E.l.f. Studio Line

Het is alweer tijd voor voorlopig de laatste review van eyes lips face producten. Ik heb producten uit de reguliere en minerale lijn al eerder gereviewd en nu blijft er nog slechts één lijn over: de Studio Line! Producten in zwarte verpakkingen die €3.50 per stuk kosten. Deze producten va e.l.f. zien er het meest chique uit (het duurst zijn ze niet, de minerale producten zijn duurder), maar hoe is de kwaliteit?

Image Hosted by ImageShack.us

Alle e.l.f. Studio Line producten hebben een mat zwarte verpakking en zijn -op de foto hierboven zichtbaar- verpakt in zwarte kartonnen doosjes. Van alle e.l.f. producten hebben de Studio Line items naar mijn mening de meest luxe feel.

Image Hosted by ImageShack.us
Het eerste product wat ik uit de Studio Line heb is de Corrective Concealer. Deze zit in een plastic zwart doosje, met aan de bovenkant een reepje doorzichtig plastic waar je de kleuren doorheen kunt zien. €3.50

Image Hosted by ImageShack.us
De concealers liggen afgedekt met een doorzichtig velletje plastic.

Image Hosted by ImageShack.us
Er zitten vier kleuren in het palette. Twee huidskleuren, een groene (voor rode plekjes) en een roze (voor wallen) conealer.

Image Hosted by ImageShack.us
Helaas zijn de concealers slecht gepigmenteerd en is de lichtste huidkleurige concealer veel te donker voor mijn huidkleur. Voor hetzelfde geld zou ik eerder even langs de drogist gaan om het Catrice Allround Concealer palette te kopen.

Image Hosted by ImageShack.us
Het tweede product is een bronzer. Deze zijn er in drie verschillende varianten, waarvan ik Cool Bronzer heb. €3.50

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
De bronzer is verdeeld in vier delen. 1 highlighter, 2 bronzers en 1 blush. Leuk detail is dat er e.l.f. in de blush rechtsonder zit gedrukt. Geeft net weer wat extra’s!

Image Hosted by ImageShack.us
Vrijwel alle poeders zijn mat, wat best een slimme zet is omdat je natuurlijk niet per ongeluk een matte bronzer met een shimmery highlighter wilt mixen. Maar aan de andere kant vind ik het jammer, vooral in het geval van de highlighter. Deze is nu erg wit en flets, ik zal hem niet snel gebruiken. De twee kleuren bronzer zijn mooi, hoewel ik de lichtste kleur nog vrij donker vind. De blush is niet bijzonder, een beetje mokka-achtig en niet bijster goed gepigmenteerd. Maar de twee matte bronzers maken het goed!

Image Hosted by ImageShack.us
Ik heb al een aantal Studio Line kwasten waar ik erg tevreden over ben en dus kon ik het niet laten weer een kwastje erbij te kiezen. Als laatste van de Studio Line producten koos ik voor de Precision Brush. €3.50

Image Hosted by ImageShack.us
Wat een fijn kwastje! Hij is lekker klein waardoor je er makkelijk oogschaduw onder je oog of een beetje highlighter in de binnenste ooghoeken mee aan kunt brengen. De haartjes zijn vrij stijf, maar ook zacht. Hier ben ik erg blij mee.

De Studio Line producten van e.l.f. zien er niet alleen stijlvol uit, ze geven me ook een luxe gevoel, terwijl je slechts €3.50 per product betaald. Hoewel de Corrective Concealer een teleurstelling is, ben ik over de Cool Bronzer en de Precision Brush tevreden. De volgende keer dat ik bij e.l.f. bestel sla ik de reguliere €1 en minerale make-up over en gooi ik mijn mandje vol met Studio Line producten.

E.l.f. producten zijn te bestellen bij eyeslipsface.nl


Reacties

Door Julie op 27 juni 2011 15:03

leuk artikel! ik vraag me alleen altijd af waar je die rozige concealer voor moet gebruiken, haha

[Beantwoorden]

stefanie antwoordt op 27 juni 2011 om 15:58:

voor wallen en blauwe kringen
het werkt echt super goed!
ik gebruik er voor het catrice alround palette
dat is echt een aanrader!

xxjes

[Beantwoorden]

lusan antwoordt op 27 juni 2011 om 19:23:

die heb ik ook!
is indd echt fijn ja!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2011 om 18:02:

Staat ook in de tekst slimmerik! ;) Voor onder je ogen, wallen en blauwe kringen.

[Beantwoorden]


Door LottedeJ op 27 juni 2011 15:05

Leuk! :) Ik zou al deze producten laten liggen haha, maar wel leuk om er een review van te lezen.

[Beantwoorden]


Door amy op 27 juni 2011 15:13

Door Fenna op 27 juni 2011 15:18

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 juni 2011 15:30

Die bronzer is mooi!
En wat betreft die concealer, kun je inderdaad beter langs de Kruidvat, want Catrice heeft tenminste een goede lichte kleur erin zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2011 om 18:03:

Klopt, die lichte kleur is écht licht. Misschien zelfs iets te licht ^^)

[Beantwoorden]


Door Aileen op 27 juni 2011 15:32

Leuk geschreven!
Ik wil ook al heel lang spulletjes bij e.l.f bestellen, maar de verzendkosten vind ik echt te duur, jammer!
X.

[Beantwoorden]


Door charile op 27 juni 2011 15:38

fijn om te weten dat die concealer niet goed is!
x

[Beantwoorden]


Door Aline op 27 juni 2011 15:55

Ik heb zaterdag besteld. maar het is helemaal fout gegaan. ze sturen me maar geen berichtje met hun banknr. erin. ik weet niet wat ik moet doen. ik begin nu te twijfelen of ik wel echt goed bestelt heb. vera of iemand ander kan/kunnen jij/jullie mij helpen???
xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2011 om 18:04:

Heb je helemaal geen mail gehad achteraf? Bel anders even naar het nummer op de website!

[Beantwoorden]

Sannie K antwoordt op 27 juni 2011 om 20:29:

er staat ook een e-mail adres op de site. stuur daar even een mailtje heen, dan weet je het snel genoeg. ik had binnen een dag een antwoord en de bank gegevens.
suc6 :-)

[Beantwoorden]

Aline antwoordt op 1 juli 2011 om 20:34:

Ik had verkeerd bestelt ofzo, er was iets mis gegaan. Maar nu heb ik nog een keer bestelt, met m’n moeder naast me en nu ging het goed. Alleen hun banknr. past niet in de hokjes op bankoverschrijving, grrr.
Bedankt voor jullie hulp, Vera C && Sannie K, haha!!
xx

[Beantwoorden]

Sannie K antwoordt op 2 juli 2011 om 13:11:

hey dat t niet past komt waarschijnlijk omdat het n buitenlandse overboeking is.. is t nu wel gelukt? ik hoop t voor je.
suc6. san


Door Silva op 27 juni 2011 16:03

Leuk om te lezen ^^

[Beantwoorden]


Door silke op 27 juni 2011 16:04

Dat kwastje lijkt me erg fijn! ^^)

[Beantwoorden]


Door Man Teng op 27 juni 2011 16:32

Mijn ELF producten bestaan vooral uit de de producten van de studio lijn. Ik ben dol op de warm bronzer in ieder geval en ook een aantal gezichtskwasten van deze lijn zijn erg fijn :D Jammer van de concealer!

[Beantwoorden]


Door Elien op 27 juni 2011 16:32

ik wil het kwastje (:
x

[Beantwoorden]


Door Sharon op 27 juni 2011 16:39

Hmm klinkt niet echt heel enthousiast! Ik moet zeggen dat de blush uit de studio line wel een aanrader is :)

[Beantwoorden]


Door Claudia op 27 juni 2011 17:15

Goeie tips, was al van plan om ’s bij E.L.F. te bestellen en weet nu wat ik beter kan laten liggen ;) thanks!

[Beantwoorden]


Door Soesja op 27 juni 2011 17:27

Klopt wat je over de luxe feeling zegt! Ik heb een gezichtspoeder en die geeft me ook zo’n gevoel, ook omdat de verpakkingen wat zwaarder zijn :) Vind vooral de bronzers er mooi uit zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 juni 2011 om 18:05:

Ja en groter ook! Vind ze echt wel mooi, hebben ze slim gedaan bij e.l.f.

[Beantwoorden]


Door Paola op 27 juni 2011 17:53

Ik vind de producten niet super! Heb mooiere dingen van elf gezien!

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 juni 2011 18:38

Hmm, ik vind het niet zo eerlijk gezegd.

[Beantwoorden]


Door justine op 27 juni 2011 18:40

Ziet er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 27 juni 2011 18:45

Leuk zeg, het kwastje lijkt mij wel erg fijn;D

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 juni 2011 19:32

Oooh, die cool bronzer is very pretty! (love)

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 juni 2011 19:35

De bronzer klinkt wel fijn !

[Beantwoorden]


Door Beautyandso op 27 juni 2011 20:25

Het ziet er wel goed uit! Ik ben wel erg benieuwd naar de producten van Elf! Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Sannie K op 27 juni 2011 20:33

Hey Vera,

leuk stukje weer :-)
Ik heb pas een 10 delige set kwasten bij elf gekocht en die zijn echt GE-WEL-DIG!!! zoo super zacht!! daar kan geen Hema kwast tegenop wat mij betreft. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
see ya! xx san

[Beantwoorden]

Sannie K antwoordt op 28 juni 2011 om 11:35:

ik bedoel natuurlijk de Studio kwasten van elf. :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juni 2011 om 11:48:

Ja, ik ben ook tevreden over de Studio Line kwasten!

[Beantwoorden]


Door Lin op 27 juni 2011 21:43

Hey hey,

Wat gebeurt er als je met een kwast door alle kleuren van de bronzer gaat? Ik heb zo’n idee dat dat wel eens een beter resultaat zou kunnen geven :)

[Beantwoorden]


Door Samira op 27 juni 2011 22:03

Ik wil wel graag de elf blushes uitproberen :)

[Beantwoorden]


Door Alissa op 27 juni 2011 22:27

Leuk en handig artikel ^-^
Ik wou binnenkort ook wat gaan bestellen bij elf en nu weet ik iig dat ik die concealer niet moet kopen haha!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 27 juni 2011 22:30

Die bronzer lijkt me fijn, En die kwarstje ook! <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 juni 2011 23:48

hmm.. ben hier allemaal niet zo kapot van geloof ik. sowieso houd ik niet zo van concealer paletjes. vind jij die handig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 juni 2011 om 11:49:

Ja, ik vind het juist fijn om verschillende kleuren te hebben :yes:

[Beantwoorden]


Door daisy op 28 juni 2011 09:34

Voor mij nooit meer catrice! Wat dat met mijn huid heeft gedaan is echt niet te accepteren! ik ben behoorlijk kwaad op catrice!

Ik heb op aanraden van verschillende blogs een foundation van catrice geprobeerd, de photofinish….

Ik kreeg hiervan mega veel acne die uitlopen op wondjes die niet meer goed genezen…. Ik liep een week met open wondjes in mijn gezicht! Ik ben benieuwd of ik hier littekens aan overhoud.. mijn huid is gelukkig niet litteken gevoelig, dus ik hoop van niet..

Koop in iedergeval de foundation niet!

De nagellak vind ik wel oke…

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 juni 2011 11:20

Ja! ELF studio line is erg goed. Ik heb laatst een oogschaduw en 2 blushes besteld en ze zijn ZO MOOI! (love)

[Beantwoorden]


Door Paulien op 28 juni 2011 13:31

ELF is heel moooi, deze zijn ook leuk volgens mij. Heb jij al ervaring met de nagellak van ELF? En wat vind jij van de mineral-lijn?

Liefs

[Beantwoorden]


Door Desirée op 29 juni 2011 09:31

Ik heb zelf ook een aantal Studio producten en kwasten in mijn bezit, vooral de kwasten zijn aan te raden.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 29 juni 2011 23:21

Ik sta voor ze alle drie niet te springen, jammer!

[Beantwoorden]


Door kirsten op 5 juli 2011 14:30

Leuk artikel (love)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 25 augustus 2011 14:44

en de kwasten van E.l.f. zelf, die 1 euro p.s zijn..
Heb je die al geprobeert? ^^) Die zijn best goed volgens mij?
Wil graag wat dingen bestellen, maar vind de verzendkosten wel hoog..

[Beantwoorden]


Door Femke op 4 januari 2012 20:48

Het rekeningnummer in mail,is dat het ding met celf en dan een aantal cijfers?

[Beantwoorden]