I’m dreaming of a Penelope & Parker laptopbag

Ik heb sinds kort een laptop. Een hele mooie en fijne laptop, waar ik al lange tijd van droomde. Een 13 inch Macbook Pro, waar ik heel blij mee ben. Maar eerlijk gezegd durf ik hem nog niet heel goed te gebruiken. Ik ben vrij clumsy, ik ga regelmatig letterlijk onderuit (vaak wanneer er veel mensen om me heen zijn), knal tegen deurposten, banken, mensen en auto’s op en als ik niet uitkijk val ik tijdens mijn slaap zelfs nog uit bed.

Toen ik vorige week mijn Macbook kocht, heb ik er gelijk een simpele roze laptophoes bij genomen. Maar eigenlijk ben ik nog opzoek naar een stijlvolle laptoptas, zodat ik mijn Macbook met een gerust hart mee kan nemen wanneer ik naar Amsterdam ga en in de trein of op locatie wil werken. Laptoptassen vind ik over het algemeen afgrijselijke dingen, maar op de site van Avenue Bags kwam ik hele mooie laptoptassen van Penelope & Parker tegen. Classy, van goede kwaliteit en geen tassen waar je overduidelijk een laptop in bewaart.


Image Hosted by ImageShack.us
Coco Black. Een vrij strakke, chique tas. Geschikt voor laptops tot en met 15.5 inch. Aan de binnenzijde van de tas zit een ritsvak, key chain en vakjes voor je telefoon en visitekaartjes.

Image Hosted by ImageShack.us
Lara. Een mooie zwarte laktas, gemaakt van verschillende soorten patent leer. Geschikt voor laptops tot en met 13.5 inch. Alle laptoptelementen in de tas kunnen verwijderd worden, zodat de tas ook als handtas gebruikt kan worden. Ik weet niet wat er precies met laptopelementen bedoelt wordt, maar volgens volgens mij gaat het om de laptophoes die in de tas zit.

Image Hosted by ImageShack.us
Baby Lizi. Deze laptoptas van nappa leer vind ik denk ik wel het mooist. Hij lijkt me ook heel praktisch, doordat er twee grote vakken aan de voor en achterzijde zitten. Je kan er behalve een laptop van 13.5 inch ook een heleboel meer in kwijt.

Image Hosted by ImageShack.us
Felix. Naast een heleboel tassen in naturelle tinten als bruin en donkergrijs, zijn er ook tassen in felle kleuren te vinden als mintgroen en knal oranje. In deze tas is er naast ruimte voor een laptop van 15.5 inch (of kleiner) dankzij twee documentvakken van A4 formaat ook plek voor notitieblokken of tijdschriften.

Handig aan de site van Avenue Bags vind ik dat er een apart gedeelte is voor tassen waar een Macbook in past. Ook kun je er terecht voor hoezen voor je laptop of iPad. De Penelope & Parker tassen vind ik prachtig, maar zijn helaas ver boven mijn budget. De tassen kosten namelijk rond de €350… En hoewel de kwaliteit me stevig lijkt en de tassen praktisch en mooi zijn, blijft het voor mij bij kijken naar deze laptoptassen.

Hoe neem jij jouw laptop mee? Heb je een speciale tas, of vervoer je hem op een andere manier?


Reacties

Door Charice op 30 mei 2011 10:20

mooie tas (L)

[Beantwoorden]


Door Arnela op 30 mei 2011 10:27

Ik krijg morgen mijn laptop… Ik ga denk ik gewoon voor zo’n goedkope van ebay.com :yes: Mijn budget is ook niet zo groot :)

Maar die tassen zijn echt mooi… :$

[Beantwoorden]


Door jennifer op 30 mei 2011 10:47

Gewoon even op marktplaats koekeloeren hebben ze vaak leuke dingen tussen zitten:D
Ik kreeg een hippe roze laptoptas gratis bij mijn laptop
(1000 jaar terug)

[Beantwoorden]


Door Desirée op 30 mei 2011 10:52

Deze webwinkel heeft sowieso prachtige tassen ♥

[Beantwoorden]


Door Shadow op 30 mei 2011 10:57

Vind ook die baby lizi het mooist. Wel jammer dat mijn laptop niet past, mijne is 17 inch. Maarja, heb die tas toch niet echt nodig, ben echt super zuinig op mn laptopje en neem hem daarom ook liever niet mee ( word GEK als er wat mee gebeurd!) Stukken schrijven doe ik toch thuis en voor de kleine dingetjes heb ik mn ipad.

[Beantwoorden]


Door Fleur♥ op 30 mei 2011 11:11

Ik heb een hoes voor mijn laptop en die stop ik dan ik mijn grote look-a-like Birkin bag. Zo valt het ook niet zo erg op dat ik een laptop bij me heb!

[Beantwoorden]


Door Agnetha op 30 mei 2011 11:14

Dure tas, maar zelfs tussen de 50 en 100 euro heb je hele goede tassen. Niet zulke chique tassen, maar gewoon nette tassen. Uiteraard zijn er ook goedkopere die jaren mee kunnen, maar het is maar net hoe je ermee omgaat.

Maar van deze vind ik Baby Lizi ook het leukst.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 mei 2011 11:29

Ik was al helemaal enthousiast, totdat ik de prijs zag. Ik heb een hele standaard laptoptas in babyroze haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:35:

Stom he, dat had ik dus ook! :(

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 mei 2011 11:39

wauw! echt super mooi! ik heb zelf een laptop tas van american tourister gekocht 3 jaar geleden ofzo bij de mediamarkt. deze vind ik zelf ook heel erg leuk. volgens mij is dit hem, maar dan in het rood. de mijne is roze met bruin/taupe: http://www.americantourister.nl/papilione-laptop-schoudertas-red-olive/produkt-nl.htm?or=9222273107 succes met zoeken!

[Beantwoorden]


Door Asmae op 30 mei 2011 11:41

ik doe mijn laptop gewoon in een stevige mooie tas. Ik knal niet vaak tegen iets aan. :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 30 mei 2011 11:50

Mooie tassen (love)
Ikzelf heb een zwarte samsonite met roze/rood gestreepte binnenkant. Was ook niet echt goedkoop, maar zeker geen €350

[Beantwoorden]


Door Larissa op 30 mei 2011 12:10

waauw! erg mooie tassen zijn dat zeg! ik heb ook een roze hoes voor mn maccie, en die stop ik meestal weer gewoon in een andere reguliere tas.. als je nog opzoek bent naar een mooie zwarte tas (zoals ik al jaren!! nog steeds niet gevonden!) en ook wat nodig hebt voor je laptop… dan kan je eigenlijk zeggen vannuhh die 350euro? die split ik door 2en en dan heb je voor slechts 175 een nieuwe tas, en voor 175 een nieuwe laptop tas! klinkt ineens minder erg toch? of….

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:38:

Hahah, jaaaaa dat klinkt véél minder erg… :+

[Beantwoorden]


Door jo op 30 mei 2011 12:12

ik heb mijn laptop ik een eastpack rug zak (speciaal voor laptops) maar dat is eigenlijk een oerlelijk ding ,, wel een voordeel het is niet zo’n typische laptop tas ,, dus hij zal minder snel gestolen worden :D

[Beantwoorden]


Door Sanneke op 30 mei 2011 12:29

Als je zo’n tas gaat kopen.. doe maar niet. ;D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:40:

Ik denk dat ik het doe. En dan zwaai ik hem voor je gezicht. Of ik zet hem in een glazen kastje, mag je er naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 30 mei 2011 12:36

Ik neem mijn laptop altijd mee in een hoes, en dan in mijn gewone tas. Ik neem mijn laptop ook alleen mee naar school, voor de rest gebruik ik hem alleen thuis..

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 mei 2011 12:52

Ik zou gaan voor de eerste of een na laatste :)

[Beantwoorden]


Door Milou op 30 mei 2011 13:06

Ik heb m’n laptop in een stevig en elastisch tasjed die als een soort strakke body om m’n laptop heen zit. Dan heb ik hem gewoon in de normale tas die ik mee heb. M’n laptop is ook wel heel klein, dus ik heb er niet een speciale laptoptas voor nodig zegmaar, zo’n hoesje is prima.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:43:

Heb je zo’n schattig mini laptopje? ^^)

[Beantwoorden]


Door Cari op 30 mei 2011 13:10

Ik heb mijn laptoptas bij de Action gekocht. Ik geloof dat ik er 13 euro voor heb betaald. Hij is dan weliswaar niet de meest stijlvolle, maar wel heel erg stevig.

[Beantwoorden]


Door alice op 30 mei 2011 13:32

Maak je geen zorgen over clumsy zijn, dat ben ik ook maar mijn macbook leeft nog steeds en ik nam hem drie jaar lang elke dag mee. Ik raak mijn tas tegenwoordig nergens tegen aan (zelfs als mijn precioussss er niet in zit) want ik ben zo gewent om het te beschermen, haha.

Ik neem hem mee in een gewone tas (een hobo-achtige, met één brede zachte hengsel die eventueel ook cross-body kan als het te zwaar wordt), maar eerlijk gezegd schaam ik me een beetje voor dat ik geen rugtas heb. Was ik dan zo ijdel dat ik elke dag met pijn op mijn schouder en rug liep maar nooit overwoog om een comfortabelere manier te vinden om dat ding te sjouwen? Ik overweeg het laatst pas om een backpack te kopen (en ik neem hem nu hoogstens een keer per week mee). Tegenwoordig vind ik dat er best veel leuke rugtassen zijn en snap ik niet meer waarom ze per se ‘nerdy’ zouden zijn…

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:45:

Niets mis met rugtassen, maar ik voel me toch niet echt lekker als ik een event of zakelijke afspraak heb en met een eastpackie aankom zetten hehe ^^)

[Beantwoorden]

alice antwoordt op 31 mei 2011 om 00:35:

Ok daar geef ik je gelijk in, een eastpak zie ik ook niet zo snel bij jou haha :-P

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 mei 2011 13:36

Wat een mooie tassen!
Ik heb een laptop van 10 inch en daar heb ik gewoon een hoes bij, dus die past gewoon in bijna al m’n tassen. Je moet er wel voorzichtig mee doen, maar hey, dat moet dan maar.

[Beantwoorden]


Door Joanne op 30 mei 2011 13:43

Oeh mooie tassen! Maar wel erg duur inderdaad. Ik neem mijn laptop altijd mee in z’n sleeve en dan in een gewone tas. Maar ik heb wel zo’n klein netbookje (eee pc) die overal in past. Mijn ‘grote’ laptop neem ik nooit ergens mee naartoe.

[Beantwoorden]


Door Janne op 30 mei 2011 14:15

wauw die tassen zijn echt mooooi!

[Beantwoorden]


Door Sabine op 30 mei 2011 14:29

Pretttyyy! Maar wel heel erg aan de prijs inderdaad haha.

Ik vervoer mijn MacBookje (15 inch) altijd in deze tas: http://www.mycherise.nl/wp-content/uploads/2011/05/tas1.jpg

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:46:

Een nep Birkin! Very pretty :D

[Beantwoorden]


Door Marloes op 30 mei 2011 14:43

Wauw, 350 voor een nepleren tas vind ik wel heel veel! (die laktas). De eerste tas vind ik wel heel mooi, maar wel een beetje te zakelijk.

[Beantwoorden]


Door Marielle op 30 mei 2011 14:54

Jeee, dat is wel heel veel geld.

Ik prop mn laptop (Acer 15,6′) meestal gewoon in mijn Eastpak, anders moet ik met 2 tassen sjouwen…

[Beantwoorden]


Door Esmay op 30 mei 2011 15:08

Vind de eerste denk ik het mooist. Wel erg prijzig!

[Beantwoorden]


Door saar op 30 mei 2011 15:11

ik heb een laptopbag van converse

[Beantwoorden]


Door Sanne op 30 mei 2011 15:16

Er zijn bij de v en d ook laptoptassen(op hun site dan) voor 20 à 40 euro. Ik ga er namelijk een misschien bestellen want de laatste tijd vervoer ik mijn laptop vaak

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:47:

Ik zal eens even gaan kijken!

[Beantwoorden]


Door mariaa' op 30 mei 2011 15:19

ik heb een gewone laptoptas gekocht en ik heb hem zelf verziert met leuke dingetjes en hij is leuk geworden.

[Beantwoorden]


Door Joan op 30 mei 2011 15:28

Oeh die zijn wel heel erg mooi zeg! Ik zou zelf ook wel een andere/nieuwe laptoptas willen. Heb echt zo’n goedkoop, lelijk ding van de Mediamarkt. :P

[Beantwoorden]


Door Ann op 30 mei 2011 15:44

Ik heb een hoes via bol.com besteld en stop die dan in mijn eastpak.

[Beantwoorden]


Door Rianneee op 30 mei 2011 15:45

Ik neem mijn laptop niet zo vaak mee. Maar als ik bijvoorbeeld naar m’n opa & oma ga, neem ik hem wel eens mee. K heb toen voor sinterklaas een laptoptas gekregen. Helaas is deze te groot voor mijn laptop zelf. xd Het heeft wel weer eenvoordeel dat ik er wel meer in kwijt kan. xd

Hij is gewoon zwart met witte stipjes, en op de voorkant nog een soort roze bloemen :D

[Beantwoorden]


Door LaviedeJanne op 30 mei 2011 15:58

Ooooh die zien er heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 mei 2011 16:21

ik heb gewoon een lelijk ding hoor. ik heb zo niets met tassen, stom hè? maar goed, dat wist je al.

ik vind die felix wel echt wauwie <3 maar dat heb ik wel meer met tassen van 350 euro, haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:49:

Nep fashion-lover ben je ook! Met je verrotte hutkoffer ;) ‘Ja ik vind het wel een beetje vintage lijken’.

[Beantwoorden]


Door Sheila op 30 mei 2011 16:22

Mooie tassen, maar wel prijzig.
Als ik je een tip mag geven: maakt zelf een hoesje voor je laptop.
Koop een leuk stofje voor de buitenkant, een dikke stof voor ertussen en voor de binnenkant een niet-statische stof. Het naaien is ook niet zo moeilijk. En het voordeel is dat je zelf een hoes hebt, die helemaal naar je smaak is en ook nog eens goedkoop.
En dan hou je geld over voor een tas die niet per se voor een laptop is, maar waar je ook daarnaast nog wat aan hebt. Wel natuurlijk opletten op de maten, maar zo heb ik het zelf gedaan en het bevalt prima. Qua normale tassen heb je natuurlijk veel meer keus en meestal zijn dat soort tassen ook minder prijzig =)

[Beantwoorden]


Door dyane op 30 mei 2011 16:24

ik had een lelijke doodnormale laptoptas waar dan ook al mn cdtjes met programma´s van mijn laptop erin zitten,, en nu is ie kwijt :O :S weg alle programma´s etc..

dus hoop dat mn lappie t gewoon nog heel lang blijft doen en dan koop ik wel weer een nieuwe

ik neem mn laptop bijna nooit mee trouwens

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:50:

Oeeeei, dat is vervelend :(

[Beantwoorden]


Door Lianne op 30 mei 2011 16:38

Het is idd de mooiste:) ik laat mn laptop lekker in mn kamer staan, en weetje : als mensen zien dat je een laptop tas bij je hebt kunnnen ze je laptop jatten, en in deze tas verwacht jke het niet dat er een inzit,
erg slim veer:)

xoxox

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:52:

Precies, dat lijkt me niet de bedoeling ;)

[Beantwoorden]


Door Dewy op 30 mei 2011 17:06

Ik vervoer mijn laptop nooit haha:)

[Beantwoorden]


Door Cathelijne op 30 mei 2011 17:14

Oeh I like coco black (love)
Het zal helaas alleen bij ”liken”blijven..

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 30 mei 2011 17:14

Wauw, wat een mooie tassen ! Jammer dat ze zo duur zijn… x

[Beantwoorden]


Door Carmelita op 30 mei 2011 17:36

hele mooie tassen

[Beantwoorden]


Door IER op 30 mei 2011 17:36

Waaauw, love those bags! Inderdaad, die Baby Lizi is het mooiste. Alleen is 350 euro wel heel veel geld voor een laptoptas… Je zou er ook een leuk mini-designer tasje voor kunnen kopen. Voor je mobiel o.i.d. :-P
Wat tof dat je een nieuwe MacBook Pro hebt gekocht! Komt hier nog een artikel over, lijkt me erg leuk!

Mijn laptop neem ik niet zo vaak ergens mee heen, ik heb dan ook alleen een basic beschermhoes met twee hengseltjes, waardoor je hem nog enigszins mee kunt nemen. Verder berg ik hem hier gewoon in op. ;)

Ikzelf ben aan het sparen voor een gewone MacBook, en zit ook al kwijlend te kijken naar leuke accesoires. Op eBay kun je zulke leuke dingen vinden! Maar aangezien ik wat extra’s wil zoals extra geheugen e.d. kost het meer. Dus als ik dan voor de MacBook Pro zou gaan heb ik hem over twee jaar nog niet bij elkaar gespaard!

Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:57:

Nee, komt geen artikel over. Ik wil er niet over opscheppen, voel me er niet lekker bij iets erover te schrijven.

Als ik jou was zou ik iets langer door sparen en voor een Pro gaan hoor! Werkt echt beter en gaat langer mee.

[Beantwoorden]

IER antwoordt op 2 juni 2011 om 11:42:

Echt? Dat wist ik nog niet! Nu ga ik wel heel erg twijfelen hoor… haha

[Beantwoorden]

IER antwoordt op 3 juni 2011 om 11:39:

Ik ben om, ik spaar door voor een Pro. Even gespit op internet, en ik ben er achter gekomen dat hij ‘maar’ 150 euro duurder is! Ik dacht echt iets van 2.000 ofzo… Geen idee hoe ik daar aan kwam. Bedankt voor je tip! Anders was ik nog steeds voor de normale gegaan. ^^)

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2011 om 12:12:

Een Pro is wel wat duurder en een witte macbook is misschien iets mooier (vind ik iig!) Maar de Pro is echt betere kwaliteit :)


Door Danique op 30 mei 2011 17:37

Wat een kleine inches! Ik heb een 17,5 inch dus word hem niet! :wave:

[Beantwoorden]


Door Josephine op 30 mei 2011 18:01

Wauw die zijn inderdaad mooi. Ik neem mijn laptop in een normale schoudertas mee, maar ik stop er altijd 2 kussens aan de zijkant bij, van die hele zachte, haha. Die 1e vind ik het mooist. :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 20:58:

Kussens, haha :D Dan moet je wel een ruimte tas hebben madame ;)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 30 mei 2011 18:05

wauw liefde wat een mooie tassen als het nou 100 a 150 euro was geweest had ik het zeker wel gedaan ik sleep mijn laptop elke dag mee na school /werk enzo in een saaie zwarte laptoptas:(

[Beantwoorden]


Door Akkelien op 30 mei 2011 18:09

Geweldig he zo’n Macbook Pro.. Ik heb precies dezelfde (nu ongeveer een jaartje) en ik ben er super zuinig op! De kwaliteit is geweldig (je wilt nooit meer terug naar windows.. maar dat was je vast al gewend met je iMac ;)) en zelfs na een jaar is mijn laptop nog supersnel. Ik heb een laptop hoes van het merk Be-ez. Dit merk maakt speciale ‘sleeves’ voor de verschillende Macbook’s en ze passen perfect! Ik vind een sleeve erg praktisch, omdat ik hem zo in mijn schooltas kan schuiven en verzekerd ben dat mijn laptop goed beschermt is. Ik verzeker je dat die ‘voorzichtigheid’ in het begin langzaam wat afneemt, want dan besef je hoe ontzettend sterk deze laptops zijn! Gefeliciteerd meid je zal er echt van genieten :) (doe ik ook nog steeds volop!)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 21:00:

Ben er echt heeeel blij mee ^^) Weet zeker dat ik er veel plezier van zal hebben.

Van Be-ez heb ik toevallig een hoes gekocht, heeft ook een speciaal stofje enzo. Hoop dat die echt zo fijn is als jij zegt ;)

[Beantwoorden]


Door Evelien op 30 mei 2011 18:20

Mooie tassen! <3

[Beantwoorden]


Door Lissa op 30 mei 2011 18:20

Wat een mooie tassen!
Zeker de Baby Lizi. tas vind ik prachtig

[Beantwoorden]


Door Anne op 30 mei 2011 18:21

ik vind die baby lizi heel erg mooi!
Ik heb een laptop tas. en doe hem daar elke keer weer in als ik klaar ben met computeren. ben er ook erg zuinig op.

[Beantwoorden]


Door Benthe op 30 mei 2011 18:25

Wauw. Ze zijn wel héél mooi.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 30 mei 2011 18:32

die ene laatste wil ik hebben <3
daar pas precies me laptop in :)

[Beantwoorden]


Door Beautyandso op 30 mei 2011 18:51

Mooie laptoptassen! Ik heb 2 laptoptassen, een hele zwarte mooie leren en felroze trolley.
Maar als ik deze tassen zie wil ik een nieuwe! En een nieuwe laptop! :)

[Beantwoorden]


Door Beautyandso op 30 mei 2011 18:54

Mooie laptoptassen! Ik heb 2 laptoptassen, een hele zwarte mooie leren en felroze trolley.
Maar als ik deze tassen zie wil ik een nieuwe! En een nieuwe laptop en ook het liefste een MacBook.
Maar daar heb ik geen budget voor,helaas!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 30 mei 2011 om 21:02:

Macbooks zijn helaas erg prijzig inderdaad :(

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 mei 2011 20:07

Hele mooie tassen, alleen jammer dat ze zo prijzig zijn! :-(

[Beantwoorden]


Door Samira op 30 mei 2011 20:24

MOOOOOOOOIIII! WIl hem oook

[Beantwoorden]


Door Sacha op 30 mei 2011 21:13

Ik neem nooit een laptop mee. Ik zou eerder een ipad meenemen, maar voor als ik ooit nog een keer de laptop op sleeptouw zou willen nemen heb ik dé meest fashionable tas OOIT.
Euhm… not. Dat ding is dus afgrijselijk, maar hij beschermt de laptop wel weer goed en dat is natuurlijk belangrijk :)
Ik vind van de bovenstaande tassen vooral de Felix, Coco Black en de Baby Lizi heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 31 mei 2011 00:43

Die zien er echt mooi uit :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 31 mei 2011 09:28

Ik heb een Belkin ritshoesje gekocht en ik vervoer mijn laptop gewoon in mijn oude schooltas, dan is het niet zo obvious dat ik een laptop bij me heb :)

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 31 mei 2011 10:49

Ik heb voor mijn laptop gewoon een sleeve gekocht en draag hem in een stevige bruine leren tas naar school. Dan kunnen er ook boeken en eten/drinken enzo erbij, zodat ik niet met twee tassen hoef te slepen.

Hij lijkt een beetje op die standaard Invito-tas met twee ritsvakjes aan de voorkant (if you know what i mean), alleen dan istie helemaal leer. En maar 40euro bij het V&D Prijzencircus, wieehoeeeee!

[Beantwoorden]


Door Samantha op 31 mei 2011 14:28

Prachtig! Ze lijken helemaal niet op laptoptassen :love:

[Beantwoorden]


Door Fenna op 31 mei 2011 18:47

Ik neem mijn laptop mee in gewoon mijn handtas (wel met een sleeve eromheen) mijn handtas is groot genoeg.
Misschien kan jij dat ook eens proberen misschien vindt je het wel super handig.

X

[Beantwoorden]


Door Brechtje op 31 mei 2011 18:49

Ik vind die eerste tas erg mooi! :D

[Beantwoorden]


Door Mariel op 31 mei 2011 18:51

Die van mij zit in een hele lelijke tas haha! Deze zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Linda op 31 mei 2011 19:53

Oke, dit is niet heel stylish, maar ik sleep mijn laptop hier in mee:

http://www.ditverzinjeniet.nl/laptop-enveloppe-undercover-laptop-sleeve

Sorry voor de spam, maar wist het niet heel goed uit te leggen en foto’s zeggen meer, toch ;)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 31 mei 2011 20:50

Ik heb een zware laptop tas van Hello Kitty :D

[Beantwoorden]


Door Alina op 1 juni 2011 11:04

Wauw hoe mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 juni 2011 14:38

:wow: leuke baggs ^^)
Ik heb ook een laptoptas maar omdat ik mijn laptop niet overal meeneem, gebruik ik die niet vaak ;-)

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 juni 2011 11:08

Heb een laptoprugzak van swissgear. Wat een fijne en stevige tas is, waar de laptop goed beschermd wordt door soort van kussentjes in de tas.

[Beantwoorden]