Catrice My First Copperware Party en die is het minst glitterig en bevalt me heel goed.

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 oktober 2011 18:39

Misschien heb je dan toch net de wat mindere kleuren uitgezocht. Ik heb er een stuk of 10 en ben met allemaal erg tevreden. Super gepigmenteerd en ook helemaal geen problemen met verschillende basissen ofzo… Maar ja, evengoed jammer!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 28 oktober 2011 18:42

Jammer, maar wel goed dat je erover schrijft! Ik hou zelf sowieso meer van handige paletjes en niet zo van allemaal mono’s dus ik had ze sowieso niet aangeschaft, maar wel fijn om te weten voor degenen die het misschien wel van plan waren :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 28 oktober 2011 18:56

haha! is het uiteindelijk toch nog gelukt! En goed ook:-)

[Beantwoorden]


Door Nannick op 28 oktober 2011 19:01

Ik heb een paar mono’s maar die vind ik wel fijn!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 oktober 2011 19:01

Misschien ligt het ook aan de kleurtjes? De zwarte kleur van Catrice vind ik echt geweldig! En ik heb nog een matte knal roze die ook prachtig is en idem werkt. En de paletjes met 4 kleuren vind ik ook helemaal fantastisch! Maar van de glitterkleuren vind ik ook niet geweldig, die hebben enorm veel fall-out en bovendien houd ik ook niet zo heel erg van al die glitters.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:33:

Na de reactie van Josephine denk ik inderdaad dat het probleem bij de glitterige oogschaduw ligt…

[Beantwoorden]


Door Gabriella op 28 oktober 2011 19:11

N.a.v. de positieve reviews had ik gisteren ook 2 oogschaduws gekocht en ik vind ze echt enorm tegenvallen. idd de kleur pakt niet geweldig op je oog en ondanks de basis verdwijnen ze gwn! Nee geen catrice e/s meer voor mij!

[Beantwoorden]


Door Jessica op 28 oktober 2011 19:28

gebruik dan een nyx jumbo pencil ofzo, ik vind de kleuren wel goed en k heb deze look met alleen maar catrice oogschaduws gemaakt:

http://jessica-ohhappyday.blogspot.com/2011/09/make-up-boeken.html

(even helemaal naar onder van de pagina scrollen)
maar serieus, je kunt ook een basis gebruiken en daar over heen een nyx jumbo pencil, of catrice witte potlood of een andere witte basis :)

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 28 oktober 2011 19:31

Mooie kleuren, prachtige look en je hebt het ook gorgeous gecombineerd. Amaaazing!

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 28 oktober 2011 19:36

hele mooie natuurlijke look!

[Beantwoorden]


Door LindaB op 28 oktober 2011 19:54

Jammer dat de catrice oogschaduws je niet bevallen. Ik gebruik ze zelf ook (met een essence of nyx basis eronder) en bij mij blijft het goed zitten. Ook tijdens het stappen….

[Beantwoorden]


Door Sonjablogt op 28 oktober 2011 20:01

Mooie ooglook!

[Beantwoorden]


Door evelien op 28 oktober 2011 20:15

Ik heb alle 4 de city palettes gekocht van Catrice en die zijn echt een aanrader! ik ben er ZO blij mee =)

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 28 oktober 2011 20:42

Hm, wat jammer dat je er niet zo goed mee kunt werken! Ik heb ze zelf niet, maar ze lijken me erg vervelend om mee te werken, zoals je er zelf over schrijft. Al vind ik je look best mooi geworden (:

[Beantwoorden]


Door Elle op 28 oktober 2011 20:47

Jammer van de oog look ik wilde toch bijna een van de oogschaduws kopen maar heb toch voor de blush gekozen. De paletten zien er echt leuk uit maar ik ben blut jammer

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 oktober 2011 21:18

Ooops… nude did it again is echt wel heel goed hoor. Super mooie kleur om neutrale ooglooks mee te maken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:34:

Ja, die vind ik ook wel mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Renate op 28 oktober 2011 21:52

Ik heb zelf de oogschaduw 140 The captain of the black pearl . Een mooie diepzwarte kleur met glitters, en deze heb ik gekocht omdat ik veel mensen over heb gehoord dat die goed is. Ik had er zo me twijfels over maar kon het voor zo weinig geld niet laten liggen. Dus meenemen die handel . En verekt, hij is echt super goed! Black pearl is echt een aanrader! :wow:

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2011 22:23

Heee, wat jammer dt de oogschaduws niet zo fijn waren om mee te werken. Vndaag heb ik toevallig een soort palette (met blush) van de catrice gekocht en ik dacht dus, misschien wil je daar een leuke look mee maken? Je hebt er meerdere, ik heb als voobeeld the Berlin collection (volgens mij zoiets) dus wie weet, het zou wel super awesome zijn ^^
Xxx Los of love

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:35:

Ik ga er zo even naar kijken :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 oktober 2011 22:24

(Ik bedoelde natuurlijk blush én oogschaduw)
:}

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 oktober 2011 22:55

Zonde dat deze kleurtjes niet goed werken. ik heb er een stuk of 10 die wel heel erg goed zijn namelijk. :)

[Beantwoorden]


Door Roos op 28 oktober 2011 23:48

hm ben zoiezo not a big fan van catrice oogschaduws.. maar ff off-topic, je wenkbrauw ziet er hier best apart uit :-P Alsof je maar een bepaalt deel hebt bijgeteken.. of lijkt dat maar zo?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 10:35:

Haha ja, bijtekenen is niet helemaal goed gegaan :P

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 oktober 2011 23:53

aah wat jammer, na de revieuw heb ik meteen gilbert’s grapefruit gekocht!
ik ga er nog mee experimenteren, misschien vind ik nog een manier om hem wél mooi en goed aan te brengen :D

[Beantwoorden]


Door L en T op 29 oktober 2011 07:31

Hoooi! we hebben een type foutje ontdekt, namelijk:

En ook van Gibert’s Grapefruit die in de binnenste ooghoek zie je alleen een was vab roze glitter terug.

er staat een was vab roze glitter, en het moet denk ik zijn een waas van roze glitter!

Trouwens wel een handig artikeltje, zo weet je meteen welke kleuren goed zijn, en welke eigenlijk waardeloos :-P

Kus!!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 oktober 2011 08:30

Ik heb een paar mono’s maar vooral uit LE’s. Die vind ik wel heel fijn, dus misschien dat die beter zijn?

[Beantwoorden]


Door Eileen op 29 oktober 2011 08:59

dat is balen zeg! wilde ze eigenlijk gaan kopen maar dat doe ik toch maar niet ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 29 oktober 2011 09:08

Had je je wenkbrauwen gewaxt hier? ze zien er bitje anders uit

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 29 oktober 2011 09:48

doe je nog een foto van je nieuwe ombre hair?

[Beantwoorden]


Door Noortje op 29 oktober 2011 13:39

Misschien kan je de oogschaduw van NYC eens proberen :)

[Beantwoorden]


Door Yannai op 29 oktober 2011 15:16

Ik vind het echt super mooi jammer dat je er geen filmpje van hebt gemaakt!

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 oktober 2011 om 18:54:

Zoals in de tekst staat gaat dat niet echt omdat je alles met wenkbrauwgel moet vastplakken en het echt niet zo mooi is als op de bovenste foto lijkt!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 29 oktober 2011 16:47

waauww die kleurenn :$ (love)

[Beantwoorden]


Door Isabel op 29 oktober 2011 20:48

Haha, ik ben juist heel tevreden met de Catrice oogschaduws :)
Maar ik heb andere kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Justine. op 30 oktober 2011 14:49

Ik heb een paar oogschaduws van Catrice, en ik vind de oogschaduws super. En wat jij voorhebt met die glitteroogschaduws heb ik over het algemeen altijd voor met glitteroogschaduw, of het nu lowbudget is of niet. Catrice is definitly mijn favoriete cosmeticemerk. Het is budgetproof en ik heb nog nooit een miskoop gehad met catrice.

[Beantwoorden]


Door Moniek op 30 oktober 2011 15:47

Jammer zeg! Ik herken het wel een beetje, dat tijdens het blenden de kleuren een stuk minder worden, maar ik heb ook andere kleuren dan jij hebt waar ik wel erg tevreden over ben :) Heb je Petrol keeps me running niet? Dat vind ik echt een prachtkleur met belachelijk veel pigment!

[Beantwoorden]


Door nirosha op 30 oktober 2011 16:22

Ik begrijp wat je bedoelt, ik heb zelf ook een paar oogschaduws van Catrice, en ze zijn heel verschillend. Go, Charlie Brown! , Petrol keeps me running, I’m a Coal-Girl en Metallicious zijn fijn, soms een beetje ‘poederig’ , maar wel veel pigment. Maar ik heb I love champagne ook en die is echt hell. Hij zag er heel mooi uit maar ik kan er voor geen meter mee werken.

[Beantwoorden]


Door mariethje op 31 oktober 2011 12:44

ik ga starks echt die palletjes vn de city halen , zo mooi !

[Beantwoorden]


Door mariethje op 31 oktober 2011 12:45

* straks ;d

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 16 mei 2012 16:00

[…] poederig vind en daarom niet goed kan aanbrengen, zijn de shimmery oogschaduws van Catrice. Zie de look die ik ermee probeerde te […]


Door Miss Langhaar op 16 mei 2012 21:03

Spijtig, maar ik ken het gevoel! Alleen maar glitter en geen kleur, daar ben je ook niet veel mee.

[Beantwoorden]