CG: Mijn favoriete online budget make-up


Geweldige make-up kopen voor weinig geld, ik denk dat we dat allemaal wel willen. En het is mogelijk! Je hoeft echt niet naar de Chanel counter te rennen voor een beetje kwaliteit. Nee online, maar ook ‘ouderwets’ offline in de drogist is er genoeg leuke en goede make-up voor een betaalbare prijs te vinden. Vandaag deel ik mijn favoriete online budget make-upmerken met jullie.

Omdat de blog wat lang was, is deze in twee delen gesplitst en kunnen jullie ook morgen weer een blog van mij op CosmoGIRL.nl lezen. Alleen behandel ik dan mijn favoriete drogisterij budget make-upmerken. Kijk dus ook morgen even op de CosmoGIRL! website.

Klik hier om verder te lezen in ‘Mijn favoriete online budget make-upmerken’.


Reacties

Door Jennifer op 27 mei 2011 10:42

Tof dat je voor Cosmogirl schrijft.

En dat je je make-up in tweeën moet splitsen laat maar weer zien wat voor beautyfan jij bent. ^^)

[Beantwoorden]


Door Jessica op 27 mei 2011 11:21

Leuk artikeltje :) Ik ben benieuwd naar je favo drogisterij merken..

[Beantwoorden]


Door Esmay op 27 mei 2011 11:38

Leuk artikel @ Cosmogirl!
Ben benieuwd naar je favoriete drugstore merken! :D

[Beantwoorden]


Door Janne op 27 mei 2011 12:09

Leuk artikel! Leuk om te lezen wat jij goede producten vind!

[Beantwoorden]


Door Joan op 27 mei 2011 12:17

De twee lipsticks die ik van NYX heb vind ik ook heel erg fijn, ben er heel blij mee! Goed prijsje voor goede kwaliteit!

Ook ik heb twee kwasten van de Studio lijn van ELF (een poeder kwast en een complexion perfection? kwast) en ik heb ook kwasten van ELF voor een euro (blush kwast, oogschaduwkwastjes en heb er net vandaag nog een paar besteld). Deze kwasten gebruik ik dagelijks, duurdere heb ik ook niet. :P Dus ja, heel goed te doen!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 27 mei 2011 12:22

Ik snap niet goed waarom de essence lakjes erbij liggen, die koop je toch niet online?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 mei 2011 om 13:09:

Omdat de blogpost onverwacht in twee delen gesplitst werd. Morgen lees je dus over Essence ;)

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 27 mei 2011 12:29

Die palette is echt heel mooi. Ik wil hem ook nog. Leuke dingen.
Liefs, xxxx

[Beantwoorden]


Door Cecile op 27 mei 2011 12:41

Hee!
Heel leuk dat jij voor CG mag schrijven, toch vind ik het leuker om het hele artikel ook op jouw site te zien, dan lees ik het eerder helemaal. En waarom staan de essence nagellakjes erbij? ;S
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 27 mei 2011 om 13:08:

Een simpele klik en je kan de hele blogpost lezen! Het is nogal zinloos om de post ook hier te plaatsen, het leuke is juist dat het voor CG is!

De essence nagellakjes liggen erbij, net zoals de Catrice lipstick omdat daar morgen een blog over komt. Maar ik wist niet dat de blog in twee delen gesplitst werd en dus staan die ook op de foto naast de NYX, Sleek en e.l.f. producten.

[Beantwoorden]


Door Anne op 27 mei 2011 15:45

Leuke post!

[Beantwoorden]


Door Josephine op 27 mei 2011 15:55

Hmm ik weet niet echt waar ik moet reagerne, dus ik reageer hier maar even. k vind het dikgedrukte niet zo fijn lezen, dan stop ik een beetje en ga dan pas weer verder. NYX lijkt mij echt ontzettend fijn! Ik moet echt gewoon een keertje BAM online bestellen, nog nóóít gedaan, maar ik zie allemaal zulke leuke dingen. Aaaah Sleek, ik ben ZO BLIJ MEE HÈ! Niet normaal :D

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 mei 2011 16:36

Leuk artikel, die 2 lakjes van Essence heb ik ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Aquilance op 27 mei 2011 17:43

Nou ik ben benieuwd. Al vind ik het wel irritant dat je telkens moet “doorklikken.”

[Beantwoorden]


Door charile op 27 mei 2011 18:33

leuk artikeltje!
x

[Beantwoorden]


Door Leontine op 30 mei 2011 19:50

Leuke budget producten. ELF en Sleek zijn wel mijn online favo’s, Catrice van de drogisterij merken.

En wat een leuke blog op CG! Mag je echt heel trots op zijn!

[Beantwoorden]