Voorproefje room make-over

Wat begon met het kopen van enkel een nieuw bureau eindigde in een totale room make-over. Ik woon nog steeds bij mijn ouders thuis en daar zit ik nog wel even, so why not make the best of it? Ik ben de afgelopen weken onwijs vaak bij Ikea geweest, voorlopig kan ik geen Daim snoepje of MALM meubelstuk meer zien. Zondag komt er een roomtour online, maar ik wilde jullie alvast een klein voorproefje geven!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ik ben erg tevreden met de nieuwe inrichting, het is heel anders maar ik vind het veel mooier. Ik heb een onder andere nieuw bed en mijn lelijke slaapstoel is weg. In mijn vorige inrichting zat veel kleur, nu heb ik dat rustiger proberen te houden. Ik ben eigenlijk totaal geen fan van inrichten en moet ook heel eerlijk zeggen dat ik er geen gevoel voor heb. Maar als ik het dan toch met een beetje hulp doe en het resultaat mooi is, ben ik wel heel erg blij. Op een paar fotolijstjes die ik nog wil ophangen na, is mijn kamer zo goed als af. Wanneer ik uit huis ga neem ik natuurlijk een groot deel van de spullen mee. Maar het ligt er ook maar net een beetje aan of ik dan weer zo’n grote kamer heb.

Vind jij het leuk om je kamer te veranderen? Of heb je daar geen ruimte en geld voor, of zin in?

Twitter Facebook
Categorie: Anders | 22 juli 2011 | 142 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Laura op 22 juli 2011 09:58

Ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2011 09:58

Ik vind het heel leuk om mijn kamer te veranderen!! alleen is mijn kamer echt heel erg klein en ik heb een schuine wand dus ik kan heel weinig kanten op… :(

[Beantwoorden]

sandra antwoordt op 22 juli 2011 om 15:01:

dat heb ik ook en ik haat het dat mijn kamer zo klein is

[Beantwoorden]

melissa antwoordt op 22 juli 2011 om 18:35:

`dat heb ik nou ook!

[Beantwoorden]

Carolien antwoordt op 22 juli 2011 om 20:17:

Pfoe, blij dat ik niet de enigste ben met dat probleem (:

[Beantwoorden]

tirza antwoordt op 23 juli 2011 om 23:51:

Onder een schuine wand kun je een bed doen, een boxspring, dat heb ik ook :P

[Beantwoorden]

Renée antwoordt op 26 juli 2011 om 11:02:

idd blij niet de enige te zijn met dit probleem,
mijn kamer is niet klein,
maar wel een schuine want waardoor ik aan een kant niets kan.
En ik heb een muurkast aan een andere wand.
waardoor ik dus maar 2 kanten heb waar ik een beetje iets mee kan.

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juli 2011 09:58

Ziet er erg mooi uit Vera! Ik wil deze vakantie mijn kamer wel iets gaan veranderen. Alleen vind ik vooral het behang (dolfijntjes, echt.) niet meer mooi meer, maar dat mag ik van mijn ouders niet aanpassen omdat ik volgend jaar op kamers ga. Tja.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 22 juli 2011 09:59

Wauw ziet er echt heel erg mooi uit. Ik heb mijn kamer vorig jaar veranderd, die van mij is zwart met rood. Ik vind het echt geweldig, sommige vinden het te donker, maar als ze mij dan kennen zeggen ze wel het past precies bij je :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:12:

Je maakt me wel nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 22 juli 2011 10:01

Ik ben wel tevreden met m’n kamer, maar ik vind het wel leuk om af en toe een tafeltje of een vaasje ergens anders neer te zetten. Wat meer kleine veranderingen dus.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 22 juli 2011 10:07

Wij zijn bezig met de verkoop van ons appartement en hopen dus zo snel mogelijk een eensgezinswoning te bemachtigen.. ik kan niet wachten want het zal het eerste huis worden dat ik ga inrichten.. vriendlief woonde hier namelijk al en ik heb me dus maar aan zijn smaak moeten aanpassen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:13:

Oeeeh, leuk en spannend!

[Beantwoorden]


Door Jamie-lee op 22 juli 2011 10:08

Woow, ziet er supermooi uit! Ik ben nu ook bezig met mijn kamer ‘verhuizen’, ik ga naar zolder en heb ook een super grote kamer. Zoals ik het tot nu toe kan zien heb ik een beetje dezelfde stijl als jou. Ik ben erg benieuwd naar je roomtour! X

[Beantwoorden]


Door Esmay op 22 juli 2011 10:08

Love changing my room!
Deze foto’s vind ik ook ontzettend mooi, ben benieuwd naar zondag!
Heb net gister een ikea kast gekocht (malm), dus die moet er nog in een andere kast weg. Dan ben ik ook weer happy :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 22 juli 2011 10:14

Hoi vera
Toevallig ben ik ook mijn kamer aan het veranderen :) en had een vraagje heb jij ook accesoires van ikea want ik ben mijn kamer zwart wit en antracite aan het verven en ga binnenkort ook naar ikea dus wilde ik even vragen of je die accesoires ook wilden laten zien of je accesoires waar je die hebt gekocht bijv bij kwantum ofzo :)

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:18:

Alles van Ikea, ben heel makkelijk daarin ;) Zondag zie je alles!

[Beantwoorden]


Door Martina op 22 juli 2011 10:18

Na deze foto’s ben ik wel erg benieuwd wat je er van hebt gemaakt! Ik heb zelf ook net mijn hele kamer verbouwd, nieuwe vloer en allemaal nieuwe witte meubels, ik wilde wat meer rust in mijn kamer. En net als jou blijf ik misschien nog wel even bij mijn ouders hangen! (A)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:21:

Ik wilde ook een nieuwe vloer, maar dat was net iets teveel gevraagd ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 22 juli 2011 10:29

Wat leuk gedaan zeg! Super!
Ben nu al benieuwd naar de roomtour;)

[Beantwoorden]


Door Eline op 22 juli 2011 10:30

vind mijn kamer inrichten/veranderen etc. heel erg leuk! heb zelf ook rustige kleuren in mijn kamer, vind ik veel mooier en betere sfeer, anders word het zo druk. heb ook niet allemaal onnodige spullen in mijn slaapkamer, ik hou het netjes en rustig. mijn make-up en sieraden en parfum etc.zijn in mijn badkamer ;a
oeh zondag roomtour filmpje, lijkt me leuk hihi! :D en maak je ook nog een filmpje over wat je meeneemt op vakantie? of ga je niet op vakantie? :a xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:23:

Ik ga niet op vakantie, dus dat wordt een beetje moeilijk ;)

[Beantwoorden]


Door lisa op 22 juli 2011 10:41

WAUWWW OMGOMG!!

[Beantwoorden]

aniek antwoordt op 22 juli 2011 om 10:44:

ik weet niet waarom mijn naam hier lisa is maar ik heet aniek ;’) maar het ziet er echt prachtig uit :D

[Beantwoorden]


Door lena op 22 juli 2011 10:42

Ojah je herinnerd me dat ik ook nog fotolijstjes moet ophangen (: ik hou van men kamertje!

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 juli 2011 10:44

Ik vind het echt superleuk om mijn kamer te veranderen, alleeen ik heb de zolderkamer en dus ook zo’n schuin dak, en mijn kast kan dan nergens anders staan.. :shit: en mijn vader wil me nooit helpen hij heeft steeds weer iets anders dat belangrijker is.. pff :omg:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:24:

Ik heb ook een zolderkamer, die schuine wanden zijn echt lastig inderdaad :ja:

[Beantwoorden]

Ellen antwoordt op 23 juli 2011 om 11:10:

het is misschien wel lastig, maar vind het wel iets extra’s geven. Mijn kamer is zoo klein, je kan er gewoon niks mee. En er zit op dit moment behang op met groen blauw en bruin het wordt zo overheersend, bah! Niet mooi, het liefst schilder ik het helemaal over, maar daar heb ik helaas geen geld voor!

[Beantwoorden]


Door charile op 22 juli 2011 10:48

Ben heel benieuwd naar je roomtour! Op de foto’s ziet het er mooi uit!
x

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 22 juli 2011 10:50

Ik ben echt dol op inrichten! Zoals het er nu uitziet lijkt het toch best leuk, mooize warme zachte kleuren.. :)

[Beantwoorden]


Door ellis op 22 juli 2011 10:56

ben benieuwd naar het filmpje!
het ziet er al erg leuk uit.
van mijn ouders mag ik mn kamer niet veranderen, want ik heb 2 jaar geleden nieuw behang gekregen en er is een andere vloer in mn kamer gekomen..

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 juli 2011 11:01

Ziet er stylish en rustig uit, mooi!

[Beantwoorden]


Door twilightlover op 22 juli 2011 11:14

cool seg ik ga binnekort een slaapkamermakeover doen (love)

[Beantwoorden]


Door PsychoPolish op 22 juli 2011 11:16

Het ziet er allemaal heel rustig uit! Iets wat ik vaak probeer te bereiken, maar meestal in faal :-P Ben benieuwd naar het totaalplaatje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:25:

Is moeilijk hoor, bij mijn bureau is het ook nog steeds rommelig, maar daar kan ik gewoon niets aan doen. Make-up everywhere! ;)

[Beantwoorden]


Door Dorien op 22 juli 2011 11:20

Ziet er mooi uit! Ben benieuwd!!
Ik wil ook mn kamer veranderen! haha

[Beantwoorden]


Door Desirée op 22 juli 2011 11:26

Wat ik tot nu toe kan zien vind ik er heel erg mooi uitzien. Ik HOU van interieurstylen, kan er echt rust in vinden ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:26:

Er liggen wel dingen op de tafels hoor Desiree ^^)

[Beantwoorden]


Door daisy op 22 juli 2011 11:30

waarom heb je er een hekel aan om bij je ouders in te wonen?

Denk er wel aan dat op jezelf wonen erg duur kan zijn…

woning 700 euro
gas/stroom 160 euro,
CZ 250 euro,
boodschappen 500 euro,
verzekeringen 80 euro,
tv/internet/telefoon 100 euro,
water 60 euro..

En dit zijn nog de basis dingen.. er komen altijd andere kosten bij zoals kleding, uiterlijke verzorging, eigenbijdrage tandarts, hond, tuinonderhoud, interieur/spullen…wat ook in de maand minimaal 500 is..

Dus bij elkaar ongeveer 2350 euro.. nu moet ik wel zeggen dat ik een gezin heb, met 1 zoontje en mijn vriend maar toch is het vrij veel.. geniet nog maar even van je vrijheid bij je ouders.. ik had het in iedergeval veel breder toen ik nog thuis woonde..

[Beantwoorden]

Dewy antwoordt op 22 juli 2011 om 11:47:

Of ik lees erover heen, of er staat nergens dat ze een hekel heeft aan bij haar ouders wonen..
En het licht er ook aan, of je in een studentenhuis gaat he.. dan is het veeele malen goedkoper. Het licht er maar net aan wat je wilt en wat je gewend bent vanuit huis.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:27:

Ik heb er geen hekel aan, anders was ik allang weg geweest.

[Beantwoorden]

Senn antwoordt op 22 juli 2011 om 13:51:

Nou, ik moet zeggen dat dit wel erg ruim genomen is.
Stel dat ze op zichzelf zou gaan wonen, dan zou ze niet direct in een eengezinswoning zitten. Dan zou ik voor de huur bijv. 450 rekenen.
Boodschappen 500 euro?! Daar zou ik 200 voor rekenen.
zorgverzekering is is zo’n 100 euro. Alle abbo’s bij elkaar 80 euro.
kleding/cosmetica 80 euro, onvoorzienbare kosten 250.

Dan zou je het met bijv. 1500 euro wel moeten redden, + eventuele toeslagen die je krijgt. Maar, dat is uiteraard voor iedereen verschillend.

En nu maar even ontopic, haha. Erg leuk, je kamer!
Ik hou wel van rustige kleurtjes. Als het rustig en opgeruimd in je kamer is, is het ook rustig in je hoofd.

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 22 juli 2011 om 15:38:

Ja idd, die 2300 is echt zwaar overdreven.
Ik woon nu sinds ong 2 jaar op mezelf en ik kom met de echte vaste lasten op ong. 1000 euro. Voor 1 persoon betaal je echt niet 500 aan boodschappen, voor water betaal ik 15 en gas/licht 120 en krijg bij beiden geld terug, en ik weet niet wat dat voor tv abonnement is, maar ik betaal voor digi tv, internet en telefoon samen nog niet eens de helft van het genoemde bedrag! Voor verzekeringen zit ik wel rond de 80 euro, maar niet per maand, dat betaal ik per jaar!

Ik geef wel meer uit dan 1000 in de maand, maar dat ligt er meer aan dat ik shoppen nogal leuk vind haha! Maar je kan je kleding/make-up kosten natuurlijk aanpassen als je minder te besteden hebt.

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 22 juli 2011 om 15:53:

Owh en ik woon dus niet in een klein kamertje ofzo. Heb best een redelijk apartement met 2 slaapkamers.

Katie antwoordt op 23 juli 2011 om 16:47:

Ik schrok ook al. 2300 is wayyyy too much. Boven de 1000 komen wij ook niet hoor.

Julie antwoordt op 23 juli 2011 om 12:17:

Tjonge, als jij zo klaagt over je uitgaven zal ik je een tip geven: het kan veel goedkoper :)
Ik woon op mezelf voor nog geen 600e per maand, en daar zit mijn huur bij in!

[Beantwoorden]


Door Birgit op 22 juli 2011 11:33

wat mooooi <3

[Beantwoorden]


Door Alise op 22 juli 2011 11:35

Jaloeeers

[Beantwoorden]


Door Stacy op 22 juli 2011 11:41

Ziet er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 22 juli 2011 11:42

Ik ben niet zo van het herinrichten. Ik wil het straks als ik van mijn studentenkamer vertrek in 1x goed doen. Ik heb al wel het hoognodige gekocht (lees: een kledingkast) maar dat was dan ook echt aan vervanging toe. Verder leef ik een inrichting die bestaat uit dingen die gedoneerd zijn toen ik op kamers ging. Zo is mijn eettafel/bureau de oude keukentafel van mijn ouders en mijn TV kastje komt van mijn opa en oma af.

[Beantwoorden]


Door Dewy op 22 juli 2011 11:44

Ben heeel benieuwd, ziet er all mooi (en zacht!) uit.
Fijn weekend alvast:)

[Beantwoorden]


Door LUCA op 22 juli 2011 11:56

Volgens mij gaan we in het filmpje zondag een echte IKEA-catalogus-kamer zien! Ik ben heel erg benieuwd!
Verder vind ik mijn kamer veranderen heel erg leuk, ik heb mijn kamer al zo’n 12 keer geverfd en elke maand wissel ik wel eens meubelen om! Deze vakantie ga ik mijn muur weer een likje verf geven, dit keer in azuurblauw van SATC Carrie Bradshaw’s apartement!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:27:

Azuurblauw, lovely!

[Beantwoorden]


Door Jill op 22 juli 2011 11:58

Verdorie! Zondag ben ik op vakantie, dus kan ik je roomtour niet zien! :shit:
En over de vraag: normaal was ik m’n kamer constant aan het veranderen, vooral hoe ik m’n make-up opberg, maar nu ik een goeie opbergplek ervoor heb, hoef ik er van mezelf niets meer aan te veranderen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:28:

De video loopt niet weg! Als je terug bent kun je hem natuurlijk alsonog bekijken ;)

[Beantwoorden]


Door Manuela op 22 juli 2011 12:00

Ik wil mijn kamer wel veranderen, maar er is niet veel ruimte, dus er kan niet zoveel gebeuren :P

[Beantwoorden]


Door Rieneke Steeghs op 22 juli 2011 12:00

Wat een leuk voorproefje, ziet er nu al heel erg mooi en superstylish uit! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 juli 2011 12:01

Ziet er super leuk uit! Ben benieuwd naar je roomtour ^^)

[Beantwoorden]


Door Resy op 22 juli 2011 12:03

Ben erg benieuwd! Je hebt trouwens erg mooie foto’s gemaakt

[Beantwoorden]


Door Nienke op 22 juli 2011 12:05

I heb laatst mijn kamer veranderd en ben er super blij mee. Ik vind het superleuk om in te richten mar of ik het kan? Ik doe gewoon wat iik mooi of leuk vind. Erg mooi vind ik hoor! Kan niet wachten tot zondag!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 22 juli 2011 12:07

Ik heb toevallig gisteren nog zitten schuiven in m’n kamer! Ik heb geen overdreven grote kamer, dus zo lang duurt dat niet, maar ik vindt het heel leuk om af en toe eens iets heel anders te doen ;) Ik vond het vorige niet zo leuk, maar nu ben ik weer helemaal happy met m’n kamer! :D

[Beantwoorden]


Door Amber op 22 juli 2011 12:14

IHet ziet r mooi uit voor zover ik kan zien!
k zou zo heel het huis anders inrichten als ik het geld zou hebben en geen zeikvriend die niks mooi vind. Het is nu hout/zwart. Echt een mannenhuis, ik haat het. :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:31:

Gewoon tegen zijn zin in wat spullen erin zetten die jij mooi vindt! Je woont er tenslotten met zijn 2en :ja:

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 22 juli 2011 om 15:47:

Misschien een tip: als je de grote dingen niet kan veranderen, verander de kleine! Koop leuke (bloeiende) planten en vaasjes enzo en het huis ziet er gelijk anders uit. Ik doe dat in mijn eigen huisje altijd. Heb de inrichting rustig gehouden en door slechts wat nieuwe kussens op de bank te doen en andere kleuren bloempotten enzo, krijgt het huis een mini makeover! Een kamer met bijv aardetinten, kan je zo heel snel omtoveren in knalpaars, blauw of roze! ;)

[Beantwoorden]

Shadow antwoordt op 22 juli 2011 om 15:59:

En bekijk het hout/zwart positief! Je hoeft iig geen rekening te houden met vloekende kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Lysanne op 22 juli 2011 12:25

Het ziet er leuk uit! Hele rustige kleuren zoals ik zie, dat wil ik zelf ook wel.
Ik vind het leuk om mijn kamer in te richten, binnenkort ga ik verhuizen dus kan ik weer lekker aan de slag met mijn nieuwe zolderkamer.

[Beantwoorden]


Door Anna op 22 juli 2011 12:32

Oh wauw, het ziet er echt super uit! Benieuwd naar de rest. :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2011 12:35

ziet er echt hee leuk uit!
ben benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2011 12:35

Het ziet er leuk uit. Ik heb vaak geen tijd om mijn kamer te veranderen ook al vind ik het wel leuk om te doen. Vooral als je dan klaar bent en het resultaat ziet.

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2011 12:36

ben erg benieuwd naar de foto’s van de hele kamer!

[Beantwoorden]


Door Mireille op 22 juli 2011 12:38

Zier er mooi uit! Ik heb een rechthoekige kamer met 1 wand kastenwand en daardoor kan ik mijn bureau’tje en bed niet meer verplaatsen. Maar ik vind het wel leuk om nieuwe fotolijstjes te kopen of spullen voor op mijn vensterbanken en bureau te verplaatsen.

[Beantwoorden]


Door layla op 22 juli 2011 12:40

ik ben benieuwd… het ziet er nu al leuk uit

[Beantwoorden]


Door Elsemieke op 22 juli 2011 12:42

Ik vind het superleuk om m’n kamer te veranderen, maar het kan eigenlijk niet zo goed. De opstelling die ik nu heb is het beste, en omdat ik schuine wanden heb en er een paar dingen vast zitten kan ik m’n bureau bijvoorbeeld maar op een plek zetten. Wel wil ik misschien m’n slaapbank eruit doen en een tweepersoonsbed. Maar waarschijnlijk zit ik hier nog maar een jaar. In de tussentijd verander ik af en toe wat accessoires ;)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 22 juli 2011 12:43

Ben benieuwd ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Inya op 22 juli 2011 12:46

Ik heb er soms wel zinin en vind ik het wel leuk alleen dan doe ik alleen een andere inrichting soms kopen alleen mijn moeder koopt dat of vader xd

[Beantwoorden]


Door Jen op 22 juli 2011 12:47

Ben erg benieuwd, het oogt in ieder geval erg leuk!

Ik zou heel graag mijn kamer opnieuw willen verven en inrichten. Helaas heb ik er geen geld voor en zal ik moeten wachten tot ik werk heb gevonden en geld heb verdiend.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 22 juli 2011 12:52

Ben onderhand 21 maar slaap nog steeds in die ‘coole’ tienerkamer die ik 6 jaar geleden wilde. Ik zeg; rood, geel groen en strepen! Echt hysterisch is het. Wil wel graag wat anders, maar doordeweeks woon ik op kamers en ben hier dus alleen in vakanties en soms weekenden dus beetje zonde om mn hele kamer te verbouwen. Al wil ik nog wel een dealtje maken met mn ouders, dat zij mogen kiezen wat het wordt, dan is het klaar als ik uit huis ben. Maar daar moet ik maar even het juiste moment voor vinden.

[Beantwoorden]


Door Elodie op 22 juli 2011 13:00

In september ga ik op kot (kamers) in Gent en de kotbaas is vrij flexibel, dus ik sta nu al te popelen tot het moment aanbreekt waarop ik de sleutel krijg en aan de slag kan met verf en leuke meubeltjes. Inrichten is leuk :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:33:

Op kot? Haha :D Is that how they call it in Belgium?

[Beantwoorden]

Elodie antwoordt op 22 juli 2011 om 14:36:

Jup, op kot:p Het heeft wat veel weg van krot, zowel het woord als het op kot op zich in sommige gevallen:p

[Beantwoorden]


Door liza op 22 juli 2011 13:02

ik ben benieuwd ;)

[Beantwoorden]


Door kimberly op 22 juli 2011 13:04

Ziet er geweldig uit! Beetje romantic achtige stijl?!

[Beantwoorden]


Door a op 22 juli 2011 13:04

Ga vandaag mijn kamer eerst schoon maken en daarna veranderen toevallig! Alleen mijn kleuren zijn nog blauw en groen :-( dat komt omdat ik een ander kamer krijg mag ik het niet verven. Trouwens ik vind je kamer echt mooi, kan ik weer ideeen opdoen! x x x

Vind je filmpjes trouwens tof!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 22 juli 2011 13:13

IKEA is voor mij echt heaven!
Ik kocht er laatst nog 2 van die enorm goedkope tafeltjes en heb daarmee m’n hele kamer veranderd.
(Ik heb ook 3 Expedit-meubels, van die open blokken, die ik horizontaal/verticaal/op elkaar/naast elkaar/achter elkaar/met bureau kan neerzetten -> super).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 13:34:

Expedit is echt handig!

[Beantwoorden]


Door Christa op 22 juli 2011 13:15

Vind het er nu al heel erg mooi uitzien, ben erg benieuwd naar de complete tour!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 22 juli 2011 13:24

Wauw dat ziet er al heel mooi uit! Ik ben aan het doorschuiven naar m’n broers kamer nu, omdat hij uit huis is. Ook veel Ikea, haha! Wel fijn hoor, alles inrichten zoals je het zelf wilt :)

[Beantwoorden]


Door lotte op 22 juli 2011 13:26

ah yaay, ziet er ontzettend gezellig uit op de eerste foto!
ben erg benieuwd naar het filmpje!
als ik morgen terug kom van vakantie ga ik ook gelijk een nieuw bureau halen bij de ikea en nog andere nieuwe spulletjes :)
xx

[Beantwoorden]


Door Julie op 22 juli 2011 13:36

Oehh, nu heb je me echt nieuwschierig gemaakt! Ik hou van kleins af aan al heel erg van kamers inrichten, dus dit soort dingen vindt ik altijd heel leuk om te zien :D Dat witte kussen met die stippen op jouw bank hebben wij beneden op de bank liggen trouwens, haha :P

[Beantwoorden]


Door Kim op 22 juli 2011 13:46

Mijn ouders gaan uit elkaar, en we gaan over ong. 5 weken dit huis uit, ik krijg dan de zolder dus alles word opnieuw ingericht! En ik vind je kamer echt mooi! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 18:53:

Niet leuk dat je ouders uit elkaar gaan :( Hopelijk word de inrichting van je zolderkamer wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Febe op 22 juli 2011 13:57

Aangezien mijn ouders niet meer bij elkaar zijn heb ik 2 kamers en kan ik dus zoveel restylen als ik wil. Mijn kamer bij mijn papa is blauw met heel kleurijke details. Er hangen ook heel veel posters op de muren; vooral van Justin Bieber.. Bij mijn mama is de kamer dan weer veel rustiger in het roze met slechts een paar posters. Bij mijn mama heb ik trouwens veel meer lich aangezien er een raam zo groot als ikzelf in de grootste muur zit :p

[Beantwoorden]


Door Tamara op 22 juli 2011 13:58

Het ziet er al super mooi uit! M’n kamer is vorig jaar opnieuw ingericht, maar ik ben zelf nogal een slordig dus er staan heel veel spullen op de verkeerde plek

[Beantwoorden]


Door Julia op 22 juli 2011 13:59

Ik hou ervan om bezig te zijn met mijn kamer, ik vind het stylen van het binnnenhuis een van de leukste dingen om te doen,
Ik heb een budget gekregen van mijn ouders voor mijn kamer,
en zo lang het binnen dat budget blijft, mag ik met mijn kamer doen wat ik wil, dat vind ik zo tof!
En voor zover de foto’s van jou kamer make-over ziet het er super mooi uit :love:

[Beantwoorden]


Door femketje op 22 juli 2011 14:31

ik heb een hekel aan veranderingen qua waar alles staat in huis, ik woon al 3 jaar samen dus alles in m’n eentje beslissen gaat sowieso al niet door XD

[Beantwoorden]


Door Wieneke op 22 juli 2011 14:53

ik vind het heerlijk! heb er op zich wel gevoel voor alleen laat mijn budget het nooit toe!
maar even over jouw nachtkastje.. vind je het niet irritant dat het deurtje die kant open gaat? ik zou hem andersom doen.. dan kun je vanuit je bed het deurtje makkelijker open doen..
ik vind je kamer er nu wel heel erg leuk uit zien en supertof dat je plaats hebt voor een bankje, dat had ik nooit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 18:55:

Nee, maar ik doe dat deurtje ook bijna nooit open!

[Beantwoorden]


Door Femke op 22 juli 2011 14:54

De sneak peek beloofd al veel (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 22 juli 2011 15:09

ziet er echt mooi uit meid! romantisch ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 18:55:

You know how romantic i am ;)

[Beantwoorden]


Door Aranka op 22 juli 2011 15:20

Oh jeetje, dat ziet er echt veel belovend uit! Ik ben erg benieuwd naar het filmpje om te zien hoe het er nu uit ziet!

[Beantwoorden]


Door Laura op 22 juli 2011 16:01

Wauw, ziet er veelbelovend uit. Mooie kleuren! Ben benieuwd naar je filmpje :)

XX

[Beantwoorden]


Door Lissa op 22 juli 2011 16:04

Vind ik altijd heel erg leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 22 juli 2011 17:27

Heel leuk, ik houd daar wel van.

Ik heb m’n kamer pas opnieuw geverft. Maar verder in richten heb ik niet echt heel veel geld voor xd. M’n kamer is ook neit SUPER groot dus veel veranderen kan ook niet.

[Beantwoorden]


Door nil op 22 juli 2011 17:45

waarom huur je niet gewoon een kleine studio, Arnhem zit er vol mee! is toch zonde om op kamers te gaan en je badkamer en toilet te delen met andere joh.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 18:58:

Ik wil niet in Arnhem op kamers gaan, maar in Utrecht! Daar wil ik een studie gaan volgen over 1,5 jaar.

[Beantwoorden]

nil antwoordt op 22 juli 2011 om 22:09:

ooooh!, Spannend joh. Goed zoeken in Utrecht he, muizen is een stadsprobleem daar haha.

[Beantwoorden]

Julie antwoordt op 23 juli 2011 om 12:20:

Zonde???? Super gezellig! Je maakt in een studentenhuis vrienden voor de rest van je leven!

[Beantwoorden]


Door Tjarda op 22 juli 2011 18:08

Ik vind inrichten heel leuk maar ik heb geen plaats genoeg! :-(

[Beantwoorden]


Door Asmae op 22 juli 2011 18:24

mooie kamer! Ik vind het nu heel mooi licht. Past veel beter bij jou.

[Beantwoorden]


Door Janaa op 22 juli 2011 18:46

Mooie kamer <3

[Beantwoorden]


Door Claudia op 22 juli 2011 19:22

Wat een mooi voorproefje al! Ik ben benieuwd naar de hele roomtour!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 22 juli 2011 19:28

Ziet er al mooi uit, ben benieuwd naar de rest :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 22 juli 2011 19:55

Ik ben er dol op om dingen te veranderen! Zo hebben wij pas gehoord dat een huis kopen nog niet gaat lukken dus gaan we in ons huurhuis de muren sauzen, nieuwe vloeren leggen en hebben we een hoop nieuwe dingen gekocht! Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 22 juli 2011 20:38

voor zover k t gezien heb helemaal mijn stijl (love)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 22 juli 2011 21:00

Ziet er leuk uit! Ik vindt het heerlijk spulletjes voor in huis te kopen.

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 22 juli 2011 21:35

Het ziet er nu al tof uit!

[Beantwoorden]


Door Dounia op 22 juli 2011 21:48

Ik ga me kamer binnenkort ook veranderen.
Zowiezo komt alles op een andere plek.
En me moeder wil nieuwe banken halen.
dus krijg ik die oude die in de woonkamer stonden.
En ik volgens mij mijn kamer verven
Alleen ik weet niet welke kleur?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 22 juli 2011 om 23:27:

Wat jij mooi vind! Ikzelf heb het nu vooral in wit en zandtinten.

[Beantwoorden]


Door Dounia op 22 juli 2011 21:48

Oohjaaa
Vergeten om te zeggen

je kamer is super super mooi.

[Beantwoorden]


Door Rachel op 22 juli 2011 22:20

Oeeh ben benieuwd!
Ik ben op dit moment echt druk bezig met schoonmaken en opruimen van me kamer. Ik wil het namelijjk weer helemaal veranderen.
Ik hou heel erg van strak en weinig spullen. Dus moet nog veel opruimen zodat ik alleen spullen overhou die ik gebruik hihi!
Ik hou er erg van om me kamer te veranderen, alleen ik heb niet veel ruimte en niet veel geld.
Achja.

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 22 juli 2011 22:30

Ik heb een hele lastige kamer.. wel groot maar met schuine daken. Waardoor mijn kast maar op 1 plek kan staan (ook door de ramen en de deur..) dan heb je de tv die toch echt bij het raam moet staan.. dan nog mijn 2 bureau’s (eentje voor make-up en mijn computer en eentje voor huiswerk.. jaa dus ook voor make-up haha) dus de inrichting die ik nu heb is de enige waarbij ik dan ook alles heb wat ik graag wil en nodig heb in mijn kamer.. en toch vind ik deze inrichting niet leuk.. maar kan gewoon niks anders :( mjaa..
Een keer een nieuw verfje en het ziet er al anders uit haha..
Xoxo

[Beantwoorden]


Door ikea lover op 22 juli 2011 22:47

Ik weet niet wat het is, maar je site is echt heel irritant te bekijken via mijn smartphone! Je kunt niet in en uitzoomen. En op de mobiele site passen de artikellen niet op het scherm dus moet je alsnog naar links en recht ‘scrollen’.

Ik ben heel benieuwd naar de tour!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 22 juli 2011 23:27

heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Denise op 22 juli 2011 23:49

Wauw leuke kleuren!
ik heb ook een zolderkamer,
en die muren zijn zo vervelend..
Ik heb geeneen grote hoge kast die er past.
Maar allemaal lage kastjes van ikea.
( zo’n witte kast die jij voor je luchtjes en make-up enzo gebruikt ^^) )
echt niet handig als kledingkast..
Misschien heb je tips?
xx

[Beantwoorden]


Door roos op 23 juli 2011 06:39

Leuke kamer! Hebben ze bij ikea nog daim snoepjes?? Die zijn zooo lekker haha. Ik was laatst ik ikea amsterdam en daar zag ik ze nergens :(

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 23 juli 2011 om 09:26:

Nee, ze heten nu anders!

[Beantwoorden]


Door Emma op 23 juli 2011 09:24

ah ziet er al goed uit!
ben echt beniewd naar het filmpje!
xEmma

[Beantwoorden]


Door Elien op 23 juli 2011 14:11

ik wil m’n kamer hele maal veranderen maar ik mag niet :(

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 juli 2011 19:52

Ben heel erg benieuwd! Ben zelf ook van plan om in de vakantie wat te gaan schuiven met mijn bed, bank en bureau etc. Heb al wat in m’n hoofd, nu nog even kijken of het ook werkt in de praktijk.

[Beantwoorden]


Door Paul op 23 juli 2011 20:31

Wat een toeval! Ik ben ook mijn kamer aan het verbouwen!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 23 juli 2011 21:18

Komt er een filmpje van?:)

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 24 juli 2011 00:50

Het ziet er al erg mooi uit, ik ben zo benieuwd naar je roomtour! Ik vind inrichten erg leuk en dan weer bedenken hoe het mooier en wat praktischer kan. Nieuwe meubels kopen en naar de Ikea gaan vind ik dan ook super leuk. Ikea is echt een geweldige winkel en ik kom er dan ook zo vaak mogelijk! Ik wil zelf nog zo’n mooie Billy boekenkast en zo’n bed. Volgende jaar in de zomervakantie krijg ik mooi laminaat, daar kijk ik echt naar uit! :D

[Beantwoorden]


Door Isabella op 24 juli 2011 10:20

Waauw! Wat vet! Ik ga over 2 weken verhuizen en krijg daarom een nieuwe kamer, die vooral wit wordt, een beetje zoals jou kamer netjes en strak, xoxo

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 juli 2011 15:51

Mooi. Mij lijkt het ook leuk om een keer mijn kamer te veranderen, maar ik kan moeilijk van dingen afscheid nemen (heel vervelend!). Ik heb al wel inspiratie opgedaan in allerlei tijdschriften en op internet, dus wie weet komt het er toch nog een keertje van. ^^)

[Beantwoorden]


Door Joni op 24 juli 2011 17:39

Ik vind het heerlijk om in te richten <3 Ik heb er niet zoveel budget voor, maar dat vind ik net ene leuke uitdaging :) Ik studeer bijna af (in september; universiteit, voor de duidelijkheid) en zodra ik dan werk heb, ga ik samenwonen met mijn vriend. Natuurlijk kijk ik voornamelijk uit naar het samenwonen zelf, maar ik kan ook niet wachten om te beginnen met inrichten!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 25 juli 2011 14:04

Wij hebben net een appartement gekocht. 5 december (Sinterklaas!) krijgen we de sleutel dus ik ben volop ideeen aan het opdoen! Erg leuk om dan eens bij een ander ‘binnen’ te kijken!

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 25 juli 2011 20:49

super mooi gedaan zeg, ik ben voor nu tevreden met mn slaapkamer, ben er niet heel vaak alleen om te slapen ;)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 31 juli 2011 14:49

Oeh mooi ;o & ja ik vindt het leuk op mijn kamer te veranderen (:

[Beantwoorden]


Door Atka op 2 augustus 2011 11:33

Ik wil zo graag wat veranderen maar in mijn kamer paast geen bed:P best klein,ja..maar ik ben all op zoek naar een eigen apartamentje,eigenlijk door dat webside,jij bent zo positief en creatief en dat nemen mensen van je over:) (love)

xx
Atka

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 augustus 2011 18:33

Ik ben héél benieuwd en ga binnenkort je filmpje bekijken :D

[Beantwoorden]


Door VeraCamilla.nl op 27 september 2011 09:33

[…] het kleine voorproefje van de room make-over die ik jullie vrijdag gaf, is het nu tijd voor the real deal. Neem een kijkje in mijn kamer, check de veranderingen en […]