Mijn favoriete high-end make-up

Vorige week vertelde ik jullie op vrijdag wat mijn favoriete budget make-up was die ik online bestelde en op zaterdag deelde ik met jullie mijn favorieten van de drogist.
Maar vandaag nemen we het andere uiteinde: de high-end make-up. Make-up met een duurder prijskaartje die vaak chiquer verpakt is en bij de parfumerie of in een eigen winkel, in plaats van bij de drogist verkocht wordt. Aan welke high-end make-up geef ik graag wat extra geld uit? Let’s talk Chanel, MAC and Make Up Store!Klik hier om verder te lezen op de site van CosmoGIRL!


Reacties

Door Desirée op 6 juni 2011 10:09

MAC is ook zeker één van mijn favoriete high-end merken, net als Urban Decay, Too Faced en Chanel ♥ Leuke blog op de CG-site! ^^

[Beantwoorden]


Door Sylvia op 6 juni 2011 10:19

Leuk artikel! En wat een ontzettend mooie foto. I ♥ MAC, Too Faced, Chanel en Dior.

[Beantwoorden]


Door Noumidia op 6 juni 2011 10:47

Wauw, echt een mooie foto. Je hebt het goed bewerkt.
En ook goed & mooi artikel.
Ben trots op je! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2011 om 11:02:

Thanks! ^^)

[Beantwoorden]


Door femketje op 6 juni 2011 12:10

leuk! erg mooie foto ook :)
<3 pink!

[Beantwoorden]


Door Joan op 6 juni 2011 13:18

Inderdaad, mooi gefotografeerd! En mooie producten ook! :)

[Beantwoorden]


Door Esmay op 6 juni 2011 14:29

Heel mooi gefotografeerd :D

Leuk artikel trouwens weer!
Mijn favoriete high end merk, nou ik heb niet echt high-end merken.
Maar ben toch wel dol op mijn MUS blush, mijn Lancome blush en mijn Too Faced oogschaduws, maar volgens mij hoort Too Faced niet echt bij de high-end producten heb ik gehoord!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2011 om 14:49:

Ik vind Too Faced aardig duur en mooie kwaliteit. Ik vind van wel! Verpakkingen zijn natuurlijk wel heel anders dan Dior en Chanel, maar anders mooi :yes:

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 6 juni 2011 15:38

Die blush van MAC is echt supermooi!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 juni 2011 15:48

Supermooi :)

[Beantwoorden]


Door Jeanne op 6 juni 2011 17:20

Mooie producten zeg! Ik geloof niet dat MAC en MUS bij de high-end cosmetica hoor. Chanel daarentegen wel weer. Even een mierenneukerige opmerking hoor, haha! :$

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2011 om 17:24:

Hoezo niet? Prijzen liggen ongeveer hetzelfde. Vind het wel high-end :)

[Beantwoorden]

nicole antwoordt op 6 juni 2011 om 18:52:

Dat valt wel tegen hoor. Een oogschaduw van Chanel zal wel rond de 26 euro zijn, dat is al ruim 10 euro duurder dan die van MAC.

Vind MAC persoonlijk ook niet echt een high end merk. Het ligt er een beetje tussen in. Inglot en make up store liggen qua prijzen ook veel gunstiger dan de producten die in een parfumerie verkocht worden.

Met uitzonderingen daargelaten natuurlijk. Foundations etc. zullen wel ongeveer gelijk liggen.

Niet om betweterig te doen, maar het is gewoon zo.

Verder wel een leuk artikel ;)

[Beantwoorden]


Door Cathelijne op 6 juni 2011 18:01

Hele mooie foto!

[Beantwoorden]


Door Jannamarie op 6 juni 2011 18:47

MAC is zo’n fijn merk! Mijn eerste macproduct is mijn fluidline eyeliner in blacktrack. Ik wilde hem al zo lang en toen ik hem eindelijk had voelde ik mij als een kind in de snoepwinkel zo blij!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 6 juni 2011 18:55

Leuke foto, en wat gaaf om te lezen! :wave:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 6 juni 2011 20:05

Wauw, dat is echt een mooie foto’s! Hehe, ze hebben wel naar jou geluisterd, nu hebben ze het alleen dikgedrukt. Hmm oké, de oogschaduw is jouw favoriet, ik ga de volgende keer (9 juli Utrecht, you in? :D) een oogschaduw van MAC kopen. Omdat ik nog een waardebon heb van €7.50 (wat een heerlijk excuus). Ja, dat wort het.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 6 juni 2011 om 20:06:

9 juli? ik check mijn agenda! En ze hebben de tip van de dik gedrukte worden mee genomen *juicht*

[Beantwoorden]


Door Marijke op 6 juni 2011 20:51

Prachtige foto!!

[Beantwoorden]


Door Samira op 7 juni 2011 17:28

de Mac en Make-up store :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 juni 2011 19:56

Mm ik denk eerlijk gezegd dat het bloggen op CG! eerder zorgt voor een achteruitgang op je blog. Als ik blogs op CG! wil lezen doe ik dat via die site wel. Maar ik snap dat het extra bezoeksters kan opleveren en het is natuurlijk wel een eer. No offense, i’m just saying ;) Ik heb niks tegen je blog hoor, ik volg je al erg lang! x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2011 om 20:39:

Snap niet goed waarom ik daar op achteruit ga? Normaal klik je op lees meer en nu klik je door naar de blog op CG! Het is maar 1 keer per week en voor mij een hele mooie ervaring en kans. Dit is niet aanvallend bedoeld, maar ik snap niet zo goed wat je bedoelt.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 7 juni 2011 om 21:16:

Ik lees artikels liever op je site, dat bedoel ik eigenlijk ;).. Maar dat is heel persoonlijk hoor, verschillende blogs die ik volg doen dit ook op CG! en ik snap het idee gewoon niet helemaal denk ik. Achja geeft verder ook niet, ik denk dat heel veel meiden het oneens met me zijn :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 juni 2011 om 21:19:

Vind het wel goede input hoor! Mag ook zeker gezegd worden.

Emma antwoordt op 7 juni 2011 om 21:20:

Haha oke, tof dat je het normaal oppakt ;)


Door Kirsten op 10 juni 2011 18:46

Mooie producten (love)
MAC x<3

[Beantwoorden]