MAC VS. Sleek Tinted Lip Conditioners

Lip balsem, dankzij mijn 24/7 schrale lippen kan niet zonder. Ik heb twee favoriete balsems, of zoals ze officieel heten: Tinted Lip Conditioners. Een lichtroze van MAC en een fel roze van Sleek. Maar welke is nou eigenlijk het fijnst en raad ik jullie het meeste aan? It’s the battle of the balms!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
We beginnen als eerst met de verpakking. Niet onbelangrijk, want die zie je wanneer de balsem in je tas rondslingert of op je nachtkastje ligt. Ik gebruik voor deze battle de MAC Tinted Lip Conditioner in Petting Pink en de Pout Polish van Sleek in Monte Carlo uit de Mediterranean collectie.

MAC: De verpakking van de MAC conditioner is vrij eenvoudig, zoals de meeste producten van dit merk. De balsem zit in een plastic verpakking verpakking, die je afsluit met een mat zwarte en bolle draaidop. Behalve MAC langs de rand van het potje, staat er geen tekst op de verpakking.

Sleek: Normaal ziet de verpakking van de Sleek Pout Polish er zo uit. Aangezien ik alleen maar Limited Edition Lip Conditioners van Sleek heb, kan ik de normale verpakking niet aan jullie laten zien. De Sleek balsem zit ook in een plastic potje met mat zwartte draaidop, alleen is deze de verpakking dunner en minder bol. Ik vind de Sleek verpakking mooier. De gewone verpakking vind ik al vrij leuk met het roze logo, maar de LE verpakkingen zijn helemaal booming. Zulke verpakkingen kom je niet snel bij de MAC Tinted Lip Conditioners tegen.

Note: Sleek noemt zijn lipbalsems officieel Pout Polishes, maar langs de rand van de dop staat Tinted Lip Conditioner. Vandaar dat ik de balsem ook zo noem.

Image Hosted by ImageShack.us
We vervolgen de wedstrijd met de onderkant van beiden balsems, hierop staat alle informatie. Ook gaan we in op een ander belangrijk punt, de prijzen en de verkrijgbaarheid.

MAC: De Tinted Lip Conditioner van MAC heeft 15 ML inhoud en bovendien ook nog eens SPF 15 om je lippen tegen de zon te beschermen. Voor het tinnetje balsem betaal je zo’n €15. Zeker niet goedkoop, maar een voordeel is wel dat er aardig wat MAC counters door het hele land verspreid zijn. Je kunt de Tinted Lip Conditioner dus ook even testen in de winkel.

Sleek: Het tinnetje van Sleek is gevuld met 3 ML minder inhoud: 12 ML in totaal. Ook zit er helaas geen SPF in deze Tinted Lip Conditioner. De Sleek Pout Polish heeft misschien iets minder inhoud, maar kost ook een stuk minder. Je betaalt ongeveer €6.49 voor een exemplaar. Nadeel is wel dat Sleek producten alleen online te bestellen zijn. Je kunt ze dus niet in het echt bekijken en testen, maar ook komen er nog verzendkosten boven de prijs van de balsem op. Toch zal dat niet zoveel zijn dat Sleek duurder wordt dan MAC.

Image Hosted by ImageShack.usThe most important part: de balsems zelf! Op de kleur ga ik niet in, dat zou niet eerlijk zijn. De geuren ga ik wel vergelijken, die mogen zeker niet vergeten worden.

MAC: De Tinted Lip Condtioner van heeft een herkenbare vanille-geur die alle lipproducten van MAC hebben. Ik vind het zelf een prettige geur, lekker zoet.

Sleek: De geur van de Sleek balsem vind ik moeilijk te omschrijven. Ook lekker, zoetig. Ik ruik subtiel vanille en kaneel.

Image Hosted by ImageShack.us
Hoe zit het met de substantie van de lipbalsems?

MAC: Petting Pink is een subtiele zachtroze kleur, die niet veel kleur afgeeft. Jammer, aangezien het toch echt een TINTED lip conditioner is.

Sleek: De voornaamste reden waardoor ik de Tinted Lip Conditioner van Sleek fijn vind, is vanwege de goede pigmentatie. De balsem geeft veel kleur af, een stuk meer dan de balsem van MAC.

Image Hosted by ImageShack.us
Tijd voor het echte werk, het laatste onderdeel: De Tinted Lip Conditioners op mijn lippen testen. Hier zie je ze in naakte toestand.

Image Hosted by ImageShack.us
MAC Petting Pink op mijn lippen. Zoals je ziet, nauwelijks kleur. Wel is de substantie heel prettig, heerlijk zacht.

Image Hosted by ImageShack.us
Sleek Pout Polish in Monte Carlo laat een mooie magenta kleur achter, die je ook kunt opbouwen met meerdere laagjes. De lipbalsem heeft een andere substantie dan die van MAC, niet minder fijn maar gewoon anders. De Pout Polish is wel net zo zacht.

Image Hosted by ImageShack.us
De winnaar: Sleek is wat mij betreft de duidelijke winnaar. Niet alleen omdat de Pout Polishes minder kosten, maar ook omdat ze in veel meer (apartere) kleuren verkrijgbaar zijn en de pigmentatie top is. Mijn MAC Tinted Lip Conditioner doe ik zeker niet weg, maar ik zal eerder een nieuwe balsem van Sleek dan van MAC kopen.

Wat is jouw favoriete lipbalsem?


Reacties

Door Eliné op 6 juli 2011 15:27

ik had eerst een foutmelding maar kan weer op je site ;p.
Leuk stukje & mooie lip conditionerss!
x

[Beantwoorden]

Iman antwoordt op 6 juli 2011 om 15:50:

Ja, dat had ik dus ook en idd een leuk stukje ja!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 6 juli 2011 15:27

Ik heb ook precies dezelfde van Sleek en vind die erg fijn en wil zeker nog wat meer kleurtjes kopen!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 6 juli 2011 15:28

leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Shirley op 6 juli 2011 15:29

Wat een goede review! Ga zeker die van Sleek eens proberen. Heb er nu 1 van MAC maar alhoewel hij fijn is, is de kleur ver te zoeken. Hij ruikt wel lekker naar lavendel :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 16:00:

Lavendel, huh! Is het een LE?

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 6 juli 2011 om 16:57:

Er is een paar maand geleden eentje uitgekomen die naar lavendel zou moeten ruiken ^^

[Beantwoorden]

laura antwoordt op 6 juli 2011 om 17:04:

ja van cham pale ofzoo xx

Ilja antwoordt op 6 juli 2011 om 18:29:

Hmm dat lijkt me wel wat! Ben dol op lavendel <3 Jammer dat het een LE was…

p.s Sleek is niet alleen online te koop hoor, bij mij in de buurt kun je het bij een afrowinkel kopen (op Zuidplein in Rotterdam) ;-)

[Beantwoorden]


Door Texie op 6 juli 2011 15:30

Ik ben dol op de pout polishes :) Mijn favoriet is nu Perfect Plum

[Beantwoorden]


Door G. op 6 juli 2011 15:31

Wauw mooie producten, jammer dat Sleek alleen online te koop is anders had ik misschien zo’n lipbalsem aangeschaffen! :)

[Beantwoorden]


Door charile op 6 juli 2011 15:31

Sleek klinkt beter! Ziet er veel mooier uit :)
x

[Beantwoorden]


Door Desiree op 6 juli 2011 15:32

Ik geeen van beide maar dat komt puur doordat ik nog nooit iets van sleek besteld heb op internet…

Ik ga vanavond mijn bestelling van het merk elf afronden…Dan heb ik voorlopig wel weer genoeg geld uitgegeven..hahaha

xx

[Beantwoorden]


Door sophie op 6 juli 2011 15:32

die van sleek zien er echt heel goed uit,
ga ik zeker nog een keer kopen vooral met die prijs!

[Beantwoorden]


Door G. op 6 juli 2011 15:33

*aangeschaft, sorry :P

[Beantwoorden]


Door Marije op 6 juli 2011 15:35

Leuk artikel! :) Vond het wel vreemd om te lezen dat er geen SPF in de Sleek TLC zit! Ik heb namelijk Pink Cadillac in mijn bezit en daar zit volgens mij wel SPF 15 in. Gek dat ze die dan in sommige TLC’s wel doen en in anderen niet…. Maar goed, tof dat je deze battle hebt gedaan :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 16:04:

Dat is inderdaad vreemd, in mijn andere TLC zit ook geen SPF :(

[Beantwoorden]

Milou antwoordt op 6 juli 2011 om 16:36:

Op de site van Enchantra wordt wel gezegd dat ze SPF 15 hebben. Ook de Monte Carlo, die jij hebt. Hmm vreemd.

[Beantwoorden]

lieke antwoordt op 7 juli 2011 om 13:22:

Ik heb de TLC van sleek in ‘scandal’ en daar staat gewoon op SPF15 ;)

ik ga er vanuit dat andere TLC’s van sleek dat dan ook hebben.. Het staat bij mij echter op de dop ipv. de onderkant..

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 juli 2011 15:37

Ik heb ook de tinted lip conditioner van MAC, maar vind de kleur juist wat mooier als die van sleek! het felroze (en oranje) schrikt mij nogal af en daarom koop ik ze niet… alleen blijkbaar zijn ze dus helemaal niet zó fel op de lippen? ;-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 16:06:

Het blijft een balsem, ze zullen nooit zó fel uitpakken als in de verpakking.

Sleek heeft ook roze Pout Polishes he, alleen geven die wat meer kleur af in vergelijking bij MAC.

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 6 juli 2011 15:43

Ze zien er mooi uit, maar op je lippen vind ik ze toch een beetje tegenvallen. misschien verwachtte ik wat teveel, maar het is en blijft mac he..

[Beantwoorden]


Door Melissa op 6 juli 2011 15:44

Goed artikel, ik vind het wel leuk om die vergelijkingen te lezen. :) Sleek ziet er wat mij betreft beter uit inderdaad, zeker als je kijkt naar het pigment en de prijs.

[Beantwoorden]


Door katrijn op 6 juli 2011 15:50

hey vera super grappig: the battle of the balms! leuk geschreven !!!.
erg grappig ik zat te twijfelen welke ik zou kopen maar nu ik dit heb gelezen ga ik toch voor sleek!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 16:07:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door justine op 6 juli 2011 15:57

Leuk artikel! De verpakking van sleek ziet er veel leuker uit!

[Beantwoorden]


Door Alissa op 6 juli 2011 15:57

Super handig artikel!
Die van sleek lijkt me erg fijn en die heeft ook een erg mooie pigmentatie! ^-^

[Beantwoorden]


Door Dionne op 6 juli 2011 16:01

Ik heb geen tinted lip conditioner van MAC maar ik heb die van sleek wel :) Ik vind die van sleek erg fijn alleen ik zelf vind hem niet echt lekker ruiken best wel apart… En hij geeft ook lekker veel kleur af!

[Beantwoorden]


Door jasmien op 6 juli 2011 16:40

goede vergelijking Vera!

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 6 juli 2011 16:53

Haha dat doet me goed om te zien, dat een goedkoper product wint! Ik heb helemaal niks tegen Mac, sterker nog: ik zou alles wel willen van Mac! Maar ik vind het wel leuk om te weten dat goedkopere merken ook goede (en in dit geval dus betere) producten verkopen! Leuke battle :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 6 juli 2011 16:55

Ik heb er eentje van sleek en eentje van mac, en ik grijp toch vaker naar die van mac. Dat is mijn alledaagse tinted lip conditioner. Maar als ik wat meer kleur wil, zeker in de zomer grijp ik meer naar die van sleek. Ik vind ze allebei heel fijn! ^^

[Beantwoorden]


Door michelle op 6 juli 2011 17:02

Leuk artikel! Je moet vaker zulke artikels schrijven :yes:
Ik zou eerder die van Sleek kopen vanwege de prijs, pigmentatie en verpakking.
Mijn favoriete lipbalsem is de Rosebud Strawberry Lip Balm, hij werkt zo goed (love)

[Beantwoorden]


Door Joan op 6 juli 2011 17:07

Die lijken me erg fijn, ik vind vooral die roze erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Astrid op 6 juli 2011 17:14

Leuk Artikel, waar kan je Sleek kopen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 17:55:

Verschillende online shops! Ik bestel meestal sleek op enchantra.eu

[Beantwoorden]


Door Elien op 6 juli 2011 17:19

Handig! Die van MAC zijn toch te duur voor mij, dus ik ben blij dat die van Sleek zo goed uit de test komen :)

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 juli 2011 17:23

24/7 schrale lippen, knap. Oeh nice, ik wachtte al lang op zo’n artikel. Ik vind de verpakking van sleek ook mooier, maar hij voelt zo ongelooflijk plastic aan. HUH, er zit geen SPF in die van sleek?! WAAROM werd mij dat aangepraat? :O. Wow. Oh, de kleurpigmentatie is inderdaad veel beter. Ik heb er zelf eentje van sleek, maar mijn volgende wordt dan ook eentje van Sleek en niet van MAC

[Beantwoorden]

José antwoordt op 6 juli 2011 om 17:37:

Ik heb een normale van sleek (geen limited edition) en op de deksel staat: SPF 15

[Beantwoorden]


Door Sonjaaaaxx op 6 juli 2011 17:23

Mooie kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door José op 6 juli 2011 17:36

Heb laatst (jouw schuld!!!) 2 tinted lip conditioner van sleek besteld bij Enchantra! Erg fijne webshop, had het snel in huis (:

[Beantwoorden]


Door Janaa op 6 juli 2011 17:37

Die lijken me fijn (: x

[Beantwoorden]


Door Marije op 6 juli 2011 17:46

Wat leuk om te lezen! Ik heb zelf ook eentje van Sleek en zat eraan te denken om bij MAC de volgende keer ook een tinted lip conditioner te kopen. Ik blijf mooi bij Sleek! Die van mij bevat overigens wel SPF 15! (is geen LE)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 6 juli 2011 17:56

mac is me toch wat te duur (+ nergens in debuurt verkrijgbaar..) dus die zou ik niet snel kopen. eentje van sleek zou ik nog wel graag willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Milou / Louna op 6 juli 2011 17:59

Ziet er goed uit! Ik ga ze denk ik bestellen! :D

[Beantwoorden]


Door Divaofgeneva op 6 juli 2011 18:10

Wat een interessante vergelijking! Ik wilde je even laten weten dat er op mijn dop Monte Carlo staat dat hij wel SPF 15 heeft! Het staat echt in mini letters!

[Beantwoorden]


Door fatima op 6 juli 2011 18:13

ik maak altijd mijn eigen balsem/scrub met vaseline en vanille suiker, de vanille suiker is zo dun dat je het bijna niet ziet en je hebt meteen lekker zachte lippen! :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 juli 2011 18:15

ik vind die van sleek wel erg pretty qua kleur :D

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 6 juli 2011 18:16

Leuk zo’n battle! Ik wil nu wel heel graag zo’n balsem van Sleek proberen. Ze zien er allebei zo leuk uit in die potjes. :)

[Beantwoorden]


Door Paola op 6 juli 2011 18:17

Ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 juli 2011 18:18

Ik zou lekker voor Sleek gaan ;D
‘Goedkoop’ & goed, wat wil je nog meer.

[Beantwoorden]


Door Judith op 6 juli 2011 18:33

sleek heeft inderdaad een mooi kleurtje! Ik gebruik meestal gewoon standaard een labello. Maar ben nu helemaal weg van de lipglos van NYC. xx

[Beantwoorden]


Door Silva op 6 juli 2011 18:38

Leuke vergelijking! Ik zou ook voor Sleek gaan ^^

[Beantwoorden]


Door Jorna op 6 juli 2011 18:41

Nothing beats Rosebud, voor mij. Ik heb dezelfde TLC van MAC, Petting Pink, en ik gebruik hem bijna niet. Ik heb nog geen ervaring met de Pout Polishes van Sleek, maar die lijken me ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 6 juli 2011 18:43

Oeh het lijkt me heerlijk die Sleek lipbalsem! Ik zou absoluut ook voor de Sleek versie gaan, want die is nu eenmaal goedkoper EN geeft meer (wat, véél meer!) kleur af. Mijn favoriete ‘saaie’ lipbalsem is de ‘hydra soft’ lipbalsem van de Kruidvat! Heerlijke balsem die lekker zacht aanvoelt op je lippen en geen geur of kleur afgeven. Gewoon erg fijn voor als je schrale lippen hebt :-)

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 juli 2011 18:55

ik heb altijd standaard een lipbalsem (in zo’n stick) van Kruidvat eigen merk bij me ^_^ die vind ik hartstikke fijn

[Beantwoorden]


Door Marie op 6 juli 2011 18:58

In belgië kan je wel sleek kopen…. =)

[Beantwoorden]


Door Lise op 6 juli 2011 19:03

En bedankt.. daar ging weer €15 van mn rekening af :’) want ik moest natuurlijk én een rozige én een oranje. Hahahaha ik moet echt geen veracamilla.nl meer bezoeken.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 21:53:

Sorry! Wel mijn blog blijven bezoeken hoor ^^)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 juli 2011 19:20

Dan weet ik dus wat ik moet kiezen haha ^^!

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 6 juli 2011 19:29

Ik vind de kleur van Sleek mooier. Zelf heb ik dit product niet in mijn bezit, maar wie weet schaf ik het nog eens aan!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 6 juli 2011 19:32

Ik ben verslaaaaaaaaaaaafd aan labello :)
ik heb er nu een elke dag op van de fruity shine line in watermeloen.
hij voed mijn lippen geweldig en de kleur/smaak/geur die hij achterlaat
mmmm…… H-E-E-R-L-I-J-K!

liefs,

[Beantwoorden]


Door Maaike op 6 juli 2011 19:46

Ik heb twee pout polishes gekocht toen ik in Engeland was in mei, maar ik heb ze nog niet gebruikt! Nu vind ik dat ik dat toch zeker snel moet gaan doen.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 juli 2011 19:51

Leuke vergelijking! Ik heb ook van beide merken een tlc, maar ik vind die smaak van de Sleek tlc toch niet zo lekker. Het geeft een raar nasmaakje :p

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 21:52:

Ik proef lipproducten dus nooit he! ^^)

[Beantwoorden]


Door Trista op 6 juli 2011 20:23

Ik vind die van sleek er ook beter uit zien :) Gepigmenteerder :) En de verpakking vind ik ook leuker!

[Beantwoorden]


Door Roos op 6 juli 2011 20:24

Dat is echt een groot verschil!
Die van sleek is veel goedkoper, gepigmenteerder en ik vind hem mooier!

xxxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 6 juli 2011 20:56

Als je kijkt op de deksel van de Monte Carlo Pout Polish zal je onder het woord POLISH spf15 zien staan. Dus ook in deze zit SPF in, net zoals net als in Powder Pink en anderen.

Ik heb de Monte Carlo ook besteld samen met de Oh so Special en het Monaco palette, maar ben nu al een week aan het wachten :( dat ben ik niet gewend van enchantra

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 21:51:

Super weird dat het verder niet op de verpakking staat…

Misschien ligt het aan TNT. Heb je bericht gehad dat de bestelling is verzonden?

[Beantwoorden]


Door Sharon op 6 juli 2011 20:58

Leuk artikel! Ik vind de verpakkingen van Sleek echt heel mooi altijd, die van MAC misschien wat meer strak. Heb met beiden geen ervaring trouwens :P

[Beantwoorden]


Door Amber op 6 juli 2011 21:04

Fijn om naast elkaar te zien. Ik houd van MAC, maar weet nu dat ik beter Sleek lip conditioner kan kopen dan een van MAC. ;-)
Mijn favoriete lippenbalsem is van Burt’s Bees, of gewoon mijn rosebud. ;-) Die blijft fijn!

[Beantwoorden]


Door Anna op 6 juli 2011 21:27

15 ml 15 euro en 3 ml 6.49 euro (+verzendkosten).
dan is mac in verhouding toch zeker wel een stuk goedkoper..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juli 2011 om 21:41:

3 ML minder hé. MAC blijft toch nog bijna de helft duurder.

[Beantwoorden]


Door Evelien op 6 juli 2011 22:01

Ik vind beide echt heel erg mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Claudia op 6 juli 2011 22:05

Ha wat een fijne review, heb ook meestal schrale of gewoon vervelend droge lippen en heb niets met lipstick. Beide producten heb ik nog niet geprobeerd, maar die van Sleek spreekt me toch erg aan. Toch gauw ’s aanschaffen denk ik ;)

[Beantwoorden]


Door Asmae op 6 juli 2011 22:35

Leuk artikel! Ik wil ze binnekort 1 van de 2 uit testen. Welke weet ik nog niet. Maar dit artikel neem ik zeker mee in mijn beslissing! <3

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 6 juli 2011 22:46

Ik gebruik mijn TLC van MAC heel veel maar blijf toch PP van Sleek komen omdat ze cheap, leuker en kleurrijker zijn. Maar ik maak m’n TLC wel op :) Wie weet schaf ik na ’t opmaken nog eens een nieuwe aan.

[Beantwoorden]


Door Cari op 7 juli 2011 01:26

Vera? Heb jij het Oh so special palette al van Sleek?

[Beantwoorden]


Door Marinah op 7 juli 2011 07:10

Ik realiseerde me niet dat mac die ook had! Ik ga een keertje kijken naar de kleuren ^^

Je zegt: De balsem zit in een plastic verpakking verpakking :P

[Beantwoorden]


Door Savannah op 7 juli 2011 09:27

Sleek is vaak te koop in afrowinkels. Ik heb ooit 2 sleek palletes in een winkel op de Albert kuijp gekocht.

xx

[Beantwoorden]


Door Nicky op 7 juli 2011 10:14

Mijne is van de action haha. Dat is dan ook de enige lip balsem die ik heb. Die van Sleek lijkt me fijn!!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 7 juli 2011 10:56

Goede battle! Leuk artikel. Ik heb alleen een ‘opmerking’, de sleek is niet goedkoper eigenlijk. Want als je de inhoud-prijs gaat vergelijken, dan komt Sleek zelfs iets duurder uit. 3 ml x 5 = 15ml De prijs van de Sleek x 5 is duurder dan de €15 van de MAC. Echter voelt het duurder om er eentje te kopen die direct al €15,- is. Een lipbalm gaat meestal lang mee en daarom is een grote hoeveelheid als 15ml kopen niet heel nodig. Echter als je heel erg tevreden bent met de balm na testen, dan zou je het kunnen zien als een investering. Het is maar net wat je zelf wilt. Iets minder inhoud en minder afrekenen en zodra het op is een andere soort kopen, of de MAC kiezen waarbij je voor 1 product meer moet betalen maar er wel langer over doet en in verhouding goedkoper is… Ik vergelijk in de supermarkt de prijzen als per kg, dan weet ik pas echt welk product goedkoper is =D Verder mooie foto’s en fijn dat je voor ons de producten test!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 7 juli 2011 om 10:59:

Oeps!!! Foutje, ik heb net als dat andere meisje niet goed gelezen! Hahahaha, vergeet wat ik heb geschreven hierboven. Ik dacht dat de ene 3ml inhoud had. Maar dat is natuurlijk wel heeeel weinig. Het is de 12ml. Daarom klopt mijn hele verhaal hierboven niet. …. Ik zal voortaan beter lezen Vera! hihi

[Beantwoorden]


Door Roos op 7 juli 2011 14:07

Mij lijkt die van Sleek fijner, ook door de prijs. Maar ik vind de kleur ook wat mooier.

[Beantwoorden]


Door emmaly op 7 juli 2011 14:52

we gaan allemaal voor sleek dus!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 7 juli 2011 16:44

De tinted lipbalms van E.L.F. zijn ook een topper! x

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 juli 2011 17:03

Super handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 juli 2011 19:12

Heb geen gepigmenteerde balsems, wat bij mij helpt is blistex.

[Beantwoorden]


Door Samira op 7 juli 2011 20:41

Ik vind die van MAC het mooist ;) Staat je goed xD

[Beantwoorden]


Door Nikki op 7 juli 2011 22:07

Mijn favo balsem is Carmex, vorig jaar gekocht in London. Wat een heerlijk spul! Stinkt alleen echt onwijs, dat is het nadeel. Maar verricht wel wonderen.
Eentje die ook heel prettig vind is van BioCura ofzo, van de Aldi haha ;-) Zou je niet zeggen dat die goed werkt, maar het is een mooie, vloeibare lichtroze gloss met een prachtige shimmer die ook nog eens naar Bubblegum smaakt en ruikt én je lippen verzorgt.
Verder vind ik de Be Pural potjes heel fijn. Lekker puur en ruikt naar honing door de bijenwas. Je krijgt er een mooi natuurlijk glansje van op je lippen. (L) it all!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 7 juli 2011 22:44

hee! superleuk artikel, battles moet je echt vaker doen :D. xx

[Beantwoorden]


Door Marieke op 7 juli 2011 23:53

heb vandaag die van Sleek besteld, ben benieuwd (love)

[Beantwoorden]


Door sanne op 8 juli 2011 15:19

Wat fijn die vergelijking! Die van Sleek klinkt toch wel erg goed! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2011 21:48

haha, oldschool labello ofzo? xd

[Beantwoorden]


Door kirsten op 10 juli 2011 18:42

Ik vind de lipbalsems van i love… erg fijn + ze ruiken super lekker (love)

[Beantwoorden]


Door Janne op 12 juli 2011 10:40

wat een leuk artikel!
maar ik had een vraagje,
waar koop jij dan altijd die Sleek make-up?

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 12 juli 2011 19:05

Leuk artikel! Mac tinted lip conditioner is voor mij toch de winnaar. Ook al zijn de kleuren van de sleek gepigmenteerder, de verzorgende eigenschappen van de lip conditioner van Mac vind ik persoonlijk enorm goed.

[Beantwoorden]