Twitter Question #41

Make-up smeer ik dagelijks op mijn gezicht, zet ik aan op mijn oogleden en dep ik op mijn lippen. It’s what i do, it’s what i love. Op mijn huid gaat best wel wat foundation, concealer en poeder, genoeg om mijn onzuiverheden zo goed mogelijk te camoufleren. Ook houd ik wel van goed aangezette wimpers, lippen in flashy tinten en oogschaduw met alle kleuren van de regenboog. Ik gebruik best veel, en hierdoor ging ik me afvragen: wanneer draagt iemand nou teveel make-up?

Photobucket

Photobucket
Er kwamen echt geniale tweets binnen, nog nooit was het zo moeilijk on een selectie te maken voor de TQ. Veel voorkomend waren dikke lagen foundation die breken wanneer je lacht en wimpers die je kan tellen (spinnenpootjes, ieks!).

Ikzelf ben van mening dat iedereen lekker moet dragen waar hij/zij zich prettig bij voelt. Ik kan me heel goed voorstellen dat als je veel acné hebt, je in een poging deze te camoufleren je misschien iets teveel aanbrengt en je huid zomaar oranje uitslaat. Ook begrijp ik het best wanneer je net met make-up begint, je het liefst het volledige 88 palette op je ogen aanbrengt.

Ikzelf vind dat iemand teveel make-up draagt als je heel erg duidelijk ziet dat diegene make-up op heeft. Dan heb ik het niet over een beetje blush, bronzer, roze lipstick of blauwe oogschaduw, maar echt over een make-up masker. Dikke lagen foundation, fikse strepen eyeliner in combinatie met nude lipstick en dikke klodders mascara.

Wat vind jij? Wanneer draagt iemand volgens jou teveel make-up?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 3 september 2011 | 97 reacties | Tags:

Reacties

Door Miranda op 3 september 2011 14:41

Ik ben het eens met wat jij zegt. Dat je echt de make up ziet zitten, dus een dikke pancake effect krijgt. En dat je dan een dikke streep blush ziet zitten, en daarbij ook nog eens spinnen poten. Ja dat vind ik té,maar als iemand zich daar prettig bij voelt..

[Beantwoorden]


Door Paola op 3 september 2011 14:44

Superleuk! Ik vind dat iemand teveel make-up op heeft als je haar natuurlijke schoonheid niet meer kunt zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:02:

Die snap ik niet helemaal, want wat is nou echt natuurlijke schoonheid, wanneer zie je die en wanneer niet meer?

[Beantwoorden]


Door Mirte op 3 september 2011 14:46

ik zeg ook wel vaak: mascara moet zorgen dat het lijkt alsof je wimpers zwart zijn, en niet dat het lijkt dat je maar 10 wimpers hebt ofzo ;)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 3 september 2011 14:52

Wat een geweldige reacties haha. :D

Gewoon wanneer je ziet dat diegene een plamuurlaag make-up opdraagt. :’)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 september 2011 15:02

Wat een geweldige reacties zijn dit zeg XD
Vooral die over die brownies bakken, en eerder bij de deur zijn vind ik hilarisch!

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 september 2011 15:06

hahaha die reacties! geweldig!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 3 september 2011 15:07

Er zitten inderdaad heerlijke reacties bij.
Ik vind ook dat je teveel make-up op hebt als het lijkt dat je oogleden aan het gewichtheffen zijn door de mascara… heb eens een meisje gezien waarvan ik mij afvroeg hoe haar oogleden het konden tillen.
Make-up vind ik prachtig als je niet goed ziet dat ze het draagt, maar wel weet dat ze iets draagt. Dan is dit gewoon prachtig aangebracht. Buiten oogschaduw en lipstick, dit mag wel duidelijk opvallen ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:03:

Het lijkt me ook vervelend zitten, zoveel mascara. Dat moet wel zwaar zijn voor je ogen!

Ben het met je eens wat betreft oogschaduw en lipsticks :ja:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 3 september 2011 15:08

Een meisje uit jouw klas is je prototype voor een slecht voorbeeld ^^.
Je ziet elk poedertje zitten, mascara druipt van haar wimpers af. Haar lippen te licht en te dunne wenkbrauwen.
Vind het maar niets om daar naar te moeten kijken..

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 3 september 2011 om 15:08:

*Uit mijn klas dus x).

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 3 september 2011 15:09

WHOOT! I made it into your TQ! Life complete. ;) Ieder moet het voor zich weten natuurlijk; als jij je er goed bij voelt, dan moet je vooral een cementlaag blijven dragen! P.S.: ‘te veel’ is af elkaar. (Zoals ‘te hoog’ of ‘te lang’.) Tenzij je het hebt over ‘een teveel aan’. (Zoals ‘een tekort aan’.) Gewoon even ter info!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:05:

Thanks Roxy, met die tip kan ik wat!

Vond je tweet geniaal ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 september 2011 15:10

ik vind het teveel wanneer het niet mer bij je past.
moeilijk uit te leggen, maar de ene persoon kan gewoon veel meer hebben dan de ander. (bijv opvallende oogschaduw, eyeliner, lipstick. bij de een kan het heel mooi staan, terwijl een nude look iemand anders weer veel mooier staat)

verder vind ik dikke lagen foundation eignelijk nooit mooi, vind het mooier om nog wat oneffenheden etc. te zien dan een dikke cake laag..

[Beantwoorden]


Door Lois op 3 september 2011 15:10

Hahah die reactie’s!
Ik vind inderdaad ook dat iemand moet dragen waar diegene zich het prettigst bij voelt =)
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Natascha op 3 september 2011 15:11

Ik moest heel erg hard lachen om “Ook begrijp ik het best wanneer je net met make-up begint, je het liefst het volledige 88 palette op je ogen aanbrengt.” En ik zou serieus wel eens zo’n look willen zien. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:06:

Haha, ik eigenlijk ook wel!

[Beantwoorden]


Door Kore op 3 september 2011 15:17

Ik vind dat het al teveel is als je de foundation ziet zitten, daar dient dat toch niet voor?

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 4 september 2011 om 16:22:

Vind ik eigenlijk ook wel! Vaak bij oneffenheden, zoals puistjes, zie je bij heel veel meiden de foundation erop zitten. Van een afstandje zie je het pukkeltje/roodheid misschien wat minder.. maar als je met iemand praat zie je gewoon die foundation erop zitten.. Vind ik eigenlijk ook niet mooi.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 3 september 2011 15:36

Haha al die tweets zijn geniaal, ik ben het er daar ook mee eens. Ook van die clownswangen, daar kan ik ook niet tegen.

[Beantwoorden]


Door Rowan op 3 september 2011 15:40

Geniale antwoorden, haha!

[Beantwoorden]


Door charile op 3 september 2011 15:41

als je een dikke laag foundation ziet zitten en je blush in 1 streep aanbrengt.
x

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 3 september 2011 15:51

Leuke TQ! Het is denk ik ook niet alleen een kwestie van ‘teveel’ make-up, maar ook wel van verkeerd aangebrachte make-up. Niet bij iedereen natuurlijk, maar vaak is dit wel het geval. Foundation heeft niet de goede kleur (en ziet er daarom onnatuurlijk + ‘teveel’ uit), foundation niet goed geblend (je ziet lijnen bij de kaak etc.), oogschaduwkleuren zijn te heftig/opvallend voor een dagelijkse look (terwijl als je diezelfde look in het bruin zou maken, is het wel weer normaal…).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:07:

Goed punt, Lotte. I totally agree!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 3 september 2011 15:56

Haha, wat een géweldige antwoorden ! Vooral die van Serena vind ik erg leuk, ik ben het helemaal met haar eens!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 3 september 2011 16:05

Hahaha die tweets! :P Very true! Ben het er allemaal eigenlijk wel mee eens!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 september 2011 16:05

Waneer het net lijkt of iemand in de Doritos heeft gebadderd

[Beantwoorden]


Door Marielle op 3 september 2011 16:07

Ik vind make up (lees; foundation) als je niet/nauwelijks ziet dat iemand het opheeft prima. Zodra je het gaat zien vind ik het te veel en sonde. Een oneffenheidje is namelijk ook prima. Beter dan een dikke laag waardoor je halve jas de kleur van je foundation heeft.. ^^

Ik kan me vooral storen aan mensen die hun foundation bij de neus zo vies hebben, in die ‘randjes’ zegmaar.. bahbahbah. En dan vaak ook nog een tint TE oranje..

[Beantwoorden]


Door Dajenne op 3 september 2011 16:17

haha die van Serena is leuk!
ik vind het persoonlijk al niet mooi als je ziet dat de foundation in de nek stopt en daar een totaal andere kleur heeft.
& als er tussen je wenkbrauwen duidelijk te zien is dat je het op heb…

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 september 2011 16:21

Het is denk ik de kunst om make-up op te brengen zodat je het niet ziet, en als je het van een heel eind al ziet (dus van 10 meter afstand) is het denk ik teveel. Vooral foundation, dat is echt lelijk!

[Beantwoorden]


Door Leonie op 3 september 2011 16:30

Ik vind het zelf te veel worden als je -inderdaad, iedereen zegt het- de foundation goed kan zien zitten, bah! Wat ik trouwens ook teveel vind is én opvallende ogen, én opvallende lippen, en dan ook nog dikke eyeliner, mascara van een laagje of 20 en dan denken ze ook nog een ‘zweempje’ blush of bronzer te hebben aangebracht.
Oh, en kijk je wel eens ‘Big Fat Gypsy Wedding’? Dat bedoel ik is met die laatste beschrijving…
Leuke TwitterQuestion!
XXX

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:08:

Ik ken Big Fat Gypsy Wedding! Dus ik weet heel goed wat je bedoelt. Ik zie de kleding er ook al bij :D

[Beantwoorden]


Door Ellen op 3 september 2011 16:30

Als je ziet dat iemand foundation op heeft, vind ik het niet erg. Als het maar wel de goede kleur is. Het kan namelijk ook zijn dat iemand haar oneffenheden wil camoufleren en soms moet dat met een dikker laagje. Ik zie persoonlijk liever wat foundation zitten dan een pukkeltje.
Zoals velen van jullie ook al zeggen; vaak wordt het gewoon verkeerd aangebracht en dan gaat het er al snel uitzien als ‘te veel’. Ik ben zelf ook schuldig hoor, het is een kwestie van oefenen! Naar mate de tijd vordert, vorderen je makeup-kunsten ook! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 3 september 2011 16:33

Ik heb teveel make-up op als … eh, niet meer over straat durf omdat ik weet dat het too much is.

[Beantwoorden]


Door Miss Langhaar op 3 september 2011 16:44

De antwoorden lijken vooral over de hoeveelheid foundation te gaan, terwijl ik bij “teveel makeup” eerder denk aan te donkere foundation of kleurcombinaties die je eruit laten zien alsof je tonnen make-up op hebt terwijl dat niet zo is.

[Beantwoorden]

Weetikveel,;D antwoordt op 4 september 2011 om 17:50:

ben ik het helemaal mee eens,

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 3 september 2011 16:44

Als je het echt heel goed ziet zitten inderdaad. Sommige meiden bij mij op school hebben echt een masker van foundation. Zo lelijk. Als ze lachten zou het zomaar kunnen breken. ;P

[Beantwoorden]


Door Ella op 3 september 2011 17:10

Voor doordeweeks/overdag vind ik het eigenlijk al teveel als je meteen ziet dat iemand make-up draagt. Voor ’s avonds of voor een feestje of speciale gelegenheid vind ik hetzelfde wat de huid betreft, enkel ogen en/of lippen mogen dan wat meer opvallen. Maar ja, ik ben dan ook niet van de vele make-up ;)

[Beantwoorden]


Door marleen_den_hartog@hotmail.com op 3 september 2011 17:12

http://www.culy.nl/drinken/dat-zit-wel-snor/
dit vind ik wel een aparte wijnfles voor jou!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:10:

Haha, leuk!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 3 september 2011 17:28

Zoals de meesten al zeggen: Gewoon veel te veel foundation dat je helemaal een lijn ziet van je gezicht en je hals, net of je gezicht onder de zonnebank is geweest en de rest niet. En spinnenpoten natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Renee op 3 september 2011 17:37

Spinnenpootjes! *gruwel*

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 3 september 2011 18:03

euhm ik vind het best lastig, ik vind denk ik al snel make-up te veel, ik draag zelf ook vaak alleen mascara & concealer.
ik moest echt lachen om sommige reacties haha, en ik ben het er meestal wel mee eens(;
ik kan me ook best ergeren als iemand felle oogschaduw met highliter draagt, dat je niet echt weet wat nou je aandacht moet trekken omdat het beide opvalt..

[Beantwoorden]


Door Annika op 3 september 2011 18:15

als het er hoerig begint uit te zien xd

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:12:

Nou, hallo! En wat houdt dat precies in?

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 4 september 2011 om 23:34:

aha, !

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 september 2011 18:15

Geweldige reacties!
Teveel make-up vind ik als het er heel erg fake uit ziet. Veel make-up kan mooi zijn, als je het goed en netjes aanbrengt.

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 september 2011 18:21

Hahahaha geniale reacties! heb er ook niks meer aan toe te voegen eigenlijk ;)

[Beantwoorden]


Door Lot op 3 september 2011 18:21

Ikzelf gebruik echt soms 4 pompjes foundation, maar probeer dit toch zo aan te brengen dat het er niet uitziet als een pannekoek. Ik doe dat gewoon omdat ik heel veel last heb van acne aan een kant van mijn gezicht, en me er gewoon niet fijn bij voel om dat niet te doen.. Maar ik probeer dus ook de juiste kleur te kiezen. Als dat niet zo is, vind ik dat heel lelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:13:

Ahh, het ligt er ook echt een beetje aan hoe dik de foundation is :ja: en je moet doen waar jij je lekker bij voelt.

[Beantwoorden]

.... antwoordt op 4 september 2011 om 02:09:

misschien is dit filmpje: http://www.lisaeldridge.com/video/12764/acne-covering-make-up/ dan wat voor je :)

[Beantwoorden]


Door Chantal op 3 september 2011 18:23

Teveel is als je geen idee meer hebt hoe ze er zonder make-up uit zal zien. Shrek zou eronder kunnen verstopt zitten.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 september 2011 18:30

Wat een timing!

Vandaag kwam er aan de kassa een vrouw met een dikke laag foundation, rouge op haar wangen, en ze had heeeel veel oogschaduw op. Nudekleurige oogschaduw over haar ooglid, en in haar crease gewoon een gitzwarte kleur, zonder dat ze het geblend had. En dan nog hele dikke strepen eyeliner + spinnenpoot mascara. En die vrouw was zeker een jaar of 50. Dat vond ik echt too much.

Verder ben ik het met jou eens Vera! Iedereen moet doen wat hij/zij leuk vindt. Less is more, vind ik altijd. Roze of rodel lipstick is geweldig, mits je de rest van je make-up dan een beetje rustig laat. ;)

[Beantwoorden]


Door Christy op 3 september 2011 18:34

Ik lag echt plat bij het lezen van die reacties! Hahaha hoe verzin je het!

[Beantwoorden]


Door Merel op 3 september 2011 18:41

Als je ziet dat er iets niet ‘klopt’ in je gezicht, het er niet meer natuurlijk uitziet maar meer op plastic lijkt.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 september 2011 18:55

Haha, erg leuke reply’s van twitter van alle meiden! En zo mee eens =) Ik vind het teveel wanneer het zichtbaar is op een negatieve manier. Zoals de meiden bij de Douglas bv of soms ook bij ICI Paris en soms ook bij de Sephora. Sommige doen bv een te dikke laag foudnation op waardoor je het ziet (de verkeerde kleur is natuurlijk een no no, maar dan hoeft het nog niet teveel te zijn natuurlijk, dus verkeerde kleuren op brengen is een ander verhaal). Teveel blush, dus dat je een dikke streep ziet, dus niet netjes geblend. Teveel bronzer te zien aan een meer totale bruine kop die stopt bij de hals bv. En meer van dit soort dingen =) Teveel lagen mascara vind ik er altijd vies uitzien. Dan worden ze klonterig en, tja, vies dus.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 september 2011 om 23:14:

Oh, yes. Herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Bernadet op 3 september 2011 19:04

Ik ken zo iemand, ex-collega.
Dikke lagen foundation, je ziet de vellen hangen zowat.
Dikke zwarte aangezette wenkbrauwen (ieugh!)
Spinnepoot mascara met een laag of 30? De wimpers zullen breken, een een zonnetint +75 zelfbruiner XD

= Lelijk!!!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 september 2011 19:19

hahahaahah stuk om die eerste twitterreactie xD

[Beantwoorden]


Door savannah op 3 september 2011 20:23

Ik vind het té, als de make-up niet meer de mooie punten van iemand benadrukt, maar ze juist verbergt.

[Beantwoorden]


Door Nina op 3 september 2011 21:05

Haha, wat een leuke reacties, en ik ben het er ook helemaal mee eens! En het ergste vind ik nog wel zo’n dikke laag foundation over het gezicht én de lippen, dat vind ik zo vies! Neem dan in ieder geval nog de moeite om een nude lipstick op te doen..

[Beantwoorden]


Door Cynthiiaa op 3 september 2011 21:05

Ik moest echt lachen om de eerste tweet. :’) Natuurlijk moet je het helemaal zelf weten hoeveel make-up jij op wilt, maar spinnenpoten, juk. :x

[Beantwoorden]


Door Janaa op 3 september 2011 21:26

Haha leuk :D x

[Beantwoorden]


Door Sara op 3 september 2011 21:32

Als iemand er ernstig ziek uitziet zonder.

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 september 2011 22:31

Als je iemand eens (op een zeer zeldzaam moment) ziet zonder make-up en die persoon dan amper herkent.

[Beantwoorden]


Door Amber Kuipers op 3 september 2011 22:56

Als clown Bassie er nog subtieler uitziet dan jij, dan heb je te veel make-up!

[Beantwoorden]


Door Nannick op 4 september 2011 00:08

Leuke twitter question! Het is maar net hoe je het bekijkt, misschien weten sommigen meiden niet hoe je het goed moet gebruiken. Maar als ik het heb over te veel make -up dan heb ik het over lage foundation wt er gewoon fake uitziet. Of spinnenpootjes; ieewhll!

[Beantwoorden]


Door Sanaz op 4 september 2011 00:19

OMG! veeeer!! HAHA! Gek wijfie! :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 september 2011 09:13

Ik zag een keer een meisje met 3 dikke bovenwimpers, dat was TE veel mascara!

[Beantwoorden]


Door anonymousblogge.blogspot.com/ op 4 september 2011 09:34

Spinnenpoot mascara… juk, ik snap niet dat mensen zijn die dat mooi vinden. Ik vind het ook altijd lelijk als mensen te oranje foundation gebruiken en dan nude lippen doen… :(

[Beantwoorden]


Door Cécile op 4 september 2011 10:04

Je draagt teveel make-up vind ik wanneer het enige wat opvalt aan je, je make-up is, en dat iedereen zich dat ook zal herinneren van jou.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 september 2011 10:24

Als het slecht geblend is (met name blush) en idd te dikke lagen foundation. Dat je gezicht eruit ziet alsof er een laag plamuur overheen zit. Dat idee. Met de producten van tegenwoordig is dat echt niet meer nodig!

[Beantwoorden]


Door Barbara op 4 september 2011 11:05

Ik vind het altijd jammer als meiden met sproeten zoveel foundation dragen dat je ze niet meer ziet.. sproeten zijn juist leuk vind ik en het geeft echt wat extra’s aan iemands gezicht

[Beantwoorden]


Door Pretty Beauty Land op 4 september 2011 11:19

wat een leuke twitter Question. Echt geniale tweets! Zodra het er niet meer natuurlijk uit ziet en je oranje uitslaat. verschrikkelijk!

[Beantwoorden]


Door Julia op 4 september 2011 11:27

Als je je naam in de foundation kan schrijven haha ;)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 4 september 2011 11:45

Hihi wat leuk, mijn reactie staat er ook tussen :)
Grappig dat iedereen het over foundation heeft trouwens!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 4 september 2011 12:04

Wanneer ik bang ben dat het hele zooitje eraf gaat vallen als de bus over een drempel gaat, denk ik dat iemand teveel make-up op heeft.

[Beantwoorden]


Door Judith op 4 september 2011 12:05

hahahah die reactie van Roxanne! leuk dit! :smak:

[Beantwoorden]


Door Chrissie op 4 september 2011 12:28

Wat mij betreft mogen mensen helemaal zelf weten hoeveel make up ze aanbrengen en hoe ze dat doen. :-) En je hebt gelijk wat betreft mensen met acné, als je veel foundation/concealer nodig hebt, zie je dat al snel zitten. Maar al zie je foundation zitten, dat betekent niet dat het per sé lelijk uitziet of niet mooi is. Eigenlijk zie je de meeste foundations wel ‘zitten’, vooral omdat een perfecte egale huid een zeldzaamheid is, en wanneer iemands huid verdacht egaal is en fluweelachtig, de conclusie van foundation al snel gemaakt is. Ik heb zelf ook niet zo’n probleem met spinnenpoten, ik hou wel van big lashes, of het moet al echt super super spinnenpoten zijn. Hierboven las ik een comment van iemand die opmerkte dat het vooral om een foute manier van aanbrengen ging, en dat is het ‘m vooral wat ik zelf niet mooi vind. Of bijvoorbeeld de keuze van een verkeerde kleur foundation. Dat vind ik dan vooral erg jammer voor die persoon, maar ik zal zo’n persoon nooit veroordelen daarom. Iedereen die met make up begint maakt foutjes en verkeerde keuzes in het begin, en ontdekt op een gegeven moment wel de juiste manier van aanbrengen en producten.

[Beantwoorden]


Door Ana op 4 september 2011 12:30

Ben t met jou eens Vera!
Ik vind het t mooiste als je niet ziet dat iemand make up op heeft.

[Beantwoorden]


Door maria op 4 september 2011 12:42

laats zag ik in een tijdschrift , na een onderzoek blijkt dat 1 op de 10 vrouwen 5 potjes conceeler,4 foundasions,en 6 maskara’s per jaar gebruiken

[Beantwoorden]


Door eileen op 4 september 2011 13:27

Ik vind het te als je zoveel glitter,foundation en alle andere dingen en al te royaal opbrengt. Ken je snog, marry, avoid?? Dat soort mensen bedoel ik nou :nod:

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 4 september 2011 om 21:16:

Wow ja, die maken het echt bont!

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 september 2011 13:55

Het grappige is dat ik best een hoeveelheid aan make-upproducten op mijn gezicht smeer (foundation, concealer, poeder, blush, oogschaduwbasis, oogschaduw, oogpotlood, eyeliner, mascara en lipgloss/lipstick), maar dat veel mensen dit niet door hebben en altijd zeggen dat ik er natuurlijk uitzie (al loop ik met donkere of felle kleuren). Het ligt er dus vooral erg aan hoe je het opbrengt. Teveel is sowieso een pancakelaag, spinnenpoten, te donkere blush(strepen), donkere lipliner en/of Amy Winehouse style eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Katja op 4 september 2011 14:09

Hahah, de eerste tweet met de gezicht en deur XD

[Beantwoorden]


Door Sanja op 4 september 2011 15:03

Bij teveel make-up denk ik aan zowel je ogen als je lippen ferm opgemaakt. Oke, dat kan er wel mooi uitzien soms, maar niet iedereen is gezegend met grenzen kennen…
Voor de rest denk ik dat teveel foundation het eerste is dat je ziet bij overdose make-up. Bij zo’n meisjes denk ik: ‘Waw. Is haar huid écht zo egaal?’
*even dichter kijken*
‘NOPE.’

[Beantwoorden]


Door Vivian op 4 september 2011 17:33

Als diegene zóveel oogpotlood en dergelijke rond haar ogen heeft gesmeerd, dat ze net op een panda lijkt!

[Beantwoorden]

Cynthia antwoordt op 4 september 2011 om 23:33:

EMO STYLE ! haha, kvind het sommige mensen wel staan.. maar, ik zal er zelf niet meelopen, dat vind ik idd TO MUCH

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 4 september 2011 19:24

Leuke antwoorden! Ik denk dat de meningen heel erg verschillen. Wanneer een foundation laag opvalt betekent het voor mij niet meteen dat iemand teveel draagt lastig.. Ik denk dat als ik een naar mijn mening een te jong iemand zie lopen met veel make-up ik al denk HAAL HET WEG! NU!

[Beantwoorden]


Door sabeth op 4 september 2011 20:44

als het er uit ziet alsof iemand zich met foundation heeft gewassen :crazy:

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 4 september 2011 23:32

Je mag zien dat iemand make-up op heeft, het moet er wel natuurlijkk uitzien..
Wanneer iemand een super dikke laag fondation op heeft, een dikke laag poeder erover en dat soort dingen, dat je het echt ziet, en het niet natuurlijk is.. dan is je gezicht HELEMAAL dicht geplamuurd. niet de bedoeling toch?

ik gebruik foundation , en blush, en dan voor me ogen nog wat dingen, ik ga mijn gezicht niet onnodig vol smeren met concealers en dat soort dingen, als die niet echt nodig zijn ( met pukkeltjes doe ik het natuurlijk wel! met de groene!(:) maar.. yeah, know what i mean?! haha!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 5 september 2011 11:51

Ja precies wat jij zegt, als je het echt heel duidelijk kan zien en dan op een negatieve manier, want rode lipstick zie je natuurlijk ook wel duidelijk haha.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 6 september 2011 15:48

Te dikke laag foundation / poeder.
Te dikke eyeliner
Te veel mascara (spinnenpoten)

Gewoon een streep blush, vind ik ook wel echt heel lelijk)

[Beantwoorden]


Door ilse op 6 september 2011 17:05

je hebt te veel make-up op, als de make-up je gezicht niet meer mooier maakt, maar lelijker

[Beantwoorden]


Door Elisa op 8 september 2011 18:24

Je hebt teveel make-up op als je 11 jaar bent en dan al foundation enzo op doet. (ik ken zo iemand) En wat ik ook niet mooi vind is een dikke streep eyeliner onder je ogen (onder waterlijn) aanbrengen en dan niet boven je oog ook een streep doen. En als je foundation over je lippen doet IEHL!!!

[Beantwoorden]


Door Ikke op 11 oktober 2013 19:06

Ik had een klasgenootje die had roze op haarvaten blauwe eyeliner onder en veel te veel poeder zag er nie uit!

[Beantwoorden]

Ikke antwoordt op 11 oktober 2013 om 19:06:

Haar ogen sorry niet haarvaten

[Beantwoorden]