Lime Crime lipstick

De eerste keer dat ik ze zag was het alsof de bliksem insloeg: een puur gevoel van verlangen. Niet alleen de gedurfde kleuren trokken me aan, maar vooral de verpakking van de Lime Crime lipstick die een absolute eye catcher is. Kinderlijk paarse hulzen met glitterende eenhoorns, geweldig! Ik moest ze hebben.

Photobucket

Photobucket
Een flink schandaal later (Google maar eens op ‘Lime Crime scandal’) heb ik ze dan, twee kleuren Lime Crime lipstick afkomstig uit de webshop BeautyByElke.be die de lipsticks voor €12 per stuk verkoopt. Je kunt Lime Crime producten enkel online bestellen, in de winkels zijn de producten helaas niet te koop.

Photobucket
De verpakking vind je verschrikkelijk of geweldig. Ik vind de verpakking van de lipsticks erg gaaf, ze zijn lekker over de top, kinderachtig en ogen wat goedkoop. Verfrissend tussen al die merken die zo nodig een chique imago moeten hebben (just kidding).

Een minpunt vind ik dat het plastic van de huls vrij dun is. De eerste keer dat ik de lipstick toegezonden kreeg was één exemplaar kapot. Ik kreeg een tijdje later een nieuwe lipstick opgestuurd (beter verpakt) en deze overleefde de reis gelukkig wel.

Photobucket

Photobucket
De verpakkingen zijn interessant, maar de lipsticks zelf zijn minstens zo opvallend. De twee kleuren die ik uitkoos zijn My Beautiful Rocket en Centrifuschia. De eerste lipstick is gelijk een goede binnenkomer, My Beautiful Rocket is een felle 50’s oranje lipstick. Met de kersenkleur Centrifuschia doe ik het weer een beetje rustiger aan, maar ook dit is geen standaard lipkleur.

Photobucket
De swatches zijn met twee vegen gemaakt. Onder zie je My Beautiful Rocket en boven Centrifuschia. Van beiden lipsticks komt erg veel kleur af. I’m impressed!

Photobucket

Photobucket
Wat een kleuren! Ik vind My Beautiful Rocket erg gaaf. Hier wil ik (zodra mijn ontstoken oog helemaal genezen is) nog een gave FOTD mee maken.

Photobucket
Ook Centrifuschia vind ik erg mooi, hoewel deze kleur een beetje in het niet valt na de felle My Beautiful Rocket. Deze donkere fuschia is erg geschikt voor een avondje uit met een donkere ooglook, of juist voor overdag met een simpelere gezichts en oogmake-up.

Twaalf piek voor een paarse plastic lipstick, ik snap dat je het veel vindt. Wanneer je de verpakking net als ik heel tof vindt, is die twaalf euro al gelijk een stuk minder. Echter, voor mij is de kwaliteit van de lipstick de echte deal maker. De Lime Crime lipsticks zijn heel goed gepigmenteerd, romig en drogen je lippen niet uit. Doordat ze zo zacht zijn blijven ze niet heel lang zitten, maar lipstick vind ik eigenlijk nooit écht long lasting. Voor mij is dat geen belangrijk punt van kritiek.

Ook is de variatie van kleuren een belangrijk punt waarom dure merken vaak duur zijn. Het begint meer te komen (Catrice gaat de goede kant op), maar in drogisterijen is vaak enkel veilige en commerciële kleuren make-up te koop. Lime Crime heeft oranje, paarse en zelfs blauwe lipstick. Dat kom je niet snel in de winkels, laat staan voor een klein bedrag, tegen.

Lime Crime lipstick €12 per stuk via BeautyByElke.be


Reacties

Door Maaike op 16 juli 2011 08:29

Ik heb deze lipsticks al een tijdje zitten ‘eyeballen’ maar durf het nog niet aan om er eentje te kopen. Ik zou niet weten wanneer ik het moet dragen.

[Beantwoorden]


Door leilani op 16 juli 2011 08:31

ow echt leuk en leuke kleuren uit gezocht ga nu zelf ook even kijken <3

[Beantwoorden]


Door miranda op 16 juli 2011 08:35

Ziet er echt heel erg goed en mooi uit, de verpakking heeft wel wat :D

[Beantwoorden]


Door Kim op 16 juli 2011 08:37

Centrifuschia vind ik echt héél mooi! die oranje iets minder, zou ik niet zo snel kopen. maar Centrifuschia, wouw! (l)_(l)

[Beantwoorden]


Door Amber op 16 juli 2011 09:04

Ze zijn allebei erg mooi! De rode vind ik het mooist, maar dat is misschien omdat ik weet dat ik er echt niet uit zie met oranje lipstick. :P

[Beantwoorden]


Door Selina op 16 juli 2011 09:06

Ik vind Lime Crime lipsticks geweldig! My Beautiful. Rocket is echt prachtig! Ben erg benieuwd naar een look met deze lipstick.

[Beantwoorden]


Door Emma op 16 juli 2011 09:29

Wauw, wat een kleuren!
Zelf hou ik niet echt van zulke verpakkingen.. maar uiteindelijk gaat het toch om het product zelf ;)

[Beantwoorden]


Door Desiree op 16 juli 2011 09:31

De kleuren zijn prachtig maar de verpakking vindt ik afschuwelijk.

[Beantwoorden]


Door Tessa op 16 juli 2011 09:35

Centrifuschia vind ik echt heel mooi, maar ik ben zelf niet zo’n fan van oranje lipstick

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 16 juli 2011 09:36

Haha, ik vind de verpakking echt verschrikkelijk, maar de kleuren zijn wel prachtig! Het is echt puur rood en oranje, dat vind ik wel super cool! :D

[Beantwoorden]


Door femketje op 16 juli 2011 09:44

ik zit zelf ook al een tijdje te azen op die lipsticks :D

[Beantwoorden]


Door Nina op 16 juli 2011 10:09

Super leuk!
Maar ik kan eigenlijk niet echt een duidelijk artikel vinden over ”The Lime Crime Scandal”

[Beantwoorden]

Jorine antwoordt op 16 juli 2011 om 11:53:

Ik heb ook even gezocht en kwam op veel blogs waar het artikel van af was gehaald, dat verklaart waarschijnlijk ook het schandaal. Maar wat ik heb gevonden was dat dit merk precies dezelfde kleuren/substanties verkoopt die zijn gekocht bij een groothandel (TKB of iets dergelijks) maar ze voor enorm hoge prijzen verkoopt, soms hoger dan de prijzen die MAC vraagt (die, las ik ook in mijn mini-onderzoekje, ook veel te hoog liggen. De productiekosten van een MAC lippenstift zou rond de 1-3 dollar liggen, maar ze vragen er 15-17 euro voor..). Maar hang me er niet aan op, want volgens mij wordt in dit hele schandaal een hoop gecensureerd. Maar echt 100% te vertrouwen lijkt het me niet…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:26:

Ze hebben ook veel gedoe gehad met bloggers waarop Lime Crime boos was omdat ze niet positief schreven of iets dergelijks…

[Beantwoorden]


Door Inge op 16 juli 2011 10:13

Super leuke lipsticks! Erg mooie kleuren. I’m in LOVE met de verpakking! Echt helemaal geweldig :D

[Beantwoorden]


Door Dhini op 16 juli 2011 10:18

Wauw..erg mooi rode kleur.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 16 juli 2011 10:29

Pas wel op met deze lipsticks, niet alle kleuren hebben dezelfde romige textuur. De kleuren die in de “normale” kleuren range vallen, dus rood, rozig, oranje zijn volgens mij wel goed, maar de opvallende kleuren zoals paars, blauw, zwart zijn minder goed van kwaliteit.

Check maar eens bij Temptalia, die heeft ook swatches van de meer uhm, exotische kleuren ;)

Persoonlijk is dit veeeeel te knal voor mij, dus ik laat ze aan me voorbij gaan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:27:

Oranje is best apart, maar ik snap wat je bedoelt! Goede tip Wendy :ja:

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 16 juli 2011 10:35

Deze zijn echt mooi! Prachtige verpakking en leuke kleurtjes :) love it.

[Beantwoorden]


Door charile op 16 juli 2011 10:35

Mooie kleuren, die verpakking is leuk :)
x

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2011 10:38

Ik ben benieuwd hoe je die oranje lipstick gaat combineren! Wel supergaaf (en gedurfd!)

[Beantwoorden]


Door Jaxx op 16 juli 2011 10:51

My beautiful rocket,. Kan er niks aan doen, maar ik denk aan vrouwenspeeltjes ;). Wel erg gave kleuren, echt Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:28:

Hahah, ik niet eens! En ik denk vrij snel door ;)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 16 juli 2011 11:01

Ik vind die verpakking echt geweldig! <3

[Beantwoorden]


Door Soesja op 16 juli 2011 11:17

Ah de fuchsia kleur is prachtig, echt iets voor mij, zoek al heel lang zoiets! Die komt op m’n wishlist :) Vind de verpakking echt heel erg gaaf haha, alleen de oranje kleur van de andere lipstick is not my piece of cake ;)

[Beantwoorden]

Soesja antwoordt op 16 juli 2011 om 11:18:

GRAPJE, ik bedoel not my cup of tea :’D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:28:

Piece of cake kan volgens mij ook hoor ^^)

[Beantwoorden]


Door Silhouette op 16 juli 2011 11:34

Wow wat mooi !! Die oranje zou ik echt heel graag willen hebben (A)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 16 juli 2011 11:47

Het is toch juist geen deal breaker? Jij vindt ze toch prima? :)

[Beantwoorden]


Door Samantha op 16 juli 2011 11:48

Die verpakking is suuuper cute! :love: Ik vind de oranje ook echt een hele mooie kleur! Ben benieuwd hoe hij eruit ziet op je full face! :yay:

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 16 juli 2011 11:50

Ik vind de verpakking zooo schattig! Sommigen zeggen dat het net kindermake-up lijkt, maar ik vind het juist heel leuk. Die oranje is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Tamara op 16 juli 2011 11:53

Centrifuschia vind ik een erg mooie kleur

[Beantwoorden]


Door Roos op 16 juli 2011 11:54

Ik vind de verpakking er heel goedkoop uit zien eerlijk gezegd. Ik vind de kleuren bij jou wel mooi, maar bij me zelf zou het waarschijnlijk niet zo mooi staan.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 16 juli 2011 12:26

De verpakkingen vind ik echt super cute. Ik ben zelf niet zo van de oranje lippenstift, maar de Centrifuschia vind ik echt prachtig. Trouwens wat een goede pigmentatie, er komt onwijs veel kleur vanaf. Ik had dat eerlijk gezegd niet verwacht toen ik ze in het begin zag, het is meer een vooroordeel/gevoel ofzo denk ik dat ik had over deze lippenstifts!

[Beantwoorden]


Door Janne op 16 juli 2011 12:31

wauwww heeeeel mooi! Wat een pigment!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 16 juli 2011 12:50

omg, lime crime, lime crime, lime crime *hartje springt over*

[Beantwoorden]


Door Esmay op 16 juli 2011 12:55

Ik vind die verpakkingen echt geweldig!
Vind alleen de kleuren.. mwah. Niet zo mijn ding haha!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 16 juli 2011 13:02

Wat een prachtige lipsticks! Die oranje is echt heel erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Nana op 16 juli 2011 13:08

Yay! Eindelijk een review over de lipsticks die al dik 2 jaar op mijn wishlist staan! :P In principe wil ik elke kleur, de verpakking alleen is is echt gaaf! Ik heb gegoogled naar the scandal maar eerlijk gezegd boeit dat me niet. Dat mensen zeggen dat je een idioot bent dat je na het lezen van dat hele gedoe nogsteeds hun producten koopt vind ik lame. Ik bedoel als de producten goed zijn, dan kun je verwachten dat de prijs omhoog gaat en er zullen vast andere merken zijn die ook hun producten voor weinig inkopen en voor veel verkopen.. Ik blijf verliefd op de prachtige en aparte kleuren lipstick, en hoewel ik ze niet snel zou dragen misschien wil ik ze echt heeeeeeeel graag hebben! Ben erg benieuwt naar full face foto’s, hopelijk is je oog snel beter :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:29:

Mijn oog heelt gelukkig nu als een tierelier, ik ga zo snel mogelijk aan de slag :)

[Beantwoorden]


Door Elien op 16 juli 2011 13:18

die donkerroze is echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door hermina op 16 juli 2011 13:38

waauuww vooral die oranjee

[Beantwoorden]


Door *~Patries~* op 16 juli 2011 14:13

De kleuren van de lipstick vind ik erg mooi, maar de verpakking…. tja ik weet het niet na mijn mening een beetje goedkoop ogend!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 16 juli 2011 14:23

Jaaaaaaaaaaa die verpakkingen he? SUPER! (love)

[Beantwoorden]


Door Paola op 16 juli 2011 14:42

Wauw wat een super pigmentatie!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 16 juli 2011 15:21

Ik vind Centrifuschia erg tof!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 16 juli 2011 15:41

Heb mijn zinnen al een tijdje geleden op de minst opvalende gezet ^.^ een mooie lichtroze, die verpakking is zo geweldig! Ben nu wel nieuwgierig naar dat schandaal dus ik ga even googelen, haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:31:

De lichtroze lijkt me ook heel mooi!

[Beantwoorden]


Door kimberly op 16 juli 2011 15:57

I just love Lime Crime! Geweldige producten.

Mooie kleurtjes hoor!

[Beantwoorden]


Door Femke op 16 juli 2011 16:30

Die verpakkingen zijn vooral erg gaaf :O

[Beantwoorden]


Door mariethjeee op 16 juli 2011 16:44

ik heb ook een ontstoken oog ;o, ziet er eng uit ;p

[Beantwoorden]


Door Lissa op 16 juli 2011 18:10

Ik vind de verpakking echt super mooi!

[Beantwoorden]


Door serentje op 16 juli 2011 20:35

centifushia of wat dan ook vind ik zuper mooi

:star:

[Beantwoorden]


Door Nanne op 16 juli 2011 20:48

Ik draag vaak (knal)roze lippenstift, vind het echt een gave kleur. Oranje vind ik ook erg mooi, maar mijn moeder zegt dat het me niet staat haha.

[Beantwoorden]


Door Nynke-Boudien op 16 juli 2011 21:22

Die rode is erg mooi en die verpakking vind ik ook erg leuk. Maar idd wel duur voor een lipstick (vind ik dan)

[Beantwoorden]


Door lena op 16 juli 2011 21:44

Ik vind ze er vreselijk uitzien! heb je er 12,- voor betaalt, en iedereen zal vast zeggen ; waar heb je die lipstick dan van, de kermis?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 17 juli 2011 om 01:32:

En dan zeg jij: NEUJ! Is Lime Crime, heb ik twaalf harde euro’s voor betaald. Beledig mijn mega coole lipstick eens niet!

[Beantwoorden]

Victoria antwoordt op 17 juli 2011 om 13:29:

Hahah, héél goed zo’n reactie!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 17 juli 2011 10:12

Ik ben heel erg benieuwd naar deze lipsticks. De verpakkingen zijn tof, de kleuren fantastisch. Jep! Deze staan al een tijdje op mijn wishlist :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 17 juli 2011 10:22

Centrifuschia vind ik het mooist! (love)

[Beantwoorden]


Door By Sjanty op 17 juli 2011 13:10

Ik heb de knalroze Great Pink Planet, echt heel fijne en mooie lipstick! (love)

[Beantwoorden]


Door Yvet op 17 juli 2011 17:02

Gaaf! Die Oranje lijkt me wel leuk voor naar een festival en dan met een mascara laagje en eyeliner erboven, met beetje net maar toch hip, en vooral de oranje kleur staat denk ik mooi bij jouw huidskleur type,
sorry dit moest er gewoon uit, echt leuk artikel + de verpakking:)
x

[Beantwoorden]


Door Samantha op 17 juli 2011 18:03

Prachtig en vind de verpakkingen echt super ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy-Denise op 18 juli 2011 13:12

Wauw, mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 juli 2011 14:33

Ik hou van de verpakking! Eigenlijk zo verschrikkelijk dat het gewoon supervet is! Mooie kleuren ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Mariel op 18 juli 2011 15:00

Wauw! Heftige kleurtjes! Ik vind de roze het mooiste :)

[Beantwoorden]


Door Patricia op 18 juli 2011 18:19

Die oranje is wel gedurfd! Maar die rode wauww wat een mooie kleur, die zou ik ook nog wel bestellen!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 20 juli 2011 18:11

Mooie lipsticks ;o <333

[Beantwoorden]


Door Mostbeautiful | Online Beautymagazine op 8 augustus 2011 12:03

[…] de site van Vera zag ik voor het eerst een swatch van deze prachtige oranje lipstick. En toen ik mijn bestelling […]


Door FEEH op 22 augustus 2011 23:55

Je kunt ze ook bij BOOZYHOP.NL bestellen, en nog meer mooie kleuren ook.

[Beantwoorden]


Door FEEH op 22 augustus 2011 23:55

Ik bedoelde BOOZYSHOP

[Beantwoorden]


Door Josephine op 23 augustus 2011 18:46

Prachtige kleuren, die oranje kleur rockt echt, maar ik vind de roze mooier. :)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl op 14 maart 2012 17:12

[…] wel hartstikke orange! Ik zie gelijk een dupe van de geliefde (duurdere) oranje Lime Crime lipstick My Beautful Rocket. De Barry M Lip Paint in Peach is erg goed gepigmenteerd en smeert makkelijk. Een […]