Twitter Question #34

Terug van weggeweest: Twitter Question. Because I love me some discussions and i know you do too! In de shoplog van donderdag vroeg ik jullie wat ik moest doen met mijn nieuwe jurkje met mooi rugdecolleté. Waar laat ik die sluiting van mijn BH? Inmiddels weet ik dat er speciale straps te koop zijn om dit probleempje op te lossen, waardoor mijn BH sluiting op magische wijze zal verdwijnen. Behalve een oplossing voor mijn probleem, gaven jullie mij het idee voor een nieuwe Twitter Question. Lingerie laten zien, is dat sexy of ordi?Jullie hadden je mening duidelijk klaar. Een groot deel vond dat Marlies Dekkers en Sapph BH’s op de brandstapel mogen en een string die boven je broek uit piept, is een absolute doodzonde. Ondermode is ONDERmode, dat hoort dus ook ónder je kleding te zitten.

Ikzelf vind het wel mooi om wat lingerie te laten zien. Ik ben geen fan van uitstekende Bjorn Borg boxers of strings die door een broek heen schijnen/er bovenuit steken, maar een beetje van een mooie BH laten zien vind ik wel kunnen. Ik heb niets tegen Marlies Dekkers BH’s, hoewel ik denk dat we ondertussen gewoon een beetje Marlies Dekkers-bandjes-moe zijn in Nederland. Met wat @xtarawr zegt ben ik het wel eens. Een mooie kanten BH onder een top met drop armholes vind ik bijvoorbeeld ook heel mooi. Ze vulde later haar tweet ook nog aan met “maar das op de mooie/fashion way. Ligt vooral aan de bh + wie het draagt. Zoals bij alles eigenlijk haha!” And i couldn’t agree more.

Je lingerie laten zien, dat is ook een beetje om sex vragen, vond een aantal van jullie. Maar een gebrek aan lingerie, wat straalt dat dan uit? Een oud klasgenoot -een mooie meid met een schitterend figuur en een goed gevulde D cup- van me droeg eens tijdens een presentatie voor het hele leerjaar + leraren geen BH onder een strak zittende tanktop. Ik zal niet in details treden, maar de vormen en de temperatuur van de ruimte was goed te zien. Persoonlijk vind ik dat toch een stuk erger dan wanneer ze tijdens de presentatie een doorschijnende blouse met een mooie bh had gedragen.

Ik ben heel benieuwd wat jullie denken! Bij een outfit een beetje lingerie laten zien, sexy of ordi?


Reacties

Door Marianne op 25 juni 2011 11:52

BH’s van marlies dekkers en panterprint BH’s vind ik echt ordi, maar je ziet vaak een transparant topje met een basic zwarte BH vind ik nog wel kunnen. Als het modieus bedoelt is.

[Beantwoorden]


Door floor op 25 juni 2011 11:54

ik vind het helemaal niet ordi, ja licht er natuurlijk aan hoeveel!
maar bijvoorbeeld die bh met ie twee draadjes boven je shirt vind ik juist heel chique staan
xxxxx

[Beantwoorden]


Door Kim op 25 juni 2011 11:54

Ik vind het Ordi! En zelfs de bh’s van Marlies Dekkers vind ik niets…ik ben wel klaar met haar lijn…saai en constant het zelfde.
Nee ik vind dat het ondermode is en niet zichbaar moet zijn

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 25 juni 2011 om 15:42:

ja precies die bh’s lijken net hele kermisattracties en dat hebben we nu al gezien

[Beantwoorden]


Door Regina op 25 juni 2011 11:54

Klein beetje vind ik wel kunnen, maar niet teveel!
Die bh’s met van die banden, vind ik trouwens ook echt lelijk, van die marlies dekkers.

Over dat laatste stukje ben ik het met je eens, ik zal zelf echt niet snel geen bh aan doen, ookal heb ik zelf niet eens heel veel ;S

[Beantwoorden]


Door Sofie op 25 juni 2011 11:54

Ik vind dat zo’n bandje van een bh best sexy kan staan. Maar idd, strings die boven je broek uitkomen vind ik ook ordi, maar zo’n mooi kanten bh’tje onder zo’n t-shirt vind ik wel mooi. Xx

[Beantwoorden]


Door floor op 25 juni 2011 11:55

ik vind het helemaal niet ordi, ja licht er natuurlijk wel aan hoeveel je laat zien. maar die ene bh van marlies dekkers met die twee of meerde draadjes vind ik juist heel chique
xxxx

[Beantwoorden]


Door miranda op 25 juni 2011 11:59

Het kan wel mooi zijn, maar het moet niet té worden. Eigenlijk hetzelfde als wat jij zei :)

[Beantwoorden]


Door miranda op 25 juni 2011 11:59

het kan mooi zijn, maar het moet niet té zijn. Eigenlijk ben ik het dus eens met jou.. ;D

[Beantwoorden]


Door Lois op 25 juni 2011 12:02

vind marlies dekkers bh’s vanaf het begin al niet zo mooi meot ik eerlijk zeggen.
ik vind bij chear blousen of kant inderdaad wel mooi juist!

[Beantwoorden]


Door lisanneleeft op 25 juni 2011 12:14

Zoals ik al zei, het kan heel sexy zijn!
Maar van die gekke banden enzo in je decolate liever niet! Dat kan nog net als het heel erg basic en zwart is bij een niet-uitdagende outfit

Ik dacht meer aan kant enzo bij sexy :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 25 juni 2011 12:24

Ik vind het snel ordi in het dagelijkse leven (school/werk) maar tijdens het uitgaan vind ik al weer meer kunnen.
Op mijn werk (kantoor) liep laatst een meisje met een top met zeer lage hals aan de achterkant, waardoor je haar bh-sluiting zag zitten. Dat vind ik op kantoor dus echt zeer ongepast. Tijdens een avondje stappen, zou het in bepaalde gevallen best kunnen (inderdaad afhankelijk van hoe het verder gedragen wordt en door wie).
Naar school en/of je werk vind ik ook doorschijnende blouses met alleen een bh eronder of kanten tops/jurkjes met zichtbare bh eronder not done (en het kan dan ook aanstootgevend overkomen). Zelf zou ik me sowieso niet prettig voelen als mijn bh zichtbaar is.

[Beantwoorden]

Jamila antwoordt op 25 juni 2011 om 14:08:

ja precies zoals jij het zegt klopt helemaal. :)

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 25 juni 2011 om 15:35:

I agree! :yes:

[Beantwoorden]


Door sanne op 25 juni 2011 12:26

het lich eraan wat je aan heb als je net iets door je shirt ziet schijnen
vind ik niet ordi als het maar een bsic bh is
niet een of andere panterprint

[Beantwoorden]


Door Soesja op 25 juni 2011 12:26

Ik vind juist dat het heel classy kan staan, zoals de voorbeelden van een beetje een doorschijnende blouse! :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 25 juni 2011 12:28

Het kan opzich denk ik wel, maar ik ben zelf gewoon totaal geen fan van die bungelende bandjes boven je bh van bijvoorbeeld Marlies Dekkers.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 25 juni 2011 12:29

‘Zei vulde later haar tweet ook nog aan..’ Zei!? Vera ik had je slimmer ingeschat ! Buiten dat, weer ontzettend leuke blog, ik begin een beetje verslaafd aan je site te raken hihi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 12:43:

Haha, i know that it’s not right! *huilt* was een beetje in de war denk ik. Heb ik de laatste sowieso meer last van, stomme foutjes. Misschien even tegen mijn hoofd aan slaan en hopen dat dat helpt…

Er is niets mis met verslaafd zijn aan mijn site! ^^)

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 25 juni 2011 om 13:21:

Haha sorry kon het niet laten om er iets van te zeggen! Ach ik denk dat veel meiden last hebben van hetzelfde ‘probleem’.. (;

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 18:44:

Oh nee, ik vind het juist heel fijn dat je me erop wees!


Door nina op 25 juni 2011 12:38

onder sommige kleding is het zo mooi, en hoeft echt niet altijd ordinair te zijn. Het ligt ook heel erg aan welk persoon het draagt, als een meisje met platinablond haar en een plamuurlaag en spinnenwimpers een jurkje aanheeft met open rug en je ziet haar knalroze bh is het meer ordi dan als iemand zonder al dat doet, als je snapt wat ik bedoel..
No offence voorderest maar zo is het wel

[Beantwoorden]


Door Alissa op 25 juni 2011 12:39

Een beetje vind ik wel kunnen!
Maar kant enz laten zien vind ik wel zwaar ordi!

[Beantwoorden]


Door Aimée op 25 juni 2011 12:45

Ordi! Er is tot nu toe maar 1 iemand geweest bij wie ik Sapph BH’s mooi vond. Dat was ‘spijkerbroek, zwarte top, zwarte blazer. klein stukje paarse ‘marliesdekkersbandjes’ dr bovenuit. maar verder… nee.
van die halfafgezakte truitjes (over 1 schouder); oke. dat kan ik nog wel waarderen. maar dan ligt et natuurlijk wel aan de bh…
en natuuurlijk aan wie het aan heeft ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 21:56:

Ik ben gek op half afgezakte tops! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 25 juni 2011 12:47

Ik vind een te lage decolleté meer ordi dan een beetje je ondergoed laten zien. Ik heb ook wel eens dat m’n shirt een beetje afzakt en m’n bh er een beetje bovenuitkomt. Hetzelfde geldt voor strings boven je broek. Als je broek afzakt vind ik het niet ordi als je het expres doet wel!
Marlies dekker bh’s vind ik wel echt ordi. Houd dat lekker over voor je vriend!

[Beantwoorden]


Door Merel op 25 juni 2011 12:48

Ik ben het geheel met jou mening eens! :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 25 juni 2011 12:55

Een leuk bandje dat tevoorschijn piept is nog wel leuk maar verder hoeft ’t van mij ook niet hoor dat showen met je ondergoed haha.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 25 juni 2011 13:01

Ik ben het helemaal eens met de eerste twitter comment: je hoeft echt niet je lingerie te laten zien om sexy te zijn.
Meestal vind ik het dan ook niet mooi en ordinair. In sommige gevallen kan het wel mooi zijn, maar dat hangt helemaal af van wat voor soort BH het is en bij wat voor kleding.
Maar over het algemeen heb ik zoiets van: doe maar niet.
Het is ONDERgoed en die quest van Marlies Dekkers om het ‘zichtbaar’ te maken vind ik werkelijk nergens op slaan. Ik vind die Sapph BH’s wel mooi en ik heb ze ook wel, maar ik draag ze zo dat ze niet ergens bovenuit komen. Het is vooral voor mezelf/mijn vriend.

[Beantwoorden]


Door Freya op 25 juni 2011 13:04

Leuk, mijn reactie staat erbij! :)
Ik vind een streepje Marlies Dekkers best kunnen, of wat kant onder een dropped armhole topje… Kwestie van combineren, denk ik.

[Beantwoorden]


Door indiraa op 25 juni 2011 13:33

ik ben het met tara eens,
ik vindt het wel wat hebben onder een blous, of zoals een van de andere zei; als je zo’n lang armgat (is dat het goede woord? haha) hebt vind ik het eigenlijk juist wel mooi staan, het maakt het dan af ofzo.
dit zie ik meer als een soort van ‘classy’ manier om het te laten zien.
alleen dat laag truitje, met een beha die erboven uitsteekt vindt ik ordinair,

[Beantwoorden]


Door Linda op 25 juni 2011 13:34

Zolang het stijlvol en beschaafd blijft vind ik het kunnen. Sheer blouses met een mooie (kante) BH kunnen heel erg mooi zijn.
Maar ik heb het ook gehad met de sapph BH’s. We zijn toe aan iets nieuws.

[Beantwoorden]

Sabine antwoordt op 25 juni 2011 om 13:52:

Helemaal mee eens op de Sapph bh na. Ik hoef inderdaad niet bij elke bh zo’n extra bandje boven de cup te hebben (ik heb er ook maar één) maar oooh wat zijn die bh’s fijn!

Collectie veranderen, wellicht meer girly en ik ben weer fan hoor.

[Beantwoorden]


Door lauraa op 25 juni 2011 13:57

hmmm, ik vind het op de fashionable manier helemaal fantastisch! ga ik zeker ook doen in de zomer. Als je sluitingen ziet, of van die bandjes BH’s : nee. Gewoon omdat het niet mooi is, tenminste dat vind ik. Ik bedoel ik vind het niet aanstootgevend.. je hebt nog een BH aan hè, het is niet dat je naakt bent!

[Beantwoorden]


Door Samira op 25 juni 2011 14:00

conclusie: Zo te zien vooral ordi, maar het mag wel, mits het niet té wordt!

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 25 juni 2011 14:03

Ik vind het niet slim om je lingerie boven je kleding te laten uitkomen. Kan ook geen moment bedenken waarop dat mooi zou moeten zijn. Bovendien is de spanning ervan af. Marlies Dekkers haar BH’s mogen van mij allemaal ritueel verbrand worden. Die vind ik echt niet mooi. En dat is een understatement.

[Beantwoorden]

Dais antwoordt op 25 juni 2011 om 16:37:

Het is juist spannend, mits je het subtiel aanpakt. Een heeel klein beetje kant van je hotpants (geen string..) boven je broek, of een heeeel klein beetje kant van je BH boven je truitje is sexy.
Vind het bij een jongen ook echt ongelovelijk sexy als je een stukje van z’n boxer kan zien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 21:58:

Ik denk ook dat het juist spannend kan zijn. Je flasht geen boobies ofzo, dan is de spanning er echt af! ;)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 25 juni 2011 14:06

Nee, ik vind het helemaal niks! Ondermode vind ik echt bedoeld als ONDERmode ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 25 juni 2011 14:11

Het kan wel mooi zijn, maar uiteindelijk ligt het aan het geheel. Ik zou het per situatie bekijken

[Beantwoorden]


Door Daphne op 25 juni 2011 14:12

Ik denk dat het inderdaad aan de persoon zelf ligt en hoe die persoon zich kleedt. Een strak strapless jurkje met zo’n foeilelijke Marlies Dekkers BH kan snel ordi overkomen, terwijl ik het helemaal niet lelijk vind wanneer je BH een beetje showt bij zo’n top met drop armholes of wanneer je bij een oversized shirt waarvan een mouw steeds afzakt een BH-bandje ziet. Het kan op zich wel sexy zijn, zolang het maar nonchalant overkomt. Denk ik dan haha.

Je moet gewoon een beetje oppassen hoe je het combineert, zoals eigenlijk met alles. :)

[Beantwoorden]


Door Renske op 25 juni 2011 14:15

Sabrina van Afterdrk draagt soms van die shirts met hele lage armholes, waaronder ze een neon of kanten BH draagt. Bij haar staat het geweldig. Ook vind ik dat het soms mooi is als een shirt licht doorschijnt, maar dat ligt er inderdaad maar aan bij wie en of diegene het kan hebben, zeg maar. Ik zelf zou er niet zo snel mee over straat gaan

[Beantwoorden]


Door Nanda op 25 juni 2011 14:17

ik vind het er ordinair uit zien als er een string boven een broek uit steekt. Ook vind ik die bh’s die je boven kleding uit ziet steken niet mooi. Het staat niet ordi maar ik vind het vooral slordig staan.

[Beantwoorden]


Door Nynke op 25 juni 2011 14:20

Het kàn heel mooi zijn. Dit voorbeeld vind ik bijvoorbeeld prachtig:
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwacsWDuOMl2F1nE6qZ51f0Qf7kzJyKovt9NHwBRI37RbeNAan3g
Ja, ik ben zeker fan van een dropped armhole top met een mooie bh/bikini er onder.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 21:59:

Dat vind ook wel mooi inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 25 juni 2011 14:21

Ik vind die bandjes van Marlies Dekkers niet mooi, en de lingerie van Sapph vind ik ECHT verschrikkelijk. Maar het kan echt heel mooi zijn als je een sheer blouse draagt met daaronder een mooi zwarte basic bh denk ik.

[Beantwoorden]


Door Mireille op 25 juni 2011 14:25

Ik ben het helemaal met thinkinpink & xtarawr eens, ik vind het wel mooi bij dat soort kleding en het kan als het maar niet tè wordt (:

[Beantwoorden]


Door hermina op 25 juni 2011 14:30

NOOO ordiii;P

[Beantwoorden]


Door Marieke op 25 juni 2011 14:41

Een streepje idd moet kunnen, maar je string flashen.. No wai.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 25 juni 2011 14:48

Ik vind de MarliesDekkers bh’s enzo verschrikkelijk! En strings boven je broek uit, of door je broek heen, BAH! En de bjorn borg boxers zijn het ALLERergst! Gatverdamme, niks sexy’s aan. Maar inderdaad, een mooie (zwarte) bh onder een donkere, lichtdoorschijnende blouse, vind ik dan weer wél heel mooi en stijlvol!

[Beantwoorden]


Door Cjs op 25 juni 2011 15:02

Bij ons hier in NL wordt je al gauw gezien als ‘hoer’ als je iets meer van jezelf laat zien. Ik vind dat het best kan. Kijk maar naar al die fashion-blogs, Nederlandse, Finse, Poolse, Amerikaanse, Engelse, noem maar op. Een bloes die doorschijnt? Schattig bh’tje eronder en voila, probleem opgelost.

Wel vind ik dat het ook aan de persoon ligt die het draagt. Een barbie look-a-like (dan heb ik het over de barbie van Oh oh cherso/tirol) die haar bh’tje laat showen vind ik ook not done. Je string showen vind ik sowieso al 3x niks.

Oftewel: Ik vind het wel kunnen, mits het op een stijlvolle/modebewuste manier gecombineerd wordt!

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 25 juni 2011 15:10

ik vid het over het algemeen ook best ordi. vooral met string boven je broek enzo. Maar er zijn natuurlijk uitzonderlingen zoals idd een beetje doorschijnend blousje of een dropped armhole vind ik het juist heel mooi als je dan een stukje van je bh ziet… en dan heb je natuurlijk nog de pieces en björn borg onderbroeken waarvan het niet erg is als je het randje kan zien. (:
dus het ligt er idd een beetje aan :)

[Beantwoorden]


Door Noah op 25 juni 2011 15:37

Ja, ordi, ik zag vandaag een outfit of the day en je kreeg zelfs haar ONDERgoed te zien, come’on!!!

[Beantwoorden]


Door Fritessaus (Fri-tessa-us, Tessa) op 25 juni 2011 15:38

Hangt van de situatie af, voor naar je werk vind ik het een beetje ordi (hangt tevens ook van je werk af). Voor een date vind ik dat anders. Maar het hangt natuurlijk ook van je lingerie af. Kijk, als er een string boven je broek uitsteekt vind ik dat ordi ja, maar is het een hippe Bjorn Börg (ik noem maar wat) dan vind ik het wat anders. :ja:

Bij sommige meiden, die een shirtje of jurkje dragen met open rug, zie je soms een stukje BH, en vaak is dat dan ook nog zo’n hele gore BH. Dat vind ik wel een beetje ranzig, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 22:02:

Hee Tessa, whats up with your name? Fritessaus (Fri-tessa-us, Tessa)? :P

[Beantwoorden]


Door Leonie op 25 juni 2011 15:39

Hmmm ik weet het niet zo goed. Meestal vind ik het toch een beetje ordinair, en inderdaad: Marlies-Dekkers-bandjes moe!
Voor jou Vera zou ik niet zo snel een oplossing weten, ik vind een lage rug bij een hemdje of wat dan ook, ook echt heel mooi maar dan zie je niet zómaar een bandje, je ziet echt de sluiting… en de sluiting is meestal niet het mooiste van je bh

XXX!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 25 juni 2011 15:39

Je moet dragen waar je je goed bij voelt, dat op plek een. Ik zou me zelf niet op mijn gemak voelen, bij het dragen van een doorschijnende blouse met een bh eronder. Stel je zit op de fiets en je buik rimpelt dan toch een beetje? Nah.

[Beantwoorden]


Door Tara - KittehsCupcakes op 25 juni 2011 15:53

Hey! Wat leuk dat mijn tweet erbij zit haha! En ja, zoals ik al zei, ligt vooral aan de persoon die het draagt, de bh en ook wel de manier waarop het word gedragen. En inderdaad haha, die marlies dekker bh;s en string boven de broek… die gaan wel ver..

[Beantwoorden]


Door Leah op 25 juni 2011 16:13

Ik vind het meestal nogal ordi, maar op sommige momenten.. dán kan/staat het wel! Zoals Sabrina van afterDRK de dropped armhole top combineert met een felle BH, dat vind ik dan wel weer tof ;)

[Beantwoorden]


Door Annemijn op 25 juni 2011 16:49

Het ligt er maar net aan hoe je het doet en welke bh, als je er dan ook nog ordinaire kleren bij gaat dragen dan wel maar soms is het wel mooi, maar ik zelf zou het niet zo gauw doen.
xxx

[Beantwoorden]


Door Silva op 25 juni 2011 17:18

Het hangt er heel erg af wie het doet…bij sommige mensen vind ik het niet slecht staan, bij weet iemand anders erg sletterig.

[Beantwoorden]


Door femketje op 25 juni 2011 18:00

ik vind het snel ordi….

[Beantwoorden]


Door MariekevdSanden op 25 juni 2011 18:33

Ik vind string boven je spijkerbroek echt heel lelijk.
Maar voor de rest moet je het zelf kiezen vind ik,en niet overdrijven.
Maar zelf zou ik het dan niet dragen,maar je bh echt zien vind ik minder erg dan dat was je zei met zo’n strakke tanktop.

[Beantwoorden]


Door Roos op 25 juni 2011 18:35

ik vind het echt niet mooi, en heel ordi.
een string boven je broek uit vind ik echt niet kunnen.

[Beantwoorden]


Door Cariena op 25 juni 2011 18:37

Ik vind het kunnen, als het niet té word. Als je een heel klein beetje ziet dan oké, maar als iemand expres veel van d’r lingerie laat zien dan vind ik het ordi.

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juni 2011 18:45

Het ligt er idd heel er gaan bij wie het is. Ik vind het al snel ordinair staan, maar bijv. bij zangeres lights (waarvan je heel vaak haar bh ziet) staar het best mooi omdat ze gewoon nonchalant overkomt.
Maar bijv. je sting showen vind ik bij niemand mooi staan.

[Beantwoorden]


Door patricia op 25 juni 2011 18:56

ik vind een string boven je broek uit echt niet kunnen…

zelf vind ik die marlies dekkers of sapph bh’s helemaal super!

ik draag ze ook naar mijn werk.. je ziet alleen een bandje dus wat is daar mis mee?

[Beantwoorden]


Door Amber op 25 juni 2011 18:58

Ik vind het ook ordinair. Ik vind het vreselijk als mn bandjes alleen al te zien zijn bij topjes, laat staan meer. :S

[Beantwoorden]


Door Barbara op 25 juni 2011 19:23

Ik vind dat eigenlijk per persoon verschillend! Er zijn van die meisjes die gewoon ordinair schreeuwen door hoe ze er uit zien. No offence hoor, maar dat is niet mijn stijl. Omdat alles dan (naar mijn mening) ordinair is gaat het mij een beetje te ver. Maar een meisje/vrouw die gewoon heel leuk gekleed is kan dan weer wel een beetje een speelse ‘touch’ aan haar outfit geven door zoiets te doen. Ik kan er dus eigenlijk niet 1 mening over hebben.

xx

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 juni 2011 19:28

slipjes of strings: ordi.
BH – sexy, maar dan wel bij inderdaad doorschijnende blouses, of iets met kant. niet van die marlies dekkers fluoriscerende bandjes erboven inderdaad hahaha xd

[Beantwoorden]


Door justine op 25 juni 2011 19:45

Als het niet te veel is is het nog niet ordi!

[Beantwoorden]


Door Margaux op 25 juni 2011 19:49

Vroeger vond ik de bh’s van Marlies Dekkers wel mooi maar nu ben ik er zo klaar mee.. je zag ze té veel en ook steeds meer bij ordinaire vrouwen en dat gaf er meteen een imago aan.. En toen kwam dat andere merk (ben naam even kwijt, iets met een S) er ook nog mee en dat was de druppel haha.

Vind een bh bandje laten zien overigens echt iets anders dan een string of van die irritante bjorn born boxers.. vooral een string boven een broek vind ik onwijs ordinair.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 25 juni 2011 om 22:03:

Sapph is het merk dat je zocht en ik snap wat je bedoelt :)

[Beantwoorden]


Door Elien op 25 juni 2011 20:28

ik vind het soms mooi als het bij de rest van de outfit past !

[Beantwoorden]


Door Nina op 25 juni 2011 20:40

Because i love me some discussions?

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 25 juni 2011 20:50

ik vind het niet persé ordi maar doe het zelf eigenlijk nooit. misschien moet ik het eens proberen haha. maar voel me er tot nu toe beetje ongemakkelijk bij.

[Beantwoorden]


Door claire op 25 juni 2011 20:59

ik vind het heel erg ordinair vooral de string die boven je broek uit komt. als het nou per ongeluk gebeurd vind ik het niet zo erg. ook als je bh per ongeluk boven je shirt uit komt dat kan een keer maar zo’n marlies decker bh vind ik zooo verschrikkelijk lelijk

[Beantwoorden]


Door Lisa op 25 juni 2011 22:17

Het ligt eraan, soms kan je het wel goed combineren zolang je maar niet alles laat zien ;)

[Beantwoorden]


Door sammy op 25 juni 2011 22:53

een randje van je cups boven je shirtje uit ofzo is wel mooi of idd een mooie bh met een beetje doorschijnende blouse maar ik vind als je een shirtje of jurkje hebt met een lage rug dat je niet die sluiting moet zien, dat vind ik niet ordinair maar ik vind het dan gewoon veel mooier/sexyer als je een blote rug ziet.

[Beantwoorden]


Door amine op 25 juni 2011 23:07

zozo mijn eerste antwoord op je blog bij mij valt het dus te zien wat je laat zien. Bh bandje of sluiting ach staat een beetje slordig omdat er andere oplossingen zijn maar kan wel string of slip die over een broek komt sorry ordi vind ik dat. Ik zie tegenwoordig ook steeds vrouwen wiens tshirt blijkbaar opzettelijk zo laag komt dat de bovenkant van de bh gezien moet worden aub laat het zo hou dat voor je man vriend onenightstand maar niet voor de hele wereld. Oja en dames met een kort rokje benen kruisen dat staat netjes.
Korte rokjes, open rug lage decolte kan allemaal maar hou het een beetje netjes. Als je bij zo een kort rokje ook nog je halve bh laat zien dan ziet dat er vaak bijzonder goedkoop uit en das wel een beetje jammer

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2011 om 10:12:

Benen sluiten bij een rokje, sowieso! ^^)

[Beantwoorden]


Door annabelle op 25 juni 2011 23:47

Een heel heel subtiel stukje bh kan wel, dat kan gewoon wel mooi staan. Maar ligt er wel aan wie! En als het maar subtiel blijft.

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 26 juni 2011 09:19

Lingerie laten zien word te vaak geassocieerd met marlies dekkers enz denk ik, dat vind ik zelf ook wat ordi. Maar een piepklein stukje van een rhinestone bh of achterkant vol kant kan super sexy zijn met de juiste kleding er bij!

[Beantwoorden]


Door Marijke op 26 juni 2011 11:27

Ik heb bijna alleen maar lingerie van Marlies Dekkers, dat bevalt mij wel goed vandaar!

Maar net wat je zelf zegt een beetje van je bh laten zien is niet erg, alleen als ik dat doe zien ze gelijk veel van mijn borsten omdat ik gewoon veel heb. Maar anders is er niets mis mee hoor, als je het kan doen!

Maar bij broeken inderdaad, als het er bovenuit komt is wel ordinair, dat vind ik niet netjes!

:wave:

[Beantwoorden]


Door Silke op 26 juni 2011 12:00

Er was zo een mooie bh in de kerst collectie van hunkermoller. Met een soort rug met steentjes die was zo mooi die rug mocht gezien worden hoor

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 26 juni 2011 14:13

Ik vind het ordi. Het moet gewoon niet te zien zijn vind ik.

[Beantwoorden]


Door Cécile op 26 juni 2011 18:26

Niemand mag zomaar mijn lingerie zien hoor, ben ik nu ouderwets? Bij mij zie je alleen maar mijn bh bandjes wanneer ik een spaghetti band hempje draag.

[Beantwoorden]


Door Elnaz op 26 juni 2011 18:52

Ik vind het ook ordi. Soms zie je in films wel eens dat de string er een meter boven uitsteekt. Dat zijn ook meestal van die sletjes.

Maar ik vind een kanten bh onder een leuke hempje voor een mooiere decolleté ook erg mooi. Maar daar heb je ook bijvoorbeeld bepaalde hempjes voor met een kanten rand.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 26 juni 2011 om 19:07:

In films? Heb het helaas ook vaak genoeg in het echt mogen aanschouwen. Haha! ;)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 26 juni 2011 19:15

Ik vind het eigenlijk allebei, het hangt er volgens mij gewoon van af op welke manier je dat doet.

[Beantwoorden]


Door lotte op 26 juni 2011 20:07

Ik vind het ordinair. Ik zou inderdaad bij dat jurkje wat jij hebt gekocht of zo’n soort plakBH kopen of er gewoon een basic hempje onder dragen?

[Beantwoorden]


Door José op 26 juni 2011 20:08

Een vriendin van me heeft het altijd, teveel, en tja.. Ze moet het helemaal zelf weten maar ik doe het toch maar liever niet. Getwoon eronder.

[Beantwoorden]


Door Kimberleey op 27 juni 2011 15:29

Het ligt er ook maar net aan wie het draagt. Als iemand met al een beetje een ordinaire kop het draagt, komt het ook veel sneller ordinair over dan wanneer zij een lief gezicht zou hebben. Ik vind de Marlies Dekkers/Sapph bh’s juist erg mooi staan bij de wat bescheiden meiden, maar bij de meiden die van nature al wat ordinairder zijn en een ietwat arrogante uitstraling hebben komt het veel sneller over als ordinair, en dan vind ik het gewoon niet meer mooi.
Het heeft ook erg te maken met wat voor soort Marlies Dekkers/Sapph bh je te maken hebt, bij sommige bh’s zijn die ‘draadjes’ overdreven hoog en ziet het er ook gewoon niet uit, maar als het gewoon bescheiden laag zit zie je het soms niet eens. ^^

[Beantwoorden]


Door Iris op 27 juni 2011 18:09

Het ligt er maar net aan het kledingstuk. Maar een Marlies Dekker of Sapph is echt no-go.

[Beantwoorden]


Door jamie op 27 juni 2011 20:21

Ik vind Bjorn Borgs wel kunnen hoor. Ik heb ze zelf en ook boxers van andere merken. Maar ik draag ze niet om te laten zien van: He kijk mij ik heb bjorn borg ondergoed.

[Beantwoorden]


Door esmeralda op 28 juni 2011 18:07

Oké, dan ben ik (ruim geschat) volgens 90% van de lezers hierboven ordi.

Zelf ben ik iemand dat fan is van Sapph bh’s. Vroeger dacht ik dat geld investere in lingerie dom was. Maar sinds ik er 1 heb gepast wil ik geen andere meer.
En ja , als ik een t-shirt aan heb zie je zo’n stukje van zo’n bandje. Wel, ik vind dit zelf mooi. Je hebt van die meiden dat t-shirts aandoen waarbij alles zichtbaar is.

Dat van die string probleem heb ik nooit voor, aangezien ik boxershorts draag en als mijn broek een beetje te los zit zie je dit.
And I don’t care!

[Beantwoorden]


Door lieke op 29 juni 2011 21:16

Het hoeft absoluut niet ordinair te zijn, het ligt eraan op welke manier je het draagt. Sowieso zie je bij een grotere cupmaat al sneller de bh denk ik, bij een kleinere cupmaat zie je dit meestal pas wanneer het shirt ‘echt heel laag zit. Maar dat is mijn ervaring..

Maar om het nou meteen als ordinair te gaan bestempelen, ik ben geen fan van de MD bandjes, maar daarom is het niet ordinair. En inderdaad met drop armholes vind ik het mooier om er een leuke bh onder te hebben dan een hempje..

[Beantwoorden]