NYX Haute Jersey Kit

Ik heb hem! De NYX Haute Jersey Kit waarnaar ik zo aan het craven was, is eindelijk van mij. Deze kit is een soort boek met glimmend gouden kaft en panterprint, dat aan de binnenkant behalve oogschaduw ook bronzer, blush en lipgloss bevat. Kijk mee!

Photobucket

Photobucket
Ik vind de kit er erg mooi uitzien. Het is een absolute eyecatcher in mijn collectie. Hij verraste me wel in formaat, de NYX Haute Jersey Kit is vrij groot en dik. Het materiaal is van karton. Niet alle randjes en hoekjes zijn even netjes afgewerkt, maar over het algemeen ziet het er best netjes uit.

Deze kit zou ik zeker meenemen op vakantie of als ik ergens ga logeren. Je hebt alles in één en daardoor geen losse lipglosses, blushes, oogschaduws etc. in je tas rondslingeren. Er ontbreken wel een mascara, oogpotlood en/of eyeliner in deze kit dus die zal je -net als kwasten- dan nog wel los moeten meenemen.

Photobucket
Als je de kit opent zie je dit. Een reeks oogschaduws links en rechts een grote spiegel. Who’s the prettiest diva in the world? Het is echt net alsof je een boek opent en dit de eerste twee bladzijdes zijn. Erg leuk!

Photobucket

Photobucket
De oogschaduws zijn verdeeld in twee soorten. De paarse oogschaduws en de donkerdere, smokey oogschaduws. Ik begin met swatchen van de paarse kleurtjes, die vooral heel shimmery zijn.

Photobucket
De kwaliteit is een tegenvaller. De oogschaduws zijn slecht gepigmenteerd, en hebben een losse textuur waardoor ze snel kruimelen.

Photobucket

Photobucket
Behalve smokey oogschaduwkleuren zitten er ook een roze en blauwe oogschaduw in dit gedeelte. Het komt een beetje over alsof NYX ruimte overhad, maar niet wist welke kleuren oogschaduw erin moesten. Toch vind ik ze juist leuk, het is verfrissend. Het kan een look net wat speelser maken.

Photobucket
Deze oogschaduws vind ik van betere kwaliteit, hoewel het op de foto misschien niet helemaal goed overkomt. Nog steeds is het een beetje lauw, maar hier valt wel mee te werken. Vooral de eerste rij oogschaduws is mooi en ook de roze oogschaduw doet het goed.

Photobucket
Look die ik maakte met oogschaduw uit het palette.

Photobucket
On to the next page! Hier vind je de lipglosses, blushes en bronzers. En ook hier ontbreekt de grote spiegel niet. Who’s the prettiest diva in the world? You are!

Photobucket

Photobucket
Er zitten twee naamloze glosses in de kit. Een nude en een roze, deze heeft NYX wat mij betreft perfect gekozen. Het zijn mini lipglosses, wat met het korte steeltje en sponsaplicator echt even wennen is met aanbrengen. Op de een of andere manier werkt het wel fijner, preciezer.

Photobucket

Photobucket
Ik vind de glosses echt heel erg mooi! Ze hebben de bekende textuur en geur die de meeste NYX lipglosses hebben. Beide glosses zijn goed gepigmenteerd, vrij dik en blijven lang zitten.

Photobucket
Deze blush is echt drop dead gorgeous. Ik kan me herinneren dat NYX zo’n blush in een grotere vorm in het vaste assortiment heeft zitten, maar ik kan hem op de site nergens vinden. Deze mini variant met panterprint vind ik in ieder geval super schattig.

Photobucket
Wanneer je met je kwast over de hele poeder zwiept krijg je als resultaat een roze blush met gouden shimmer. Ik vind hem erg mooi!

Photobucket
Ook zitten er nog twee andere, basic blushes in de kit. Een roze en perzikkleurige.

Photobucket
Ik vind de roze blush mooi, maar de perzikkleur is mijn favoriet.

Photobucket
We sluiten af met drie kleuren bronzers. Een lichte, donkere, en een nog lichtere. Een beetje vreemde volgorde, maar dat doet er verder niet toe. Er zit namelijk ook een matte, lichte kleur bronzer voor mijn lichte huidskleur bij!

Photobucket
De eerste twee bronzers hebben een shimmer, mooi om op je jukbeenderen te gebruiken. De laatste bronzer is perfect om een beetje in de holtes van je wangen en langs je gezicht aan te brengen. De bronzers zijn wel erg gepigmenteerd, dus daarom raad ik je aan deze met een stippling brush voorzichtig aan te brengen.

Mijn eind conclusie is dat ik heel blij ben met de NYX Haute Jersey Kit. Er zit veel variatie van kleur in alle producten uit de kit. Er is duidelijk aan diverse typen vrouwen met verschillende haar -en huidskleuren gedacht. Zo kunnen je moeder, zusjes en vriendinnen ook net zo goed gebruik maken van de kit. Hoewel de kwaliteit van de oogschaduws niet al te best is, maken de fijne en mooie glosses, blushes en bronzers dit meer dan goed. En ookal ben ik over de oogschaduws niet tevreden, ik heb er -zoals eerder in deze review te zien is- toch makkelijk een basic ooglook mee kunnen maken.

Het NYX Haute Jersey Kit is een veelzijdige kit, een echte eye catcher en ik vind hem de €25 die hij kost waard. Natuurlijk is dit geen heel erg laag bedrag, sommigen van jullie vonden het zelfs veel te duur voor budgetmerk NYX. Let wel dat we het hier niet over een oogschaduwpalette hebben, maar over een complete kit. Dan vind ik €25 toch vrij redelijk.

NYX Haute Jersey Kit €25 bij Boozyshop. (Hij is momenteel niet op voorraad, maar de kits worden vanmiddag weer geleverd en in de webshop gezet.)


Reacties

Door Desirée op 23 augustus 2011 09:06

De blushes vind ik erg mooi, maar de rest spreekt me toch een heel stuk minder aan dan ik had verwacht/gehoopt…

[Beantwoorden]


Door Kim op 23 augustus 2011 09:08

Wauw, die is echt pretty, ik ben meer van de kleine aankoopjes in meerdere keren, haha jij smakt zo 25,- neer. (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2011 om 10:02:

Herkenbaar! Denk je even een aantal leuke dingen te kopen die los maar een paar euro zijn, ben je met gemak alsnog €25 of meer kwijt. :shit:

[Beantwoorden]


Door Sacha op 23 augustus 2011 09:22

De blush en lipgloss vind ik heel erg mooi, maar de pigmentatie van de oogschaduw vind ik toch wel tegenvallen. Jammer, want ik vind het wel hele mooie kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 23 augustus 2011 09:24

Wauw, wat ziet dat er mooi uit! Met al die spulletjes die erin zitten vind ik de prijs eigenlijk nog best meevallen. Vooral de blushes vind ik prachtig, wat een mooie kleurtjes <3

[Beantwoorden]


Door Lotte op 23 augustus 2011 09:25

waaa! Die panterprint-blush! (love) prachtig!
Ik vind 25 euries ook best veel voor zo’n kit, maar je hebt natuurlijk wel heel veel :yes:
Super handig trouwens dat er van die grote spiegels inzitten!

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 23 augustus 2011 09:32

De blushes en de bronzers vind ik wel mooi. Vooral de blushes vind ik prachtig, maar die oogschaduws zijn wel erg teleurstellend. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Madelon op 23 augustus 2011 09:32

Mooie kit, ook leuk om als cadeau te geven :D

[Beantwoorden]


Door jennifer op 23 augustus 2011 09:39

hij ziet er echt mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 23 augustus 2011 09:40

Mooi palet! Ik vind de oogschaduwkleurtje niet heel geweldig, maar de andere kant van het palet wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door Beatrijs op 23 augustus 2011 09:41

Moor boek ;)
NYX heeft niet zo’n panter blush, maar Too Faced.
Dat is de pink leopard blush!

[Beantwoorden]

Marcella antwoordt op 23 augustus 2011 om 09:48:

NYX ook! Maar het is volgens hun een bronzer. ;) Hij staat op de NYX site bij de tango with bronzer.
Mooi boekje. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2011 om 10:03:

Ze noemen het inderdaad een bronzer, maar dat is hij toch echt niet. Kon hem niet op de site vinden, zal nog eens kijken.

[Beantwoorden]


Door Gezondheidsgids op 23 augustus 2011 09:47

Wow, van de eerste vind ik de verpakking echt leuk! Jammer dat de kwaliteit zo tegenvalt…

[Beantwoorden]


Door Nadia op 23 augustus 2011 09:54

Ziet er erg mooi uit, maar vind de kwaliteit wel erg tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 augustus 2011 09:54

Wauw, echt een prachtige verpakking! wat jammer dat de eerste ‘bladzijde’ zo tegenvalt. Die met grijstinten en de roze en blauwe zien er goed uit. Dat had ik trouwens ook met mijn palette van NYX. Allemaal grijstinten en donkerblauwe tinten en dan opeens zo’n felblauwe en roze. Die van mij die zijn dan juist wel goed gepigmenteerd. Die blush is echt heel mooi, ook de kleur zelf, love it! Heel mooi dingetje <3

[Beantwoorden]


Door Aranka op 23 augustus 2011 09:58

Prachtig kitje, maar wat een tegenvaller van die oogschaduw zeg.. Echt heel erg jammer, de blush is trouwens erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Joan op 23 augustus 2011 09:58

Jammer dat de oogschaduw grotendeels zo tegenvalt zeg! Maar van de rest ben ik wel erg onder de indruk! Alleen zouden die bronzers echt té donker zijn voor mij.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 23 augustus 2011 10:13

Die verpakking vind ik wel heel erg mooi, ook de inhoud. Jammer dat het toch qua pigmentatie wat tegen valt.

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 23 augustus 2011 10:16

Ik zou deze alleen al willen hebben vanwege hoe het eruit ziet. Erg mooi palette en vooral ook erg schattig!

[Beantwoorden]


Door Roos op 23 augustus 2011 10:17

Die eerste blush is echt mooi en de verpakking ook, maar de rest vind ik niet zo.

[Beantwoorden]


Door Eline op 23 augustus 2011 10:18

mooie kit! die blush is erg mooi, inderdaad. vond wel een paar schrijffoutjes in het artikel ;$

eye catcher moet eyecatcher zijn en moet eigenlijk ook schuingedrukt omdat het Engels is

‘Het kan net een look wat speelser maken.’ moet dan niet ‘Het kan een look net wat speelser maken’ zijn?

‘Het zijn mini lipglosses, wat met het korte steeltje eb sponsaplicator echt even wennen is met aanbrengen.’ eb moet en zijn

hihi sorry ik wil niet irritant zijn haha! ik dacht, ik zeg het even.

[Beantwoorden]

Alexandra antwoordt op 23 augustus 2011 om 10:19:

Ah, je was me voor, haha. Geloof inderdaad ook dat ‘eb’ ‘en’ moet zijn. Typfoutjes, iedereen maakt ze, hé. :)

[Beantwoorden]


Door Alexandra op 23 augustus 2011 10:18

Even dit, “Het zijn mini lipglosses, wat met het korte steeltje eb sponsaplicator echt even wennen is met aanbrengen.” Ik veronderstel dat die ‘eb’ ‘en’ moet zijn, hihi. :)

Ziet er langst de buitenkant enorm veelbelovend uit, maar als ’n deel van de oogschaduws zo tegenvallen.. Mhh, jammer. Ik vind vooral die panterblush en super mooi en dat roze lipglossje is ook echt pretty.

[Beantwoorden]


Door Julie op 23 augustus 2011 10:33

Jammer dat de oogschaduws niet een hele goede kwaliteit hebben, in het palette zien ze er namelijk wel prachtig uit :) Mooie productfoto’s ook trouwens :D

[Beantwoorden]


Door Esmay op 23 augustus 2011 10:48

Ik zou hem zelf persoonlijk niet kopen, doordat de oogschaduws een beetje mweh zijn, dán vind ik die 25 euro wel wat te.
Die laatste “bladzijde” vind ik wel mooi, met de lipglossjes en bronzers en blushes! <3

[Beantwoorden]


Door Daphne op 23 augustus 2011 10:48

Wat een superleuke kit! Echt heel handig voor op vakantie! Ik vind €25,- wel prijzig voor een kit van karton… Maar hij is het geld waard!

[Beantwoorden]


Door Renate op 23 augustus 2011 10:54

Wauw die kleurtjes! Alleen jammer dat het pigment van de oogschaduws wat minder is.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 augustus 2011 10:59

Ik vind het mooi, maar dit is echt zo iets waar ik 2 kleuren uit zou gebruiken en verder niets. Dus ik laat dit palette even links liggen.

[Beantwoorden]


Door victoria op 23 augustus 2011 11:00

wauw wat een super mooie kit zeg !

[Beantwoorden]


Door Lissa op 23 augustus 2011 11:07

Spijtig van de kwaliteit van de oogschaduw, het is wel een erg mooie kit!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 23 augustus 2011 11:15

Het is echt een beauty! Zo’n mooie kit! Ik vind de oogschaduws wel echt tegenvallen. Ik denk dat ik hem om die reden niet zou bestellen, ook al zijn de bronzers, blushes en lipglossjes nog zo goed. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 23 augustus 2011 11:29

Hij is wel erg mooi! Als de oogschaduws goed gepigmenteerd waren had ik ‘m gelijk gekocht, jammer dat die juist tegenvallen.

[Beantwoorden]


Door Celine op 23 augustus 2011 11:33

VERA IK HOOP ECHT DAT JE DIT LEEST!
boozyshop verkoopt wel die panterprint blush ;4.
http://www.boozyshop.nl/cosmetics-tango-with-bronzer-powder-p-2536.html

dat is em!
xxxxxxxxxxxxxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 augustus 2011 om 12:12:

Heb het gelezen hoor! Bedankt voor de link ^^)

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 23 augustus 2011 12:15

Het is echt een shimmer kit! Alles lijkt shimmer behalve de lipglossjes! Heel hander maar ik hou meer van mat! <3

[Beantwoorden]


Door Lina op 23 augustus 2011 12:23

Jammer van de oogschaduw!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 23 augustus 2011 12:36

Ik vind het een mooie kit, maar de ogenschaduw valt inderdaad erg tegen!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 23 augustus 2011 12:38

Mooie palette, wel erg jammer inderdaad van de oogschaduw :(

[Beantwoorden]


Door Christel op 23 augustus 2011 12:41

Ik had er ook al de hele tijd naar zitten kijken op het net. Echt helemaal geweldig de verpakking. Zo heb ik ook een kit van Claire’s in zebra print. Eigenlijk alleen gekocht voor de verpakking. En dat de kleurtjes dan ook nog eens mooi zijn is natuurlijk heel mooi mee genomen hihi. Alleen jammer dat bij NYX de oogschaduws allemaal zo veel op elkaar lijken. Er had wel wat meer kleur in gemogen van mij.

[Beantwoorden]


Door Lois op 23 augustus 2011 14:28

Leuk!
Toch zou ik het zelf niet kopen. Doordat ze oogschaduw dus iets mindere kwaliteit is, en ik €25 dan wel ieeetsje te veel vind.
Thanks!
xxxxx

[Beantwoorden]


Door L-beauty op 23 augustus 2011 15:04

Leuk pallette!
Ook met zo’n spiegeltje xD
En vooral die blush ziet er heel gaaf uit!!

[Beantwoorden]


Door laurien op 23 augustus 2011 16:50

wauuuw *slijm slijm* !

[Beantwoorden]


Door Emmaly op 23 augustus 2011 17:53

Het ziet er echt prachtig uit! Maar breken de oogschaduw nietsnel omdat ze korrelig zijn?

[Beantwoorden]


Door Saffira op 23 augustus 2011 17:56

zieet er super leuk uit!
zou hem zeker willen hebben :D

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 23 augustus 2011 18:52

Deze ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door femketje op 23 augustus 2011 18:56

jammer van de oogschaduws, had toch wel beter verwacht

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 23 augustus 2011 19:03

duur voor zo`n pallet

[Beantwoorden]


Door kirsten op 23 augustus 2011 20:47

Wauw erg mooi palette ! ^^)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 23 augustus 2011 21:32

Jammer dat het pigment niet zo goed is want hij ziet er echt supper schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Janaa op 23 augustus 2011 22:57

Supermooi :D x

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 24 augustus 2011 19:41

Heb de panterprint blush wel eens gezien in shops, erg mooi! Dit vind ik ook een erg leuke kit, maar erg jammer van de oogschaduw. Hopelijk brengen ze meerdere van dit soort kits uit, of zijn die er al?

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 augustus 2011 21:15

De producten zelf vind ik niet heel bijzonder, maar ik vind de verpakking echt geweldig, met dat ‘boek’ en die spiegel. :)

[Beantwoorden]


Door Steffi op 25 augustus 2011 22:21

wat leuk zo’n boek-achtig ding haha. en die blush.. wauw!
alleen wel een beetje nageaapt van too faced! (google too faced leopard blush)

[Beantwoorden]


Door jana op 26 augustus 2011 16:05

wat een leuk pallet die 2de ”bladzijde” is echt leuk en eyecandy achtig :) <3

[Beantwoorden]


Door Zarina op 26 augustus 2011 16:27

Ik zou dit palette zelfs alleen maar kopen, omdat de verpakking! Wat mooooi!

[Beantwoorden]


Door Simone op 26 augustus 2011 17:15

Wat een superhandig en mooie kit! En haha, die bronzers vallen volgens mij ook goed te gebruiken als oogschaduw (: Als ze bijvoorbeeld te donker zijn om gewoon te gebruiken. Vooral die lipglossjes vind ik trouwens mooi.

[Beantwoorden]

Simone antwoordt op 26 augustus 2011 om 17:16:

Nog wat, misschien zijn de oogschaduwen beter gepigmenteerd als je ze vochtig aanbrengt. Die truc gebruik ik altijd als ze mij tegenvallen en het helpt prima moet ik zeggen (:

[Beantwoorden]


Door jada. op 2 oktober 2011 13:34

Omg ! ookal zijn die oogschaduws niet heel goed , 24 oogschaduws, 2 blushes, 3 bronzers, 2 lipglosses, 1 panterprint blush, 2 oogschaduwapplicators en 2 spiegels voor €25,- ! hoe cheaaap ! Deze wil ik echt heeel graag hebben ! ;D

[Beantwoorden]


Door Anne op 23 november 2011 11:53

Ik heb ‘m ook! Bij mij lijken de oogschaduws toch wat meer gepigmenteerd dan bij jou. Maar ik ben er echt heel blij mee!! (love)

[Beantwoorden]