Advertorial: Dove Nourishing Oil Care

Ik heb al jaren last van droog haar. Vooral de puntjes van mijn blonde, dikke en golvende lokken zijn vaak erg droog en breken af. Dove weet dat veel vrouwen daar last van hebben en heeft daarom Nourishing Oil Care ontwikkeld. Daarin zitten gewichtloze voedende oliën zoals kokosolie en amandelolie.

Photobucket Deze oliën zijn zo fijn dat ze snel worden opgenomen zonder je haar vet te maken of te verzwaren. Het resultaat: zacht en glanzend haar. In de Nourishing Oil Care-lijn zitten vier producten. Een shampoo, conditioner, een dagelijks intensieve conditioner en een voedend haarmasker. Check voor meer info de website van Dove.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 2 augustus 2011 | 16 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Yvonne op 2 augustus 2011 12:24

Ik heb deze producten ook! Ik vind ze ook heel erg fijn ze voeden mijn haar super goed. Ik had ze gewonnen bij http://www.livelifegorgeous.nl
En Vera; Je website is TOP!

liefs,

[Beantwoorden]


Door Kathy op 2 augustus 2011 12:36

Ik heb de shampoo en conditioner gebruikt en ik ben na een week gestopt. Ja, mijn haar werd mooi glanzend, maar toch veel vetter dan normaal. Ook zat mijn haar niet leuk als ik deze producten had gebruikt (hele rare golven in mijn haar).
Ze werken wel, maar zijn denk ik niet voor mijn haar besteed.

[Beantwoorden]


Door Carien op 2 augustus 2011 12:48

Ik heb een sample van de conditioner gekregen op schiphol. :D
vanavond maar eens uitproberen. (:

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 augustus 2011 13:03

Klinkt fijn, maar mijn haar is nou ook weer niet zó droog. Heb alleen last van een beetje droge puntjes.

[Beantwoorden]


Door emmaly op 2 augustus 2011 13:03

Ik heb eigenlijk nooit droog haar, en áls ik het heb, betekent het dat ik naar de kapper moet haha

[Beantwoorden]


Door Silke op 2 augustus 2011 13:27

Ik heb het niet echt nodig maar Dove is wel een fijn merk

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 augustus 2011 13:44

Ik heb ’t pakket ook gewonnen bij een site, vind het wel fijne producten maar ze zijn toch wat zwaar. Wissel ze af met andere shampoos en conditioners :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 2 augustus 2011 15:40

Ik ben benieuwd naar het masker!

[Beantwoorden]


Door nathalie op 2 augustus 2011 16:59

Lijken me goede producten voor mijn haar heb best wel droog en pluizig haar ik ga ze als mijn body shop shampoo op is kopen

[Beantwoorden]


Door Claudia op 2 augustus 2011 17:04

Ik heb toen ik op vakantie was in Parijs een fles shampoo gekocht van Fructis, was mijn eigen shampoo vergeten (dom I know) en kocht dus bij het het kleine supermarktje om de hoek maar iets, dat was ook zo’n met olie verrijkte shampoo. En hij rook lekker, schuimde als een tierelier maar ik kreeg er gewoon vettig haar van haha. Dus voor mij geen shampoo’s met allerlei olien erin voorlopig.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 2 augustus 2011 18:23

Lijken me allemaal fijne producten! Ik ben benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Velaija op 2 augustus 2011 20:05

Klinkt heel goed!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 3 augustus 2011 10:51

hm. ik zie hier en daar dat je er vet haar van krijgt. maar dat wil ik dus echt niet, heb een soort van fobie voor vet haar :P maarja, ik ga vanmiddag wel even bij kruidvat kijken dan, (als ze ze daar hebben)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 3 augustus 2011 19:15

Mijn zusje heeft deze ook en die heb ik wel eens gebruikt, de conditioner. heerljk!

[Beantwoorden]


Door Marielle op 5 augustus 2011 22:31

Dove heeft mijn haar echt als stro gemaakt vroeger! Voor mij geen haarproducten meer met siliconen en zeer zwaare sulfaten.
Dove is samen met Head & Shoulders de merken met het meest zwaare sulfaten die er zijn, je zou er makkelijk de vaat mee kunnen doen ze zijn toch net zo als afwasmiddel zeer sterk ontvettend!

Geef mij maar mijn Yes To Cumcumbers haarproducten!

[Beantwoorden]


Door bo op 9 augustus 2011 01:18

jammer dat dit reclame is

[Beantwoorden]