Mijn DVD collectie + favorieten

Ik ben gek op films en heb dan ook al een aardige collectie aan DVD’s, die in mijn filmpjes altijd al een beetje op de achtergrond te bewonderen is. Vandaag laat ik jullie mijn DVD stash zien en vertel ik wat mijn favorieten zijn. Het filmpje is vrij lang, dus ik hoop dat jullie dat niet vervelend vinden. Vergeet natuurlijk niet om in HD te kijken en enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Mijn vlogkanaal vera vind je hier. Ik zou het leuk vinden als je je abonneert (dat is natuurlijk gratis). Laat het weten als je nog toffe ideeën hebt voor vlogs of andere video’s. Vergeet ook niet te vertellen wat jouw favoriete films zijn. Ik pak alvast de fiets naar het centrum…


Reacties

Door Janne op 21 juli 2011 10:02

wauww echt een heeeele leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door charile op 21 juli 2011 10:05

Je hebt echt een leuke collectie…ik heb echt niet zo veel haha
x

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 juli 2011 10:15

Leuk artikel/leuke collectie! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 juli 2011 10:18

haha jouw films zijn totaal niet mijn smaak, maar wel leuk om te zien. Ohja behalve Harry Potter :D Je haar zit mooi trouwens, het krult van onder :D xx

[Beantwoorden]


Door garcella op 21 juli 2011 10:21

een hele leuke collectie heb je!
Mijn tip : white chiks die films is gewoon geniaal :)
gaat over 2 fbi-agenten en die vermommen zich dan als 2 beroemde meisjes echt heel hilarisch!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 11:01:

Die ken ik! Super grappig inderdaad ^^)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 21 juli 2011 10:23

Leuk filmpje en mooie collectie. Ik hou zelf heel erg van de psychologische thrillers en films met ècht een verhaal waar je helemaal door meegesleurd wordt. Maar komedies en avonturenfilms zijn ook altijd leuk :)

[Beantwoorden]


Door Ezgi op 21 juli 2011 10:28

Je móet Just Go With it zien, het is wel een romantische komedie, maar je vindt het vast wel leuk denk ik. Anders moet je eerst de trailer bekijken. Er zit trouwens een foutje in het filmpje ((sub)titel niet aangegeven, hihi). En wat staat er eigenlijk op je shirtje? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 11:01:

Ja, ik zag het net. Stom! Op mijn shirt staat Running Wild :D

[Beantwoorden]

Nynke antwoordt op 18 augustus 2011 om 14:27:

Die film vond ik juist totaal niks haha. Alleen het eind was nog wel leuk om te kijken, maar goed, hierdoor waren er zo wel weer bijna twee uurtjes vliegtijd om en duurde de hele reis al weer iets minder lang :’)

[Beantwoorden]


Door liza op 21 juli 2011 10:28

ik ben verslaafd aan serie’s & films
me ouders kopieren films
maar ik vind dat 3keer niks, ik koop ze liever want je krijgt er dan zo’n mooie voorkant bij (hoesje) en ja verder de zelfde redenen als jou
als weer eens tegen me ouders zeg dat ik een film ga kopen zeggen ze gelijk: zonde van je geld
hahah, ik heb gisteren de film Sonny Boy gekeken
en ik vind het echt een aanrader!
ik ga vanavond 500days of summer kijken ;)
hopelijk is die ook leuk

[Beantwoorden]


Door milou op 21 juli 2011 10:28

haha, even een foutje gespot:

Bij Romeo en Juliet staat onder in beeld: Ruimte voor hoofdtitel, ruimte voor subtitel. Vergeten iets in te vullen Vera? ^^

[Beantwoorden]


Door Ellen op 21 juli 2011 10:33

Ik denk wel dat deze films nog iets voor jou zijn:
– mean girls 2
– enchanted
– 27 dresses
– Legally blonde
– Love actually
– 50 first dates
– ps i love you
– Bridget Jones

[Beantwoorden]


Door Britt op 21 juli 2011 10:34

Heey.

De films van harry potter kan je kopen op bol.com
Daar heb ik ze ook allemaal gekocht hihi.
& welke film je echt moet zien is my sisters keeper.
Die is zo zielig ,

x

[Beantwoorden]


Door josanne op 21 juli 2011 10:37

White chicks is ook echt heel leuk! ;D
Super leuke films. ;d

<3

[Beantwoorden]


Door Leah op 21 juli 2011 10:48

Wat een leuke collectie en zoveel eigenlijk :P Wij hebben thuis misschien maar 2 ‘echte’ dvd’s en de rest zijn allemaal gebrande films. Mijn vriend download het altijd voor ons :D

Laats heb ik ‘The Mechanic’ gezien.. een hele spannende film, maar hij was zó goed! en de animatiefilm ‘Rio’, die moet je zeker eens kijken! Het is met vrolijk gekleurde vogeltjes en het is heel schattig :D

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 21 juli 2011 10:49

Wat leuk dat Mean Girls bij je favorieten hoort! Dat is namelijk ook één van mijn ABSOLUTE favorieten. Ik vind die film echt geweldig! The Notebook en The Fast & The Furious (vooral deel 1 vind ik geweldig) behoren ook tot mijn favorieten. En verder vind ik The Lovely Bones een hele mooie film, en 500 days of summer ook.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 11:02:

Mean Girls is HILARISCH! 100 keer gezien en nog steeds geen genoeg van.

[Beantwoorden]

Nadia antwoordt op 21 juli 2011 om 22:23:

Zeker weten!
Als m’n vriendin en ik logeren kijken we áltijd (ja écht elke keer) die film, super leuk!
(We kennen inmiddels ook allemaal stukjes let-ter-lijk uit ons hoofd, hilarisch xD)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 21 juli 2011 10:55

Als je Romeo + Juliet zo ontzettend mooi vind, is Shakespeare in Love ook een aanrader! Zelfde genre, ze spreken ook echt zoals vroeger, mooi liefdesverhaal met humor en prachtige muziek… Zoals je merkt: het is ook een van mijn favo films!!

[Beantwoorden]


Door Lenny op 21 juli 2011 10:57

deel 1 van HP 7 kan je bijvoorbeeld bij de mediamarkt of de saturn vinden.

[Beantwoorden]


Door Lenny op 21 juli 2011 11:03

en ik denk dat I love you Phillip Morris, Knight and Day en The Holiday ook wel wat voor jou is.

[Beantwoorden]


Door aniek op 21 juli 2011 11:09

echt super! waar heb je dat kastje van waar ze in staan als ik vragen mag? :) x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:27:

Ikea! Weet de naam alleen niet.

[Beantwoorden]


Door hermina op 21 juli 2011 11:15

Ik kijk het altijd via internet, heb al genoeg troep op mijn kamer haha. Dat hoeft er ook niet bij;D

[Beantwoorden]


Door Amber op 21 juli 2011 11:17

Hoe toevallig! Ik heb gisteren en eergister ook de 4 delen gezien van 2fast 2furious! Ik had ze nog nooit gezien, want ik dacht dat ze niet leuk waren, maar mijn broer zei dat ze heel leuk waren dus ging ik ze maar kijken. Ze zijn inderdaad heel spannend.
Toen ik naar die films keek wilde ik ook zo’n auto! Echt heel gaaf, terwijl dat normaal echt niets voor mij is omdat ik echt zo’n typisch meisje meisje ben..

xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:30:

Hier precies zo! Ik wil nu ook wel zo’n snelle auto met dubbele uitlaat!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 21 juli 2011 11:37

Hele leuke films heb je. Ik hou zelf meer van romantische films en niet zo van actie.
Ik heb ook nog een paar aanraders voor je zoals, The lovely bones, Letters to Juliet (waar in onder andere Amanda Seyfried speelt), Bad Teacher en Haar naam is Sarah.
x

[Beantwoorden]


Door laurence op 21 juli 2011 11:38

Leuk! :)

[Beantwoorden]


Door helena op 21 juli 2011 12:02

leuke collectie:) maar je moet hem echt even compleet maken met ‘the illusionist’ dat is echt een aanrader!!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 21 juli 2011 12:08

Easy A (love) En Mean Girls haha, die blijft ook geweldig! Maar Mean Girls 2 is echt heul slecht. Ik vind Hanna super tof, maar hij is niet op dvd te koop in NL en hij komt geloof ik ook niet meer in de bios, heel irritant :-|

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 21 juli 2011 om 12:26:

Hee een tip, Als je die Mean Girls 2 nog wilt zien moet je kijken op Letmewatchthis.ch Gratis films site. Je moet alleen wel ff een account aan maken geloof ik, Daar kijk ik me films ook!
Ik denk wel dat Mean Girls 2 er tussen staat =)

x Deborah.

[Beantwoorden]


Door Janne op 21 juli 2011 12:12

wat leuk om even wat aanraders van leuke films te krijgen!
mijn favoriete film is dear john, die heb jij toevallig ook :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:32:

Ook een mooie film :ja:

[Beantwoorden]


Door ellis op 21 juli 2011 12:17

leuke collectie!

mijn favo films van dit moment;
letters to juliet
easy A
en ik ben helemaal fan van step up!

[Beantwoorden]

Deborah antwoordt op 21 juli 2011 om 12:23:

Easy A is echt leuk =)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:33:

Step Up vind ik ook heerlijk, ben gek op dansfilms. Honey is ook een aanrader, heb ik al vaak gekeken. En save the last dance natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Deborah op 21 juli 2011 12:21

Leuk filmpje!!
Ik heb geen dvds ik leen ze van me zus.
Maar ik kijk alleen op internet films via letmewatchthis.ch gratis.
Ik vind Bad teacher, Bridesmaides en Cinderellapact leuk. =)
Meest Girly en Comedie. =) Daar hou ik van.

[Beantwoorden]


Door Aranka op 21 juli 2011 12:22

Wat heb je er veel zeg, ik heb er echt maar een stuk of 3 – 4. Omdat ik het eigenlijk altijd download en daarna nooit meer opnieuw kijk. Maar zo een collectie hebben is natuurlijk wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Nona op 21 juli 2011 12:28

Hee
Ik heb echt een soort obsessie voor harry potter en pirates of the caribbean… Ik voel me nu echt zo’n nerdje maarja… Wat ik ook een hele leuke en vooral grappige film vind is the hangover. Ik wil heel graag naar deel 2 maar ik moet een beetje geld besparen voor vakantie (: en natuurlijk ben ik volgensmij net als de rest van de wereld een friends-fan… Maar wie is dqt nou niet?

Bedankt voor de film-tips

Xx nona

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:35:

Nerds rule! Ik vind The Pirates Of The Caribbean ook heel leuk *zet films op wishlist*

[Beantwoorden]


Door Geraldine op 21 juli 2011 12:34

Je weet dat Shakespeare toneelstukken schreef, en geen romannen. Daarom zijn ze niet echt leesvoer om eventjes te doen. (Ik deed vrij lang over de (oud)Engelse versie van Romeo & Juliet)

[Beantwoorden]

Natascha antwoordt op 21 juli 2011 om 13:27:

Ik weet wat je bedoelt. Heb 2 jaar schooltoneel gedaan en we hebben toen Hamlet en A Midsummernights Dream gedaan. De ingekorte Nederlandse Versie welliswaar. Toen ik ze probeerde te lezen was het echt heavy! Normaal ben ik goed in wat ouder Engels lezen want de Jane Austen boeken lees ik ook in het Engels maar dit kun je er echt niet mee vergelijken. Toch blijft Shakespeare goed. Zijn echt verhalen die nooit oud worden.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 21 juli 2011 12:37

Ik moest lachen hoe je ‘True Blood’ uitspreekt :p zo lief!
Je hebt een hele goede smaak qua films!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:36:

Troew Bloed! :D

[Beantwoorden]


Door Lindelottevandeven@hotmail.com op 21 juli 2011 12:39

500 days of Summer is echt mijn favoriete film!

[Beantwoorden]


Door Louise op 21 juli 2011 12:41

Like dandelion dust, is echt een hele mooie film. Echt een jankfilm eigenlijk. Dit is een van mijn favo films !

Leuke collectie heb je !

[Beantwoorden]


Door laura op 21 juli 2011 12:54

hey leuke collectie. ik heb net dear joohn gekeken. ik zag dat jij eb ook had. echt een jankfilm
x

[Beantwoorden]


Door DeeD op 21 juli 2011 12:56

hey! leuke collectie heb je. ik heb ook te veel dvd’s. hahaha
Maar ik blijf gewoon kopen, ondanks het ruimte gebrek.

wilde nog een keer een dvd stash maken,maar ben er nog niet aan toe gekomen, wellicht nu ik ook vrij heb van mijn werk dat ik dat kan doen!

Love de lama’s! ze zijn hilarisch! De mannen heb ik nu al zo vaak in het echt gezien, maar ze blijven leuk :D

groetjes
DeeD

[Beantwoorden]


Door anouk op 21 juli 2011 13:07

Aaaaaaah je hebt twilight en trueblood!
kijk met jou kan ik praten haha,
ik ben echt gek op vampierfilms, vooral twilight aawh dat verhaal spannend en toch zoon perfecte liefde hiihihi.
i looooooove it,
heb je vampire diaries ook al is gekeken?
da’s ook een super leuke serie hihi!

xxxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:37:

Ik ben ook helemaal verslaafd aan TVD!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 21 juli 2011 13:11

Erg leuk filmpje! Een film je die zeker gezien moet hebben vind ik toch wel “four brothers” Heb de film al ontelbaar vaak gezien maar hij blijft mooi!

[Beantwoorden]


Door Christa op 21 juli 2011 13:12

Leuke collectie zeg, zit ook veel tussen wat ik heb! En ook errug veel films die ik al meerdere malen heb gezien (ook op tv) haha!

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 juli 2011 13:16

Leuke films! ^^)
Je kunt Harry Potter (7.1) meestal wel krijgen bij Intertoys, Musicstore, Free Record Shop en op internet bij bol.com.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 21 juli 2011 13:22

Ik download eigenlijk heel veel films, the fast and the furious 2 vind ik zelf ook nog wel leuk, dat is nog met Paul walker erin (die ook in deel 1,4 en 5 zit)

[Beantwoorden]


Door Natascha op 21 juli 2011 13:24

Leuke collectie… Je hebt The Reader! Wat vind je ervan? Ik moet altijd janken als ik die film zie. Heb je Batman Begins en The Dark Night al gezien. Echt leuk, veel actie en niet cheesey zoals de oude Batman films.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:37:

Ook een hele mooie film, maar niet eentje die ik vaak aanzet. Wel een super goed verhaal.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 21 juli 2011 13:30

Hartstikke leuk filmpje! En mooie films! :) Ik houd er ook echt van!

[Beantwoorden]


Door Saffira op 21 juli 2011 13:40

Lord of the rings!!!
ZOOO leeeeukk!!

[Beantwoorden]


Door marjolein op 21 juli 2011 13:52

Superleuk filmoje!
Ik GA denk ik easy a kijken.

[Beantwoorden]


Door Elien op 21 juli 2011 13:52

dit was echt een héél leuk filpje!! ik hou ook van films kopen (:
ik heb een hele kast vol maar ik koop er vaak die ik achteraf eigenlijk niet zo leuk vind :( daarom vond ik dit filpje leuk nu weet ik welke films ik nog ga kopen ;)
Xx

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 juli 2011 14:00

Ik hou heel erg van gangster films. Helemaal niet meisjesachtig. Zo lang er maar veel geschoten wordt en botte humor in zit vind ik het goed. Maar ik houd ook van Disney films (heb alles wat interessant is op de Lion King na want die komt van het najaar) en dansfilms. Dat is dan wel weer echt iets meisjesachtig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:38:

Lion King… heb ik onlangs gezien, moest echt heel hard huilen.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 21 juli 2011 14:04

Super leuke collectie, ik ben jaloers! Ik heb ongeveer dezelfde smaak als jij en zat laatst echt te kwijlen toen ik Vin Diesel op tv zag in The Fast And The Furious.
Verder vind ik The Matrix ook heel leuk, dus misschien een tip voor jou? En daarnaast is Keanu Reeves ook gewoon knap, dus daardoor wordt de film ook al leuk :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 21 juli 2011 14:14

Je moet eens kijken of je Gone in 60 seconds wat vind. Ondertussen wat oudere film met Nicholas Cage en Angelina Jolie (Blond!!). Ook zo een film waardoor je ineens auto’s heel tof vind. Verder vind ik de Hannibal Lector films tof en Orphan. Verder vind ik National Treasure 1 & 2 erg leuk.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 21 juli 2011 14:15

Wat een slechte smaak heb jij! Nee geintje haha, maar ik hou helemaal niet van de films die jij leuk vindt.
Ooit was ik ook een spaarder en ik heb nog tig dvd’s liggen. Maar eigenlijk zijn er maar weinig films die ik meerdere keren kijk. Tegenwoordig heb ik een mediaplayer en download ik alle films. Als ie leuk is blijft ie er op staan en anders wis ik de film weer. Stuk goedkoper!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:44:

Ik ben nu wel heel benieuwd naar jouw smaak in films!

[Beantwoorden]

Nanda antwoordt op 22 juli 2011 om 06:43:

Ik hou voornamelijk van waargebeurde films, thrillers, acties, horrors en komedie.
Ik heb helemaal niks met meisjes-achtige films en romantische dingen. Science-fiction vind ik ook vreselijk. Voor mij ook geen Fantasy films zoals Harry Potter en Lord of the Rings. Daar val ik bij in slaap.

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 juli 2011 14:26

Wat een leuke collectie!
Mijn aanrader is ‘Love Wrecked’ , ook met Amanda Bynes. Het is echt een super grappige film!
Ik ga ook proberen om de Harry Potter films nog ergens te scoren..
Blif doorgaan met vera, het is echt leuk!
Liefs Eline

[Beantwoorden]


Door Fleur op 21 juli 2011 14:52

Leuke films! Ik heb ook wel een beetje zo’n film-smaak, dus je hebt me weer op ideeën gebracht hoor ;-)
Ik ben stiekem verliefd op Ryan Gosling, dus alle films waarin hij meespeelt zijn voor mij al goedgekeurd, ehm verder;
The Ugly Truth (dit is wel een romantische komedie, maar ik vond ‘m wel leuk ;))
Revolutionary Road
Soul Surfer
Dat zijn een paar die ik pas heb gekeken en die ik heel leuk vond, dus misschien ook iets voor jou! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:46:

The Ugly Truth vond ik ook wel heel leuk. Gotta love Gerard Butler!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 21 juli 2011 15:03

Als je op youtube ‘Harry Potter in 99 seconds’ intypt ben je weer helemaal bij :D

[Beantwoorden]


Door Joyce op 21 juli 2011 15:06

Wat een mooie collectie heb je Vera! Ik zit lekker op een lijn met je qua films, heel veel afwisseling, af en toe actie, maar een goede portie romantiek heb ik ook graag op mijn bord. Mijn favoriete films zijn The Notebook, Ps. I Love You en de geweldige I Am Sam. Dat is dan ook meteen mijn aanrader voor jou. Een film over een vader met een psychische beperking, wiens vrouw vlucht en wiens dochter afgenomen wordt. Hartverscheurend en te mooi om te omschrijven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:47:

I Am Sam heb ik gezien, heel mooi inderdaad. Ps. I love you vond ik wel echt verschrikkelijk ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 juli 2011 15:24

Leuke video! Is weer eens wat anders al Beauty :D

Ik ben zelf dus echt totaal geen filmliefhebster, ik ben groots Duitse Series liefhebster, dus mijn collectie bestaat uit Alarm Für Cobra 11, Medicopter 117, Die Rosenheim Cops, SoKo Leipzig enz. enz.

Qua films die ik wél heb gezien vind ik dan aanraders:
– You’ve Got Mail
– Please Don’t Eat the Daisies (Film van en met Doris Day)
– Pillow Talk (Ook een film van en met Doris Day)
– The Great Race (Film uit de jaren ’60 met Jack Lemmon en Tony Curtis)

De eerste drie zijn Romantische comedies en de laatste is gewoon een slapstick comedy, maar een persoonlijke favoriet.

Zoals je ziet, vooral oude films :P Ik ben gewoon niet zo thuis in de (nieuwe) films :X

Nogmaals hele leuke video!

Groetjes!

[Beantwoorden]


Door Julie op 21 juli 2011 15:27

Haha, grappig om te zien dat je ook echt van actiefilms houdt! Mijn favoriete films zijn: Black Swan, The Lovely Bones en The Sweetest Things (dat is echt zo’n onzin humorfilm haha).
En nog even iets anders; ik vind je haar hier echt heel erg mooi zitten! Heb je dit speciaal gedaan, of is dat gewoon toevallig? :P En ik zou het erg leuk vinden als je een keertje een “daily hair routine” of iets in die richting zou willen doen :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:49:

Black Swan is niets voor mij, The Sweetest Thing weer wel… (die vlek op haar jurk, ieee!) En mijn haar zit toevallig zo! :$

[Beantwoorden]


Door yasmine op 21 juli 2011 15:29

heee Vera ! ik vindt dat je echt hele leuke filmpjes maakt !
ik hou ook van actiefilms en van seiries volgen ik had nog een paar aanraders zoals; transporter 1,2,3 van de acteur Jason Statham (persoonlijk vindt ik hem een hele goeie,leuke acteur zijn films hebben altijd acties). En nog een hele leuke serie is; the vampire diaries ! ik ben echt helemaal gek van die serie !(ooh, en die acteurs zijn knapp ! oohh en die lijf) seizoen 1 en 2 zijn al uit (die heb ik al gezien,hihi) ik ben nu aan het wachten op seizoen 3 ! ze hebben nu een seizoen stop, en seizoen 3 komt in september uit !
ik hoop dat je er wat aan had ! groetjess !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:49:

Ik volg TVD ook! Can’t wait til september…

[Beantwoorden]

yasmine antwoordt op 22 juli 2011 om 12:24:

jaa ik kan ook niet wachten tot september ! zo spannendd ! groetjess

[Beantwoorden]


Door Miranda op 21 juli 2011 15:32

Leuke collectie heb je :D

[Beantwoorden]


Door Pop op 21 juli 2011 15:45

Superleeuk filmpje!
Ik vind She’s the man echt een geweldige film!(:
xxx

[Beantwoorden]


Door Amy op 21 juli 2011 15:50

Hee lieve Vera,

Je kan alle delen dus ook deel 6,7, en 8 dowloaden van Harry Potter op http://www.thepiratebay.org. Ik en me tweeling zus hebben allen delen in 3 dagen gekeken. Zelf had ik nooooit verwacht dat ik Harry Potter leuk zou vinden maar het is echt super leuk! Als je vragen hebt over het downloaden kan je contact opnemen via twitter of e-mail. :)

liefs, amy.

p.s. Jammer dat Dirty Dancing er niet bij staat. Dat is mijn lievelings film, hij staat zelfs op me mobiel en me DS :P

[Beantwoorden]


Door Marlene op 21 juli 2011 16:07

Heey.!!

De laatste Harry Potter films zijn ook te koop bij Media Markt daar zijn ze een stuk goedkoper ik heb deel 6 voor €7.99 daar gekocht.! En anders zijn ze ook altijd te koop bij de Music Store.
Leuke filmpje.! :D

xX

[Beantwoorden]


Door dada op 21 juli 2011 16:09

Love Actually,,, die moet je kopen!! echt een aanrader
(is wel een chickflik XD)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:50:

Die heb ik gezien! Een soort alles is liefde, maar dan in het engels. Loved it!

[Beantwoorden]


Door Corrie op 21 juli 2011 16:35

Mooie DVD collectie:D

Hoe heet eigenlijk de DVD die tussen Alibi en Moordwijven staat?
En die tussen employee of the month en cheaper by the dozen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:51:

Shouf Shouf Habibi en Spion van Oranje.

[Beantwoorden]


Door Emma op 21 juli 2011 16:47

Hey Ik&Emma!! En leuk dat je ook True Blood hebt. Ik ben een echte Truebie :)

[Beantwoorden]


Door Kim op 21 juli 2011 16:48

Leuk filmpje! :D
Mijn favoriete films zijn wel: Scott Pilgrim Vs. The World, Kick Ass, The Hangover, Snatch, Lock , stock and two smoking barrels.
Meer actie/komedie films dus. :)

[Beantwoorden]


Door DCD op 21 juli 2011 16:49

Als je van actie houdt, MOET je Kill Bil zien. En deel twee natuurlijk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:52:

Die hebben mijn ouders nog beneden liggen! Binnenkort maar eens aanzetten dan…

[Beantwoorden]


Door Emine op 21 juli 2011 16:52

Grown ups is ook een supergrappige film!!
moet je echt zien ! :ja:

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 21 juli 2011 16:52

Leuke dvd’s heb je. Ik kom ook elke week wel met een paar dvd’s thuis. Net nog heb ik Harry Potter 1,2 en 3 gekocht voor 18 euro samen doordat ik dit filmpje zag haha :) Hier hebben ze juist geen 4 en 5 en wel overal 6 en 7-1 :p

Films die ik erg leuk vond die je nog niet hebt genoemd zijn brothers en prince of persia (met jake gyllenhaal) sherlock holmes, leap year, inception (moet je gezien hebben!), the proposal en my sisters keeper :)

[Beantwoorden]


Door Stacey op 21 juli 2011 16:59

:wow: wat heb jij een mooie film collectie zeg.
Wat ik een hele leuke film vind is Legally Blonde. Ook de video is leuk. Misschien een idee voor je 2e kanaal; shoptrip door Arnhem, lijkt me leuk om te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:56:

Legally Blonde, hell yeah! Kan ik ook helemaal meepraten en heb ik ontelbare keren gezien ^^) Die shoptrip ga ik doen!

[Beantwoorden]


Door Aafke op 21 juli 2011 17:11

Je moet gewoon naar http://www.eumovies.eu gaan! Gratis films kijken en niet zo’n beetje ook! Wel kan het zijn dat die op de 72e minuut stopt (komt lang niet altijd voor) maar dan kan je naar 60 minuten weer verder kijken! Top site!

[Beantwoorden]


Door Dorien op 21 juli 2011 17:15

Je moet BURLESQUE zien is zo zalig!!
Ik heb die film al zeker 10 keer gezien!

Zalige collectie trouwens!! :lol: :omg: :wow:

[Beantwoorden]


Door daisy op 21 juli 2011 17:20

Ik heb ook super veel films, echt teveel om op te noemen!

Wat echt een aanrader is kwa serie: the 4400 …

In de pilot-aflevering worden 4400 mensen door een vreemde lichtbol, die in eerste instantie voor een komeet wordt aangezien, gedeponeerd op Highland Beach, in de Cascade Range, nabij Mount Rainier, Washington. Alle 4400 mensen zijn in de loop der jaren, vanaf 1946, in een straal wit licht verdwenen. Na hun terugkeer blijkt dat geen van hen ook maar één dag ouder is geworden. Ze zijn gedesoriënteerd en hebben geen idee wat er met hen en met de wereld gebeurd is sinds hun verdwijning. Het blijkt later in de serie dat sommige van de teruggekeerden over speciale gaven beschikken.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 21 juli 2011 17:25

Superleuke filmcollectie ! Mean Girls is inderdaad echt heel erg leuk, net zoals The Notebook. Ik hou van die films! <3

[Beantwoorden]


Door Soesja op 21 juli 2011 17:27

Ah, dit vind ik echt een heel erg leuk filmpje! Ik hou echt van films kijken, dus vind het heel itneressant om jouw favorieten eens te zien :) M’n filmcollectie vind ik zelf véél te klein, ben wel een beetje jaloers op die van jou haha! Maar helaas laat m’n budget veel films kopen niet helemaal toe :p Bedankt voor je tip over Harry Potter films bij Bart Smit! Ik vind Harry Potter echt zó leuk, maar ik heb er geen op dvd, eigenlijk wel heel erg! Had ze bij Blokker gezien, maar €15 per stuk vond ik echt veel te duur haha, dus thanks for that! Onze favoriete films komen trouwens best wel over een, vooral Romeo & Juliet, die is zó mooi <3 En echt precies wat je zegt over dat je eerst denk wtfffffffff is dit haha! Nog een paar films die je misschien nog niet hebt gezien en die ik echt aanraders vind:
– Remember Me!! Echt een suuuupermooie film, heb hem nu al vijf keer gezien en altijd huilen aan het einde, haha! En dat terwijl ik helemaal niet zo snel huil haha.
– the Time Traveler's Wife, ook heel erg mooi, met Rachel McAdams!
– the September Issue, héél anders, meer een documentaire, maar wel heel interessant! Gaat over Vogue.
– 500 Days of Summer, romantische komedie maar dan héél erg goed, grappig, echt heel leuk gedaan!
– Julie & Julia, ook een hele leuke film, leuk onderwerp en er hangt gewoon een hele leuke sfeer in de film! Lekker feel good :)
– the Switch, heeel erg grappig, met hele leuke acteurs.
– Letters To Juliet, met Amanda Seyfried, héél erg romantisch en lief, echt een kwijfilm haha.
– Into the wild, weer iets heel anders, maar wel heel erg mooi, ook hele goede muziek!
– the Shawshank Redemption, spannend, verrassend en gewoon heel goed!
– Seven pounds, heel erg zielig maar wel heel erg mooi!
Enn dat was het voor zover mijn inspiratie! Zijn allemaal héle verschillende films, maar wel allemaal heel leuk! Nogmaals, heel leuk filmpje :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 19:59:

Thanks voor je big ass comment, Soes! :D Remember Me wil ik heel graag zien, ik ga ook naar je andere films opzoek. Julie & Juliet heb ik wel gezien, maar vond ik niet zo leuk.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 21 juli 2011 17:55

Ik vind Amanda Bynes ook echt geweldig! Heb alle films met haar erin al gezien! haha. Ik vind de bring it on films ook superleuk. Ik kijk vaak films en dan denk ik deze is echt zoo leuk, maar ik vergeet de naam altijd dus ja. haha. Hele leuke collectie!

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 22 juli 2011 om 07:34:

& natuurlijk alle dansfilms. I love it.

[Beantwoorden]


Door Benthe op 21 juli 2011 18:05

Romeo & Juliet heb ik ook pas 1 keer gezien en vond het niks maar ga hem nog maar een keer kijken als jij hem zo leuk vind :)

[Beantwoorden]


Door Mireille op 21 juli 2011 18:14

Dear John, volgens mij is die niet langs gekomen, maar ik ben verliefd op die film!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 20:01:

Ik heb hem wel!

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 21 juli 2011 18:23

Mijn meest favorite film is Saved The Last dance, ik ben helemaal weg van dans films…. Honey vind ik ook leuk of Raise your voice

Ik bestel veel bij bol.com en bij boekenvoordeel haal ik ze altijd

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 juli 2011 18:24

leuk filmpje :D

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 juli 2011 18:40

Wat heb je een leuke films!

[Beantwoorden]


Door Loreanne op 21 juli 2011 18:41

Wat een leuk filmpje, de film die ik heel mooi vind is taken, dat is een actie-thriller en die gaat over de vrouwenhandel.
2 meisjes gaan dan samen naar Frankrijk op vakantie en dan het ene meisje heeft op een gegeven moment contact met haar vader(ex-CIA agent) en wanneer ze met hem belt ziet ze dat ‘mensen’ haar vriendin meenemen, dan geeft haar vader haar aanwijzingen hoe ze zich kan verstoppen…. haar vader probeert ze dan uit deze handel te redden

[Beantwoorden]


Door Samira op 21 juli 2011 18:55

hahhahaha het snitchel paradijs, verrryyyy funnyyyy!!!!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 juli 2011 19:05

Soul Surfer is een mooie film gebaseerd op een waargebeurd verhaal over een surfster die haar arm verliest omdat ze door een haai gebeten wordt, maar ze gaat toch opnieuw zichzelf leren surfen.

[Beantwoorden]

liza antwoordt op 21 juli 2011 om 19:19:

waar kan je die film kopen ik ging laatst kijken voor die maar ik kon hem nergens vinden ;)

[Beantwoorden]


Door liza op 21 juli 2011 19:18

ik heb dit filmpje nou al minstens 5keer gezien haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 juli 2011 om 20:02:

Haha :D Hoezo zo vaak?

[Beantwoorden]

liza antwoordt op 21 juli 2011 om 20:28:

hahaha
ik kijk jou filmpjes altijd zoveel
ik vind ze zo leuk :D :$

[Beantwoorden]


Door Femke op 21 juli 2011 19:32

Leuk om te zien wat jouw favoriete films zijn! Ben zelf niet zo heel erg van de films maar af en toe een avondje chillen op de bank met een goede film is altijd leuk toch?

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 21 juli 2011 20:07

Deze ga ik ff kijken:

Easy A
The notebook
Het schnitzelparadijs
Finding neverland

Ze lijken me heel leuk :D
Leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 21 juli 2011 20:23

Leuk filmpje!!! Een van mij lieverlings films is Into the wild XX

[Beantwoorden]


Door Aileen op 21 juli 2011 20:49

haha, we hebben ongeveer dezelfde smaak :D
Ik ben blij voor je dat je oog weer helemaal genezen is!!
Fijne vakantie,
xx, Aileen

[Beantwoorden]


Door Eliza op 21 juli 2011 22:02

Leuke film’s

– Letters To Juliet
– Knowing
– Remember Me
– Orphan
– The Last Song
– Inception
– Letters to God
– The town

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 31 juli 2011 om 12:37:

Orphan is leuk! Die heb ik ook gezien, ik vond het alleen wel een beetje een rare enge film maar wel goed :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 juli 2011 22:11

Heel erg leuk filmpje, ik hou zelf ook heel erg veel van films verzamelen en kijken, mensen vragen dan waarom doe je dat, je hebt die toch al eens gezien, ik zo ja, ik verzamel gewoon graag mijn favoriete films en ik herbekijk ze graag :)

Wat favoriete films van mij zijn : Remember Me, Water For Elephants, Titanic, Shutter Island, Inception, Avatar, The Notebook, Dear John, The Roommate, Breakfast at Tiffany’s, de Harry Potter films, de Twilight films, Heartbreakers, What a girl wants, Mean Girls, Black Swan, The King’s Speech, 27 Dresses, Life as we know it, Moulin Rouge, Burlesque, The Mummy films, Charlie and the Chocolate Factoy, 13 Going On 30, The chronicles of Narnia films, beide The Hangover films, Jumanji en dan natuurlijk zowat alle Disney films :D

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 21 juli 2011 om 22:25:

En oh ja, de Pirates of the Carribean films horen er ook natuurlijk bij :D

[Beantwoorden]


Door Christianne op 21 juli 2011 22:12

De meeste van je films vind ik ook geweldig! Je moet A Walk to Remember ook eens kijken, zal ook 5 euro zijn bij FRS.
Die is ook heel mooi!
Bij Into The Wild moest ik ook heeeel hard huilen, is heel anders, je moet wel van mooie natuurbeelden houden haha. Maar dat is ook echt een onwijs mooie film.
En vandaag was August Rush op tv, dat is ook echt één van mijn favoriete films… aanrader!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 21 juli 2011 22:41

Zo wat veel films zeg. Ik heb laatst de film unknown gezien. Heeft wat weg van die box met die drie films erin. Ik vond hem zelf wel heel spannend en erg leuk. Heb op het puntje van mn stoel gezeten bij die film! Aanrader vind ik!

[Beantwoorden]


Door Lauren op 21 juli 2011 23:11

Black Swan is m’n favo film! Je verwacht dat het een gewone balletfilm is, maar het is eigenlijk heel complex en gewoon geweldig ;) The dark knight vind ik ook wel een goede film, Brokeback Mountain, The Holiday, You’ve got Mail vind ik ook leuk :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 juli 2011 23:16

Wauww, leuke filmcollectie !
Moet zeggen dat de laatste film inderdaad erg mooi is en ontroerend, heb um net gezien en de tranen rollen nog over mijn wangen!

xx. Kelly

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 juli 2011 23:24

http://www.moviesdatacenter.com/

Nog een site waar je gratis films kunt kijken, is alleen lastig uit te leggen hoe je ze kunt kijken, mail me daar anders maar over.

Wel echt een aanrader alleen bij megavideo kun je maar 70 min. kijken en dan moet je ff wachten, daar heb ik overigens wel de laatste film op gegeken en dat was Finding Neverland.

xx.

[Beantwoorden]


Door Lois op 22 juli 2011 00:24

leuk filmpje! ik houd opzich van allerlei genres en net als jij vind ik harry potter echt zo leuk!
ik heb net ‘my sisters keeper’ gezien en lopen huilen -dat doe ik normaal dus nooit, haha-
seven pounds vond ik ook heel mooi, een bijzonder verhaal.
Oh, en remember me! die vond ik ook geweldig.

heb nog een hele lijst films die ik deze vakantie wil kijken + TVD. (:

Je haar zit trouwens echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door mariska op 22 juli 2011 09:40

Leuk filmpje, dat doe je goed , vooral doorgaan.

The Notebook is ook een van mijn favorieten films zo mooi.

Heb je de film Hachi (met richard gere) al gezien.. die is super,
tissues heb je wel nodig :-)

[Beantwoorden]


Door Anne op 22 juli 2011 10:25

Als je regelmatig in Amsterdam bent kun je je films beter bij the FAME kopen ( begin kalverstraat). FRS zijn best wel afzetters o.0 plus bij de Fame kun je veel films ook van ‘britse import’ kopen, geen ondertiteling maar wel way goedkoper. Plus iedereen die hier zegt dat ze films zo leuk vinden en alle films branden… jullie helpen dus wel de branche naar de kloten. Films maken is duur en dvd + bioscoop opbrengst is t enige dat ze ervoor terug krijgen.. think about that (: Je kan trouwens ook cd wow proberen (ff googlen).

[Beantwoorden]


Door Rowan op 22 juli 2011 10:30

Wij hebben echt dezelfde smaak qua films! Ik ben hélemaal weg van Romeo + Juliet, The Fast & The Furious, The Bourne en The Notebook.
Bij de eesrte en de laatste moet ik elke keer weer janken, ookal probeer ik me in te houden haha.
X

[Beantwoorden]


Door Nina op 22 juli 2011 12:11

Easy A klinkt superleuk! Je collectie ziet er goed uit, lijkt ook wel op mijne dus de films die ik nog niet heb gezien moet ik snel kijken..

[Beantwoorden]


Door Marleen op 22 juli 2011 12:25

leuke beginners collectie! het is nog niet zo veel, maar er zit veel goeds bij! keep it up! :D

[Beantwoorden]


Door sammy op 22 juli 2011 13:12

leuk filmpje! ik ben ook echt gek op films en dankzij mijn broer heb ik ook al een flinke verzameling, waar ook nog een paar kinder films tussen staan zoals polleke maar die gaat pas achter de andere films staan als ik niet genoeg ruimte meer heb.

mijn favorieten:
– vicky cristina barcalona (van mijn broer)
– Toyboy (van mijn broer)
– Charlie st. Cloud (aanrader!)
– Romeo + Juliet
– mean girls
– australia (aanrader!)
– sex and the city allebij
– georgia rule (aanrader)
– mama mia (aanrader! heb ik echt al 10000x gezien en kan ik ook mee praten)
– the last song (aanrader)
– the notebook

greta is ook een hele leuke film maar is een beetje het zelfde verhaal als georgia rule. dear john vind ik een beetje tegenvallen, hij is erg voorspelbaar, ok the notebook ook maar dat is gewoon een prachtig verhaal!

wil je vaker artikels plaatsen over films die je gekocht hebt? dan meestal als jij die tips geeft koop ik ze ook haha! net als die actie bij boeken voordeel, 3 voor een tientje.

[Beantwoorden]


Door debbie op 22 juli 2011 16:05

je kan harry poter delen die je nog niet hebt bij de Blokker kopen :) !

[Beantwoorden]


Door Eileen op 22 juli 2011 16:38

ik ben dol op horrors en thrillers! Zo vreselijk grappig om met je vriendinnen te kijken die in hun broek schijten!

De Harry Potter delen die je niet hebt heb ik bij blokker en free recordshop gekocht maar heb ze ook gezien bij saturn en media markt.

[Beantwoorden]


Door Joy op 22 juli 2011 17:14

Wij hebben harrypotter7 part 1 voor €9.99 bij de Saturn gekocht :)!
Toen was hij net uit de bioscopen, dus zou ik zeker ff een kijkje nemen als het ergens in de buurt zit!

[Beantwoorden]


Door Beautylizious op 22 juli 2011 18:34

Echt leuke films! Ik heb laatst in de bios Just go with it en Bridesmaids gezien. Dat zijn echt superleuke en vooral grappige films! Ik weet zeker dat jij die ook leuk vindt :ja: . Ik weet alleen niet of ze al op dvd verkrijgbaar zijn.

[Beantwoorden]


Door Carolien op 22 juli 2011 19:21

Ik heb daarstraks Bad teacher in de bioscoop gezien, en er waren echt momenten dat ik dacht: ‘Hee, Cameron Diaz heeft echt wel wat weg van Vera Camilla!’
Ik weet niet precies waar het ‘m in zit, maar jullie gezicht lijkt in sommige opzichten toch wel op elkaar!

[Beantwoorden]


Door sofie op 22 juli 2011 19:45

Ik ben al 2 dagen aan het downloaden en branden maar mijn dvd’s om op de branden zijn op :) nieuwe halen duss..
Mijn favorieten :
– Grown ups
– taken
– life as we know it
– just go with it
– no strings attached
-easy a
– komt een vrouw bij de dokter

[Beantwoorden]


Door Adriënne op 22 juli 2011 20:57

Ahh, zou je zo’n filmpje ook kunnen maken voor boeken?

[Beantwoorden]


Door rosa op 23 juli 2011 10:59

leuk filmpje. Ik hou ook erg van actie! Vantage point en déjà vu zijn aanraders (misschien ken je ze al, maarja)

[Beantwoorden]


Door Amber op 23 juli 2011 12:06

Je kunt de laatste harry potter dvd’s krijgen op eci.nl.

[Beantwoorden]


Door femke op 23 juli 2011 16:35

wat zit je haar hier mooi zeg! (love)
heb je er iets mee gedaan?

[Beantwoorden]


Door Melissa op 23 juli 2011 16:51

Super leuk filmpje!

Even een tip; hou de blokker in de gaten, heeft vaak hele leuke acties. Heb laatst 5 DVD’s voor 5euro gescoord! ^^)

[Beantwoorden]


Door Ankie op 23 juli 2011 17:59

Leuke films!!
Meangirls 2 is ook erg leuk !
En love wrecked is ook heel grappig!
En A letter to Juliet is ook prachtig (;
Oja en Mamma Mia! ook (:
en sydney white ! die moet je ook echt zien.
Dat zijn mijn favo’s :D

[Beantwoorden]


Door Inas op 24 juli 2011 14:54

Leuke video! Ik ben ook een filmliefhebber, ah ik zie dat je ook Being Erica en True Blood volgt :)
Enkele van mijn favo films zijn ‘The Count of Monte Cristo’; ‘Scoop’ (Woody Allen film :)); ‘Elizabethtown’; ‘August Rush’; ‘Letters to Juliet’; ‘3:10 to Yuma’; ‘Sherlock Holmes’; ‘Chocolat’ en recentelijk heb ik ook wat oude films gekeken.
Ken je ‘Roman Holiday’ en ‘Charade’? Daar speelt Audrey Hepburn in :) Charade is heel spannend trouwens.

[Beantwoorden]


Door Anne op 25 juli 2011 11:05

Remember me. mooiste film die ik ooit heb gezien! ik moest zoo hard janken echt een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 25 juli 2011 16:12

Ik moet altijd wel lachen om Gooische Vrouwen, maar verder vindt ik de Nederlandse films erg slecht (een paar uitzonderingen).
Mijn favorieten zijn:
My Sister’s Keeper (een erg mooie film!), Obsessed (met the Queen, Beyoncé), Cadillac Records (om zijn prachtige muziek), DreamGirls en natuurlijk Harry Potter. Heb de hele serie al 4 keer gelezen (waarvan 1 keer allemaal in het Engels). En wat ook leuke films zijn (wel heel, heel erg slecht) zijn de films van Austin Powers. Haha.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 25 juli 2011 16:14

En Titanic is ook echt mooi.
Op Bol.com kun je alle films krijgen :)
En op http://www.ond-films.nl kun je heel veel films gratis kijken met ondertiteling. Na 72 minuten moet je betalen, maar als je 60 minuten wacht kun je weer verder kijken.
Oja, wat vinden jullie dan van Bad Teacher? Ik vond hem wel lachen! :D

[Beantwoorden]

Roos antwoordt op 31 juli 2011 om 12:36:

Ja bad teacher is ook echt een hele leuke film! :)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 25 juli 2011 16:15

Sorry, het was http://www.ond-films.com

[Beantwoorden]

Merel antwoordt op 26 juli 2011 om 15:45:

Ja, die site gebruik ik ook altijd. Superhandig! HP 7B staat er ook al op.

[Beantwoorden]


Door marjolein op 25 juli 2011 16:30

Prison Break is ook ech een hele leuke serie! Kan ik je zeker aaraden :)

[Beantwoorden]


Door feline op 25 juli 2011 20:09

Vera:D
eventjes een heel random comment,
heel vaak als ik shane dawsons filmpjes kijk,
dan laat hij zo’n liedje op het eind horen.
en dan denk ik telkens, waar ken ik dat liedje toch van.
Maar hij gebruikt hetzelfde als wat jij gebruikte bij het voorstukje waar bij met je haren zwaaide (die filmpjes waren wat ouder)
en hij heeft zo’n zelfde layout stukje in het begin.
Watch this:
http://www.youtube.com/user/ShaneDawsonTV#p/u/130/HAiS6NJRUT0
Het is misschien heeel random, maar ik kon er echt niet tegen dat ik dat liedje herkende van zijn filmpjes, maar niet wist waarvan het kwam.
En nou heb ik het ontdekt, en ik ben zo blij dat ik dat even wilde delen haha..
p.s sorry, je denkt nu vast en zeker dat ik een of ander gestoord kind ben ofzo;)

[Beantwoorden]


Door Merel op 26 juli 2011 15:44

Ik heb zelf maar een paar dvd’s en die heb ik ook allemaal in jou collectie zien staan, grappig. Maar meestal kijk ik gewoon films op internet, lekker makkelijk. What woman want was laatst op tv, echt een grappige film. En verder vind ik the holiday ook echt een leuke film.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 29 juli 2011 19:31

Chronologische volgorde van the fast and the furious films:

1: the fast and the furious
2: 2 fast 2 furious
3: Fast and Furious
4: Fast Five
5: the fast and the furious: tokio drift

Dat is waarom je niet begrijpt dat er andere acteurs in de films spelen ^^)
Han is namelijk ook dood gegaan in Tokio Drift maar hij leeft weer in Fast Five.

Moest ik even kwijt ;-)

[Beantwoorden]


Door Miloeeetje op 30 juli 2011 11:05

Hey!!

Heb je MEAN girls 2 als gezien???
Als je hem nog niet gezien hebt kan ik hem zeker en vast aanraden!!

Groetjes Milou

[Beantwoorden]


Door Lieke op 30 juli 2011 17:01

Hoi Vera!
Ik zag dat je veel jankfilms in je collectie had staan.
Titanic niets voor jou?
En voor de rest zijn dit ook goede film: remember me, en mirrors. Mirrors is niet zo bekend maar het is een supergoede horrorfilm; maar ik weet niet of je zo’n films leuk vind..
Kus, Lieke

[Beantwoorden]


Door Roos op 31 juli 2011 12:35

Echt heel leuk om te zien!
Ik heb echt super veel lievelingsfilms:

Meangirls, Bridget Jones, The proposal, The Notebook, freedom writers, komt een vrouw bij de dokter, my sister’s keeper, dear john, step up 2 en 3 (en vast nog wel een paar waar ik zo snel op kan komen) oh ja en chocolat!

[Beantwoorden]


Door Corien op 31 juli 2011 21:31

Ik zelf ben ook gek op films kijken! Ik heb zelf sinds kort een kaart om onbeperkt naar de bioscoop te kunnen, dus ik ga veel naar de bioscoop. Maar het is wel zo dat het natuurlijk wel vaak veel tijd kost om naar de bioscoop te komen (als ik in de stad ben waar ik op kamer woon ben ik ongeveer 30-40 minuten onderweg), dus snel even een DVD-tje kijken is dan gewoon makkelijker. Wel ben ik redelijk zuinig als het gaat om films. Ik kijk meestal in die grote bakken bij winkels, waar je DVDs voor 5 euro kunt kopen, of soms zelfs een stuk of 6 voor 10 euro. Het is meestal wel even zoeken, maar ik vind het wel leuk om beschrijvingen te lezen van films en dan hopen dat er een leuke bij zit.

Ik kijk eigenlijk een beetje alle soorten films. Ik kijk horror films, thrillers, maar ook romantische komedies en ben echt enorm gek op Disney films. Even een filmpje opzetten helpt gewoon zo goed om even mijn hoofd leeg te maken. Lezen doet hetzelfde voor mij, alleen moet je daar vaak wat meer tijd in steken om tot de conclusie van het verhaal te komen.

[Beantwoorden]


Door Jolien op 3 augustus 2011 14:11

hee Vera!

Je hebt echt een super collectie aan dvd’s.
Ik ben ook helemaal gek van the Bourne en Harry Potter

Groetjes Jolien

[Beantwoorden]


Door Marlies op 7 augustus 2011 19:13

Ik heb echt heel veel dezelfde films als jij, echt grappig! Mijn favoriete film is een hele zielige; A Beautiful Mind. Elke keer als ik die film zie moet ik janken.

[Beantwoorden]


Door michelle op 14 augustus 2011 09:07

The Proposal is mijn favoriete film! Heb hem al zoo vaak gezien en krijg er geen genoeg van.
Laatst ook de Notebook gezien, die vond ik echt mooi.
Mean Girls is echt geweldig haha!

Qua series, Gooische Vrouwen, SATC, Glee, Modern Family en de absolute aanrader Pretty Little Liars, moet je wel via internet kijken…

[Beantwoorden]


Door Bente op 18 augustus 2011 10:37

heey echt leuke film collectie. ik weet niet of ze deze al heb maar ik heb 2 echt hele leuke films die ik echt meerdere keeren per week kijk ten 1e letters to julliet en what happens in vagas? leuke filmpjes
xx

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 augustus 2011 20:18

Weet je waar ik nu achter kom, in je vlogfilmpje komt je stem beter naar voren zoals in het echt, haha. Wow, dat zijn er echt veel! Ik heb er maar twee, haha. Haha, afblijven! Oh, ik vind juno echt een verschrikkelijke film. Ah, glee, wat leuk! Ik heb t/m deel 5 gezien, echt leuk ja :D. Aah, easy A, love it! Mean Girls, love it! Ik vind nummer 2 veel leuker. Oh the notebook! Voor mijn verjaardag gekregen, maar nog steeds niet gekeken, oeps… *schaam, ik heb romeo en juliet ook nog steeds niet gekeken. Haha “Ruimte voor titel, ruimte voor subtitel”. The Social Network wil ik ook nog eens zien! Finding Neverland, ik moest eigenlijk meteen aan Peter Pan denken met die jongen die echt heel schattig is, haha.

[Beantwoorden]